perastikos
07/09/2011, 12:19
Ένα αεροπλάνο όπου επιβαίνουν ένας Ινδός, ένας Άραβας και ένας Έλληνας πέφτει στο έδαφος μετά από βλάβη.
Βγαίνοντας από τα συντρίμμια ο Ινδός συνειδητοποιεί πως έχει σπάσει τα πόδια του και αναφωνεί : "Σε ευχαριστώ φιλεύσπλαχνε Βούδα μου που με έσωσες από αυτό τον κίνδυνο!".
Στη συνέχεια βγαίνοντας ο Άραβας, ο οποίος έχει σπάσει τα χέρια του, λέει : "Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων παντοδύναμε Αλλάχ που μου χάρισες τη ζωή!".
Τέλος βγαίνει ο Έλληνας, ο οποίος δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Τινάζοντας τη σκόνη από τα ρούχα του λέει : "Μπα γ@μώ την Παναγία μου, παραλίγο να σκοτωθούμε σήμερα!" :uplate:
-----------------------------
Συναντιούνται 2 δόντια και λέει το ένα στο άλλο:
-Γεια σου τραπεζίτη!
-Γεια σου μωρή κουφάλα!
Είναι 2 αρχαίοι και συζητούν:
-Μα τους 11 θεούς του Ολύμπου!
-Τι 11; Αφού 12 είναι!
-Ποιος το μετρά τον Άρη; :rolleyes: μΠΑΟΚ ΡΕ! :smokin:
Βγαίνοντας από τα συντρίμμια ο Ινδός συνειδητοποιεί πως έχει σπάσει τα πόδια του και αναφωνεί : "Σε ευχαριστώ φιλεύσπλαχνε Βούδα μου που με έσωσες από αυτό τον κίνδυνο!".
Στη συνέχεια βγαίνοντας ο Άραβας, ο οποίος έχει σπάσει τα χέρια του, λέει : "Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων παντοδύναμε Αλλάχ που μου χάρισες τη ζωή!".
Τέλος βγαίνει ο Έλληνας, ο οποίος δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Τινάζοντας τη σκόνη από τα ρούχα του λέει : "Μπα γ@μώ την Παναγία μου, παραλίγο να σκοτωθούμε σήμερα!" :uplate:
Συναντιούνται 2 δόντια και λέει το ένα στο άλλο:
-Γεια σου τραπεζίτη!
-Γεια σου μωρή κουφάλα!
Είναι 2 αρχαίοι και συζητούν:
-Μα τους 11 θεούς του Ολύμπου!
-Τι 11; Αφού 12 είναι!
-Ποιος το μετρά τον Άρη; :rolleyes: μΠΑΟΚ ΡΕ! :smokin: