PDA

View Full Version : μεταφορα μηχανης

SoulGR
12/09/2011, 14:58
μιας και απο βδομαδα μετακομιζω ηρακλειο,θελω να κατεβασω και την μηχανη,αλλα μιας και δεν βλεπω να ερχονται τα σινεμπλοκ ως την αλλη βδομαδα και επειδη δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ απο αθηνα λεω να την φερω με μεταφορικη,αξιζει η θα μου την φερουν κομματια?

ευχαριστω εκ των προτερων:beer: :beer:

mankam
12/09/2011, 18:04
εχει ξανασυζητηθει το θεμα,αν δεν εχεις αλλο τροπο κανε το αλλα να εισαι παρων στην φορτωση εκφορτωση μια και δεν θα βγαλεις ακρη σε περιπτωση ζημιας.

SoulGR
12/09/2011, 18:56
εκανα αναζητηση αλλα δεν μου βγαλε κατι...δυστυχως σταματησε και ο οσε....θα κοιταξω να δω αν εχει απο βολο για ηρακλειο ...

MikeG
12/09/2011, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
θα κοιταξω να δω αν εχει απο βολο για ηρακλειο ...

Τι να έχει? Τίποτα δεν έχει.

Το μηχανάκι δε κινείτε? :wave2:

p.s Σπίτι βρήκες? Που?

SoulGR
12/09/2011, 19:04
κινειται αλλα διακινδυνευεις ταξιδι 360 χιλιομετρων?

ισως με καποιο σπασιμο?βολο-τυχαιο νησι,τυχαιο νησι-ηρακλειο?

βρηκα σημερα το πρωι :D χανιοπορτα μου ειπαν λεγεται η περιοχη...

fantacid
12/09/2011, 19:11
ΣΑΜΑΡΑ - ΛΑΡΙΣΑΙΚΗ Α.Ε για λαρισα-αθηνα
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Π & ΣΙΑ ΕΠΕ για αθηνα-ηρακλειο

απευθειας ψιλο χλωμο να βρεις :(

ο τσακ νορις κ ο γοογλης ξερεις τα τηλεφωνα τους

:wave2:

sv9cvk
12/09/2011, 20:35
Απ'ευθειας δεν θα βρεις.

Σου προτεινω αν αποφασισεις να την στειλεις με μεταφορικη να εισαι εκει οταν την φορτωνουν,βγαλε φωτογραφιες οσο πιο πολλες μπορεις ,και να εισαι στην παραλαβη εκει να την ελεγξεις (τωρα αν βρεις ακρη σε περιπτωση ζημιας ,δεν ξερω....)

Εγω θα την καβαλουσα ,θα την φορτωνα στο καραβι και θα την κατεβαζα Ηρακλειο,και θα εστελνα με μεταφορικη τα μπαγκαζια μου. :p
Και πιο φτηνα θα σου ερθει (υπολογισε η μεταφορα να σου στοιχισει τουλαχιστον 150 ευρω γιατι πληρωνεις και τις δυο μεταφορικες) και δεν θα εχεις τον φοβο να σου κανουν ζημια.:cool:
Οτι και να αποφασισεις καλως να μας ερθεις και σεπεριμενουμε για καμια μπυρα.:beer: :wave2:

SoulGR
13/09/2011, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Απ'ευθειας δεν θα βρεις.

Σου προτεινω αν αποφασισεις να την στειλεις με μεταφορικη να εισαι εκει οταν την φορτωνουν,βγαλε φωτογραφιες οσο πιο πολλες μπορεις ,και να εισαι στην παραλαβη εκει να την ελεγξεις (τωρα αν βρεις ακρη σε περιπτωση ζημιας ,δεν ξερω....)

Εγω θα την καβαλουσα ,θα την φορτωνα στο καραβι και θα την κατεβαζα Ηρακλειο,και θα εστελνα με μεταφορικη τα μπαγκαζια μου. :p
Και πιο φτηνα θα σου ερθει (υπολογισε η μεταφορα να σου στοιχισει τουλαχιστον 150 ευρω γιατι πληρωνεις και τις δυο μεταφορικες) και δεν θα εχεις τον φοβο να σου κανουν ζημια.:cool:
Οτι και να αποφασισεις καλως να μας ερθεις και σεπεριμενουμε για καμια μπυρα.:beer: :wave2:
πραγματα εκτος απο κανα δυο ρουχα δεν θα εχω....ειναι οι δικοι μου κατω και το ετοιμασαν το σπιτι:D

λεει να το αφησω τρικαλα μεχρι να φτιαχτει και να κατεβω μετα να το παρω?:sick:

Corvo
13/09/2011, 15:05
πραγματα εκτος απο κανα δυο ρουχα δεν θα εχω....ειναι οι δικοι μου κατω και το ετοιμασαν το σπιτι:D

λεει να το αφησω τρικαλα μεχρι να φτιαχτει και να κατεβω μετα να το παρω?:sick:

πιο πολλα λεφτα θα φας ετσι για να μην πουμε για την ταλαιπωρια...

τι θα εκανα...πηγαινε στα δικαστηρια ξερεις σε ποιον πες οτι θες σινεμπλοκ για το δικο σου οσο πιο γρηγορα γινεται βασικα πες οτι τα θες χθες

(αφου θα πας εκει κανε μου και την εξυπηρετηση με τα γαντια που θελω:lol: )

τα βαζεις και εισαι ετοιμος για ταξιδι.

χρηματοδοτεις καποιον απο εδω μεσα να σε περιμενει στην εισοδο της Αθηνας στα διοδια ξερω εγω να του βαλεις την βενζινη μεχρι τον Πειραια και να τον κερασεις ενα εσπρεσο ξερω εγω στο λιμανι αφου δεν ξερεις που ειναι και τωρα μολις βγεις απο το λιμανι κερνα ενα ακομα σε καποιο ντοπιο απο εδω μεσα να σε παει σπιτι:lol: :lol:

SoulGR
13/09/2011, 15:20
αλεξ ξερεις εσυ...? :D
ποια εξυπηρετηση με τα γαντια?

Corvo
13/09/2011, 15:24
αλεξ ξερεις εσυ...? :D
ποια εξυπηρετηση με τα γαντια?

με τον αλλο το μλκ δεν μιλησατε?
γαμω την συννενοηση μας...παρε τον τηλ να σου πει εκαναν αλλοι πατατα χωρις να ειναι τριτη και 13

πηγα πηρα γαντια και ειχαν δυο δεξια μεσα....τα αριστερα τους αρεσαν και τα κρατησαν:lol:

παντως αυτο που σου ειπα πιστευω ειναι η καλυτερη λυση, ολο και καποιος θελει να κανει βολτα τσαμπα και πιο φθηνα θα σου βγει και θα κανεις και καμποσα χιλιομετρα που ψοφας :D

SoulGR
13/09/2011, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
με τον αλλο το μλκ δεν μιλησατε?
γαμω την συννενοηση μας...παρε τον τηλ να σου πει εκαναν αλλοι πατατα χωρις να ειναι τριτη και 13

πηγα πηρα γαντια και ειχαν δυο δεξια μεσα....τα αριστερα τους αρεσαν και τα κρατησαν:lol:

παντως αυτο που σου ειπα πιστευω ειναι η καλυτερη λυση, ολο και καποιος θελει να κανει βολτα τσαμπα και πιο φθηνα θα σου βγει και θα κανεις και καμποσα χιλιομετρα που ψοφας :D
μιλησα αλλα θελω να το ακουω....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για το αλλο σκεφτομαι να το αφησω εδω μεχρι να φτιαχουν ολα και να παω ηρακλειο χωρις μεσο και οταν γινει να το κανω μεταφορικη ως πηραια και να το περιμενω εγω εκει...

Corvo
13/09/2011, 15:28
αντε μου στο διαλο....:evil:

καλα ρε αμα ειναι να το κανεις ετσι κατεβασε το και κατω κρητη και περιμενε στο λιμανι ποιος ο λογος να κανεις ολη αυτη την κινηση?
εκτος αν γλυτωνεις χρηματα που δυσκολο το βλεπω....

SoulGR
13/09/2011, 15:31
και απ αυτα θα γλυτωσω,αλλα αν εμπλεκονται και 2 μεταφορικες,σε περιπτωση ζημιας αντε βγαλε ακρη...:yuck: