PDA

View Full Version : Νέος "τιμοκατάλογος" παραβάσεων...

McGyver
02/09/2011, 10:30
Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα πρέπει να βάλουν όσοι παραβιάσουν το νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας που τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα.

Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη θα τιμωρείται πλέον με 1050 ευρώ αντί για 700 που είναι σήμερα, ενώ η παραβίαση του STOP θα στοιχίζει 900 ευρώ.

Το πρόστιμο για στάθμευση σε ράμπα από 150 ευρώ θα ανέλθει στα 325, ενώ για στάθμευση σε πεζοδρόμιο, οι παραβάτες θα πληρώνουν 120 ευρώ, έναντι των 80 ευρώ που πληρώνουν σήμερα.

Ανάλογες αυξήσεις προβλέπονται για την παρεμπόδιση κυκλοφορίας του τραμ, καθώς από 150 ευρώ το πρόστιμο εκτινάσσεται σε 225.

Αυστηρά όμως θα είναι τα πρόστιμα και για τις κόντρες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Έτσι, στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 1.050 ευρώ, από 700 που ισχύει σήμερα.

Ο νέος ΚΟΚ όμως, εκτός από αυξήσεις, προβλέπει και μείωση ποινών για παραβάσεις όπως είναι το κράνος, οι ζώνες ασφαλείας και η μη προσκόμιση ελέγχου από το ΚΤΕΟ. Ετσι, το πρόστιμο για μη χρήση κράνους ή ζώνης ασφαλείας από 700 ευρώ μειώνεται σε 490.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/222584/prostima-fotia-fernei-o-neos-kok/

nikos_abel
02/09/2011, 10:52
Επομένως, το μύνημα του νέου ΚΟΚ είναι :

"Μη περνάτε το κόκκινο, ωστε να μη σκοτωθείτε αφού δε χρειάζετε να φοράτε κράνος
και μη περνάτε ΚΤΕΟ, έτσι κι αλλιώς αν έχετε λεφτά για βενζίνη και κυκλοφορείτε, σίγουρα
θα σας πιάσουμε σε κάποιο σημείο που παρκάρατε και εμποδίζετε"

DimChios
02/09/2011, 11:27
:evil: ρε πστ μου, νταξ τα υπολοιπα...

τις ζωνες και τα κρανη ρε π@π@ρ3ς δεν ξερετε αντι να τα πατε 2χίλιαρο, εσεις τα μειωνετε?

:a31: :a31: :a31:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

τις ζωνες και τα κρανη ρε π@π@ρ3ς δεν ξερετε αντι να τα πατε 2χίλιαρο, εσεις τα μειωνετε?

2000 μόνο ? Κατάσχεση μοτοσικλέτας και σοδομισμό για τους παραβάτες .... να τσούξει σίγουρα ο κώλος τους :lol:

fantacid
02/09/2011, 12:05
αυξανονται τα προστιμα κραζουμε
μειωνονται τα πrοστιμα στραβωνουμε.....

i love this game!

:a2:

paulopoulos
02/09/2011, 12:57
Μηδενικό πρόστιμο για την χρήση του κράνους.. Να το φτάσουν στο 0
Πρόστιμο στον ευατό τους που φορολογούν την αγορά του κράνους με 23%
Πρόστιμο στους εμπόρους που πουλάνε κράνη κουβάδες

Ας κατεβάσουν τα κράνη των 1000€ στα 50€ και μετά ας βάλουν πρόστιμα.
Αυτό το παραμύθι με το κράνος με εξοργίζει κάθε φορά. Βλέπω κάτι κουβάδες που φοράνε στα κεφάλια τους μερικοί και τρελαίνομαι.. Ρε καλλιτέχνη.. Έτσι και πεσεις με αυτό θα σπάσει και θα χωθεί στο κεφάλι σου.. Εκτός άμα φοβόμαστε μην χαλάσει το μακιγιάζ απο τον αέρα.
Και στην τελική όσοι θέλουν να δίνουν 2000 ευρώ για τέτοιες παραβάσεις.. έχω εγώ να τους προσάψω ένα κάρο, εκτός και εάν δεν βλέπετε τι κυκλοφορεί έξω.
Ο άλλος δεν αλλάζει φρένα, του άλλου η αλυσίδα είναι έτοιμη να σπάσει, τα λάστιχα αρκετών είναι για πατινάζ.. Αλλά φυσικά αυτοί δεν είναι επικύνδυνοι για εμένα.. Ούτε τα σκουτερ που πήρε ο κάθε ανίδεος και οι καθρέπτες για αυτόν είναι διακοσμητικοί. Και δεν θα μιλήσω ούτε για τους ταρίφες, ούτε για κάτι γκόμενες που νομίζουν πως είναι μόνοι τους στον δρόμο... Οι λακούβες??? ουδέν σχόλιο να τις φτιάξει κάποιος ή να πέσουν ευθύνες......
Αλλά φυσικά ελλαδάρα.. Έτσι συμβαίνει.. οπότε επειδή οι άλλοι είναι οτιναναι, εγώ θα πρέπει να φοράω κράνος, γιατί σίγουρα θα πέσω με τέτοιες συνθήκες. Και άμα χτυπήσω, θα φταίω εγώ που δεν φοράω κράνος και όχι όλα τα άλλα..
Ρε άντε γεια

DimChios
02/09/2011, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από paulopoulos

Αυτό το παραμύθι με το κράνος με εξοργίζει κάθε φορά. Βλέπω κάτι κουβάδες που φοράνε στα κεφάλια τους μερικοί και τρελαίνομαι.. Ρε καλλιτέχνη.. Έτσι και πεσεις με αυτό θα σπάσει και θα χωθεί στο κεφάλι σου.. Εκτός άμα φοβόμαστε μην χαλάσει το μακιγιάζ απο τον αέρα.
Και στην τελική όσοι θέλουν να δίνουν 2000 ευρώ για τέτοιες παραβάσεις.. έχω εγώ να τους προσάψω ένα κάρο, εκτός και εάν δεν βλέπετε τι κυκλοφορεί έξω.
Ο άλλος δεν αλλάζει φρένα, του άλλου η αλυσίδα είναι έτοιμη να σπάσει, τα λάστιχα αρκετών είναι για πατινάζ.. Αλλά φυσικά αυτοί δεν είναι επικύνδυνοι για εμένα.. Ούτε τα σκουτερ που πήρε ο κάθε ανίδεος και οι καθρέπτες για αυτόν είναι διακοσμητικοί. Και δεν θα μιλήσω ούτε για τους ταρίφες, ούτε για κάτι γκόμενες που νομίζουν πως είναι μόνοι τους στον δρόμο... Οι λακούβες??? ουδέν σχόλιο να τις φτιάξει κάποιος ή να πέσουν ευθύνες......
Αλλά φυσικά ελλαδάρα.. Έτσι συμβαίνει.. οπότε επειδή οι άλλοι είναι οτιναναι, εγώ θα πρέπει να φοράω κράνος, γιατί σίγουρα θα πέσω με τέτοιες συνθήκες. Και άμα χτυπήσω, θα φταίω εγώ που δεν φοράω κράνος και όχι όλα τα άλλα..
Ρε άντε γεια

τρικυμια εν κρανιω

:rolleyes:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 14:42
τρικυμια εν κρανιω

:rolleyes:

ρε συ καλλιτέχνη 900 και 1000 ευρώ πρόστιμο για κοκ ?????350 για στάθμευση 325 και 120 ανάλογα που το άφησες ? Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ???? Με τον βασικό μισθό να έχει πάρει την κατρακύλα ??? 500 για κράνος απο 700 , δεν πάνε να γαμηθούν να ξελαμπικάρει το μυαλό τους ??? Που στο διάολο τα βρίσκουν αυτά τα νούμερα ??? Που ζούνε ?!?!:wave2:

sniper
02/09/2011, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
.... Που ζούνε ?!?!:wave2:

Αυτοί ή εμείς; :rolleyes:

p@nos
02/09/2011, 14:44
oi parabasis toy kok ine sa ta skonakia....epitrepode arki na mi se piasoyne :D

dmf
02/09/2011, 14:48
Εμενα το προστιμο της παρανομης σταθμευσης με πειραζει μονο, γιατι προφανως δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα.. Ειδικα στο κεντρο αν δεν την ανεβασω στο πεζοδρομιο δεν εχω το κεφαλι μου ησυχο. :p

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτοί ή εμείς; :rolleyes:

μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις και με πιάσουν τα υπαρξιακά μου...:lol:
Γιατί με βλέπω να το φοράω το πουκάμισο με τα ανάποδα μανίκια :lol: :wave2:

MG-KTiNoS
02/09/2011, 15:18

Ρε άντε γεια

Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω….
Μια υποκρισία και μια εισπρακτική απάτη.
Κανένας σ αυτό το κράτος δε νοιάζεται πραγματικά για το αν ζήσεις ή πεθάνεις.
Για την ασφάλεια σου ρε αδερφέ…
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σου τα πάρουν !
Τελεία και παύλα.

MG-KTiNoS
02/09/2011, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εμενα το προστιμο της παρανομης σταθμευσης με πειραζει μονο, γιατι προφανως δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα.. Ειδικα στο κεντρο αν δεν την ανεβασω στο πεζοδρομιο δεν εχω το κεφαλι μου ησυχο. :p

Στο κέντρο αν την ανεβάσεις σε πεζοδρόμιο (κεντρικου δρόμου) την παίρνει γερανός.
Την ίδια στιγμή όμως μπορούν τα αυτοκίνητα να σταθμεύουν σε καθημερινή βάση σε πάρκινγκ για μοτοσικλέτες χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και μια που τα αναφέραμε το κέντρο

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?

Μ αρέσει που λέγανε και σε λέσχες μοτοσυκλέτας τρεχάτε να βρείτε χώρους να σας φτιάξουμε πάρκινγκ…
:rotflmao:

Lamnian
02/09/2011, 15:49
Εχει γραφτεί άραγε ποτέ κλήση για παραβίαση STOP ? :confused: :confused: :confused:

Φαντάζομαι μόνο σε "αναφορές" από τρακάρισμα !! :cry:

nikos_abel
02/09/2011, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
Εχει γραφτεί άραγε ποτέ κλήση για παραβίαση STOP ? :confused: :confused: :confused:

Φαντάζομαι μόνο σε "αναφορές" από τρακάρισμα !! :cry:

Ε, τώρα θα γίνει και αυτό. Τι το ψάχνεις;

Joyrider
02/09/2011, 15:56
Την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη πότε θα την κάνουνε απόπειρα δολοφονίας επιτέλους?

Lamnian
02/09/2011, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ε, τώρα θα γίνει και αυτό. Τι το ψάχνεις;

Ρε συ , εδώ παραβιάζουν κόκκινο παπιά και το περιπολικό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω τους και δεν συμβαίνει τίποτα !!! Ξέρεις πόσες φορές το χω δει ? ΠΟΛΛΕΣ !! και τρελαίνομαι .. και ο μόνος λόγος που δεν ανακατέβομαι πια είναι γιατί προσβάλλονται και μπλέκεις εσύ μετά .. (1 το κανα και μου σπάσαν τα νεύρα στον έλεγχο - βέβαια δεν βρήκαν τίποτα να γράψουν οι βλάκες ) .. θίχτηκαν που τους υπέδειξα την δουλειά τους ...
Ο ΡΟυφιάνος εγώ κιέτς ..!

Και λένε για πρόστιμο παραβιάσης ΣΤΟΠ , ΡΕ Αι στο διάολο ! :alien:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη πότε θα την κάνουνε απόπειρα δολοφονίας επιτέλους?

με ενδεχόμενο δόλο ?? Πρόθεση να βάλουν??

Ειλικρινά , δεν έχετε κουραστεί να λέτε το μακρύ και το κοντό σας συνέχεια εδώ μέσα ??:wave2:

Joyrider
02/09/2011, 16:07
με ενδεχόμενο δόλο ?? Πρόθεση να βάλουν??

Ειλικρινά , δεν έχετε κουραστεί να λέτε το μακρύ και το κοντό σας συνέχεια εδώ μέσα ??:wave2:

Δεν κατάλαβες τι εννοούσα οπότε άστο :wave2:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα οπότε άστο :wave2:

...και δεν θες να μπεις στην διαδικασία να το εξηγήσεις , οπότε το αφήνω ! :wave2:

Cpt. Haddock
02/09/2011, 16:20

Ας κατεβάσουν τα κράνη των 1000€ στα 50€ και μετά ας βάλουν

Πως θα γίνει αυτο ρε παιχτουρα; :confused:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πως θα γίνει αυτο ρε παιχτουρα; :confused:

απλά Εθνικοποιούμε την Αράι !!!!!:lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

Cpt. Haddock
02/09/2011, 16:24
+1050 :rotflmao: :lol:

BELZEBOYLIS
02/09/2011, 16:33
+1050 :rotflmao: :lol:

από την άλλη αν το σκεφτείς καλά , η εθνικοποίηση της Αράι θα την καταντούσε μια προβληματική ΔΕΚΟ που θα έψαχνε λύσεις σε ιδιωτικούς επενδυτές , με υπεράριθμους εργαζόμενους και χιλιάδες άλλα προβλήματα .... Οπότε χαλαρά θα έφταναν τα κράνη στα 2500 ευρώ.... :lol: :wave2:

TheFace
02/09/2011, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Κι εγώ κάπως έτσι τα βλέπω….
Μια υποκρισία και μια εισπρακτική απάτη.
Κανένας σ αυτό το κράτος δε νοιάζεται πραγματικά για το αν ζήσεις ή πεθάνεις.
Για την ασφάλεια σου ρε αδερφέ…
Το μόνο που τους νοιάζει είναι να σου τα πάρουν !
Τελεία και παύλα.

+1050

gs 500 f
03/09/2011, 03:24
κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!!
αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει.......
βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!!
το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!!

ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!!
βρε ουστ!!!!!!!!!!!!

gcrook
03/09/2011, 05:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!!
αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει.......
βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!!
το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!!

ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!!
βρε ουστ!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να την παλευεις γενικοτερα....

sovaros_user
03/09/2011, 11:49

Μακαρι να γινοταν 100 ευρω ωστε να μπορει να το επιβαλει το οργανο :winka:

Κ μην αρχισουμε παλι τις αντιπαραθεσεις, ΔΕΝ ξερω ατομο που να εφαγε 700ρι για κοκκινο, ακομα κ οταν σε πιασουν (μου εχει τυχει) απλως σε μαλλωνουν με υφος κ την κανουν, ή σε γραφουν για πορτοκαλι κ κλαιν μαιν.

sovaros_user
03/09/2011, 11:52

Απ ολες τις βλακειες που πετας αυτο το μηνυμα σου ηταν το ποιο σωστο, εχεις πιασει το νοημα. :beer:

gs 500 f
04/09/2011, 04:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ελπιζω να την παλευεις γενικοτερα....

καλως τον τον πασοκο που παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!
που διαφωνεις δεν μας λες?
εγω την παλευω,εσυ?

gs 500 f
04/09/2011, 04:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Απ ολες τις βλακειες που πετας αυτο το μηνυμα σου ηταν το ποιο σωστο, εχεις πιασει το νοημα. :beer:

και εγω που πιστευα οτι αντι για μυαλο εχεις ........ με κανεις μερικες φορες να αναρωτιεμαι οτι μπορει και να κανω λαθος αφου ελαχιστες φορες μπορει και να σκεπτεσε!!!!!:beer:

Gandalf dr685sm
04/09/2011, 07:56
κοιτα οι πουστηδες του πασοκ τι σκεφτηκαν για να μην πληρωνει κανεις παραβατης προστιμα.......!!!!!!! αυξησαν τα προστιμα σε τετοιο σημειο που και ο πολιτσμανος να μην τολμαει να κοψει προστιμο δυο βασικους μισθους[για οποιον εχει εργασια] και απο την αλλη μονο κανα ς τρελος η φραγκατος να εχει την δυνατοτητα να το κανει....... βαδιζουν βασει σχεδιου τα σαινια οπως με τα τελη κυκλοφοριας ...τα αυξησαν αρκετα οπωτε οι ιδιοκτητες παρεδωσαν πινακιδες και το κρατος περνει τα αρ@ιδια μου!!! το ιδιο και με το φπα κλπ κλπ κλπ!!!!! ας περνετε βρε σαινια το διπλωμα ωστε κανεις να μην παραβιαζει σηματοδοτη και οχι προστιμα για την κονομα...!!!!ξευτιλες πολιτικαντιδες!!!! βρε ουστ!!!!!!!!!!!!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!.... Είχα την ίδια συζήτηση με αρκετούς αστυνομικούς και αυτό μου ανέφεραν και εκείνοι. Πως να κόψεις λέει πρόστιμο 1000 ευρώ σε κάποιον που έχει κάνει παράβαση (κακώς την έκανε.. αλλά .. ) και δουλεύει για 700 ευρώ; Έτσι θα μεγιστοποιηθεί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις και θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Αν το έκαναν όμως κανά 300αρι , ΧΩΡΙΣ 50% σε 10 μέρες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ και χωρίς έξυπνες δικαιολογίες να απαλάσσουν.. τότε θα έτσουζε πολυ περισσότερο.

Ακόμα δε περισσότερο αν η κλήση κοβόταν βάση Ε1-Ε9 όπως είναι σε αρκετές δυτικές χώρες με κάποιο ελάχιστο σαν τιμή βέβαια για τις παραβάσεις γενικώς. (μην πάει και 10 ευρώ το παράνομο παρκάρισμα.. θα το κάνουν ενα τεράστιο πάρκινγκ).

Αλλά πότε δούλεψε κάτι σωστά στην χώρα για να δουλέψει και τώρα;

Εχετλαίος
04/09/2011, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλλά πότε δούλεψε κάτι σωστά στην χώρα για να δουλέψει και τώρα;

Eπί βασιλείας Μίνωος
:smokin:

Gandalf dr685sm
04/09/2011, 08:26
Και εκεί τους έπνιξε το ηφαίστειο της Σαντορίνης...άρα δεν είχαν καλά αντιπλυμμηρικά... άρα πάλι δεν δούλεψε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

sovaros_user
04/09/2011, 08:40

που διαφωνεις δεν μας λες?
εγω την παλευω,εσυ?

Κ να φανταστεις οτι ο gcrook κλαψουριζει σε καθε thread κ συμβουλευει να μην... "τρολλαρουμε" :a5:

Cpt. Haddock
04/09/2011, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eπί βασιλείας Μίνωος

Για Ελλαδα μιλάμε :smokin:

Εχετλαίος
04/09/2011, 08:45
Για Ελλαδα μιλάμε :smokin:

Ο Μεγάλος γ. και έδερνε (σε) όλη τη Μεσόγειο τότε

fz6man
04/09/2011, 08:46
μαλλων εχουν καιρο να με γραψουν για κρανος :eek:

devil's animal
04/09/2011, 11:30
1. μακαρι να μην πεσουμε σε κανεναν κομπλεξικο.

2. εχει να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι με τις παρανομες σταθμευσεις σε ραμπες...:evil:

gcrook
04/09/2011, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Κ να φανταστεις οτι ο gcrook κλαψουριζει σε καθε thread κ συμβουλευει να μην... "τρολλαρουμε" :a5:

Αντιθετως.
Εγω συμβουλευω να τρολλαρετε αβερτα.

gcrook
04/09/2011, 18:32
καλως τον τον πασοκο που παρεξηγηθηκε!!!!!!!!!!

:bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

sovaros_user
04/09/2011, 18:59

235122

Aggelos_SV
04/09/2011, 20:19
:bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Ρε συ μην κρύβεσαι άλλο...:rolleyes:

Αφού το "people on wheels" με επιχορήγηση Γερουλάνου το ετόιμασες,και τσέπωσες και τα φράγκα για το 1198s

:lol:

sotpag
04/09/2011, 20:23
από την άλλη αν το σκεφτείς καλά , η εθνικοποίηση της Αράι θα την καταντούσε μια προβληματική ΔΕΚΟ που θα έψαχνε λύσεις σε ιδιωτικούς επενδυτές , με υπεράριθμους εργαζόμενους και χιλιάδες άλλα προβλήματα .... Οπότε χαλαρά θα έφταναν τα κράνη στα 2500 ευρώ.... :lol: :wave2:

ασε που μεχρι να το παρεις θα πρεπει να κανεις 10-15 αιτησεις ,
να τις πας για υπογραφη στον προεδρος τον υποδιευθυντης
τον προιστεμενος τεχνικου ελεγχου , του διοικητικου, του οικονομικου ,
να μαζεψεις ολα τα χαρτια να παρεις αριθμο προτοκολου,
να περιμενεις να περασει απο Δ.Σ. ,
να πας σε ενα μηνα να παρεις την αποφαση (αν δεν εχει αδεια ο υπαλληλος που εχει παρει τα χαρτια σου) να τα πας στην αποθηκη υλικου και μεσα σε 20-25 μερες το πολυ να πας να το παραλαβεις,

στο ενδιαμεσο φυσικα θα εχεις φαει και δυο τρεις κλησεις γιατι δεν ειχες κρανος:wave2: :wave2: :wave2:

paulopoulos
05/09/2011, 09:25
Προχθές συζητούσα με ένα φιλαράκι.. Έχει βγει στο μπαράκι και πίνει 2 μεγάλες μπύρες απο νωρίς το βράδυ.. Φεύγει μετά απο ώρες με την μηχανή και βλέπει μπλόκο μπροστά του.. Έχει δυνατότητα παράκαμψης.. Ε, σιγά λέει.. και πάει.. τον σταματάνε και τον γράφουν για τις 2 μπύρες 200€ (100 αμα τα δώσεις σε 10 μέρες). 2,5 φορές πάνω από το όριο.. Τι λέτε ρε.. τους λέει.. 2 μπύρες ήπια πριν ώρες... Με τα πολλά του λέει ένας μπάτσος ότι δεν θα τον έγραφε, άλλα είχε κόσμο εκει.. (είχαν σταματήσει να μαζέψουν φράγκα).. Του δίνουν την κλήση και του λένε φύγε..
Καλά τους λέει έχω να πάω 10 χλμ ακόμα.. άμα με σταματήσει άλλο μπλόκο τι θα κάνω.. Θα του δείξεις την κλήση του λένε...
Καλά αυτό τους λέει.. Άλλα με γράφεται γιατί είμαι μεθυσμένος.. Πως με αφήνεται να φύγω????

Καραεισπρατικοί μηχανισμοί και ντροπές του θανατά.. Στο τέλος μας βλέπω όλους χωρίς πινακίδες να μας κυνηγάνε οι ζητάδες λες και είμαστε εκγληματίες.

Gandalf dr685sm
05/09/2011, 09:45
Δεν έπρεπε να το πληρώσει... αρνείται και τον πάνε για αιματολογική. Επίσης πριν σταματήσουν ρωτάνε πριν πόση ώρα έχεις πιεί. Γενικά πρέπει να έχει περάσει κανά 15λεπτο απο την τελευταία κατανάλωση για να μετρήσουν ΣΩΣΤΑ.

Αν τώρα τον βρούν όντως 2.5 φορές πάνω απο το όριο τότε τον ακινητοποιούν επιτόπου. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε με τον φίλο σου εκεί καθώς δεν ήμασταν παρών και έχουμε μόνο την δική του πλευρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως 2 μπύρες (οχι δύο ποτηράκια,... δύο μπουκάλια) σε βγάζουν κανονικά εκτός ορίου μέτρησης. Οχι 2.5 φορές, αλλά σίγουρα πάνω απο το 0.25-0.40 που επιτρέπεται.

gs 500 f
05/09/2011, 12:26
Έχει βγει στο μπαράκι και πίνει 2 μεγάλες μπύρες απο νωρίς το βράδυ.. Φεύγει μετά απο ώρες με την μηχανή και βλέπει μπλόκο μπροστά του..

μετα απο ωρες με δυο μπιρες το αλκοομετρο γραφει 000000!!!
το φιλαρακι δεν σας λεει ολη την αληθεια!!!
μην πειστευετε οτι ακουν τα αυτια σας αλλα οτι βλεπουν τα ματια σας!!!

sovaros_user
05/09/2011, 12:41
Αν εχεις στο στομαχι σου 100 γρ λιπαρα κ πιεις 1 λιτρο μπυρα η απορροφηση ειναι αργη, αν πιεις μπυρα με αδειο στομαχι μπορει να σε χτυπησει για λιγη ωρα, αλλα πολυ..

anco
05/09/2011, 20:38
γιατι πρεπει να σε γραφουν για μη χρηση κρανους.

Εγω δεν φοραω, γιατι πρεπει να με γραψει, να γραψει ολους αυτους που εχουν ελευθερες εξατμισεις και οχι

καθρευτες,

gs 500 f
05/09/2011, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
γιατι πρεπει να σε γραφουν για μη χρηση κρανους.

Εγω δεν φοραω, γιατι πρεπει να με γραψει, να γραψει ολους αυτους που εχουν ελευθερες εξατμισεις και οχι

καθρευτες,

και γιατι να γραψουν για εξατμισεις????

να γραψουν................

να μην γραψουν κανεναν!!!!! ο καθενας να κανει οτι θελει!ζητω η ζουγκλα!!!!!

κανεις αλλος για την κολοκυθια?

anco
05/09/2011, 21:08
ναι ναι οπως τα λες...ετσει ακριβως ειναι....

Aggelos_SV
05/09/2011, 21:33
Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας....

Η πινακίδα πόσο πάει?

BLiTzER
05/09/2011, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας....

Η πινακίδα πόσο πάει?

350, τελευταία φορά που τσέκαρα.