View Full Version : Βαρδούσια - Οξυά - Πάνταβρεχει - Καλιακούδα - Άγραφα - Σβόνι
Μερικές ακόμα εικόνες (σε πολλούς απο εδω μέσα γνωστές) από το δρόμο για τα Άγραφα
234690
Τέλος όχι άλλες. Αργείς λέμε.
Με πήρε πάνω από ώρα να κατέβω και να ξανα ανέβω. Αλλά τουλάχιστον έφτασα κανονικά. Στάση στη πλατεία των Αγράφων. Μια λεμονάδα μονορούφι και ένα μισόλιτρο νερό μονορούφι και ένα τσίπουρακι για ανάκτηση δυνάμεων και παρέα με τον χάρτη.
234692
Οπότε τέθηκε και η σημαντική ερώτηση (φωναχτά για να με ακούσει και κανεις στο καφενείο):
- Από πού πάμε γρηγορότερα για Αθήνα?
- Από Νιάλια πετάγεται ένας γέροντας
- Κερασμένος ο κύριος και η παρέα του λέμε
Αφου ήπια και κέρασα τα τσίπουρα στο τραπέζι δίπλα
Ξεκίνησα
234693
Σύμμαχος μου η ποιότητα του χωματόδρομου που ήταν σε άριστη κατάσταση
234694
Τα Άγραφα από ψιλά
234695
Πόσο δίπλα ήμουν. Πίσω από αυτή τη χαράδρα ενδιάμεσα ήταν ο Μάραθος
234697
ελα πλησιάζουμε λέμε
234698
Όπως κάποια γατόνια ήδη θα χουν παρατηρήσει, στον τίτλο έβαλα «Σβόνι» και όχι «Νιάλα». Στην ουσία αυτες οι 2 κορυφογραμμές ειναι σχεδόν στα ίσα, δίπλα δίπλα.
Λίγο πιο πρίν είχα συναντήσει το μονοπάτι για Νιάλα και το ξανασκέφτηκα. Δε μ’ αρεσε που έφτανα κυνηγημένος. Δε θα μ’ αρεσε να περάσω μια στα γρήγορα να βγάλω μια φώτο και να φύγω.
Προπάντων όμως θα θελα να αφήσω την όλη εμπειρία για εκεί για μια μελλοντική ανάλογη βόλτα. Έτσι τ' αφησα επίτηδες ..... να με βασανίζει όλο το χρόνο ώστε να πάω το επόμενο καλοκαίρι
Μια χάρα είσαι μεχρι εδώ μεγάλε.
Χορταστικότατη βόλτα. Άσε και τίποτα για του χρόνου λέμε. Μη κυνηγάς τη τύχη σου.
Καλα ήταν και η από δώθε πλευρά η οποία κατέβαινε το κατήφορο πολυ γρηγορότερα.
(στο βάθος χαμηλά η λίμνη Πλαστήρα)
234701
απο κάτω τα «Καμάρια»
αυτή η στάση στα 1800+ ήταν όντως πολυ γλυκιά! παρέα μου και όλες αυτές οι εικόνες των 2 τελευταίων ημερών
στάση αφιερωμένη και στον μαντράχαλο που έρχεται στη ζωή σε 1 1/2 μήνα. Άντε να μεγαλώσει γρήγορα πριν γεράσω για να ρθουμε παρέα
και κάπου εκεί έπρεπε πλέον να πάρω τον όχι και τόσο βαρετό :p όπως αποδείχτηκε προς το παρόν δρόμο του γυρισμού
234704
Και να φτάσω κοντά στο Καροπλέσι όπου λίγο πιο πάνω στο χωριο Σάικα είχα βρεί άσφαλτο
234705
Μαζί με αυτό το ριμάδι που τις Τρίτες δεν του καίγεται καρφί. όπως δεν του κάηκε και καθόλου καρφί όλο το 2ημερο. Το χε για πλάκα...... και ήμουν και λίγος μπροστά του :a029:
234706
Αυτά ....
Και του χρόνου με ένα γαρύφαλλο κατάθεση στο μνημείο του Εμφυλίου
234707
:a23: :a23: :a23:
Υπέροχο. :beer:
Σπύρο
ζήλεψα ρε μπαγάσα
μπράβο! :a013:
DimChios
31/08/2011, 08:32
Ξανά-μανά γ@μησου..... και του χρόνου! :D :winka:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να στο χαλάσω ούτε στο "τόσο" μα... σε κάποια μέρη ήταν αρκετά επικινδυνα που ήσουν μόνος! Καλή η περιπέτεια αλλά...
:sun: :wave2:
Cpt. Haddock
31/08/2011, 08:51
Επαναλαμβάνω
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Spyro...
1) Γ@μιεσαι
2) Παντα τετοια
3) Μεταφραση και ποσταρισμα στο advrider
:beer: :beer: :beer:
:D
Θενκς.
Ζηλεύω.
Πάντα τέτοια.
black sheep
31/08/2011, 09:46
:beer:
Manalishi
31/08/2011, 09:50
:beer: :beer:
Πάντα τέτοια!!
Joyrider
31/08/2011, 09:52
Ωραία πράγματα :beer: :beer:
:cry:
Στο επανειδην λοιπον:beer: :beer: :beer:
Οταν το moto.gr δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το ADV
Η περιγραφη σου ηταν υπεροχη!!
:a18: :a19: :a20:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Στο επανειδην λοιπον:beer: :beer: :beer:
Οταν το moto.gr δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το ADV
Η περιγραφη σου ηταν υπεροχη!!
:a18: :a19: :a20:
το adv αντιθετα εχει...
ειδικα αν σκεφτουμε οτι στις πιο πολλες "ανεπτυγμενες και πολιτισμενες χωρες" Ευρωπης κ.λ.π. δεν επιτρεπεται να μπεις σε χωματινα μονοπατια αν σου καπνισει απαγορευεται.
Μονο σε συγκεκριμενες πιστες για προπονηση.
Πολυ ομορφη η περιγραφη, οι εικονες ολα
Απλα μου υπενθυμισες οτι ασα ασφαλτινα κομματια και αν περασεις ενα ομορφο χωματινο δεν ξεπερνιεται με τιποτα.
Σπύρο είμαι σίγουρος πως οι φωτογραφίες, όσο καλές και αν είναι, δεν μπορούν να αποτυπώσουν ούτε το 1/3 της ομορφιάς του τοπίου.
Όσο ευρυγώνιος κι αν είναι ο φακός, όσο καλά και αν τα καταφέρνει με τα χρώματα και τις αντιθέσεις η φύση είναι πάντα δυο κλικ πιο πάνω.
Μέσα απ' την ψηφιακή αποτύπωση όμως και την όμορφη περιγραφή σου, αν κάποιος διαθέτει αρκετή φαντασία μπορεί να πάρει μια μικρή γεύση της βόλτας σας. Για κάποιους αυτό είναι αρκετό για άλλους πάλι όχι. Μην απορήσεις λοιπόν αν μερικοί κεράσουν μπύρες και μετά σε βρίσουν.
Πάντα τέτοια φίλε μου..
Μπύρες για την βόλτα σας :beer: :beer: :beer:
και άλλες τόσες σε αυτά που έπονται. :beer: :beer: :beer:
Υγ.. Καθίκι!!!!
Χίλια μπράβο!!!
Το χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο στο μοτο.γρ
Για τους νεότερους να πούμε ότι: "Ναι ο κύριος έκανε τεράστιο λάθος και καταπάτησε τον κανόνα που λέει σε χώμα ποτέ μόνος!"
Σπύρο πάντα τέτοια, με χαμόγελα και ευτυχία στην οικογένεια!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Α ναι ξέχασα!
Ρε κουφαλίτσες το όχημα υποστήριξης, με τον μηχανικό και τα ανταλλακτικά, γιατί δεν το βγάλατε μια φωτογραφία? :lol:
Μπραβο φιλε!!!! Μας ταξιδεψες!!!
Και στην επομενη ακομα ψηλοτερα!!!!
Εκπληκτικό !!!
1000 μπράβο. Άντε και στα επόμενα.
Με το καλό ο διάδοχος !!!
latris mixanis
31/08/2011, 11:30
Πάντα τέτοια.... :beer: :beer: :beer: :beer:
άντε κ στο επόμενο :D
Vstrommer71
31/08/2011, 12:05
Σιγα την περιπετεια,ουτε μεχρι την Νιαλα δεν πηγε(μονο στην Μορφορραχη εφτασε):rotflmao:
Αντε να σας παω την επομενη φορα ξανα απο τον δρομο που παει Αγραφα απο Μαραθο μεσω Πλατανου
(Σουπερ κοπανημα !),αμα δεν εχει κατεβασει πετρες το ποταμι πανω απο το Μυρεσι και περναει
Παντα τετοια:smokin:
πυξιδας990
31/08/2011, 13:10
μπραβο παιδια,πολυ καλη βολτα ασε που τρελαινομαι να βλεπω τα πορτοκαλι ατια στα βουνα,εστω και σε γκρι.αντε και στα επομενα:beer: :beer:
Aggelos_SV
31/08/2011, 13:30
Ωραίοοοοοοος!!!:beer: :beer:
Μα τί απίστευτα μέρη !!!:a013:
Πάντα τέτοια και καλύτερα :beer: :beer:
Μπράβο φίλε Σπύρο , φοβερή εκδρομούλα ! :beer: :beer: :beer:
Ειδικά για το πείσμα σου να την πραγματοποιήσεις ακόμα και μόνος .. όταν ειδικά σε 2 μήνες περιμένεις να γίνεις μπαμπάς !
Με ταξίδεψες και μένα σε ένα 3ήμερο που είχα πάει πέρσι εκεί γύρω και την 2η μέρα λέω στο κορίτσι : πάμε Αγραφα ? Χώμα ? .. η πρωτη μιζιά του Κατιμά ήταν στις 10:00πμ από Αγ.Προκόπιο και 17:00 τα βρήκαμε αφού περάσαμε "δύσκολες" 'ωρες .. ευχαριστώ ακόμα τους 2 βοσκούς που συνάντησα αλλιώς δεν θα είχα βγει από εκεί μέσα ..
Εύγε και πάλι φίλε , να σαι πάντα καλά !!
Κατιμάς - Θεός - Πάντα ! :smokin:
Σε όλους όσους μου τα χωσαν κα ι με μπινελίκωσαν .....
I love you too guys
:a07:
Για τη προτροπή σου Ηλία να το ποστάρω στο Adv νομίζω ότι θα ταν υπερβολή. Η αλήθεια είναι ότι μου έκατσαν πολλά ωραία πλάνα και ίσως το κάνω μόνο για αυτό.
εκεί μέσα όμως έχουν παίξει κάτι βόλτες βαρβάτες. Όχι 400 χλμ από τη πρωτεύουσα. Μοναχικοί καβαλάρηδες σε τόπου και χώρες μακρινές και άγνωστες. Όχι εδώ κοντα στο Μύρεσι με τον Άρχοντα παρέα και τα τσιπουράκια του να ομιλούμε όλοι την Ελληνική.
πλάκα θα χει να δω αντιδράσεις για τις φωτο πάντως,
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μέσα απ' την ψηφιακή αποτύπωση όμως και την όμορφη περιγραφή σου, αν κάποιος διαθέτει αρκετή φαντασία μπορεί να πάρει μια μικρή γεύση της βόλτας σας. Για κάποιους αυτό είναι αρκετό για άλλους πάλι όχι. Μην απορήσεις λοιπόν αν μερικοί κεράσουν μπύρες και μετά σε βρίσουν. [/B]
δε θα με χαλάσει φιλαράκι. Καλά θα κάνουν και να με βρίσουν. Θα χουν του λόγους τους. Καθόλα Σεβαστοί. Αφου άρεσαν οι εικόνες σε κάποιους φίλους όμως για μενα είναι αρκετό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αντε να σας παω την επομενη φορα ξανα απο τον δρομο που παει Αγραφα απο Μαραθο μεσω Πλατανου
εσυ κοίτα να περιγράψεις τι έκανες εσύ αυτες τις μέρες, και τα άλλα θα τα βρούμε
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Για τους νεότερους να πούμε ότι: "Ναι ο κύριος έκανε τεράστιο λάθος και καταπάτησε τον κανόνα που λέει σε χώμα ποτέ μόνος!"
Σωστός!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να στο χαλάσω ούτε στο "τόσο" μα... σε κάποια μέρη ήταν αρκετά επικινδυνα που ήσουν μόνος! Καλή η περιπέτεια αλλά...
..... "αλλά" .... δεν έχει αλλά.... έχεις δίκιο.......
Βέβαια, πάρε μάτι τι έχουν κάνει άλλα παλικάρια μόνα τους στο εξωτερικό για να καταλάβεις ότι η συγκεκριμένη ένα 2ημερο πιπινάκι στο μέγεθος είναι, μη τρελαθούμε.
Πανέμορφο μεν, αλλα δε πάυει να είναι απειροελάχιστο συγκριτικά.
:wave2:
PS. δύσκολα μου ξαναγεννιέται η επιθυμία να ξανα περάσω απο ασφάλτινο κομμάτι. Πρέπει να είναι πραγματικά καλό. Τη συγκεκριμένη διαδρομή που έκανα σε αυτή τη βόλτα την ξανακάνω αν είχα το χρόνο οποτεδήποτε. Δε πιστεύω οτι μπορεί να τη χορτάσεις εύκολα.
;)
Welcome to the dirty touring club. Have fun!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
stavrouliasp
31/08/2011, 17:37
Μπράβο ρε φίλε!Μπράβο! :sun:
megalexandros
31/08/2011, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αυτά ....
Και του χρόνου με ένα γαρύφαλλο κατάθεση στο μνημείο του Εμφυλίου
Του χρονου;;;;;;;;;
εισαι καλα;;;;;;;;
το επομενο σαββατοκυριακο :lol: :beer:
megalexandros
31/08/2011, 18:34
Αν και ο καιρός προέβλεπε αρκετές ζέστες η δροσιά από το ποτάμι και το φαράγγι ήταν φοβερή. Όλη η κούραση από τη χθεσινή ημέρα είχε φύγει τουλάχιστον για μένα. Το άλλο παράξενο έχει να κάνει με το νερό το ίδιο. Στην αρχή με το που βάλεις τα πόδια σου μέσα πονάνε από το κρυο αλλά μετά για κάποιο περίεργο λόγο με το που το συνηθίσεις δεν θέλεις να βγεις από εκει μέσα. Κάτι σε ευγνωμονεί και σε προτρέπει να βουτάς το κεφάλι συνέχεια.
Τώρα από το σημείο που είναι στις φωτο κανονικά έπρεπε να κάναμε ένα 20λεπτο περπάτημα μέσα στον ποταμό ώσπου να πηγαίναμε στη καρδιά του ΠάνταΒρέχει αλλά κάτι το άγχος για τα πράγματα, κάτι η βαρεμάρα, το αφήσαμε για άλλη φορά. Στην ουσία εμείς απλώς περάσαμε τον Κρικελοπόταμο γιατι το ΠάνταΒρέχει θέλει και περπάτημα για να το φτάσεις.
Ετοιμασίες λοιπόν με μια ακόμα εξαέρωση στον συμπλέκτη του γκρινιάρικου 990 του φίλου μας για προληπτικούς λόγους, μάζεμα των πραγμάτων Το περπατιμα ειναι περισοτερο απο 20 λεπτα αλλα αξιζει και με το παραπανω.Δε πειραζει, ειπαμε το επομενο Σ/Κ :wacko:
ducpilot
31/08/2011, 19:46
Μπραβο φιλε μου τρομερες εικονες εκει πανω.:beer:
powerphot
31/08/2011, 23:40
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! :a012:
el-Gatto
31/08/2011, 23:52
Φίλε μου :a18: :a18: και παλι :a18: .
:a19: :a20: :a19: :a20: :a19: :a20:
Ομολογω οτι ζήλεψα-(Με την καλη εννοια)-Και χάρηκα για σενα.
Απο την περιγραφη σου και μονον ,φανηκε ποσο ΠΟΛΥ το ηθελες ,και ποσο ακομα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το ευχαριστηθηκες.
Ελπίζω κι ευχομαι ,να τα καταφερω κι εγω να την κανω αυτη τη διαδρομη , οσο ακομα μπορω κ καβαλαω μοτοσυκλετα.
Σ'ευχαριστω ,που με πηρες "μαζι σου" στο ταξιδι σου.
Να΄σαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ να ταξιδευεις.:wave2:
Κάτι μου λέει ότι άμα βάλεις 45L, θα σε αναζητούμε...
Ωραία μας τα είπες και μας τα έδειξες...
Εύγε νέε μου..
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πρωινό ξύπνημα δίπλα από το ποτάμι
Την περασμενη Τεταρτη ησουν εκει;Μια μερα νωριτερα θα σε προλαβαινα.:eek:
edit.Μιλαμε για τον Τρικεριωτη ποταμο στο σημειο που ησουν διπλα στην Αγια Βλαχερνα; :confused:
ξαναedit:Ενδεχεται να τα εχω μπλεξει ελαφρως,be gentle.:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Την περασμενη Τεταρτη ησουν εκει;Μια μερα νωριτερα θα σε προλαβαινα.:eek:
edit.Μιλαμε για τον Τρικεριωτη ποταμο στο σημειο που ησουν διπλα στην Αγια Βλαχερνα; :confused:
ξαναedit:Ενδεχεται να τα εχω μπλεξει ελαφρως,be gentle.:blush:
πλάκα θα χε :p
αλλά:
- Πήγα 10/08 όχι την προηγούμενη Τετάρτη.
- Όσο για το που ήμουν "θεωρητικά πάντα" (γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και δε παίζει χαρτογραφ-ication) αν θυμάμαι καλά o Τρικεριώτης είναι η προέκταση του Krikelκriver.
Από γρήγορο search στο google maps ήσουν σε πολύ κοντινό σημείο άλλα όχι το ίδιο.
PS. Αναμένουμε τις δικές σου επαγγελματικές φώτο μωρη κουφάλα όμως, απο το μέρος που κατασκήνωσες. :a1: :a13:
234805
Μη σου χαλασω το θρεντ, απλα να σου πω οτι ειχα θεα απο ψηλα το κομματι που κατασκηνωσες μιας και ο προορισμος ηταν ο (ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΣ) καταρρακτης της Αγιας Βλαχερνας.
Επειδη εχω κυριως βιντεο (αλλος τραβαγε φωτο) :p σΕ λεω μονο οτι πρεπει οπωςδηποτε αμα ξαναπερασεις απο κει να παρατησεις το μηχανακι και να την δεις πεζοπορος. Θα ψαξεις απο την Αγια Βλαχερνα το μονοπατι που οδηγει στο "αυλακι" για τον καταρραχτη.Ρωτα καμια γιαγια στην πλατεια, θα σου πει τον δρομο, (αφου σταυροκοπηθει 2-3 φορες).:lol:
''Αφήγηση'' καλή είχαμε... εικόνες όμορφες είχαμε... τέλος καλό είχαμε :alien: ... ταξίδεψα καμιά ωρίτσα, έστω από το pc μου... δικαιωματικά :beer: :beer: :beer: :beer:
Φίλε Σπύρο έκανες μια βόλτα που καιρό τώρα θέλω να κάνω έτσι ολοκληρωμένη και όχι μεμονομένα. Φοβερά τα μέρη που πήγατε :beer: :beer: :beer:
Τουλάχιστον το προηγούμενο ΣΚ κατάφερα και έκανα τον γύρο των Βαρδουσίων, από Αμφισα - Καρούτες χωμάτινα, μετά Λιδορίκι προς Συκιά όπου έπαθα πλάκα με την ορθοπλαγιά της Γκιώνας και από Αθανάσιο Διάκο (μείναμε 2 βράδια) συνεχίσαμε προς Αρτοτίνα από χώμα, (τα τσοπανόσκυλα μετά τα δύο καταφύγια μας την έπεσαν κανονικά άρα σου το λέω ξεκάθαρα δεν ήταν καθόλου γερασμένα :p ) αλλά από Αρτοτίνα κατεβήκαμε Πενταγιούς - Κόκκινο - Κονιάκο και πίσω χωμάτινα οπότε κάναμε μόνο καμμιά 65 χιλιόμετρα χώμα αλλά ήμουν δικάβαλος και πάλι καλά που γλύτωσα την παντόφλα :D .
Θα το ποστάρω και δω κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τότε βάζω αυτό το λινκ
http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=116&t=7949&st=0&sk=t&sd=a
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
αμα ξαναπερασεις απο κει να παρατησεις το μηχανακι και να την δεις πεζοπορος. Θα ψαξεις απο την Αγια Βλαχερνα το μονοπατι που οδηγει στο "αυλακι" για τον καταρραχτη.
έξυσες πληγή
περπάτημα και πεζοπορία έ? Τελικά εκεί θα καταλήξουμε μου φαίνεται. ;)
πολυ παράταιρη η φασαρία απο τις μοτο ορισμένες φορές, με όλο το σκηνικό τριγύρω
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Θα το ποστάρω και δω κάποια στιγμή, αλλά μέχρι τότε βάζω αυτό το λινκ
http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=116&t=7949&st=0&sk=t&sd=a
Σε πολλά σημεία πήραμε σχεδόν τις ίδιες φωτο :D
:beer: :beer:
χαράς στο κουράγιο σου με το δικάβαλο. :a10:
Greg_950 S
01/09/2011, 20:34
Το μονοπάτι για Αρτοτίνα δεν είναι ευδιάκριτο και θέλει προσοχή. Πήγαμε πιο μπροστά και μετά ξαναγυρίσαμε και με τη βοήθεια ενός βοσκού το βρήκαμε.
Αφου μας είδε πωρώθηκε και έβγαλε ένα DR από τη στάνη και πλακώθηκε στις σούζες :lol:
Μουσουνιτσίωτικα Λιβάδια - Αρτοτίνα
Το 950 S πρέπει να το είχατε στο cruise control, γιατί τα "ξέρει" καλά αυτά τα μέρη ( Οίτη, Βαρδούσια, Παρνασσός, Βελούχι, Άγραφα, Νιάλα και κατέβασμα από Σχιζοκάραβο σε λίμνη Στεφανιάδα., από το καλοκαίρι του 2007...:sun:
Πάντα τέτοια και καλύτερα...:beer: :beer: :beer: :beer:
alexxxcbr
01/09/2011, 22:08
Mπραβο παιδια ωραια βολτα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
taisteal
01/09/2011, 22:30
παντα τετοια παιδες:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Το 950 S πρέπει να το είχατε στο cruise control, γιατί τα "ξέρει" καλά αυτά τα μέρη ( Οίτη, Βαρδούσια, Παρνασσός, Βελούχι, Άγραφα, Νιάλα και κατέβασμα από Σχιζοκάραβο σε λίμνη Στεφανιάδα., από το καλοκαίρι του 2007...:sun:
πες μου οτι ο κουμπάρος μου αγόρασε το δίκο σου S αυτό μονο πες τίποτα άλλο
ή θεωρείς οτι παίζει να επικοινωνούν τα S σε ένα collective single hive engine κι έτσ'
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Welcome to the dirty touring club. Have fun!
ψήνομαι να πάρω δικο σου και να πέσει καμια μετατροπή
235090
Greg_950 S
03/09/2011, 20:17
πες μου οτι ο κουμπάρος μου αγόρασε το δίκο σου S αυτό μονο πες τίποτα άλλο
ή θεωρείς οτι παίζει να επικοινωνούν τα S σε ένα collective single hive engine κι έτσ'
Στείλε στο Λευτέρη τους ΚΤΜικούς χαιρετισμούς μου....:a2:
Τα έχουμε πει και στο "πορτοκαλί" site...:winka:
Τα ΚΤΜια είναι για off-road και χαίρομαι που ο κουμπάρος σου συνεχίζει να "σκονίζει" τα SCORPION. Αν του βάλει και Karoo , ( είναι μαθημένο από παλιά) θα τον αποζημιώσει στο διπλάσιο....:cool:
Πολύ όμορφη βόλτα.. αλλά και περιγραφή!! Ευχαριστούμε & Πάντα τέτοια!
ομορφα:beer: :beer: :beer:
εμ,άμα έχεις τέτοια πυροβόλα (990) για το χώμα πάς,δεν πάς?
ωραίες διαδρομές κ΄φωτό,
Vstrommer71
16/09/2011, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr Pif
ωραίες διαδρομές κ΄φωτό,
Μην κολλας,ακομα και το ταπεινο KLE σου μπορει να σε παει στο 99% των χωματοδρομων της Ελλαδας
Παρτε τα μηχανακια σας και ταξιδεψτε,δεν μετραει το οχημα.Το ταξιδι ειναι ο σκοπος!
(Τωρα βεβαια αν το μηχανακι σου ειναι και πιο ικανο απο χωματινης αποψης,θα σε παει λιγο πιο ανετα και διασκεδαστικα στον προορισμο σου! :beer: )
Οι λοιποι ας ετοιμαζονται για χωματινο 5ημερο εντος Οκτωβριου:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
... σε λίμνη Στεφανιάδα...
Ωραία βόλτα παιδιά, πάντα τέτοια και καλύτερα...:beer:
Να δω πότε θα αλλάξω κατηγορία...:sun:
:a8: :a07: :a49:
235876
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr Pif
....
τι παραπονιέσαι ρε συ? :p
αφου σχεδόν στα ίδια μέρη πήγαμε φέτος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
......
Να δω πότε θα αλλάξω κατηγορία...
ποτέ δεν είναι αργά να πάρουμε όλοι απο κανα DRάκι να κάνουμε τη δουλειά μας λέω εγώ.
crfouras
24/09/2011, 00:12
Διαβαζοντας το post, θεωρω οτι θα χρειαστει να παραθεσω διεκρινησεις καποια στιγμη γιατι εντοπισα ανακριβειες κ ασαφειες..........θα επανελθω συντομα.........
Nikoskazer2000
24/09/2011, 00:59
Κάτσε να ποστάρω κι ας είμαι ακόμα στην αρχή του διαβάσματος:
:a32:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
Διαβαζοντας το post, θεωρω οτι θα χρειαστει να παραθεσω διεκρινησεις καποια στιγμη γιατι εντοπισα ανακριβειες κ ασαφειες..........θα επανελθω συντομα.........
...... με ψάρωσες μωρη λουλου
:rotflmao: :lol:
..... ωσπου να πάρω χαμπάρι οτι είσαι εσυ, προσπαθούσα να καταλάβω γεωγραφικά τι μαλακία έπαιξε...
crfouras
04/10/2011, 22:49
;)
crfouras
04/10/2011, 23:30
;)
crfouras
04/10/2011, 23:37
;)
crfouras
04/10/2011, 23:43