PDA

View Full Version : Μεγαρα διαμαχη

Σελίδες : 1 [2]

Tigas
01/09/2005, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Ρε μαλλιαδες μηχανοβιοι... τις ξυστρες τιτανιου(?) που τις προμηθευτηκατε???...

βλεπω ωραιες σπιθες στις φωτο...

:lol: :beer:

WINTEX ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΡΟΙΗΣ, ΕΧΟΥΝ 66 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.:D

Runner Ducati
01/09/2005, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕΡΡΕΣ Η ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ TO SBS ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΩ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΑΦΟΒΑ :lol: :wave2:

Σταυρο... να ξαναμπεις... ξανα και ξανα... και ας μην γραφεις χρονους... ειναι σχολειο τα Μεγαρα... προσωπικο πιστευω... απλα θελει Trackday με οχι τοσο κοσμο μεσα, γινοταν πανικ την περασμενη φορα... δεν βρισκει καποιος σχετικα απειρος με πιστες γραμμες, και εχει το νου του συνεχεια στην πολυκοσμια....

δεν ξερω τι παιζει στα του 0-300...........

:) :beer: :beer:

Runner Ducati
01/09/2005, 13:41
WINTEX ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΡΟΙΗΣ, ΕΧΟΥΝ 66 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.:D

ωχ... εαν καταστρεφονται τοσο "ευκολα" (στα χερια μας, η καλυτερα στα ποδια μας)... δεν πολυ συμφερουν... αλλα για κανα βιντεο και φωτο να εχει καποιος να θυμαται, ωραιες ειναι...........
Thanks........

(τις γαμησαμε τις διαμαχες... ακου thanks)

:lol: :lol: :p :) :beer:

fazerakis
01/09/2005, 15:39
Ρε μαλλιαδες μηχανοβιοι... τις ξυστρες τιτανιου(?) που τις προμηθευτηκατε???...

βλεπω ωραιες σπιθες στις φωτο...

:lol: :beer:

Παναγιώτη.

Παίρνεις ένα καλό Ζευγάρι ξύστρες (προτιμώ τισ Bering που είναι και παχιές και κρατάνε) και καρφώνεις πάνω τους πολλά μικρά καρφιά και έχεις αμέσως ξύστρες μεγάλης αντοχής πού βγάζουν και σπίθες:a25: :a21: :a024:
Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια αλλά είναι μια καλή θεωρία.

stako
01/09/2005, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Παναγιώτη.

Παίρνεις ένα καλό Ζευγάρι ξύστρες (προτιμώ τισ Bering που είναι και παχιές και κρατάνε) και καρφώνεις πάνω τους πολλά μικρά καρφιά και έχεις αμέσως ξύστρες μεγάλης αντοχής πού βγάζουν και σπίθες:a25: :a21: :a024:

Και που βρίσκουμε καρφάκια τιτανίου? :beer:

Runner Ducati
01/09/2005, 15:48
Παναγιώτη.

Αα.. κατι πολυ χρησιμο... ξυστρες που να κρατανε... απο που τις αγοραζεις ρε τις Bering?...

:) :beer:

fazerakis
01/09/2005, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Και που βρίσκουμε καρφάκια τιτανίου? :beer:

Ποιος είπε οτι μόνο το τιτάνιο βγάζει σπίθες στην άσφαλτο. όταν σέρνεται το αλουμινένιο μαρσπιέ δεν βγάζει σπιθες?????:a022:

αλλά και σιδερένια κάνουν. Απλά πρόσεξε τοι μήκος μην σκίσεις και συ κανα καλσον:a5:

fazerakis
01/09/2005, 15:54
Αα.. κατι πολυ χρησιμο... ξυστρες που να κρατανε... απο που τις αγοραζεις ρε τις Bering?...

:) :beer:

PRS Μεσογείων 3 δίπλα στον πύργο Αθηνών. Πες ότι σε έστειλα εγώ μήπως πάρεις και καμιά έκπτωση.

stako
01/09/2005, 15:55
Ποιος είπε οτι μόνο το τιτάνιο βγάζει σπίθες στην άσφαλτο. όταν σέρνεται το αλουμινένιο μαρσπιέ δεν βγάζει σπιθες?????:a022:

αλλά και σιδερένια κάνουν. Απλά πρόσεξε τοι μήκος μην σκίσεις και συ κανα καλσον:a5:

Ναι βρε, πλάκα έκανα......:D Έχω μέλλον ακόμα να κάνω τέτοια, κάτσε να μάθουμε τα βασικά πρώτα................;)

Bering από PRS αν θες. Από εκεί πήρα την φόρμα, τα παιδιά είναι super εκεί. (edit:Με πρόλαβε ο fazerakias, αυτό είναι το PRS)

Tigas
02/09/2005, 07:07
TA ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΙΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΗ ΤΗΝ ΞΥΣΤΡΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΝΕΙ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΥΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ COCA COLA ΚΑΙ SPRITE ΚΑΝΟΥΝ :D KAI TA ΚΟΛΛΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΛΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩ.

vader56
02/09/2005, 09:53
Είχε βγάλει κάτι νυχτερινές λήψεις στην Επίδαυρο ο earthdog, μούρλια.

Σκοτάδια στο video και ξαφνικά μια γραμμή από σπίθες και κριτςκρταςστκριτς.

Αληταραδες γαμάτε την άσφαλτο για να κάνετε τα μοντελάκια στις φωτό.

ουουουουυοουουουου

sylvain
02/09/2005, 10:39
δοκιμασατε ξυλοβιδες στη ξυστρες???
καλη και οικονομικη λυση.

fazerakis
02/09/2005, 11:39
TA ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΙΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΗ ΤΗΝ ΞΥΣΤΡΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΝΕΙ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΥΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ COCA COLA ΚΑΙ SPRITE ΚΑΝΟΥΝ :D KAI TA ΚΟΛΛΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΛΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩ.

Τα καρφάκια όμως δεν κάνουν 66 Ευρώ. :smokin:
Επίσεις μπορείς να πάρεις κανα σπασμένο μαρσπιέ και να το εφαρμώσεις:a21:
Ακόμα μπορείς να βιδώσεις πάνω βίδες Τιτανίου,δεν ξέρω πόσο κάνουν αλλά στα αεροπλάνα που δουλευω πετάνε πολλές στα σκουπίδια. :a30:
Μπορείς να
:a16: :a16: :a16:

maron
02/09/2005, 11:56
ayta efarmzoun kala epano stis xystres i o epomonos poy pernaei bazei kai makaroni sta lastixa.
xistres titanioy super ta ypoloipa mou fenonte poly gree patenta.
kalhtera me normal xystres nomoizo

maron
02/09/2005, 11:58
oso gia pista i grigori volta se dromo kai i titaniou einai kollima.
otan o blitz exeine mprosta mou to mati itan karfomeno stin epafi tis xystras toy me to odostroma les kai evpepa hlektrokolisi.
danger!!!!
kalo einai na vlepeis mprosta

Tigas
02/09/2005, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
oso gia pista i grigori volta se dromo kai i titaniou einai kollima.
otan o blitz exeine mprosta mou to mati itan karfomeno stin epafi tis xystras toy me to odostroma les kai evpepa hlektrokolisi.
danger!!!!
kalo einai na vlepeis mprosta

ΩΝΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ:smokin:

fazerakis
02/09/2005, 13:36
ΩΝΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΒΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΚΙΟΛΑΣ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ:smokin:

Τώρα μου δώσατε ιδέα. Μπορείς να βαλεις ένα σφουγκαράκι Scotch Brite:a21:
Μπορείς να κολλήσεις τσακουμάκια (πέτρες) από αναπτήρα και στην τελική δέσε μια τσακμακόπετρα ρε αδερφε, εκεί να δεις σπίθες:a46:

Tigas
02/09/2005, 13:43
Τώρα μου δώσατε ιδέα. Μπορείς να βαλεις ένα σφουγκαράκι Scotch Brite:a21:
Μπορείς να κολλήσεις τσακουμάκια (πέτρες) από αναπτήρα και στην τελική δέσε μια τσακμακόπετρα ρε αδερφε, εκεί να δεις σπίθες:a46:

ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ SCOTCH BRITE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ:beer:

fazerakis
02/09/2005, 13:57
ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ SCOTCH BRITE :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ:beer:

Μα τι λές τώρα. Εγώ λέω με αυτό τον τρόπο να καθιερώθεί η ομάδα "Μ" (Μπιχλοκαθαριστές) με μοτοσυκλετιστές- οδοκαθαρίστές, να το προτείνουμε στη Ντόρα. Μπορεί να φτιάξει και τους δρόμους της Αθήνας!:uplate: :look:

Tigas
02/09/2005, 14:01
Μα τι λές τώρα. Εγώ λέω με αυτό τον τρόπο να καθιερώθεί η ομάδα "Μ" (Μπιχλοκαθαριστές) με μοτοσυκλετιστές- οδοκαθαρίστές, να το προτείνουμε στη Ντόρα. Μπορεί να φτιάξει και τους δρόμους της Αθήνας!:uplate: :look:

ΕΙΣΑΙ ΤΙΓΚΑΣ :a20: :a46:

Runner Ducati
02/09/2005, 14:04
Σε λιγο θα μας πειτε να πλυνουμε και τα πιατα ρε... :mad:

:lol: :lol:

fazerakis
02/09/2005, 15:08
Σε λιγο θα μας πειτε να πλυνουμε και τα πιατα ρε... :mad:

:lol: :lol:

Εσύ δε δήλωνες άνεργος... που είναι το πρόβλημα. Φαντάσου να σου πληρώνει ο δήμος Αθηνών τα λάστιχα. :rotflmao:

vader56
02/09/2005, 16:59

έγινε. εγώ θα αναλάβω τη διασταύρωση Αλεξάνδρας-Κιφησίας.

Να δώ ποιος τυχερός θα πάρει τη γέφυρα από Καλιρόης --> Συγγρού :wacko:

EarthDog
02/09/2005, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από vader56
Να δώ ποιος τυχερός θα πάρει τη γέφυρα από Καλιρόης --> Συγγρού :wacko: [/B]

Δεν πας στο γεροδιάολο...:D :D :D :D :D :D :D :D

Tigas
05/09/2005, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
Δεν πας στο γεροδιάολο...:D :D :D :D :D :D :D :D

ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΓΕΝΙΕΤΑΙ :a49: