View Full Version : Courier DHL αν ξερει καποιος να μου εξηγησει κατι...
Περιμενω ενα δεμα απο Γερμανια που εχει σταλει με DHL...Εχω το tracking number και το παρακολουθω μεσα απο το site της DHL... Η πορεια που εχει ακολουθησει ειναι η παρακατω...
Date/time City Status
Thu, 15.09.11 14:58 h
Bremen, DE
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Fri, 16.09.11 05:15 h
Saulheim, DE
The shipment has been processed in the parcel center
Fri, 16.09.11 16:38 h
Saulheim, DE
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Sat, 17.09.11 02:46 h
Feucht, DE
The shipment is being transported to the destination country
Sat, 17.09.11 02:46 h
Feucht, DE
The international shipment has been processed in the export parcel center
Thu, 22.09.11 16:01 h
GR
The shipment has arrived in the destination country
Fri, 23.09.11 09:30 h
GR
The recipient was not present. The shipment could not be delivered.
Με προβληματιζει αυτο το τελευταιο...:confused: Προσπαθησα να επικοινωνησω με τα κεντρικα στην Αθηνα αλλα ΣΚ ειναι κλειστα...
Αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια να μου πει τι γινεται please...:beer:
eagleye101
24/09/2011, 10:46
Κανονικά, όταν καποιος στέλνει κούριερ γράφει στο δέμα το τηλέφωνο του παραλήπτη, σε περίπτωση που έρθει ο κούριερ και δε βρει κανέναν. Πάντως θα ξανά προσπαθήσουν να σε βρουν. Στείλ'τους μαιλ
Μα δε νομιζω οτι συμβαινει κατι τετοιο..Εχω μιλησει με την τοπικη courier(speedex) που συνεργαζεται με την DHL και μου λεει οτι ουτε το δεμα εχει αλλα ουτε και το βλεπει στο συστημα της με το tracking number...:sick:
Δεν ειναι δλδ οτι εγινε προσπαθεια να μου παραδοθει και δεν με βρηκαν...:rolleyes:
Σίγουρα είναι η Speedex στη μέση? Επικοινώνησε με την ίδια τη DHL.
Τα κεντρικα της DHL δεν δουλευουν ΣΚ...Ναι απο την speedex δεν μου εφεραν αντιρηση για την DHL... Mπορει να συνεργαζονται και με αλλη τοπικη courier?!:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Mπορει να συνεργαζονται και με αλλη τοπικη courier?!:sick:
Το πιο πιθανό. Έτσι εξηγούνται όλα. Δε νομίζω ότι το tracking system τους κάνει λάθος.
Βέβαια συνήθως σου αφήνουν μήνυμα ή παίρνουν τηλέφωνο, όταν δε μπορούν να το παραδώσουν, αλλά δε μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς συνέβη. Επικοινώνησε μαζί τους.
Λοιπον καταφερα και μιλησα με καποιον της DHL...Μου ειπαν οτι παιζει το εξης.
Στην Γερμανια η DHL και τα γερμανικα ταχυδρομεια εχουν την ιδια επωνυμια.
Οταν το tracking number ειναι 10-ψηφιο,οπως ειναι το δικο μου,τοτε ερχεται με ταχυδρομειο και οχι με courier... Οποτε εσφαλμενα το αναζητουσα στην sppedex και πρεπει να το αναζητησω στο ταχυδρομειο...
Θα παω απο εκει μια βολτα μολις μπορεσω να δω μηπως το βρω εκει...
και παλι ομως θα επρεπε να εχεις ειδοποιητηριο απο το ταχυδρομειο αν δεν σε βρηκανε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
και παλι ομως θα επρεπε να εχεις ειδοποιητηριο απο το ταχυδρομειο αν δεν σε βρηκανε.
A καλα σωθηκες... Για ελληνικα ταχυδρομεια μιλαμε...Μπορει να το θυμηθουν μετα απο καμια 10αρια μερες... ΜΠορει και ποτε και να γυρισει πισω το δεμα οπως εγινε και με γνωστο μου...:sick:
Δευτερα πρωι πρωι θα παω να το ψαξω ,γτ το εχω και εξ ολοκληρου πληρωμενο...
επισης πως γινετε για μια μεταφορα του γερμανικου ταχυδρομειου να βλεπεις την πορεια του απο το site της DHL?
αν μπορεις γραψε μου το νουμερο και τι ειναι η παραγγελλια σου να την δωσω σε εναν εκτελωνιστη φιλο στο αεροδρομιο να τσεκαρει αν ηρθε και που εχει παει.
εχω βρει ετσι χαμενο δεμα απο αμερικη που το ταχυδρομειο το εστειλε σε λαθος υποκαταστημα.
Επαθα το ίδιο πριν λίγο καιρό. Ευτυχώς έπεσα σε ευσυνήδειτο υπάλληλο, που έψαξε και βρήκε το τηλ του σπιτιού μου στον κατάλογο και έτσι παρέλαβα το δέμα
Είχα δίκιο δηλαδή. Παρακαλώ :P
Δες μία και στο Track & Trace των EΛ.ΤΑ.
http://212.205.82.71/trackandtrace/
fantacid
24/09/2011, 11:57
A καλα σωθηκες... Για ελληνικα ταχυδρομεια μιλαμε...Μπορει να το θυμηθουν μετα απο καμια 10αρια μερες... ΜΠορει και ποτε και να γυρισει πισω το δεμα οπως εγινε και με γνωστο μου...:sick:
Δευτερα πρωι πρωι θα παω να το ψαξω ,γτ το εχω και εξ ολοκληρου πληρωμενο...
κι ομως....
τα ελληνικα ταχυδρομεία καποιες φορες εχουν αποδειχτεί πιο γρηγορα απο κουριερ.....
ισως να εβαλαν χαρτακι κ να το πηρε καποιος η να παραεπεσε πιο διπλα, ισως κ οχι...
@bocaros
τι σχεση εχουν τα τελωνια κ οι εκτελωνιστες με τα δεματα απο γερμανια????
@BLiTzER
τελικα εισαι Successful troll.......κ χωρις τιραντες!
:p
Πηγα απο την ΠΟρτα-Πορτα μολις και το βλεπει στο συστημα του οτι εχει φυγει απο τα κεντρικα της Πατρας και ερχεται Λευκαδα.Μου ειπε οτι Δευτερα θα ειναι εδω γτ σημερα δεν παραλαμβανουν απο Πατρα...:winka:
harris_x
24/09/2011, 11:58
[...]
Fri, 23.09.11 09:30 h
GR
The recipient was not present. The shipment could not be delivered.
Με προβληματιζει αυτο το τελευταιο...:confused: Προσπαθησα να επικοινωνησω με τα κεντρικα στην Αθηνα αλλα ΣΚ ειναι κλειστα...
Αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια να μου πει τι γινεται please...:beer:
το έπαθα κι εγώ...
κάλεσα στη DHL τους είπα πως δεν βρήκα χαρτί και κανόνισα να μου το φέρουν την επόμενη ημέρα στη δουλειά :winka:
Don't warry :beer:
Ε για να το βλεπει το ΕΛΤΑ στο online συστημα του πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα...:look:
@bocaros
τι σχεση εχουν τα τελωνια κ οι εκτελωνιστες με τα δεματα απο γερμανια????
ολες οι μεταφορες ακομα και απο την ευρωπαικη ενωση περνανε ακομα απο το τελωνειο το οποιο ελεγχει προελευση και ειδος αντικειμενου.
αυτο για το τελωνειο.
οσων αφορα τωρα το φιλο εκτελωνιστη θα μπορουσε να βρει απο τον αριθμο μεταφορας την τυχη του δεματος αλλα τελικα δεν χρειαζετε απο οτι μας εγραψε πιο πανω ο φιλος μας
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
@BLiTzER
τελικα εισαι Successful troll.......κ χωρις τιραντες!
:p
Δεν το συνηθίζω, μωρέ, απλά καμιά φορά βλέπω κάτι και ΠΡΕΠΕΙ να το σχολιάσω με συγκεκριμένο τρόπο, ασχέτως επιπτώσεων, αλλιώς νιώθω ότι κάτι θα πεθάνει μέσα μου. Γενικότερα, είμαι εντός θέματος και λεπτομερής :P
Αρχικά δημιουργήθηκε από bocaros
ολες οι μεταφορες ακομα και απο την ευρωπαικη ενωση περνανε ακομα απο το τελωνειο το οποιο ελεγχει προελευση και ειδος αντικειμενου.
αυτο για το τελωνειο.
οσων αφορα τωρα το φιλο εκτελωνιστη θα μπορουσε να βρει απο τον αριθμο μεταφορας την τυχη του δεματος αλλα τελικα δεν χρειαζετε απο οτι μας εγραψε πιο πανω ο φιλος μας
Σε ευχαριστω αγορινα για την προσφορα βοηθειας,το εκτιμω...Αλλα πιστευω οτι προς το παρον δεν χρειαζεται να μπεις στον κοπο...:beer: