View Full Version : 4ήμερο χαλάρωσης...
Ημέρα 3η Γύρος λίμνης Πλαστήρα
η πιό χαλαρή μέρα από πλευράς χλμ του 4ημέρου.ένας απλός γύρος της λίμνης περισσότερο για φωτογράφηση και γνωριμία με το γύρω περιβάλλον.
η μέρα φυσικά και ξεκίνησε με όμορφες εικόνες
235431
κατεβαίνω για πρωινό,όντας ο μοναδικός ένοικος του ξενοδοχείου.σιωπηλά και αθόρυβα.λίγες φρυγανιές με μαρμελάδα θα ήταν ιδανικό ξεκίνημα.έτσι έλεγα...
ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με το που με αντιλήφθηκε πέρα απο την κατσάδα(!) που δεν τον ενόχλησα για να αφήσει την εφημερίδα του και να μου σερβίρει αυτός το πρωινό,μου λεφερε έναν δίσκο απο τον οποίο μόνο εγώ έλειπα:
ψωμί,μέλι,ζαμπόν,τυρί,μαρμελάδα,ομελέτα,κέικ,χαλβάς με σιμυγδάλι(διαστημικός!),γάλα φρέσκο,χυμός,τσάι,καφές
-με συγχωρείτε αλλά άδικος κόπος,μόνος μου είμαι και αν κάτσω και φάω έστω και τα μισά από αυτά μετά θα πρέπει απευθείας να πάω για ύπνο εφόσον καταφέρω να σηκωθώ απο την καρέκλα!
-αααα,ένα καλό πρωινό είναι το ήμισυ του παντός.φάε,φάε εχείς δρόμο και σήμερα!
τα σχόλια δικά σας...
ο δρόμος με οδηγεί στο πρώτο χωριό,κινούμενος στη λίμνη δεξιόστροφα.το Κρυονέρι αποτελεί μια απο τις μεγάλες κοινότητες της περιοχής.κάτι όμως με τραβάει ιδιαίτερα.ψάχνοντας την περασμένη ημέρα για ξενοδοχείο απεγνωσμένα,έτυχε να βρεθώ στα ψηλότερα σπίτια του χωριού.παραθεριστικές κατοικιές ανθρώπων απο την Καρδίτσα,οι οποίες έχουν ''πιάτο'' την λίμνη.αλλά δεν ήταν μόνο αυτό...
235435
την πρώτη φορά γίνεται απο λάθος ό,τι γίνεται.μετά την δεύτερη φορά,ό,τι επαναλαμβάνεται κατ'εμέ θεωρείται πουτ..ιά!
χώμα είδα λοιπόν και μπήκα.καλόμαθα και ΄ρχω πλέον και αδυναμίες!!!
235437
και τα περι πιάτου που ανέφερα παραπάνω...μαζί με χώμα φυσικά!
235440
και αφού ασκήθηκε κανονικά το δικαίωμα μου να παίξω στα χώματα,αποφάσισα να κινηθώ και παράκτια της λίμνης.υπάρχουν πολλές είσοδοι για να φτάσει κάποιος στην ακτή απο τον περιφεριακό δρόμο.απλά πάρτε έναν και απολαύστε!
235441
νοτισμένο με την πρωινή υγρασία το γρασίδι + χωματάκι με ολίγη απο την χθεσινή βροχή+υπέροχη θέα= ΠΑΙΓ-ΧΝΙ-ΔΙ !!!!!!!!
ατέλειωτο,εξουθενωτικό και ό,τι άλλο βάζει ο νούς σας!!!
(για σας είναι η ζωή ρε απανταχού χωμάτινοι...!)
235442
όταν ο άνθρωπος και η φύση συνεργάζονται για την δημιουργία έργων τέχνης...
235443
ξαναβγαίνοντας στον περιμετρικό,συνεχίζω στο βόρειο τμήμα της λίμνης.εκτάσεις για κοπάδια,για σχολές ιππασίας.η ομορφιά στην επιτομή της
235444
το αμέσως επόμενο χωριό που βρίσκεται μετά το Κρυονέρι και την Κερασιά είναι το Μορφοβούνι,η πατρίδα του Νικόλαου Πλαστήρα,εμπνευστή όλης αυτής της τεράστιας επέμβασης στην περιοχή.το χωριό φροντίζει να τιμάει όπως του πρέπει αυτόν τον άνθρωπο
235445
γατζωμένο στις πλαγιές το χωριό,ήσυχο και γραφικότατο
235446
από μακρυά η Καρδίτσα στον τεράστιο κάμπο φάνταζε παράτερη στο όλο σκηνικό
235447
ο δρόμος συνέχιζε στο επόμενο χωριό,τον Μεσενικόλα με γνωστό το φόντοπου κυριαρχούσε κατα κράτος το τελευταίο τριήμερο στα μάτια μου
235448
Μεσενικόλας,καθώς τον άφηνα προχωρώντας νότια
235449
και νά γιατί μ'αρέσει να ''καβαλικεύω μηχανάκια'' όπως έσκουζε η γιαγιά μου
235450
ο χειμώνας πρέπει να είναι δύσκολος σε αυτά τα μέρη.οι πρετοιμασιές πρέπει να γίνονται απο νωρίς
235451
η μονή κορώνης που συνάντησα αμέσως μετά δυστυχώς ήταν κλειστή για το κοινό την Τετάρτη.εξαιρετικό δείγμα αθωνικής αρχιτεκτονικής,μας γυρίζει με το στύλ της στα χρόνια των Κομνηνών
235452
εδώ κάπου όμως ένιωσα και κάπως άσχημα.έξω ακριβώς από την είσοδο της μονής,υπάρχει μνημείο για τους πεσόντες στρατιώτες του 613 Τ.Π. του Ελληνικού Στρατού κατά την περίοδο 47'-49'.''αείμνηστους'' τους χαρακτηρίζει.ένοιωσα πως οι πεσόντες του Δημοκρατικού Στρατού ήταν απλά νεκροί.μου βγήκε ένα συναίσθημα απαξίωσης του μνημείου πρός ανθρώπους που άσχετα με το τι πίστευαν,πέθαναν και αυτοί.ίσως η πιό μαύρη σελίδα στην ιστορία του έθνους μας εξακολουθεί να μας στοιχειώνει.μακάρι η αίσθησή μου να είναι λάθος,μακάρι να κάνω λάθος σε αυτή μου την κρίση.έτσι όμως ένοιωσα,συμπαθάτε με :sad:
235454
η λίμνη Πλαστήρα διαθέτει και οργανωμένες παραλίες για κολύμβηση! δεν το ήξερα,αλλά στους οδηγούς η παραλία της Λαμπερούς αναφέρεται ως οργανωμένη για λουόμενους
235455
απομακρύνομαι για λίγο απο τον περιφεριακό και κατευθύνομαι προς την μονή Πέτρας.η συγκεκριμένη μονή αντιμετωπίζει στατικά προβλήματα λόγω σαθρού εδάφους.εμφανέστατα μάλιστα
235456
ξανακατευθύνομαι μέσω του περιμετρικού δρόμου προς το φράγμα.έργο τέχνης
235459
αλλά και ο ουρανός έχει βαλθεί να φτιάξει δικούς του πίνακες.δεν σας φέρνει λίγο απο Βρετανία το συννεφάκι?
235460
η υπαίθρια γκαλερί δεν έχει σταματημό στα εκθέματά της.με αυτά και με τα άλλα ξαναφτάνω στο φράγμα.με εκτενέστερο φωτογραφικό υλικό αυτή τη φορά
235461
με το φυσικό τοπίο να συμπληρώνει,
235463
είτε με το στερεό,είτε με το υγρό της στοιχείο
235464
περπατώντας πάνω στο φράγμα πλάτους ενός επιβατικού αυτοκινήτου,με λιγότερο απο 50 πόντους εκατέρωθεν πλάτος για τους πεζούς
235465
μερικές κατασκευές μου θυμίζουν ακόμα και στην Ελλάδα,κατασκευές τις οποίες έχει ποστάρει στο φόρουμ κατά καιρούς ο μέγας εξερευνητής PAN VAS μέσα απο τα ταξιδιωτικά του ανά τα Βαλκάνια.
κατασκευές της κρατεάς σοσιαλιστικής φιλοσοφίας,τα χρόνια όπου μεσουρανούσε το ανατολικό μπλόκ.κάτι τέτοιο μου φέρνει η συγκεκριμένη φωτό
235466
και μια πανοραμική,επιβεβαίωση της προαναφερθήσας αντίληψής μου
235467
έψαχνα στο δρόμο μου κάποιο μέρος για να αποθανατίσω την λίμνη από ψηλά.όντας αρκετά μεγάλη θα είχα αρκετό υλικό για φωτό.το παρατηρητήριο στα Ζηγογιαννέικα ήταν το ιδανικό μέρος.εύκολα το βρίσκετε στο δρόμο σας,μιάς και υπάρχει και πινακίδα
235468
η λίμνη στο πιάτο σας!
235469
ανέμελος συνέχιζα να τραβάω φωτογραφίες μιας και που στο παρατηρητήριο ήμουν εντελώς μόνος μου.για άλλη μια φορά όμως ο καιρός είχε το δικό του πρόγραμμα,παντελώς αντίθετο απο το δικό μου φυσικά!
και πάλι σύννεφα τα οποία πύκνωναν απο την νότια πλευρά της λίμνης,δίνοντας βροντές και αστραπές,εφέ τα οποία συμπληρόνονταν απο πολύ νερό που φαινόταν μάλιστα και απο μακρυά.τέλεια...
η μοναδική μου επιλογή ήταν να μείνω στο παρατηρητήριο να περάσει η μπόρα.όπως και έκανα. η μπόρα ήρθε δυο φορές.τις γλύτωσα και τις δύο.η μυρωδιά του βρεγμένου πεύκου αποσυντόνιζε τις αισθήσεις μου,ενώ σε συνδιασμό με το τοπίο απλά μου άδειαζε το μυαλό απο οτιδήποτε το ''γήινο''.δυστυχώς δεν μπορώ να σας μεταφέρω αυτή την αίσθηση απο το πληκτρολόγιο...
235470
εντάξει miss , και εσύ στη φωτό!
235471
το κρυφτούλι του ήλιου μέσα στα σύννεφα αντικατοπτριζόταν ως σκιά στα γαλήνια νερά της λίμνης
235472
και η θολούρα απο την βροχή που σας έλεγα!
235473
ο ουρανός δεν είχε καθαρίσει απο τα σύννεφα.κάθε άλλο μάλιστα,γινόταν και πιο σκοτεινός.πήρα το ρίσκο να συνεχίσω την πορεία μου με την βροχή να με κυνηγάει.ό,τι κατάφερνα να το σώσω θα το έσωζα.και σαν να μην έφτανε το άγχος μου μην γίνω πάλι μούσκεμα,το χαβά μου εγώ,φωτό!
235474
το χρονικόενός προαναγγελθέντος...μπουγέλου :rotflmao:
235476
αφού λοιπόν το έψαχνα...το έφαγα!
και δεν φτάνει που είχα περάσει τόσα κιόσκια,την στιγμή που ξεκίνησε το χαλάζι(!),δεν υπήρχε ούτε δέντρο να σταθώ.και όταν μιλάμε για χαλάζι,μιλάμε για μέγεθος...ναφθαλίνης!!!
εννοείται πως με χαλάζι δεν κούναγα βήμα,οπότε ό,τι δεν μπορείς να αποφύγεις απλά...κάτσε και απολαυσέ το!!!
235477
η ναφθαλίνη που σας ανέφερα
:eyepop:
235478
για άλλη μια φορά βρεγμένος στην επιστροφή μου στο ξενοδοχείο.ο ιδιοκτήτης φυσικά και γέλαγε:
-ευτυχώς σήμερα γλύτωσες την πολύ την χθεσινή.
-ναι ναι,ευτυχώς σήμερα έφαγα χαλάζι και μετά βροχή,έτσι για να έρθει και να στρώσει ωραία!
-περίμενες πουθενά?
-έμεινα στο παρατηρητήριο μπάς και γλυτώσω αλλά μάταια...
-ααα,δεν έχει καλή θέα απο κεί.έπρεπε να πας στη Φυλακτή,στο παρατηρητήριο της πυροσβεστικής.εκεί θα χάζευες απο τη θέα...
καλά κρασιά καλέ μου άνθρωπε,τώρα το θυμήθηκες να μου το πεις?
το σκηνικό φυσικά μέσα στο δωμάτιο γνωστό...
235479
όσο για το βράδυ,μια απο τα ίδια.ο δειπνοσοφιστής με περίμενε με διαφορετικό πιάτο αυτή τη φορά αλλά η αντιμετώπιση των παιδιών ήταν η ίδια και καλύτερη!
υγρασία παντού και δρόμος βρεγμένος με συνόδευσαν στην πορεία μου προς το κρεβάτι.όσο για την θερμοκρασία, 13 βαθμοί Κελσίου, 22.50 το βράδυ.
-τι λές μωρέ με δουλεύεις,εδώ εγώ έχω ανοίξει το air condition στην Αθήνα,βράζω,
διεμήνυε η κυρά απο την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.
άντε να δούμε με τη ψυχή θα γύρναγα εγώ στο Παπαρόκαστρο την επόμενη μέρα...
τέλος 3ου μέρους
συνεχίζεται...
:wave2:
Ημέρα 4η η επιστροφή
Δύσκολη μέρα.επιστροφή στις υποχρεώσεις,την γκρίνια,τα δήθεν προβλήματα.επιστροφή στο Παπαρόκαστρο,στην μουντάδα του,την αχρωμία του,την μιζέρια του.αισθανόμουν σαν μέσα σε μια μεγάλη δεξαμενή κλεισμένος,η οποία αργά και βασανιστικά γέμιζε με νερό.μέχρι να καλυφθεί και η μύτη μου,ήμουν αποφασισμένος να χορτάσω,να ευχαριστηθώ και την τελευταία μου ανάσα.ο γυρισμός θα έπρεπε να είναι όσο πιο αργός γίνεται σε ταχύτητα,όσο πιο πολύς γίνεται σε χλμ,όσο πιο γεμάτος γίνεται σε εικόνες.έστω και αν είναι οι τελευταίες πρίν την ‘’προσγείωση’’.αλήθεια, έχετε νιώσει ποτέ εσείς έτσι σε επιστροφή απο μοτοταξίδι?
το ξύπνημα έγινε και πάλι νωρίς.τα πράγματα είχαν μαζευτεί απο την προηγούμενη οπότε έμα καλό πρωινό ήταν αυτό που έμενε για την απόκτηση δυνάμεων για τον ψυχολογικά δυσβάσταχτο γυρισμό.
το πρωινό μια απο τα ίδια.η Άρτα με τα Γιάννενα καθώς και οι παρακείμενοι δήμοι αυτών.μόνο που αυτή τη φορά το μενού περιελάμβανε και φρούτο.για να φτάσω κατευθείαν για ύπνο δηλαδή στην επιστροφή!
ντερλίκωμα,πακετάρισμα,πληρωμή και δρόμο.
-ήσουν βέβαια λίγο άτυχος αυτές τις μέρες.δοκιμάστηκες στις πιό δυνατές βροχές που έχουμε δεί φέτος,μου έλεγε φεύγοντας χαμογελαστή η ξενοδόχος.
αν είναι να μην σε θέλει... :a37:
πρώτος προορισμός λοιπόν για σήμερα...το Μουζάκι.είπα,όσο το δυνατόν να το ευχαριστηθώ,αδιαφορώ για την ταλαιπωρία...
ένα πράγμα που μου αρέσει στη χώρα μας είναι πως όπου σταθείς και όπου βρεθείς οτόπος έχει να σου θυμίζει και κάτι
235662
και πιο αναλυτικά για το σημείο της φωτογραφίας,
235663
ο δρόμος προς το Μουζάκι δεν διέφερε σε τίποτα απο όσο είχα διανύσει μέχρι τώρα στην ευρύτερη περιοχή
235664
επόμενη στάση η Πύλη Τρικάλων.τα χλμ έφευγαν αέρα.η διάθεση ήταν ανεβασμένη.στην έξοδο της πόλης προς Ελάτη βρίσκεται το γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα.ένα μονότοξο αριστούργημα
235665
το περιβάλλον τριγύρω το αναδεικνύει ακόμα περισσότερο φυσικά και κατά έναν μαγικό τρόπο
235666
κ-ΑΛΛΑ-τραβα λόγια να αγαπιόμαστε...
235667
και το γύρω περιβάλλον που αναφέραμε,
235668
Ελάτη.άκρως τουριστική,αλλιωμένη κατά την προσωπική μου άποψη,μακρυά απο το παραδοσιακό ύφος της περιοχής,λόγω της πληθώρας των καταλλυμάτων.ευτυχώς δεν έχει μπεί ''χέρι'' ακόμα και στο δάσος
235670
στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου,έχασα την μπάλα απο την διαδρομή μιας και ξαναμπήκα μέσα σε πυκνό δάσος
235671
γενικότερα έχω μια παράξενη συνήθεια να επισκέπτομαι χιονοδρομικά κέντρα όταν αυτά δεν λειτουργούν.όπως και τον ιούλιο αυτό του Μαινάλου,έτσι και τώρα αυτό του Περτουλίου
235672
διαδρομής συνέχεια μέσω των χωριών Χρυσομηλιά,Αμπέλια,Διάβα με τελικό προορισμό την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.
ο ρόμος προς Χρυσομηλιά έρημος,καταπράσινος,foul στο οξυγόνο.
235673
λίγο πρίν μπώ στην Χρυσομηλιά,πιτσιρίκος γύρω στα 13 με κινέζικο παπί (μην ρωτάτε τι,αυτά ποτέ δεν τα ξεχώριζα τόσα πολλά που είναι!) βγαίνει μπροστά μου καμμιά 300αριά μέτρα απόσταση και αρχίζει να πηγαίνει το παπί χωρίς αύριο!κάθε λίγο και λιγάκι ρίχνει ματιές πίσω του μήπως και τον έχω προφτάσει.Βρήκες άνθρωπο να σε κυνηγήσει μικρέ...
τον ακολουθώ απο μακρυά όσπου κάποια στιγμή τον έχω ήδη χάσει πρίν μπούμε μέσα στο χωριό.μικρέ καλά να είσαι αλλά ένα πράγμα μόνο.αυτό το γαμ......νο το κράνος να αρχίζεις να συνηθίζεις να φοράς :wave2:
τα χλμ φεύγουν δυστυχώς και τα Μετέωρα φαίνονται ήδη απο μακρυά.πάντα μου έκαναν εντύπωση οι παράξενοι γεωλογικοί σχηματισμοί.αλλά τούτος εδώ,δεν ξέρω,όσα και αν έχω διαβάσει,δεν μπορώ να τον χωνέψω,είναι κάτι το πολύ εντυπωσιακό!
κάτι το οποίο μαρτυρούσαν και οι εκατοντάδες επισκέπτες που συνάντησα από πολλά μέρη της Ευρώπης και όχι μόνο φαντάζομαι.
ο stavrouliasp κάλυψε εκτενώς τα Μετέωρα ως προορισμό στο ταξιδιωτικό του λίγες μέρες πρίν.εγώ απλά θα αρκεστώ σε μερικές ακόμα φωτό,
235676
μαγεμένος και δεν ντρέπομαι που το λέω,απο το θέαμα των Μετεώρων έπρεπε πλέον να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.την επιστροφή.τάισμα μοτοσυκλέτας και στομαχιού μου στα Τρίκαλα και δρόμο.
για τα κομμάτια Τρίκαλα-Καρδίτσα και Καρδίτσα-Δομοκός δεν νομίζω πως έχω να πώ κάτι.δρόμοι άκρως επικύνδινοι για όλους τους χρήστες τους,χωρίς διαχωριστική νησίδα μεταξύ των δύο ρευμάτων,με οδόστρωμα για καλυτεχνικό πατινάζ ώς επί το πλείστον και για free style.απορώ τι και γιατί πληρώνουμε για το οδικό δίκτυο...
το μόνο κομμάτι που ευχαριστήθηκα ήταν απο λίγο πριν την είσοδο του Δομοκού εως και την Λαμιά.λίγο οι στροφές σε αυτό το τμήμα δίνουν ένα ενδιαφέρον.βέβαια έτσι (http://www.youtube.com/watch?v=rrd300RHfic) το ταλαίπωρο KAWASAKI μου δεν το πήγαινα αλλά, έ ένα χαμογελάκι το έσκασα :p
το Λαμία-Αθήνα έγινε με βασανιστικό ρυθμό.δεν έχω και το απόλυτο υπερόπλο για να γράψω χρόνους κιόλας.περισσότερο όμως το μυαλό μου προσπαθούσε στη διάρκεια διάνυσης της βαρετότατης εθνικής,να βάλει σε σειρά όλες αυτές τις εικόνες που είχε αποκομήσει όλες αυτές τις μέρες.και όχι μόνο,συνέλλαβα τον εαυτό μου να σχεδιάζει και την επόμενη εξόρμηση (μαμώ την αρρώστεια μου...).
δεν ξέρω γιατί πάντα στο τέλος στεναχωριέμαι που γυρνάω.
για ένα όμως πράγμα είμαι σίγουρος πως δεν έχω κάνει λάθος επιλογή.για το ότι διάλεξα να ταξιδεύω με δύο τροχούς,άσχετα καιρικών και οδικών συνθηκών,είναι τελικά αυτό το κάτι που με κάνει πάντα και προσέχω αλλά και με κάνει και επιστρέφω.η δίψα της επόμενης διαδρομής,των επόμενων ημερών ταλαιπωρίας πάνω στην άβολη σέλα.έχω κάνει την Ελλάδα σχεδόν απο άκρη σε άκρη τα τελευταία 4 χρόνια.δεν το χορταίνω όμως.πάντα όταν γυρίζω θέλω κι άλλο,άσχετα με την κούραση,την βροχή,το κρύο,τη βρώμα,το άγχος που έχω φάει.είναι τελικά αγχολιτικό χάπι το δίκυκλο.για μένα ναι.και ευτυχώς πλέον που μπορεί και μου χορηγείται χωρίς συγκεκριμένη δοσολογία...
είναι το πρώτο ταξιδιωτικό που γράφω.συγγνώμη εάν ''δεν το έχω''.τουλάχιστον όσοι σπαταλήσατε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να το διαβάσετε,ελπίζω κάτι να σας έμεινε στο τέλος :smilea: .
οι πληροφορίες των παιδιών που επισκέπτηκαν τα μέρη που εγώ τώρα βρέθηκα,ήταν μέσω των ταξιδιωτικών τους ένας πολύ καλός ''τυφλοσούρτης'',thanks παίδες! :wave2:
πάντα ασφαλή και όμορφα χλμ να έχετε όλοι σας,
:beer:
Να εισαι παντα καλά και να μην χασεις ποτέ την μαγεία της !
:beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer:
:a18: :a18: :a18: :a20: :a20: :a20: :a30: :a30: :a54: :a54: :a54:
Ανθρωπε μου πολλα μπραβο τελικα αυτα τα καφασακια ταξιδευουν σε λιγο μας βλεπω να κανουμε club..
Συγχαρητηρια να εισαι παντα ορθιος να απολαμβανεις τετοιες υπεροχες βολτες.
Τελικα τα γουσταρουμε τα KLE και ας τα υποτιμουμε
Ελπιζω να συναντηθουμε σε καποια βολτα:beer:
Συγχαρητήρια φίλε μου, πολύ ωραίο το ταξίδι σου αλλά και το ταξιδιωτικό σου απίθανο και με πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις.:beer:
black sheep
12/09/2011, 20:16
εξαιρετικός! υπέροχη βόλτα! :beer:
Εκπληκτικά μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες, ωραίο ταξιδιωτικό :winka:
Να' σαι καλά να ταξιδεύεις. Και στα επόμενα.
:beer: :beer: :beer:
Μaggellanos
13/09/2011, 10:52
Ωραια μερη,ωραιες φωτο,ομορφη αφηγηση....
keep going....
Αντε, και στα επόμενα ταξίδια :beer: :beer: :beer: :beer:
ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
Πολύ όμορφα τα μέρη που ταξίδεψες και μας ταξίδεψες μεταφορικά με τις ωραιες φωτογραφίες και την καταπληκτική αφήγηση, με μπόλικο χιούμορ για κερασάκι στην τούρτα.
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου :beer: :beer: :beer:
(Με λίγα σχετικά χρήματα μπορείς να κάνεις την σέλα του KLE ανατομική, αλλά καλύτερα άσε την έτσι για να συνεχίσεις να βγάζεις μπόλικες φωτογραφίες :) )
Μπράβο!
Ευχαριστούμε που μας ξενάγησες σε πανέμορφα μέρη από την Ελλάδα μας.
Το χρειαζόμαστε να μην ξεχνάμε τι είμαστε!
Καλά χιλιόμετρα και περιμένουμε περισσότερα!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ευχαριστώ για τα σχόλια σας και το χρόνο σας φίλοι μου :wave2:
το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά απο τόσες μπύρες θα αργήσω να ξαναπάρω το μοτοσυκλετάκι μου για βόλτα!
τα KLE είναι όντως υποτιμημένα στο Γιουνανιστάν,ευτυχώς όμως κάποιοι στο εξωτερικό όπως αυτός (http://spazioinwind.libero.it/siberia/INGLESE/prim%20ing.htm),αυτός (http://web.vip.hr/nikola.mrakovcic.vip/index.htm) και αυτός(!) (http://www.motowinners.it/spazio%20interviste/Surini%20Dakar%201992.htm) και μας κρατάνε πάντα σε εγρήγορση και τσιτωμένους!!!
καλά να είστε!
:beer:
angelos2308
18/09/2011, 23:53
αψογος! παντα ορθιος φιλε! :beer:
eurotreno2002
29/10/2011, 12:48
Συγχαρητηρια και ευχαριστουμε για τις εικονες αλλα και την περιγραφη. Αυτα ακριβως και πολλα ακομα ειναι και τα δικα μου συναισθηματα οσο αναφορα τη μοτοσυκλετα το ταξιδι και την φυση. Ας ταξιδεψουμε - ας ειμαστε αισιοδοξοι - ας οδηγησουμε εντος και εκτος δρομου - ας ζησουμε εντονα τη καθε στιγμη και στην τελικη ας αγαπησουμε σε αυτες τις εποχες και τις κοινωνιες που προσπαθουν να μας τα στερησουν.....!
Καλη και μεγαλη συνεχεια ευχομαι...............:beer: