View Full Version : #*@#^!@# το firewall μου μέσα....
Για πείτε ρε μάγκες, όποιος ξέρει. :evil:
Χρησιμοποιούσα ένα mediaplayer μέχρι πρότινος συνδεδεμένο με επιτυχία ως δίκτυο για να βλέπω κατευθείαν το δίσκο στο pc. Πριν κανα δυο μήνες μου άλλαξαν αναγκαστικά από την HOL το router με ένα άλλο της intracom και σταμάτησα να έχω πρόσβαση στο pc.
Με τα πολλά (γιατι δεν σκαμπάζω και πολλά) βρήκα οτι το firewall των windows XP μπλόκαρε την πρόσβαση mediaplayer/router και όταν το βγάζω off "βλέπω" το pc κανονικά.
Επειδή δεν παίζει να έχω το pc χωρίς firewall, είδα οτι μπορούν να μπουν exceptions αλλά η λίστα αφορά προγράμματα. Προφανώς πρέπει να πάω στην επιλογή add a port και να δηλώσω τη διεύθυνση του router.
Πως στο διάλο το βρίσκω αυτό?? :a11: :a37:
Cpt. Haddock
26/09/2011, 21:07
:smokin:
236680
fantacid
26/09/2011, 21:12
πανε καταβασε κανα firewall κ ασε αυτη τη μλκια της m$ που μονο για προβληματα ειναι
:wave2:
τελικα πιο φανατικοι/κολλημενοι ανθρωποι απο αυτους με τα μηλα δεν πρεπει να υπαρχουν...
εχετε δει κανεναν που να ζηταει βοηθεια για το μηχανακι του να πεταγετε κ να του λεει παρε αλλο?
καπτεν μεγαλωσε πια, δεν ειναι μαγκια* πλεον τα μηλα κ τα αχλαδια, ισως ηταν καποτε, οχι το 2011!
[edit] ηταν οταν ειχαν κονσολα κ ηθελε 2 γνωσεις για να μπορεις να κανεις τα βασικα σε μακ,
τωρα με τα νεα -win-κερνελς κ η κουτση μαρια με μακ πινει το καφε της στα starbacks
κ χεσε με αν ξερει τπτ περα απο το fb.....
Cpt. Haddock
26/09/2011, 21:13
:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πανε [...]
:bawl: :lol:
Αν και ομολογουμένως με έχεις μπερδέψει ρε Βαρώνε, αν ψάχνεις για τη διεύθυνση (IP) του router, άνοιξε ένα command prompt και τρέξε ένα ipconfig /all.
Η IP που γράφει δίπλα στο default gateway είναι αυτή του router σου.
fantacid
26/09/2011, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:bawl: :lol:
να το κανω ..... συρε κ .....?
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Για πείτε ρε μάγκες, όποιος ξέρει. :evil:
Χρησιμοποιούσα ένα mediaplayer μέχρι πρότινος συνδεδεμένο με επιτυχία ως δίκτυο για να βλέπω κατευθείαν το δίσκο στο pc. Πριν κανα δυο μήνες μου άλλαξαν αναγκαστικά από την HOL το router με ένα άλλο της intracom και σταμάτησα να έχω πρόσβαση στο pc.
Με τα πολλά (γιατι δεν σκαμπάζω και πολλά) βρήκα οτι το firewall των windows XP μπλόκαρε την πρόσβαση mediaplayer/router και όταν το βγάζω off "βλέπω" το pc κανονικά.
Επειδή δεν παίζει να έχω το pc χωρίς firewall, είδα οτι μπορούν να μπουν exceptions αλλά η λίστα αφορά προγράμματα. Προφανώς πρέπει να πάω στην επιλογή add a port και να δηλώσω τη διεύθυνση του router.
Πως στο διάλο το βρίσκω αυτό?? :a11: :a37:
Εφόσον το ρούτερ όπως και κάθε ρουτερ σύγχρονο πλέον έχει SPI Firewall enabled by default δεν έχεις κινδύνους από τον έξω κόσμο. Εκτός και αν είσαι στόχος του FBI/KGB/BKA :p Οπότε δε χρειάζεσαι να έχεις και firewall στο εσωτερικό δίκτυο εκτός και αν θες να κάνεις κουμάντο στην εξερχόμενη κίνηση. Το Media Player πως ακριβώς δούλευε; Μέσω USB πάνω στο ρουτερ; Με ethernet απ ευθείας; Πάντως δε νομίζω ότι είναι θέμα ρουτερ αυτό αφού εφ όσον λες οτι όταν απενεργοποιείς το firewall των windows τότε δουλεύει! :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν και ομολογουμένως με έχεις μπερδέψει ρε Βαρώνε, αν ψάχνεις για τη διεύθυνση (IP) του router, άνοιξε ένα command prompt και τρέξε ένα ipconfig /all.
Η IP που γράφει δίπλα στο default gateway είναι αυτή του router σου.
Nai ok, αυτό προφανώς είναι αφού μπήκα με την ip στο router μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Εφόσον το ρούτερ όπως και κάθε ρουτερ σύγχρονο πλέον έχει SPI Firewall enabled by default δεν έχεις κινδύνους από τον έξω κόσμο. Εκτός και αν είσαι στόχος του FBI/KGB/BKA :p Οπότε δε χρειάζεσαι να έχεις και firewall στο εσωτερικό δίκτυο εκτός και αν θες να κάνεις κουμάντο στην εξερχόμενη κίνηση. Το Media Player πως ακριβώς δούλευε; Μέσω USB πάνω στο ρουτερ; Με ethernet απ ευθείας; Πάντως δε νομίζω ότι είναι θέμα ρουτερ αυτό αφού εφ όσον λες οτι όταν απενεργοποιείς το firewall των windows τότε δουλεύει! :beer: :beer:
Όντως είδα οτι υπάρχει και στο router firewall. Το ΜD δουλεύει με ethernet πάνω στο router.
Thanks guys :beer:
@Pactain καλοχώνευτα τα μηλαράκια. :beer:
byr0n το port forward το κανεις οταν το firewall του router σου σε εμποδιζει. δοκιμασε μια το http://portforward.com/ οπου εχει οδηγιες για ολες σχεδον τις μαρκες.
Αλλα εσυ λες οτι το firewall των windows σου κανει την ζημια κι οτι οταν το βγαζεις εισαι οκ. Σε αυτη την περιπτωση βγαλε το τελειως γιατι ετσι κι αλλιως μια βλακεια και μιση ειναι. Βαλε καποιο freeware που κυκλοφορει. π.χ avast ή comodo
AUFGEBRACHT
26/09/2011, 21:36
Θα ρωτήσω τον αδερφό μου άμα προτείνει Apple...με είχε πρήξει τόσα χρόνια,ο "Μάκις" είναι ο καλύτερος,κάνει αυτό,κάνει εκείνο,κάνει το άλλο,το παράλλο,τα PCιά δεν αξίζουν μία...Τώρα τελευταία το ανεμιστηράκι του "Μάκη" έκανε υπερβολικό θόρυβο,το πάει σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο που του υπέδειξαν για να το κοιτάξει και του το κρατάνε 5 μέρες,πάει την έκτη να το πάρει και του απαντάνε: "Δεν το ανοίξαμε γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρούμε πως ανοίγει" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το παίρνει,το πάει Αθήνα στην αντιπροσωπεία,σκάει μια κατοστάρα :uplate: :uplate: :uplate: και σήμερα,μετά από δέκα μέρες,τον παραλαμβάνει,πάει να τον ανοίξει και......τίποτα!!!!!! Ούτε καν άνοιγε.Ξανά Αθήνα,τον πάει πίσω και τί του απαντάνε;;;;; Το ανεμιστηράκι που τοποθετήσαμε ήταν ελαττωματικό!!!!! :eyepop: :eyepop: Δεν έχουμε νέο και θα περιμένεις να παραγγείλουμε καινούριο από εξωτερικό...Έχει τώρα 15 μέρες χωρίς "Μάκη" που τον πλήρωσε όσο δύο PCιά,έχει πληρώσει σε ανταλλακτικά εργασίες και εισιτήρια μια 150άρα και δεν έχει το απόλυτο μηχάνημα πληροφορικής...ενώ το ταπεινό μου Compaq δουλεύει πρωϊ-μεσημέρι-βράδυ εδώ και 9 χρόνια και δεν έχει κάνει κίχ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
byr0n το port forward το κανεις οταν το firewall του router σου σε εμποδιζει. δοκιμασε μια το http://portforward.com/ οπου εχει οδηγιες για ολες σχεδον τις μαρκες.
Οδηγίες έχει, αλλά για τα 29.95$ :lol:
Αλλα εσυ λες οτι το firewall των windows σου κανει την ζημια κι οτι οταν το βγαζεις εισαι οκ. Σε αυτη την περιπτωση βγαλε το τελειως γιατι ετσι κι αλλιως μια βλακεια και μιση ειναι. Βαλε καποιο freeware που κυκλοφορει. π.χ avast ή comodo
Εφ όσον το media player είναι εσωτερικά στο δίκτυό του δε χρειάζεται Port forward! :wave2:
kalgeorge
26/09/2011, 21:49
:smokin: :smokin:
hidefnick
26/09/2011, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:smokin: :smokin:
Σου έδειξα το linux μικρέ ανόητε και κάνεις μαγκιές? :p
MavrosPan
26/09/2011, 22:15
Ελα σου χω ετοιμη τη λυση.
Windows 7.
kalgeorge
26/09/2011, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Σου έδειξα το linux μικρέ ανόητε και κάνεις μαγκιές? :p
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakuro :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Windows 7.
Σε λίγο θα με στείλετε για αγορά νέου pc ρε ΄σεις..:lol:
Cpt. Haddock
26/09/2011, 22:21
Ama ta lew egw me krazei to "fainomeno" :lol:
Το mediaplayer έχει μια IP. Βρες τη και πέρασε τη σαν exclude στο firewall σου. Δες τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί για τη σύνδεση, SSH πχ, και μετά βρες σε ποια πόρτα ακούει αυτό ώστε να την αφήσεις ανοιχτή από το firewall.
Δεν το ήξερα ότι το έχουν κάνει πλέον με πληρωμή. Σαν σάιτ το χρησιμοποιούσαμε αρκετά εκεί που δούλευα το 07-08 και ηταν free.
Αλλά έτσι κι αλλιώς αφού σου κάνει παρατράγουδα το firewall των windows δεν το χρειαζοσουν.
Κάνε το disable και βάλε ένα κανονικό...
MavrosPan
26/09/2011, 23:11
Σωστος. Ως γνωστον εμεις οι μηχανοβιοι ειμαστε και πολυ κονομημενοι.
Οποτε επανατοποθετούμαι.
Νεο PC
με Windows 7.
Οθονη πληκτρολογιο ποντικι αν θες κρατα τα. Αν οχι δωστα σε μενα να τα σπρωξω και σου δινω το 10%.
Σε φτιαξα.
Οδηγίες έχει, αλλά για τα 29.95$ :lol:
Πάνω δεξιά γράφει:
Click here to skip this advertisement
give access με team viewer και θα σε μοντάρω ;)
nikos_abel
27/09/2011, 06:11
τωρα με τα νεα -win-κερνελς κ η κουτση μαρια με μακ πινει το καφε της στα starbacks
κ χεσε με αν ξερει τπτ περα απο το fb.....
kext
demianius
27/09/2011, 15:15
Byron απλα κλειστο το FW της MS.
Αλλα αφου θες να παιδευτεις με exceptions.
Control Panel--->Security Center----->Windows Firewall 2o Tab Exceptions,Καλα Ξεμπερδεματα!!!!
Μπορεις βεβαια να τσεκαρεις την επιλογη που λεει display a notification when windows firewall blocks a program.εκει οταν θα δοκιμασει να μπλοκαρει το media player ή οτιδηποτε αλλο,θα σου πεταξει ενημερωτικο παραθυρο που θα εχει και τις επιλογες για να το βαλει στα exceptions.
Ελπιζω να ειμουν κατανοητος και να σε βοηθησα οσο καλυτερα γινεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από demianius
Byron απλα κλειστο το FW της MS.
Αλλα αφου θες να παιδευτεις με exceptions.
Control Panel--->Security Center----->Windows Firewall 2o Tab Exceptions,Καλα Ξεμπερδεματα!!!!
Μπορεις βεβαια να τσεκαρεις την επιλογη που λεει display a notification when windows firewall blocks a program.εκει οταν θα δοκιμασει να μπλοκαρει το media player ή οτιδηποτε αλλο,θα σου πεταξει ενημερωτικο παραθυρο που θα εχει και τις επιλογες για να το βαλει στα exceptions.
Ελπιζω να ειμουν κατανοητος και να σε βοηθησα οσο καλυτερα γινεται.
this ,αλλά μιας και δούλευε πριν με τις ίδιες ρυθμίσεις και το μόνο που άλλαξε είναι το ρούτερ καλό είναι να κοιτάξει αν έχει κάποια επιλογή μέσα το ρούτερ για το τοπικό δίκτυο για διμοίραση αρχείων/ live streaming κλπ
demianius
27/09/2011, 16:46
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται,ο Byron ειπε οτι μολις κλεισει το FW των windows παιζει μια χαρα...
nikos_abel
27/09/2011, 16:46
Γιατί μάτια μου εμείς μαλώνουμε όταν συμφωνούμε σε τόσα πολλά; :a07:
:a9:
Ρε, ξέρεις τι είναι να βάζεις το καλώδιο στον υπολογιστή ή να ανοίγεις το airport και να γίνονται
όλα αυτόματα, δίκτυα, συνδέσεις, όλα;
Μη μας κολλάτε για τα mac
236750
Βύρωνα πέταξε το f/w των windows. Έτσι ι αλλιώς τη μισή δουλειά κάνει (ελέγχει μόνο τις εισερχόμενες) και καθυστερεί σημαντικά το υπόλοιπο pc.
Βάλε ένα σοβαρό internet security όπως πχ τον Ρώσο τον Kaspersky και καθάρισες.
Επίσης κλείσε το f/w που έχει το router σου. Είναι για τον μπέο λέμε.
Μίλησα!!!
@ Cpt και λοιπούς Μακάκηδες.
Πηγαίνετε στη γωνία να δείτε αν έρχομαι με τις Αμερικλανιές που έχετε και νομίζετε ότι κάτι κάνετε.
nikos_abel
27/09/2011, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
@ Cpt και λοιπούς Μακάκηδες.
Πηγαίνετε στη γωνία να δείτε αν έρχομαι με τις Αμερικλανιές που έχετε και νομίζετε ότι κάτι κάνετε.
Τίποτα δεν κάνουμε (για να λειτουργεί σωστά) αυτό λέμε!!!!
To MAC είναι σχεδιασμένα για να δουλέψουν με 4-5 συνδυασμούς hardware το πολύ full στο DRΜ και τα κλειδώματα! Τα WIN-LINUX με 100αδες 1000αδες συνδυασμούς hardware και ειδικά τα WIN7 με τις τελευταίες αλλαγές και τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν πλέον στον kernel τα κάνουν αχτύπητα σε σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά
Εμπρός πρόβατα στο δρόμο που χάραξε ο iSteve!! Συνεχίστε ακάθεκτα :p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Νικολάκη ψήσε κανέναν άλλο για Μακ όχι εμένα, σε μένα φέρνε το Μακ σου να στο επισκευάζω και δεσμεύομαι να είμαι 40 % φτηνότερος από την επίσημη αντιπροσωπεία που σας τον πιάνει κανονικά και χαμογελάτε κιόλας .
Αλλά μην πηδήξουμε την κουβέντα του Βύρωνα με αντιπαράθεση PC VS Mac
nikos_abel
27/09/2011, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
To MAC είναι σχεδιασμένα για να δουλέψουν με 4-5 συνδυασμούς hardware το πολύ full στο DRΜ και τα κλειδώματα! Τα WIN-LINUX με 100αδες 1000αδες συνδυασμούς hardware και ειδικά τα WIN7 με τις τελευταίες αλλαγές και τις δικλείδες ασφαλείας που υπάρχουν πλέον στον kernel τα κάνουν αχτύπητα σε σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά
Εμπρός πρόβατα στο δρόμο που χάραξε ο iSteve!! Συνεχίστε ακάθεκτα :p :p :p
Καλά, τα 7 είναι όντως καλά, no argue there
demianius
27/09/2011, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Σχετικο αγαπητε....Εχω ερθει αντιμετωπος με πολλους δυστροπους Μac-ηδες!!!;)
nikos_abel
27/09/2011, 17:10
Νικολάκη ψήσε κανέναν άλλο για Μακ όχι εμένα, σε μένα φέρνε το Μακ σου να στο επισκευάζω και δεσμεύομαι να είμαι 40 % φτηνότερος από την επίσημη αντιπροσωπεία που σας τον πιάνει κανονικά και χαμογελάτε κιόλας .
Αλλά μην πηδήξουμε την κουβέντα του Βύρωνα με αντιπαράθεση PC VS Mac
Άμα ανοιχθεί τέτοιο θρεντ καήκαμε!!!
Τα επισκευάζω και μόνος μου φιλαράκι να ουμ, άμα περίμενα από την isquare σώθηκα!!!!
Και 50% εγώ φθηνότερα σε λέω!!!!
Ευχαριστώ για τα εποικοδομητικά σχόλια και απαντώ.
1) κατανοητό οτι to firewall των windows είναι ΓΤΠΚ. Τα kaprenski πως τα λένε δεν τα εχω δοκιμάσει. Τα είχα σκάσει πέρυσι για 2 άδειες του Eset32, αλλά α) δεν λέει κάθε χρόνο να τα σκάω β) σπάστηκα γιατί όσο πλησίαζε ο χρόνος λήξης της συνδρομής παρατήρησα και στο pc και στο laptop οτι σέρνονταν. ίσως να κάνω λάθος και να ήταν άσχετο αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε.
2) Τα exceptions τα έχω βρεί και ήταν τικαρισμένη η επιλογή του να μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά δεν μου βγήκε ποτέ μήνυμα ότι ζητάει πρόσβαση ο router πχ. Εκτός αυτού οταν πηγαίνω στο Add a program μου εμφανίζει μόνο προγράμματα που υπάρχουν στο pc μου.
Προφανώς πάμε στο Add a port όπως είπαν τα παιδιά, αλλά στην επιλογή αυτή δεν με αφήνει να βάλω την Ip διεύθυνση του router (192.168....) μιας και δεν δέχεται τελείες (Invalid port number μου λεει).
Η επιλογή μου πρέπει να είναι μεταξύ 1 και 65535. :confused:
Να βάλω 998 που είναι τα cc του Tuono να πάει στο διάολο??
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το mediaplayer έχει μια IP. Βρες τη και πέρασε τη σαν exclude στο firewall σου. Δες τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί για τη σύνδεση, SSH πχ, και μετά βρες σε ποια πόρτα ακούει αυτό ώστε να την αφήσεις ανοιχτή από το firewall.
Εσύ κάτι θες να μου πεις εδώ αλλά ποιος καταλαβαίνει ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα τα κάνω με ένα ξύλο από μακριά μόλις μπω στο νόημα. :smokin:
nikos_abel
27/09/2011, 17:37
θεός:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
John Steed
27/09/2011, 17:45
ΌΟοοχιιιι........!
....Θα σκορπίσει.... :bigcry: :bigcry:
Ευχαριστώ για τα εποικοδομητικά σχόλια και απαντώ.
1) κατανοητό οτι to firewall των windows είναι ΓΤΠΚ. Τα πως τα
kaprenski λένε δεν τα εχω δοκιμάσει. Τα είχα σκάσει πέρυσι για 2 άδειες του Eset32, αλλά α) δεν λέει κάθε χρόνο να τα σκάω β) σπάστηκα γιατί όσο πλησίαζε ο χρόνος λήξης της συνδρομής παρατήρησα και στο pc και στο laptop οτι σέρνονταν. ίσως να κάνω λάθος και να ήταν άσχετο αλλά αυτή η εντύπωση μου δημιουργήθηκε.
2) Τα exceptions τα έχω βρεί και ήταν τικαρισμένη η επιλογή του να μπλοκάρει κάποιο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά δεν μου βγήκε ποτέ μήνυμα ότι ζητάει πρόσβαση ο router πχ. Εκτός αυτού οταν πηγαίνω στο Add a program μου εμφανίζει μόνο προγράμματα που υπάρχουν στο pc μου.
Προφανώς πάμε στο Add a port όπως είπαν τα παιδιά, αλλά στην επιλογή αυτή δεν με αφήνει να βάλω την Ip διεύθυνση του router (192.168....) μιας και δεν δέχεται τελείες (Invalid port number μου λεει).
Ρε φίλε μου παράπονο το έχω να το πει ένας κανονικά. Kaspersky λέγεται ο άνθρωπος, Evgeni Kaspesrsky για την ακρίβεια.
Το λοιπόν γράψε για τιμωρία 20 φορές το όνομά του σωστά και θα σου κάνω δώρο μία άδεις για ένα χρόνο. Τώρα με τα ports και IP άστο μην το παλεύεις δεν το έχεις και είναι κρίμα να κάνεις πατάτα. Όπως σου είπα πιό πάνω απενεργοποίησε όλα τα f/w windows & router και θα δουλέψει το σύστημα.
:wave2: :wave2: :wave2:
1-65535 = Port.
192.168.XXX.XXX = IP.
Firewall, που το σετάρεις ΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ, είναι για πέταμα. Επίσης, γενικότερα περί firewalls, αν δε γνωρίζεις τι κάνεις, δε σου χρειάζεται.
Μέσα στο ρούτερ εκτός από το πισι σου έχει και ο μπ την δική του ip η οποία είναι class C για τοπικό δίκτυο μιας και ο ρούτερ δίνει αυτές τις ip και στα δύο μηχανήματα . Πχ σαν gateway ο ρούτερ σου εσωτερικά έχει ip 192.168.1.1 (άσχετη με την ιπ σου δίνει ο ISP σου (ΗΟΛ εδώ)) και τα 2 μηχανηματα σου πισι και μπ έχουν κάτι σε 192.168.1.χχ 192.168.1.yy όπου χχ και yy οτιδήποτε μεταξύ 2-254 διαφορετικά . Δες αν μπορείς να βάλεις σαν ιπ η ακόμα καλύτερα την MAC address του mediaplayer στα exceptions . Όσο για πόρτες αυτή που σίγουρα θα σου κάνει την δουλειά είναι η 445 (Samba) όπου θα μπορείς να βλέπεις τα αρχεία στο πισι σου αλλά όχι να τα stream-άρεις . Ίσως την πόρτα να μπορείς να την βρεις από το manual του mediaplayer θα γράφει κάτι σε TCP/UDP # kok .
Δες κι εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Media_Serve (mms)
οι οδηγίες είναι πως κάνει multicasting ο mediaplayer της microsoft από το pc σε κάποιο δίκτυο και έχει πολλές πληροφορίες για τις κατάλληλες πόρτες για τον σκοπό αυτό mms /rtsp κοκ . Πάλι υπάρχει και το team viewer ;)
Εντάξει, αλλά σταματήστε να τον βομβαρδίζετε με περισσότερες άγνωστες λέξεις :P
καθώς κι εδώ http://www.videolan.org/doc/streaming-howto/en/ch02.html
Ρε φίλε μου παράπονο το έχω να το πει ένας κανονικά.
:bawl: :lol: :bigcry:
busboy
Port Number 998 | What is Port 998?
Information about tcp Port 998
A Software Port (usually just called a 'port') is a virtual data connection that can be used by programs to exchange data directly, instead of going through a file or other temporary storage location. The most common of these are TCP and UDP ports which are used to exchange data between computers on the Internet. Port 998 uses the tcp protocol for service type busboy. A malformed request to port 998 is known to cause denial of service attacks.
In the TCP and UDP protocols used in computer networking, a port is a special number present in the header of a data packet. Ports are typically used to map data to a particular process running on a computer. Port numbers can occasionally be seen in the URLs of websites. By default, HTTP uses port 80 and HTTPS uses port 443, but a URL like http://www.MyCompany.com:8000/ would try to connect to an HTTP server on port 8000 instead. Port 998 is used for the busboy service. An example would be http://www.MyCompany.com:998/ when accessed by a web service. Port 998 may be used for several services including busboy-- and more. Port 998 is known to have vulnerabilities caused by trojans and remote code execution.
imitrelos
27/09/2011, 19:23
έχασα ωραίο θέμα ;)
Λοιπόν Βύρων θα συμφωνήσω με αρκετούς απο τούς προλαλησαντες:smokin:
αλλά θα στα συνοψίσω στα παρακάτω
1) απενεργοποιεις το windows firewall απλά αισχρό ειδικά τών xp :evil:
2) firewall θα σου έλεγα comodo απο ελεύθερα όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι διαφέρουν κύρίος σε πόσο επιβαρύνουν τον Η/Υ και άμα αρχίζεις να πέρνεισ χαμπάρι τί γίνεται έχεις τήν δυνατότητα να το ρυθμίσεις γιατί όλο είναι θέμα ρυθμίσεων
λινκ για comodo
http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=firewall
3) σου στέλνω άν θές κάποια στιγμή ένα ωραίο pdf βιβλίο για networking κλπ
4) Δέν δοκιμάζεις αυτο......
http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download
live cd είναι τής ubuntu το καις σε ένα cd... boot from cd και βλέπεις άν σου κάνει και για αρχάριο είναι απλή και δεκάετίες μπροστά απο τα xp και ΜacOS
:cool: :sun:
Ρε Τρισμέγιστα τρόλ......δεν θα χρειαστεί κάποιος συμβουλή για τραπεζικά θεματάκια? :a45:
Θα ξυπνήσετε με χαλκά στη μύτη στο Αλγέρι, με τις συμβουλές που θα σας δώσω. :D
Ρε Τρισμέγιστα τρόλ......δεν θα χρειαστεί κάποιος συμβουλή για τραπεζικά θεματάκια? :a45:
Θα ξυπνήσετε με χαλκά στη μύτη στο Αλγέρι, με τις συμβουλές που θα σας δώσω. :D
ΑΥτά είναι γι αυτούς που έχουν λεφτά ρε συ ! Θα περιμένεις πολύ ...
demianius
27/09/2011, 19:50
Οπως καταλαβες Byron κλειντο να κανεις τη δουλεια σου,γιατι σε λιγο θα σου ποσταρουμε και οδηγο πλοηγησης UFO...:rotflmao:
Αν και σε λιγο ΑΝ τα καταλαβαινεις ολα αυτα σε κοβω με ντοκτορα στη πληροφορικη!!!!:lol:
nikos_abel
27/09/2011, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
live cd είναι τής ubuntu το καις σε ένα cd... boot from cd και βλέπεις άν σου κάνει και για αρχάριο είναι απλή και δεκάετίες μπροστά απο τα xp και ΜacOS
:cool: :sun:
Καλά, δεκαετίες όχι, χρόνια ναι.
Μπουτάρεις με το cd ubuntu όταν θέλω να δεις πιο hardware δε δουλεύει. Είναι Η λύση όταν κάτι σου φταίει και έχεις σπάσει το κεφάλι σου.
Cpt. Haddock
27/09/2011, 20:25
Καλα να πάθεις για να μην ακούς τη συμβουλή μου :evil: :D :evil:
nikos_abel
27/09/2011, 20:42
Καλα να πάθεις για να μην ακούς τη συμβουλή μου :evil: :D :evil:
You never show that coming....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο άνθρωπΑς με μια εικόνα σου έδειξε τον ορισμό του plug and play.
Ρε φίλε μου παράπονο το έχω να το πει ένας κανονικά. Kaspersky λέγεται ο άνθρωπος, Evgeni Kaspesrsky για την ακρίβεια.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
chr1s_86
27/09/2011, 22:00
Μείνετε στη γραμμή σας, σε λίγο ξεκινά και OSPF troubleshooting... :bigcry: :bigcry: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Μείνετε στη γραμμή σας, σε λίγο ξεκινά και OSPF troubleshooting... :bigcry: :bigcry: :p
Why not? Να μιλήσουμε και για sliding window protocols :D
Cpt. Haddock
27/09/2011, 22:19
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
chr1s_86
27/09/2011, 22:53
Εδώ θα αναγκαστώ να πάω πάσο :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Tora pou to les exo enan 2811 kai psaxnomai giati kati den paizei me to bgp sosta:p :p
imitrelos
28/09/2011, 01:44
και μετά. έρχεται ανάλυση περί προτοκολων p2p , h264 και λοιπά , και.για.επιδόρπιο αλγόριθμικες κωδικοποίησης Manchester και diferential Manchester. :)
Cpt. Haddock
28/09/2011, 05:45
:look:
236787
nikos_abel
28/09/2011, 06:32
Ας κάτσω στο καναπέ μου και ας απολαύσω τη συνέχεια της ενδιαφέρουσας αυτής συζήτησης...
236788
fantacid
28/09/2011, 18:01
εχετε να προτεινετε κανα καλο md5 hash decoder?
:a13:
nikos_abel
28/09/2011, 18:55
Ντεν τσέρουμε τίποτα τέτοιο
Γουίντ εξαντλήθηκαν;
http://www.youtube.com/watch?v=ykFeP6jZS_w
Σταματήστε να προσπαθείτε να σπάσετε τον κωδικό της γκόμενας που γουστάρετε στο FB, θα τσιμπήσετε γιό και θα γίνει το πι σι καινούριο λέμε
:bawl: :bawl:
fantacid
28/09/2011, 21:41
Σταματήστε να προσπαθείτε να σπάσετε τον κωδικό της γκόμενας που γουστάρετε στο FB, θα τσιμπήσετε γιό και θα γίνει το πι σι καινούριο λέμε
στη γκομενα εστειλα subseven.....λες να ψαρωσει?
:lol: :lol: :lol: :lol:
πως κολλας ιο απο μπρουτ φορς???
:eyepop: :eyepop:
Πφφ γεμίσαμε lamers ρε πστμ! :evil: :p
fantacid
28/09/2011, 23:02
για τους μακαδες λες ε?
:lol:
πως κολλας ιο απο μπρουτ φορς???
:eyepop: :eyepop:
δεν σου είπε ιό ρε. Γιό σου είπε θα αποκτήσεις απ΄τη γκόμενα. :ninja:
:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: