Σύνδεση

View Full Version : Οδική βοήθεια ADAC

Σελίδες : 1 [2]

AUFGEBRACHT
23/01/2014, 21:21
Άσχετο με την οδική βοήθεια αλλά σχετικό με την ADAC...τς, τς, τς, κάνουν τέτοιες απατεωνιές οι καθωσπρέπει Γερμανοί;

http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1231288798

vassat
23/01/2014, 22:40
Άσχετο με την οδική βοήθεια αλλά σχετικό με την ADAC...τς, τς, τς, κάνουν τέτοιες απατεωνιές οι καθωσπρέπει Γερμανοί;

http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1231288798

Κανονικά και με το "νόμο"...
Μόνη διαφορά ότι εκεί άμα γίνουν αποκαλύψεις "πέφτουν κεφάλια" εδώ είναι εχέγγυο για ψηλότερα αξιώματα.
/ ΒΣ

harris_x
20/02/2014, 08:47
Αντιστοιχη υπηρεσια ειναι κι αυτη http://www.ttbank.gr/userfiles/bbee6b1d-19ea-448a-b84a-1636562df572/post_voitheia.pdf.

Μονο για την Ελλαδα ομως.ρυμουλκούμενο καλύπτει;

vf34
03/04/2014, 01:07
Αντιστοιχη υπηρεσια ειναι κι αυτη http://www.ttbank.gr/userfiles/bbee6b1d-19ea-448a-b84a-1636562df572/post_voitheia.pdf.

Μονο για την Ελλαδα ομως.

Ακριβως ετσι! Ειμαι χρηστης της οδικης βοηθειας του ταχυδρομικου ταμιευτηριου και ειναι οπως το περιγραφει: ασφαλιζεται ο οδηγος και όχι το οχημα και αρα οτι και να οδηγεις εισαι ασφαλισμενος. 2 φορες που τους χρειαστηκα ηταν παντα αμεσα παρων και χωρις πολλες πολλες ερωτησεις και γραφειοκρατιες οπως θα περιμενε καποιος.

Τιμη 72€ το χρονο και καλυπτει Ελλαδα παντου (όχι εξωτερικο)

Μια πολυ καλη και αξιοπιστη εναλλακτικη αν δεν σε ενδιαφερει το εξωτερικο...

harris_x
03/04/2014, 09:37
Ακριβως ετσι! Ειμαι χρηστης της οδικης βοηθειας του ταχυδρομικου ταμιευτηριου και ειναι οπως το περιγραφει: ασφαλιζεται ο οδηγος και όχι το οχημα και αρα οτι και να οδηγεις εισαι ασφαλισμενος. 2 φορες που τους χρειαστηκα ηταν παντα αμεσα παρων και χωρις πολλες πολλες ερωτησεις και γραφειοκρατιες οπως θα περιμενε καποιος.

Μια πολυ καλη και αξιοπιστη εναλλακτικη αν δεν σε ενδιαφερει το εξωτερικο...Μεταφορά ή/και επαναπατρισμό ρυμουλκούμενου καλύπτει;

vf34
03/04/2014, 12:45
Μεταφορά ή/και επαναπατρισμό ρυμουλκούμενου καλύπτει;

Δε γνωρίζω για ρυμουλκούμενο, δεν είχα και ποτέ...

Αλλά με ένα απλό τηλεφωνηματάκι στο ταχυδρομείο της πόλης σου μπορείς να λύσεις τις όποιες απορίες...

Από επαρχιακή πόλη είμαι και παρ'όλα αυτά οι υπάλληλοι στο ταχυδρομείο και γνώστες και εξυπηρετικοί ήταν!!

magi
07/05/2014, 20:16
:cry:ADAC Oi ποιο μεγαλη απατεωνες οδικης βοηθειας τις ευρωπης.2 φορες που την χρειαστηκα σαν εγγεγραμενο επισημο μελος και ως κατοικος γερμανιας και οχι ελλαδος με καταεκλεψαν εκτος απο την συνδρομη μου που την κραταγαν απο τον γερμανικο μισθο μου.Η μαφια των συμβεβλημενων γερμανικων συνεργειων τις ADAC σε διαφορους τοπικους σταθμους ειναι τεραστια.Ενα περιστατικο μονο.Θα περιγραψω.Oδηγω στον Α-72 ΓΕΡΜΑΝΙΑ απο την πολη PLAUEN με πορεια CHEMNITZ.130 χιλμ στο κοντερ ακριβως το επιτρεπομενο οριο στην αριστερη λωριδα.Ενας Πολωνος κανει αποτομη αλλαγη λωριδας απο δεξια στα αριστερα επανω μου και με πετα στις μπαρες.Εγω σωζομαι τελευταια στιγμη αλλα η μοτο παθαινη ζημια.Ερχετε η στρασε πολιτσαι και η πυροσβεστικη να σκουπιση και κατοπιν η περιφημη ADAC.H πολιτσαι μου δινη αμμασα δικηο.Ερχετε η ωρα να μεταφερω την μοτο που σταζε λαδακι απο ρωγμη στο καρτερ.Μου λεει ο τυπος που θα την παμε?λεω στο σπιτι μου στο πλαουεν αποσταση γυρω στα 30κμ επιστροφη,οχι μου λεει δεν γινετε διοτι δεν ειναι κοντα και θα λερωσουμε την αουτομπαν με λαδι.οκ του λεω ας την παμε στο σταθμο σου(ενα τυπικο συνεργειο συμβεμβλημενο μετην ADAC οπως και ο ιδιοκτητης με τα χρωματα τις εταιρειας.Οταν φτασαμε διεπυστωσα οτι η διαδρομη ηταν 10κμ περισσοτερη απο αυτη του να με γυριση σπιτη μου.Στον ιδιο αουτομπαν.ΔΕΝ ΛΕΡΩΣΑΜΕ?Ωραια ωσ εδω.Αφου μου λεει οταν φτασαμε οτι αυριο θελω και 150 ευρω να στην φερω στο τοπικο σου συνεργειο.Η πρωτη πατατα βραστη που τρωω.Ε αφου δεν ειχα αλλη επιλογη το εκανα.Την Αλλη ημερα ομως ειδα οτι η μοτο ηταν ψειρισμενη απο διαφορα αντικειμενα της.Η δευτερη πατατα την εφαγα σε μορφη πουρε.Ευτυχως ο Πολωνος σαν υπαιτιος μεσω ασφαλειας μου αγορασε αλλη μοτο.315860315860:cry:

BUSA MAKIS
08/05/2014, 15:05
Τις προάλλες έμεινα με το σκούτερ στην Αθήνα και κάλεσα την ADAC που είμαι μέλος και με εξυπηρέτησαν κανονικά. Μου έκανε εντύπωση πως αυτή τη φορά ήρθε να με μαζέψει αυτοκίνητο της INTERAMERICAN και όχι της ΕΛΠΑ.

Stergios69
23/05/2014, 10:36

Τι έγινε;
Δεν δουλεύει το λινκ. βγάζει κατευθείαν στη eurobank.

vf34
23/05/2014, 11:03
Τι έγινε;
Δεν δουλεύει το λινκ. βγάζει κατευθείαν στη eurobank.

Μάλλον λόγω της συγχώνευσης θα γίνονται αλλαγές στα website τους....

Όπως και να έχει λεπτομέρειες επίσημες μπορείς να βρεις με ένα εύκολο googling, όπως και στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.postinsurance.eu/products/post-boitheia

faraway
23/05/2014, 14:11
Η adac είναι μονόδρομος για όσους ταξιδεύουν Ευρώπη και Βαλκάνια ,

για Ελλάδα του ΤΤ , που είναι ταξιδιωτική είναι μια χαρά .

BUSA MAKIS
06/06/2014, 12:39
Εμένα μου υποβιβασανε την συνδρομή με κάλυψη μόνο στην Γερμανία , πράγμα που δεν με βολεύει. Μετά από επικοινωνία δεν δέχονταν να συνεχίσω στην plus που είναι για όλη την Ευρώπη... Οπότε άντε γεια με τους κολωγερμαναραδες

Κι εμένα μου στείλανε συστημένη επιστολή με την οποία με ενημερώνουν πως αφαιρούν το PLUS για την Ευρώπη λόγω πολλών βλαβών. Δικαιολογίες. Χρειάστικα στα 4 χρόνια 2 φορές την οδική βοήθεια.
Το κάνουν γενικά και όχι μόνο σε εμάς τους Έλληνες απ' ότι έψαξα στο ιντερνετ.

faraway
06/06/2014, 14:11
Όταν λες το κάνουν γενικά ,

εννοείς σε αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει την οδική πάνω από 2 ( 3, 4 .... ) φορές ?

BUSA MAKIS
06/06/2014, 15:15
Όταν λες το κάνουν γενικά ,

εννοείς σε αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει την οδική πάνω από 2 ( 3, 4 .... ) φορές ?

Ναι.
Βρήκα κάποιον Γερμανό που είχε ένα σκαραβαίο και έμεινε δυο φορές στο εξάμηνο και τον στείλανε αδιάβαστο.

faraway
06/06/2014, 16:18
ok !!

Πάντως αυτό ισχύει σαν όρος και στις Ελληνικές εταιρείες που παρέχουν οδική βοήθεια και ας ασφαλίζουν μόνο το (ένα) όχημα .
Βέβαια δεν το εφαρμόζουν για όλους ή πάντα . ;)

Stergios69
06/06/2014, 17:28
Μάλλον λόγω της συγχώνευσης θα γίνονται αλλαγές στα website τους....

Όπως και να έχει λεπτομέρειες επίσημες μπορείς να βρεις με ένα εύκολο googling, όπως και στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.postinsurance.eu/products/post-boitheia
Γελάει ο κόσμος...
Πήγα στο τοπικό ΕΛΤΑ αλλά και στο ταμιευτήριο και δεν έχουν ακούσει για τέτοιου είδους προιον...

bros400pgm
06/06/2014, 17:54
Καλα και μενα εδω στο χωριο δεν τους εχει ερθει η online συνδεση στα ΕΛΤΑ. Παντως εχω δει και εγω σε ΕΛΤΑ της Πατρας το διαφημιστικο φυλλαδιο.

vf34
06/06/2014, 18:11
Γελάει ο κόσμος...
Πήγα στο τοπικό ΕΛΤΑ αλλά και στο ταμιευτήριο και δεν έχουν ακούσει για τέτοιου είδους προιον...

χαχαχαχαχ, κατάλαβα..μηδέν!!
φαντάζομαι ουτε ίντερνετ έχουν για να το διαπιστώσουν ε;; τι να πω...ό,τι και να πω θα είναι λίγο!

harris_x
06/06/2014, 22:35
Έμεινε η γυναίκα από μπαταρία. Το κατάλαβε όταν ήταν να φύγει από τη δουλειά για να πάρει τον μικρό από τον παιδικό σταθμό και να έρθουν σπίτι.

Κάλεσε την ADAC, της είπαν πως θα είναι εκεί σε μισή ώρα. Τους είπε πως θα πρέπει να πάει να πάρει τον μικρό και της απάντησαν πως θα δουν τι μπορούν να κάνουν και πως αν δεν προλάβουν να είναι εκεί εγκαίρως της καλύπτουν έως 30€ για ταξί έτσι ώστε να προλάβει να πάρει τον μικρό.

Τελικά έφτασαν εγκαίρως το έβαλαν μπροστά με καλώδια και όλα ok.

Ένα χρόνο πριν είχε χρειαστεί αλλαγή ρεζέρβας και η εξυπηρέτηση ήταν του ίδιου επιπέδου, εξαιρετική.

spyrakos35
07/06/2014, 09:24
Έμεινε η γυναίκα από μπαταρία. Το κατάλαβε όταν ήταν να φύγει από τη δουλειά για να πάρει τον μικρό από τον παιδικό σταθμό και να έρθουν σπίτι.

Κάλεσε την ADAC, της είπαν πως θα είναι εκεί σε μισή ώρα. Τους είπε πως θα πρέπει να πάει να πάρει τον μικρό και της απάντησαν πως θα δουν τι μπορούν να κάνουν και πως αν δεν προλάβουν να είναι εκεί εγκαίρως της καλύπτουν έως 30€ για ταξί έτσι ώστε να προλάβει να πάρει τον μικρό.

Τελικά έφτασαν εγκαίρως το έβαλαν μπροστά με καλώδια και όλα ok.

Ένα χρόνο πριν είχε χρειαστεί αλλαγή ρεζέρβας και η εξυπηρέτηση ήταν του ίδιου επιπέδου, εξαιρετική.

μένει να δούμε αν θα σε ανανεώσουν ή όχι..... :cry:

motoexelixis
07/06/2014, 09:43
εγω δεν ειχα ποτε προβλημα απο την adac και με μπαταρια εχω μεινει με ενα ματιζακι που ειχα, αλλα και με αυτοκινητο φιλου που ετυχε να οδηγω,ηρθανε κανονικα και ειμαι συνδρομητης κοντα μια πενταετια τωρα.

harris_x
07/06/2014, 10:43
μένει να δούμε αν θα σε ανανεώσουν ή όχι..... :cry:
η ανανέωση έγινε τον Απρίλιο κανονικά, λες να φάω κανα άκυρο για την επόμενη;;; :confused:

faraway
07/06/2014, 12:02
Άμα τους πάρεις πάλι για μπαταρία στο ίδιο όχημα , τότε μάλλον . ;)

lykourgi
10/06/2014, 13:03
Γελάει ο κόσμος...

Μετά από σημέρινη επίσκεψή μου στο τοπικό κατάστημα Post Bank, η απάντηση ήταν ότι το πρόγραμμα οδικής βοήθειας (και τα υπόλοιπα προγράμματα ασφαλίσεων του ΤΤ) δεν υποστηρίζονται πλέον, αφού το ΤΤ αποροφήθηκε από τη Eurobank, η οποία είχε ήδη δική της ασφαλιστική (Eurolife). Οπότε προωθούν τα προγράμματα της Eurolife.

Μέσω του www.postinsurance.eu/contact-2 ενημερώθηκα ότι το πρόγραμμα οδικής βοήθειας πωλείται μόνο από κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ. Σήμερα ή αύριο θα επισκεφθώ το κατάστημα Συντάγματος και θα μάθω περισσότερα.

infidel
10/06/2014, 13:09
Περιμένω τα νέα σου γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.

zopas
31/12/2014, 12:50
Εμενα μου θυμιζει την περιπτωση που ηθελα να μαθω δωρεαν καποια συγκεκριμενη ξενη γλωσσα στο εξωτερικο για να ζησω εκει, όλα καλα αλλα υπηρχε ο εξης ορος: αν εκανες πανω από 2-3 λαθη στα μελλοντικα τεστ της γλωσσας σε βγαζανε από το πρόγραμμα δωρεαν εκμαθησης! ..δεν πειραζει και με αγγλικα μια χαρα παω..χα,χα,χα,χα,...ποσο μαλλον με ελληνικα..ακου εκει, να εχεις ασφαλεια και να φοβάσαι αν θα μεινεις από μπαταρια...φριτσηδες ακυρο από μενα...

George_M.
14/01/2015, 18:02
Στο φρεσκο περιοδικο της ADAC που ελαβα εχει διαφημιστικο για 20% εκπτωση με την ΜΙΝΟΑΝ LINES στις γραμμες της Ιταλιας.
απαριατητη προυποθεση η επειδηξη της καρτας κατοχου κατα την εκδοση των εισητηριων.

προσοχη η εκπτωση αυτη ειναι αθροιστικη!δλδ περαν του 30% που εχουν συνηθως στους ναυλους επιστροφης οπως κ περαν του Early Booking 20% που τρεχει για κρατησεις εως τελη Φλεβαρη
μην σας πουν να επιλεξετε! ειναι ξεχωριστο πακετο.

η σωστη επιλογη ειναι οταν αναφερει ποια προσφορα να επιλεξω κανουμε κλικ στο
Early booking & show your card.

τελευταια φορα που ειχαν τοσο γενναια συνεργασια (20%) ηταν το 2010 οπου τοτε ειχα γλιτωσει περι τα 120 ευρω...

σε τυχαια δοκιμη κρατησης που εκανα για Πατρα-Ανκονα με επιστροφη για 2 ατομα σε 2κλινη εξωτερικη καμπινα/low seasson/+ 1 μοτο το κοστος πεφτει κατα 115 ευρω.:eek:

faraway
14/01/2015, 19:46
Είσαι σίγουρος ?
Στο site της minoan δεν αναφέρει κάτι , και στην επιλογή Early booking & show your card ,
σου ζητάει να βάλεις κωδικό της κάρτας της Minoan και όχι adac

Θα πάρω τηλέφωνο στη minoan αύριο να μάθω , βέβαια :D

George_M.
14/01/2015, 20:08
Είσαι σίγουρος ?
Στο site της minoan δεν αναφέρει κάτι , και στην επιλογή Early booking & show your card ,
σου ζητάει να βάλεις κωδικό της κάρτας της Minoan και όχι adac

Θα πάρω τηλέφωνο στη minoan αύριο να μάθω , βέβαια :D
δες εδω
http://www.minoan.gr/el/clubs/75

κ κανε κλικ στην λιστα με τις συνεργαζομενες ανα χωρα

κωδικο δεν εβαλα πουθενα...δεν χρειαζεται

lykourgi
14/01/2015, 20:10
Μετά από σημέρινη επίσκεψή μου στο τοπικό κατάστημα Post Bank, η απάντηση ήταν ότι το πρόγραμμα οδικής βοήθειας (και τα υπόλοιπα προγράμματα ασφαλίσεων του ΤΤ) δεν υποστηρίζονται πλέον, αφού το ΤΤ αποροφήθηκε από τη Eurobank, η οποία είχε ήδη δική της ασφαλιστική (Eurolife). Οπότε προωθούν τα προγράμματα της Eurolife.

Μέσω του www.postinsurance.eu/contact-2 (http://www.postinsurance.eu/contact-2) ενημερώθηκα ότι το πρόγραμμα οδικής βοήθειας πωλείται μόνο από κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ. Σήμερα ή αύριο θα επισκεφθώ το κατάστημα Συντάγματος και θα μάθω περισσότερα.

Επανέρχομαι στο θέμα, αφού παρέλειψα να ενημερώσω.

Επισκέφθηκα το κατάστημα Συντάγματος. Οι υπάλληλοι δεν ήξεραν κάτι. Ηταν όμως πολύ πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν, κράτησαν το τηλέφωνό μου, έκαναν αυτοί μία έρευνα και την επομένη μου τηλεφώνησαν και μου υπέδειξαν κάποια καταστήματα που πιθανόν να το είχαν, τα αντίστοιχα ονόματα υπαλλήλων και τα τηλέφωνά τους. Μετά από κάμποσα τηλέφωνα και πλήρη άγνοια βρήκα το πρόγραμμα μόνο στο κατάστημα ΕΛΤΑ Κηφισσιάς (36€ / 6μήνες).

Τελικά δίστασα να το αγοράσω, λόγω της γενικής άγνοιας που είχαν τα ΕΛΤΑ. Απορούσα αν θα ανταποκρινόταν κανείς σε ενδεχόμενη κλήση μου για χρήση της οδικής βοήθειας ή θα ψάχνονταν, μην ξέροντας τι ζητάω.
Η υπάλληλος βέβαια στην Κηφισσιά με διαβεβαίωσε ότι από τη στιγμή που θα το αγοράσω η εξυπηρέτηση γίνεται εξ' ολοκλήρου από την Interamerican, που είναι ο ουσιαστικός πάροχος της υπηρεσίας.

Δεν πείστηκα όμως..............

Αν κάποιος βρει άλλη τέτοια υπηρεσία (Ελληνική, όχι ADAC), ας ενημερώσει.

faraway
14/01/2015, 20:15
δες εδω
http://www.minoan.gr/el/clubs/75

κ κανε κλικ στην λιστα με τις συνεργαζομενες ανα χωρα

κωδικο δεν εβαλα πουθενα...δεν χρειαζεται

Είσαι ωραίος !! :beer: :beer:

George_M.
14/01/2015, 20:25
Είσαι ωραίος !! :beer: :beer:

τωρα θα με συμπαθησεις περισσοτερο.
:smokin:

http://www.adac.de/reise_freizeit/reiseangebote/faehren/faehren_neu.aspx?ComponentId=104157&SourcePageId=11175

για Μπαρι επισης δινει παλι ενα γενναιο 25%

ενω για Ανκονα εχει 5% με την κοινοπραξια (Ανεκ-Σουπερφαστ)

urban
18/03/2015, 09:32
Παιδιά εχω μπερδευτει με την ADAC. Οποιος μπορει ας με ξεμπλεξει.
Εκανα συνδρομη, πληρωσα αλλα δεν ελαβα ποτε καρτα μελους ή κατι τετοιο. Δεν έπρεπε να μου στειλουν καρτα;

Επισης, δεν καταλαβαινω, αν μεινω καπου εντος Ελλάδας, ποιον αριθμο καλω;

harris_x
18/03/2015, 09:42
Παιδιά εχω μπερδευτει με την ADAC. Οποιος μπορει ας με ξεμπλεξει.
Εκανα συνδρομη, πληρωσα αλλα δεν ελαβα ποτε καρτα μελους ή κατι τετοιο. Δεν έπρεπε να μου στειλουν καρτα;

Επισης, δεν καταλαβαινω, αν μεινω καπου εντος Ελλάδας, ποιον αριθμο καλω;
Γεια σου Διονύση,

Λογικά και αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα έπρεπε να παραλάβεις και την κάρτα.

Το τηλ που καλείς είναι: 210 893 7777

Θα σου πρότεινα να καλέσεις και σχετικά με την κάρτα :winka:

Αρχικά θα σου μιλούν Γερμανικά αλλα έως τις 21:00 (αν δεν κάνω λάθος) που είναι ανοικτό το ελληνικό κέντρο, μιλούν και ελληνικά.
Αργότερα μιλούν και Αγγλικά.

:wave2:

urban
18/03/2015, 10:01
Ευχαριστώ Χάρη,

εβγαλα άκρη!

:beer:

MikeG
03/06/2015, 16:28
Για εμάς τσι Κρητικοί πως μπορούμε να αγοράσουμε συνδρομή; Αφού η οδική της Μπεμπε έληξε και σίγουρα θα βολτάρουμε το καλοκαίρι εκτός.

Επίσης αυτό που λέτε για έκπτωση στις Μινωικές, δηλαδής στο 20% στα εισητήρια μετ'επιστροφής σου κάνει επιπλέον κάποια έκπτωση; Το ίδιο ισχύει και σε ΑΝΕΚ ;

Υποθέτω αγοράζουμε το Adac Plus Membership από εδώ : https://www.adac.de/mitgliedschaft/adac_membership/default.aspx με 84 euros?

George_M.
07/06/2015, 04:37
ANEK...:nono:

MikeG
07/06/2015, 20:00
Τελικά πως αγοράζουμε συνδρομή όσοι είμαστε εκτός Αθηνών; Και η οδική με τις παροχές που γράφεται είναι η ADAC Plus Membership ?

Mariner
07/06/2015, 21:26
Mιχάλη, πάρε ένα τηλέφωνο στο Zαμπέτα, είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Τους δίνεις τα στοιχεία σου, κάνουν αυτοί την αίτηση και σου έρχεται σπίτι το χαρτί της πληρωμής.

argy_kap
06/10/2015, 08:17
Ώρα για την ανανέωση της ADAC λοιπόν εν μέσω capital controls.....Ήρθε το κλασσικο χαρτί απο την Γερμανία και προσπάθησα να κάνω την μεταφορά αλλά ο Αλέξης δεν με αφήνει να μεταφέρω τα 89,5 ευρώ μου γιατί μάλλον θεωρεί οτι είναι μαύρο χρήμα και θέλω να το εξάγω.....

Έχουμε καμία λύση?

George_M.
06/10/2015, 08:32
Ώρα για την ανανέωση της ADAC λοιπόν εν μέσω capital controls.....Ήρθε το κλασσικο χαρτί απο την Γερμανία και προσπάθησα να κάνω την μεταφορά αλλά ο Αλέξης δεν με αφήνει να μεταφέρω τα 89,5 ευρώ μου γιατί μάλλον θεωρεί οτι είναι μαύρο χρήμα και θέλω να το εξάγω.....

Έχουμε καμία λύση?

μιλα με τον Ζαμπετα μηπως εχει λυση...

fonzareli
06/10/2015, 08:40
μιλα με τον Ζαμπετα μηπως εχει λυση...

και εγώ το ίδιο θέμα έχω εδώ και 2 μήνες.
Αν υπάρχει λύση ας το γράψουμε εδώ για να ξέρουν τι να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται.

kostasagk
06/10/2015, 08:46
αν εχεις καποιο γνωστο στο εξωτερικο οπουδηποτε μπορει να το πληρωση

argy_kap
06/10/2015, 09:51
αν εχεις καποιο γνωστο στο εξωτερικο οπουδηποτε μπορει να το πληρωση

Αυτοί οι γνωστοί τα τραβάνε όλα.... δεν βλέπω αλλη λύση

kostasagk
06/10/2015, 10:39
δυστηχως αγκαρεψα και εγω αλλον

vf34
06/10/2015, 21:31
Πληρωμές με κάρτα στο εξωτερικό γίνονται μέχρι ένα ποσό (σίγουρα πανω απο 100€).

Πριν 2 μέρες έκλεισα ξενοδοχείο σε ξενο site. .

Billymuse
06/10/2015, 21:46
Και εγω το ίδιο πριν εναμιση μήνα έκλεισα μέσω booking το δωμάτιο στη Φλωρεντία 100+ ευρα και δν ειχα θέμα με την Πιστωτικη

fonzareli
13/10/2015, 23:20
Ο τελευταίος λογαριασμός έχει και πανοπρήκι...
Καλά, αυτοί χρεώνουν αιωνίως; Πότε θεωρείται ότι διαγράφτηκες;

fonzareli
13/10/2015, 23:21
Και εγω το ίδιο πριν εναμιση μήνα έκλεισα μέσω booking το δωμάτιο στη Φλωρεντία 100+ ευρα και δν ειχα θέμα με την Πιστωτικη
Πως να πληρώσεις την adac με πιστωτική; Έμβασμα δεν χρειάζεται;

Billymuse
14/10/2015, 13:42
Πως να πληρώσεις την adac με πιστωτική; Έμβασμα δεν χρειάζεται;

Αυτο δεν το γνωρίζω φιλε μου, απλα επιβεβαίωσα οτι ειπε και ο πιο πάνω οτι με κάρτα για αγορες 100+ ευρο δεν ειχα θεμα

byron
15/10/2015, 10:06
Πριν λίγο πλήρωσα κανονικά μέσω χρέωσης λογαριασμού μου. Πειραιώς τράπεζα.

fonzareli
15/10/2015, 10:26
Πριν λίγο πλήρωσα κανονικά μέσω χρέωσης λογαριασμού μου. Πειραιώς τράπεζα.

πόσο σου χρέωσε το έμβασμα;

byron
15/10/2015, 10:33
πόσο σου χρέωσε το έμβασμα;

1 €

fonzareli
17/10/2015, 17:47
Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω με τη συγκεκριμένη οδική.
Δεν ξέρω αν ταιριάζει πλέον στο προφιλ μου...

Στην οικογένεια έχουμε δυο οχήματα που τα οδηγούν πλέον όλοι (4 άτομα).
Με την ADAC καλύπτω τα δυο οχήματα όταν τα οδηγώ εγώ ή η σύζυγος. Αλλά τα παιδιά δεν καλύπτονται (είναι >18).

Εναλλακτικά σκέφτομαι την "Post βοήθεια" που καλύπτει με 72 € το χρόνο μέχρι 5 οχήματα αλλά για μένα μόνο (με την προυπόθεση να βεβαιωθώ ότι μπορώ να τους καλώ εγώ ακόμα και αν δεν οδηγώ εγώ τη συγκεκριμένη στιγμή το όχημα). Μάλλον όμως έχουν πολύ λιγότερες παροχές ή κάνω λάθος;

Δεύτερη εναλλακτική είναι να επεκτείνω την ασφαλιστική κάλυψη και στα δυο οχήματα προσθέτοντας οδική βοήθεια. ERGO ασφάλεια έχω. Πάει περίπου +50€ το χρόνο για καθένα από τα δικά μου οχήματα. Περίπου λοιπόν στα χρήματα της ADAC και έχω κάλυψη για όλους τους οδηγούς φυσικά. Μάλλον και εδώ θα υπολείπομαι όμως σε παροχές;

Κάποια πρόταση;

lykourgi
17/10/2015, 19:05
Σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω με τη συγκεκριμένη οδική.
Δεν ξέρω αν ταιριάζει πλέον στο προφιλ μου...

Στην οικογένεια έχουμε δυο οχήματα που τα οδηγούν πλέον όλοι (4 άτομα).
Με την ADAC καλύπτω τα δυο οχήματα όταν τα οδηγώ εγώ ή η σύζυγος. Αλλά τα παιδιά δεν καλύπτονται (είναι >18).

Εναλλακτικά σκέφτομαι την "Post βοήθεια" που καλύπτει με 72 € το χρόνο μέχρι 5 οχήματα αλλά για μένα μόνο (με την προυπόθεση να βεβαιωθώ ότι μπορώ να τους καλώ εγώ ακόμα και αν δεν οδηγώ εγώ τη συγκεκριμένη στιγμή το όχημα). Μάλλον όμως έχουν πολύ λιγότερες παροχές ή κάνω λάθος;

Δεύτερη εναλλακτική είναι να επεκτείνω την ασφαλιστική κάλυψη και στα δυο οχήματα προσθέτοντας οδική βοήθεια. ERGO ασφάλεια έχω. Πάει περίπου +50€ το χρόνο για καθένα από τα δικά μου οχήματα. Περίπου λοιπόν στα χρήματα της ADAC και έχω κάλυψη για όλους τους οδηγούς φυσικά. Μάλλον και εδώ θα υπολείπομαι όμως σε παροχές;

Κάποια πρόταση;
Δες τα ποστ Νο124 & 130.
Είχα ψάξει και εγώ για τη συγκεκριμένη, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πολύ επιεικώς, για να μην πω τίποτε χειρότερο.

Αν έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση, με ενδιαφέρει.

fonzareli
17/10/2015, 20:19
Δες τα ποστ Νο124 & 130.
Είχα ψάξει και εγώ για τη συγκεκριμένη, αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πολύ επιεικώς, για να μην πω τίποτε χειρότερο.

Αν έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση, με ενδιαφέρει.

Τηλεφωνικά φάνηκαν εξυπηρετικοί. Και ότι αν χρειαστεί μπορούν να με εξυπηρετήσουν από απόσταση για την αγορά του προγράμματος αν δεν βρω άκρη αλλιώς.
Πήρα όμως στα ΕΛΤΑ στην πόλη μου και η υπάλληλος ήξερε το πρόγραμμα. Μου είπε όποτε θέλω να πάω να με εξυπηρετήσουν.

Στην interamerican όμως που πήρα δεν γνώριζε ο υπάλληλος (μπορεί και να έτυχε) σχετικά να μου πει. Προφανώς τους καλεί κατευθείαν η "Post βοήθεια".

Αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας πει τη γνώμη του!

lykourgi
17/10/2015, 23:21
Τηλεφωνικά φάνηκαν εξυπηρετικοί. Και ότι αν χρειαστεί μπορούν να με εξυπηρετήσουν από απόσταση για την αγορά του προγράμματος αν δεν βρω άκρη αλλιώς.
Εμένα μου είχαν πει ότι αυτό δεν γίνεται (μέσω τηλ. ή Internet), αλλά πρέπει να βρω κατάστημα που έχει το πρόγραμμα, αφού ουσιαστικά πρέπει να αγοράσω ένα κουτί (πραγματικό κουτί) το οποίο περιέχει την κάρτα, οδηγίες κλπ. Αυτό το κουτί, λοιπόν, υπήρχε μόνο στην Κηφισσιά. Ούτε Αθήνα (κεντρικό ΕΛ.ΤΑ.), ούτε Πειραιάς, πουθενά.

Πήρα όμως στα ΕΛΤΑ στην πόλη μου και η υπάλληλος ήξερε το πρόγραμμα. Μου είπε όποτε θέλω να πάω να με εξυπηρετήσουν.
Είτε είσαι πολύ τυχερός ή έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που έψαχνα εγώ.
Αν τελικά ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα εκτιμούσα μια ενημέρωση για το πως τα κατάφερες.

Ευχαριστώ.

fonzareli
18/10/2015, 00:08
Εμένα μου είχαν πει ότι αυτό δεν γίνεται (μέσω τηλ. ή Internet), αλλά πρέπει να βρω κατάστημα που έχει το πρόγραμμα, αφού ουσιαστικά πρέπει να αγοράσω ένα κουτί (πραγματικό κουτί) το οποίο περιέχει την κάρτα, οδηγίες κλπ. Αυτό το κουτί, λοιπόν, υπήρχε μόνο στην Κηφισσιά. Ούτε Αθήνα (κεντρικό ΕΛ.ΤΑ.), ούτε Πειραιάς, πουθενά.

Είτε είσαι πολύ τυχερός ή έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που έψαχνα εγώ.
Αν τελικά ολοκληρώσεις τη διαδικασία, θα εκτιμούσα μια ενημέρωση για το πως τα κατάφερες.

Ευχαριστώ.

Δεν έχω αποφασίσει αν με συμφέρει, δεδομένου ότι θέλω να καλύψω ουσιαστικά 4 οδηγούς. Προφανώς ( ; ) με συμφέρει καλύτερα η λύση της adac ή η επέκταση της ασφαλιστικής μου με προσθήκη οδικής βοήθειας.

duke200
18/10/2015, 05:53
παλια πληρωνα σα λαλακας την express, μετα ανακάλυψα τις ασφαλειες με οδική βοήθεια και έκλαιγα τα λεφτα μου.

τωρα στο duke200 έχω εξαμηνη ασφάλεια + οδική βοήθεια = 52 ευρω.

nikesamothraki
24/03/2016, 19:31
Σε επικοινωνία που είχα με την ΑΝΕΚ, για ενα ταξίδι που θα κάνω από Ηγουμενίτσα προς Βενετία και πίσω, μου είπαν ότι με την ADAC έχεις 25% έκπτωση μόνο για την μοτό ή το αυτοκίνητο, και όχι στα ατομικά εισιτήρια..
Και αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πάρει και την οικογενειακή έκπτωση που σου δίνει η ΑΝΕΚ αν είσαι τετράδα με τετράκλινη καμπίνα.. Αν την έχεις πάρει, δεν δικαιούσαι και την έκπτωση της ADAC..
Δλδ θα πρέπει να ταξιδεύει ένα ή δυο άτομα, με την μοτό ή αυτοκίνητο τους, για να δικαιούνται την έκπτωση της ADAC..

George_M.
24/03/2016, 21:39
Σε επικοινωνία που είχα με την ΑΝΕΚ, για ενα ταξίδι που θα κάνω από Ηγουμενίτσα προς Βενετία και πίσω, μου είπαν ότι με την ADAC έχεις 25% έκπτωση μόνο για την μοτό ή το αυτοκίνητο, και όχι στα ατομικά εισιτήρια..
Και αυτό με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πάρει και την οικογενειακή έκπτωση που σου δίνει η ΑΝΕΚ αν είσαι τετράδα με τετράκλινη καμπίνα.. Αν την έχεις πάρει, δεν δικαιούσαι και την έκπτωση της ADAC..
Δλδ θα πρέπει να ταξιδεύει ένα ή δυο άτομα, με την μοτό ή αυτοκίνητο τους, για να δικαιούνται την έκπτωση της ADAC..

για το πρωτο που λενε οτι εκπτωση εχει μονο το οχημα κ οχι οι επιβατες πες τους να κανουν τουμπες...κ γι'αυτο θα πανε/κ πανε απατοι απο επιβατικη κινηση!!
η Μινοαν κ η Σουπερ φαστ το εχουν.

Για το δευτερο εχουν δικιο,οι εκπτωσεις συνηθες δεν ειναι αθροιστικες,εσυ επιλεγεις ποια σε συμφερει να παρεις...

Billymuse
05/04/2016, 22:03
Επειδή τον άλλο μήνα λήγη η τρέχον ασφάλεια που έχω μαζι με την οδική. Λέω να κάνω μονο ασφάλεια και επειδή χωρίς κανένα απρόοπτο θα έχει εξωτερικό το πρόγραμμα φέτος, λεω να βαλω την ADAC σαν οδική και για την Ελλάδα για τον υπόλοιπο χρόνο. Αξίζει τον κόπο; ναι μεν θα πληρώσω 40 ευρο παραπάνω σε σχέση με το αν ειχα οδικη εδω αλλα απτην άλλη θα με καλύπτει και στο εξωτερικό. Γενικά όσοι την χρειαστηκατε την οδική της ADAC στην Ελλάδα(EΛΠΑ) μείνατε ικανοποιημένοι;

cityfly
05/04/2016, 23:16
για το πρωτο που λενε οτι εκπτωση εχει μονο το οχημα κ οχι οι επιβατες πες τους να κανουν τουμπες...κ γι'αυτο θα πανε/κ πανε απατοι απο επιβατικη κινηση!!
η Μινοαν κ η Σουπερ φαστ το εχουν.

Για το δευτερο εχουν δικιο,οι εκπτωσεις συνηθες δεν ειναι αθροιστικες,εσυ επιλεγεις ποια σε συμφερει να παρεις...

Έχω την αίσθηση ότι δεν έχουν καμία έκπτωση στην ανεκ λόγο adac ή άλλης τέτοιου τύπου ασφάλειας. Πάντως επειδή έτυχε να κοιτάξω εισητήρια πρόσφατα και τσέκαρα και ανεκ και μινοϊκές, στις μινοϊκές μπορούσες να επιλέξεις ασφάλεια αλλά τελικά δεν είχε διαφορά στην τιμή

MikeG
17/05/2016, 21:12
Σήμερα επικοινώνησα με τους αδελφούς Ζαμπέτα και έστειλαν την αίτηση μου για νέα δική μου συνδρομή.

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και από εδώ μέσα για την βοήθεια τους, αφιλοκερδώς.

Αναμένω πλέον την κάρτα ώστε να κάνω τη πληρωμή.

MikeG
27/05/2016, 16:32
Μόλις ήρθε και μένα η κάρτα της αρχικής εγγραφής μου. Κόστος 88€, ADAC Plus.

Και τώρα πως πληρώνω; Έχει ένα IBAN , BIC και Kunden-Referenznummer.

Υποθέτω κάνω έμβασμα μέσω ebanking και βάζω στα σχόλια το Κωδικό Πελάτη που έχω. Απλά για επιβεβαίωση.
Τέλος, χρειάζεται να τους στείλω κάτι υπογεγραμμένο ταχυδρομικά;

Αχρείαστη να είναι!

George_M.
27/05/2016, 17:54
Μόλις ήρθε και μένα η κάρτα της αρχικής εγγραφής μου. Κόστος 88€, ADAC Plus.

Και τώρα πως πληρώνω; Έχει ένα IBAN , BIC και Kunden-Referenznummer.

Υποθέτω κάνω έμβασμα μέσω ebanking και βάζω στα σχόλια το Κωδικό Πελάτη που έχω. Απλά για επιβεβαίωση.
Τέλος, χρειάζεται να τους στείλω κάτι υπογεγραμμένο ταχυδρομικά;

Αχρείαστη να είναι!

σωστα,απλα μετα απο μια 10αρια μερες παρε εδω Ελλαδα στο γραφειο τους ενα τηλ να δεις αν εχει βεβαιωθει η πληρωμη κ οτι εισαι ενημερος.
εμενα φετο απο μπερδεμα εκανε 1 μηνα να φανει η καταθεση...

MikeG
27/05/2016, 18:40
σωστα,απλα μετα απο μια 10αρια μερες παρε εδω Ελλαδα στο γραφειο τους ενα τηλ να δεις αν εχει βεβαιωθει η πληρωμη κ οτι εισαι ενημερος.
εμενα φετο απο μπερδεμα εκανε 1 μηνα να φανει η καταθεση...

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση Γιώργο.

Ψάχνω να βρω λίστα με τα τηλέφωνα που καλεί κάποιος ανάλογα τη χώρα που βρίσκεται αλλά δεν.. Μήπως έχει πάρει κάτι το μάτι σου;

George_M.
27/05/2016, 19:27
Μαικ εσυ καλεις κανονικα εδω Ελλαδα ΟΠΟΥ κ αν εισαι κ αυτοι ενημερωνουν/προωθουν την πληροφορια στο αναλογο τμημα.
ακομα κ αν ειναι ωρες μη λειτουργιας του εδω γραφειου σε πεταει αυτοματα στην Γερμανια κ συνεχιζει απο εκει το θεμα...

harris_x
02/06/2016, 21:47
Απλά αν την χρησιμοποιήσεις κανα 2 φορές θα σε πεταξουν στο απλό -οχι το plus- και απλα δεν θα αξίζει... Οσο είσαι στο πλας είναι μια χαρα.

Εννοείται πως εσυ και η γυναίκα σου είστε καλυμμενοι και κόβετε οποιαδήποτε οδική βοήθεια απο οποιαδηποτε ασφάλεια σε ολα τα οχήματά σας ;)

nikka
29/12/2016, 12:45
Ενημερωτικά!!!!!!!!!! Στις 5 Νοεμβρίου έμεινα από διαφορικό στο Κισιναου της Μολδαβίας. Με φόρτωσαν με πήγαν στην αντιπροσωπεία της bmw, μου έκλεισαν ξενοδοχείο. Δεν μπόρεσαν να επισκευάσουν την ζημιά εκεί, μου έκλεισαν αεροπορικό εισιτήριο πληρωμένο από αυτούς και το ξενοδοχείο φυσικά, και μου έφεραν την μηχανή αμπαλαρισμενη σε ενάμισι μήνα λόγω ανατολικής Ευρωπης και τελωνείων. Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!

argy_kap
29/12/2016, 17:47
Ενημερωτικά!!!!!!!!!! Στις 5 Νοεμβρίου έμεινα από διαφορικό στο Κισιναου της Μολδαβίας. Με φόρτωσαν με πήγαν στην αντιπροσωπεία της bmw, μου έκλεισαν ξενοδοχείο. Δεν μπόρεσαν να επισκευάσουν την ζημιά εκεί, μου έκλεισαν αεροπορικό εισιτήριο πληρωμένο από αυτούς και το ξενοδοχείο φυσικά, και μου έφεραν την μηχανή αμπαλαρισμενη σε ενάμισι μήνα λόγω ανατολικής Ευρωπης και τελωνείων. Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!

έλα ρε φίλε....σου είπαν τίποτα? ζήτησαν τίποτα?

leo1964
29/12/2016, 19:58
όταν περιλαμβάνεται επαναπατρισμός,έτσι γίνεται
Ισπανός πέρυσι,είχε έρθει Ελλάδα,βαριόταν να επιστρέψει οδικώς,οπότε ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία

George_M.
30/12/2016, 11:52

χρησιμο rewiew που επιβαιβεωνει οσα λενε στο συμβολαιο.
αυτο θες απο μια τετοια εταιρεια κ γι'αυτο την πληρωνεις...να σε βγαλει μπαμπακι απο την σοβαρη στραβη!
θα κατσει μια φορα κ θα σου κανει αποσβεση για ολα τα ετη που πληρωνες χωρις να την χρησιμοποιησεις.
τα υπολοιπα ειναι για οσους θεωρησαν/θεωρουν οτι τετοιου ειδους οδικες ειναι για οταν μεινεις απο μπαταρια στο Συνταγμα κ για την βλαβη του αυτοκινητου του μπαντζανακη σου (λεγοντας οτι ησουν εσυ οδηγος...:cry:)

MikeG
02/04/2017, 18:56
Επαναφέρω το θέμα.

Έκλεισα ένα χρόνο και ήρθε ο φάκελος από Γερμανία όπου ενημερώνει για πληρωμή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ετήσιο κόστος 84,00€.
Η ερώτηση είναι, πως πληρώνουμε; Μεταφορά μέσω ebanking στο λογαριασμό που αναφέρεται το έγγραφο ; Επιβεβαίωση ότι είμαστε οκ μας έρχεται με κάποια νέα επιστολή;

p.s Μέχρι στιγμής δε μου έχει χρειαστεί σε κάτι απλά έχω τη λογική "φύλαγε τα ρούχα σου... ".

Mariner
03/04/2017, 19:17
Επαναφέρω το θέμα.

Έκλεισα ένα χρόνο και ήρθε ο φάκελος από Γερμανία όπου ενημερώνει για πληρωμή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο. Ετήσιο κόστος 84,00€.
Η ερώτηση είναι, πως πληρώνουμε; Μεταφορά μέσω ebanking στο λογαριασμό που αναφέρεται το έγγραφο ; Επιβεβαίωση ότι είμαστε οκ μας έρχεται με κάποια νέα επιστολή;

p.s Μέχρι στιγμής δε μου έχει χρειαστεί σε κάτι απλά έχω τη λογική "φύλαγε τα ρούχα σου... ".

Δεν έχω ανανεώσει ακόμα αλλά φαντάζομαι απο την στιγμή που και η αρχική πληρωμή γίνεται με μεταφορά απο τράπεζα έτσι θα κάνεις και την ανανέωση. Όσο για την επιβεβαίωση ούτε με την αρχική συνδρομή σου στέλνουν κάτι. Η κάρτα μέλους δεν έχει ημερομηνία λήξης άρα συνεχίζεις με την ίδια και περιμένεις το περιοδικό που στέλουν κάθε 3μηνο(?).

George_M.
06/04/2017, 19:03
Mike:
Μεταφορά μέσω ebanking στο λογαριασμό που αναφέρεται το έγγραφο η' κ απο τραπεζα με την σχετικη επιβαρυνση
θα σου παρει μερικες εργασιμες για να ολοκληρωθει οι οποιες να ειναι -λογω ελαγχου κεφαλαιων- μια 10αρια..

για να εισαι σιγουρος ομως μπορεις να παρεις ενα τηλ στα κεντρικα Μοναχο.μιλανε αγγλικα κ να ρωτησεις αν ολα εχουν καλως,

George_M.
15/12/2017, 17:23
απο 01/10/2017 εχουν σταματησει να κανουν νεες εγραφες για κατοικους εκτος Γερμανιας.
τους ηδη συνδρομητες δεν τους αφορα κ μπορουν να κανουν χρηση των υπηρεσιων οπως κ ανανεωση του συμβολαιου τους καθε χρονο.

sek
11/05/2018, 21:20
απο 01/10/2017 εχουν σταματησει να κανουν νεες εγραφες για κατοικους εκτος Γερμανιας.
τους ηδη συνδρομητες δεν τους αφορα κ μπορουν να κανουν χρηση των υπηρεσιων οπως κ ανανεωση του συμβολαιου τους καθε χρονο.

Έλαβα σήμερα μια επιστολή που αναφέρει τον Οκτώβριο του 17 και κάτι για αλλαγή στις υπηρεσίες της εταιρείας που θα ισχύουν από την 01/08/18 (δεν ξέρω γερμανικά..). Δοκίμασα να την μεταφράσω, αλλά άκρη δεν βγάζω, κοίταξα και στο λινκ που αναφέρει η επιστολή αλλά δεν υπάρχει κάποιο κείμενο στ' αγγλικά. Η συνδρομή μου λήγει τον Σεπτέμβριο, γίνεται να ανανεώσω; Αν λάβει κάποιος κάτι αντίστοιχο, μπορεί να ενημερώσει κι εδώ;

jliordos
15/05/2018, 00:28
Έλαβα σήμερα μια επιστολή που αναφέρει τον Οκτώβριο του 17 και κάτι για αλλαγή στις υπηρεσίες της εταιρείας που θα ισχύουν από την 01/08/18 (δεν ξέρω γερμανικά..). Δοκίμασα να την μεταφράσω, αλλά άκρη δεν βγάζω, κοίταξα και στο λινκ που αναφέρει η επιστολή αλλά δεν υπάρχει κάποιο κείμενο στ' αγγλικά. Η συνδρομή μου λήγει τον Σεπτέμβριο, γίνεται να ανανεώσω; Αν λάβει κάποιος κάτι αντίστοιχο, μπορεί να ενημερώσει κι εδώ;

Φυσικά και μπορείς να ανανεώσεις,αυτό που ισχύει πλέον είναι ΤΕΛΟΣ η καινούργια έκδοση για κάτοικους εκτός Γερμανίας, η ανανέωση παραμένει ως είχε(δηλαδή οι ανανεώσεις συνεχίζουν).
Πάρε τηλέφωνο τον Ζαμπέτα με τα τροχόσπιτα στη Θεσσαλονίκη και θα σε διαφωτίσει άψογα.

sek
15/05/2018, 01:28
Φυσικά και μπορείς να ανανεώσεις,αυτό που ισχύει πλέον είναι ΤΕΛΟΣ η καινούργια έκδοση για κάτοικους εκτός Γερμανίας, η ανανέωση παραμένει ως είχε(δηλαδή οι ανανεώσεις συνεχίζουν).
Πάρε τηλέφωνο τον Ζαμπέτα με τα τροχόσπιτα στη Θεσσαλονίκη και θα σε διαφωτίσει άψογα.

Ευχαριστώ! :beer:

Cpt_Slow
10/07/2018, 14:36
Παίδες ξέρουμε αν μπορεί να γίνει πλέον νέο συμβόλαιο? Επίσης εαν δεν γίνεται έχετε να προτείνετε καμία που να έχει σοβαρές υπηρεσίες για εξωτερικό?

George_M.
10/07/2018, 15:07
Παίδες ξέρουμε αν μπορεί να γίνει πλέον νέο συμβόλαιο? Επίσης εαν δεν γίνεται έχετε να προτείνετε καμία που να έχει σοβαρές υπηρεσίες για εξωτερικό?

διαβασε μερικα ποστ πισω αδερφε κ θα παρεις την απαντηση που ζητας...η οποια ειναι απολυτα επιβεβαιωμενη!

losvre
10/07/2018, 15:43
Απλά τσεκάρισε κατευθείαν με ADAC εάν σε καλύπτει και Ελλάδα, νομίζω όχι.

Mariner
10/07/2018, 17:55

Απ'οσο θυμάμαι σε νέους πελάτες εκτός γερμανίας δεν κάνουν το plus που καλύπτει και την παροχή υπηρεσιών στο εξωτερικό. Μπορείς να πάρεις στα εδώ γραφεία να ρωτήσεις 2108937777 ή να τους στείλεις ενα mail. Απαντάνε στα γερμανικά αλλά με το translate κάνεις δουλειά :)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/07/2018, 22:21
Στειλε π.μ. στον νικανθι.:D

Cpt_Slow
10/07/2018, 22:32
γιατι οχι ειμαστε και γειτονακια :ufo:

sanctusan
27/10/2018, 18:49
Αφού έκατσα και το διάβασα όλο το thread.
Τέρμα η οποιαδήποτε οδική βοήθεια στην Ευρώπη για νέους έλληνες πολίτες, μόνο για παλιούς συνδρομητές.
Τι λέτε ρε? Που ζούμε?