View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
GIXXERAKIAS
26/09/2012, 08:23
Σε είδα μλκά με το παπί να βλέπεις ότι έχει βγάλει φλάς η κοπέλα με το Ν να αποφύγει φορτηγό που έχει σταματήσει δεξιά στην Τραλλέων (Γαλάτσι) και να πηγαίνεις στην νεκρή γωνία της,μόλις η κοπέλα κάνει κίνηση την αρχίζεις στα βρισίδια και εκείνη παραδέχεται το "λαθος" της και ζητάει συγνώμη τρομαγμένη......έχε χάρη πού ήμουν με το αμάξι ρε π@υστη γιατί μετά το κάθε Ν που θα έβλεπες θα σου θύμιζε το Μ00Νι της μάνας σου.....
Ζώα ρε πστ μου λές και όλοι ξεκίνησαν Βαλεντίνηδες και Σουμάχερ.....:rolleyes:
harris_x
26/09/2012, 16:30
Σε είδα μ@λ#κα να μου πετάγεσαι σα τον βοσκό με το δυομισάρι σου.
Κόντεψα να τσακιστώ για να μην πέσω πάνω σου, και μου ήθελες και ευγένειες......
Σκέφτηκες ποτέ πως αν έπεφτα πάνω σου μάλλον θα χτυπούσες περισσότερο;
Βέβαια θα μου πεις, αν το είχες σκεφτεί θα πρόσεχες παραπάνω...
Πάλι καλά, μείναμε στα μπινελίκια, αν έπεφτα όμως θα είχαμε show.
Σε είδα πουτ@να βίδα στο πίσω μου λάστιχο πρωί-πρωί....
Έτσι για να μου φτιάξεις τη μέρα...
nightwish
27/09/2012, 12:09
Σε είδα μαλακισμενη στον
περιφερειακό της δραπετσωνας να οδηγείς πέρα δοθε γιατί απλά εγραφες στο τηλέφωνο......και να ήταν μόνο αυτό ;;;;;;;;;
Μου την έσκασαν απο πίσω στο φανάρι γιατί απλα δεν έλεγες να αφήσεις το γαμημενο το τηλέφωνο ......... Φταίω και εγω όμως που μετα δες σ´αρπαξα απο το λαιμό μετα.......απλα περιορίστηκα σε παναγιες και αλλα επίθετα για μανάδες
chr1s_86
27/09/2012, 13:30
Σας βλέπω μερικούς (συνήθως με σκούτερ) να πηγαίνετε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, στην ίδια ταχύτητα με αυτά ! :moutza::mad:
Giorgos19
27/09/2012, 14:14
Συνάδελφε με το μαύρο Ζ750 χθες κατά τη μία το βράδυ στη Βουλιαγμένης, αν διαβάζεις αυτές είναι για σένα :beer: :beer: :beer: ;)
Δεν βλέπετε την ταμπελίτσα ''Απαγορεύεται η στάση κι η στάθμευση'';Κι όμως,δεν επιτρέπεται ούτε τους ζυγούς ούτε τους μονούς μήνες το παρκάρισμα στην κάθοδο της Αθηνάς στον Κορυδαλλό.ΔΕΝ χωράμε!Ο ένας πετάγεται απ'το στενό,ο άλλος διαβαίνει το δρόμο,ο άλλος κάνει προσπέραση εντελώς στο αντίθετο ρεύμα και το λεωφορείο δεν ξέρω πως τα καταφέρνει.
Όσο για εσένα που άνοιξες και την πόρτα σου άνετος,ενώ ξέρεις πως δεν υπάρχει χώρος να πάω πιο δίπλα δε σε βλέπω καθόλου καλά αν σε ξαναπετύχω.Αϊ σιχτίρ σήμερα.
Δεν βλέπετε την ταμπελίτσα ''Απαγορεύεται η στάση κι η στάθμευση'';Κι όμως,δεν επιτρέπεται ούτε τους ζυγούς ούτε τους μονούς μήνες το παρκάρισμα στην κάθοδο της Αθηνάς στον Κορυδαλλό.ΔΕΝ χωράμε!Ο ένας πετάγεται απ'το στενό,ο άλλος διαβαίνει το δρόμο,ο άλλος κάνει προσπέραση εντελώς στο αντίθετο ρεύμα και το λεωφορείο δεν ξέρω πως τα καταφέρνει.
Όσο για εσένα που άνοιξες και την πόρτα σου άνετος,ενώ ξέρεις πως δεν υπάρχει χώρος να πάω πιο δίπλα δε σε βλέπω καθόλου καλά αν σε ξαναπετύχω.Αϊ σιχτίρ σήμερα.
οταν παραπονεθηκα τοσο σε γιαλαντζι οσο και σε oem οργανα η απαντηση που πηρα ηταν οτι εχουν εντολη να μη γραφουν προκειμενου να τονωθει η αγορα!!!
σε ειδα μαρινακη μεσα στο χ5 με το δικαβαλο tdm για συνοδεια στα τελειωματα της προχτεσινης πορειας και ενω ακομα γινεται πανζουρλισμος στο υψος του φιξ να γκαζωνει ο οδηγος σου και οποιον παρει ο χαρος...:moutza:
Bradipous
28/09/2012, 01:36
Σε ειδα με το κουτι σου να με προσπερνας σε διπλη γραμμη πριν απο γεφυρα και να με κορναρεις για να παω ακρη. Το μπηνελικι το εφαγες παντως.
Σε ειδα και εσενα μετα απο λιγα χλμ να εισαι στην ακρη του δρομου και να πεταγεσε για αναστροφη, για μερικα εκατοστα σου ξεφυγα. Παλι καλα που ειμαι και ελουρος δηλαδη αλλιως θα σε κλαιγανε τωρα.
Manalishi
28/09/2012, 09:30
Σε είδα....με τον......έλικα στην πλάτη.. Quo Vadis???
269596
269597
Σε είδα να βγαίνεις με το παπί σου από στενό στη κάθοδο της Θηβών και να αρχίζεις να την ανεβαίνεις....Είχες το γιο σου επάνω και μάλλον τον πήγαινες σχολείο. Το κακό είναι ότι δε μου φάνηκε και πολύ παράξενο....
Manalishi
28/09/2012, 10:13
Σε είδα μικρό κοριτσάκι να κάνεις το.....εμπόρευμα σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.....Ήσουν γλύκα όντως!!!!
269598
Σε είδα κάτω ταλαίπωρε πακετά εκεί στο Χαλάνδρι με το πόδι χτυπημένο χαμηλά...
Από ότι κατάλαβα, το παιδί με το σκούτερ, παραβίασε το στοπ.
Περαστικά!
nikos_abel
28/09/2012, 20:11
Σε είδα από το μπαλκόνι μου το απόγευμα να έχεις παρκάρει στη γειτονιά μου.
Ποιος είσαι;
269612
Red Rider
29/09/2012, 16:55
Σε είδα με το busa,άσπρο με τα μπλέ αυτοκόλητα και κράνος agv μαύρο rossi replica.
Όχι μόνο με προπέρασες από δεξιά(και ας ήμουν στην δεξιά λωρίδα..) αλλά πήγες και να απογειωθείς μπροστά μου στο σαμαράκι..:eleison:
χαχχααχ τι θυμηθηκα...
πριν χρονια... ημουν με το κουτι στην Ιερα οδο, κολημενα τα παντα, ημουν τερμα δεξια διπλα στο στενο, λεω θα κανω δεξια να φυγω απο αλλου, βγαζω φλας, κοιταω τον καθρεφτη μηπως ερχετε κανα δικυκλο, τιποτα, ξεκιναω για δεξια και ΣΕ ΒΛΕΠΩ μουρη του βεσπακια κολημενη στο τζαμι του συνοδηγου χχαχααχαχαχαχαχ
ερχοσουν απο το πεζοδρομιο, ενας θεος ξερει γιατι, ευτυχως δεν επαθες τιποτα... πηγες να ξεκινησεις να με βρισεις, αλλα μετα ευτυχως καταλαβες τι εκανες μολις σου ειπα "εισαι καλα φιλε μου? μα καλα, απο που ηρθες" και εφυγες κακην κακως χεεχεχε
Ετσι η βεσπα, αλμα απο το πεζοδρομιο στην πορτα του συνοδηγου αχαχαχχα
AUFGEBRACHT
30/09/2012, 10:28
Σας βλέπω καθημερινά με τα κωλοαυτοκίνητά σας νεοέλληνες παρτάκηδες να τα έχετε παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια και στις ράμπες για ΑΜΕΑ και για καροτσάκια, επειδή θέλετε τα γ@μημένα σας να τα αράζετε κάτω από το κωλόσπιτό σας για να μην περπατήσετε 2 μέτρα παραπάνω και σας πέσει ο κώλος!!! Κατέβηκα σήμερα με την κορούλα μου με το καρότσι και τη μισή διαδρομή ήμουν συνέχεια στο δρόμο δίπλα στα διερχόμενα αυτοκίνητα επειδή πεζοδρόμια και ράμπες είχαν καταληφθεί από τα αυτοκίνητα. Βάλτε τα στον κώλο σας που χωράνε ρε, όχι στα παζοδρόμια!!! Άϊ σιχτίρ θέλετε να γίνουμε και κράτος μετά...
PetranGR
01/10/2012, 12:29
Μια όμορφη μέρα, έβαλα και για 1η φορά στην ζωή μου 100άρα βενζίνη και ήμουν με ένα χαμόγελο ως τα αυτια με το 125 μου, ηλιθιε Mercedezakia με πράσσινο χρώμα και μοντέλο του 2000, να ερχομαι προς το φαναρι με 40-50,και εσυ ενω ησουν σταματημενος και πολυ κοντα σου , να αλλαζεις λωριδα και να πηγαινεις αριστερα,να γλιστραει το λαστιχο μου να ερχομαι διπλα σου , να σε λεω κατεβασε το παραθυρο και εσυ αμετανοητος δεν εκανες τιποτα,το κατεβασες σε ειπα 2-3 κουβεντες και εσυ αρχισες να βριζεις και να λες "ποιος ειμαι εγω ξερεις ? μπορω να σε διαλυσω" λεω "Εγω ξερεις ποιος ειμαι ?" λεει ρε δεν θα με μιλας εμενα ετσι δεν ξερεις τι δυναμη εχω,και του χτυπαω την πορτα και του λεω ελα μετα το φαναρι να δεις εγω τι δυναμη εχω ζωο , μετα συνεχισε να βριζει ,και περιμενα μετα το φαναρι να κατεβει αλλα εκανε αναστροφη στην εγνατια πανω και εφυγε.
Παει μια τοση ομορφη μερα !!!
ΣΕ ΕΙΔΑ με το (μπλε?) Triumph Street (?) Triple στο Χαιδαρι με κατευθυνση προς Ελευσινα, να ξεκινας απο το φαναρι με σουζα... εγω ερχομουν κομματια με το Ibiza και ακολουθησα, καποια στιγμη σε περασα, με ξαναπερασες, ξαναπερασα πριν τα φαναρια στα διυλιστηρια ασπροπυργου, πρεπει να ελεγε καπου στα ...όντα το κοντερ.
Στο φαναρι σταματας διπλα μου με κοιτας και γελωντας λες "χαχα τεζα το πας δεν μπορουσα να σε φτασω", ειμαι σιγουρος οτι αστειευοσουν, εκτος αν σε ειχε τρελανει ο αερας, δεν εχει και φερινκ το εργαλειο.
Ειπαμε δυο κουβεντες και στο πρασινο εφυγες με μια μεγαλοπρεπη σουζα!
Καλές βόλτες! :beer:
Σε ειδα χθες στις 10 το βραδυ φιλε μου κουστουμαρισμενε στην καθοδο τησ Συγγρου,να τσιγκλας για κοντρα με το ποταμοπλοιο Gs 1150.
Το μηχανακι που καβαλας ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειναι για πολλα τετοια ...
Σε χαρηκα παντως που ησουν προβλεπομενος...
Σας είδα 2 παλικάρια κοντά στα "ήντα" την περασμένη Παρασκευή στην Εγνατία προς Κοζάνη με τις τριπλέτες σας να φωνάζουν εκδρομή (Αν δεν απατώμαι με GS) ....Ευγενέστατη η χαιρετούρα κατα την προσπέραση μα ....Συγνώμη που δεν μπόρεσα παρα να γνέψω με το κεφάλι ....Βλέπεις ...για να πιάσω 130χλμ την ώρα είμαι στις 12.000 στροφές ...χέρι δεν σηκώνεται . Καλές βόλτες :) !
DimChios
04/10/2012, 18:16
Σε είδα κοπελιά μου όμορφη, με το μινάκι σου, τα πεδιλακια σου, όλο χάρη που κατέβηκες τα σκαλιά και μπηκες μεσα στο μαγαζί... σε είδα μα και... μύρισα γυρω στο 1,5 κιλό τυρίλα που κουβάλαγες πανω σου!
Μα, πόσο καιρο εχεις να κανεις μπανιο????? Κριμα κριμα...
:cry:
Billymuse
04/10/2012, 19:10
ω ναι λοιπον,σε είδα σημερα πανέμορφη μου Streetfigther s κατακόκκινη με τις dual termignoni σημερα στο κουκάκι έστω και παρκαρισμένη παρά εν κινήσει....να την προσέχεις φίλε μου ...
Σε ειδα φιλε στα Τρικαλα με το ασημι-κοκκινο aprilia pegaso εστριψες προς φρουριο! Να λοιπον που ειμαστε καμποσοι με Πηγασο και στα Τρικαλα!
σε ειδα ταριφα που απο τερμα δεξια εστριψες αριστερα για να μπεις απο π.ραλλη στη πειραιως.επειδη ξερω ομως οτι υπαρχουν μαλακες και προσεχω, σε απεφυγα και ακουσες τα καντηλια σου!
σε ειδα κι εσενα ΜΑΛΑΚΑ ποδηλατη στη β.σοφιας.την επομενη φορα κρανος,φωτα,ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ και δεξια γιατι εχτες γλιτωσες και την τουμπα (με τη μαλακια που πηγες να μου κανεις) και το ξυλο.
εγω θα το γραψω διαφορετικά
σε ειδα να σε περνάω στην Υμηττου στο 1ο νεκροταφείο και στο φανάρι να με κραζεις γιατί σε πέρασα απο δεξία.
1) δεν εισαι δε εθνικη οδο να σε περναω απο τα αριστερα
2) στην λωριδα μου ημουν και απο την λωριδα μου σε προσπερασα
3)το παπί σου δεν ειχε καφρεφτες και η κοπελια πισω δεν φοραγε κράνος
4) οχι τπτ αλλο με ειρωνευοσουν κιολας οταν σου απαντησα ηρεμα, νταξει σκεφτηκα οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με προβληματα αλλα και εμεις προβληματα εχουμε.
akis_trevor
05/10/2012, 14:42
σας ειδα χτες το μεσημερακι 4-5 gs 1200 στο κεντρο της πατρας,προβλεπε με πινακιδες εκ πολωνιας...καλους δρομους να εχετε παιδες!!!:beer:
nassosxlvbros
05/10/2012, 14:55
Σε βλέπω (και σε ακούω) μαλάκα με το μαύρο TDM να βολτάρεις με ξερογκαζιές μπράου-μπράου στο πεζόδρομο της Πυθέου στο Νέο Κόσμο (στο Τρίκυκλο)...όλη μα ΟΛΗ τη μέρα πάνω κάτω..:moutza: τι διάολο άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις;
Δε ξέρω πότε θα βουτήξω καμιά σανίδα και θα σε κάνω ασορτί με το χρώμα του TDM...:mad:
George_Sp
05/10/2012, 20:29
Σε είδα μ@λακιστήρι στη γειτονιά μου σήμερα το απόγευμα στις 5 να κλέβεις βενζίνη από το παπί του γείτονα.
Ηλικία μεταξύ 25-30 ψιλός λεπτός με μπλε μαύρη μπλούζα και βερμούδα. Γκρι Jet κράνος και μπανταρισμένο δεξί πόδι. Τον κατάλαβα από ένα πλαστικό μπουκάλι 1μιση λίτρου που άκουγα να ξεδιπλώνει στην απέναντι πυλωτή. Με το που βγήκα άδειαζε την βενζίνη από ένα παπί. Πήρα καπάκι τηλέφωνο 100. Ήρθαν εντός 5λέπτου μεν αλλά αρκετά αργά για να έχει ήδη γεμίσει το βυσσινί σκούτερ του σαν κύριος και να φύγει με κατεύθυνση το Μπουρνάζι. Η περιγραφή πάντως που έδωσα ήταν πολύ πλήρης. Δυστυχώς μέχρι να κατέβω από το μπαλκόνι και να φτάσω το σκούτερ που είχε παρκάρει στη γωνία ήδη έβγαινε στο Κηφισσό και δε πρόλαβα να πάρω πινακίδα.
Είμαι σίγουρος πάντως οτι τα παιδιά θα τον μαγκώσουν για πλάκα μιας και η περιγραφή που έδωσα στο τηλέφωνο αλλά και στην καταγραφή ήταν παραπάνω από πλήρης. Κρίμα να μην προλάβω πιο κοντά μηχανάκι να δω μάρκα ή πινακίδα.
KostRider
06/10/2012, 17:58
σε είδα γρόθε :moutza: με το ibiza να παίρνεις κλειστά τη στροφή και να έρχεσαι καταπάνω μου....ευτυχώς την έπαιρνα κι εγώ κλειστά και ήμουν με τη μοτο,αλλιώς θα γινόμασταν αλοιφή....:cry:
soter3gm
06/10/2012, 18:42
Σε είδα μαλακισμένη στην Ιερά οδό να είσαι τρικάβαλη με το μωρό σου πάνω στο τριμπούρδελο και να το κρατάς ψηλά σαν να είναι λάβαρο και να το ανεβοκατεβάζεις για να γελάει και για να βλέπει μπροστά ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΗ
karellen
06/10/2012, 19:03
Σας βλέπω, όταν είμαι με το φορτηγό και ανταμώνουμε σε κανά στενό,πώς τσακίζεστε να κάνετε στην άκρη μη σας γρατζουνίσω το τουτού και γελάω χαιρέκακα.
Βλέπεις με το μηχανάκι δεν απολαμβάνω τέτοια προνόμια...:evil:
Σας είδα σήμερα στους Ψαράδες Πρεσπών, φτάσατε την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω και τα είπαμε λίγο, από Πάτρα και Άρτα μου είπες.. καλό δρόμο..
σε ειδα George_Sp χτες μπροστα στον σταθμο του ρουφ η εκανα λαθος?
Σας είδα σήμερα στους Ψαράδες Πρεσπών, φτάσατε την ώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω και τα είπαμε λίγο, από Πάτρα και Άρτα μου είπες.. καλό δρόμο..
:wave2:
Nα σαι καλά φίλε , καλούς δρόμους να έχεις πάντα !!!
Υγ. στο 3,47 μπορείς να σε δεις κιόλας . ;)
http://www.youtube.com/watch?v=K2U0kGzPTtI&feature=plcp
KostRider
07/10/2012, 16:20
σε είδα να σου πέφτει το σκούτερ,ενώ το πάρκαρες και ευτυχώς το σήκωσες,ελπίζω να σου έμειναν μόνο γρατσουνιές και να μην έσπασε κάτι...:sick:
AUFGEBRACHT
07/10/2012, 20:36
Σε είδα τρισμέγιστε κ@ργιόλη με το BMW Z4 να περνάς στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσεις το Mercedes που ήταν μπροστά σου, κάνοντας διπλή αντικανονική προσπέραση σε κλάσματα δευτερολέπτων και όλα αυτά για 10 μέτρα απόσταση... έπρεπε να σ' άφηνα μπινέ στο αντίθετο ρεύμα αλλά ο απέναντι που ερχόταν δεν έφταιγε σε τίποτα. επειδή έχεις φαλλικό σύνδρομο προσπαθείς να το αναπληρώσεις με το γ@μημένο σου τουτού... Πάρτε το χαμπάρι ρε νεοέλληνες μικροτσούτσουνοι αυτής της συνομοταξίας, ΟΣΑ παντιλίκια και καφριλίκια να κάνετε δε σας μεγαλώνει!!!
Σας ειδα σημερα στο Στορκ για καφεδακι και σουπερμπαικ, καλους δρομους! :wave2:
Ειδα και καποιον να τον βαζουν σε ασθενοφορο στην επιστροφη προς Κορινθο :sick: Ελπιζω να ειναι καλα ο φιλος!
Και στο δρομο απο Ισθμο προς Κορινθο ειδα εναν με παπι και ενα πιτσιρικι απο πισω να προσπαθει να κρατηθει, δεν πρεπει να ηταν καν 2 χρονων, ουτε σε φαση να καταλαβει το concept "Κρατησου μην πεσεις", ποσο μαλλον να το βαλει εκει πισω... και ηταν πισω γιατι μπροστα ειχε ενα τεραστιο κουτι αναμεσα στα ποδια του ο τυπος!!! (οχι οτι μπροστα θα ηταν καλα, αλλα θα υπηρχαν τρομερα λιγοτερες πιθανοτητες να πεσει απο μονο του). Πραγματικα δεν ξερω τι εχετε στο κεφαλι σας...
σε ειδα σημερα τυχερε ducatisti με το πανεμορφο paigale σου στην παραλιακη στο ρευμα προς Πειραια και μου τρεχαν τα σαλια. Πισω σου ενα hayabusa first edition να σ ακολουθει στην ροδα, δεν καταλαβα αν εισασταν παρεα ή ο τυπος με το hayabusa σ ειχε παρει απο πισω για να περνει ματι. Ημουν με το τουτου αλλιως και εγω το ιδιο θα εκανα. Να σαι καλα και να προσεχεις την κουκλιτσα σου.
karellen
08/10/2012, 15:31
Σας είδα Ραταπλάνηδες-Τζίμιδες και λοιπούς θαλασσογράφους ΠΣΚ στην Καλαμάτα χτές το μεσημεράκι,αλλά τα είπαμε για 5 λεπτούλια μόνο.
Βιαζόσασταν για Πύλο και δεν μπόρεσα να κεράσω καφέ.
Νεξτ τάιμ λοιπόν :wave2:
panos1050
08/10/2012, 23:48
Σας είδα σήμερα με τα vstrom το απογευματακι στην ΕΟ Αθηνών κορίνθου
tom kissas
09/10/2012, 11:23
Σε βλεπω σχεδον καθε μερα μαυρο sr 500 στην πευκη απεναντι απο το crown. κουκλι το ατιμο...
GIXXERAKIAS
09/10/2012, 11:26
Σε είδα ταρίφα στα 20 μετρα μπροστά μου με 80χιλ να έχεις μείνει σταματημένος στην ποσειδώνος με αλαρμ αναμμένα στην μεσαία λωρίδα,αφού άναψε φλάς και σε προσπέρασε το λεωφορείο του Athens Sight Seeing στο τσάκ χωρίς καν να αναψει αλαρμ να προειδοποιήσει εμάς πίσω.Πάγωσε το αίμα μου λέμε.....πλακώθηκα στα φρένα στιγμιαία και αν δεν τα άφηνα να προσπεράσω απο δεξιά στο παρατσάκ θα επεφτα πάνω του με το λιγότερο 70χιλ.:sick:
devil's animal
09/10/2012, 11:28
σε ειδα π0υτανα κατσικα στην μεση του οδοστρωματος, πανω στην Κ2 και εγινα ετσι--->:eyepop:
την επομενη φορα να ξερεις, θα παρω το τρακτ...εεε...το bimota, θα σε κεντραρω και θα γινεις και γ@μω τα παϊδακια...:smokin:
Bradipous
09/10/2012, 13:35
Σας ειδα την κυριακη 7/10 κατα τις 6:30 το απογευμα 9 μηχανες στον παραδρομο πισω απο olumpus plaza. Ωραιοι :beer:
Odin#9681
09/10/2012, 13:41
Σε είδα το πρωι και μου φτιαξε η μερα..Ησουν οπτασια πάνω στο ΡΟΖ LIBERTY σου...με τα όλα σου..φθαρμένο πέτσινο μπουφάν custom κτλ αλυσίδες στο πλαι του στρατιωτικου παντελονιου, προβλεπε μουσακι και κοτσιδα, αρβυλο και κρανακι μαυρο Β' ΠΠ. γιο μαν!
SpineshankD
09/10/2012, 18:23
Σε ειδα πριν καμμια βδομαδα,κλασσικα στα μανιατικα να τριγυρνας στο μηχανακι για να παρεις καφε
η να κανεις κανα θελημα στο μαγαζι.
Χαιρετηθηκαμε με ενα "ελα ρε ψηλε" δικο μου
και υπεθεσα οτι θα σε πετυχαινα σημερα στο μαγαζι να κανουμε κανα τσιγαρο να πουμε καμμια μαλακια μεχρι να κανω την δουλεια για την εταιρια....
Κυριακη ξημερωμα καπου στην Κηφισια μας την εκανες ρε αλητη,η δικια σου εμεινε εδω αλλα εσυ δεν την παλεψες.
Ηθελα να κανω ενα τσιγαρο το πρωι να γελασουμε λιγο να ανοιξει η διαθεση μας αλλα μας γαμησες ψηλε.
Συγγνωμη που δεν ηρθα σημερα στην κηδεια σου.Θα το μετανιωσω το ξερω αλλα δεν.....
Γεια σου ρε ψηλε....γεια σου ρε Νικολα....
plimiras
09/10/2012, 20:50
Σε ειδα πριν καμμια βδομαδα,κλασσικα στα μανιατικα να τριγυρνας στο μηχανακι για να παρεις καφε
η να κανεις κανα θελημα στο μαγαζι.
Χαιρετηθηκαμε με ενα "ελα ρε ψηλε" δικο μου
και υπεθεσα οτι θα σε πετυχαινα σημερα στο μαγαζι να κανουμε κανα τσιγαρο να πουμε καμμια μαλακια μεχρι να κανω την δουλεια για την εταιρια....
Κυριακη ξημερωμα καπου στην Κηφισια μας την εκανες ρε αλητη,η δικια σου εμεινε εδω αλλα εσυ δεν την παλεψες.
Ηθελα να κανω ενα τσιγαρο το πρωι να γελασουμε λιγο να ανοιξει η διαθεση μας αλλα μας γαμησες ψηλε.
Συγγνωμη που δεν ηρθα σημερα στην κηδεια σου.Θα το μετανιωσω το ξερω αλλα δεν.....
Γεια σου ρε ψηλε....γεια σου ρε Νικολα....
μήπως ηταν απο πετρούπολη? γιατί έπεσα πανω σε μεγάλη παρέα από μοτο στην πετρουπόλεως που συνόδευαν το φιλαράκι τους σήμερα τό απόγευμα. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΦΙΛΕ
:(
DimChios
10/10/2012, 08:15
σε ειδα ΚΟΥΤΑΚΙΑ :p RedRider με το 106 σου προχτες Κυριακη στη γειτονια σου με ολη την οικογενεια!
:beer::beer::beer::beer:
Σε είδα πριν λίγο στο βενζινάδικο της Μ.Αλεξάνδρου στον Εύοσμο να με περιμένεις να βάλω αέρα στα λάστιχα ....Δεν ήμουν πολύ ευγενική (μούγκα και νεύματα) στις ερωτήσεις σου ....δεν είχα πιει καφέ παρά του οτι ξύπνησα στις 4 ...Με το "μπαρδόν" :)
gbtechelec
10/10/2012, 10:52
Σας βλεπω καθε μερα να βγαινετε απο στενα με φορα , χωρις καν να ελεγξετε αμα ερχεται καποιος και να στριβετε συριζα για να μπειτε στο δρομο .
Με βλεπω να τρομαζω και να φρεναρω .
Σας βλεπω να το φχαριστιεστε .( απο ποτε η μα-ακια εγινε μαγκια ? )
Με βλεπω να απορω για τη βλακεια που σας δερνει και να λυπαμαι για τα νιατα σας .( παθων )
Ρε παιδια μη δοκιμαζετε την τυχη σας .
Ειλικρινα θα ηθελα να υπαρχει στο moto.gr περισσοτερο κραξιμο για τις βλακειες των μοτοσυκλετιστων και οχι μονο για τους αλλους .
Επισης , πιστευω οτι μια πιστα , κοντα και με μικρο κοστος χρησης για τους καθημερινους αναβατες μπορει να βοηθησει .
Βασιλης , περιστασιακος οδηγος μοτο (ΧΤ 600Ε του 1992)
crfouras
10/10/2012, 16:22
Σας ειδα ρε ΖΗΤΑΔΕΣ ή ΔΙΑΣ (δεν διεκρινα καλα) με τις μοτοσυκλετες σας ¨ξαπλωμενες" πανω στον κηφισο.....κ αναμεσα σαντουιτς ενα σκουτερ VXR runner αν ειδα καλα. Οι 4εις σας ορθοι, αλλα το παλικαρι με το σκουτερ, ηταν κατα γης κ εδειχνε να εχει χτυπησει. Ελπιζω να ειστε ολοι καλα κ να μην εχει χτυπησει καποιος σοβαρα
Σε ειδα κ εσενα ρε αδερφε και οτι ειχε αρχισει να ριχνει ψιλοβροχο, να στριβεις με το μαστοδοντο (λεγεμαι BMW GS1200 Adventure) απο πειραιως για λεωφορο αθηνων......κ μετα να σερνεσαι απο low siding!!! Ευτυχως ειχες καγκελα που προστατευσαν την καλη σου απο τα χειροτερα......κ εσυ σκουπισες τον δρομο......ευτυχως με τον κωλο σου κ απεφυγες τυχων τραυματισμο.....ελπιζω το χερι σου που ηταν αγαντοτο.....να μην εχει παθει τιποτα χειροτερο απο το μαυρισμα που απεκτησε κατα την στενη του επαφη με την ασφαλτο.
DimChios
11/10/2012, 16:28
Σε ειδα Φάνη (guzzistas) που περασες σημερα απο το μαγαζι, κερασα καφεδακι, τα ειπαμε και πολύ χαρηκα αδερφε!
Πρεπει να κανονιστούμε στο πιο χαλαρο...το συντομοτερο!!
Να σαι καλα! :beer::beer::beer::beer:
μιας που εκοψε η βροχη ειπα να πεταχτω γερακι για γκαιφε κ σε ειδα (μαλλον ακουσα) μπαρμπα να λες σε αλλο μπαρμπα: come to δωθε! ρισπεκτ!!!
guzzistas
11/10/2012, 18:46
Σε ειδα Φάνη (guzzistas) που περασες σημερα απο το μαγαζι, κερασα καφεδακι, τα ειπαμε και πολύ χαρηκα αδερφε!
Πρεπει να κανονιστούμε στο πιο χαλαρο...το συντομοτερο!!
Να σαι καλα! :beer::beer::beer::beer:
Παρομοίως Δημήτρη! Στο επανειδίν!
:beer: :beer:
Επίσης είδα το χάρο με τα μάτια μου φεύγοντας από σένα... ταξιτζής με αναστροφή στην Παπάγου... γλύτωσα για 3 άντε 5 χιλιοστά....:mad:
Operater
11/10/2012, 21:58
Σήμερα έκανα ένα καλό "τουρ" με το παπί την Αθήνα.
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι εχουμε πάρει ψηλά τον αμανέ.. Τόσο ψηλά, που πάμε με τα όσα σε στενά και επειδή περνάει ένας τρομαγμένος πεζός, τον κράζουμε και ζητάμε τα ρέστα. Τόσο ψηλά, που ενώ ο οδηγός αυτοκινήτου έκανε ένα μικρό αναγκαστικό ελιγμό μέσα στη λωρίδα του, τον κράζουμε και του λέμε να κοιτάει καθρέπτες. Τόσο ψηλά, που χωνόμαστε μπροστά σε άλλες μηχανές για να είμαστε πρώτοι στο κόκκινο. Τόσο ψηλά, που νομίζουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι των δρόμων.
Τα μάτια μας ανοιχτά.. Ένα μέρος του συνόλου είμαστε και πρέπει να σκεφτόμαστε το σύνολο. Δεν ειμαστε εμείς το σύνολο.
Σε είδα βλάκα να περνάς με σούζα μέσα απο την παραλία με το παπί σου.... αν σου πεταχτεί ενα παιδάκι τι 8α κάνεις ρε βλάκα????:mad:
Σας είδα ''προστατευτικά'' σκουφάκια να κάνετε την εμφάνισή σας στους δρόμους της Αθήνας χθές βράδυ με τη δροσούλα...:cry:
Σε είδαμε, σήμερα, vstroμά έξω από τη Θήβα με τα σαμάρια σου και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους...:beer:
PortisHead
12/10/2012, 08:42
Σε ειδα ,οδηγε λεοφωρειου σημερα το πρωι στην Αγ.Δημητριου στον Πειραια ,
χωρις κανεναν ιδιαιτερο λόγο , να σταματας , να τραβιεσαι όλος αριστερα ,
για να μου κανεις χώρο να περασω μπροστα , για να μην σε εχω σε όοοοολη
την ανηφορα μπροστα μου με 10km/h.Απιστευτο ?
:beer:
Σιγουρα μηχανόβιος έτσι ?
Σε ειδα Πααααπ!!!! Καλημερα!!!!:D
thePrince
12/10/2012, 18:39
Σε είδα αγέρωχο και βιαστικό, με το BMW-κάτι σου να τρομάζεις 2 ηλικιωμένες κυρίες με ξερογκαζιά, ενώ διέσχιζαν διάβαση πεζών. Δεν σε είδα μάλιστα να φρενάρεις και πολύ, θα μπορούσες ακόμα και να περάσεις από πάνω τους αν δεν σε έπαιρναν χαμπάρι εγκαίρως. Δεν ντρέπεσαι καθόλου φαντάζομαι, έτσι; Α και που 'σαι, τα προβολάκια δεν χρειάζονται μέρα μεσημέρι στην Πανεπιστημίου. Just saying.
macdeath_s
14/10/2012, 02:56
Σε είδα στην κάθετο της Καλλιρόης στο φανάρι που ναι δίπλα στο ξενοδοχείο απέναντι από την αντιπροσωπεία της BMW.
Transalp με τη γυναίκα από πίσω και οι 2 άσπρα κράνη. Στη μπαγκαζιέρα είχες moto.gr αυτοκόλητο και μερικά από μάρκες Bell, Arai και κάτι άλλα.
AUFGEBRACHT
14/10/2012, 08:14
Σε είδα χτες το βράδυ μπάρμπα με το στρογγυλοφάναρο παπί να πηγαίνεις πέφτω-δεν πέφτω... μόλις σε προσπέρασα είδα ότι επειδή δεν είχες φως με το αριστερό κράταγες ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΚΟ ΧΕΙΡΟΣ για να φωτίζεις το δρόμο!!! :uplate:
Σε είδα χθες στο Σύνταγμα, εγώ με το κουτί και συ ακριβώς δίπλα μου με το Transalp σου ανάμεσα στους 2 γιους σου. Εκείνοι φορούσαν κράνος, εσύ όμως?
Ο εμπρός πιτσιρικάς σου έλεγε ότι το τηγάνι δεν ήταν γεμάτο. Εγώ φυσικά πετάχτηκα και είπα ελάτε παιδιά στο ΟΑΚΑ που είμαστε πολλοί :lol:
Σε ρώτησα αν φοβάσαι και μου είπες "και τί να κάνω?". Προσοχή παλίκαρε και να χαίρεσαι τα μπουμπούκια σου.
Σε είδα να μου κάνεις :a013: που έβαλα το "κουτί" μου λίγο πιο αριστερά και σου έκανα λίγο χώρο για να κάνεις την διήθησή σου.
Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ στους κουτάκηδες όταν με διευκολύνουν.
Χαίρομαι που βλέπω ότι εκτός από αυτούς που αγχώνονται (?) όταν τους διευκολύνεις, υπάρχουν και αυτοί (πολύ περισσότεροι) που απλά σε ευχαριστούν...
... όπως και στο post 1359 λίγο πιο πάνω...
emiliano
14/10/2012, 09:08
Σε ειδα ,οδηγε λεοφωρειου σημερα το πρωι στην Αγ.Δημητριου στον Πειραια ,
χωρις κανεναν ιδιαιτερο λόγο , να σταματας , να τραβιεσαι όλος αριστερα ,
για να μου κανεις χώρο να περασω μπροστα , για να μην σε εχω σε όοοοολη
την ανηφορα μπροστα μου με 10km/h.Απιστευτο ?
Σιγουρα μηχανόβιος έτσι ?
Ναι.....
δεν είμαι εγω άλλα είναι στάνταρ ο φίλος ο γιώργης με το τενερε.
parachuter
14/10/2012, 12:05
σας είδα κατά τις 09:30 το πρωί με τα Στρώματά σας να ξεκινάτε για βολτούλα στη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών στο Χωριάτικο γύρω στις 7-8 μηχανές και σας χάρηκα...σας κόρναρα με το κουτί μου και ανταποδώσατε.....ζήλεψα όμως γιατί πήγαινα για δουλειά!καλούς δρόμους να έχετε παίδες....
Υ.Γ. στον LEADER σας να δώσω μια συμβουλή......4 προβολάκια δεν είναι υπερβολή;;;!!! επίσης η GoPro δεν κάνει για κράνος,πολύ καλύτερη για κράνος είναι η Contour! :a013:
panos1050
14/10/2012, 13:32
Το varadero club πάλι βολταρε σήμερα ,
ρε άλλη δουλεια δεν έχετε να κάνετε ... χαχαχαχα
Καλούς δρόμους :beer:
MuayThai
14/10/2012, 17:07
Σε είδα σήμερα το πρωί κύριε με το σκούτερ στου Ζωγράφου που σε είχαν ρίξει κάτω, να σε έχουν σηκώσει μόλις και να έχεις αίματα στο κεφάλι,
απουσία κράνους. Περαστικά και πάντα εξοπλισμό, ακόμα και Κυριακή πρωί που δεν κυκλοφορεί κανείς.
macdeath_s
14/10/2012, 17:32
Σας είδα σε βενζινάδικο shell στην παραλιακή, ανάβυσο μεριά (στη στροφή που ανεβαίνει για Ζάχο τις καφετέριες που ναι ψηλά). Δεν πρόλαβα να δω τπτ άλλο πέραν από ένα smr (νομίζω ήταν το 950). Επίσης είδα και παρεάκι καμιά 10αριά με SMC, Duke2, Husabergs, TDM και ένα fazer νομίζω. Όλοι akranovic... Ντροπή :alien:
Σας είδα χθές, μπουλούκι μοτοσυκλετιστών, στο Διόνυσο αραχτούς σε σημείο 'ώστε να απολαμβάνεται τη θέα προς Ν. Μάκρη...Το δικάβαλο fazer που κατέβαινε...:wave2:
σε ειδα κοπελια με το glxακι σου αρχοντισα στην Βουλιαγμενης με την σχολικη τσαντα στην πλατη...αλιμονο σε εμενα που περιμενα λεωφορειο μες στο λιοπυρι κυριακατικο για να παω φροντιστηριο!
Red Rider
14/10/2012, 21:56
σε ειδα ΚΟΥΤΑΚΙΑ :p RedRider με το 106 σου προχτες Κυριακη στη γειτονια σου με ολη την οικογενεια!
Τώρα το είδα!
Σε είδα κι'εγώ Μητσάρα,μακάρι να μπορούσα να κάτσω..
Την επόμενη φορά!
Το άσπρο 106 δικό σου ήταν απο κάτω κρυφοκουτάκια?:p
Σε είδα φίλε trooper να με χαιρετάς στην Π. Ράλλη γιατί αναγνώρισες το αυτοκόλλητο στο κράνος.
Να είσαι καλά και πάντα όρθιος!!!!!!:wave2:
chriscrypton
15/10/2012, 23:01
Σε ειδα νεοπλουτε συνοδηγε που με κοιτουσες στο φαναρι μεσα απο την BMW SUV με τα 10000 φευγα κυβικα & 2500 αλογα & με σχολιασες στον οδηγο & γελουσατε επειδη στα ματια σας εμοιαζα με εξωγηινο :alien: με τον εξοπλισμο για προστασια που φορουσα πανω στο παπι...σε ειδα επισης να ψαρωνεις σαν τσιπουρα επειδη μαρσαρα στο κοκκινο λες & υπηρχε περιπτωση να σε περασω, & με το που αναψε πρασινο διακτινηστηκες με το αγκιστρι απ το ψαρωμα να κρεμεται οξω απ το παραθυρο....
skylaros
15/10/2012, 23:42
Σε είδα αυτοκινητάκι μου ενώ ήσουν παρκαρισμένο κανονικά, μακριά απ'ο στροφή και σε φαρδύ δρόμο Νόμιμα, να σου έχει σπάσει κάποιο φορτηγό ή άλλο θηρίο το πίσω φανάρι, να σου έχει βουλιάξει και γδάρει την πίσω πόρτα και να σου έχει ξεσκίσει το πίσω φτερό... για σημείωμα ούτε λόγος φυσικά... πάνω που είχα μαζέψει τα λεφτά για το δίπλωμα της μηχανής και του εξοπλισμού ...
GIXXERAKIAS
16/10/2012, 08:11
Σε είδα wannabe Rossi με το motard της BMW το boxer (ναι αυτό το άχρηστο κτήνος),να κορνάρεις σε όλους όσους έπεφτες μπροστά σου και σου κόβανε την ταχύτητα ανάμεσα στην κίνηση του Κηφισσού,έκανες τις απίστευτές σφήνες και τις μέγιστες μλκίες....ελπίζω να έφθασες καλά σήμερα στον προορισμό σου.Γιά το αύριο δεν ξέρω αν συνεχίσεις έτσι......
Σε είδα φίλε trooper να με χαιρετάς στην Π. Ράλλη γιατί αναγνώρισες το αυτοκόλλητο στο κράνος.
Να είσαι καλά και πάντα όρθιος!!!!!!:wave2:
αρα εγω σε ειδα ;) :p
:beer::beer:
nauagios
16/10/2012, 12:03
Σε ειδα καραγκιοζη στο κεντρο του Πειραια να προσπαθεις να παρκαρεις εκει που χωρουσε νταλικα και τελικα να ριχνεις κατω ενα kawasaki 750 25ετιας. του ρημαξες το ντεποζιτο αν δεν τρυπησε κιολας και τα δεξια πλαστικα σμπαραλια χωρια γρατζουνιες και σταρβωμενα μαρσπιε, μανετες και τιμονι. επειδη ειχε κοσμο βγηκες εξω και σου ειπα πως του εκανες τοσο χοντρη ζημια που ειναι δυσαναλογη με το κοστος της μηχανης. μου ειπες οτι θα του αφησεις σημειωμα αλλα δεκα λεπτα αργοτερα που περασα παλι, ησουν αφαντος χωρις σημειωμα. εχουν γνωση οι φυλακες ομως. την παρασκευη θα βρω το παλικαρι και θα του δωσω τον αριθμο πινακιδας σου και οτι αλλο θελει απο εμενα για να τα πληρωσεις και με το παραπανω.
λαμογιο, ε λαμογιο, ουστ.
σε ειδα οδηγε της κιτρινης..gs1200 ...στην παραλιακη σημερα πρωι...και ως συνηθως φορουσες εκεινο το μπλαζε υφος ...που εχουν οι 'περισοτεροι του ειδους σου'...και ως συνηθως ησουν κουλομαρια...και πηγαινες λες και οδηγουσες τρακτερ..χωρις να κανεις ενα ελιγμο..
Σε είδα ρε "μάγκα" της συνομοταξίας γρηγοροπούλιους σαμιαμίδιους να μου βιδώνεσαι χωρίς λόγο στη ρεζέρβα...
α) Τόσο που είχες κολλήσει, όσο κι αν έπαιζες τα φώτα σου, ΔΕ μ' ενοχλούσαν όπως θα ήθελες...
β) Είμαι "εντός έδρας" και ξέρω πού (ακριβώς) είναι οι λακούβες-κρατήρες σε αντίθεση με εσένα...
γ) Το ground clearance που έχω μου επιτρέπει να γράφω τις ανωμαλίες του δρόμου στ' αρχίδια μου, επίσης σε αντίθεση μ' εσένα...
Με 'γεια το body kit και το θόλο αριστερά :lol:.
Αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τη λέξη "προφίλ" είναι "45άρι" με 'γεια και τη ζάντα :rotflmao:.
Odin#9681
18/10/2012, 12:20
σε είδα χτες το βράδυ να φεύγεις με το νέο ιδιοκτήτη σου μετά από 13 χρόνια..κ έχω ένα βλαμένο κόμπο από χτες ,νιώθω ότι πούλησα την εφηβεία μου. Χώρια απ όλα τ άλλα, έμαθα να οδηγώ πρακτικά πάνω σου, αν κ ήσουν πραγματικό θηρίο για τα μυαλά που είχα τότε
έπρεπε να φύγεις όμως, η θέση σου είναι στο βουνό, όχι στο γκαραζ...
:a07:
AUFGEBRACHT
18/10/2012, 12:33
Σε είδα ταρίφα ΠΑΝΩ στον ΠΕΖΟδρομο να μου κορνάρεις να κάνω στην άκρη με το παιδικό καροτσάκι επειδή ήθελες να κόψεις δρόμο... Σ' έγραψα στα π@π@ρια μου όμως, βέβαια εσύ συνέχιζες να κορνάρεις εκνευρισμένος, μάθε ότι για το λόγο αυτό ακριβώς ονομάζεται ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ, δρόμος για πεζούς δηλαδή...
Σε είδα sniper το απόγευμα στην Κατεχάκη. :beer:
χαρηκα τοσο πολυ που σας ειδα φιλλιπακο και τροπεα!!!!
Σε είδα sniper το απόγευμα στην Κατεχάκη. :beer:
Εσύ ήσουν;
Φτιάξε το κωλοφάναρό σου, την ουρά σου ή το υποπλαίσιό σου. Γέρνουν (χωρίς απαραίτητα να τον παίρνουν).
AUFGEBRACHT
19/10/2012, 14:51
Σε είδα καργιόλη στον δρόμο για Άργος να μπαίνεις ξαφνικά στο ρεύμα μου για να κάνεις αντικανονική προσπέραση ατάραχος και με τη λογική ότι "μηχανή έχει, ας κάνει άκρη"... ελπίζω να απόλαυσες το κωλοδάχτυλο που έφαγες όση ώρα ήσουν στο ρεύμα μου... λίγο πιο κάτω είχα προσπεράσει περιπολικό της τροχαίας σταθμευμένο και προς στιγμήν σκέφτηκα να γυρίσω πίσω επιτόπου να πούμε δύο λογάκια εγώ, εσύ κι οι μπάτσοι...
KostasV2
19/10/2012, 17:26
Σε είδα καθισμένο σ' ενα παγκάκι στην είσοδο του Carrefour, με τον εξοπλισμό σου αραδιασμένο δίπλα, να διαβάζεις ένα ταξιδιωτικό οδηγό. Είδα και το K100RS αραγμένο λίγο παραπέρα, και είπα να σου μιλήσω... Κι έμαθα ότι ξεκίνησες από την πατρίδα σου τη Χαβάη να κάνεις το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα! Ελπίζω να ευχαριστηθείς τις μέρες σου στην Κρήτη και να ολοκληρώσεις το ταξίδι σου χωρίς προβλήματα! Λυπάμαι που δε συγκράτησα το όνομα σου...
Εσύ ήσουν;
Φτιάξε το κωλοφάναρό σου, την ουρά σου ή το υποπλαίσιό σου. Γέρνουν (χωρίς απαραίτητα να τον παίρνουν).
I know... είναι στα to do ;)
Motoneos
19/10/2012, 23:47
Σε είδα μεγάλε με το μαύρο το Bandit στο φανάρι και χαιρέτησα και πιάσαμε την πρώτη μου φαναρομοτοκουβέντα. :D
Χαμός στο δρόμο, τρελλοί οι οδηγοί, μπουρδέλο η Ελλάδα το (πρωτότυπο) συμπέρασμα.
Με είδα να σκάω στα γέλια μέσα από την κρανούμπα μου. Να 'σαι καλά και πάντα όρθιος.
Δε μας βλέπω όμως καλά ως χώρα...
σε ειδα χθες,να περνας στο αιγαλεω μεσα στα στενα του σκοτωμου ,ο πιτσιρικος με τη γυναικα μου στην ακρη του δρομου και εγω περασες απο μπροστα μας με 140/150χλμ ξεταπωτο εξατμισωνι KTM ,κτλπ, σου φωναξα εβρισα οπως φωναζεις σε ενα παιδακι που κανει αταξιες δε μ ακουσες καθολου ησουν σιφουνας ,γιατι ρε αγορι μου παιζεις με τη ζωη σου..πριν λιγο εμαθα οτι σκοτοθηκες.....κριμα ρε αγορι μου τα νειατα σου ,καλο σου ταξιδι ..
webassasin
20/10/2012, 21:40
Σας βλεπω που ψαχνεστε παντου,για να πατησετε κορνες,για να φρεναρετε << οριακα >>, για να μου δειξετε οτι και καλα εκανα μαλακια,ασχετα εαν χωρουσαμε ομορφα και οι δυο.
Επιθετικη οδηγηση,οχι @@.
Σιγουρα ξερω που χωραει το παπι η το αμαξι μου,σας βλεπω και υπολογιζω αν χωραω.
Ηρεμηστε λοιπον και κοιταξτε τις δικες σας μ@λακιες,αντι να ψαχνετε να κραξετε τις μ@λακιες των αλλων.
KostRider
21/10/2012, 02:45
σε είδα στη Μακρακώμη με το fazer που ήσουν σταματημένος σου κόρναρα και ανταπέδωσες!:beer:
καλούς δρόμους!
parachuter
21/10/2012, 18:36
σας ειδα ποσες μηχανες σταματημενες πριν λιγο πριν τα διοδια της Γεφυρας στο Ριο για ανασυγκροτηση μαλλον....χαιρετησα και ανταποδωσατε.....καλους δρομους!
Σας ειδα πολλα συννεφα, μαυρα-μαυρα, να κανετε την εμφανιση σας πανω απο το σπιτι μου, ειδα και το wetter να λεει για βροχη το απογευα, και ετσι πηρα το κουτι για βολτα σημερα... τελικα δεν εριξε σταγονα, και σας ειδα ολους να κανετε τις βολτουλες σας σημερα (ειναι πολλα τα R1!) και εγω ημουν κουτακιας... εκοβα φλεβες... μαλλον πρεπει να παρω φουλ σετ αδιαβροχα για να μην κολαω να παω μακρια οταν υπαρχει πιθανοτητα βροχης...
Σε ειδα και εσενα παρακμιακε Λιθουανε στους Αγ.Θεοδωρους να βγαινεις απο το βενζιναδικο που ηταν στο ρευμα προς Κορινθο και να βγαινεις απεναντι (προς αθηνα) ακριβως μπροστα στο (επισης ακυρο) τυπο με το TDM που πηγαινε μπροστα μου... ευτυχως σε απεφυγε, νομιζω οι χειρονομιες 272064 οταν σε προσπερνουσα δεν σε χαλασαν...
nightwish
22/10/2012, 06:09
σας ειδα ποσες μηχανες σταματημενες πριν λιγο πριν τα διοδια της Γεφυρας στο Ριο για ανασυγκροτηση μαλλον....χαιρετησα και ανταποδωσατε.....καλους δρομους!
Να'σαι καλα παντα ορθιος!!!!
mikRRopixel
22/10/2012, 09:52
Σε είδα πρωί πρωί να κατεβαίνεις τη Λ.Δημοκρατίας με το gsxr σου και το κρανάκι στον αγκώνα. Μα καλά ρε φίλε, η βροχή που σου έσκαγε στη μούρη δεν σε ενοχλούσε καθόλου άραγε?
AristidisZ
22/10/2012, 10:06
Σε είδα ηλίθιε χτες με το suzuki swift να προσπαθείς να περάσεις μια άμοιρη πάπια πάνω στη στροφή στη γέφυρα έξω από το Καραϊσκάκη και να χάνεις τον κουβά σου δύο φορές.... Άγιο είχε ο άνθρωπος με το παπί
Σε είδα ολοκάθαρο μηχανάκι μου να μην βγαίνεις έξω σήμερα και πολύ το χάρηκα... :tooth:
Bradipous
22/10/2012, 21:33
Ειδα το μπουσα πρωι πρωι πεσμενο στην ακρη του δρομου και σε λυπηθηκα αν και δεν σε ειδα πουθενα, ειδα μονο ενα ρ1 παρακατω σταματημενο.
Ελπιζω να σαι καλα...