View Full Version : εντουρο αλλα πιο helppppppppppp
krav maga
27/08/2011, 12:16
γεια σε ολους εχω ενα dr650 το οποιο θελω να το δωσω για κατι πιο χωματινο!πιο μηχανακι κατα την γνωμη σας θα με βολευε και μεσα στην δουλεια στην αθηνα γυρω γυρω αλλα και βολτες στα βουνα!
γνωμες για wr426 και οτι αλλο εχετε και προτεινεται!
εχω δει πολλα αλλα δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος γνωστης!σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!
ARISPEED1
27/08/2011, 19:01
Χρήμα ,χρήση ,εμπειρία ?
krav maga
28/08/2011, 10:49
το ιδανικο θα ηταν τραμπα εμπειρια τωρα δεν παω πια εδω και 3 χρονια πριν τα εκανα πολυ αυτα!βασικα δεν ξερω τι να κοιταξω για να μπορω να το εχω και για την αθηνα !
χωρις να ειμαι ειδικος θελω να πω μια γνωμη...
δεν νομιζω οτι θα ειναι ευκολο να τα συνδιασεις και τα 2.
θα εχεις προβληματα και στα 2 μετα δεν θα κανεις τπτ απο τα 2 οπως πρεπει.
μηπως αν επερνες ενα σκουτερ-παπι για την πολη και κανενα enduraki για τις χωματινες βολτες σου?
krav maga
28/08/2011, 12:11
θα κραταγα και το dr και να επερνα ενα διχρονο παλιο αλα τα δηνουν σε τρελες τιμες
Αρχικά δημιουργήθηκε από krav maga
θα κραταγα και το dr και να επερνα ενα διχρονο παλιο αλα τα δηνουν σε τρελες τιμες
Μπα... ψάξε λίγο . Τσάμπα τα δίνουν.
Μηχανάκι που τα κάνει όλα δεν υπάρχει (όπως έχουμε πεί καμιά 100αρια φορές ) .
Με συμβιβασμούς ένα DRZ 400 E , κανα XRακι 250 - 400 ίσως σε βόλευε.
Αν, και πάλι στο λέω τώρα παλιά διχρονάκια τα χαρίζουν .
ARISPEED1
28/08/2011, 19:52
Πόσα ευρώπουλα χώνεις για εργαλείο ? Υπολόγισε κ την στολή μεταχειρο κάνα 500 ευρώ..........
krav maga
29/08/2011, 01:48
απο τιμες σε παλια διχρονα σφαζουν wr του 98 1500 δεν παμε καλα!
στολη εχω τα παντα δεν εχω πεταξει κατι
Το ιδανικο ειναι να εχεις 2 μηχανακια ενα για την Αθηνα-καθημερινη μετακινηση και ενα για χωμα, οπως σου γραψανε. Αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστεις και να πας σε μικρο ον οφ αφου θες να τα κανεις ολα με ενα μηχανακι
Το καλυτερο μικρο ον οφ που υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι το WR 250R αλλα ειναι και το πιο ακριβο, και δεν υπαρχει πλεον καινουριο μονο μεταχειρισμενο και δεν το βρισκεις ευκολα, δεν τα δινουνε
Μετα το καινουριο KLX 250 αλλα ειναι λιγοτερο χωματινο και πιο αδυναμο απο το WR 250R
Απο πιο παλια μοντελα μπορεις να παιξεις με το πιο παλιο KLX 250, με DRZ 400, XR 250 και με πλαστικο ντεποζιτο και αυτα με το μεταλικο ντεποζιτο τα μιζατα εισαγωγης, με TTR 250, DR 250, DR 350
πυξιδας990
31/08/2011, 13:01
LC4 του 98-99 με περιπου 2 χιλιαρικα.κλασης ανωτερο απο το dr650.εναλακτικα husky 610te με περιπου 1500ε.
krav maga
31/08/2011, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nib
Το ιδανικο ειναι να εχεις 2 μηχανακια ενα για την Αθηνα-καθημερινη μετακινηση και ενα για χωμα, οπως σου γραψανε. Αλλιως θα πρεπει να συμβιβαστεις και να πας σε μικρο ον οφ αφου θες να τα κανεις ολα με ενα μηχανακι
Το καλυτερο μικρο ον οφ που υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι το WR 250R αλλα ειναι και το πιο ακριβο, και δεν υπαρχει πλεον καινουριο μονο μεταχειρισμενο και δεν το βρισκεις ευκολα, δεν τα δινουνε
Μετα το καινουριο KLX 250 αλλα ειναι λιγοτερο χωματινο και πιο αδυναμο απο το WR 250R
Απο πιο παλια μοντελα μπορεις να παιξεις με το πιο παλιο KLX 250, με DRZ 400, XR 250 και με πλαστικο ντεποζιτο και αυτα με το μεταλικο ντεποζιτο τα μιζατα εισαγωγης, με TTR 250, DR 250, DR 350
σηγουρα το ιδανικο αλλα που χωρος για 2 μοτο
krav maga
31/08/2011, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
LC4 του 98-99 με περιπου 2 χιλιαρικα.κλασης ανωτερο απο το dr650.εναλακτικα husky 610te με περιπου 1500ε.
ειναι αξιοπιστα η θα εχω τρεχαματα και απο ανταλακτικα;;;
ειναι αξιοπιστα η θα εχω τρεχαματα και απο ανταλακτικα;;;
προσωπικη αποψη, μακρυα απο lc4 πριν το 2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
προσωπικη αποψη, μακρυα απο lc4 πριν το 2003
I agree.
maintenance
31/08/2011, 20:52
απο τιμες σε παλια διχρονα σφαζουν wr του 98 1500 δεν παμε καλα!
στολη εχω τα παντα δεν εχω πεταξει κατι
σχετικα ειναι όλα. Σε τι κατασταση ειναι, τι after εχει πανω κτλ κτλ..
Κοιτα το DT-R που εχω ετσι οπως το εχω κατω απο Χιλιαρικο δεν θα το δωσω οταν ερθει η ωρα.
Και αυτο, γιατι απλα δεν χρειαζεται κατι σε όλα τα επιπεδα για τα επομενα 10.000 χλμ,
Και τα WR να τα προσεξεις 5πλασια. Συνηθως τα εσκιζαν χωρις σάλιο.
Επι τη ευκαιρια, το dr που εχεις, το βαζεις μια φωτο εδω να το δουμε μια?
:beer: :wave2:
Συμφωνώ με όσους πρότειναν Drz 400 e.
el_hymador
31/08/2011, 22:10
Ρε παιδια τι LC4 λετε στον ανθρωπο; Αλλο trail riding και αλλο enduro!
Για να γνωρισεις το εντουρο, για να μπορεις να κανεις και πιο μακρυνες εκδρομικες βουνισιες εξορμησεις και για να μπορεις να τσουλας και μεχρι τη δουλεια παρε αυτο που ειναι καλου φιλου και συμφορουμιτη και προσεγμενο.
http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=16&t=5344&st=0&sk=t&sd=a
Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά στην αγγελία μου. Λένε, ότι είναι το πιο αξιόπιστο μοτέρ της ΚΤΜ.
Ο Χελιώτης μου έχει πει για ίδιο που έχει 83000 χλμ στην Αθήνα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1999521
krav maga
01/09/2011, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
σχετικα ειναι όλα. Σε τι κατασταση ειναι, τι after εχει πανω κτλ κτλ..
Κοιτα το DT-R που εχω ετσι οπως το εχω κατω απο Χιλιαρικο δεν θα το δωσω οταν ερθει η ωρα.
Και αυτο, γιατι απλα δεν χρειαζεται κατι σε όλα τα επιπεδα για τα επομενα 10.000 χλμ,
Και τα WR να τα προσεξεις 5πλασια. Συνηθως τα εσκιζαν χωρις σάλιο.
Επι τη ευκαιρια, το dr που εχεις, το βαζεις μια φωτο εδω να το δουμε μια?
:beer: :wave2:
το εχω στης ανταλαγες!
krav maga
01/09/2011, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν σε ενδιαφέρει, ρίξε μια ματιά στην αγγελία μου. Λένε, ότι είναι το πιο αξιόπιστο μοτέρ της ΚΤΜ.
Ο Χελιώτης μου έχει πει για ίδιο που έχει 83000 χλμ στην Αθήνα.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1999521
φιλε μια χαρα θα μου ηταν αλλα δυστηχως δεν εχω τα φραγκα γι αυτο κοιταω την τραμπα πιο πολυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Για να γνωρισεις το εντουρο, για να μπορεις να κανεις και πιο μακρυνες εκδρομικες βουνισιες εξορμησεις και για να μπορεις να τσουλας και μεχρι τη δουλεια παρε αυτο που ειναι καλου φιλου και συμφορουμιτη και προσεγμενο.
http://forum.dirt-bike.gr/forum/viewtopic.php?f=16&t=5344&st=0&sk=t&sd=a Aυτο ειναι οντως το ιδανικο μηχανακι.. πολύ καλο μοτερ και πολυ καλη τιμη το δινει φτηνα σε σχέση με αλλα 2006 που πουλιουνται... ο Σπυρος..
krav maga
01/09/2011, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Aυτο ειναι οντως το ιδανικο μηχανακι.. πολύ καλο μοτερ και πολυ καλη τιμη το δινει φτηνα σε σχέση με αλλα 2006 που πουλιουνται... ο Σπυρος..
σηγουρα αλλα δεν μπορω να ανεβω οικονομικα !
με ολα τα τα wr εχω ερωτα απο το 250-400-426-450
κοιταω και το 400-426 θα με βολεψει τι λετε οι πιο εμπειροι;;;;;;
σηγουρα αλλα δεν μπορω να ανεβω οικονομικα !
με ολα τα τα wr εχω ερωτα απο το 250-400-426-450
κοιταω και το 400-426 θα με βολεψει τι λετε οι πιο εμπειροι;;;;;; Δε νομίζω να σε βολέψει κατι απο τα 2 ..
Βασικα ειναι ανευ μίζας και η μανιβελα ειναι βάσανο γιατι τα συγκεκριμένα μουλαρώναν ιδιαιτερα ευκολα..
426
:look: :eyepop: :uplate: :alien:
Θα το δώσεις πριν το βάλεις μπροστά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα το δώσεις πριν το βάλεις μπροστά... Συμφωνώ είναι όντως πολύ αντρικό μηχανάκι... :blush:
krav maga
01/09/2011, 12:57
αν υπηρχε μαμαλο θα επερνα ενα διχρονακι για τα σκ θα ηταν μια χαρα!
θα δω κατι θα κανω εχω πει πριν τα 35 να εχω ξαναανεβει στα βουνα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα το δώσεις πριν το βάλεις μπροστά...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλα υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες για το παραπάνω συμπέρασμα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ενα λιγο παλιο (2002 π.χ) 125 διχρονο με κανα 1500αρι και ενα παπι με 300 ευρω να κανεις τη δουλεια σου και ασε τι αηδιες που σου λενε για DRZ, KLX και αλλα τετοια σαραβαλα.Να τα κανεις τι?
KotsosDR
01/09/2012, 14:09
Πιστευω οτι εχεις ηδη τη μηχανη που ψαχνεις... , γνωμη μου
jj okocha
01/09/2012, 20:43
oxi και σαραβαλο το drz,μη τρελαθουμε..πλαισιο αναρτησεις απο rm250 του 98,για fun bike και οχι hardcore enduro μια χαρα ειναι,34 τροχο το S,44 το E,το S που ειχα μια χαρα ηταν στο βουνο και στη πολη,απλα δεν εφτανα κατω!ακομα και με τις μποτες στις μυτες!!,εχει υψος σελας....το μοτερ δε σπαει,το σασμαν δε θελει καρφωτες...
KotsosDR
02/09/2012, 15:19
Παρε ενα λιγο παλιο (2002 π.χ) 125 διχρονο με κανα 1500αρι και ενα παπι με 300 ευρω να κανεις τη δουλεια σου και ασε τι αηδιες που σου λενε για DRZ, KLX και αλλα τετοια σαραβαλα.Να τα κανεις τι?
Προφανως δεν ξερεις τι Μπορεις να κανεις με αυτα......... αυτο δεν τα κανει σαραβαλα .... ακου εκει το DRZ σαραβαλο....
( παρε διχρονο 125 ... να σου λενε φιλαρακια παμε καμια εκδρομη μεγαλη να τους κοιτας σαν μαλ@Ξ... ) τεσπα....