View Full Version : Νεο Zzr1400 2012!
Καποιος μου ειπε για επισημη παρουσιαση του στην αμερικη 10/10/2011...
εχετε ακουσει κατι...??
εγω μονο κατι κουφα βιντεο βρηκα (αμερικανικες διαφημισεις με μπολικη αμερικανια)...
δεν ξερω πως να τα βαλω εδω...
1.441cc
200 ίππους στις 10.000 σ.α.λ
16,3 χλγμ στις 7.500
Traction Control (KTRC) το οποίο ρυθμίζεται σε τρεις θέσεις
δύο χαρτογραφήσεις κινητήρα
και νέος μονόδρομος συμπλέκτης
http://www.autofree.gr/ms.php?id=6691
οτι θα επρεπε να κανει η Honda τεχνολογικα 2 χρονια πριν στο VFpatataRRRR το κανει τωρα το Kawasaki....
Japan sport touring μηχανακι με ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια(για suzuki δεν συζηταω,ουτε abs δεν εξιωνεται να βαλει!!!!).
αντε να δουμε ποσο θα κανει μεσα σε αυτην την κωλοκριση....αν βρει κανενας κατι πιο τεχνικο ακομα καλοδεχουμενο,,,,
ελπιζω να ειναι πιο μακρυ απο 1500,μην λενε πιο μακρυ και το κανουν απο 1460 1465....
μονοδρομος συμπλεκτης....οχι χειροτερος λειτουργικα αξονας απο BMW!!!ελπιζω επισης να διατηρισει πληρης ρυθμισεις στις αναρτησεις και trip control....
http://www.youtube.com/watch?v=XETEl-I_AUM
ελπιζω να το εβαλα σωστα
http://www.kawasaki.com/Products/Product-Specifications.aspx?scid=24&id=564
οσοι μπειτε εδω δειτε ολα τα βιντεο απο κατω,λεει ακριβως οτι νε ο εβαλαν...και νομιζω πως το εκαναν τελεια!!!
και ειμαι και hondaκιας!!!!
http://www.motorcycledaily.com/2011/10/new-1441cc-zx-14r-and-ninja-650r-revealed-by-kawasaki-ninja-1000-gets-abs-option/
Shaolin Monk
11/10/2011, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Drake21
για suzuki δεν συζηταω,ουτε abs δεν εξιωνεται να βαλει!!!!
Εμεις δεν θελουμε καλουδια Μιστερ.... Πινουμε τον καφε μας σκετο, το ουισκι χωρις παγο και τη μηχανη την θελουμε χωρις τζιβιτζιλικια.... :smokin:
:lol: :lol: :lol:
Παιζεις με τον πονο μου εσυ τωρα αλλα χαλαλι σου...
αλλα δεν θα στν εσπαγε ομως,μηχανη 18.000 ευρα και ουτε μια αποσβεση επαναφορας στο μπροστινο,ουτε ενα trip control,ουτε μια ηλεκτρονικη θερμοκρασια καν ρε αδερφε,τι να πω....
ασχετο βεβαια με το zzr αλλα λεμε τωρα
απο το ευρωπαικο site στη χωρα μας θα ερθει ενα gold green οχι αυτο της αμερικης(κουφαλες αμερικανοι) και το ολομαυρο....
το μεταξονιο τελικα ειναι ιδιο με του busa (1480) ενω το ψαλιδα εχει μακρυνει 1 ποντο,θα εχει κρυφους γατζους για φορτομα αποσκευων,παραμενει 22 λιτρα ντεποζιτο(ετσι ειναι κυριε Honda τα σπορ τουρινγκ!!!!το κερατο μου μεσα!!!!).Σημαντικες αλαγες εχει το πλαισιο και οι αναρτησεις σε ρυθμιση και σκληροτητα ελατηριου...
αντε να το οδηγησουμε κιολα!!!!
pavlaras1
12/10/2011, 01:24
Εγω εαν ειχα τα χρηματα, θα το ειχα παρει.
Ειναι περιπου 1 χρονο που σκεφτομουν οτι εαν εβγαζε η Kawasaki ή οποιαδηποτε αλλη Ιαπωνικη εταιρια ολα αυτα που ηθελα θα το αγοραζα.
Οπως ~200αλογα, ~20 κιλα ροπη, ABS, Traction Control, Stabilizer, Μονοδρομο συμπλεκτη, 2-3 Χαρτες εγκεφαλου.
Ουτε να διαβαζε τις σκεψεις μου η Kawasaki.
Ολα αυτα στα 15.000ευρω.
Δεν υπαρχει αλλη μηχανη με ολα αυτα τα χαρακτηρισρικα και σε τετοια τιμη.
Αναγκαστικα μεχρι να βρουμε μια αξιοπρεπη δουλεια απλα θα το θαυμαζω απο τις φωτογραφιες και απο τα βιντεο :)
pavlaras1
17/12/2012, 01:32
Τελικα μετα απο 1 χρονο παιρνω το μηχανακι που ηθελα :P
Σε περιπου 2-3 εβδομαδες θα το εχω.
Kawasaki ZZR1400ABS 2013 Special Edition ;)
Lioulios
17/12/2012, 02:32
Μέσα σε όλη αυτή τη δύνη , αυτη η είδηση , χωρίς να σε ξέρω με έκανε να χαμογελάσω .... Καλές βόλτες εύχομαι και καλά ταξίδια μαν .
Καλές βόλτες όπως λέει και ο από πάνου και πάντα όρθιος. Να το χαρείς φίλε.
888hayabusa
18/12/2012, 07:31
Καλορίζικο καλοτάξιδο καλοστριφτο και ότι άλλο επιθυμείς.. Πολύ καλή επιλογή..
Τελικα μετα απο 1 χρονο παιρνω το μηχανακι που ηθελα :P
Σε περιπου 2-3 εβδομαδες θα το εχω.
Kawasaki ZZR1400ABS 2013 Special Edition ;)
ΕΣΥ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ.............
Νομίζω.
Τό μαύρο μέ τίς πράσινες ρίγες,άντε μέ τό καλό.
pavlaras1
22/12/2012, 02:22
ΕΣΥ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ.............
Νομίζω.
Τό μαύρο μέ τίς πράσινες ρίγες,άντε μέ τό καλό.
Πραγματι εχεις δικιο και φαινεται οτι εισαι παρατηριτικος ;)
Παντα και επιτειδες χρησιμοποιω το "ΣΕ" και "ΜΕ" για να δειχνω οτι ειμαι απο την Θεσσαλονικη :P
Ναι αυτο ειναι το περιμενα πως και πως ενα χρονο τωρα να βγει σε παραγωγη μαυρο με πρασινες ριγες.
Ειχε βγει στην αρχη για Ευρωπη μονο σε δυο χρωματισμους.
Τελειως πρασινο και τελειως μαυρο το 2012 και ειχε βγει η αμερικανικη Special Edition σε Πρασινο με μαυρες ριγες.
Εγω ηθελα να το παρω σε μαυρο χρωμα και με πρασινες ριγες.
Ειχα συμπληρωσει ενα ερωτηματολογιο που ειχε περσυ η Kawasaki Europe για την γνωμη μας για το μοντελο του 2012
και ειχα σημειωσει οτι θα ηθελα εαν γινοτανε καποια στιγμη εστω και ως εξτρα να μπορουσα να αγοραζα την μαυρη εκδοση με πρασινες γραμμες.
Με ειχαν απαντηση οτι το εκαναν προσωρινα με αυτοκολητα για το 2012 οποιος ηθελε και το 2013 θα το εβγαζαν αντι με αυτοκολητα με κανονικα πλαστικα με πρασινο χρωματισμο.
Με το που μου εστειλαν email οτι ειναι διαθεσιμο στην Ελλαδα για πωληση το εκανα παραγγελεια και ας κοστιζει 600 ευρω παραπανω απο την απλη εκδοση.
Σας ευχαριστω παλικαρια και οποτε με το καλο μπορειτε και θελετε ευκαιρια ειναι να κανουμε μερικες εκδρομες τα ΣαββατοΚυριακα ;)
ΑΝ ΘΕΣ ΓΡΑΨΕ............
Πώς έγινε ό διακανονισμός.
Πόσα έδωσες προκαταβολή,πότε θά τό πάρεις,πώς θά πληρώσεις γενικά καί πόσο σού κόστισε..
:wave2:
pavlaras1
23/12/2012, 23:19
Δεν εκανα διακανονισμο τα εδωσα ολα προκαταβολικα και μετρητα 17.600 με την εκπτωση απο 18.600. ;)
Επισης ειναι να δινω κανα 2.000 ακομη για μερικα βασικα εξοδα και αξεσουαρ σε 2 εβδομαδες.
Μονο η ασφαλεια μου κοστιζει 850 τα τελη 240 τα εξοδα πινακιδας δεν θυμαμαι ποσο εχουν.
Μετα εχω να βαλω ορθοστατη, συναγερμο, GPS tracker, bagster, μανηταρια κινητηρα, stabilizer και αλλα...
;)
Lioulios
23/12/2012, 23:29
Έδωσες όλο το ποσό χωρίς να πάρεις τη μηχανή στα χεριασου ;;;.....Και τί ποσό !!!
Δεν εκανα διακανονισμο τα εδωσα ολα προκαταβολικα και μετρητα 17.600 με την εκπτωση απο 18.600. ;)
Επισης ειναι να δινω κανα 2.000 ακομη για μερικα βασικα εξοδα και αξεσουαρ σε 2 εβδομαδες.
Μονο η ασφαλεια μου κοστιζει 850 τα τελη 240 τα εξοδα πινακιδας δεν θυμαμαι ποσο εχουν.
Μετα εχω να βαλω ορθοστατη, συναγερμο, GPS tracker, bagster, μανηταρια κινητηρα, stabilizer και αλλα...
;)
ΝΟ.............
Έτσι δέν θά άγόραζα ποτέ.....!!!
Πολλά λεφτά πάντως 20 χιλιάρικα.
Άλλά άν τόχες καημό,καλά έκανες.
Όλοι άπό μιά φορά ζούμε,άφού τάχες μετρητά ...!!!
Καλές βόλτες.......
pavlaras1
24/12/2012, 04:56
Καταρχας ευχαριστω.
Ηταν ονειρο μου εδω και πολλα χρονια, καποια στιγμη που θα μπορουσα οικονομικα να το αγοραζα.
Τωρα που μου δοθηκε η ευκαιρεια και ξερω οτι δεν θα εχω αλλη ευκαιρεια στην ζωη μου λογο οικονομικης κρισης απο εδω και περα,
ειπα να κανω το μεγαλο βημα και να δωσω οτι εχω και δεν εχω για να το παρω.
Ετοιμοπαραδωτο δεν εχει καμια αντιπροσωπεια και γινονται μονο με ονομαστικη παραγγελεια.
Θελουν τουλαχιστον τα μισα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνουν.
Μιλησα με 2 αντιπροσωπους και οι δυο λιγο πολυ τα ιδια μου ειπαν.
Μαλιστα ο ενας απο τους δυο αντιπροσωπους ηθελε ολα τα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνε καθολου.
Επομενως απο την στιγμη που τα ειχα δεν καθομαι να παιζω ας τα παρουν να τελειωνει η υποθεση ωστε οσο το δυνατον πιο γρηγορα να μπορεσω να την παραλαβω αρχες του 2013.
Το αστειο ειναι οτι η τραπεζα δεν ειχε σε ρευστο να μου δωσει 18.000 και επρεπε λεει να τους ενημερωσω 1 μερα ποιο νωρις για να μου δωσουν τα χρηματα.
Δηλαδη αμα ηθελα να αγορασω κανα διαμερισμα που θα εκανε 200.000 θα επρεπε να τους ενημερωσω κανα δυο εβδομαδες πιο νωρις για να συγκεντρωσουν τα χρηματα. :D
Επισης προσπαθουσε η διευθυντρια τις τραπεζας να με πεισει να μην πληρωσω μετρητοις αλλα να κανω οσες δοσεις θελω ακομη και ατοκες μεσω τις τραπεζας :D
Μα ποιος ο λογος αφου τα εχω τα χρηματα γιατι να κανω δοσεις? :)
Μηπως γιατι η τραπεζα θελει να εχει τα χρηματα οσο το δυνατον για περισσοτερο χρονο ωστε να μπορει να τα εκμεταλευεται οπως θελει αυτη για το συμφερον τις? :P
:D
Lioulios
24/12/2012, 12:34
E , ναι . Δεν υπάρχει πολύς κόσμος σήμερα που βγάζει και δίνει 20άρικα για καύλες !!
Της τράπεζας της κακοφαίνεται .
Με το καλό να έρθει να μας το δείξεις να χαρούμε και μεις και να βλεφαριάσουμε και το σπέσιαλ μοντέλο .
Καταρχας ευχαριστω.
Ηταν ονειρο μου εδω και πολλα χρονια, καποια στιγμη που θα μπορουσα οικονομικα να το αγοραζα.
Τωρα που μου δοθηκε η ευκαιρεια και ξερω οτι δεν θα εχω αλλη ευκαιρεια στην ζωη μου λογο οικονομικης κρισης απο εδω και περα,
ειπα να κανω το μεγαλο βημα και να δωσω οτι εχω και δεν εχω για να το παρω.
Ετοιμοπαραδωτο δεν εχει καμια αντιπροσωπεια και γινονται μονο με ονομαστικη παραγγελεια.
Θελουν τουλαχιστον τα μισα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνουν.
Μιλησα με 2 αντιπροσωπους και οι δυο λιγο πολυ τα ιδια μου ειπαν.
Μαλιστα ο ενας απο τους δυο αντιπροσωπους ηθελε ολα τα χρηματα προκαταβολη αλλιως δεν το παραγγελνε καθολου.
Επομενως απο την στιγμη που τα ειχα δεν καθομαι να παιζω ας τα παρουν να τελειωνει η υποθεση ωστε οσο το δυνατον πιο γρηγορα να μπορεσω να την παραλαβω αρχες του 2013.
Το αστειο ειναι οτι η τραπεζα δεν ειχε σε ρευστο να μου δωσει 18.000 και επρεπε λεει να τους ενημερωσω 1 μερα ποιο νωρις για να μου δωσουν τα χρηματα.
Δηλαδη αμα ηθελα να αγορασω κανα διαμερισμα που θα εκανε 200.000 θα επρεπε να τους ενημερωσω κανα δυο εβδομαδες πιο νωρις για να συγκεντρωσουν τα χρηματα. :D
Επισης προσπαθουσε η διευθυντρια τις τραπεζας να με πεισει να μην πληρωσω μετρητοις αλλα να κανω οσες δοσεις θελω ακομη και ατοκες μεσω τις τραπεζας :D
Μα ποιος ο λογος αφου τα εχω τα χρηματα γιατι να κανω δοσεις? :)
Μηπως γιατι η τραπεζα θελει να εχει τα χρηματα οσο το δυνατον για περισσοτερο χρονο ωστε να μπορει να τα εκμεταλευεται οπως θελει αυτη για το συμφερον τις? :P
:D
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ..............ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ
Όσο γίνεται χωρίς λαχτάρες.
Άν θές πές τήν τράπεζα γιατί έγώ είμαι τής άκριβώς άντίθετης λογικής,
θά μέ βόλευε πολύ....τό σχέδιο μέ τίς άτοκες δόσεις όπως άνέφερες..!!
Αν εχεις αρκετο ρευστο σε καποια τραπεζα και ακουσουν για μεγαλη αναληψη ποσου,σχεδον ολες θα σου προτεινουν ατοκες......