Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20

parachuter
29/08/2012, 23:28
σε ειδα κι εσενα ηλιθιε ταριφα που πηγες να με ξαπλωσεις μερα μεσημερι εξω απο το Shell στη Καλαβρυτων μονο και μονο επειδη ενας κερατας σου εκανε νοημα απο την απεναντι μερια....ουτε φλας,ουτε καθρεφτη.....ηταν η βασικη εκδοση του ταξι;;

webassasin
29/08/2012, 23:36
Σας βλεπω,αφου σας εχω ακουσει απο ωρα.
Γιατι στο διαολο βαζετε εξατμιση θορυβου ( και οχι οτι κ οτι, akrapovic )
σε καινουργια megamoufoscooter ?

koufou
30/08/2012, 22:18
έχω βαρεθεί να βλέπω V-Strom

fournas
31/08/2012, 00:38
ειδα σοβαρο τροχαιο στην καποδιστριου κατω απο την κυμης 31/8/12 . 01:10 περιπου .

αν μαθει κανεις κατι ας στειλει κανα π.μ.

webassasin
31/08/2012, 02:50
Σε βλεπω καθε μερα,να το παιζεις παλαιος μηχανοβιος με το GS σου.
Φιλικα παντα,οταν οδηγεις μηχανη χωρις κρανος και με..crocs,τοτε δε λεγεσαι μηχανοβιος,μαλακας λεγεσαι.

karellen
31/08/2012, 16:39
Σε βλέπω κάθε απογευματάκι να σουλατσάρεις παραλιακή Ναυαρίνου με την κούκλα το Dorsoduro και ζηλεύω.
Μην ξαναπεράσεις από μπροστά μου αλήτη,ακούς! :beer:

Panoskl
31/08/2012, 20:57
Είδα άπειρους ΙΧήδες στην περιοχή γύρω από την κακομοίρα την Ακρόπολη.

Ήρθανε να απολαύσουν όλοι μαζί την φεγγαράδα. Απόλαυσαν όλοι τρελό μποτιλιάρισμα. Δεν κουνιέται ούτε gay!

Γιατί ρε παιδιά δεν πάτε με το ΙΧ σε έναν τυχαίο σταθμό μετρό κοντά στην περιοχή σας, να το αφήσετε εκεί και μετά να καβαλήσετε το Μετρό;

Το ΙΧ στην Ακρόπολη ΔΕΝ ανεβαίνει (όχι ακόμα δηλαδή).

DimChios
01/09/2012, 09:12
ΣΕ ΕΙΔΑ ζευγαρακι μου να "οργιαζεις" στην απέναντι μπαλκονόπορτα αγναντεύοντας τον Υμμητό και την πανσεληνο (και "καλα")!

Τραβατε ρε και καμμια κουρτινα! Ολη η γειτονια ειχε βγει στα μπαλκονια της...να δει την πανσεληνο!

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

(ρε τι εχω δει τελευταια λεμε) :cry:

tom kissas
01/09/2012, 09:17
Σε ειδα απο πολυ κοντα βλακα με το 1200 gs στο αντιθετο ρευμα του παραδρομου λιγο μετα την βαρυμποπη :a31::a31::a31:

brosakas
01/09/2012, 22:23
Σε ειδα σημερα λευκο Z ανεβαινοντας στις στηλες,να κρεμιεσαι σα μαιμου απο το μηαχανακι με 40 km.
Προσεχε μην πεσεις και συνεχιζει το Ζ μονο του και γελαει καθε πικραμενος...
:D:D

Και εσενα με το CBR διπλα σε "θαυμασα"....μας κρατησες ολους πισω σου....
:winka::winka:

AUFGEBRACHT
02/09/2012, 15:33
Σε είδα κωλόγερε με το άσπρο Fly 150 χωρίς πινακίδα να έχεις σταματήσει κάτω από τη γέφυρα στη διασταύρωση προς Άργος για να κατουρήσεις σε κοινή θέα, ενώ αμέσως μετά παραβίασες το κόκκινο φανάρι, πέρασες στο αντίθετο ρεύμα και τα πόδια να κρέμονται κάτω για να κρατάς ισορροπία κωλόβλαχε... τελικά σταμάτησες σε μια καφετέρια παρακάτω στο κωλοχώρι σου για να απολαύσεις το φρέντο σου...

parachuter
02/09/2012, 19:11
σας ειδα οσους με χαιρετησατε σημερα στην επιστροφη μου απο Τζουμερκα....και χαρηκα.σας ευχομαι καλους δρομους ...μονο σε οσους χαιρετησαν ομως και οχι στους ασχετους που αν παιξεις τα φωτα νομιζουν πως γραφουν πιο κατω! :) σε ειδα κι εσενα ΚΤΜα με το ψηλοφτερο 990 που μιλησαμε στης Αρτας το γεφυρι...καλους δρομους και σε σενα και να προσεχεις με το νεο σου μοτορι!

KostRider
03/09/2012, 13:12
σε είδα να παρκάρεις σε αναπηρική θέση στα Lidl(ενώ υπήρχαν αρκετές κενές),σου έκανα παρατήρηση και μου είπες θα φύγω βρε αδελφέ...αφού ψωνίσεις:evil:
ουδέν σχόλιον.....

fournas
03/09/2012, 14:06
σας ειδα οσους με χαιρετησατε σημερα στην επιστροφη μου απο Τζουμερκα....και χαρηκα.σας ευχομαι καλους δρομους ...μονο σε οσους χαιρετησαν ομως και οχι στους ασχετους που αν παιξεις τα φωτα νομιζουν πως γραφουν πιο κατω! :) σε ειδα κι εσενα ΚΤΜα με το ψηλοφτερο 990 που μιλησαμε στης Αρτας το γεφυρι...καλους δρομους και σε σενα και να προσεχεις με το νεο σου μοτορι!

ημουν αγναντα-προμαντα απο παρασκευη .
ειδα αρκετους "συναδερφους" αλλα δεν χαιρετησα καποιον λογο που ημουν με το καρο (ειχα ανεβει και για κηδεια)

συγχωριανος ?

viper1
04/09/2012, 00:20
σας ειδα ρε παλικαρια ασχημα χτυπημενους με τα ποδηλατα να εχουν γινει κομματια απο τον μαλακα με το κουτι στην λ. κυμης εξω απο το ολυμπιακο χωριο.εμεινα να διωχνω την κυκλοφορια μεχρι που ειρθαν οι της διας.ασθενοφορα πουθενα....ελπιζω να την γλυτωσετε....

webassasin
04/09/2012, 00:40
Eιδα τελευταια στιγμη να βγαινει ενα ναβαρα απο ενα κωλοστενο,χωρις να νοιαστει.
Πραγματικα πιστεψα οτι θα τσακιστω,τρομαξα αλλα κρατησα ψυχραιμια.
Κατεβασμα,περιμενα να δω αν θα συνεχισεις και ευτυχως το κρυπτον δε με πουλησε,περασα ομως 2 εκατοστα απο πισω σου διπλωμενος ολος αναποδα.
Δεν ειχε νοημα να σε γεμισω παναγιες, σου κορναρα και δε σε ενοιαξε καν οτι κοντεψες να με ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ.
Μετα πηγα με 20 χλμ σπιτι μου,τρεμοντας.

ThanosMr
04/09/2012, 10:45
Σε είδα σήμερα το πρωί να μην χωράς να στρίψεις με το φορτηγό στο στενό που είχες μπεί και να κάνεις μία περιποιημένη γραντζουνιά με το πίσω μέρος σου (χωρίς να το καταλάβεις υποθέτω) στην πόρτα ενός παρκαρισμένου κουτιού.

Να σε δώσω?

mikRRopixel
04/09/2012, 10:53
Σας βλέπω κάθε μέρα κουτάκηδες να μην την παλεύετε καθόλου! Συμπεριφορά στο δρόμο ό,τι να ναι...οι περισσότεροι νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει αδιαφορώντας παντελώς για του τριγύρω τους. Ούτε καθρέφτες κοιτάνε, ούτε φλας/αλαρμ χρησιμοποιούν πλήρης στ@@ισμός. Χθες κάποιος μου κόρναρε από πίσω εκνευρισμένος επειδή τόλμησα να σταματήσω σε στοπ και να τσεκάρω το δρόμο πριν περάσω. Έλεος πια, αν δεν είστε διαθετιμένοι να ακολουθείτε κάποιους βασικούς κανόνες, πάρτε ΜΜΜ ή μείνετε σπίτι σας...

VANDA
04/09/2012, 10:54
Σε είδα, ψηλέ ψυχάκια, στο βενζινάδικο που σταμάτησα, να έρχεσαι και να σκύβεις στο πόδι μου μιλώντας στο κινητό και να μου λες "Φίλε", :plaf: "ποιά είναι αυτά;.. κάτσε ρε συ, βλέπω εδώ ένα μποτάκι dainese.. ε δεν είναι πολύ μασίφ.. (εδώ ζουλάμε μανιωδώς κάθε σημείο του ποδιού μου).. αλλά από τα δικά σου καλύτερο είναι!"

Κλείνει κινητό, σηκώνεται, συνεχίζει..
"Τι μπουφάν είναι αυτό; Δεν είναι μπουφάν αυτό για σένα.. (εδώ πιάνουμε προστασία ώμου, μετά αγκώνα) κοίτα! βλέπεις που κουνιέται η προστασία;;; να πάρεις δερμάτινο!!:dizzy: Οι επιγονατίδες σου πού είναι;; Βάλτες!! (εγώ δεν προλάβαινα να σταυρώσω κουβέντα εν τω μεταξύ) ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ!! Αυτά είναι κοντά! Μακρυά να βάλεις! Άκου τι σου λέω, με αυτά ασχολούμαι!!":hypnotize

"ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ!!, του λέω, μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία, θα βάλω πάλι το δερμάτινο!"
"Ναι, ναι.. θα προλάβεις, να αλλάξεις μπουφάν πέφτοντας!!":uplate:
Εκεί άρχισε να φωνάζει ο βενζινάς.. "ΑΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΩΡΕ ΜΛΚ, ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ!!"

Μας την είπανε, σκεφτόμουν, κι έχει και δίκιο. :look: Την άκουσα εγώ, για εξοπλισμό. Όλο αυτό, στο ίδιο βενζινάδικο που τον Ιούλη μου είχε πει υπάλληλος "καλά δε σκάς με αυτό;; (το καλοκαιρινό πάλι) Μη το φοράς μωρέ, μόνο κανα βράδυ, ή στις εξοχές για τα μυγάκια.. Εγώ είχα πάει εκδρομούλα με τη γυναίκα και ήμουν γυμνός από πάνω και γέμισα μυγάκια... χάλια.. για αυτήν την περίπτωση είναι αυτά..":rolleyes:

Περιττό να σημειώσω ότι σήμερα έβαλα δερμάτινο. Καλό φθινόπωρο βρε!:winka:

Panoskl
04/09/2012, 11:41
σε είδα να παρκάρεις σε αναπηρική θέση στα Lidl(ενώ υπήρχαν αρκετές κενές),σου έκανα παρατήρηση και μου είπες θα φύγω βρε αδελφέ...αφού ψωνίσεις:evil:
ουδέν σχόλιον.....

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι μετά την απάντηση που σου έδωσε, ότι έχει κάθε δικαίωμα να παρκάρει σε αναπηρική θέση λόγω προφανούς πνευματικής αναπηρίας.

Βλέπω και τους διάφορους τεμπέληδες που φοβούνται να κουνήσουν τα ποδαράκια τους μην χάσουν κανά γραμμάριο και συνωστίζονται στα ασανσέρ στο μετρό καθυστερώντας ανθρώπους που δεν έχουν την τύχη να έχουν άλλη επιλογή. :moutza:

thanos_s
04/09/2012, 17:34
σε ειδα να θελεις παιχνιδια με το gsr στην κηφησιας...μετα ειδες την οργη του boldora που περναγε απο διπλα σου καθως εκανες αλλαγη δευτερα τριτη στις 12.500 :D
Καλους δρομους φιλε :D

George_Sp
04/09/2012, 18:36
Σε είδα με τη γυναίκα και το παιδί σε ρόλο αερόσακου στο φανάρι Θηβών και Μ.Αλεξάνδρου. Όταν γύρισα και σε ρώτησα αν το παιδί είναι για αερόσακο κατέβασες τα μούτρα και έγινες λευκός σαν το πανί γιατί μάλλον έφερες τη σκηνή στο μυαλό σου.

Ελπίζω να πέτυχα αυτό που ήθελα.

Bradipous
04/09/2012, 18:59
Σε ειδα βλακα με την 2θυρη την μερσεντεζ που μιλουσες στο κινητο χθες το απογευμα σε διασταυρωση οπου ειχα προτεραιοτητα κοντεψες να με εμβολισεις αλλα τελικα προλαβες και σταματισες και μου αφισες μισο μετρο αναμεσα σε εσενα και το αλλο αμαξι για να περασω. Πρεπει να συγχιστικες κ ολας απο οσο προλαβα να δω!

railDG
04/09/2012, 23:09
Σε βλέπω αυτοκινητάκι μου να παλεύεις και να ζητάς σέρβις,αλλά ποιος μπορεί να στο κάνει τώρα...:sick:

Opisthogonia
05/09/2012, 04:01
se eida extes to apogematovrado kata tis 10 me to mavro cbr 08+ pernages brosta apo to syntagma kai pigame mazi mexri omonia :P elpizo na min se tromaxa ;)

jezuz
05/09/2012, 12:37
Σε είδα σήμερα το πρωί να μην χωράς να στρίψεις με το φορτηγό στο στενό που είχες μπεί και να κάνεις μία περιποιημένη γραντζουνιά με το πίσω μέρος σου (χωρίς να το καταλάβεις υποθέτω) στην πόρτα ενός παρκαρισμένου κουτιού.

Να σε δώσω?

Δωστον, και εσυ το ιδιο θα ηθελες να ειχε κανει καποιος αν ησουν στη θεση του κουτακια.

Σε ειδα κολογερε με το αγροτικο στον Ασσο στη διασταυρωση στο κεντρο... με ειδες και εσυ και παρ'ολο που με ειδες πεταχτηκες... εφτασες στη μεση του δρομου, και εκοψες στα 5χλμ/ωρα λες και εστριβες τριαξονικο, κλεινοντας το μεγαλυτερο μερος του δρομου...
Φρενα, ελιγμος, και το γονατο ξυστα απο τη καροτσα...
Ολοι συμπεριφερεστε λες και ειστε μονοι στο δρομο πλεων, για βαλτε λιγο μυαλο πριν σκοτωσετε...

Bradipous
05/09/2012, 13:14
Σε ειδα ΚΑΙ σημερα, οπως και αρκετες αλλες φορες που ετυχε να περναω απο εκει πρωι, στον περιφερειακο Θεσσαλονικης προς χαλκιδικη να με προσπερνας με το Βστρομ σου! :beer:

Παραπερα ειδα και εσενα σκουτερακια να πηγαινεις ακρη ακρη σαν κοτα καθοτι δεν φορουσες κρανος, ενω ενας ομοϊδεατης σου στο κεντρο οδηγουσε με το ενα χερι, φυσικα χωρις κρανος, αφου το δευτερο χερι που του εδωσε ο Θεος προτημισε να το χρησιμοποιησει για να κραταει το κινητο στο οποιο μιλουσε. Ευγε! :mad:

g_m900
05/09/2012, 13:44
σε ειδα πανιβλακα και ηλιθιε οδηγε Smart το οποιο μαλλον λαθος ονομα του δωσανε...!

STUPID επρεπε να λεγεται !

τι νομιζες οτι ειχες?
καμμια τουρμποκατασκευη με 500 αλογατα ωστε να προσπερασεις αερα το Χιουνται στη μεσαια λωριδα της ανοδου της Συγγρου??

πεταχτηκες μπροστα μου και στα @@ σου φυσικα που ερχομουν ευτυχως προσεχωντας για κατι μαλακες σαν και του λογου σου.

το Μπινελικι ξεπερασε την επενδυση του κρανους και σιγουρα το ακουσες , οπως και το ειδες το χερακι μου να σε στολιζει κανονικα.
παλι καλα που δεν αντεδρασες γιατι δεν σε εβλεπα καλα αν ελεγες τιποτα...

jezuz
05/09/2012, 13:52
Σε ειδα χθες βραδυ στη Κορινθο (παραλια καλαμια) ZXRR replica (2005 zx10r?) με τα φουλ εξτρα σου πανω, απο χρυσα αγωνιστικα μαρσπιε μεχρι αυτοκολητα.
Κουκλα, καλες βολτες! :)

ΨΑΡΑΚΑΣ
05/09/2012, 18:25
Με ειδα να με χτυπαει το ρανταρ εξω απο την εισοδο του Οακα με 75 km και να μου παιρνουν οι μπατσοι το μεροκαματο ολο που μολις ειχα βγαλει την Κυριακη το μεσημερι!Το πιο υπουλο μπλοκο που εχω δει προσοχη παιδια!

EVI
06/09/2012, 00:26
σας ειδα στη Λαμια εναν με στρομ και εναν με μπουσα και εισασταν εξοπλισμενοι απο πανω μεχρι κατω...ημουν με αυτοκινητο και η ζεστη δεν παλευοταν για κανεναν λογο... τι να πω μπραβο

panos1050
06/09/2012, 20:05
σε ειδα σημερα το μεσημερι adv μαυρο τριβαλιτσο καπου στο ναυπλιο,
αχ τι μου θυμησες....

panagiwths
08/09/2012, 12:57
Σε ειδα σημερα Ντουκατοπαρέα απο Ιταλια... Ειδα και το ΘΕΡΙΟ το Diavel ,τι λαστιχαρα και τι ηχοος.....(πως στο diavelo δωσανε εγγριση με αυτο το επιπεδο θοριβου ακομα αναρωτιεμαι!!!). Καλες βολτες..... ΑΑΑΧΧΧ

kordix
08/09/2012, 17:23
Είδα σήμερα στον Βύρωνα ενα phantah 600 δεν είμαι σίγουρος, ασε που πέρασε γρήγορα και στο καπάκι ενα 750 δίχρονο καβασάκι στο άσχετο. Φοβερός ηχος - μελωδία και από τα δύο.

Τι εγινε ρε παιδιά;

GIXXERAKIAS
08/09/2012, 22:44
Είδα σήμερα στον Βύρωνα ενα phantah 600 δεν είμαι σίγουρος, ασε που πέρασε γρήγορα και στο καπάκι ενα 750 δίχρονο καβασάκι στο άσχετο. Φοβερός ηχος - μελωδία και από τα δύο.

Τι εγινε ρε παιδιά;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129774

;)

bonnie
10/09/2012, 15:37
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129774

;)

@κωστα κ gixxerakia... το πανταχακι δεν συμμετειχε φετος στον αγωνα, του χρονου ομως λεμε να ειμαστε πιο μαχιμοι!! ;)
την κυριακη ομως εδωσε το παρον σαν θεατης στο τατοι... κ το καταφχαριστηθηκε!
:beer:

by the way... gixxerakia, χαρηκα ε? :) :)

GIXXERAKIAS
10/09/2012, 15:48
by the way... gixxerakia, χαρηκα ε? :) :)

Same here Aναστασία.:)

VANDA
11/09/2012, 09:26
Σε είδα, ρόδα, να φεύγεις από το ντάτσουν και να έρχεσαι κατά πάνω μας.. :sick:

sober
11/09/2012, 11:43
Επιτελους σας ειδα μεσα απο το κρανακι μου και οχι απο τζαμι λεωφορειου ....

........... και πολυ το χαρηκα! :))))

Johnny_Nik
11/09/2012, 17:20
Ήθελα να ήξερα τι σκ@@@τα κουβαλάτε οι ποδηλάτες στο κεφάλι σας. Περνάει τύπος ξυστά από τα παρκαρισμένα τρέχοντας και αρχίζει να βρίζει τους πεζούς που πάνε να πατήσουν το δρόμο. Καλά λέω, αν ήταν αμάξι ο πεζός θα πρόσεχε περισσότερο και έχεις εν μέρη δίκιο. Τι το ήθελες μετά ρε φιλάρα να σφάξεις κατακκόκινο το φανάρι ακριβώς εμπρός σου;;; Όταν κάποιος από τους πεζούς σου έκανε την παρατήρηση ότι να φωνάζεις ξέρεις εσύ γύρισες πίσω για τσαμπουκα (???). Απαιτείς να σε σέβονται ενώ γράφεις τον ΚΟΚ στα παλιά σου τα παπούτσια; Τι θα σου έφταιγε δηλαδή κανένας που θα πήγαινε σπίτι του αν σε έπαιρνε αμπάριζα από το κόκκινο;

Διάλογος:

-Πράσινο είναι.
-Τώρα άναψε, μας κοροιδεύεις και απο πάνω;
-Πράσινο είναι, να σέβεστε τους ποδηλάτες...

:uplate:

_V_
11/09/2012, 19:54
επιτελους σημερα το απογευμα στο φαναρι αμαλιας στην πυλη του ανδριανου απο 50 μοτοσυκλετες που περασαν μονο 5 δεν φορουσαν κρανος καλα παμε:)

SVX
11/09/2012, 21:15
σ ε ειδα στην στροφη με το Honda GYRO να βγαζεις σωμα σαν επαγγελματιας....

σε ειδα με το R1 στα χρωματα της FIAT και το κρανος AGV Rossi Replica... ειναι μακρυα οι αποκριες... αλλα απο Power Ranger ειναι μια προοδος...

Opisthogonia
11/09/2012, 22:22
se eida file moy simera stin gefira meta to metaxourgio stin kavalas ...kai elpizo na min se tromaxa me ton eligmo ...an kai den pistevo na diavazeis edo ...alla mia sto ekatomirio sorry merikes fores xexnieme kai ginome epithetikos xoris logo otan prokite gia isodo strofis ;P

koufou
12/09/2012, 14:21
σε ειδα ψυλομιτα κυρια με το τζιπ να σφαζεις κοκκινο και να αναγκαζεις τον κυριο με το XT να φρεναρει τοσο αποτομα που παραλιγο να πεσει, και στο καπακι να κανεις αντικανονικη στροφη. Το μπινελικι που σου εριξε ο ανθρωπος το ακουσε ολη η πλατεια πεντακαθαρα, οχι ομως εσυ που προφανως δεν καταλαβες τιποτα και συνεχισες να οδηγεις αταραχη.....τι να πω....

spyrakos35
12/09/2012, 15:06
σε είδα λευκο χάγια με τις βαμένες λευκες βάσεις για πλαινές βαλίτσες (!!!) και σε λυπήθηκα..... :yuck:

KostRider
12/09/2012, 16:11
σας είδα ηλίθια δεκάχρονα,να μου πετάγεστε μπροστά,ενώ με είδατε και στο τσάκ να γλιτώνετε και εσείς κι εγώ απο τη σούπα...

George_Sp
12/09/2012, 17:44
Σε είδα πριν από ακριβώς 2 λεπτά από το μπαλκόνι να τραβάς γκαζιά πάνω στη Δυρραχίου με το Μπλε Enduro μπρίκι σου για να το παίξεις μάγκας και η άσφαλτος να σε αποζημιώνει με ένα φανταστικό high side....Σύρθηκες εσύ σύρθηκε και το μπρίκι.....τουλάχιστον φόραγες το άσπρο εντουράδικο κράνος που προστάτευε την βλακεία του εγκεφάλου σου.

Να δεις γέλια που έριξε η γειτονιά......:lol:

KernelPanic
12/09/2012, 21:22
Με είδα να κατεβαίνω απο το crosstourer με 1 χαμόγελο εως τα αυτια που να ταν και δικό μου :p:D (καταραμένη κρίση :mad:)...

(Απίστευτος ο ήχος της σιωπής... :eek:)

railDG
13/09/2012, 01:48
Σας βλέπω που παρκάρετε έξω από το γυμναστήριο κι απλά τις χαζεύω...Ειδικά την πράσινη την κάνω χάζι κάθε φορά.

GIXXERAKIAS
13/09/2012, 07:58
Σε έιδα πανηλίθιε με το dacia στο γήπεδο της Άεκ να με προσπερνάς πάνω στην στροφή ενώ βλέπεις ότι πάνε σημειωτόν τα αυτοκίνητα μπροστά.

Σε πέρασα 2 μέτρα μετά (αφού ακινητοποιηθηκές) και έφαγες την Βασιλική αφού σταμάτησα ακριβώς μπροστά σου,έκανες ότι δεν με είδες και αυτό με εκνευρίζει περισσότερο γι'αυτό και πήγαινα δίπλα σου μέχρι το φανάρι δίνοντας σου Βασιλικές χαιρετούρες για να το καταλάβεις.:cool:

Bradipous
13/09/2012, 14:23
Σε ειδα (ξανθια νομιζω) κοπελια με το μερσεντεζ Α κλας να προσπερνας στο κεντρο της Θεσσαλονικης (πανω στην Εγνατια) βγενοντας στο αντιθετο ρευμα ενω υπηρχε ουρα για το φαναρι και καταφερες να πας 2 θεσεις πιο μπροστα :a46: ...
Παρολα αυτα η κοπελια που ερχοταν απο την αντιθετη με ενα σκουτερ σου χαρησε μια ανοιχτη παλαμη και λογιων λογιων επιθετα...

Panoskl
13/09/2012, 14:31
Σε είδα στο Κουκάκι να έχεις παρκάρει την μηχανή σου κάτω από το πεζοδρόμιο μεν, αλλά κεντραρισμένη στην γκαραζόπορτα μιας πολυκατοικίας δε.

Πώς να βγει ο χριστιανός από μέσα; Τρελλάθηκε να κορνάρει αλλά ... φως από πουθενά.

Δεν σου έκανε εντύπωση ότι κανείς άλλος δεν σκέφτηκε να παρκάρει στην προνομιούχο θέση;

:confused:

Manalishi
13/09/2012, 14:48
Σε είδα σήμερα στον Κηφισσό... τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά...

Respect στη ρόδα, που μου τράβηξε το ενδιαφέρον αρχικά...και μετά ο ήχος των εξατμίσεων, που κάλυπταν τις δικές μου...(TDM λέμε....)

fournas
14/09/2012, 00:20
σε ειδα παπου να διπλοπαρκαρεις , να ανοιγεις την πορτα χωρις να κοιταξεις και αφου καταφερνω και σταματω σε ρωταω : τι κανεις ρε μπαρμπα ? και απαντας : γιατι , τι εγινε ? (με υφος και τσαμπουκα) .

σε ειδα να οδηγας στην μεση του δρομου , να μαζευεσαι τελευταια στιγμη και οταν ηρθαμε διπλα σου λεω : μαζεψου ρε μαστορα και εσυ (αφου με ειχες περασει) σταματησες και κατι φωναζες .

σε ειδα να πεταγεσαι , να σταματας στην μεση του δρομου και αφου εκανες τον οδηγο της παπιας να χασει καμια 20αρια χρονια απο την τρομαρα του σου φωναζει : ΒΛΑΚΑ , Ε - ΒΛΑΚΑ και εσυ .. οπισθεν και τον κυνηγας ..

συμπερασμα .. οταν κανεις μαλακια ζητας τον λογο . οταν σου την κανουν ζητας συγνωμη .

σορρυ ρε παιδια .. δεν το ηξερα :a023:

thanos_s
14/09/2012, 01:38
σε ειδα βενζινα να προσπαθεις να με πεισεις οτι η vpower θα μου δωσει επιταχυνση και τελικη βασιζομενος σε φοβερα επιχειρηματα :bawl:

anwrimos
14/09/2012, 09:35
Σε ειδα στα Mc Donalds στο υψος του Κιατου να κανεις αναστροφη στην Εθνικη!!!! Δυστηχως και ολο περιεργως δεν σε ειδανε τα 2 περιπολικα που ειταν σταματημενα στην ακρη! Ειτανε πολυ απασχολημενοι μην τους ξεφυγει κανενα χιλιομετρο απο τα αμαξια που ερχονταν γιατι ως γνωστον η ταχυτητα σκοτωνει...

nassosxlvbros
14/09/2012, 09:59
Aς μου εξηγήσει κάποιος αυτό που είδα....Ε30 (Η κλασική BMW 316 δηλαδή) σε αγροτικό...είναι αληθινό; :eek:
Και ποιος πέρασε ΚΤΕΟ αυτό το πράμα; :confused:

webassasin
15/09/2012, 02:33
Τυπος μπροστα,εχει πιασει 2 λωριδες και δεν τον απασχολει τιποτα εξω απο το αυτοκινητο του.
Το αυτοκινητο ΜερΤΣενΤΕ 250τιδιαολοηταναυτο.
Ανοιγει παραθυρο,πεταει οτι αχρηστο ειχε,πεφτουν πανω μου.
Δε με ενοιαξε,ημουν με το αμαξι.
Κοκκινα τα φαναρια,αναβει πρασινο για ευθεια,κοκκινο αριστερα.
Το αμαξι μπροστα μου φευγει αριστερα παρεα με τους πρασινους.
Σταματαει στα 10 μετρα σε αλλο φαναρι...
Για 10 δευτερολεπτα,μετα αποφασιζει οτι δεν τον νοιαζει και φευγει με κοκκινο.
Αναβει πρασινο μετα απο 5 δευτερα.
Βρισκω μπροστα τον τυπο να πηγαινει με 20..
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΡΕ Γ@ΜΩΣΠΙΤ@,ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ?
Σιγουρα δε βιαζοταν αυτο το συγκεκριμενο γιδι.
Πιο κατω συνανταω τετρακαβαλο παπι με πιτσιρικαδες,ολοι να σερνουν τα ποδια τους.
Μετα μας φταινε οι αλλο, οχι εμεις οι ιδιοι που φτασαμε σε αυτο το χαλι.
Περαστικα μας.
Αυτα,καληνυχτα.

TROOPER
15/09/2012, 13:59
ται νομιζω οτι σε ειδα την πεμπτη στην ιερα λιιιγο πριν το φαναρι της θηβων.γυρισες και με κοιταξες και συ (αν ησουνα εσυ) αλλα μαλλον σαστισαμε και οι δυο και δεν μιλησαμε.ησανε τελικα ρε?

Mr Pif
16/09/2012, 22:16
σε είδα κυρία Βροχή να μου κάνεις παρεά στο στριφτερό δρόμο μέσα στο βουνό.πίστεψέ με,δε με χάλασες καθόλου...

268511

panos1050
17/09/2012, 00:14
Σας είδα μαλακες μπατσοι χθες το βράδυ έξω απο το ΟΑΚΑ να ξεκινατε με σούζες και παντιλικια μέσα στον κόσμο και στα αυτοκίνητα .....…
Μπράβο μαλακες !!!!!!!!!!!!!!

nikos_abel
17/09/2012, 12:51
Σε είδα χθές πηγαίνοντας στο Δε Μωλ να έχεις ένα Jeep Wrangler με τις λαστιχάρες του, τον εργάτη του, τα φιμέ κρύσταλλα, τα κόλπα όλα του
να κλείνεις από την αριστερή λωρίδα κόσμο και κοσμάκη για να πιάνεις δεξιά με το έτσι θέλω και αναρωτήθηκα...

...τι στο καλό πήρες τέτοιο εργαλείο και το έχεις σαν μόλις να βγήκε από την έκθεση, για να πηγαίνεις για καφέ στην άσφαλτο;

Ρητορικό το ερώτημα με την ελπίδα ότι δεν μπήκε στο μωλ αλλά συνέχισε να πάει σε κανά βουνό να το λασπώσει
και να το λακουβιάσει...

VASOS
17/09/2012, 15:26
Σε είδα στην άνοδο της Μεσογείων, στο ύψος του Πενταγώνου, να σφάζεις το κόκκινο μόνο και μόνο για να προχωρήσεις 5 μέτρα προτού σταματήσεις πίσω από την άλλη κ@αριόλα.

Αφού λοιπόν κόψατε αυτούς που έρχονταν από δεξιά με φανάρι λίγων δευτερολέπτων, στη συνέχεια, πάλι με κόκκινο, προχωρήσατε και παρολίγον να πατήσετε τους πεζούς που διέσχιζαν κανονικότατα το δρόμο.

Στο επόμενο φανάρι που σε πέτυχα δεν πιστεύω να χαλάστηκες? Πάντως στιγμή δεν σταμάτησες να τρως τα αμύγδαλά σου φακλάνα :moutza:.

Gms
17/09/2012, 15:44
Σε ειδα μαλακισμενη κωλογρια με το μοντους στην Ε.Ο να εχουν κανει ολα τα αμαξια χωρο για να περασει το ασθενοφορο και εσυ
να μιλας ανενοχλιτη στο κινητο και να μην κανεις λιγο δεξια να περασει το ασθενοφορο.Τι να πω ρε πουστη μου απλα δεν θα επρεπε να κυκλοφορουν στους δρομους τετοιοι ανθρωποι.Οπ λαθος ζωα ηθελα να πω.

elpo
17/09/2012, 17:36
Σας είδα μαζεμένους στη Μεσογείων, κάτω από τη γέφυρα της Κατεχάκη, την ώρα που έριχνε γάτες σκύλους και πιο πάνω ιπποπόταμους. Σας είδα τετράτροχοι να (προσ)περνατε και να μας λούζετε με τα σκατόνερα της Μεσογειων, που κατέβαιναν από Παπάγου-Χολαργό-Αγ. Παρασκευή. Με είδα να διασχίζω ένα συνεχόμενο ποτάμι μέχρι το Σταυρό. Οποιαδήποτε μοτό πλην ψηλόφτερων κολυμπουσε μέχρι κάρτερ και βάλε....

KostRider
18/09/2012, 23:10
σε είδα ηλίθιε suvάκια να επιχειρείς να ξεπαρκάρεις απο το πεζοδρόμιο που είχες καταλάβει με το έτσι θέλω,να σου κάνω σινιάλο στα @ρχίδια σου,μόνο με τις κόρνες με κατάλαβες και περίμενες...ά είχες και τα φώτα σβηστά....:moutza:

TROOPER
19/09/2012, 01:17
vanda δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα σε ειδα :lol::lol:

επισης αρμαγεδωνα (1)κοιτα τον δρομο και οχι τη γκομενιτσα με το ροζ φουστανακι μη το μαθει η γυναικα σου και δε σε σωζει τιποτα, (2)φορα το κρανος (μαλακα), (3)τραβα σε εναν ωρλ να σου βγαλει το κερι απο τα αυτια :lol::lol:

g_m900
20/09/2012, 05:48
σε ειδα πρωι πρωι ρε φιλε ακρανωτε με το μπλε ασπρο GSXR να τρως το φαναρι της συμβολης Βασ.Κωνσταντινου με τον δρομο που ερχεται απο το Ζαππειο. Εκει στο φαναρι του Τραμ ντε...!!!

προσπαθω να καταλαβω τι σκατα προσπαθουσες να καταλαβεις και περασες μπροστα μου με 3 χλμ κοιτωντας επιμονα.

ρε μαγκα εκει ολοι περιμενουν με το γκαζι σχεδον πατημενο και πολλοι ερχομενοι δεν πατανε φρενο καν για να περασουν με το πρασινο.

θα σε φαει κανενας λαχανο ρε μπαγλαμα !!!!

faraway
20/09/2012, 06:23
Νέος και ωραίος , άπειρος και 165ps , νύχτα και ξεκράνωτος , ευθεία και άνοιξες .....για τελευταία φορά . :(

Αντίο ξάδερφε , ήσουν το καλύτερο παιδί αλλά πήρες και ρίσκα που δεν έπρεπε .

Εις το επανιδείν λοιπόν ... :wave2:

kiloMeater
20/09/2012, 09:18
κριμα, σε καθε περιπτωση

chr1s_86
20/09/2012, 15:01
Σε είδα με το Z 750 με φουλ λινά πίσω και προστατευτικά και στις δύο μανέτες αλά motoGP :uplate:

TROOPER
20/09/2012, 17:27
σε ειδα πανταχου παρων Ζ-αρμαγεδων!!!!:wave2:

lewnidas_
20/09/2012, 18:21
Σε είδα σήμερα με το κουτί σου, να κόβω και να σε αφήνω να μπεις στο ρεύμα μου από παράδρομο και λίγο ποιο κάτω να στρίβεις μπροστά μου και να ανοίγεις φλας αφού έστριψες....
Ευτυχώς δεν το μετάνιωσα πικρά που σε άφησα μερικά δεύτερα νωρίτερα....

Ουυυυφφφφ.... Εάν δεν το έλεγα θα έσκαγα με τον καραγκιόζη.....

butterfly
20/09/2012, 20:09
Σε είδα στον καθρέφτη να ξεκινάς από πίσω μου....σε άκουσα και να κορνάρεις.....έκανα την μακακία να είμαι πολύ μπροστά και να μην βλέπω το φανάρι....και ξεκίνησες με κόκκινο ηλίθιε!!!! Το πέρασα το φανάρι με κόκκινο και θα με σουβλάκωνε η γιαγιά με το Atos. Τσάμπα το μπινελίκι που έριξα στην κυριούλα που περνούσε κανονικά με πράσινο......είχε δίκιο.....

railDG
20/09/2012, 23:21
Σε είδα μάνα (θεία,νταντά,δεν ξέρω ) πάνω στο παπάκι με το μωρό μπροστά και την τετράγωνη σχολική του τσάντα ανάμεσά σας να παίρνεις τη στροφή και το χέρι σου να μη φτάνει στο τιμόνι καλά καλά,γιατί ήσουν και κοντούλα...
Σ'αυτές τις περιπτώσεις το μητρικό ένστικτο κοιμάται;

KostRider
21/09/2012, 00:01
σε είδα μαλακισμένο με το corolla να με βλέπεις που έρχομαι απο κεντρικό δρόμο,σου κάνω σινιάλο να μην βγείς,στα @ρχίδια σου...με κοίταγες με απορία για τις κόρνες που σου έριξα,πάρ'τα :moutza:

skylaros
21/09/2012, 00:23
Φίλος έχω ρωτήσει άνθρωπο για το ίδιο πράγμα και μου είχε πει, πετάς φώτα νόμιζα πως ήταν για να βγω...

Σας είδα με τα παπιά και τα scooter να κάνετε σφήνες και αλλαγή λωρίδων χωρίς να κοιτάτε τίποτα ενώ ερχόμουν από αριστερά στην παραλιακή, Είδα και την κοπέλα που οδηγούσε το cbf η μόνη με κράνος και μπουφάν και να πηγαίνει κανονικά... απορώ πως έχουν επιβιώσει ορισμένοι ...

Opisthogonia
22/09/2012, 01:56
se vlepo arketes fores na pernas apo thn agora ston koridalo me to BMW1000rr sou despinida alla pote me kranos ...elpizo na to vlepeis kai na se kano na skeftis kalitera peri aftou ;)

ziggΥ
22/09/2012, 03:51
σε είδα μαλακισμένο με το corolla να με βλέπεις που έρχομαι απο κεντρικό δρόμο,σου κάνω σινιάλο να μην βγείς,στα @ρχίδια σου...με κοίταγες με απορία για τις κόρνες που σου έριξα,πάρ'τα :moutza:

σε περίπτωση που δε το ξέρεις, το σινιάλο με τα φώτα είναι συνήθως "σ'αφήνω να περάσεις", την άλλη φορά χτύπα κόρνα καλύτερα :wave2:

VANDA
22/09/2012, 09:59
σε είδα ******** με το corolla να με βλέπεις που έρχομαι απο κεντρικό δρόμο,σου κάνω σινιάλο να μην βγείς,στα @ρχίδια σου...με κοίταγες με απορία για τις κόρνες που σου έριξα,πάρ'τα :moutza:

Φίλος έχω ρωτήσει άνθρωπο για το ίδιο πράγμα και μου είχε πει, πετάς φώτα νόμιζα πως ήταν για να βγω...

σε περίπτωση που δε το ξέρεις, το σινιάλο με τα φώτα είναι συνήθως "σ'αφήνω να περάσεις", την άλλη φορά χτύπα κόρνα καλύτερα :wave2:

Αφήνω τα παραπάνω σχόλια γιατί ισχύουν (ειδικά αν του 'πέταξες' δυο φορές τα φώτα και όχι μια παρατεταμένη), for future reference.. μη τους βρίζεις άδικα τους ανθρώπους δηλαδή..

Συνεχίζουμε. :wave2:

atom_smasher
22/09/2012, 11:39
σε είδα να μου χαμογελάς συγκαταβατικά όταν άνοιξα το παράθυρο από το αυτοκίνητο και σου είπα να δώσεις το δεύτερο κράνος που είχες στον αγκώνα στον κύριο με το ss που ήταν ανάμεσά μας, όλο χάρη και προστασία καμία - αν θυμαμαι καλα ακουστικά είχε και γυαλιά ηλίου μονο. Νομίζω το κατάλαβε και αυτός. Στην Καλλιρόης κάθετα στον σταθμό του τραμ.
Σε είδα δανεικό dakar bmw να μου πέφτεις λόγω βλακείας μου σε μία μικρή κατηφορίτσα από το πάρκινγκ του περα λοκα στο πορτο ραφτη. Ευτυχώς καμία ζημιά πέρα από έναν καθρέπτη και το σηκώσαμε αμέσως με την βοήθειας ενός περαστικού ο οποίος έτρεξε αμέσως να με βοηθήσει. Αν εξαιρέσεις ότι χέστηκα λίγο πάνω μου ήμουν οκ.
Σε είδα δανεικό transalp ξανά και νομίζω σε συμπάθησα περισσότερο, παρότι η ζέστη ήταν αφόρητη για βόλτα το μεσημέρι στην Πύλη Τρικάλων. Είδα να παρκάρεις δίπλα σε ενα tiger όμως και φοβάμαι ότι η καρδιά μου ανήκει εκει. Είδα και πολλά άλλα 25 μερες Ελλάδα. Άλλα μου είχαν λείψει και άλλα όχι.

Panoskl
22/09/2012, 12:38
Σας βλέπω να με περνάτε με τα δίτροχα (και τρίτροχα) εργαλεία σας κάθε είδους (ναι, εγώ ο "κουτάκιας" είμαι) και από δεξιά και από αριστερά μέσα στην κίνηση... (και καλά κάνετε) αλλά... έτσι όπως το κάνετε δεν ξέρω τί να κάνω και πού να σταθώ για να σας διευκολύνω.

Αν είμαι στην αριστερή, πάω όσο πιο κοντά γίνεται στο πεζοδρόμιο ή στην νησίδα για να κάνω χώρο από δεξιά. Αλλά ακόμα ΚΑΙ από αριστερά περνάτε καμιά φορά ταυτόχρονα με τον άλλο που περνάει από δεξιά. Αν κάνω ότι προσπαθώ να διευκολύνω τον ένα, κινδυνεύω να κλείσω τον άλλο.

Όχι ταυτόχρονα αδέρφια... Ψυχραιμία και λογική.

Και όχι από τέρμα αριστερά ή τέρμα δεξιά όταν βρίσκεστε να ξυρίζετε τα κάγκελα του Αβραμόπουλου και να ξύνετε τα πεζοδρόμια.

Τεράστιο ρίσκο και αδικαιολόγητο.

Panoskl
22/09/2012, 12:40
Σε είδα στο KTM (Adventure?) με δυο πατερίτσες δεμένες πίσω.

Ελπίζω να μην είναι δικιές σου αλλά αν είναι περαστικά. Γενικά περαστικά!

Bradipous
22/09/2012, 13:16
Σε ειδα κωλομπατσε να προσπαθεις να κανεις εντο στο φαναρι ενω ακολουθουσαν ακομα 2-3 μηχανες με μπατσους.

koufou
22/09/2012, 19:54
Σε ειδα με το Tiger και την κοπελα σου πισω (χωρις κρανος και οι δυο), να πας απο το ενα φαναρι στο αλλο στη Βουλιαγμενης ολο σουζα :a31:

kostas_1100gs
23/09/2012, 16:21
Σας είδα με τα κλασικά σας, GT 1000, και σας θαύμασα

AUFGEBRACHT
23/09/2012, 20:37
Σε είδα σήμερα στο λιμάνι του Ναυπλίου BMW 1150GS με γερμανικές πινακίδες και αυτοκόλλητα από τα ταξίδια σου κι έπαθα πλάκα... Αφρική, Λατινική Αμερική και δε συμμαζεύεται,τί να λέμε τώρα :a012: Μ' άρεσε και η ζωγραφιά στο φαίρινγκ αναμνηστικό από το ταξίδι σου στη Ναμίμπια το 2010. Καλούς δρόμους να έχεις και το εργαλείο σου ήταν ετοιμοπόλεμο και ταξιδιάρικο.

panos1050
23/09/2012, 22:09
Σε είδα σήμερα στο λιμάνι του Ναυπλίου BMW 1150GS με γερμανικές πινακίδες και αυτοκόλλητα από τα ταξίδια σου κι έπαθα πλάκα... Αφρική, Λατινική Αμερική και δε συμμαζεύεται,τί να λέμε τώρα :a012: Μ' άρεσε και η ζωγραφιά στο φαίρινγκ αναμνηστικό από το ταξίδι σου στη Ναμίμπια το 2010. Καλούς δρόμους να έχεις και το εργαλείο σου ήταν ετοιμοπόλεμο και ταξιδιάρικο.

Μήπως ήσουν μαζί με δυο multi μαύρα , το παλιό και το 1200;
Πρέπει να ήταν και αλλα αλλα δεν τα πρεσεξα

webassasin
24/09/2012, 03:06
Σε ειδα να σταματας πανω στη στροφη επειδη ετσι σου κ@υλωσε,καποια βιτρινα θα κοιτουσες μωρη γιδα.
Μετα εκανες κινηση αριστερα,ενω πηγαινα να σε περασω.
δεν ακουσες τα λαστιχα μου.
χωθηκα δεξια και αποφασισες οτι θα στριψεις δεξια.
παλι δεν καταλαβες τιποτα.
παλιογ@μιολα, πηγες να με ριξεις 2 φορες σε 3 δευτερολεπτα και δεν πηρες χαμπαρι τιποτα.
Με ειδα και εμενα να κανω σφηνα σε ενα αγροτικο σε στροφη απο φαναρι,πιστεψα οτι χωραω αλλα μπηκες κλειστα αδερφε.
Σορρυ οπως και να εχει.
Ειδα και ενα περιπολικο να περναει μαλλια,μετα ειδα ασθενοφορο να φευγει και καποιον αλλο κατω,κοσμος απο πανω,αλλα δεν ειχα χρονο να σταματησω.
Στον καινουργιο δρομο που μπαινει απο Λακωνικης προς Ταξιαρχες,ξερει κανεις ?

AUFGEBRACHT
24/09/2012, 17:07
Μήπως ήσουν μαζί με δυο multi μαύρα , το παλιό και το 1200;
Πρέπει να ήταν και αλλα αλλα δεν τα πρεσεξα

Ήμουνα με ένα μαύρο Britax (όχι δικό μου, της κορούλας μου, αυτή κοιμόταν μέσα...) :pipila:

karellen
24/09/2012, 20:46
Σας είδα ένα σωρό GS και 2-3 Multistrada 1200, ολόκληρο κονβόυ από Πύλο προς Καλαμάτα σήμερα το μεσημέρι.
Σας έπαιξα τα φώτα αλλά φαινόταν λίγο παράξενο να σε χαιρετάει ένα φορτηγό γεμάτο σταφύλια!

Που τραβάγατε βρε; :wave2:

Motoneos
24/09/2012, 20:55
Σε είδα dakar 650 να πέφτεις στο δρόμο και να στάζουν τα υγρά του ψυγείου. Ατύχημα κοντά στο Παίδων, σήμερα γύρω στις 7-7παρά το απόγευμα. Το παλικάρι ευτυχώς δεν έπαθε τπτ σοβαρό απ' ότι είδα, μόνο κάτι γραντζουνιές. Ήμουν μπροστά με το όχημα (κουτί το λέτε), και σταμάτησα να δω τι έγινε. Δεν το είδα από την αρχή μόνο με την άκρη του ματιού μου από τον καθρέφτη του κουτιού. Πως στο καλό έγινε?

guzzistas
24/09/2012, 21:44
Σε είδα παλιό guzzi σε αγγελία και σε τσίμπισα... πας για ανακατασκευή-μετατροπή σε cafe racer subito!

jimmis5
24/09/2012, 22:14
Δεν σε ειδα κατσικουλα τι γυρευε εκει μοναχη,ευτυχως τελευταια στιγμη την γλυτωσες και εσυ και εγω και το καφασακι μου

simeon
24/09/2012, 22:42
σας βλεπω καθε μερα να ψοφατε για τσακωμό και για να την πειτε στους άλλους (ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο) ενω θα μπορούσατε άνετα να έχετε αποφύγει καταστάσεις χωρίς κανένα κίνδυνο!!!
χαλαρωστε! ολοι νευριαζουμε και όλοι κανουμε λάθη!

αν εχεισ 3 λωριδες αδειες και δεις καποιον να παει να βγει απο τον παραδρομο κανε λιγο αριστερα χωρατε και οι δύο δεν ειναι αναγκη να πας να πεσεις πανω του για να του την πεις....
αν δεισ καποιον που δεν σε είδε πατα μια κόρνα ή πατα φρένο λίγο νωρίτερα δεν ειναι αναγκη να κάνεις οτι πλακώθηκες στα φρένα για να του την πείς...
κτλ κτλ κτλ....
χαλαρα ολοι στο ιδια καζανι βραζουμε...

sek
24/09/2012, 23:35
Σας είδα ένα σωρό GS και 2-3 Multistrada 1200, ολόκληρο κονβόυ από Πύλο προς Καλαμάτα σήμερα το μεσημέρι.
Σας έπαιξα τα φώτα αλλά φαινόταν λίγο παράξενο να σε χαιρετάει ένα φορτηγό γεμάτο σταφύλια!

Που τραβάγατε βρε; :wave2:

Ήταν οργανωμένο κόλπο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129737) από φόρουμ με ελικοφόρα.

Σε είδα κατά τις 5 το σπόγεμα, ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι στην Τσιμισκή, να βάζεις δερμάτινο και κράνος για να καβαλήσεις το monster σου, αλλά ρε κοπελιά μπορείς να αδηγήσεις με τακούνια??? :confused:

brosakas
25/09/2012, 16:15
Σε είδα εχθές με το -ομογολουμενως-πανέμορφο four από Πειραιά μέχρι Καμίνια να κατακρεουργεις τον ΚΟΚ όπως και να με κλείνεις δύο φορές.
Γλιτωσες τα μπινελικια επειδή-ίσως λέμε τώρα-σεβάστηκαν την ηλικία σου ????
Ααααα και ξέχασα.....φοράμε και κάνα κράνος έεεεε...όχι επειδή έχουμε φιλπα πινακίδες είμαστε υπεράνω...

faraway
25/09/2012, 16:31
Σε είδα με το 1150 το ασημί , να με περνάς παράνομα πάνω στο φανάρι αγχωμένος για το αν θα προλάβεις ή θα σφηνωθείς πάνω στη νησίδα που υπάρχει εκεί χρόοοονια τώρα ....αλλά και κερασάκι στη τούρτα μόλις πέρασες να γυρνάς και να με κοιτάς και με υφάκι .

Συγνώμη ρε άρχων του δρόμου , που δεν βγήκα εκτός δρόμου με 10 τόνους όχημα , για να περάσει η αφεντιά σου πιο γρήγορα μέχρι το επόμενο φανάρι που ήταν κόκκινο στα επόμενα 50 μέτρα :moutza::moutza:

brosakas
25/09/2012, 16:34
Ααααα και εσένα ΚΟΠΑΝΕ με το μαύρο blackbird είδα εχθές το βράδυ κατεβαίνοντας ΕΟ στο ύψος του Ρέντη να έχεις κολλήσει πίσω από τη δεσποινιδουλα με το cinquecento και να κανεις μαγκιες.Καταλαβαίνεις υποθέτω ότι σε ενδεχόμενη "στραβή",εσύ θα έχανες περισσότερα από ότι η κοπελα.

Odin#9681
26/09/2012, 08:16
έχω δει πολλές φορές παιδάκια πάνω σε σκούτερ, μπρος, πίσω, ακράνωτα, με το κράνος του μπαμπα +5 νούμερα, σάντουιτς ανάμεσα στους περήφανους γονείς. Αλλά αυτό που είδα χτες με σόκαρε. Τύπος να ανεβαίνει τη Συγγρού με τα όσα και το παιδάκι στριμωγμένο ΚΑΤΩ από τα πόδια του, ανάμεσα σε σέλα και ποδια. ΓΑΒ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ