Σύνδεση

View Full Version : τροχαια

Σελίδες : 1 [2]

sapila racing
14/11/2011, 09:57
panagiotis dim δυο ερωτήσεις μόνο.

- Δεν το καταλαβαίνεις οτι εφ όσον περνας κοκκινο οταν εσυ το θεωρείς ασφαλές, καταργείς το κόκκινο?
- Εφ όσον πέρασες με κόκκινο εν γνώσει σου και σε μάγκωσαν γιατί άρχισες τις κλαψες?

DimChios
14/11/2011, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μμμμ...σκληρο αγορι....:blush:

οτι και να λες, εγω για κατι τετοια θα ηθελα πραγματικα να ημουν μπατσος!

:wave2:

sniper
14/11/2011, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
panagiotis dim δυο ερωτήσεις μόνο.

- Δεν το καταλαβαίνεις οτι εφ όσον περνας κοκκινο οταν εσυ το θεωρείς ασφαλές, καταργείς το κόκκινο?
- Εφ όσον πέρασες με κόκκινο εν γνώσει σου και σε μάγκωσαν γιατί άρχισες τις κλαψες?

Στεναχωρήθηκε ρε συ.. :rolleyes:

devil's animal
14/11/2011, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οτι και να λες, εγω για κατι τετοια θα ηθελα πραγματικα να ημουν μπατσος!

Μητσακο φιλικα στο λεω αλλα ολο αυτο βγαζει ενα μενος και λιγο κομπλεξ...:sick:
τετοιες εποχες τα 700αρια δεν κοβονται ευκολα.
και ξερεις πολυ καλα οτι δεν προκειται να "βαλει μυαλο" ο αλλος με το 700αρι. θα βαλει λυτους και δεμενους να του το σβησουν και αν τελικα δεν μπορεσει θα πληρωσει 350€ και θα ριξει ενα καρο καταρες...
προς Θεου δεν λεω οτι το λαθος δεν πρεπει να πληρωνεται. και το συγκεκριμενο ειναι μεγαλο λαθος.

αλλα ολα εχουν ενα οριο. π.χ. εγω αν ημουν μπατσος θα ημουν ανενδοτος στο αλκοτεστ.

αλλα ξερεις τι λενε...
"Αν θελεις να δεις τι ανθρωπος ειναι καποιος, δωστου εξουσια."

panagiotis dim
14/11/2011, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
:rotflmao:

εγώ πάντα φοράω κράνος .. και όσο για ολους αυτούς που με κατηγόρησαν ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω .. αιντε γιατί πρωί πρωί με στεναχωρήσατε

DimChios
14/11/2011, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αλλα ξερεις τι λενε...
"Αν θελεις να δεις τι ανθρωπος ειναι καποιος, δωστου εξουσια."

...μα το λεω απο μονος μου! Θα ημουν μεγαλο @@δι!

:winka:

Και να σου πω και το αλλο!
Χτες το βραδυ, κατα τις 23:00... δυο κουτια μπροστα μου, εκαναν ενα "τσακ" και εσφαξαν "με προσοχη" (με χεσω) βεβαια, ενα κοκκινο στο Περιστερι. ορατοτητα δεν ειχαν και το παπι που ερχοταν κανονικα αρχισε τα 8αρια στην γυαλιστερη ασφαλτο της Κωνσταντινουπολεως... 4 δευτερολεπτα μετα αναψε το πρασινο μας.

Το γ@μ@ς κυριε προεδρε ή δε το γ@μ@ς?

...κι επειδη τα 700αρια δεν κοβονται ευκολα, ολο και περισσοτεροι περνανε με κοκκινο!

Αποψεις ειναι αυτες Σταυρο!

...και ολοκληροι γαιδαροι οταν μαλακιζομαστε τουλαχιστον να μη κλαιγομαστε!

devil's animal
14/11/2011, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...μα το λεω απο μονος μου! Θα ημουν μεγαλο @@δι!

:winka:

Και να σου πω και το αλλο!
Χτες το βραδυ, κατα τις 23:00... δυο κουτια μπροστα μου, εκαναν ενα "τσακ" και εσφαξαν "με προσοχη" (με χεσω) βεβαια, ενα κοκκινο στο Περιστερι. ορατοτητα δεν ειχαν και το παπι που ερχοταν κανονικα αρχισε τα 8αρια στην γυαλιστερη ασφαλτο της Κωνσταντινουπολεως... 4 δευτερολεπτα μετα αναψε το πρασινο μας.

Το γ@μ@ς κυριε προεδρε ή δε το γ@μ@ς?

...κι επειδη τα 700αρια δεν κοβονται ευκολα, ολο και περισσοτεροι περνανε με κοκκινο!

Αποψεις ειναι αυτες Σταυρο!

...και ολοκληροι γαιδαροι οταν μαλακιζομαστε τουλαχιστον να μη κλαιγομαστε!

συμφωνουμε σε ολα...
:beer: :beer:

John Steed
14/11/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
εγώ πάντα φοράω κράνος .. και όσο για ολους αυτούς που με κατηγόρησαν ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω .. αιντε γιατί πρωί πρωί με στεναχωρήσατε

Τι να σου πω εσένα που είσαι και σεσημασμένος...

Εγώ σήμερα πέρασα το τρίτο μου κόκκινο από όταν άρχισα να οδηγώ...

Ευτυχώς είμαι συνηθισμένος να κοιτάω παντού και να μη δίνω σημασία τόσο στο φανάρι, χάρη σε κάτι άλλους σεσημασμένους Ρεθεμνιώτες... :rolleyes:

Περιττό να πω, πως ακόμη αισθάνομαι πολύ άσχημα ακόμη κι αν δεν κινδύνεψε κανείς... :sad:

panagiotis dim
14/11/2011, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Τι να σου πω εσένα που είσαι και σεσημασμένος...

Εγώ σήμερα πέρασα το τρίτο μου κόκκινο από όταν άρχισα να οδηγώ...

Ευτυχώς είμαι συνηθισμένος να κοιτάω παντού και να μη δίνω σημασία τόσο στο φανάρι, χάρη σε κάτι άλλους σεσημασμένους Ρεθεμνιώτες... :rolleyes:

Περιττό να πω, πως ακόμη αισθάνομαι πολύ άσχημα ακόμη κι αν δεν κινδύνεψε κανείς... :sad:

πάντως για να λέμε και την αλήθεια σήμερα το ψιλοφοβήθηκα και δεν το πέρασα με κόκκινο. τα υπόλοιπα ομως στην παραλιακή ολα με κόκκινο τα πέρασα.!!!! λοιπόν είναι αλήθεια πως σε μερικές περιπτώσεις με ασφάλεια μπορείς να το περάσεις το κόκκινο. οπως κάλλιστα μπορείς σε κάποιο πράσινο να φρενάρεις προκειμένου να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν που περνάει με κόκκινο .( θα μουρλαθούμε πρωινιάτικα) . Επικουρικά θα εκθέσω ενα πρωινό που ενώ κατέβαινα με καμμιά 100 ενα μικρό στενό προλαβαινα δεν προλάβαινο το φανάρι το πέρασα με βαθύ πορτοκαλί και ενα ΚΤΜ πήγε να με εμβολίσει .. του ζήτησα ταπεινά συγνώμη ο ανθρωπος τα είδε ολα τι να μου έλεγε κιόλας αφού την γλυτώσαμε και οι δύο ... πάντως ξαναλέω για ολους αυτούς που μόνο να κατηγορούν ξέρουν οι οδηγάρες δηλαδή πως φορω ανελλιπώς κράνος και γάντιο οταν πιάνουν τα κρύα ..ευχαριστώ !!

McGyver
14/11/2011, 11:53
τα υπόλοιπα ομως στην παραλιακή ολα με κόκκινο τα πέρασα.!!!!

:a18:

κατέβαινα με καμμιά 100 ενα μικρό στενό

:a20:

γάντιο οταν πιάνουν τα κρύα

:a012:

Τι διαβάζουν τα ματάκια μου μεσημεριάτικα...

sniper
14/11/2011, 11:59
πάντως για να λέμε και την αλήθεια ....

Δεν θες να λέμε αλήθειες.. πίστεψέ με..

McGyver
14/11/2011, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν θες να λέμε αλήθειες.. πίστεψέ με..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

John Steed
14/11/2011, 12:15
πάντως για να λέμε και την αλήθεια

Αυτό, αν μη τι άλλο, σε τιμά.....

spyrval
14/11/2011, 13:46
πάντως για να λέμε και την αλήθεια σήμερα το ψιλοφοβήθηκα και δεν το πέρασα με κόκκινο. τα υπόλοιπα ομως στην παραλιακή ολα με κόκκινο τα πέρασα.!!!! λοιπόν είναι αλήθεια πως σε μερικές περιπτώσεις με ασφάλεια μπορείς να το περάσεις το κόκκινο. οπως κάλλιστα μπορείς σε κάποιο πράσινο να φρενάρεις προκειμένου να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν που περνάει με κόκκινο .( θα μουρλαθούμε πρωινιάτικα) . Επικουρικά θα εκθέσω ενα πρωινό που ενώ κατέβαινα με καμμιά 100 ενα μικρό στενό προλαβαινα δεν προλάβαινο το φανάρι το πέρασα με βαθύ πορτοκαλί και ενα ΚΤΜ πήγε να με εμβολίσει .. του ζήτησα ταπεινά συγνώμη ο ανθρωπος τα είδε ολα τι να μου έλεγε κιόλας αφού την γλυτώσαμε και οι δύο ... πάντως ξαναλέω για ολους αυτούς που μόνο να κατηγορούν ξέρουν οι οδηγάρες δηλαδή πως φορω ανελλιπώς κράνος και γάντιο οταν πιάνουν τα κρύα ..ευχαριστώ !!

Κανονικά δεν έπρεπε να του ζητήσεις συγνώμη αφού φόραγες κράνος..

DimChios
14/11/2011, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Κανονικά δεν έπρεπε να του ζητήσεις συγνώμη αφού φόραγες κράνος..

Mη σου πω να του εριχνε και μια κουτουλια!

:rolleyes:

4aug89
14/11/2011, 15:26
πάντως ρε παιδιά πρέπει και εμείς να αποφασίσουμε τι θέλουμε.....

να κόβονται τα 700αρια συνεχώς σε όποιον παραβιάζει τα κόκκινα και θέτει σε κίνδυνο(εκτός από τον εαυτό του) άλλους οδηγούς?????
ή
να χαρίζονται τα 700αρια γιατί είναι ΠΟΛΥ δύσκολες εποχές και κάποιοι να το εκμεταλλεύονται, να περνάνε τα κόκκινα και μόλις τους σταματάνε να λένε οικονομική κρίση-άνεργος κλπ (που μπορεί να είναι και αλήθεια)...????

Δύσκολη η επιλογή!!!

BLiTzER
14/11/2011, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από 4aug89

Δύσκολη η επιλογή!!!

Καθόλου. Η παραβίαση σηματοδότη αποτελεί έγκλημα. 700 και άλλα 1700 από μένα.

DimChios
14/11/2011, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Καθόλου. Η παραβίαση σηματοδότη αποτελεί έγκλημα. 700 και άλλα 1700 από μένα.

:a10:

MG-KTiNoS
14/11/2011, 17:06
οκ άμα δεν έχει λ7 μπορούμε να βάλουμε 2 3 νέγρους άνεργους να τον ....
να μάθει να μη το ξανακάνει!
Να βοηθησουμε και τους άλλους ανέγρους ρε αδεφέ !
:a43:

υγ
αλλα υπάρχει ένα πρόβλημα μπορεί να του αρέσει και μετά να ψάχνει κοκκινο να το παραβιάσει ώστε να παραβιαστεί !!!!
:rotflmao: :rotflmao:

Χωρίς πλάκα, ξέρεις πόσα ποδαράκια έχουν κοπεί από τετοιες μλκιες...?

Elesun
14/11/2011, 17:10
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι μας δουλεύει...
Γιατί αν τα εννοεί... :cry:

makocer
14/11/2011, 19:47
εχει δικιο το παιδι !! δεν σας καταλαβαινω!!
αφου λεει ξεκαθαρα οτι με -ΑΣΦΑΛΕΙΑ- και πολυ προσεκτικα περασε το κοκκινο !
μην τους ακους φιλε -εγω για να καταλαβεις ,περνωντας σημερα κοκκινο φαναρι ,ενας 'πρασινος' μου κορναρε!!! -μιλαμε κατεβηκα κατω και τον εκανα ασηκωτο στο ξυλο !! ακους εκει !! με κατατρομαξε ο αλητης !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι μας δουλεύει...
Γιατί αν τα εννοεί... :cry:

the obvious troll is obvious !! :lol:

BLACKGAS
14/11/2011, 20:20

Τον katath τι τον έχεις?

Ζεύκας
14/11/2011, 20:37
ηρεμούτε ρε

πλάκα κάνει

4aug89
15/11/2011, 09:11
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να πω ότι το δύσκολη επιλογή ήταν καθαρά ειρωνικό......

Xrated
23/11/2011, 18:35
Το να περασεις κοκκινο δεν ειναι απο μονο του επικινδυνο.Αναλογιστειτε αρκετα φαναρια που μετα απο καποια ωρα το βραδυ σβηνουν τελειως,συνεπως σου λενε προσεχε πως θα περασεις.Αντιστοιχα το να περασεις ενα κοκκινο που βλεπεις τη λωριδα που προκειται καθετα να διασχισεις δεν μου φαινεται επικινδυνο.Θα μπορουσε να υπαρχει ενα στοπ αντι για φαναρι.Αυτο αλλαζει βεβαια σε μεγαλες διασταυρωσεις που σιγουρα δεν γινεται να ελεγχθουν τελεια.Ακομα και ολα τα φαναρια να καταργοντουσαν(?) δεν σημαινει οτι θα ειχαμε περισσοτερα ατυχηματα,ισως και λιγοτερα,απλα θα ειχαμε κινησιακο πανικο.Αντιθετως,αλκοολ,κουραση,κακη συντηρηση οχηματος(πχ φωτα,φρενα, κλπ) τα καταδικαζω,χωρις συμβιβασμους.

John Steed
24/11/2011, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Το να περασεις κοκκινο δεν ειναι απο μονο του επικινδυνο.Αναλογιστειτε αρκετα φαναρια που μετα απο καποια ωρα το βραδυ σβηνουν τελειως,συνεπως σου λενε προσεχε πως θα περασεις.Αντιστοιχα το να περασεις ενα κοκκινο που βλεπεις τη λωριδα που προκειται καθετα να διασχισεις δεν μου φαινεται επικινδυνο.Θα μπορουσε να υπαρχει ενα στοπ αντι για φαναρι.Αυτο αλλαζει βεβαια σε μεγαλες διασταυρωσεις που σιγουρα δεν γινεται να ελεγχθουν τελεια.Ακομα και ολα τα φαναρια να καταργοντουσαν(?) δεν σημαινει οτι θα ειχαμε περισσοτερα ατυχηματα,ισως και λιγοτερα,απλα θα ειχαμε κινησιακο πανικο.Αντιθετως,αλκοολ,κουραση,κακη συντηρηση οχηματος(πχ φωτα,φρενα, κλπ) τα καταδικαζω,χωρις συμβιβασμους.

Στα φανάρια που σβήνουν τελείως το βράδυ, από πάνω υπάρχει η αντίστοιχη σήμανση, για να ξέρεις πως να κινηθείς.

Όλα τα άλλα είναι για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Αν σου αρέσει να περνάς κάποια κόκκινα και κάποια όχι, τουλάχιστον να έχεις το θάρρος να μην προσπαθείς να το ντύσεις με δικαιολογίες του κ@λου....

antonis_fr4-4
24/11/2011, 14:18
τα φαναρια ειναι που δημιουργουν μποτιλιαρισμα και κινηση.ειναι ενα φαναρι που ξερω που οποτε δουλευει γινετε ουρα απιστευτα μεγαλη και οποτε ειναι χαλασμενο αντε να εχει 3 αμαξια να περιμενουν.

αυτο που θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι να μπουν κυκλικες διασταυρωσεις παντου και ουτε κινηση ουτε τπτ

Εχετλαίος
24/11/2011, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
αυτο που θα επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου ειναι να μπουν κυκλικες διασταυρωσεις παντου και ουτε κινηση ουτε τπτ

Δηλ το από αιώνων πολλών αυτονόητο στις περισσότερες χώρες
:beer:

DeusEx
24/11/2011, 15:34
Συμφωνα με τον ελληνικο ΚΟΚ, σε αντιθεση με τον ΚΟΚ των ανεπτυγμένων χωρων, στις κυκλικες διασταυρώσεις, εχει προτεραιότητα αυτος που μπαινει(!) στον κυκλο, και οχι αυτος που βρισκεται ηδη μεσα.
Το αποτελεσμα ειναι να μπουκαρουν ολοι μεσα στον κυκλο κ να μην μπορουν να βγουν, γιατι μπαινουν κιαλλοι κιαλλοι κιαλλοι... δες πλατεια βαθυς
Χαος κ κομφουζιο ειναι το αποτελεσμα.
Σε ολες τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες, προτεραιότητα εχει αυτος που ειναι εντος του κυκλου που ειναι κ το σωστο...

devil's animal
24/11/2011, 15:40

roundabouts σαν την Τσυπρον...
:wacko:

Elesun
24/11/2011, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Συμφωνα με τον ελληνικο ΚΟΚ, σε αντιθεση με τον ΚΟΚ των ανεπτυγμένων χωρων, στις κυκλικες διασταυρώσεις, εχει προτεραιότητα αυτος που μπαινει(!) στον κυκλο, και οχι αυτος που βρισκεται ηδη μεσα.
Το αποτελεσμα ειναι να μπουκαρουν ολοι μεσα στον κυκλο κ να μην μπορουν να βγουν, γιατι μπαινουν κιαλλοι κιαλλοι κιαλλοι... δες πλατεια βαθυς
Χαος κ κομφουζιο ειναι το αποτελεσμα.
Σε ολες τις υπολοιπες Ευρωπαικες χωρες, προτεραιότητα εχει αυτος που ειναι εντος του κυκλου που ειναι κ το σωστο...

Εδώ αν εφαρμόζαμε το πρότυπο αυτό θα μεταφερόταν το κομφούζιο στις εισόδους του κυκλικού κόμβου. Και με τη γνωστή μας "ευαισθησία" στην παραχώρηση προτεραιότητας φαντάσου τι θα γίνεται...:lol:

ERRIKA
25/11/2011, 16:58
τα φαναρια ειναι που δημιουργουν μποτιλιαρισμα και κινηση.ειναι ενα φαναρι που ξερω που οποτε δουλευει γινετε ουρα απιστευτα μεγαλη και οποτε ειναι χαλασμενο αντε να εχει 3 αμαξια να περιμενουν.

Kαι σ'αυτές φανάρια έχει... :D

spyrakos35
25/11/2011, 18:18
εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κανα δυο γύρους στην πλατεία παρακάτω????

http://g.co/maps/wmhhk

FZMAN
26/11/2011, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
εχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κανα δυο γύρους στην πλατεία παρακάτω????

http://g.co/maps/wmhhk
Βέβαια αυτό που ισχύει για τις πλατείες στην Ελλάδα ισχύει και στην Γαλλία.
Αυτός που μπαίνει έχει προτεραιότητα.

spyrakos35
26/11/2011, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Βέβαια αυτό που ισχύει για τις πλατείες στην Ελλάδα ισχύει και στην Γαλλία.
Αυτός που μπαίνει έχει προτεραιότητα.

μμμμ, φοβάμαι πως κάνεις λάθος σχετικά με την προτεραιότητα στις πλατείες της γαλλίας....

πάντως,
την πλατεία που έβαλα την έφερα σαν παράδειγμα "πολιτισμένου συστήματος πολιτισμένης χώρας"..... απλά όποιος κάνει δυο τρεις γύρους εκεί μετά μπορεί άφοβα να τρέξει στο παγκόσμιο.... για βρεγμένο δεν συζητάμε καθότι είναι στρωμένο με κυβάκια από το παλαι ποτέ (οπότε καταλαβαίνετε πως γλυστράει)....

epp1640
26/11/2011, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
μμμμ, φοβάμαι πως κάνεις λάθος σχετικά με την προτεραιότητα στις πλατείες της γαλλίας....

πάντως,
την πλατεία που έβαλα την έφερα σαν παράδειγμα "πολιτισμένου συστήματος πολιτισμένης χώρας"..... απλά όποιος κάνει δυο τρεις γύρους εκεί μετά μπορεί άφοβα να τρέξει στο παγκόσμιο.... για βρεγμένο δεν συζητάμε καθότι είναι στρωμένο με κυβάκια από το παλαι ποτέ (οπότε καταλαβαίνετε πως γλυστράει)....

σίγουρα λάθος για τη Γαλλία.. Λόγω γαλλικής υπηκοότητας οδηγάω 1 μήνα το χρόνο εκεί και δεν ισχύει.. πηγαίνει κόντρα στην ανθρώπινη λογική και κάθε φορά που επιστρέφω μου φαίνεται πολύ άκυρο να έχει προτεραιότητα αυτός που μπαίνει σε κυκλικά πλατείες.. Εδώ στο Ηράκλειο το έχουν φέρει στα ίδια πρότυπα φυτεύοντας stop.. :bawl: