View Full Version : Το τσακωσα το Varadero 125
SteriosEnd
21/09/2011, 00:38
Ηρθε ο καιρος να γουσταρουμε...;)
Κράτα το καλά μην σου φύγει γατί είναι και βρωμόγκαζο το μαμήδι.. :look:
Ο Θωμάς π.χ. τόδωσε γιατί δεν το είχε το γκαζι του ..:winka:
John Steed
21/09/2011, 15:41
Να το χαρείς! :beer:
Καλορίζικο και καλόβολτο...
Άσε το γέρο από πάνω να λέει :smokin: ...
236307
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μιλάμε έχω μείνει άναυδος...
(και Φορμίωνος, αλλά παλιότερα..)
Τι να πρωτοθαυμάσω..???
Το βλέμα του αρπακτικού..??
Την εξωπραγματική κλίση του μοτοσακού ..??
Το ότι αναβάτης και μοτό είναι 2 ξένα σώματα ..??
Το ότι το καθενα από αυτά πάει όπου γουστάρει ..??
:eyepop: :alien: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μιλάμε έχω μείνει άναυδος...
(και Φορμίωνος, αλλά παλιότερα..)
Τι να πρωτοθαυμάσω..???
Το βλέμα του αρπακτικού..??
Την εξωπραγματική κλίση του μοτοσακού ..??
Το ότι αναβάτης και μοτό είναι 2 ξένα σώματα ..??
Το ότι το καθενα από αυτά πάει όπου γουστάρει ..??
:eyepop: :alien: :eyepop:
Tη βάση για το 3βάλιτσο στο 125 :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:
sapila racing
21/09/2011, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το είχες ελαφρώσει για την πίστα ε? :lol:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το είχες ελαφρώσει για την πίστα ε? :lol: :wave2:
ΔΕν βλέπεις ρε Άρη ότι φοράει πιστιάρικες χούφτες..??? :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
ΔΕν βλέπεις ρε Άρη ότι φοράει πιστιάρικες χούφτες..??? :smokin:
Κάτι θα σου χει κάνει εσένα ο Τόμας..
θωμά όντως ρε, εσύ είσαι στην φωτό...?!!
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάτι θα σου χει κάνει εσένα ο Τόμας..
Μερικές πληγές δεν κλείνουν ποτέ ρε Νίκο....
τι διαολο ειναι αυτο varadero 125 ? παει θα κλαψω.. :rotflmao:
SteriosEnd
21/09/2011, 20:23
Ξερει κανενας ρε μαγκες εδω μεσα τι μπορω να κανω να το ανεβασω λιγο?κοστη και εξαρτηματα...
menelaos46
21/09/2011, 22:28
Ξερει κανενας ρε μαγκες εδω μεσα τι μπορω να κανω να το ανεβασω λιγο?κοστη και εξαρτηματα...
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
SteriosEnd
22/09/2011, 00:30
τι ειναι τα γελια ρε μεγαλε..
sterio καταρχην καλοταξιδο...ηταν το πρωτο μου αυτο με ξεπαρθενεψε
το μηχανακι αυτο να ξερεις ειναι τελειο απ ολες τις αποψεις εκτος απο το πιο σημαντικο...τον κινητηρα...:bigcry: η χοντα εκανε τεραστια πατατα επρεπε να το κανει τουλαχιστον 250cc...ο 125 που εχει καλουλης ειναι απλα δε τον βαζεις σε τοσο βαρυ μηχανακι.Εκει στη χοντα μερικες φορες τον παιζουν αγρια.
αποψη μου μη κανεις τιποτα,οτι κ να κανεις δε θα μεινεις ευχαριστημενος,η ροπη του ειναι αστεια για τα κιλα που ζυγιζει.μονο μια φτηνη πιο ανοιχτη εξατμιση βαλε γιατι ειναι που ειναι ψοφιο το χουν μπουκωσει κιολας.Κρατα το ενα χρονο κανε τις βολτουλες σου και μετα πηγαινε σε κατι μεγαλυτερο.
chriscrypton
22/09/2011, 03:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SteriosEnd
Kαλοταξιδο & αγρατσουνιστο-αγρατσουνιστος
:beer: :beer: :beer:
Τίποτα.. απλά έχουν ξεχάσει τι καβαλούσαν πριν τα τετρακύλινδρα 600ρια τους και κάνουν χαβαλέ.. :winka: Ότι σου πρότεινε ο από πάνω.. Αν και πάλι δεν θα δεις ουσιατική διαφορά..
Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα τα λεφτά της εξάτμισης, θα φούλαρα βενζίνη και θα πήγαινα ένα καλό ταξιδάκι πριν γαμηθεί ο καιρός.. Μετά από χρόνια το ταξίδι θα το θυμάσαι, τα 300 ευρώ της εξάτμισης που σου έδωσε +5χλμ και +0.3 άλογα δεν θα θες να τα θυμάσαι.. :lol:
To varaderάκι είναι από τα καλύτερα μικρά.. Είναι πολύ άνετο, έχει προστασία από αέρα, έχει κανονικές διαστάσεις και απλά όπως όλα τα 125 δεν πάει βήμα.. Αν το έχεις πληρώσει χρυσάφι που έκανε καινούριο τραβάς τα μαλιά σου.. Αν το πήρες μεταχειρισμένο σε τιμή ευκαιρίας λόγω αμείλικτης αγοράς απλά χαίρεσαι τα προτερήματα του.. :wave2: :beer:
chriscrypton
22/09/2011, 04:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τίποτα.. απλά έχουν ξεχάσει τι καβαλούσαν πριν τα τετρακύλινδρα 600ρια τους και κάνουν χαβαλέ.. :winka: Ότι σου πρότεινε ο από πάνω.. Αν και πάλι δεν θα δεις ουσιατική διαφορά..
Εγώ στη θέση σου θα κρατούσα τα λεφτά της εξάτμισης, θα φούλαρα βενζίνη και θα πήγαινα ένα καλό ταξιδάκι πριν γαμηθεί ο καιρός.. Μετά από χρόνια το ταξίδι θα το θυμάσαι, τα 300 ευρώ της εξάτμισης που σου έδωσε +5χλμ και +0.3 άλογα δεν θα θες να τα θυμάσαι.. :lol:
To varaderάκι είναι από τα καλύτερα μικρά.. Είναι πολύ άνετο, έχει προστασία από αέρα, έχει κανονικές διαστάσεις και απλά όπως όλα τα 125 δεν πάει βήμα.. Αν το έχεις πληρώσει χρυσάφι που έκανε καινούριο τραβάς τα μαλιά σου.. Αν το πήρες μεταχειρισμένο σε τιμή ευκαιρίας λόγω αμείλικτης αγοράς απλά χαίρεσαι τα προτερήματα του.. :wave2: :beer:
:beer: :beer: :beer: :a08: :a013:
θωμα ελεος ρε μλκ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
σε εποχες με την βενζινη στο 1.75-1.85 / λιτρο το Varadero 125cc αρχισε να αποκταει νοημα...
πιο πολυ κι απο το Deauville θα ελεγα.... :smokin:
menelaos46
22/09/2011, 13:33
Άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να "ανεβάσεις" το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Ένα μοτεράκι από 1000αρι πόσο να κάνει ..?? :winka:
chriscrypton
23/09/2011, 20:20
Kαι παλι να ευχηθω καλοριζικο:)
Για πες εντυπωσεις γιατι πολυ ελκυστικο το βλεπω & για μενα εδω & μερικες μερες :D :D
SteriosEnd
25/09/2011, 14:05
παιδες το χω κλεισει δεν το εχω παρει ακομα..αυξηση ιπποδυναμης μμε κανα κιτ της honda η κατι παρεμφερες δεν παιζει?ειναι στην πενα λεμε...
παιδες το χω κλεισει δεν το εχω παρει ακομα..αυξηση ιπποδυναμης μμε κανα κιτ της honda η κατι παρεμφερες δεν παιζει?ειναι στην πενα λεμε...
Όποιο 125 και να πάρεις την ίδια πάνω κάτω απόδοση έχει.. +-10 χλμ.. Την άνεση του όμως δεν την έχει κανένα.. :winka: Σταμάτα λοιπόν να ψάχνεσαι και κοίτα να το χαρείς όπως είναι.. :wave2:
PS.. Δεν αγοράζουμε κάτι που δεν μας καλύπτει εξαρχής με την προοπτική να το βελτιώσουμε και να ρίξουμε ένα σκασμό λεφτά.. αν είναι έτσι βρες κάποιο 250ρι.. σε καλύπτει το Α1
fantacid
25/09/2011, 16:56
ena ble spay isws einai mia kali arxi..........
SteriosEnd
25/09/2011, 19:25
Τ αναφερω αυτο με το σκεπτικο ειναι σαφες επακολουθο εμπειριας και χρονου οτι δεν θα με συγινουν μετα απο λιγο καιρο 15 αλογα..
devil's animal
25/09/2011, 19:39
...δεν θα με συγινουν μετα απο λιγο καιρο 15 αλογα..
ουτε αν ειναι ετσι??:look:
236509
μην παρεις κατι που απο την αρχη δεν καλυπτει τις προδιαγραφες που βαζεις. θα το μετανιωσεις πολυ και δεν ειανι μηχανακι που πωλειται ευκολα.
ενα μετριο 250αρι ειανι αισθητα γρηγοροτερο απο ενα δυνατο 125 (εκτος κι αν μιλαμε για διχρονο βεβαια) καλυτερα ψαξε κατι μεγαλυτερο απο τωρα, αλλωστε το διπλωμα σε δικαιολογει μεχρι 33αλογα
nikos_abel
25/09/2011, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σε εποχες με την βενζινη στο 1.75-1.85 / λιτρο το Varadero 125cc αρχισε να αποκταει νοημα...
πιο πολυ κι απο το Deauville θα ελεγα.... :smokin: \
Δηλαδή τι θες να πεις τώρα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
John Steed
25/09/2011, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δηλαδή τι θες να πεις τώρα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω! :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
sernodas2
25/09/2011, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+1
:beer: :beer:
Τ αναφερω αυτο με το σκεπτικο ειναι σαφες επακολουθο εμπειριας και χρονου οτι δεν θα με συγινουν μετα απο λιγο καιρο 15 αλογα..
Δεν θα ανατριχιάσεις και με τα 18 και τα +10 χλμ όμως.. :lol: Αντιθέτως θα σε κόβει κρύος ιδρώτας για το τι ακολουθεί στο τι οφείλω μάστορα.. :lol: Η παίρνεις 250 ή το κρατάς όπως είναι..
panos1050
26/09/2011, 02:24
το εχεις οδηγησει το εργαλειο?
η γουρουνι στο σακι που λενε και στο χωριο μου.
παντως αν το εχεις οδηγησει και δεν σε καλυπτει απο την πρωτη βολτα φαντασου τι θα γινει σε κανα μηνα:rolleyes:
nikos_abel
26/09/2011, 07:26
ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;;;;; 4.100 ;;;;;;; ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ Α ΒΟΥ ΣΟΥ;;;;;
Και δε παίρνω ένα cbr 250 με ένα χιλιαρικάκι ακόμα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;;;;; 4.100 ;;;;;;; ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ Α ΒΟΥ ΣΟΥ;;;;;
Και δε παίρνω ένα cbr 250 με ένα χιλιαρικάκι ακόμα.....
Δεν το εισάγει πια αυτός του οποίου το όνομα δεν μπορεί να ειπωθεί.. :look: Τα μεταχειρισμένα πάνε από 1200-2000.. Αλλά σε αυτά τα χρήματα παίζουν και κάμποσα 250ρια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:smokin:
σαν τον θωμα μας ενα πραμα!!!:lol: :lol: :lol:
SteriosEnd
27/09/2011, 00:32
Γουρουνι δεν ειναι..δεν το εχω οδηγησει ακομη αλλα ειναι απο γνωστο οποτε τσεκαρισμενα πραγματα..θεωρω με καλυπτει απλα ηθελα να δω αν εχω την επιλογη...
Απο χουφτες τι ξερουμε και τι λεμε?
Γουρουνι δεν ειναι..δεν το εχω οδηγησει ακομη αλλα ειναι απο γνωστο οποτε τσεκαρισμενα πραγματα..θεωρω με καλυπτει απλα ηθελα να δω αν εχω την επιλογη...
φιλε οδηγησε το πρωτα και μετα το παιρνιες. Ειναι μεγαλη βλακεια να παρεις μηχανη χωρις να την οδηγησεις πρωτα
panos1050
27/09/2011, 02:36
η θεωρια με την πραξη εχουν τεραστια διαφορα
αντε κανε μια βολτα πρωτα με το εργαλειο και μετα τα ξαναλεμε:winka:
Μπαίνουν από Transalp.
Απο χουφτες τι ξερουμε ?
Αρκετά πράγματα..
και τι λεμε?
Χούφτωσε... χούφτωσε..