PDA

View Full Version : Συλλυπητηρια

Takata Dome
30/08/2011, 20:34
Χτες βραδυ στην Πατρα,στην Ευα,στη διασταυρωση που οδηγει προς Περιμετρικη εσβησε ακομα ενα παλικαρι...επεσε πανω σε νταλικα που εστριβε.Χωρις κρανος λενε,πεθανε ακαριαια....Εγω,αν και μεναμε στην ιδια περιοχη,δεν το ηξερα το παιδι....Σε οσους τον ηξεραν και στην οικογενεια του,συλλυπητηρια και κουραγιο!:sad:

p_sapelas
30/08/2011, 21:31
Δυστηχώς καραδοκεί το κακό εκεί που δεν το περιμένεις.. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω.. το έχω κάνει πολλές φορές.. Βέβαια λέω "θα πάω 200 μετρα και δεν θα πάω πάνω από 60" αλλά δεν ξέρεις που στο φυλάει.. Όπως και να έχει μακάρι να μην έχουμε άλλους αδικοχαμένους συναδέλφους. Είναι πραγματικά κρίμα.. :sad: Κράνος στο κεφάλι και από εκεί και πέρα πάντα θα υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, απλά να προσέχουμε..

snowman
30/08/2011, 22:59
Δεν τον ήξερα αλλά ήταν αδερφός μιας φίλης... Σκατά!

bros400pgm
30/08/2011, 23:06
Ειχε μαγαζι στο κεντρο των Βραχνεικων?

snowman
30/08/2011, 23:08
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/86289

menos
30/08/2011, 23:25
Καλή δύναμη στην οικογένεια του... :sad:

MG-KTiNoS
31/08/2011, 00:11
[i]

Και ελπιζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ! [/B]

Δηλαδή άμα φόραγε θα τη γλύτωνε?
Και μεταξύ μας να σου πω και κάτι …
Αυτή η ιστορία έχει γίνει μια κούραση, βάλε κράνος, μπότες δέρματα και είσαι εντάξει…
@@ εντάξει είσαι άμα γίνει η μαλακία και σκάσεις κάπου !
Α και η άλλη η παραμύθα με τη πίστα…
@@ ασφαλής είσαι και μέσα στη πίστα (άμα πέσεις κάτω με 200 πχ)
(πιο ασφαλής από το δημόσιο δρόμο ναι, ασφαλής όχι)
Εν κατακλείδι πάρτο χαμπάρι η μηχανή είναι επικίνδυνη.
Το ξέρεις και παίρνεις τα ρίσκα σου, αλλιώς σπίτι καναπέ και το ξεχνάς
Υγ
Κάνε μια προσπάθεια να μη γράφεις σε συμβουλευτικό τόνο είναι ενοχλητικό. Στο κάτω κάτω δεν σε προσέλαβα να κάνεις το μπαμπά μου!
Ούτε η μάνα μου δε μιλάει έτσι...

MG-KTiNoS
31/08/2011, 00:22
Συλλυπητηρια

Takata Dome
31/08/2011, 00:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Δηλαδή άμα φόραγε θα τη γλύτωνε?
Και μεταξύ μας να σου πω και κάτι …
Αυτή η ιστορία έχει γίνει μια κούραση, βάλε κράνος, μπότες δέρματα και είσαι εντάξει…
@@ εντάξει είσαι άμα γίνει η μαλακία και σκάσεις κάπου !
Α και η άλλη η παραμύθα με τη πίστα…
@@ ασφαλής είσαι και μέσα στη πίστα (άμα πέσεις κάτω με 200 πχ)
(πιο ασφαλής από το δημόσιο δρόμο ναι, ασφαλής όχι)
Εν κατακλείδι πάρτο χαμπάρι η μηχανή είναι επικίνδυνη.
Το ξέρεις και παίρνεις τα ρίσκα σου, αλλιώς σπίτι καναπέ και το ξεχνάς
Υγ
Κάνε μια προσπάθεια να μη γράφεις σε συμβουλευτικό τόνο είναι ενοχλητικό. Στο κάτω κάτω δεν σε προσέλαβα να κάνεις το μπαμπά μου!
Ούτε η μάνα μου δε μιλάει έτσι...

Μπορει το κρανος να μη σε σωσει πανω απο τα 100 χιλιομετρα.Αλλα το παληκαρι που πεθανε-την μερα των γενεθλιων του οπως διαβαζω-πηγαινε καπου με 80 χιλιομετρα απο ο,τι ακουω.Δεν θα χε περισσοτερες πιθανοτητες να γλιτωσει?Ο συμβουλευτικος τονος ειναι λιγο ενοχλητικος,αλλα με πιανει η καρδια μου να ακουω ολη την ωρα για αναβατες που πεφτουν με 60 και 70 χιλιομετρα την ωρα και να σπανε το κεφαλι τους επειδη δε φορεσαν κρανος.

Takata Dome
31/08/2011, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Ειχε μαγαζι στο κεντρο των Βραχνεικων?

Ναι

Εχετλαίος
31/08/2011, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Μπορει το κρανος να μη σε σωσει πανω απο τα 100 χιλιομετρα.Αλλα το παληκαρι που πεθανε-την μερα των γενεθλιων του οπως διαβαζω-πηγαινε καπου με 80 χιλιομετρα απο ο,τι ακουω.Δεν θα χε περισσοτερες πιθανοτητες να γλιτωσει?Ο συμβουλευτικος τονος ειναι λιγο ενοχλητικος,αλλα με πιανει η καρδια μου να ακουω ολη την ωρα για αναβατες που πεφτουν με 60 και 70 χιλιομετρα την ωρα και να σπανε το κεφαλι τους επειδη δε φορεσαν κρανος.

+1

Koυράγιο στους δικούς του...

MG-KTiNoS
31/08/2011, 00:57
Και τα 50 θα του ήταν αρκετά πάνω σε μια νταλίκα που έστριβε.
Αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
Το θέμα είναι γιατί να πέσει πάνω στη νταλίκα…?
(και όχι γιατί δε φόραγε κράνος)

Από και πέρα σου το ξαναλέω ο συμβουλευτικός τόνος είναι ενοχλητικός και οι κοινοί τόποι βαρετοί όσο δε φαντάζεσαι.
Κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν γράψει σ όλη τους τη ζωή πάνω από 100000 χλμ
Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλάs σε όλους.

Takata Dome
31/08/2011, 01:01

Από και πέρα σου το ξαναλέω ο συμβουλευτικός τόνος είναι ενοχλητικός και οι κοινοί τόποι βαρετοί όσο δε φαντάζεσαι.
Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλά σε όλους.

Διαφωνουμε πανω σε αυτο το θεμα και ειναι ξεκαθαρο.Δεν εχω σκοπο να συνεχισω,μπορει να γινει σε ξεχωριστο thread αυτο.Εγω απλα εγραψα για να συλλυπηθω τους δικους του ανθρωπους και οσους τον ηξεραν απο εδω μεσα,αν το ηξερε κανεις το παιδι.Το γιατι επεσε πανω στην νταλικα δεν το ξερω.Εγω ξερω οτι επεσε σε μια ταχυτητα που θα μπορουσε να ειχε σωθει αν φορουσε κρανος.Δεν φορουσε δυστυχως,και ο,τι και να πουμε τωρα δεν θα γυρισει πισω.Ας ληξει εδω η συζυτηση περι κρανους!

Εχετλαίος
31/08/2011, 01:03

Κατάλαβε ότι όταν μιλάς εδώ μιλάs σε όλους.

:alien:

κάφρος
31/08/2011, 01:04
Συλληπητήρια για το παλικάρι.Φίλε mg καμία μηχανή δεν είναι επικίνδυνη ,επικίνδυνοι οδηγοί ίσως.εμείς οδήγούμε οπότε ήμαστε και υπόλογοι.

MG-KTiNoS
31/08/2011, 01:08
Δεν διαφωνούμε στο ότι έπρεπε να φοράει κράνος.
Αυτό είναι αυτονόητο
Διαφωνούμε στο ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη μια πλευρά

και με εκνευρίζει η φράση σου

«ελπίζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ!»

Η οποία είναι τουλάχιστον άκομψη δίπλα στα σιλλιπιτίρια που στέλνεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

Takata Dome
31/08/2011, 01:12
Δεν διαφωνούμε στο ότι έπρεπε να φοράει κράνος.
Αυτό είναι αυτονόητο
Διαφωνούμε στο ότι βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη μια πλευρά

και με εκνευρίζει η φράση σου

«ελπίζω για αλλη μια φορα να γινει μαθημα οτι ακομα και για μικρες αποστασεις,ΚΡΑΝΟΣ!»

Η οποία είναι τουλάχιστον άκομψη δίπλα στα σιλλιπιτίρια που στέλνεις σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

Οκ,ισως το περιστατικο να μιλα απο μονο του και να μην χρειαζοταν να συμπληρωσω εγω.Αντε θα το κανω edit μπας και σταματησει η γκρινια.

Takata Dome
31/08/2011, 01:26
Ας μην το συνεχισουμε,δεν υπαρχει λογος πλεον!

BLiTzER
31/08/2011, 02:05
Αν το μηχανάκι ήταν αυτό που είδα, έτσι όπως έγινε, δεν τον έσωζαν ούτε 3 πανοπλίες.

Κρίμα για το παιδί... Πονάω κάθε φορά που σκέφτομαι πεσμένο μοτοσυκλετιστή...

Ναι, το κράνος μπορεί να σε σώσει από αστείες πτώσεις, αλλά, δυστυχώς, 40-50 km/h είναι αρκετά για να συμβεί το μοιραίο, ακόμα και με αυτό. Φυσικά αυτός δεν είναι λόγος για να μην το φοράμε...

Επίσης είμαι με τον MG σε αυτό.

nio1981
31/08/2011, 06:29
:sad:

georgio
31/08/2011, 13:00
Την επόμενη φορά που θα κάνετε τεστ στα κράνη της αγοράς, στο προσωπικό σας εργαστήριο, για να καταληξετε στο γεγονός ότι το κράνος προστατεύει μόνο με λίγα χιλιόμετρα και σε περισσότερα είτε το φοράς είτε όχι δεν έχει διαφορά, φωνάξτε με αν έχετε την καλοσύνη να κάτσω σε μια γωνίτσα να κοιτάω.

Και μετά να το πούμε και στους άλλους που φοράνε κράνη ότι άμα τρέχεις δεν έχει διαφορά, και να το πούμε και στους παπιο-σκουτεράδες που δεν φοράνε επειδή είναι μέσα στην πόλη, ότι κακώς δεν φοράνε μιας και μόνο εκεί προστατεύει το κράνος.

Και μετά να κάνουμε και ρόμπα τόσες εταιρείες που φτιάχνουν κράνη και μας πουλάνε φούμαρα.

BLiTzER
31/08/2011, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Και μετά να κάνουμε και ρόμπα τόσες εταιρείες που φτιάχνουν κράνη και μας πουλάνε φούμαρα.

Καλές οι εξυπνάδες, αλλά οποιαδήποτε κατασκευάστρια θα σου πει το ίδιο. Αν το κεφάλι σου βρει σε σταθερό εμπόδιο με 50+ km/h, δεν έχεις πολλές ελπίδες. Και, πίστεψέ με, το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου.

Κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος δε λέει να μη φοράς κράνος.... απλά μην περιμένεις θαύματα.

menos
31/08/2011, 13:08
Την επόμενη φορά που θα κάνετε τεστ στα κράνη της αγοράς, στο προσωπικό σας εργαστήριο, για να καταληξετε στο γεγονός ότι το κράνος προστατεύει μόνο με λίγα χιλιόμετρα και σε περισσότερα είτε το φοράς είτε όχι δεν έχει διαφορά, φωνάξτε με αν έχετε την καλοσύνη να κάτσω σε μια γωνίτσα να κοιτάω.

Και μετά να το πούμε και στους άλλους που φοράνε κράνη ότι άμα τρέχεις δεν έχει διαφορά, και να το πούμε και στους παπιο-σκουτεράδες που δεν φοράνε επειδή είναι μέσα στην πόλη, ότι κακώς δεν φοράνε μιας και μόνο εκεί προστατεύει το κράνος.

+ 1000!!

sniper
31/08/2011, 13:12
Αν θέλετε, πείτε μία ευχή και σταματήστε τις κόντρες για τα κράνη.

Αν θέλετε να το συζητήσετε ανοίξτε ή ψάξτε να βρείτε θρεντ που έχει συζητήθεί το θέμα.

webassasin
01/09/2011, 07:06
χωρις να θελω να δειξω καποια ασεβεια και χωρις να θελω να φανω κακος,μη μας μαυριζετε την ψυχη με καθε τροχαιο.

Xrated
01/09/2011, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
χωρις να θελω να δειξω καποια ασεβεια και χωρις να θελω να φανω κακος,μη μας μαυριζετε την ψυχη με καθε τροχαιο.
Ακριβως.Η τουλαχιστον καντε ενα στικι με τα θανατηφορα τροχαια.

georgio
01/09/2011, 20:20
Πως το βλέπω εγώ:

Εδώ δεν είναι το μοιρολόι.gr αλλά το moto.gr. Όπως όταν γράφει κάποιος ότι έπεσε από μπροστινό ψάχνουμε να δούμε τι έκανε λάθος ώστε να το καταλάβει και να μην ξαναπέσει, έτσι και όταν διαβάζουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πούμε το λάθος ώστε να το διαβάσουν και άλλοι και να μην κάνουν το ίδιο.

Δεν βλέπω τι προσφέρουν ένα κάρο ποστ από κάτω με μόνο συλλυπητήρια, κρίμα κλπ. Δεν υπάρχουν ψυχούλες να αναπαυθούν σε πράσινα λιβάδια. Οι υπόλοιποι υπάρχουμε και καλό είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε να ζήσουν. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος. Προχθές στο περίπτερο μας ρώτησαν δυο κοπέλες γιατί φοράμε μπουφάν. Χθες μια κυριούλα με είδε να ετοιμάζομαι να ξεκινήσω και νόμιζε ότι το μπουφάν το έβαλα γιατί έχει ψύχρα.

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη. Δεν είναι η γνώμη αυτών που το έγραψαν, είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος. Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει και μετά να τον κλαίνε και αυτόν. Ενώ αν είχε διαβάσει ότι το κράνος σώνει τη ζωή σου μπορεί να το φόραγε μερικές φορές παραπάνω. Αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για κάτι τέτοιο;

Τα γραπτά μένουν. Αυτή την κουβέντα μπορεί να την διαβάσει κάποιος μετά από πέντε χρόνια επειδή έκανε εύρεση με τη λέξη λιβάδι που έβαλα παραπάνω. Κανονικά τα παραπάνω θα έπρεπε να σβηστούν. Γνώμη μου είναι ότι το κράνος με στενεύει, μου χαλάει το μαλλί, μου κόβει οπτικό πεδίο, δεν ακούω καλά τι γίνεται γύρω μου κλπ. Το ότι δεν προστατεύει στα πολλά είναι λάθος. Όπως γνώμη μου είναι ότι τα ντουκάτι είναι τριμπούρδελα, λαδιέρες και χαλάνε. Το ότι θα κολήσει στα 25.000 χιλιόμετρα δεν είναι γνώμη μου, εικασία είναι χωρίς καμία βάση.

pektis
05/09/2011, 14:00
:sad: :sad:
Κριμα...
Οσο για το κρανος δεν λεω τιποτα...απλα τα αυτονοητα...

IVX
09/09/2011, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Δείχνεις ασέβεια και εισαι κακος, χωρις προθεση.

Η μοτοσυκλετα εχει απο ολα. οπως και η ιδια η ζωη.
Στο δικο σου μικρόκοσμο ισως να μη χωρούν στεναχωριες, και μακαρι να μην εχεις ποτε.

Αυτα τα περιστατικα ισως νουθετησουν και καποιους μπερδεμενους

Φιλικα

Πανοπτικός
18/10/2011, 21:40

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη [..], είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος.
Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει...

Παραπληροφορηση ειναι η μεταφορα ψευδων ή αναληθων ή τροποποιημενων πληροφοριων, για την εξυπηρετηση καποιου σκοπου. :D

mparmpanik
18/10/2011, 23:09
μερικες φορες διαβαζοντας τα διαφορα μηνυματα, μου δημιουργειται η ευλογη απορια
για το αν οι συγγραφεις τους σοβαρολογουν ή απλα λενε για να λενε .
αυτο το συλληπητηριο θεμα εξελιχθηκε σε ενα διαξιφισμο για το αν το κρανος σε σωζει ή οχι αμα πεσεις με πολλα κι αν ειναι αναγκαιο στα λιγα κ.τ.λ κ.τ.λ.
το οτι η αναγκαιοτητα του κρανους ειναι για την προστασια που σου προσφερει πριν πεσεις και για να μην πεσεις, προσπερναται σαν αμελητεα.
το οτι σου επιτρεπει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να βλεπεις κι οχι μισοκλειστα απο τον αερα,
αντιμετωπιζεται σαν να ειναι κατι που δεν αφορα τον μοτοσυκλετιστη.
στην προσκρουση σε σταθερο σημειο δεν σε σωζει τιποτα, αλλα το συρσιμο στην ασφαλτο ειναι μια αλλη υποθεση και εκει το κρανος κανει την δουλεια για την οποια προορίζεται.

ο μπλιτζερ πιο πανω αναφερε πως ειδε την μοτοσυκλετα φυσαρμονικα.
μια μηχανη ομως δεν γινεται φυσαρμονικα με 50 ή με 80..
κι αυτο ειναι ενα σημειο που παντα αγνοειται.
η ταχυτητα.
και η ταχυτητα ειναι ο παραγοντας που προκαλει τα περισσοτερα ατυχηματα.
και σε συνδιασμο με το ξεκρανωτος (και τα ζουζουνια που τραβαει ο προβολεας και πανε κατευθειαν στα ματια) την νυχτα, πιθανον και με μερικες μπυρες,
ειναι σιγουρακι τα κλαμματα..

imitrelos
19/10/2011, 01:32
Πως το βλέπω εγώ:

Εδώ δεν είναι το μοιρολόι.gr αλλά το moto.gr. Όπως όταν γράφει κάποιος ότι έπεσε από μπροστινό ψάχνουμε να δούμε τι έκανε λάθος ώστε να το καταλάβει και να μην ξαναπέσει, έτσι και όταν διαβάζουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πούμε το λάθος ώστε να το διαβάσουν και άλλοι και να μην κάνουν το ίδιο.

Δεν βλέπω τι προσφέρουν ένα κάρο ποστ από κάτω με μόνο συλλυπητήρια, κρίμα κλπ. Δεν υπάρχουν ψυχούλες να αναπαυθούν σε πράσινα λιβάδια. Οι υπόλοιποι υπάρχουμε και καλό είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ώστε να ζήσουν. Δεν έχει ιδέα ο κόσμος. Προχθές στο περίπτερο μας ρώτησαν δυο κοπέλες γιατί φοράμε μπουφάν. Χθες μια κυριούλα με είδε να ετοιμάζομαι να ξεκινήσω και νόμιζε ότι το μπουφάν το έβαλα γιατί έχει ψύχρα.

Θεωρώ παντελώς ανεύθυνο να γράφονται αυτά που γράφτηκαν παραπάνω για τα κράνη. Δεν είναι η γνώμη αυτών που το έγραψαν, είναι παραπληροφόρηση η οποία μπορεί να κοστίσει τη ζωή κάποιου. Εδω μέσα μπορεί να διαβάζει και ένας πιτσιρικάς που να είναι 50-50 στο να φοράει κράνος. Και διαβάζοντας αυτά να μην το φορέσει και μετά να τον κλαίνε και αυτόν. Ενώ αν είχε διαβάσει ότι το κράνος σώνει τη ζωή σου μπορεί να το φόραγε μερικές φορές παραπάνω. Αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη για κάτι τέτοιο;

Τα γραπτά μένουν. Αυτή την κουβέντα μπορεί να την διαβάσει κάποιος μετά από πέντε χρόνια επειδή έκανε εύρεση με τη λέξη λιβάδι που έβαλα παραπάνω. Κανονικά τα παραπάνω θα έπρεπε να σβηστούν. Γνώμη μου είναι ότι το κράνος με στενεύει, μου χαλάει το μαλλί, μου κόβει οπτικό πεδίο, δεν ακούω καλά τι γίνεται γύρω μου κλπ. Το ότι δεν προστατεύει στα πολλά είναι λάθος. Όπως γνώμη μου είναι ότι τα ντουκάτι είναι τριμπούρδελα, λαδιέρες και χαλάνε. Το ότι θα κολήσει στα 25.000 χιλιόμετρα δεν είναι γνώμη μου, εικασία είναι χωρίς καμία βάση.

+ όσα θές :beer: :beer: (καλά για τα ντουκάτι δέν συμφωνό :lol: ...διμπούρδελα ναι....τα τριουμφ είναι τριμπουρδελα ) :lol:

Μερικές απαντήσεις δέν τίς σχολιάζω καν......α και σε σταθερό σημείο θα πεθάνεις απο το σπάσιμο του αυχένα πιό πιθανό και όχι απο το σπάσιμο του κράνους , γενικά εννοιτε φοράμε εξοπλισμό και εννοοίτε ότι έχουμε μεγαλήτερα ποσοστά ατυχήματος ( με βλάβες ) από οτι σε ένα αυτοκίνητό

Συλληπητήρια πάντος στήν οικογένεια του