View Full Version : ΑΠΟ ΤΟ Free Press ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Traction ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ
Χθες έπεσε τυχαία στα χέρια μου το περιοδικό traction του γνωστού Κώστα Στεφανή
και μέσα ένα άρθρο υπογεγραμμένο από τον κ. Θωμά Κ. Ευθυμίου
235614
τα σχόλια δικά σας :wave2:
Aggelos_SV
11/09/2011, 17:42
To άρθρο είναι αυτό μόνο που σκάναρες?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να περάσει ο συντάκτης του,πέραν από το να κάνει μια επίθεση τύπου "τουτού vs μοτοσακό".
Λέει πουθενά ότι η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε αυτοκίνητα? Νομίμως παρκαρισμένοι είναι..κι επίσης χωράνε κι άλλα μηχανάκια ενδιάμεσα,πολλά περισσότερα από τα 3(?δε νομίζω?) αυτοκίνητα που λέει.Και μάλιστα αυτοκίνητα που μεταφέρουν κατά πλειοψηφία 1 επιβάτη,γεγονός που επιβαρύνει τον κυκλοφοριακό φόρτο και κατά συνέπεια δυσχεραίνει την έυρεση "θέσης"
Έπρεπε να τον πλακώσει στις μάπες ,τελικά ο κάτοχος του μοτοσακού :lol: (αν δεν έιναι φανταστικό γεγονός..:rolleyes: )
Το εξώφυλλο πάντως γ@μ3ι!!!:smokin:
AUFGEBRACHT
11/09/2011, 18:17
Ο συντάκτης ας πάει να κάνει και κανα ρεπορτάζ για τους κατόχους αυτοκινήτου που μετακινούν μοτοσυκλέτες - ξένη περιουσία γιατί έτσι τους βολεύει...Αφού δεν υπάρχουν ειδικοί χώροι στάθμευσης για δίτροχα αναγκαστικά θα παρκάρουμε εκεί που παρκάρουν και αυτοκίνητα...και άμα θέλαμε πραγματικά να εκδικηθούμε τους κατόχους αυτοκινήτων θα παρκάραμε κστά μήκος του πεζοδρομίου και όχι κάθετα προς το πεζοδρόμιο.
chr1s_86
11/09/2011, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
αναγκαστικά θα παρκάρουμε εκεί που παρκάρουν και αυτοκίνητα...
Μα έτσι κι αλλιώς έτσι ορίζει και ο ΚΟΚ ότι πρέπει να παρκάρουμε.... Ας μας πει ο "αρθρογράφος" που είδε γραμμένο το "θέσεις αυτοκινήτων" τις οποίες προασπίζεται....
Lioulios
11/09/2011, 18:30
'Οπως βλέπω τις μοτό , φαίνεται να είχαν παρκάρει μπρος πίσω από ΙΧ που ήταν εκεί και έφυγε ...
...Ποιός ξέρει αν θα σκούντηξε και λίγο το παπί για να γύγει ...
Για την συμπεριφορά τώρα του μοτ/στή ...Ποιός ξέρει τί θα έχει τραβήξει ο άνθρωπος !!
Εμένα μετά από μαλακία που μου έκεναν στο ξεν/χείο που εργάζομαι (στην παλιά μου μηχανή )
τώρα παρκάρω επειδεικτικά σε σκεπασμένο΄πάρκινγκ για αυτοκίνητα και καταλαμβάνω επίτηδες μια ολόκληρη θέση
:wave2:
Allst@rf
11/09/2011, 18:49
το διάβασα και γω χθες...
Δε περίμενα από άνθρωπο που ο τομέας είναι η αυτοκίνηση να μην γνωρίζει τη προβλέπει ο κώδικας...
μου έκανε πραγματικά εντύπωση...
Μάλλον ψάχνει για την κοινωνική αλληλεγγυη που πρέπει να υπάρχει σε όλους τους χρήστες του δρόμου...
Ποιος ιχης έχασε την αλληλεγγυη του για να την βρουν οι μοτοσυκλετιστές...
:rolleyes:
AUFGEBRACHT
11/09/2011, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
το διάβασα και γω χθες...
Δε περίμενα από άνθρωπο που ο τομέας είναι η αυτοκίνηση να μην γνωρίζει τη προβλέπει ο κώδικας...
μου έκανε πραγματικά εντύπωση...
Μάλλον ψάχνει για την κοινωνική αλληλεγγυη που πρέπει να υπάρχει σε όλους τους χρήστες του δρόμου...
Ποιος ιχης έχασε την αλληλεγγυη του για να την βρουν οι μοτοσυκλετιστές...
Θυμάμαι μια φορά,κινόμουν με τη βέσπα και ξαφνικά βλέπω ταξιτζή να σταματάει σε στόπ,με κοιτάει και ξαφνικά αρχίζει να κινείται...του κορνάρω να τον προλάβω,ξανακορνάρω και τελικά κόβω και φρενάρω γιατί βλέπω πως θα με κλείσει και πράγματι παραβιάζει το στόπ και με κλείνει...σταματάω λίγο πριν την πόρτα του με την ψυχή στο στόμα και τον ρωτάω "Γιατί με έκλεισες,έχω προτεραιότητα και παραβιάζεις και το STOP, και όχι μόνο αυτό αλλά σου έχω κορνάρει και με έχεις δει"...Η απάντησή του;;; "Εσύ έχεις μηχανάκι,εσύ πρέπει να σταματήσεις"...κι ήταν και επαγγελματίας υποτίθεται!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και μέσα ένα άρθρο υπογεγραμμένο από τον κ. Θωμά Κ. Ευθυμίου
απλα νομιζω οτι θελη να πει ας παρκαρουν η μια διπλα στην αλλη (οι μοτο) για να μεινουν οι υπολοιπες θεσεις για τα αλλα 2 κουτια,εγω αυτο καταλαβαινω γιατι αυτο εχω παρατητηση παντου στην ελλαδα,σιγουρα θα το εχεται δει παρα πολοι απλα δεν το δωσατε την δεουσα προσοχη.παρατηρηστε το ιδιαιτερα σε χωρους σταθμευσης για πολλα οχηματα,οι περισοτεροι καταλαμβανουν 2 θεσεις(οχι μονο τα κουτια.ολα μα ολα τα οχηματα)
imitrelos
11/09/2011, 19:01
Δυστηχώς το διάβασα το κακό ότι το περιοδικό (ο θεός να το κάνει .....) έχει πάρει μορφή για αυτοκίνητα και μόνο (δείτε και το υπόλειπο περιοδικό) και ναι γίνεται επίθεση στήν μοτοσυκλέτα
οι δημοσιογράφοι ενός περιοδικού είναι ανάλογη τής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ του περιοδικου
εδώ απλά ο δημοσιογράφος ήθελε να το παίξει επαναστάτης κατά τής αδικίας τών μηχανόβιών (ποτε δεν μου άρεσε σαν εκφραση )
Ε να μήν το παίξουμε σε αδαείς ότι αγωνιζόμαστε για τα δίκια του πολίτη :bigcry: :rotflmao: :lol:
Η ειρωνία ότι μπορεί να μήν το πληρώνουμε σαν περιοδικό αλλά το πληρώνουμε με κρατικές χορηγήσεις σάν free-press
......δές σε τί περιοδικά πάνε τα λεφτά μας :bawl: :bigcry:
sovaros_user
11/09/2011, 19:10
Δεν καταλαβα τι θελει να πει ο συντακτης.
Εγω κυκλοφορω με μηχανη κ ρυπαινω λιγοτερο, πιανω σαφως λιγοτερο χωρο με ανταλαγμα τον κινδυνο της ακεραιοτητας μου
Γιατι θα πρεπει να χωνω την μηχανη σε μια γωνια, να να διευκολυνω τους παπαρες που γουσταρουν να κουβαλανε 2 τονους παλιοσιδερα στο κεντρο ?
Πληρωνω τελη κ μπορω να την βαζω σε μια θεση για οχημα, αν δεν γουσταρει ο αγαπητος συντακτης κ αφου οι θεσεις ειναι δυσευρετες, να παιρνει ταξι.
Λιγος σεβασμος...
Allst@rf
11/09/2011, 19:10
Θυμάμαι μια φορά,κινόμουν με τη βέσπα και ξαφνικά βλέπω ταξιτζή να σταματάει σε στόπ,με κοιτάει και ξαφνικά αρχίζει να κινείται...του κορνάρω να τον προλάβω,ξανακορνάρω και τελικά κόβω και φρενάρω γιατί βλέπω πως θα με κλείσει και πράγματι παραβιάζει το στόπ και με κλείνει...σταματάω λίγο πριν την πόρτα του με την ψυχή στο στόμα και τον ρωτάω "Γιατί με έκλεισες,έχω προτεραιότητα και παραβιάζεις και το STOP, και όχι μόνο αυτό αλλά σου έχω κορνάρει και με έχεις δει"...Η απάντησή του;;; "Εσύ έχεις μηχανάκι,εσύ πρέπει να σταματήσεις"...κι ήταν και επαγγελματίας υποτίθεται!!!!!
γιατί κανείς παράθεση σε μενα;
:confused:
μη μου πεις ότι ήμουν εγώ;:eyepop:
AUFGEBRACHT
11/09/2011, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γιατί κανείς παράθεση σε μενα;
μη μου πεις ότι ήμουν εγώ;:eyepop:
Το έκανα αντιπαράθεση σε εσένα γιατί έγραψες για κοινωνική αλληλεγγύη στο δρόμο και από άνθρωπο που ο τομέας του είναι η αυτοκίνηση να μην γνωρίζει τη προβλέπει ο ΚΟΚ
blackbusa
11/09/2011, 19:22
οντως...και τα 3 μηχανακια ειναι λαθος παρκαρισμενα...θα επρεπε να ειναι παραλληλα με το πεζοδρομιο οπως καθε οχημα...
Ποιος ξέρει τι πέος έχει φάει από μηχανάκια :P
AUFGEBRACHT
11/09/2011, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Ποιος ξέρει τι πέος έχει φάει από μηχανάκια :P
Φαντάζομαι το επόμενο άρθρο του θα είναι για τα μηχανάκια στα διόδια που κάνουν διήθηση και φτάνουν πρώτοι και μέχρι να βγάλουν τα γάντια καθυστερούν τους οδηγούς αυτοκινήτων.
Δεν έχει σκεφτεί όμως γιατί τα σουβλάκια του όταν βλέπει CL, του τα φέρνει δίτροχο και όχι αυτοκίνητο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οντως...και τα 3 μηχανακια ειναι λαθος παρκαρισμενα...θα επρεπε να ειναι παραλληλα με το πεζοδρομιο οπως καθε οχημα...
:beer: :beer:
sovaros_user
11/09/2011, 20:33
Θα ειχε πλακα να ρωτησουμε τον ιδιο τι θα απαντουσε...
fantacid
11/09/2011, 20:43
γιατι δεν εβγαλε φωτο κανα κουτι που παρκαρει σε δυο θεσεις για κουτια?
λιγοι ειναι αυτοι που παρκαρουν οπως τους βολευει γραφωντας στα @@ τους οτι αν το πανε ενα μετρο μπροστα θα χωρεσει αλλο ενα κουτι απο πισω???
chr1s_86
11/09/2011, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
λιγοι ειναι αυτοι που παρκαρουν οπως τους βολευει γραφωντας στα @@ τους οτι αν το πανε ενα μετρο μπροστα θα χωρεσει αλλο ενα κουτι απο πισω???
+1....
Συν διπλοπαρκαρισμένα, άλλα στην άκρη με αλαρμ κτλ κτλ κτλ....
fantacid
11/09/2011, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1....
Συν διπλοπαρκαρισμένα, άλλα στην άκρη με αλαρμ κτλ κτλ κτλ....
θες ακομα χειροτερα....
ενω εχει χωρο να παρκαρει κανονικα, το αφηνει "διπλοπαρκαρισμενο"
επειδη βαριέται να κανει ενα μπρος-πισω κ να το βαλει στη θεση του!
:yuck: :yuck:
Joyrider
11/09/2011, 21:54
Ένα σοβαρό άρθρο, γραμμένο μετά από μεστή σκέψη :rolleyes:
+600 σε όλους.(αυτό έλειπε να διαφωνίσει κανείς και εδώ :lol: )
ρε ποιος τον χeζeι κ αυτον.....
ke ti sas niazi ti leei to ar8ro apo periergia???
blackbusa
11/09/2011, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ke ti sas niazi ti leei to ar8ro apo periergia???
γιατι διαβαζοντας αυτο το αρθρο θα σου ερθει την επομενη φορα καποιος ασχετος παπαρας και θα στην πει που παρκαρεις ετσι το μηχανακι σου....η και στην χειροτερη να σου ζητησει να την μετακινησεις για να βαλει το αυτοκινητο του...
Cpt. Haddock
11/09/2011, 22:30
Anti na grafete edw mesa, giati de stelnete merikes epistoles sto periodiko me osa anaferete?
γιατι διαβαζοντας αυτο το αρθρο θα σου ερθει την επομενη φορα καποιος ασχετος παπαρας και θα στην πει που παρκαρεις ετσι το μηχανακι σου....η και στην χειροτερη να σου ζητησει να την μετακινησεις για να βαλει το αυτοκινητο του...
kai den ise se 8esi na toy apadisis opos prepi?
ego otan parkaro kapoy ke erxete amaksi na moy pi file pianis xoro leo me poli evgenia arxika na paroyn ta arxidia moy....ama epiminoyn toys to leo ke xoris evgenia :wave2:
blackbusa
11/09/2011, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kai den ise se 8esi na toy apadisis opos prepi?
ego otan parkaro kapoy ke erxete amaksi na moy pi file pianis xoro leo me poli evgenia arxika na paroyn ta arxidia moy....ama epiminoyn toys to leo ke xoris evgenia :wave2:
και πολυ κανεις...απλα να εχεις το νου σου η να εχεις παρει και τα στοιχεια του αυτοκινητου...γιατι αν μετα βρεις καμμια ζημια η πεταμενο κατω θα μπεις εδω μεσα και θα κλαψομουνιαζεις αδικα...
αν θελησουμε να εκδικηθουμε τους αυτοκηνιτοβιους
τοτε απλως θα οργανωθούμε και γι αμια μερα θα παμε λοι στις δουλειες μας............................
με αυτοκηνιτο......(90% απο εμας εχουμε ενα)
blackbusa
11/09/2011, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Anti na grafete edw mesa, giati de stelnete merikes epistoles sto periodiko me osa anaferete?
γιατι στα παπαρια τους στο περιοδικο...και βεβαια κοτζαμ δημοσιογραφος δεν γνωριζει τους νομους...
και πολυ κανεις...απλα να εχεις το νου σου η να εχεις παρει και τα στοιχεια του αυτοκινητου...γιατι αν μετα βρεις καμμια ζημια η πεταμενο κατω θα μπεις εδω μεσα και θα κλαψομουνιαζεις αδικα...
ne sini8os ti blepo ti mixani....episis o allos otan toy dinis na katalabi pos de parkari...pernei ta bogalakia toy kai paei se alli paralia....
aaa kai kati akoma de klapsomoyniazo edo mesa
chr1s_86
11/09/2011, 22:44
....η και στην χειροτερη να σου ζητησει να την μετακινησεις για να βαλει το αυτοκινητο του...
Μερικοί το κάνουν ήδη ! :mad:
fantacid
11/09/2011, 22:44
giati grafoume greeklish?
blackbusa
11/09/2011, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
αν θελησουμε να εκδικηθουμε τους αυτοκηνιτοβιους
τοτε απλως θα οργανωθούμε και γι αμια μερα θα παμε λοι στις δουλειες μας............................
με αυτοκηνιτο......(90% απο εμας εχουμε ενα)
αν το πας εκδικητικα φιλαρακι θα χασεις....γιατι ο μηχανοβιος ειναι αυτος που παντα ποναει....ο σκοπος ειναι να υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μας....η εστω σεβασμος...
Cpt. Haddock
12/09/2011, 01:15
giati grafoume greeklish?
giati boroume
δεν χρειάζεται....αύριο-μεθάυριο θα στείλω ένα λινκ με την κουβέντα εδώ
Άμα στείλει κανείς επιστολή στο περιοδικό, δε λέει και στο γραφίστα ότι τα seventies έχουν περάσει; Μ'ένα Sbarro (http://www.burningart.com/meico/moto/sbarro/) δυο τρυγόνια.
sovaros_user
12/09/2011, 01:49
Προσεξε μοναχα μη σε αρχισουν με τα πνευματικα δικαιωματα του σοβαροτατου αυτου αρθρου :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(το σκεφτηκα κ εγω, αληθεια που θα το στειλεις ? δεν εχει επισημη σελιδα το περΟδικο αυτο)
Μοτορεμαλι
12/09/2011, 08:20
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν προσέξεις την φώτο που έχει βγάλει ο μόνος παράνομος είναι το ασημένιο κουτί.Κάνει ακριβώς αυτό που είπες,πατάει και στις 2 θέσεις.Δεν χρειάζεται άλλη φώτο.χοχοχο
Ενα θρεντ που θσ μπορουσαμε να ειχαμε αγνοησει ολοι αν ειχαμε διαβασει λιγο πιο προσεκτικα την λεζαντα "Με την δημοσιογραφικη ομαδα του traction" :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ενα θρεντ που θσ μπορουσαμε να ειχαμε αγνοησει ολοι αν ειχαμε διαβασει λιγο πιο προσεκτικα την λεζαντα "Με την δημοσιογραφικη ομαδα του traction" :winka:
Μια σημειωση ακομα,καπου εκει δεν ειναι και ο Χουντρας-μοτοσυκλετιστης κτλ κτλ:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μια σημειωση ακομα,καπου εκει δεν ειναι και ο Χουντρας-μοτοσυκλετιστης κτλ κτλ:confused:
πάντως σε αυτό το περιοδικό το Χούντρα δεν είδα να αρθρογραφεί
fantacid
12/09/2011, 12:06
giati boroume
sta ellinika diskoleuese?
sta ellinika diskoleuese?
ρε μη το γαμάτε :sick:
sovaros_user
12/09/2011, 12:20
Σαν μπεμπηδες κανετε :rolleyes:
Αντε στειλε το κειμενο σε εναν υπευθυνο αλλα ευγενικα χωρις να εισαι εριστικος, να δουμε τι θα πει :lol:
γιατι στα παπαρια τους στο περιοδικο...και βεβαια κοτζαμ δημοσιογραφος δεν γνωριζει τους νομους...
Γι'αυτο παντως δεν ειναι υποχρεωμενος.
Το μονο πραγμα για το οποιο ειναι υποχρεωμενος, ειναι να κανει δημοσιογραφια...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ο Χουντρας-μοτοσυκλετιστης
Ο οποίος - once upon a time - έψηνε όλη την ελληνική επικράτεια ότι το Serrow είναι το πιο γαμάτο μηχανάκι που βγήκε ποτέ.. :winka:
Ετερον εκατερον κολοκυθια εις το πατερον..:winka:
John Steed
12/09/2011, 14:14
giati boroume
ki ego mporo! :blush:
:lol: :lol:
Τέλος πάντων, αφού βουλώσαμε όλες τις λακκούβες-ορυχεία, κλαδέψαμε όλα τα δένδρα που κρύβουν τα στοπ, την είπαμε σε όλους τους τριαξονικούς (και πάνω) για πολλούς και διάφορους λόγους, καιρός είναι να αρχίσουμε να τη λέμε και μεταξύ μας.
Έτσι, μπράβο στον αρθρογράφο!
Δώσε πάτημα σε όλα τα ζώα που κυκλοφορούν εκεί έξω, να μας κουνάνε τη μηχανή, να μας βρίζουν επειδή έχουμε δικαίωμα στο να παρκάρουμε κι εμείς σε μια γωνίτσα (ή σε μια κανονικη θέση στάθμευσης) και να μη μας υπολογίζουν όποτε κάνουν όπισθεν...
Στην τελική τί θέλει να πετύχει? Δεν καταλαβαίνω.
Εχετλαίος
12/09/2011, 14:18
To μουσκάρι θα παραμείνει μουσκάρι είτε οδηγεί τετράτροχο είτε οδηγεί δίτροχο.
(παλαιό Κρητικό γνωμικό...)
(...περίπου κάνα 2λεπτο παλαιό)
:wacko:
Joyrider
12/09/2011, 14:26
Γιατί γράφει όμως "εκδικούμενοι τους κατόχους ΙΧ" στον τίτλο ?
Θα μπορούσε να γράψει "ταλαιπωρώντας" ή κάτι άλλο.
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
;)
Η θα μπορουσε την μη ειδηση να την αφησει εκει που βρισκεται.
Joyrider
12/09/2011, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η θα μπορουσε την μη ειδηση να την αφησει εκει που βρισκεται.
Καλά σίγουρα. Το είπα και πριν. Πολύ "σοβαρό" άρθρο.
Το θέμα είναι με τι νοοτροπία το γράφει και με τι στάση απέναντι στους μοτοσυκλετιστές.
Γιατί δηλαδή να θέλουμε να εκδικηθούμε? Γιατί το βλέπει έτσι?
webassasin
12/09/2011, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Γιατί γράφει όμως "εκδικούμενοι τους κατόχους ΙΧ" στον τίτλο ?
;)
γιατι εμεις ειμαστε αλητες teddyboides μηχανοβιοι τσαντακιδες και δεν εχουμε λεφτα να παρουμε αμαξι.
Ζηλευουμε τους κουτακιδες και θελουμε να πεθανουν.
Το οτι ειναι επιλογη μας να καβαλαμε μηχανη δεν το εχει σκεφτει ο φιλος..
Αν ειναι καποιος που ταλαιπωρει τον κοσμο με τα καμωματα του,ειναι ο κουτακιας,οχι ο μηχανοβιος.
pragmatika aporo giati asxoliste :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
p_sapelas
12/09/2011, 16:22
Και εγώ είχα σκοπό να συντάξω μία επιστολή και να την στείλω στο Traction. Από εκεί και πέρα όμως το θέμα είναι όντως γελοίο. Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας με τους δημοσιογράφους που γράφουν για να γράφουν (δεν είχε να πιάσει και τπτ άλλο στην Ελλάδα... αυτό σκέφτηκε). Ας μίλαγε για τις μηχανές άνευ πινακίδων, ας μίλαγε για τους βλάκες συναδέλφους μας που με τους επικύνδυνους πολλές φορές ελλιγμούς κόβουν την χολή σε άλλους χρήστες των δρόμων... λες και δε δίνουμε ήδη τροφή για σχόλια έπιασε το πιο ηλίθιο θέμα. Όπως και να έχει το ψωμί του πάει να βγάλει, έχω δεί και πιό σαχλούς τρόπους.
fantacid
12/09/2011, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από p_sapelas
... Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανένας με τους δημοσιογράφους ...
ως γνωστόν δεν ειναι ολοι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι......
παλιο αστικο γνωμικο
(πολυ παλιοτερο των 2 λεπτων)
ασχετο ε?
:lol:
FestoNero
12/09/2011, 20:17
Φαντάζομαι το επόμενο άρθρο του θα είναι για τα μηχανάκια στα διόδια που κάνουν διήθηση και φτάνουν πρώτοι και μέχρι να βγάλουν τα γάντια καθυστερούν τους οδηγούς αυτοκινήτων.
Δεν έχει σκεφτεί όμως γιατί τα σουβλάκια του όταν βλέπει CL, του τα φέρνει δίτροχο και όχι αυτοκίνητο... Ο ντελιβεράς τι σχέση έχει με αυτούς που σου τρώνε τη σειρά στα διόδια; Όταν παραγγέλνεις σουβλάκια στα φέρνει από αττική οδό;
Και όχι μόνο σου τρώνε τη σειρά στα διόδια, αλλά κάνουν και περισσότερη ώρα για να βγάλουν τα λεφτά, να πάρουν τα ρέστα και να τα βάλουν σε κάποια τσέπη (υποθέτοντας πάντα οτι φοράνε γάντια).
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ο ντελιβεράς τι σχέση έχει με αυτούς που σου τρώνε τη σειρά στα διόδια; Όταν παραγγέλνεις σουβλάκια στα φέρνει από αττική οδό;
Και όχι μόνο σου τρώνε τη σειρά στα διόδια, αλλά κάνουν και περισσότερη ώρα για να βγάλουν τα λεφτά, να πάρουν τα ρέστα και να τα βάλουν σε κάποια τσέπη (υποθέτοντας πάντα οτι φοράνε γάντια).
να σου πω και το χειροτερο ? να κανει ζεστη και να μην μπορεις να βγαλεις τα γαντια... αποτελεσμα τα τραβας με μανια και γυριζουν αναποδα... ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ? Ε? ΞΕΡΕΙΣ? και να ειναι πισω ο ανθρωπος ο καημενος μεσα στο αρκουδισιον να σε περιμενει???ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
7gibernau
13/09/2011, 02:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
ποσο χαιρομαι οταν το κανω η οταν βλεπω να το κανουν αυτο..........
α..εγω περιμενω στη σειρα μου....
FestoNero
13/09/2011, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να σου πω και το χειροτερο ? να κανει ζεστη και να μην μπορεις να βγαλεις τα γαντια... αποτελεσμα τα τραβας με μανια και γυριζουν αναποδα... ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ? Ε? ΞΕΡΕΙΣ? και να ειναι πισω ο ανθρωπος ο καημενος μεσα στο αρκουδισιον να σε περιμενει???ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
:beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν και πιθανώς να αστειεύεσαι, εφόσον "εσύ" έχεις διαλέξει να χρησιμοποιείς ένα συγκεκριμένο μέσο για τη μετακίνηση σου, υποθέτω οτι θα πρέπει να υπομείνεις και τα αρνητικά αυτού. Δεν γίνεται να έχεις και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Ούτως ή άλλως το χρόνο που θα χάσεις στα διόδια θα τον κερδίσεις πηγαίνοντας πιο γρήγορα από τα αυτοκίνητα και κάνοντας διήθηση.
Πραγματικά, δε βλέπω γιατί πρέπει να κοντραριζόμαστε λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε.
Ίσως θα ήταν σκόπιμο να δημιουργηθούν ταμεία διοδίων για μηχανές ώστε να μπορέσουν να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των μοτοσυκλετιστών.