View Full Version : ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
καλημερα παιδια θελω την βοηθεια σας!εχω ενα duke ii και πριν λιγες μερες εβαλα πιστονι καινουργιο και λειανση κυλινδρου!παιρνω το μηχανακι δινω 800 ευρω με την προοπτικη να το στρωσω! δεν προλαβα ομως. πριν προλαβω να κανω 20 χιλιομετρα κολλησε χωρις να το ζωρισω καθολου. τι μπορω να κανω απο την στιγμη που ο μηχανικος δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη?μπορω να κινηθω δικαστικα?και πως μπορω να αποδειξω οτι η ευθυνη ειναι δικη του?
makis206
23/09/2011, 10:26
Αποδείξεις για εργασίες και ανταλλακτικά που πλήρωσες σου έδωσε;
ναι ευτυχως πηρα για τα παντα αποδειξη!
makis206
23/09/2011, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από verzas
ναι ευτυχως πηρα για τα παντα αποδειξη!
Πάρα πολύ όμορφα!
Τώρα θα σε κατατοπίσει άλλος γιατί εγώ δεν ξέρω :lol: :beer:
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, κάνεις καταγγελία.
Επίσης του στέλνεις εξώδικο ζητώντας άμεση επισκευή, δωρεάν, της μοτοσυκλέτας σου
ευχαριστω πολυ η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη...!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάρα πολύ όμορφα!
Κλαίωωωω :rotflmao:
γιωργος ΧΧ
23/09/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάρα πολύ όμορφα!
Εισαι α-καθαρμα :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer:
Πριν ξεκινήσεις εξώδικα, ινστιτούτα καταναλωτή, συνήγορους κλπ κάνε μια βόλτα από εκεί (προτίμα μια ήσυχη στιγμή χωρίς δουλειά και πελάτες) και ξεκίνα μια ψύχραιμη και λογική συζήτηση. Προσπάθησε να εκμαιεύσεις τι κατά την γνώμη του έφταιξε, και πως προτίθεται να το διαχειριστεί...
Άμα είναι ήρεμος, συζητήσιμος και διαλλακτικός προσπαθήστε να βρείτε μια λύση.
Αν το παίξει άνετος, ανεύθυνος, "δεν ξέρω τι μου λές", κλπ τότε ξεκινάς τις διαδικασίες που σου είπανε...
Takata Dome
24/09/2011, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Πριν ξεκινήσεις εξώδικα, ινστιτούτα καταναλωτή, συνήγορους κλπ κάνε μια βόλτα από εκεί (προτίμα μια ήσυχη στιγμή χωρίς δουλειά και πελάτες) και ξεκίνα μια ψύχραιμη και λογική συζήτηση. Προσπάθησε να εκμαιεύσεις τι κατά την γνώμη του έφταιξε, και πως προτίθεται να το διαχειριστεί...
Αν το παίξει άνετος, ανεύθυνος, "δεν ξέρω τι μου λές", κλπ τότε ξεκινάς τις διαδικασίες που σου είπανε...
+1:wave2:
chriscrypton
25/09/2011, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
:a013:
Παντως η περιπτωση ειναι:a018: :a023:
Να προσθεσω πως προσφατα που επισκευασα το παπι, ζητησα απ το μαστορα να κρατησει & να δω ολα τα ανταλλακτικα μου (παλια & καινουρια) & με κοιτουσε σαν :alien: οπως & οταν ζητησα αποδειξη ξινισε :mad:
Τι να πεις...:sick:
panagath
26/09/2011, 10:32
Μίλησες φίλε τελικά με αυτόν? Τι σου είπε? Στα @@ του?
MavrosPan
26/09/2011, 10:50
ΟΤΙ σκατα και να του εκανες, με το που το εβγαλες μονο κοφτες να το πηγαινες δεν θα κολλαγε σε 20 χιλιομετρα. Μα με την καμμια ομως. Να του αλλαζες τα πρεκια με αποτελεσμα αντι να βγαλει 40.000 ας πουμε, να κατεληγε να βγαζει 10.000 πριν παραδωσει πνευμα ναι. Αλλα τωρα για 20χιλιομετρα αποσταση να ξανακολλησει το μηχανακι και ο μηχανικος να κανει τον κινεζο, ε το θελει το γ@μησακι του, οπως και να το κανεις.