PDA

View Full Version : Ασχετοι εντουραδες

Σελίδες : 1 [2] 3

STOYBI
09/09/2011, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mx44
Στο αρχικο μου ποστ εχω βαλει μια παρενθεση μπορεις να την διαβασεις!

Εσυ μπορεις να την διαβασεις......????

( Μιας και πριν λιγο αυτο σε ρωτησα....)

Αλλα.......... :confused:

STOYBI
09/09/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κρίμα ρε Κώστα και σε εκτιμούσα...

(έχασα πάσα ιδέα..) :(

Εισαι τρελος ρε............. :eyepop:

(Μιας και τα αναφεραμε.... μολις παραγγειλα.... )

:winka:

sapila racing
09/09/2011, 11:01
Σταματα θα κατουρηθω!!

Θα τρελαθω!!

Eμενα μου αρεσει όπως τα λες πάντως, συνέχισε καλά το πας! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

DimChios
09/09/2011, 11:03
quote:
Σταματα θα κατουρηθω!!

quote:
Θα τρελαθω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eμενα μου αρεσει όπως τα λες πάντως, συνέχισε καλά το πας! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

τωρα εσυ υπονοεις να παει σιγα-σιγα να χ3στει αλλα δεν το λεω γιατι φωναζει το αφεντικο εδω μεσα!

:blush: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KaTaNaS
09/09/2011, 11:05
ΜΧ44 ανεβηκες Καλαμπακα να δεις διαφορες τοπικων αναβατων και ξενων;

Vstrommer71
09/09/2011, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χαρτί γιατρού; :lol:
Παραπεμπτικο για ελαχιστη διαδρομη 500χλμ
Απο εκει και κατω δεν πιανει η θεραπεια:smokin:
Αλλα που θα παει,θα σε βρω με την Αγγλικη φελουκα σου και θα σΕπω εγω:rotflmao:

mx44
09/09/2011, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΜΧ44 ανεβηκες Καλαμπακα να δεις διαφορες τοπικων αναβατων και ξενων;

''Βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις της κάθε κατηγορίας. Άρα όσον αφορά τους ξένους αναβάτες καταλαβαίνετε για τι επίπεδο δυνατοτήτων μιλάμε και την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες αναβάτες για να τους συναγωνιστούν. Είναι γνωστό βέβαια ότι στις άλλες χώρες είναι πιο διαδεδομένο το enduro με καλύτερη υποδομή στον τομέα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όποιον Έλληνα αναβάτη έλαβε μέρος και ακόμη περισσότερο σε όποιον κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.''

Αυτο ειναι απο το www.karosimaia.gr

Ομως δεν εχει καμια σημασια πολλα συγχαρητηρια στα παιδια γιατι αυτοι ειναι εντουραδες οχι [...]Edited by moderator: Για πρόσεχε λιγο με τους χαρακτηρισμους σου

Hellspawn
09/09/2011, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
quote:
Σταματα θα κατουρηθω!!

quote:
Θα τρελαθω!!

τωρα εσυ υπονοεις να παει σιγα-σιγα να χ3στει αλλα δεν το λεω γιατι φωναζει το αφεντικο εδω μεσα!

:blush: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
09/09/2011, 11:23
''Βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες αθλητές κατέλαβαν τις τελευταίες θέσεις της κάθε κατηγορίας. Άρα όσον αφορά τους ξένους αναβάτες καταλαβαίνετε για τι επίπεδο δυνατοτήτων μιλάμε και την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες αναβάτες για να τους συναγωνιστούν. Είναι γνωστό βέβαια ότι στις άλλες χώρες είναι πιο διαδεδομένο το enduro με καλύτερη υποδομή στον τομέα. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όποιον Έλληνα αναβάτη έλαβε μέρος και ακόμη περισσότερο σε όποιον κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα.''

Αυτο ειναι απο το www.karosimaia.gr

Ομως δεν εχει καμια σημασια πολλα συγχαρητηρια στα παιδια γιατι αυτοι ειναι εντουραδες!Καταλαβες?

Γεννθηκαν δηλ ετοιμοι....

Και πηγαν στο παγκοσμιο......

Δεν πηγαν βολτες......

Δεν εφαγαν σουβλακια......

Δεν εκαναν πλακες....

Θα μας τρελανεις ρε φιλε.......???

Πες μας τι επιτελους θελεις .... Αν δεν μπορεις να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε.... :(

Zid
09/09/2011, 11:30
Ρε παιδί μου τι το συζητάτε το θέμα... και στους 2 χώρους υπάρχουν άτομα που ασχολούνται αγωνιστικά και άλλοι που το κάνουν καθαρά απο hobby για να ξεκαυλωνουν και να περνάνε ωραία...

Ας κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του και ας μη μας νοίαζει τι κάνει ο άλλος...

:beer:

o teos
09/09/2011, 11:35
εντουροοοο και πρασινοκιτρινομπλεροζ αλογα......:p

ss και τα μυαλα στα καγκελα και πας και παντου αμα λαχει...
:a016: :a25: :a016:

για του λογου το αληθες δειτε στο 0:55 το cbr http://www.youtube.com/watch?v=PuJGKTtWtnw :smokin:

STOYBI
09/09/2011, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε παιδί μου τι το συζητάτε το θέμα... και στους 2 χώρους υπάρχουν άτομα που ασχολούνται αγωνιστικά και άλλοι που το κάνουν καθαρά απο hobby για να ξεκαυλωνουν και να περνάνε ωραία...

Ας κοιτάμε ο καθένας τη δουλειά του και ας μη μας νοίαζει τι κάνει ο άλλος...

Αυτο ειναι ευνοητο .....

Αλλα μιας και αυτοι που ασχολουνται αγωνιστικα καποτε ξεκινησαν απο το hobby και μετα ξαναγυρισαν αναγκαστικα η οχι σε αυτο.....

Aπλη περιεργεια να δουμε που θελει να καταληξει ( αν καταληξει καπου ) ο mx44 ......

:wave2:

sober
09/09/2011, 11:40
@mx44...

Το ''πνευματικα'' δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε τοσο....ή γιατι το 8εωρεις γελοιο..το εντουρο ειναι φοβερα ψυχοτροπικο α8λημα και για να δανειστω καποια λογια απο α8λητρια του χωρου ''το εντουρο ειναι αυτο που λεει η λεξη: ''αντοχη! '' ... Πρωτα σε εγκαταλειπουν οι σωματικες σου δυναμεις, κι εκει πρεπει να δουλεψει περισσοτερο το μυαλο για να αποφυγεις οσο το δυνατο περισσοτερα λα8η, και στο τελος οταν απο την εξαντληση μυαλο και σωμα σχεδον σε εγκαταλειπουν βασιζεσαι στα ψυχικα σου απο8εματα για να επιβιωσεις''

εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι παρακατω :http://www.youtube.com/watch?v=7IRwn4G5nBc...δεν χρησιμοποιησαν ολες τις σωματικες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ KAI ψυχικες τους δυναμεις για να βγαλουν τον πλεον κλασσικο αγωνα εντουρο???

ή μηπως δεν προετοιμαζοντουσαν γι΄αυτον και πνευματικα/νοητικα (αν 8ες) μηνες πριν??

Δηλ. ο Σιαφαρικας που στις Σερρες περισυ δεν ειχε το επαγγελματικο team απο πισω του να τρεχει και να του δινει να πινει τα τρελλα ισοτονικα και τις σκονες που ειχε ο Αχολα ειναι λιγοτερο εντουρας??? Με πορτοκαλαδα amita εβγαλε τον αγωνα και τα πηγε και παρα πολυ καλα και αναγνωριστηκε και απο τους συνα8λητες του....Απλα ειναι 8εμα οργανωσης και επαγγελματισμου που λειπει στην Ελλαδα αλλα μην κατηγορεις τους α8λητες γι'αυτο...γιατι με το δικο σου σκεπτικο ουτε ο Σιαφαρικας ειναι α8λητης και κατ' επεκταση ουτε εντουρας .

Και γενικως δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση ...δηλ. εσυ κανεις τουλαχιστο 3 ωρες προπονηση τη μερα με ειδικη διατροφη και ασκηση εχεις το σουπερ μηχανακι με τις απιστευτες βελτιωσεις και ειρωνευεσαι αλλους που πανε στο βουνο και κανουν την εντουραδα τους?? και να μην εχουν το δικαιωμα κι απο πανω να λενε πως κανουν και εντουρο??

δηλ. εσυ τωρα που δηλωνεις και ψιλοασχετος εχεις δικαιωμα να λεγεσαι μοτοκροσσας και την αυ8αδεια να το βαζεις και για νικ σου??? το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???

:rotflmao:

mx44
09/09/2011, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
@mx44...

Το ''πνευματικα'' δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε τοσο....ή γιατι το 8εωρεις γελιο..το εντουρο ειναι φοβερα ψυχοτροπικο α8λημα και για να δανειστω καποια λογια απο α8λητρια του χωρου ''το εντουρο ειναι αυτο που λεει η λεξη ''αντοχη! '' ... Πρωτα σε εγκαταλειπουν οι σωματικες σου δυναμεις, κι εκει πρεπει να δουλεψει περισσοτερο το μυαλο για να αποφυγεις οσο το δυνατο περισσοτερα λα8η, και στο τελος οταν απο την εξαντληση μυαλο και σωμα σχεδον σε εγκαταλειπουν βασιζεσαι στα ψυχικα σου απο8εματα για να επιβιωσεις''

εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι παρακατω :http://www.youtube.com/watch?v=7IRwn4G5nBc...δεν χρησιμοποιησαν ολες τις σωματικες ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ KAI ψυχικες τους δυναμεις για να βγαλουν τον πλεον κλασσικο αγωνα εντουρο???

ή μηπως δεν προετοιμαζοντουσαν γι΄αυτον και πνευματικα/νοητικα (αν 8ες) μηνες πριν??

Δηλ. ο Σιαφαρικας που στις Σερρες περισυ δεν ειχε το επαγγελματικο team απο πισω του να τρεχει και να του δινει να πινει τα τρελλα ισοτονικα και τις σκονες που ειχε ο Αχολα ειναι λιγοτερο εντουρας??? Με πορτοκαλαδα amita εβγαλε τον αγωνα και τα πηγε και παρα πολυ καλα και αναγνωριστηκε και απο τους συνα8λητες του....Απλα ειναι 8εμα οργανωσης και επαγγελματισμου που λειπει στην Ελλαδα αλλα μην κατηγορεις τους α8λητες γι'αυτο...γιατι με το δικο σου σκεπτικο ουτε ο Σιαφαρικας ειναι α8λητης και κατ' επεκταση ουτε εντουρας .

Και γενικως δεν καταλαβαινω αυτη την επιθεση ...δηλ. εσυ κανεις τουλαχιστο 3 ωρες προπονηση τη μερα με ειδικη διατροφη και ασκηση εχεις το σουπερ μηχανακι με τις απιστευτες βελτιωσεις και ειρωνευεσαι αλλους που πανε στο βουνο και κανουν την εντουραδα τους?? και να μην εχουν το δικαιωμα κι απο πανω να λενε πως κανουν και εντουρο??

δηλ. εσυ τωρα που δηλωνεις και ψιλοασχετος εχεις δικαιωμα να λεγεσαι μοτοκροσσας και την αυ8αδεια να το βαζεις και για νικ σου??? το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???

Εχω κι εγω τα ψυχολογικα μου αλλα εσεις χρειαζεστε γιατρο!!!
Ποιος μιλησε καταρχην για τον Σιαφαρικα και αν του δινανε να πινει ισοτονικα σαν το Ahola και για σουπερ μηχανακια και ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα?Τι σχεση εχει ο σιαφαρικασ με αυτους στους οποιους αναφερομαι?
Αν θες να το πας προσωπικα, εγω δεν κανω 3 ωρες προπονηση τη μερα,ουτε κανω ειδικη διατροφη,ουτε εχω σουπερ μηχανακι με απιστευτες βελτιωσεις.Ειμαι ψιλοασχετος αλλα εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι μοτοκροσασ και την αυθαδεια οπως λες να το βαζω και για nickname για εναν πολυ απλο λογο.
Οταν λεω οτι παω για μοτοκρος παω σε μια πιστουλα και κανω προπονηση.Κουραζομαι,καθομαι να ξεκουραστω συζηταω με κανα φιλο μοτοκροσα για λαθη μου,που δυσκολευομαι και διαφορα αλλα που αφορουν το μοτοκρος,ξανακαβαλαω κ.λ.π. κ.λ.π.
Καπως ετσι φανταζομαι οτι κανει και ενας εντουρας απλα βρισκεται σε διαφορετικο περιβαλλον.
Δεν παει για εντουρο με 2 πακετα τσιγαρα και λεφτα στη τσεπη για κοκορετσι και μετα μου το παιζει εντουρας με αποψη.
Καταλαβες?

bulmont
09/09/2011, 12:14
Γαμ...τη ολη η φαση αλλα ρε παιδια εχω εναν ξαδερφο που οταν ημουνα πιτσιρικος με πηγαινε βολτα στο χωριο με μια bmw γερμανικη.Βεβαια τοτε δεν ειχε ασφαλτο ηταν χωματοδρομος.Λες να του πω να παει να τρεξει καναν αγωνα εντουρο??

Aμα γουστάρει ο ξάδερφός σου ας έρθει.........

235536

electronics
09/09/2011, 12:14
Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος!
Δεν εχεις γνωρισει εντουρα.Εχεις γνωρισει κατι παιδια που πανε βολτα με μηχανη στο βουνο για τσιγαρο.
Και παλι δεν ειναι το θεμα μου το εντουρο αλλα οι ελληνες και καλα εντουραδες.
Δεν νομιζω να κανω λαθος και οσο για τους εντουραδες που εχω γνωρισει ειναι αρκετα ικανοι αναβατες τοσο ικανοι που αμα εχεις το πνευμα τις πιστας θα φας τοσες τουμπες αν προσπαθησεις να τους ακολουθησεις που δεν θα προλαβαινεις να τις μετρησεις! Και αυτο δεν θα το παθεις επειδη δεν θα ξερεις να οδηγεις αλλα γιατι θα προσπαθεις να τους περασεις εκει που δεν πρεπει χωρις να σκεφτεσαι τεχνικα! Ετσι γινεται οσο καιρο παιρνω μοτοκροσα μαζι μου για εντουρο....η θα παει στο νοσοκομειο προσπαθωντας να με περασει με τερμα γκαζι στα βραχια.... η θα την γλιτωσει απλα φθηνα! χαχαχαχα δεν ξερω αλλα παντα το ιδιο παθαινω! Τωρα προσεχε καποια πραγματα που λες γιατι εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα τιμονια του εντουρο βλεπε gaser,katanas και πολλοι αλλοι που δεν ασχολουνται με σκεψεις σαν την δικη σου (ανωτερωτητας) κτλ και χαιρονται την μοτοσυκλεττα οπως της αξιζει.

STOYBI
09/09/2011, 12:21
Ποιος μιλησε καταρχην για τον Σιαφαρικα και αν του δινανε να πινει ισοτονικα σαν το Ahola και για σουπερ μηχανακια και ολα τα αλλα μπαρμπουτσαλα?Τι σχεση εχει ο σιαφαρικασ με αυτους στους οποιους αναφερομαι?
Αν θες να το πας προσωπικα, εγω δεν κανω 3 ωρες προπονηση τη μερα,ουτε κανω ειδικη διατροφη,ουτε εχω σουπερ μηχανακι με απιστευτες βελτιωσεις.Ειμαι ψιλοασχετος αλλα εχω το δικαιωμα να λεω οτι ειμαι μοτοκροσασ και την αυθαδεια οπως λες να το βαζω και για nickname για εναν πολυ απλο λογο.
Οταν λεω οτι παω για μοτοκρος παω σε μια πιστουλα και κανω προπονηση.Κουραζομαι,καθομαι να ξεκουραστω συζηταω με κανα φιλο μοτοκροσα για λαθη μου,που δυσκολευομαι και διαφορα αλλα που αφορουν το μοτοκρος,ξανακαβαλαω κ.λ.π. κ.λ.π.
Καπως ετσι φανταζομαι οτι κανει και ενας εντουρας απλα βρισκεται σε διαφορετικο περιβαλλον.
Δεν παει για εντουρο με 2 πακετα τσιγαρα και λεφτα στη τσεπη για κοκορετσι και μετα μου το παιζει εντουρας με αποψη.
Καταλαβες?

Καλα... Το δικαιωμα να λεγονται μοτοκροσσαδες το εχουν και αυτοι.....http://www.youtube.com/watch?v=-9Mwd_KHge8

Αλλα δεν το εκαναν θεμα....

( :winka:

alex14
09/09/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλα... Το δικαιωμα να λεγονται μοτοκροσσαδες το εχουν και αυτοι.....http://www.youtube.com/watch?v=-9Mwd_KHge8

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
09/09/2011, 12:33
Είναι μάλλον καιρός να καταλάβεις ότι τα τσιγάρα και τα κοψίδια συνιστούν την "άποψη"..:winka:
(και αν συνοδεύονται από μπύρες, ρετσίνες και τσίπουρα συνιστούν την πλέον ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη..)

Αλλιώς θα μιλούσαμε για απλούς εντουράδες, όπως είναι - αναγκαστικά λόγω της μορφής του αθλήματος - σχεδόν όλοι οι μοτοκρόσσερς..) :wave2:

sniper
09/09/2011, 12:35
Χώμα...

Ταλαιοπώρια όπως και να το δεις το θέμα.. :sad:

daz
09/09/2011, 12:39
Είναι μάλλον καιρός να καταλάβεις ότι τα τσιγάρα και τα κοψίδια συνιστούν την "άποψη"..:winka:
(και αν συνοδεύονται από μπύρες, ρετσίνες και τσίπουρα συνιστούν την πλέον ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη άποψη..)

Αλλιώς θα μιλούσαμε για απλούς εντουράδες, όπως είναι - αναγκαστικά λόγω της μορφής του αθλήματος - σχεδόν όλοι οι μοτοκρόσσερς..) :wave2:

Και τι ξέρετε εσείς κύριος από enduro? :alien:

daz
09/09/2011, 12:41

AAAAAAAAAxaxaxa.... :bawl: :bawl: :bawl:

Ρε 'σεις γιατί δεν βάζετε ένα βιντεάκι που είχε παίξει εδώ παλιότερα? Δεν το βρίσκω.

sober
09/09/2011, 12:45
Καταλαβες?

ε ρε φιλε αμα δεν κανεις κι εσυ καμια ειδικη διατροφη και απλα πας και κανεις την προπονησουλα σου τι σε πειραζει ενας που θα βγαλει το μονοπατακι του και μετα 8α παει στην ταβερνα να φαει?? Οσο για το καπνισμα συμφωνω ειναι μαλακια αλλα αμα ο αλλος εχει τα πνευμονια και τις αντοχες να ανεβαινει τα κατσαβραχα του Υμηττου και να κανει σταση για τσιγαρο και μετα να κατεβαινει χαλαρουίτα επειδη εχει στην πλατη του 2 δεκαετιες εμπειριων και αγωνων (επομενως ειναι και σχετικα μεγαλος σε ηλικια) τι σε πειραξε να λεει οτι εκανε εντουρο????
ΕΝΤΟΥΡΟ εκανε δεν απλωνε μπουγαδα! ξεκολλα!! :lol:

OldMan
09/09/2011, 12:51
ΕΝΤΟΥΡΟ εκανε δεν απλωνε μπουγαδα!
Να μην αναρωτιέστε μετά γιατί όλοι οι - κάποιας ηλικίας - εντουράδες έχουν και από κανα δυο διαζύγια... :winka:

Ζεύκας
09/09/2011, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:smokin:

:blush:

235538

sniper
09/09/2011, 12:58
Να μην αναρωτιέστε μετά γιατί όλοι οι - κάποιας ηλικίας - εντουράδες έχουν και από κανα δυο διαζύγια... :winka:

Και βρώμικα σώβρακα..

sniper
09/09/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Εσύ πρέπει να μάθεις την ύπαρξη του φωτομάγαζου.. :bawl: :lol:

sober
09/09/2011, 12:59

παρακαλω...παρακαλω..!! τα παντα ειναι 8εμα καλης δια8εσης και αμοιβαιων υποχωρησεων....

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Ζεύκας
09/09/2011, 13:01
Εσύ πρέπει να μάθεις την ύπαρξη του φωτομάγαζου.. :bawl: :lol:

είμαι στη δουλειά.

ένα magic wand και πολύ είναι

zephyr1
09/09/2011, 13:03

Ενω οι SSαδες μενουν με την ιδια γυναικα μεχρι τα βαθια γεραματα!:rolleyes:

sniper
09/09/2011, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενω οι SSαδες μενουν με την ιδια γυναικα μεχρι τα βαθια γεραματα!:rolleyes:

Δεν παντρεύονται ποτέ..

OldMan
09/09/2011, 13:04
παρακαλω...παρακαλω..!! τα παντα ειναι 8εμα καλης δια8εσης και αμοιβαιων υποχωρησεων....

Άσε τα σάπια γλυκειά μου ...

Στην αρχή ξεκινάει σε στυλ: "Μην σε επιβαρύνω καλή μου, εγώ θα πλύνω τις μπότες μου και τα γάντια", μετά περνάει σε "Μια που απλώνω φως μου έχεις κάτι που θέλεις να απλώσω..??" και στο τέλος " Ρε αχρηστο λασπωμένο γουρούνι, γυρνάς στα κωλοβούνια με τους άλλους ανεπρόκοπους λεχρίτες και εδώ σε περιμένουν 3 πλυντήρια από το πρωί ..!!" .. :alien:

arxaios
09/09/2011, 13:09
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβετε ορισμένοι ότι ο τρόπος που χρησιμοποιεί και απολαμβάνει ο καθένας μας τη μηχανή του ...... ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ !!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Αν γουστάρω να πηγαίνω αργά ........ θα πηγαίνω ........ και αν θέλω να τρέξω ..... θα το κάνω !!!
Αν δεν σας βάζω σε κίνδυνο με την οδηγική μου συμπεριφορά ......... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ........ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου αν έχω SS για να κάνω τα ψώνια του σπιτιού ........ ή αν έχω ΜΧ και κρεμώ τα πουκάμισά μου στο τιμόνι για να κρεμονται σωστότερα .........
Απο τη στιγμή που το μηχανάκι μου το έχω πληρώσει ΕΓΩ ....... η γνώμη σας μου είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ !!!
Αν γουστάρω δε να έχω και ένα αρνάκι για σούβλα δεμένο στη σέλα ...... μαγκιά μου !!!
Με πιό δικαίομα βγαίνετε κάποιοι και λέτε πιο είναι το σωστό και πιό το λάθος ;;; Σας ρώτησε κανείς ;;; Από που και εως που βγαίνετε και κριτικάρετε τους άλλους ;;;

OldMan
09/09/2011, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβετε ορισμένοι ότι ο τρόπος που χρησιμοποιεί και απολαμβάνει ο καθένας μας τη μηχανή του ...... ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ !!! ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!
Αν γουστάρω να πηγαίνω αργά ........ θα πηγαίνω ........ και αν θέλω να τρέξω ..... θα το κάνω !!!
Αν δεν σας βάζω σε κίνδυνο με την οδηγική μου συμπεριφορά ......... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ........ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου αν έχω SS για να κάνω τα ψώνια του σπιτιού ........ ή αν έχω ΜΧ και κρεμώ τα πουκάμισά μου στο τιμόνι για να κρεμονται σωστότερα .........
Απο τη στιγμή που το μηχανάκι μου το έχω πληρώσει ΕΓΩ ....... η γνώμη σας μου είναι ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ !!!
Αν γουστάρω δε να έχω και ένα αρνάκι για σούβλα δεμένο στη σέλα ...... μαγκιά μου !!!
Με πιό δικαίομα βγαίνετε κάποιοι και λέτε πιο είναι το σωστό και πιό το λάθος ;;; Σας ρώτησε κανείς ;;; Από που και εως που βγαίνετε και κριτικάρετε τους άλλους ;;;
Εξ αποστάσεως διακρίνω μεγάλη δυκοιλιότητα σε συνδυασμό με καλπάζουσες αιμορροίδες και άρτι χειρουργηθείσα κύστη κόκκυγος ..:winka:

mx44
09/09/2011, 13:16

Εχεις δικιο. μη μου τσαντιζεσαι :look: :look:

STOYBI
09/09/2011, 13:30

Σωστα....

Απο την αλλη ομως......

Ξερεις τι ειναι να 1000γυρνας μια πιστα επι 10 χρονια τουρκικα , να μπαινει ο 50 αρης που δεν τον εχεις ματαδει , και αφου σου ριξει 2 γυρους στην μαπα με μπολικο χαλικη.....

Να σταματαει και να καταπινει δυο-δυο τα κρουασαν σαν το λελεκι...????

Bowleno
09/09/2011, 13:36
Εξ αποστάσεως διακρίνω μεγάλη δυκοιλιότητα σε συνδυασμό με καλπάζουσες αιμορροίδες και άρτι χειρουργηθείσα κύστη κόκκυγος ..:winka:

Εξ αποστάσεως διάγνωση; :look:

:bawl: :bawl: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

OldMan
09/09/2011, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Εξ αποστάσεως διάγνωση; :look:
Η εξ επαφής, στο σημείο που μιλάμε, θα ήταν ακρως παρεξηγήσιμη ...:winka:

mx44
09/09/2011, 13:40
Σωστα....

Απο την αλλη ομως......

Ξερεις τι ειναι να 1000γυρνας μια πιστα επι 10 χρονια τουρκικα , να μπαινει ο 50 αρης που δεν τον εχεις ματαδει , και αφου σου ριξει 2 γυρους στην μαπα με μπολικο χαλικη.....

Να σταματαει και να καταπινει δυο-δυο τα κρουασαν σαν το λελεκι...????

Αυτος ο 50αρης δεν πιστευω να ειναι ο ιδιος με τον αλλο που εκανε αλματα στην βαρυμποπη και τον χαζευε η μανα του απο το αυτοκινητο???χαχαχαχα.....................
Αμα ειναι να τον στειλουμε στο παγκοσμιο ρε συ!!!:wave2:

Παω να αλλαξω βρακι.Παλι κατουρηθηκα!!!χαχαχαχα.........

STOYBI
09/09/2011, 13:44
Αυτος ο 50αρης δεν πιστευω να ειναι ο ιδιος με τον αλλο που εκανε αλματα στην βαρυμποπη και τον χαζευε η μανα του απο το αυτοκινητο???χαχαχαχα.....................

Μην μου πεις οτι σου εριξε και η μανα του....?????????? :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

mx44
09/09/2011, 13:48
Μην μου πεις οτι σου εριξε και η μανα του....?????????? :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ασε εφαγα πακετο.Αλλα που να ξερω οτι ειναι εντουρας η γρια?Πηγε το μυαλο μου οταν την ειδα να τρωει κατι σουβλακια και μετα να κανει γιογκα να τα χωνεψει αλλα λεω τυχαιο θα ειναι.:lol: :lol:

STOYBI
09/09/2011, 13:50
Ναι ασε εφαγα πακετο.Αλλα που να ξερω οτι ειναι εντουρας η γρια?Πηγε το μυαλο μου οταν την ειδα να τρωει κατι σουβλακια και μετα να κανει γιογκα να τα χωνεψει αλλα λεω τυχαιο θα ειναι.:lol: :lol:

Τι μηχανακι εχεις ειπαμε...??? :confused:

zephyr1
09/09/2011, 13:50
Δεν παντρεύονται ποτέ..

Την πρωτη φορα, την δευτερη......;)

sober
09/09/2011, 13:51

χαχαχαχα!!! ναι ρε!! και τον AUBERT στις Σερρες τον χαζευε η γυναικα του με το μωρο τους στο καροτσακι!!! χαχα!! πανω στο βουνο!! πολυ ξεφτιλα λεμε....

και αν 8υμαμαι καλα ειχαμε δει και την αδερφη του Knight προπερσυ και της εκανε ξεναγηση στην πιστα...πριν τον αγωνα...χαλια μαυρα λεμε!!!

:alien: :rolleyes:

mx44
09/09/2011, 13:53

Δεν ειπαμε!!
Ενα YZF250 εχω!Εχει σημασια?

Takata Dome
09/09/2011, 13:55
Δεν ειπαμε!!

Οχι...απλα ελεγα μηπως ειχες κανα Vertemati MX500:sad:

sapila racing
09/09/2011, 13:56
Δεν ειπαμε!!

Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.

Ως τότε αντε να βάλεις και καμμια πανα ακράτειας βρε κατρούλη που όλο κατουριέσαι! :lol:

Παντως σε αυτη την ηλικία δεν θα έπρεπε να κατουριέσαι ξέρεις...

mx44
09/09/2011, 13:57
χαχαχαχα!!! ναι ρε!! και τον AUBERT στις Σερρες τον χαζευε η γυναικα του με το μωρο τους στο καροτσακι!!! χαχα!! πανω στο βουνο!! πολυ ξεφτιλα λεμε....

και αν 8υμαμαι καλα ειχαμε δει και την αδερφη του Knight προπερσυ και της εκανε ξεναγηση στην πιστα...πριν τον αγωνα...χαλια μαυρα λεμε!!!

Καλα εσυ δεν υπαρχεις εισαι σε αλλο επιπεδο!!!χαχα....
Απο τη μια ο Aubert με τη γυναικα και το παιδι του και απο την αλλη ο 50αρης φανταστικος φιλος του αλουνου που κανει αλματα(κατι τριπλα πηδαγε) στην βαρυμποπη με τη μαμα απ'το χωριο και μετα τον περναει με 1000 στα λημερια του!!!χαχαχα.....
8εος!!

KaTaNaS
09/09/2011, 13:58
Η εξ επαφής, στο σημείο που μιλάμε, θα ήταν ακρως παρεξηγήσιμη ...:winka:

:lol: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Julius
mou aresei pou to kanate kai suzitisi

kai malista "o mayri zoni stin panseta" me ton "ego den ksero eimai asxeto alla rotao"

ante na vro thn vida apo to ktm na pame kamia endurada, ego tha fero keftedakia kai mpyres, kapoios na ferei patates, mytzithra kai psomi.

OldMan
Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.
Τι φταίει το παλικάρι ρε άμα δεν βγάινει σε 125 το YZF ..??? :smokin:

STOYBI
Δεν ειπαμε!!

Γιατι μου τσαντιζεσαι...??? :confused:

Ωραια μηχανακια.......

Δεν εχουν δυναμη μεν ....

Πανε με την φορα δε.....

4μιση γιατι δεν........ :confused:

Cpt. Haddock
09/09/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

kai malista "o mayri zoni stin panseta" me ton "ego den ksero eimai asxeto alla rotao"

ante na vro thn vida apo to ktm na pame kamia endurada, ego tha fero keftedakia kai mpyres, kapoios na ferei patates, mytzithra kai psomi.

Retsina de tha exei bro? :sad:

Julius
09/09/2011, 14:01

oxi re emeis pou kseroume enduro pinoume mono mpyres (einai poio sportif), retsines oi onofades

se emena grafeis greeklish gia na katalabenv???? :rotflmao:

OldMan
Afou den tha exei cross country eidiki...:(

Cpt. Haddock
se emena grafeis greeklish gia na katalabenv???? :rotflmao:

STOYBI
09/09/2011, 14:03

Toσα τυρια ρε............

Μα μυτζιθρα........ ?????????? :sick:

daz
09/09/2011, 14:05

Τι να πει και ο Ben Spies! :lol:

sober
09/09/2011, 14:12
Καλα εσυ δεν υπαρχεις εισαι σε αλλο επιπεδο!!!χαχα....
Απο τη μια ο Aubert με τη γυναικα και το παιδι του και απο την αλλη ο 50αρης φανταστικος φιλος του αλουνου που κανει αλματα(κατι τριπλα πηδαγε) στην βαρυμποπη με τη μαμα απ'το χωριο και μετα τον περναει με 1000 στα λημερια του!!!χαχαχα.....
8εος!!

εσενα τι σε πειραξε αμα ο αλλος εφερε τη μανα ή τον μπατζανακη του??? και με ποια λογικη δεν 8εωρειται αξιος να λεγεται εντουρας??? (εξ ου και τα παραδειγματα με τους παγκοσμιους...)

αφου μπορει και το πηγαινει ταπα δεν παει να τρωει σα γουρουνι και να πινει 5 νταμιτζανες και ας φερνει και τη γιαγια του !!!

το ΛΟΓΟ που δεν αξιζει να λεγεται εντουρας ακομα δεν τον εχεις εξηγησει .... Ολα σε πειραζουνε : απο το τι τρωει..τι πινει..αν καπνιζει...με ποιους ειναι .... και ΟΛΑ τα παραπανω ΔΕΝ ειναι λογοι για να ειρωνευεσαι τους αλλους και να λες οτι δεν ειναι εντουραδες....

ποσο πιο λιανα να το κανω πια???:confused:

mx44
09/09/2011, 14:16
Γιατι μου τσαντιζεσαι...??? :confused:

Ωραια μηχανακια.......

Δεν εχουν δυναμη μεν ....

Πανε με την φορα δε.....

4μιση γιατι δεν........ :confused:

Δεν τσαντιστηκα φιλε μου,απλα δεν εχει καμια σχεση.Βεβαια μπορει να εχεις τρομαξει με αυτα που διαβαζεις εδω μεσα(π.χ. παω για εντουρο με το Varadero με τον κολλητο μου με το GS1200 και εναν φιλο του με το Multistrada) και θα φοβηθηκες μη σου πω οτι παω για μοτοκρος με καμια φλορετα!
Καλο ειναι δεν εχω παραπονο.δυναμη δεν εχει βεβαια αλλα δεν πειραζει με παει.
Οσο για 450 δεν λεει αυτα ειναι για τους γρηγορους ανω των 50 χρονων και ανω των 120 κιλων!

STOYBI
09/09/2011, 14:17
[B]mou aresei pou to kanate kai suzitisi

kai malista "o mayri zoni stin panseta" ]

Ti mlks.............. :bigcry: :bigcry: :bigcry:

mx44
09/09/2011, 14:17
αφου μπορει και το πηγαινει ταπα δεν παει να τρωει σα γουρουνι και να πινει 5 νταμιτζανες και ας φερνει και τη γιαγια του !!!

:

Ποιος σου ειπε οτι το παει ταπα?Ο χοντρος που τρωει διπλα κοκορετσι?

daz
09/09/2011, 14:22
Ποιος σου ειπε οτι το παει ταπα?Ο χοντρος που τρωει διπλα κοκορετσι?

:lol: :lol:

OldMan
09/09/2011, 14:25
Ρε δεν μαμιέστε με τα κοκορέτσια μεσημεριάτικα...!!! :smokin: :smokin:

sniper
09/09/2011, 14:28

Δύσκολο ρε φιλαράκι... αν ήταν κανένα κοτόπουλο σουβλας..

granazi
09/09/2011, 14:36
(π.χ. παω για εντουρο με το Varadero με τον κολλητο μου με το GS1200 και εναν φιλο του με το Multistrada)

ξεχασες τα v-strom νταξ? :smokin:

STOYBI
09/09/2011, 14:40
Δεν τσαντιστηκα φιλε μου,απλα δεν εχει καμια σχεση.Βεβαια μπορει να εχεις τρομαξει με αυτα που διαβαζεις εδω μεσα(π.χ. παω για εντουρο με το Varadero με τον κολλητο μου με το GS1200 και εναν φιλο του με το Multistrada) και θα φοβηθηκες μη σου πω οτι παω για μοτοκρος με καμια φλορετα!
Καλο ειναι δεν εχω παραπονο.δυναμη δεν εχει βεβαια αλλα δεν πειραζει με παει.
Οσο για 450 δεν λεει αυτα ειναι για τους γρηγορους ανω των 50 χρονων και ανω των 120 κιλων!

Την βολτα αντοχης τους κανουν και αυτοι.......

Εσυ μιλας συνεχεια για αγωνες και αγωνιζομενους και βασικα μαλλον στηριζεσαι στην προετοιμασια αυτων.....

Ξεχωρισε επιτελους.....

Δηλ εσυ οταν πας να παιξεις ποδοσφαιρο με φιλους.....

Πας μονο στο οακα.......??

Στην αλανα δεν πας γιατι δεν το λενε ποδοσφαιρο σωστα..? ( χωρια που μπορει καποιος μετα να καταπιει κανα σουβλακι...:hypnotize )

( Καρφωνεσαι παλι με τους 50νταριδες και τα 4μιση ...... :winka: )

STOYBI
09/09/2011, 14:50

Τι φωναζεις μωρε............... :mad:

Τι καταλαβες τωρα που εφυγε..... ?? :sad:

sapila racing
09/09/2011, 15:00
Τι φωναζεις μωρε............... :mad:

Τι καταλαβες τωρα που εφυγε..... ?? :sad:

Θα ξανάρθει, μάλλον πήγε να κατουρήσει γιατί κατουριόταν από ώρα απ οτι κατάλαβα. :p

Bowleno
09/09/2011, 15:05
Θα ξανάρθει, μάλλον πήγε να κατουρήσει γιατί κατουριόταν από ώρα απ οτι κατάλαβα. :p

Μλκ πνίγηκα :mad: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

DimChios
09/09/2011, 16:37
Την βολτα αντοχης τους κανουν και αυτοι.......

Εσυ μιλας συνεχεια για αγωνες και αγωνιζομενους και βασικα μαλλον στηριζεσαι στην προετοιμασια αυτων.....

Ξεχωρισε επιτελους.....

Δηλ εσυ οταν πας να παιξεις ποδοσφαιρο με φιλους.....

Πας μονο στο οακα.......??

Στην αλανα δεν πας γιατι δεν το λενε ποδοσφαιρο σωστα..? ( χωρια που μπορει καποιος μετα να καταπιει κανα σουβλακι...:hypnotize )

( Καρφωνεσαι παλι με τους 50νταριδες και τα 4μιση ...... :winka: )

...εμεις στη γειτονια μου υπηρχε ενα κτημα που μεσα κατοικουσε μια μουγγη, η Ζωζω....και λιγο τρελη ητανε... μας αφηνε ομως η καημενη να παιζουμε εκει μπαλα!
...κι εμεις της πηγαιναμε μπυρες και σουβλακια καθε Κυριακη που εψηνε ολη η γειτονια!
Λιωμα γινοταν η Ζωζω κι εμεις γελαγαμε...
Το βασικοτερο ομως δε σας το ειπα!
Το "γήπεδο" το λέγαμε "Μαρακανά"

:a25: :a25: :a25:

Cpt. Haddock
09/09/2011, 16:42
Ουργια ρπστμ :smokin:

DimChios
09/09/2011, 16:44
Ουργια ρπστμ :smokin:

στο Περιστέρι ηταν αυτο!

(γιατι ο "ανοιχτίρης" του θρεντ καλυτερος ειναι? Εμεις ήμασταν και 5-6 χρονων τοτε)

Cpt. Haddock
09/09/2011, 16:47
στο Περιστέρι ηταν αυτο!

Το ίδιο κάνει :smokin:

Hellspawn
09/09/2011, 17:08

ποσο πιο λιανα να το κανω πια???:confused:

Αφού βλέπεις ότι.....ΔΕΝ!!! τι το παλεύεις κι εσύ? Θα κάτσεις να αδειάσεις το δικό σου το κεφάλι να γεμισεις το δικό του? άντε και το έκανες....ξέρεις ότι θα ξαναδειάσει!!!!Άστον να ζει το όνειρό του κι άμα τον πετύχεις πουθενά στα βουνά και σου σπάσει τα @@ σφίξτου καμιά μπύρα (άδεια φυσικα!!!μην πάει χαμένη...) στο 12 και άστον να μετράει εντουράκια!!!!

DAYMAN
09/09/2011, 17:10
mx 44 εγω ειμαι το σαραντατριο!

για εσενα χερα μου.

http://www.youtube.com/watch?v=nGnbXqvG9Mo

DimChios
09/09/2011, 17:14
...και οι δυο κάνουν quote στον/ην χρήστο sober...

μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 8εος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
κι άμα τον πετύχεις πουθενά στα βουνά και σου σπάσει τα @@ ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ψιτ, μάγκα μου (sober)....είσαι κολητός με το άλλο το αλάνι τον VANDA?

:bawl: :bawl: :bawl:

Hellspawn
09/09/2011, 17:21

Φτού γ@μωτ......εμ φτιάχτε το το ρημάδι να δείχνει άντρας/γυναίκα στο προφίλ!!!! έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εμείς οι καινούριοι!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
09/09/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hellspawn
Φτού γ@μωτ......εμ φτιάχτε το το ρημάδι να δείχνει άντρας/γυναίκα στο προφίλ!!!! έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εμείς οι καινούριοι!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλαι™, σε περιπτωση αμφιβολιας, πμ στον Dimchios. Ξέρει να ξεχωριζει απο μακρια τους αντρες απο τις γυναικες... :wave2:

( :evil: )

DimChios
09/09/2011, 17:30
Φίλαι™, σε περιπτωση αμφιβολιας, πμ στον Dimchios. Ξέρει να ξεχωριζει απο μακρια τους αντρες απο τις γυναικες... :wave2:

μια φορα κι εμεις -και με το δικιο μας δλδ- μπερδευτηκαμε και θα μας το κοπανας? (http://www.yupi.gr/sex/c25160/Odhgos:_Pws_Na_Foresete_Ena_Mayro_Forema.html) :bawl: :blush:

Hellspawn
09/09/2011, 17:32

Μια που το 'φερε η κουβέντα μήπως έχεις link από το "Φίλαι"?
γιατί μόνο ακουστά το έχω:lol: :lol: :lol:

sober
09/09/2011, 17:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: α γεια σου!!

:wave2:

panos1050
09/09/2011, 19:58
το 50αρια ειναι νεοι,

υπαρχουν και κατι παλικαρια

235549

panos1050
09/09/2011, 19:59
και κατι αλλα................χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

235550

Cpt. Haddock
09/09/2011, 20:00

235551

ARISPEED1
09/09/2011, 21:03
Πως εξηγειτε το γεγονος οτι στην Ελλαδα το μεγαλυτερο ποσοστο των εντουραδων(υπαρχουν & οι εξαιρεσεις βεβαια) ειναι ειτε ασχετοι ειτε καμια 50αρια χρονων η ακομα χειροτερα και τα δυο μαζι?

Ελα καμιά βολτούλα SAKELAND extreme CROSSING να σε περνάνε κάτι πενηντάρηδες απο πάνου αετέ Greek Pastrana :wave2: :beer:

ernti
12/09/2011, 02:41
Εδώ χάνεται το θρεντάκι.
Να το πάτε στ'ανεκδοτα.
Εδώ ρε φίλε μοτοκροσά υπάρχουν άτομα στον κόσμο που πιστεύουν ότι είναι ο Ναπολέων,εσένα οι εντουράδες σε πειράξανε?

mx44
12/09/2011, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Ελα καμιά βολτούλα SAKELAND extreme CROSSING να σε περνάνε κάτι πενηντάρηδες απο πάνου αετέ Greek Pastrana :wave2: :beer:

Δεν θα μπορεσω να ερθω ρε παιδια!!Αλλα αμα θελεται ελατε εσεις, θα ειμαι στην super wow impossible unbelievable super extreme tremendous track για προπονηση.!!χαχαχχαχαχαχαχαχ........

Αμα υπαρχει κανενας 50αρης παλιος εντουρας( εντουρας ομως οχι σουβλατζης) μπορει και να με περασει απο πανω.Δεν μου ειπες ομως θα εισαι και εσυ εκει να με περασεις απο πανω η θα εχεις παει για πατσα?

mx44
12/09/2011, 07:36
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.

Ωχ καταλαβα!!Εσυ θα εχεις σιγουρα KTM με οτι εχτρα σε πορτοκαλι χρωμα υπαρχει και ασορτι καλτσα και σωβρακο!!!χαχαχαχα.....

DimChios
12/09/2011, 08:49

Ωχ καταλαβα!!Εσυ θα εχεις σιγουρα KTM με οτι εχτρα σε πορτοκαλι χρωμα υπαρχει και ασορτι καλτσα και σωβρακο!!!χαχαχαχα.....

...ναι ναι! Οπως τα λες τον ΜΠ00στη τον τρεντυ 50αρη!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

mx44
12/09/2011, 10:01

Εσυ με τι μηχανακι πας για κοψιδια ειπαμε?

sapila racing
12/09/2011, 10:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]Αμα παρεις σοβαρό μηχανάκι ελα να γελάσουμε πάλι.

Μέσα έπεσες!
Τσισάκια έκανες σήμερα το πρωί η θα κατουρηθείς παλι πάνω σου κανα δυό φορές μέχρι το μεσημέρι? :rotflmao: :lol:

mx44
12/09/2011, 10:36
Μέσα έπεσες!
Τσισάκια έκανες σήμερα το πρωί η θα κατουρηθείς παλι πάνω σου κανα δυό φορές μέχρι το μεσημέρι? :rotflmao: :lol:

Εχω κανει αλλα αμα συνεχισετε τις μακακιες μπορει να κατουρηθω παλι!!:bawl:

STOYBI
12/09/2011, 10:51
Εσυ με τι μηχανακι πας για κοψιδια ειπαμε?

ω......... :look:

Ζοχαδα σε βρισκω παλι....... :look:

ΙΤ 490 ...... Καλο.........????

Εχω και ενα ΡΕ 400 ( αλλα δεν μπορω να βρω τσιμουχα αξονα...)

Γιατι ρωτας...???? :confused:

mx44
12/09/2011, 10:56

Να μην ξερω τι ηταν αυτο που με περασε απο πανω στα τριπλα της βαρυμποπης?:bawl: :bawl: :bawl:

DimChios
12/09/2011, 11:01
Να μην ξερω τι ηταν αυτο που με περασε απο πανω στα τριπλα της βαρυμποπης?:bawl: :bawl: :bawl:

Αν σε πέρασε "σύννεφο", ξέρω τι ήταν!

:wacko:

Julius
12/09/2011, 11:02

ego ta eipa sthn arxi.....
kanonise tora na se arxisei se erotiseis toy still.... poso to gyrnas to gazi, to triplo to pidas me ap'ola h' xoris tzatziki kai tetoia

kai thn kyriaki tha moy peis... ase Giorgara to Gyrisa sto motocross kai tha pao na to stripso mpermaki me ton kolito ton mx34.

:eek: :eek:

STOYBI
12/09/2011, 11:05

Να μην σε ανησυχουν αυτα που σε περνανε απο πανω σου......

Αλλα αυτα που σκανε πανω σου....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
12/09/2011, 11:07
ego ta eipa sthn arxi.....
kanonise tora na se arxisei se erotiseis toy still.... poso to gyrnas to gazi, to triplo to pidas me ap'ola h' xoris tzatziki kai tetoia

kai thn kyriaki tha moy peis... ase Giorgara to Gyrisa sto motocross kai tha pao na to stripso mpermaki me ton kolito ton mx34.

:eek: :eek:

Ασε ρε...........

Αλλοι βγαζουν τους λασπωτηρες για να δειχνουν τουρμπο.......αγωνιαρηδες ....... :bawl: :bawl: :bawl:

OldMan
12/09/2011, 12:02
Αλλοι βγαζουν τους λασπωτηρες για να δειχνουν τουρμπο.......αγωνιαρηδες ....... :bawl: :bawl: :bawl:
:look: :eyepop: :look:

Ρε Broooo...

Το ανοίγεις το μονοπάτι ..??? :blush: