PDA

View Full Version : boh8eiste ton kounourgio... mhxanh gia ta3idi??

to_koroido
19/09/2011, 12:39
geia sas paidia.. exw vgalei ena mhna to diplwma etsi dn exw pragmatikh empeiria apo mhxanes kai dn 3erw ti mporw na kanw kai ti oxi... anagasthka 8a paw patra gia thn sxolh m kai xreiazomai mia mhxanh gia na phgainw douleia kai ta sxetika alla skeftomai na phgainoerxomai kai se a8hna-patra arketa suxna... skeftomai na parw thn ninja 250 p shkwnei akoma to diplwma m 3erw sigoura oti dn 8a eine ena 3ekourasto ta3idi me thn ninja a8hna-patra alla to erwthma eine ama eine asfales me authn thn mhxanh kai ama ante3ei.. ama oxi 8a parw mia metaxeirhsmenh twra kai 8a agorasw mia megaluterh ton augousto.... kai poia 8a eine auth??? 8elw tis gnwmes sas gt eine shmantiko.... euxaristw:)

VALES
19/09/2011, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από to_koroido
dhladh dn milame kan gia to mikro ninja e?? :S

Μια χαρά είναι το Νιντζάκι.
Και το Αθήνα-Πάτρα θα το κάνεις ξεκούραστα, και μέσα στην πόλη θα σε βολέψει. :wave2:

Joyrider
19/09/2011, 12:59
Μια χαρά ασφαλές είναι. Δύναμη να ταξιδέψει χαλαρά στα 120-130-140 έχει και δεν κινδυνεύεις από φορτηγά, λεωφορεία. Και έχεις και περιθώριο για άνετες προσπεράσεις ώστε να μην κολλάς και να μην σου κολλάνε.

Αργότερα αφού το μάθεις και δεις αν σε βολεύουν τα clip-on ή όχι έχεις πολλές επιλογές για μεγαλύτερα.

sniper
19/09/2011, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Κάνε ένα έντιτ, γράψτα σε ελληνικά να μη μας βγαίνουν τα μάτια, και τότε ίσως οι ειρωνείες να
κοπούν και να πάρεις σωστές απαντήσεις.

(το gs ήταν ειρωνεία αν δε το κατάλαβες).

γεια σας παιδιά.. έχω βγάλει ένα μηνά το δίπλωμα έτσι dn έχω πραγματική εμπειρία από μηχανές και dn ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι όχι... αναγκάστηκα θα πάω Πάτρα για την σχολή Μ και χρειάζομαι μια μηχανή για να πηγαίνω δουλειά και τα σχετικά αλλά σκέφτομαι να πηγαινοέρχομαι και σε Αθηνά-Πάτρα αρκετά συχνά... σκέφτομαι να πάρω την ninja 250 Π σηκώνει ακόμα το δίπλωμα Μ ξέρω σίγουρα ότι dn θα έγινε ένα ξεκούραστο ταξίδι με την ninja Αθηνά-Πάτρα αλλά το ερώτημα έγινε άμα έγινε ασφαλές με αυτήν την μηχανή και άμα αντέξει.. άμα όχι θα πάρω μια μεταχειρισμένη τώρα και θα αγοράσω μια μεγαλύτερη τον Αύγουστο.... και ποια θα έγινε αυτή;;; θέλω τις γνώμες σας gt έγινε σημαντικό.... ευχαριστώ

O μεταφραστής (http://greeklishconverter.vangos.eu/)

to_koroido
19/09/2011, 14:45
καλα απλα σκεφτομουν και το νιντζα γιατι 8α εινε και πολθ οικονομηκοτερο απο μια μεγαλητερη μηχανη και οπως και να το κανουμε φοιτητης θα ειμαι...... ευχαριστω για την απαντηση και για τα γραμματα δν ειναι αιτια να γραψεις κατι ειρωνικο αιτια ειναι αμα βαριεσαι και δν εχεις να κανεις κατι καλυτερο......

Tpap
19/09/2011, 16:53
Το λοιπόν παλλικαράκι, τα πράγματα έχουν ώς εξής:
το μηχανάκι σαν επιλογή είναι καθ'όλα οκ, και για την πόλη και για την εθνική.

Εσύ, όμως, δεν είσαι. Δυστυχώς δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο ακόμη. Βάλε πρώτα καμιά 30.000-40.000 χλμ μέσα και γύρω-γύρω από πόλη και μετά το χρησιμοποιείς και για αθηνα-πατρα.

Μέχρι τότε πάνω-κάτω μόνο με πούλμαν και μάλιστα μπροστά κ' δίπλα στον οδηγό να βλέπεις, ώστε να μάθεις πώς να οδηγείς το μηχανάκι σου στην εθνική αργότερα...

:beer: :wave2:

Cpt. Haddock
19/09/2011, 16:55
Τασε, υπερβολικο σε βρισκω (για τα χλμ...)

nassosxlvbros
19/09/2011, 17:11
Νέος στο κουρμπέτι και ταξίδι στην εθνική οδό/σφαγείο,δε λέει,άστο για λίγο ακόμα...εξοικειώσου με το μοτόρι και μην σε φοβίζουν τα κυβικά,αλλά ο εαυτός σου και η άγνοιά σου!Η πείρα έρχεται με το χρόνο και δυστυχώς δεν υπάρχει υποκατάστατό του....εκεί έξω είναι ζούγκλα και κόλαση μαζί...
Για να συντομέψεις λίγο τους χρόνους εμπειρίας και να βελτιωθείς γρήγορα,ξεκίνα μικρές αποδράσεις από τη πόλη 50-80 κμ και σταδιακά αυξανέ τες...υπάρχει ακόμα και η λύση της παλιάς οδού Αθηνών Πατρών που είναι μεν αργή και....γραφική αλλά πιο "γεμάτη"σε εικόνες και φυσικά παίζουν μικρότερες ταχύτητες.

Tpap
19/09/2011, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τασε, υπερβολικο σε βρισκω (για τα χλμ...)

Σε ένα χρόνο μέσα -άντε σε δύο τα έχει κάνει.
Δεν μπορεί να κάνει υπομονή 2 χρονάκια να μαζέψει λίγο εμπειρία...? άσε που θα είναι και στα περισσότερα κομμάτια του έτοιμος ο δρόμος... :D

(Για πές όμως, εσύ σε πόσα λές να είναι έτοιμος για την κορίνθου-πατρών...?)

GiannisBlessed
19/09/2011, 18:15
η άποψη μου εμένα είναι ότι πιο πολύ εμπειρία θέλει η οδήγηση στην πόλη.μα από φανάρια μα από γλυστερη άσφαλτο μα από παιδιά, ζώα, παπούδες μπάλες, μα από κρυφά σημεία, στενά, στοπ ,σαπουνάδες στην κατηφόρα,λάδια και δεν συμμαζευται...και στην πόλη άνετα ανεβάζεις ταχύτητες που σε σκοτώνουν.αν σκεφτείς τις κολώνες,κολωνακία,φανάρια,κρασπεδα,τοίχους ,αυτοκίνητα κτλ.ακόμα και με 50κμ την ώρα.

Cpt. Haddock
19/09/2011, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σε ένα χρόνο μέσα -άντε σε δύο τα έχει κάνει.
Δεν μπορεί να κάνει υπομονή 2 χρονάκια να μαζέψει λίγο εμπειρία...? άσε που θα είναι και στα περισσότερα κομμάτια του έτοιμος ο δρόμος... :D

(Για πές όμως, εσύ σε πόσα λές να είναι έτοιμος για την κορίνθου-πατρών...?)

Ποτέ δε θα ναι ετοιμος, οπως δεν ειναι κανενας μας. Ειδικα ομως εαν δεν κανει και κανενα χιλιομετρο εκει περα.

:winka:

nikos_abel
19/09/2011, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποτέ δε θα ναι ετοιμος, οπως δεν ειναι κανενας μας. Ειδικα ομως εαν δεν κανει και κανενα χιλιομετρο εκει περα.

:winka:

+ 2 warp nacelles

COYOTE
19/09/2011, 20:49
Φίλε To_Koroido ο αμέσως καλύτερος δρόμος απο την εθνική (χα χα χα χα) Αθηνών - Πατρών είναι η εθνική Καμπούλ - Κανταχάρ (συμπεριλαμβανομένων των Ταλιμπάν). Δεν νομίζω ότι ο δρόμος αυτός είναι ότι καλύτερο για την απόκτηση εμπειρίας. Το Ninjaki απ' την άλλη είναι καλή επιλογή για την ηλικία σου, και ταξιδάκια θα κάνεις (πρόσεχε την Πατρών - Πύργου) και πείρα θ' αποκτήσεις.Αργότερα σε κανα δυό χρονάκια θα έχεις ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σου και τα θέλω σου για νά πάρεις την επόμενη "αγαπημένη". Οπως και να ΄χει πρόσεχε πολύ και όταν οδηγείς, πάντα να έχεις κατά νου το επόμενο βήμα και την οδό διαφυγής απο τον νεοέλληνα μ@@@ ΄η μ@@@σμένη (μην μας πουν και φαλοκράτες) που καραδοκεί σε κάθε στενό της πόλης και σε κάθε προσπέραση της εθνικής.
Καλά ταξίδια και πάντα όρθιος. :smilea:

MG-KTiNoS
20/09/2011, 00:22
-Βασικά ας ξεκινήσουμε με την «άνεση»
Για τα χλμ Αθήνα Πάτρα πας και με παπί άνετα !
Η άνεση είναι άλλο πράγμα και μετράει στα πολύωρα πολυήμερα, όχι σ αυτά τα χλμ.
-Το μηχανάκι είναι μια χαρά για αυτό που λες.
-Ο δρόμος έχουν δίκιο είναι μεγάλος κωλόδρομος. Εγώ τον αποφεύγω. Από και πέρα παίζει να διαλέγεις ώρες που δεν έχει πολύ χαμό.
Πρωί νωρίς, εορτές κλπ
Η παλιά είναι μια καλή λύση αλλά δεν είναι και ότι είναι ασφαλής.
ΑΝ θες να μάθεις πάντως κάνε εκείνα τα σχολεία (ράιντινγκ σκουλ κλπ)
Και κυρίως

ΠΡΟ ΣΕ ΧΕ

Μη ξεθαρρέψεις, μη χαλαρώσεις μην νομίσεις ποτέ ότι το έχεις.
Η μηχανή είναι πουτάνα.

υγ
Για κράνη μπουφάν μπότες κλπ δεν συζητάω καν είναι αυτονόητα

to_koroido
20/09/2011, 17:07
ευχαριστω για τις απαντησεις σας κατι τελευταιο λεει κανα cbr250 η δν το συγκρινουμε??? και αυτο που θελω να ξερω επισης εινε αμα μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα θα ηταν ποιο ασφαλη η οχι ???

epp1640
20/09/2011, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από to_koroido
ευχαριστω για τις απαντησεις σας κατι τελευταιο λεει κανα cbr250 η δν το συγκρινουμε??? και αυτο που θελω να ξερω επισης εινε αμα μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα θα ηταν ποιο ασφαλη η οχι ???

Αν μιλάς καινούρια, και δεν βρεις κάποιο ninja 250 σε προσφορά καινούριο τότε νομίζω ότι τα 500-600 ευρώ παραπάνω για CBR 250 ABS αξίζουν με το παραπάνω.. 5290? κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά..

Το ninja σαφώς είναι πιο δυνατό όμως και το honda ως μονοκύλινδρο είναι πιο ελαφρύ και πιο σβέλτο χαμηλά.. άσε που έχει και καλύτερη θέση συνεπιβάτη.. :winka:

:beer: :wave2:

p_sapelas
21/09/2011, 17:29
Πάρε ένα αξιόλογο μεταχειρισμένο 600ρι. Να δώσεις τόσα λεφτά για μεγάλο παπί είναι κρίμα. Πάρε τον εξοπλισμό σου πάρε την μηχανή σου και ξεκίνα τις βόλτες. Κανείς δεν έφαγε τα μούτρα του επειδή η μηχανή ήταν πολύ μεγάλη για αυτόν, αν σέβεσαι το όχημα που οδηγείς είτε είναι solex είτε είναι hayabusa έχεις καλές πιθανότητες να την βγάλεις καθαρή. Μήν πάρεις κάτι με πολλά άλογα πάρε ένα μέσο μηχανάκι αγόρασε καλό εξοπλισμό και ξόδεψε καύσιμα σε βόλτες, όσο οδηγείς θα μαθαίνεις. Ταξίδι κάνεις με 250ρι κάνεις με 600ρι κάνεις και με 1000ρι το θέμα είναι να "επενδύσεις" σε κάτι που θα συμβιώσεις αρμονικά μαζί του τα επόμενα χρόνια. Αν είσαι κάτω από 21 άκυρο ότι έγραψα... πάρε ένα cub 90 και ταξιδάκια με το λεοφωρείο... όταν έρθει η στιγμή για μηχανές εδώ είμαστε.

Cpt. Haddock
21/09/2011, 17:50
Δεν έχει διπλωμα για μεγάλο :winka:

fz6man
21/09/2011, 18:28
και εγώ δεν ειμαι τις αποψης να δωσεις 5.200 για ενα 250 ss με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις μια πραγματικη μηχανη πχ ενα street με καλο εξοπλισμο sta 600 κυβικά , αν σε καιει το διπλωμα περιμενε λιγο και παιρνεις μερι τοτε ενα παπακι Injection πχ ενα innova δεν ξερω ποσα χμ ειναι η αθηνα πατρα που λες αλλα πιστευω θα σε καλυψει και εχεις την δυνατοτητα να το πουλησεις ποιο μετα σχετικα ευκολα .

υ.π οσο για την εμπειρια πιστευω οτι έρχετε μέσα απο τέτοια ταξίδια σιγα σιγα και αν εισαι συνεσταλμενος και λιγο καλος οδηγος δεν θα εχεις πρόβλημα .

Tpap
21/09/2011, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
... μια πραγματικη μηχανη πχ ενα street με καλο εξοπλισμο sta 600 κυβικά

...δηλάδή κατ'εσέ μια πραγματική μηχανή είναι ένα στητ 600άρι. Όλα τα άλλα είναι για τον μπέο.
Δηλάδή τα 125αράκια, τα 2μισαράκια, τα 350αράκια κλπ δεν ήταν ποτε μηχανάκια.

Και δεν μιλώ κάν για 50ράκια ή 72άρια....
ρε πώς φαίνονται οι έμπειροι που από το τρίκυκλο πήγαν κατευθείαν σε 1000άρια.

(εμ, βέβαια. Κάποτε αν έβλεπες ένα 900άρι την βδομάδα θα ήσουν τυχερός. Τώρα πιά δεν βλέπεις κάτω από 650....κρίμα).

:( :rolleyes:

nikos_abel
22/09/2011, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...(εμ, βέβαια. Κάποτε αν έβλεπες ένα 900άρι την βδομάδα θα ήσουν τυχερός. Τώρα πιά δεν βλέπεις κάτω από 650....κρίμα).

:( :rolleyes:

Δεν υπάρχουν κι όλας (εκτός από σκούτερ).

Ξέρεις πως το γούσταρα ένα 400άρι, αντί για τα 600+ που υποχρεούμαστε;

fz6man
22/09/2011, 14:58
Και δεν μιλώ κάν για 50ράκια ή 72άρια.... γιατι δεν μιλας για τα 50αρακια κατα την γνωμη σου ειναι και αυτα "μηχανες"
πόσο σιγουρος εισαι οτι πηγα απο τρικυκλο σε 1000 -αρι και ποσα χιλιομετρα εχω στο κοντερ μου ?
αν και με προσβαλεις με τα γραφόμενα σου δεν πειραζει , για μενα ομως τα σημερινα 125αρια σε στυλ ss και τυπου βαραντερου μονο γελιο με προκαλουν φίλε και δεν μπορώ να ακουω εμπειρους μηχανοβιους να προτεινουν σε καποιο νεο οδηγό να σκάσει 5 500 χηνες για να παρει εναν τάφο στην κυριολεξια που θα το μετανιώσει οικτρά σε πολυ λίγο καιρό .

οπως καταλαβες μεσοβεζικες λύσεις τυπου ss 250 και τα τιαυτα πιστευω ειναι για το μπουτσο καλα το είπες και δεν μιλαω π.χ για nsr 250 .. που τότε τα κυβικά είχαν αξία.. παρολαυτα θα μπορουσε με αυτα τα λεφτά να παρει ενα πολυ καλο scooter τυπου beverly αλλα μαλλων θελει ss να ξυνει γονατο :rotflmao:

παλια μπορει να εβλεπες 1000αρα κα8ε 2 βδομαδες φίλε αλλα αμα τους ελεγες τοτε οτι σκεφτεσαι να δωσεις 5 500 χιλιαρικα για ενα μηχανακι υβριδιο στην ουσια παπι (μονοκυλινδρο) θα σε κοροιδευαν και οι πετρες
:bigcry:

ισως να έχω παραμινει στην λίθινη εποχή..

και στη τελικη τι του προτινεις εσύ ..

Το λοιπόν παλλικαράκι, τα πράγματα έχουν ώς εξής: το μηχανάκι σαν επιλογή είναι καθ'όλα οκ, και για την πόλη και για την εθνική. Εσύ, όμως, δεν είσαι. Δυστυχώς δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο ακόμη. Βάλε πρώτα καμιά 30.000-40.000 χλμ μέσα και γύρω-γύρω από πόλη και μετά το χρησιμοποιείς και για αθηνα-πατρα. Μέχρι τότε πάνω-κάτω μόνο με πούλμαν και μάλιστα μπροστά κ' δίπλα στον οδηγό να βλέπεις, ώστε να μάθεις πώς να οδηγείς το μηχανάκι σου στην εθνική αργότερα...

δηλαδή ή μεγιστη υπεροψία στο ποστ σου , να κανει 40 000 χμ για να παει πατρα αθηνα ? :eyepop:

Μέχρι τότε πάνω-κάτω μόνο με πούλμαν και μάλιστα μπροστά κ' δίπλα στον οδηγό να βλέπεις, ώστε να μάθεις πώς να οδηγείς το μηχανάκι σου στην εθνική αργότερα...

ΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑ.... ΕΝΤΑΞΕΙ! :bigcry:

προς
to_koroido αγορι μου μην ακους τυπου μαλακιες που γραφονται εδώ αγορασε μια μηχανη να κανεις την δουλεια σου , κάτι δουλεμενο ενα vstorm ενα transalp η κανα bandit 600 / fazer
μην σε απασχολει η καταναλωση .
αυτα απο μένα , θα ηθελα να μαθω τελικα τι αγορασες κάποια στιγμή:smilea:

αν σε καιει το διπλωμα παρε αμαξάκι μικρο και αραξε μεχρι να βγαλεις για μεγάλη .

Tpap
22/09/2011, 15:27
1. αν και με προσβαλεις με τα γραφόμενα σου δεν πειραζει ,.
2. και στη τελικη τι του προτινεις εσύ ..
3. δηλαδή ή μεγιστη υπεροψία στο ποστ σου , να κανει 40 000 χμ για να παει πατρα αθηνα ? :eyepop:

1. δεν θα προσβαλλόσουν, αν δεν είχες λόγο. Κι εν τοιαύτη περιπτώσει, αντίλογο δεν αντέχεις...? Απάντα -όπως άλλωστε απάντησες- και μην χαλιέσαι...

2. τσεκεράου παραπάνω.

3. Ναι. Και ίσως να είναι λίγα. Εξαρτάται από την αντίληψη του παλλικαριού... Υπεροψία μπορεί να το λές εσύ, εγω το λέω πραγματικότητα.
Σε δύο χρονάκια θα τα έχει μαζέψει...προς τι η βιασύνη..?

fz6man
22/09/2011, 15:35
ε δύο χρονάκια θα τα έχει μαζέψει...προς τι η βιασύνη..?

οταν θα κανει 40 000 θα εχει τελειωσει το πανεπιστημιο ..

VALES
22/09/2011, 17:38
@fz6man:

geia sas paidia.. exw vgalei ena mhna to diplwma etsi dn exw pragmatikh empeiria apo mhxanes kai dn 3erw ti mporw na kanw kai ti oxi... anagasthka 8a paw patra gia thn sxolh m kai xreiazomai mia mhxanh gia na phgainw douleia kai ta sxetika alla skeftomai na phgainoerxomai kai se a8hna-patra arketa suxna... skeftomai na parw thn ninja 250 p shkwnei akoma to diplwma m 3erw sigoura oti dn 8a eine ena 3ekourasto ta3idi me thn ninja a8hna-patra alla to erwthma eine ama eine asfales me authn thn mhxanh kai ama ante3ei.. ama oxi 8a parw mia metaxeirhsmenh twra kai 8a agorasw mia megaluterh ton augousto.... kai poia 8a eine auth??? 8elw tis gnwmes sas gt eine shmantiko.... euxaristw

Aυτό είναι το πρώτο κείμενο αυτουνού πού κάνει to_koroido. :smilea:

Είδες πουθενά να λέει πως δεν γνωρίζει την ύπαρξη 600-750-1000 κτλ cc?
Ίσως αυτά τα cc να θέλει. Λέει μάλιστα πως ''dn exw pragmatikh empeiria apo mhxanes''... :wave2:

fz6man
22/09/2011, 18:02
εγώ το διαβασα εσυ το διαβασες καλα ?

Είδες πουθενά να λέει πως δεν γνωρίζει την ύπαρξη 600-750-1000 κτλ cc?
οχι αλλα είδα αυτό

etsi dn exw pragmatikh empeiria apo mhxanes kai dn 3erw ti mporw na kanw kai ti oxi. και με βαση αυτα μιλάω
ama oxi 8a parw mia metaxeirhsmenh twra kai 8a agorasw mia megaluterh ton augousto.... kai poia 8a eine auth???

anagasthka 8a paw patra gia thn sxolh m kai xreiazomai mia mhxanh gia na phgainw douleia kai ta sxetika

απο οτι καταλαβα θελει το παιδι να κανει κανενα ταξιδακι να βαζει και 1-2 σακουλες με ρουχα απλυτα φοιτητης γαρ.. κανα παστιτσιο , :D ολα ωραια , αλλα μιας και μας λεει οτι δεν γνωριζω μία απο μηχανες! και σκεφτομαι να αγορασω μια μηχανη, που ουτε για ταξίδι κανει , ουτε φορτωνετε , και λογικα δεν ταξιδευεις ανετα σε εγνατία οδό , δεν γνωριζω τι επιδοσεις εχει και τι καταναλώσεις ομως στο ιδιο αντίκρυσμα δεν νομιζω να ειναι και πολυ οικονομικο anyway , όπως και ουτε και την ενεργητική ασφάλεια πιστευω μιας μεγαλης μηχανης ,

με λιγα λογια το παιδι ζηταει μια μηχανη για ταξιδια και γενικα all arround φαση και τον ενθαρρύνεις και του λες οτι κανει και ξεκουραστο ταξιδι με clipons , μια μηχανή (αντε να σας κανω το χατηρι σε μερικους να την αποκαλεσω μηχανή ) η οποία δεν παιρνει ουτε μπαγαζιερα ουτε τριβαλιτσα αλλα ουτε και φορτώνεται (για την δουλεια που την θελει παντα)
αντι δηλαδή να τον "σωσετε " σε εισαγωγικά απο τζαμπα έξοδα μιας και τον αυγουστο θα παρει λεει μεγαλη του προτεινεται κιολας την μουφα την ίδια και ο αλλος λεει κανε και 40 000 με το ninja να μαθεις να οδηγάς ...

αρκετά όμως , δεν τα λεω με εριστικό τρόπο ουτε θέλω να τσακωθώ γιαυτό παω πασσο και το γυρναω στο χαβαλέ..

ρε κοροιδο να σου πω φοιτητης ανθρωπος θα σκας μουρη στη σχολη ή θα κατσει φαση να φορτωσεις κανα μωράκι και θα την βγαλεις με Ninja 250 ? :lol: απο Ninja 1200 και μην ακουσω κουβεντα ,μην ακουσω κουβέντα.. σουυυτ :rotflmao: (προφανώς αστειεύομαι )::D :D :rotflmao:

y.p περα απο την πλακα κοιτα και κανα CB400 νομιζω μπορεις να το πας με το διπλωμα που εχεις (δεν ειμαι και σιγουρος ) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1721857/ ριξτο και μια μπαγαζιερα και εισαι κομπλε με 2 500 χηνες .

jimV
29/09/2011, 23:51
Γιατι δεν περνεις ενα νιντζακι μεταχειρω και να γλυτωσεις κανα 2000 οποτε και να την πουλησεις πχ μετα απο 1 χρονο η χασουρα να ναι μικρη?
Καλα χρυσα και σχολεια τα 250 αλλα πολυ ακριβα για μενα.Πιστευω τουλαχιστον 1 χιλιαρικο κατω θα ταν ολα μια χαρα.Ταξιδακι ασφαλες και ανετο κανεις τουλαχιστον με το νιντζα δικυλινδρο με 30 αλογακια περιπου.Ολοι οι μοτοσυκλετιστες στην Ελλαδα των 90 με τι πηγαιναν ρε παιδια?Οι πιο πολλοι με 250-400 κυβικα ηταν.Υπηρχαν και τα θηρια βεβαια αλλα η πλειοψηφια δεν επαιζε εκει.Δεν χρειαζεται κιολας ενας νεος και παραπανω δυναμη γτ οταν νομιζει οτι το χει θα κανει σιγουρα μαγκιτσες και τα 30 αλογα μπορει να συγχωρουν αλλα τα περισσοτερο και με παραπανω βαρος σιγουρα μπορει και οχι.
Δηλαδη δεν μπορει νεος να πηγαινει με 100-30 στην εθνικη?Οκ δεν ξηλωνει και την ασφαλτο αλλα μια χαρα θα πηγαινει πατρα αθηνα.Μονο προσοχη γτ ο δρομος ειναι καρμανιολα.

epp1640
30/09/2011, 00:46
εγώ το διαβασα εσυ το διαβασες καλα ?

οχι αλλα είδα αυτό
και με βαση αυτα μιλάω

απο οτι καταλαβα θελει το παιδι να κανει κανενα ταξιδακι να βαζει και 1-2 σακουλες με ρουχα απλυτα φοιτητης γαρ.. κανα παστιτσιο , :D ολα ωραια , αλλα μιας και μας λεει οτι δεν γνωριζω μία απο μηχανες! και σκεφτομαι να αγορασω μια μηχανη, που ουτε για ταξίδι κανει , ουτε φορτωνετε , και λογικα δεν ταξιδευεις ανετα σε εγνατία οδό , δεν γνωριζω τι επιδοσεις εχει και τι καταναλώσεις ομως στο ιδιο αντίκρυσμα δεν νομιζω να ειναι και πολυ οικονομικο anyway , όπως και ουτε και την ενεργητική ασφάλεια πιστευω μιας μεγαλης μηχανης ,

με λιγα λογια το παιδι ζηταει μια μηχανη για ταξιδια και γενικα all arround φαση και τον ενθαρρύνεις και του λες οτι κανει και ξεκουραστο ταξιδι με clipons , μια μηχανή (αντε να σας κανω το χατηρι σε μερικους να την αποκαλεσω μηχανή ) η οποία δεν παιρνει ουτε μπαγαζιερα ουτε τριβαλιτσα αλλα ουτε και φορτώνεται (για την δουλεια που την θελει παντα)
αντι δηλαδή να τον "σωσετε " σε εισαγωγικά απο τζαμπα έξοδα μιας και τον αυγουστο θα παρει λεει μεγαλη του προτεινεται κιολας την μουφα την ίδια και ο αλλος λεει κανε και 40 000 με το ninja να μαθεις να οδηγάς ...

αρκετά όμως , δεν τα λεω με εριστικό τρόπο ουτε θέλω να τσακωθώ γιαυτό παω πασσο και το γυρναω στο χαβαλέ..

ρε κοροιδο να σου πω φοιτητης ανθρωπος θα σκας μουρη στη σχολη ή θα κατσει φαση να φορτωσεις κανα μωράκι και θα την βγαλεις με Ninja 250 ? :lol: απο Ninja 1200 και μην ακουσω κουβεντα ,μην ακουσω κουβέντα.. σουυυτ :rotflmao: (προφανώς αστειεύομαι )::D :D :rotflmao:

y.p περα απο την πλακα κοιτα και κανα CB400 νομιζω μπορεις να το πας με το διπλωμα που εχεις (δεν ειμαι και σιγουρος ) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1721857/ ριξτο και μια μπαγαζιερα και εισαι κομπλε με 2 500 χηνες .

To cb 400 super four δεν καλύπτεται από το Α1..

VALES
30/09/2011, 06:35

Ομολογώ πως τα 2 επιχειρήματά σου (''δεν γνωρίζω'' ''δεν πιστεύω'') είναι πολύ δυνατά.

Για ξαναρίξε μια ματιά: https://sites.google.com/site/englishmotosportstankovic/sport-tourer/ninja-250r και πες μας, γιατί εγώ βλέπω άλλα πράγματα από ΄σένα. Ούτε χαμηλά
clip-ons βλέπω, την βαλιτσούλα του μπορεί να την φορέσει, και στο δρόμο μπορεί άνετα να ταξιδέψει με 130-140 χλμ/ώρα.
Τώρα για το πρόβλημα με τα άπλυτα και το παστίτσιο... κάτι πήρε το αυτί μου για ανάκληση.

Joyrider
30/09/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ομολογώ πως τα 2 επιχειρήματά σου (''δεν γνωρίζω'' ''δεν πιστεύω'') είναι πολύ δυνατά.
:lol: Σε τάπωσε Bill. :rotflmao:

+ Σε VALES και MGKTINOS

jimV
30/09/2011, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES

Για ξαναρίξε μια ματιά: https://sites.google.com/site/englishmotosportstankovic/sport-tourer/ninja-250r και πες μας, γιατί εγώ βλέπω άλλα πράγματα από ΄σένα. Ούτε χαμηλά
clip-ons βλέπω, την βαλιτσούλα του μπορεί να την φορέσει, και στο δρόμο μπορεί άνετα να ταξιδέψει με 130-140 χλμ/ώρα.
Τώρα για το πρόβλημα με τα άπλυτα και το παστίτσιο... κάτι πήρε το αυτί μου για ανάκληση.
Παιχτηκε μ@λακια στην μπεσαμελ???:rotflmao:

fz6man
30/09/2011, 16:23
ναι το ninja 250 με μπαγαζιερα στη φωτογραφια απλά ... ....

χυσαμε.. :D

---------------------------------

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES Ομολογώ πως τα 2 επιχειρήματά σου (''δεν γνωρίζω'' ''δεν πιστεύω'') είναι πολύ δυνατά. Σε τάπωσε Bill. + Σε VALES και MGKTINOS

γ@γ@ω :rotflmao:

GiannisBlessed
30/09/2011, 20:25
ρε μαγκες...ενα ειναι το μηχανακι για το α1.το καθαροτερο καλυτερο honda bros 400 που μπορει να βρει κανεις.30κατι αλογακια ροπη απο χαμηλα λογο V2 και γαμω τον ηχο με καλη εξατμιση,πλαισιαρα αναρτηση και σχετικα ανετο.βρισκεις ενα στα ιδια οσο πανε τα παπακια.το μαξιμουμ 1500 για πραγματικα ενα ΤΕΛΕΙΟ.να μην θελει τπτ.