View Full Version : φτιαχνονται/πωλουνται,πολυεστερικες ποδιες και καρινες για ολα τα on off kai street
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
ετοιμα.............για βαψιμο πλεον!!!
246290
και το φτερακι...........διορθομενο πλεον..........:winka:
246292
...........πολυκλινες........!!!:eyepop:
246293
κιεδω............ενα μονοσελο για cbf 600............στα σκαρια ακομα.............:rolleyes:
246296
πολυγωνικο..............
246297
θελει δουλεια ακομα βεβεα..............:winka:
246298
και παραλληλα.......μια καρινα για το ιδιο........για cbf 600.......
246299
και.............συνεχιζεται......!!!!!:beer: :beer: :winka:
και μετα απο καιρο........συνεχιζουμε και με αλλες κατασκευες........248983το μονοσελο που λεγαμε......επειτα απο δοκιμες........
και ξανα και παλι......βαλε βγαλε.....248984.........
248986μετρηματα.....και ξανα μετρηματα......μη μας φυγει πουθενα......
επιταλους βαφτηκε.........248987
248988κιετοιμο το αριστουργημα......!!!
οριστε ενα μονοσελο για cbf 600!!!!!voila....!!!!248989
κιεδω.......ενα αλλο θεμα........ενα καπακι απο fantic trial.......καπου πισω στο μακρινο 70......νομιζω.......εδω ηταν ταλεπωρημενο και σπασμενο......οποτε ο ιδιοκτητης....ηθελε δυο πληρη αντιγραφα......δεξι κιαριστερο......με βαση αυτο το ενα.......248990
ετσι ξεκινησε η αντιγραφη.......248991σαν ναναι αλειμενα με φυστυκοβουτυρο......οπως ειπε κιενας φιλος.......!!!
και μετα απο απειρο τριψε στοκαρισε......ξανατριψε........ετοιμα τα μικρουλια.......!!!!248992
ετοιμα 2 πληρη καπακια......!!!!248993
και μετα.........ειχαν σειρα τα αφρικα.....!!!!αρχισαν να μου ζητουνται......διαφορα κοματια......περιεργα.........!!!οπως........καλυματα θερμοκρασιας......για λαιμους εξατμισεων......τελικων......και αλλα πολλα.....!!!και φυσικα......ποτε δεν λεμε οχι σε τιποτα!!!ειδικα.......αν ειναι και περιεργο......!!!!ετσι........το μηχανακι ηταν αυτο.........249074
κιο φιλος ηθελε ενα καλυματακι.......σαν αυτο!!!μου περιεγραψε κατι.....χωρις να τοχω δει.......το καταλαβα στο περιπου........και το σχεδιασα σενα χαρτι.....!!!!ηταν......100 τοις 100 αυτο που ηθελε!!!!249075αυτο.......θα εμπενε πριν το τελικο της μοτο......στον λαιμο του τελικου........
ετσι.......ξεκινησε η κατασκευη του..........αυτος ο κωνος.....ηταν η αρχη........249076249077
3μερες μετα.......ειχαμε στα χερια μας πλεον ......αυτο!!!και βαμενο.......249079
αρκετα πιστο......στο αρχικο σχεδιο....!!!!249083
και πανω στο μηχανακι φορεμενο.......περιχαρης ο ιδιοκτητης!!!!!!249087
μετα ειχε σειρα ακομα ενα κοματι για λαιμους εξατμισης........σε αλλο σημειο.......αυτο βεβεα......εγινε για το δικο μου μηχανακι.......μιας και ειχα βγαλει την ποδια......θαμπνε σαυτο το σημειο......249096
αρικο σχημα ηταν αυτο....!!!κατοπιν.....αυτο........249097
εν τελει βαμενο..........249099
και πανω στ249103η μοτο.......adventure νοτα.......!!!!
τυφλα ναχει η touratech........και ο boano μαζι.....!!!!249104
και.......μια ολοσωμη το αστερι μου.....!!!!249107
και τωρα.......ειναι στα σκαρια.......κιαυτα τα καλυματα......για τα πλαινα του αφρικα.......φωτο.......προσεχως!!!!249116
κιαλλο ενα ζευγαρι απο αυτα........λιγο αλλιωτικο......249118
επισης τωρα ειναι στα σκαρια.......κιαυτο το καλυμα για το κενο των οργανων του αφρικα.......αυτο πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους αφρικανους επισης......249119
δειτε κιαυτα τα καλυματακια εδω........φτιαχτηκαν παλιοτερα........για καποιο varadero.....!!!249120
μια μικρη scrambler νοτα......στο θηριο.....!!!249122
και οριστε το καλυμα ταμπλω για το αφρικα..........εν εξελιξει.......!!!249224
μενουν.........λεππτομερειες φινιρισματος.........249226
και πλεον μεα απο αφθονο κοψε ραψε ταιριαξε δοκιμασε ξαναδοκιμασε.......καταληξαμε στο τελικο σχημα του.......249565
πλεον.......αυτο θα κοσμει τα ταμπλω καποιοων τυχερων αφρικα.......ειτε βαμενο μαυρο ματ.......ειτε περασμενο με καποια υπεροχη μεμβρανη carbon....!!!!249567
pleon......ta πρωτα εχουν ηδη αρχισι να φευγουν......!!!:beer::beer:249571
καλησπερα φιλε μου
να ρωτησω αν φτιαχνεις και φτερα πισω τροχου?
εχω ενα zzr 1400 του 10
ευχαριστω
γιωργος
καλημερα φιλε μου.....φυσικα τα παντα φτιαχνω.....απο που εισαι γιωργο?
κιαυτο εδω......ειναι αντιγραφο πλαινου καπακιου z750.........που αποδημησεν εις κυριον.....επειτα απο πτ249592ωση....!!!μετα ομως......:D:winka:
ειμαι απο ιωαννινα αλλα τωρα ειμαι λαρισα λογω δουλειας
εχεις καμια φωτο απο φτερακι ?
κιεδω......αλλο ενα προστατευτικο για τον λαιμο ενος τελικου σε αφρικα.......ειπαμε.....φτιαχνεται........οτιδηποτε σχεδον ζητηθει......σε οποιοδηποτε σχεδιο......249593
εδω ζητηθηκε μια αρκετα ιδιομορφη ποδια,σκαφη θα την ελεγα εγω.....για αυτο το z750.......no problem........την ξεκινησαμε.......249594
ετσι ξεκινησε το καλουπι της........χαρτονακι παντα.....σιγουρα πραματα......249595μετα θαμπεναν οι πλαινες προσθηκες αεροτομες......πρωτα οο σκελετος.......
και φτανουμε πλεον........εδω!!!μικρολεπτομερειες μενουν ακομα......φινιρισμα.....και τελος......249596
ιδιομορφο σχημα...........αλλα ετσι την ηθελε ο φιλος.....:cool:249599
στην πορεια......μας ζητηθηκε κιαλλη μια για cbf 600.......περιεργη κιαυτη θαλεγα.....249600μεγαλη στο μεγεθος.......αλλα θα προοριζονταν για το επομενο μοντελο....!!!
κιετσι ξεκινησε.....!!!249602καλουπακι.......με τον καλο γνωστο τροπο.........
.......ολες οι πλευρες.......249603
........249604πληρης καλυψη........!!!
κιοριστε το πρρωτοτυπο.......!!!249606
αρκετα πιστο θαλεγα.......249609καιι.........συνεχιζεται..........
ela γιωργο σορρυ αλλα με τις φωτο δεν ειδα το μνμ σου.....ο απογευματακι που θα γυρισω σπιτι θα σου στειλω μερικα σχεδιακια......!!!εχω καποια υποψιν.....:cool:
ωραια δουλεια κανεις
το ονομα σου?
θα περιμενω το απογευμα λοιπον
καλο μεσημερι
ελα γιωργο ευχαριστω,χρηστο με λενε απο θεσσαλονικη,ειμαι απο κντ τωρα εξω....αν μπορεσω θα βαλω κιαποδω αλλα λιγο δυσκολο το βλεπω.....
μπα....απο κντ....οντως δε μπενουνε φωτο....οκ,μετα τις 8.00 τοτε.....
kalhspera γιωργο.......λοιπον......δες μερικα που εχω ηδη φτιαξει για καποια......249643ενα universal σχεδιο ειναι αυτο.....
ενα αλλο ειναι αυτο για αλλο μηχανακι.....249644
κιενα αλλο πιο γωνιωδες.......ειναι αυτο....
κιεδω ειναι τελειωμενο.......249650
δες τα καιπες μου αν σαρεσει κατι απο αυτα....η αν εχεις καποια φωτο να βαλεις ευχαριστως νατο δουμε......!!!
χρηστο το πρωτο μου αρεσει
να ρωτησω θα κατσει κουτι ? θελει τιποτε βασεις?
απο αντοχη τι παιζει?
αν θελεις στειλε μου σε πμ ενα τηλ και τιμη βαμμενη σε μαυρο
ευχαριστω
ωχ.....κακως γραψαμε εδω για τιμες.....το σβηνω γιωργο!!!!
εχεις φτιαξει κατι για bandit? εχω το 650 κ8.
εχεις φτιαξει κατι για bandit? εχω το 650 κ8.ela file moy......για τι ακριβως ρωτας ομως πες μου.....για καρινα?
αρκετα πιστο θαλεγα.......249609καιι.........συνεχιζεται..........αυτη εντελει........εγινε ετσι......!!!!249669
και πανω στο μηχανακι......ταιριαξε......κουτι.....!!249676
και κατοπιν......ζητηθηκε για το ιδιο μηχανακι......cbf 600.....μια αλλη......σε αλλο σχεδιο.....αυτη.......249680
οποτε........ξεκινουσαμε παλι δουλεια......249682
καλουπακι παλι.....απτην αρχη......249684
..............249686και σε λιγο καιρο.....με αρκετη δουλιτσα.......ειχε γινεει αυτο....!!!!
ετοιμο.....βαμενο.....249687
προς χαρα.......του ιδιοκτητη.....!!!!249691
ela file moy......για τι ακριβως ρωτας ομως πες μου.....για καρινα?
Ολόσωμη ποδιά όχι καρίνα
Έχεις email (όχι πμ)...χιλια συγνωμη.....εχω και δευτερο μειλ......και μπερδευτηκα!!!θα το τσεκαρω.....
Έχεις email (όχι πμ)...φιλε μου τσεκαρα τα μειλ μου και δεν βρηκα μνμ......εστειλες κατι αλλα σε αλλον μηπως?
Ολόσωμη ποδιά όχι καρίνα
ενοεις δηλαδη το υπολοιπο φερινγκ......που δεν εχει το μηχανακι......249910249910κατι τετοιο μαλλον θα λες......πως σου φενεται.....
η κατι......σαν αυτο.....249911
ναι κατι τετοιο. ποσο θα κοστιζε ? στειλε μου αν θελεις ενα πμ