Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20

HelenKoR
22/10/2012, 21:54
Να μαντέψω: κάτοχος ενός BMW F800R με υπογραφή του Pfeiffer και Ναυπηγός. Καλή χιλιόμετρα και καλά τελειώματα αν είσαι ακόμα φοιτητής.

tai
22/10/2012, 22:01
trooper στο Αιγαλεω δεν φορανε κρανος? :a22: (στεγνα)

McTalas
22/10/2012, 23:56
πριν κανα δυο μερες στην μεσογειων, ενα bmw cafe racer, πισω διπλα ολινς κι ετς... πολυ ομορφο το μιχανακι φιλε, καλους δρομους:beer:

soter3gm
23/10/2012, 15:49
Σε είδα ξεκράνωτο να είσαι μέσα σε λίμνη αίματος ακούνητος χωρίς πνοή παλικαράκι μου και πριν μισό λεπτό στο φανάρι παρέα καλό δρόμο και να σε θυμούνται οι "φίλοι" σου

soter3gm
23/10/2012, 15:52
τα λέει όλα η φωτό

272207

TROOPER
24/10/2012, 10:04
trooper στο Αιγαλεω δεν φορανε κρανος? :a22: (στεγνα)

κι εγω απορουσα μεχρι τωρα πως σε αναγνωρισα....!!! (στεγνοτερα :a43: )

:tooth::tooth:

σας ειδα χτες να στρουμφιζετε με πιστολι για ταχυτητα στην καβαλας!!!

ειδα κι εσενα βοδι και σε εκραξα που μου πεταξες το τσιγαρο απο το παραθυρο. :moutza: μια χαρα μαζευτηκες σαν κοτα μετα.

tom kissas
24/10/2012, 12:02
Ασιμη mercedes στην Δελληγιαννη φαναρι με κηφισιας κοντεψες να με περασεις απο πανω...αφου μου πατησες το ποδι και κοντεψα να σου σπασω το αμαξι απο τις φωνες μου ανοιξες το τζαμι για να με βρισεις μπασταρδε αναψε το φαναρι και εφυγες , σε κυνιγησα μεχρι το μαρουσι αλλα δεν σταματησες τυχερουλι κρατησα τα νουμερα σου
ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...

parachuter
24/10/2012, 12:20
σε είδα χαζή με το μικρό σου σκουτεράκι να πετάγεσε σε κεντρικότατο δρόμο ανενόχλητη χωρίς ΚΑΝ να κοιτάξεις....με τον ελιγμό που έκανα πάλι καλά που δεν έπεσα αφού είχα και το δικό σου ζόρι που είχες μαγκωθεί στα κάγκελα μου!!! :uplate: ότι και να πω θα είχα δίκιο μου είπες....αν πέφταμε και οι δύο όμως δε ξέρω αν θα μπορούσες να μου το πεις!!

tzeronymo
24/10/2012, 16:17
Σας ειδα που με ειδατε παρεακι εκει στο Κερατσινι στο kafe pit stop να με κοιτατε με απορια που φοραγα τη μπλουζα του moto.gr !!!!

yianyian
25/10/2012, 10:36
Σε είδα τραμπαρίφα να παίζεις με το συμπλέκτη του κουτιού σου σε ανηφορικό κόκκινο φανάρι, να σου φεύγει, και να σκας πίσω μου.
Δεν σε χάλασε καθόλου που περιμέναμε καμιά ώρα τις ασφαλιστικές για καταγραφή, δεν σε χάλασε που σου έκοψα τα υφάκια, δεν θα σε χαλάσει το κουστουμάκι αν αλλάξω κάτι στο πίσω φτερό..

sober
25/10/2012, 11:06
Σε ειδα φιλε να εχεις προβλημα με το μοτο σου στη Μεσογειων λιγο πιο κατω απο το φαναρι της 17 Νοεμβρη...Περα απο το γεγονος οτι κοντεψε να σου φυγει απο τα δεξια κι ευτυχως το εσωσες, ειχες σταματησει, ειχες κατεβει και στεκοσουν τερμα αριστερα με τα αμαξια να σε περνανε συριζα! Τοσο χώρο ειχε δεξια πανω στο πεζοδρομιο, δεν μπορουσες να το σπρωξεις την ωρα που ειχε κοκκινο να εισαι ασφαλης κι εσυ και η μοτο σου????

nassosxlvbros
25/10/2012, 13:04
Σε είδα χτες πανύβλακα τροχονόμε στις "στήλες" να κοιτάς σα χαζός το τρικάβαλο παπί με το αγγελούδι μπροστά φάτσα-έσφαξε και το κόκκινο μάλιστα-και να κοιτάς μόνο αν σου ξεφύγει κάνας με ζυγό...α,ρε νούμερα....:yuck:

taskon
25/10/2012, 20:08
Σε ειδα φιλτατε με το γκρι adventure 950.Απο την Κυπρου μεχρι την Γεννηματα στην ανω γλυφαδα ειχες μπερδεψει το πρασινο με το κοκκινο και τα περασες ολα τα φαναρια.αντε ενα αντε 2 αλλα ολα?:nono:
Τετοια βιασυνη πια?

mikRRopixel
26/10/2012, 16:09
Σε είδα το πρωί πανηλίθια να είσαι στο κουτί σου μπροστά μου και να μας πηγαίνεις καρότσα πλησιάζοντας ένα φανάρι που ήταν πράσινο. Εσύ -πηγαίνοντας με το πάσο σου και αγνοώντας την κίνηση πίσω σου- δεν άνοιξες λίιιιγο γκάζι να περάσεις το φανάρι (να περάσουμε και μεις) αλλά σε έπιασε κόκκινο και προς έκπληξή μου, το έσφαξες ανενόχλητα και χωρίς να κόψεις για να δεις αν έρχεται κανείς. Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, το φανάρι είχε ανάψει κόκκινο 5 δευτερόλεπτα πριν!!! Παιδιά πάντα να τσεκάρετε πριν ξεκινήσετε από πράσινο, κυκλοφορούν σπάνια είδη μαλακοπιτουρίασης εκεί έξω.

DoctoR_k6
26/10/2012, 17:36
Σε ειδα παλιοπ@@@@α με την mercedes σου να περνας με κοκκινο το φαναρι στο Ντυναν και ευτυχως ανοιξα το γκαζι κ δεν με καρφωσες να με σκοτωσεις!!!Δυστυχως δεν ειχα χρονο λογω δουλειας να γυρισω να σε σκοτωσω στο ξυλο...Κριμα δεν πηρα πινακιδες να σε πετυχω καμια μερα κ να ψαχνεις φανοποιειο μετα...

rider
26/10/2012, 18:59
Σας είδα σήμερα να κανετε σταση για φωτογραφια με το GS1200 και το xx στο δρόμο προς μετσοβο... Αν μπαινετε εδώ ανέβαστε τη! Σας χάρηκα πάντως με φουλ ταξιδιωτικό εξοπλισμό και χαιρετισμό. Καλούς δρόμους...

MuayThai
28/10/2012, 20:18
Σε είδα σήμερα με το R1 και τα δέρματα στη Σταδίου και σε χάρηκα. Ελπίζω να γύρναγες απ την πίστα. :beer:

AristidisZ
28/10/2012, 22:57
Σας ειδα αποψε στη Κονωνος στον Πειραια, ενα fz6 naked, ενα fazer, ενα rsv4 και ενα cbr, με τα bagster σας, τις βαλιτσες σας και καποιοι με τις κυριες σας, σας χαρηκα και σας ζηλεψα ταυτοχρονα
Σε ειδα ηλιθια λακουβα στην αριστερη στην Ποσειδωνος λιγο μετα το ΣΕΦ μεσα στα σκοταδια να γυαλιζεις απο τα νερα. Μερες τωρα σε βλεπω, καποιος εχει κανει μαλακια με το ποτιστικο, ελπιζω μη χρειαστει να φρεναρει κανας χριστιανος
Σας ειδα Δελταδες να ανεβαινετε τη Συγγρου, και με πιασαν τα γελια
Συγνωμη, αλλα οποιος ειχει τη φαεινη ιδεα να βαλει δικαβαλο σιδηροφραχτους μαντραχαλαδες σε daelim city 110 ειναι τελειως για τον πεουλα

edit:

Σε ειδα το πρωι με το NCX700 Γουναρη & Πλατεία Καραϊσκάκη, κλασσική κουβεντα, "πως το βλεπεις" - "σα ποδηλατο"
καλοταξιδο !!!

VANDA
29/10/2012, 09:28
Σε είδα σκουτεράκια και περίμενα να περάσεις για να διασχίσω το δρόμο. Σταμάτησες στιγμιαία μπροστά μου, είπες "πυτζάμα είναι?" και έφυγες. Ναι ρε, πυτζάμα ήταν, τι σε κόφτει πρωί-πρωί.. δεν είχα πιει καφέ και κατέβηκα για τσιγάρα. Ορίστε μας.. :ZZZ:

PortisHead
30/10/2012, 11:25
Σε ειδα σκουτερακια ,ενα φαναρι πριν το Hilton , να "νομιζεις" οτι το 2καβαλο TDM θα σφαξει το πορτοκαλι και θα το περασει.
Αμ δε.
Σταματησε κανονικα , όπως πρέπει , αλλα εσυ με οσα ειχες που να σταματησεις την μπουρδα σου.
Εσκασες με την ακρη του τιμονιου στα....οπισθια της συνοδηγου , εφαγες τις τουμπες σου , εκανες κωλο το μηχανακι σου
και βρεθηκες στην μεση της διασταυρωσης...ευτυχως καλα αποτι ειδα.
Το αστειο ειναι οτι στο φαναρι ηταν αραγμενοι 2 ζηταδες , που εσπευσαν να σε βοηθήσουν , αγνοώντας παντελως το γεγονος
το πως και γιατι επεσες...αναθεμα κιαν καταλαβαν γιατι μορφαζε απο τους πονους η κοπελα στο TDM.

TROOPER
30/10/2012, 11:29
σε ειδα φιλε με το μπεβερλυ χτες το απογευμα στην ανοδο της αλεξανδρας.απο τις λιγες φορες που διασκεδαζω με αγνωστο στο δρομο.ωραια οδηγηση,σβελτος και κυριος. :a10:

balakia
30/10/2012, 12:11
σε ειδγ παλιομ@λακα στα διοδια αφιδνων με τη μαουνα σου μαλον μπεμβε,καλα βρε βλακα ηρθες δεξια μου και φοβηθεικες μη δεν προλαβης να με περασης,φορτηγο ειναι οχι φεραρι,εγω φταιω που σ αφησα χωρο μπαγλαμα κι εφαγα την μπαρα στο κεφαλι.

BLiTzER
30/10/2012, 14:28
Σε είδα κοριτσάκι με το κίτρινο σκούτερ, σήμερα το πρωί, Λαμπράκη, ύψος φυλακών, να με περνάς πάνω στη διήθηση, μαζί με το παπί που με καθυστερούσε, αλλά δεν έμπαινα στον κόπο πρωινιάτικα. Δύο πράγματα:

1. Σεβασμός και συγχαρητήρια για την κίνηση, αλλά...
2. ΑΛΗΘΕΙΑ??!1

chr1s_86
30/10/2012, 21:00
Σε είδα με το σκούτερ που κόρναρες για να περάσεις πρώτος στο φανάρι (πάνω στη διάβαση)

Τουλάχιστον κάνε μας τη χάρη και ξεκίνα ανάλογα, όχι να σε περνάμε σε 5 μέτρα!

TROOPER
31/10/2012, 09:32
σε ειδα CD στην αλεξανδρας.το αμαξι οκ,το τρειλερ οκ...κωστα ελειπε το μηχανακι :lol::bawl:

chr1s_86
31/10/2012, 12:50
Σε είδα με το AX-1 και τα λυτά μαλλιά έξω από το ασημί κράνος (XR1000?)...

χθες στη σταδίου & σήμερα στην αλεξάνδρας! :confused:

Αν δεν ήμουν πιο γρήγορος θα έλεγα ότι με παρακολουθείς...:evil:

KostRider
31/10/2012, 17:44
σας είδα σήμερα στα φανάρια της έκθεσης στη Λαμία 3 GS και 1 Varadero με ξένες απ'ότι είδα πινακίδες και σας χαιρέτισα,δεν ανταποδώσατε γιατί προφανώς δεν καταλάβατε οτι είμαι συνάδελφος,λόγω του κουτιού,καλούς δρόμους:beer:

SVX
31/10/2012, 21:10
σε ειδα γαμημενο μυγακι και ηταν η τελευταια φορα που σ'εβλεπα. ήρθες να ψοφησεις μεσα στο ματι μου γ@μ#μ3νο ... δε φτανει που μου χεζεις το φαγητο

nktR
31/10/2012, 22:25
το είδαμε και αυτό...
272974

TROOPER
01/11/2012, 07:53
σε ειδα πιτσιρικο (οχι και τοσο) μεσα απο το φορτηγο του μπαμπα σου εν κινησει να εξφενδονιζεις το αδειο μπουκαλι της κοκα κολας απο το παραθυρο και μαλιστα εκεινη τη στιγμη ανοιγα γκαζι για να προσπερασω.εκοψα μολις ειδα το αντικειμενο και ξανανοιξα μετα για να ερθω διπλα σου και να σου φωναξω ''ντροπη ρε!!''.

ελπιζω να μη το ξεχασεις και να γινεις λιγο καλυτερος.

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 07:57
Σε είδα κ@ριόλη άντρα με το octavia να με προσπερνάς πάνω στην στροφή και να με ρίχνεις στους τάφρους που έχουμε για υπόνομους γιατί??Για να σταματήσεις στα επόμενα τρία μέτρα από την κίνηση??ήρθα δίπλα σου και το έπαιζες ότι έφτιαχνες το μαλλί στον καθρέφτη....για τόσο μλκα άντρα μιλάμε....

panos1050
01/11/2012, 08:21
σας βλεπω καθε μερα που γραφετε γιαυτα που περνατε στους δρομους της αθηνας και σας λυπαμε...
χαιρομαι που εφυγα εγκαιρα απο το μπου!@#λο,πριν γινουν τοσο χαλια τα πραγματα

sapila racing
01/11/2012, 09:26
Σε είδα με το μαυρο TDM900 (με εξατμίσεις φυσικά) να ρχεσαι δίπλα μου και να τα χώνεις ξεκινώντας απο το φανάρι στην Βείκου, ενω εγώ ξεκινούσα νορμαλ.
Πρέπει να ήταν πικρό το τσάι ε? Ηθελα να ξερα πώς έχετε ψηθεί οτι καβαλάτε γρήγορο μηχανάκι. :confused:

thePrince
01/11/2012, 12:49
Τόσα πολλά δίκυκλα ΑμεΑ στο ίδιο parking δεν έχω ξαναδεί.

tintin
01/11/2012, 14:34
Σε ειδα βλ@κ@κο με το επαγγελματικο να τιναζεις το τσιγαρο εξω απο το παραθυρο και να μου ερχεται ολη η σταχτη (ευτυχως) στο visor.

AristidisZ
02/11/2012, 09:59
σε ειδα πανηλιθιε με την πανηλιθια σου τρικαβαλο στο παπι με το παιδακι σαντουιτς στη μεση, γυαλι ηλιου και τσιγαρακι (κρανος κανεις φυσικα) στην ακτη Κονδυλη, να ξερεις βλακακο οτι ειδικα η δεξια λωριδα που πηγαινες ειναι σαν τοιχοποιια σαγρε, και η τουμπα παραμονευει ανα πασα στιγμη...
σιγα το πρωτοτυπο θα μου πειτε, αλλα ας το γραφουμε μπας και ξυπνησουν τα ζωα
ενταξει, ειναι οι καιροι δυσκολοι, το καταλαβαινω, μπορει να μη μπορουμε ολοι να χουμε αμαξι, αλλα για ονομα του Θεου, αν εχετε παιδακια παρτε ενα κωλο λεωφορειο

jpag
02/11/2012, 10:42
σε ειδα Ηλια Βροχιδη χθες αργα το βραδυ με το μαχιμο και σε φχαριστηθηκα
καλους δρομους να χεις και παντα αυτο το χαμογελο :beer:

nassosxlvbros
02/11/2012, 11:02
Σε είδα λεβέντη στο Καλλιμάρμαρο να πηγαίνεις προς Κηφισίας (μάλλον) φουλ προβλεπέ με το Bandit S το μαύρο και με αυτοκόλλητο του moto.gr....κόρναρα αλλά που να δώσεις σημασία στο kaze r που βόγγαγε...ποιος είναι από δω;

PortisHead
02/11/2012, 12:51
Σε είδα λεβέντη στο Καλλιμάρμαρο να πηγαίνεις προς Κηφισίας (μάλλον) φουλ προβλεπέ με το Bandit S το μαύρο και με αυτοκόλλητο του moto.gr....κόρναρα αλλά που να δώσεις σημασία στο kaze r που βόγγαγε...ποιος είναι από δω;
Ωρα ?

Bowleno
02/11/2012, 12:55
Σε είδα κοπελιά στην ιερά οδό στο Αιγάλεω με το τσίλικο chaly (σε λιλά μεταλλικό παρακαλώ! ανακατασκευή ίσως; ) προβλεπέ με κράνος μπουφάν γάντια.
και το αποκορύφωμα;
είχε συνεπιβάτη γιαγιά άνω των ογδόντα με jet κρανάκι η οποία έδειχνε να το διασκεδάζει! :uplate:

akis_trevor
02/11/2012, 13:57
ειδα tdm 850 με αυτοκολλητα ducati στις εξατμισεις!!!:a018:

taskon
02/11/2012, 14:50
Σε ειδα προχθες στην ανισοπεδο κηφισσιας- κατεχακη σταματημενο στο φαναρι αναμεσα στα αυτοκινητα να κορναρεις στον μπροστινο σου για να βγεις μπροστα. οταν προχωρησε πανω στην διαβαση των πεζων και αυτος και εσυ του εξηγουσες οτι δεν πρεπει να στεκομαστε αναμεσα στα αυτοκινητα. Οταν σου ειπα οτι ουτε πανω στην διαβαση των πεζων πρεπει να στεκομαστε μου απαντησες αλλο αυτο. και τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας δεν γινεται.

argy_kap
02/11/2012, 17:26
Σε είδα TDM του ΕΚΑΒ σήμερα στο Βόλο να σφάζεις το κόκκινο έξω απο το νοσοκομείο χωρίς λόγο....συνέχισες να μιλάς με τον συνεπιβάτη σε στυλ "πάμε για καφε".... ωραίο παράδειγμα δίνεις....

mixani1
02/11/2012, 18:35
Σε είδα κορίτσι με τη μηχανάρα σου να με περνάς κ να με χαιρετας έξω απο τα Γιάννενα την προηγούμενη Παρασκευή.... Δε σου κορναρα ήμουν πολυ αγχωμένος... Οδηγουσα πρώτη φορά μεγάλου κυβισμού.... Καλές βόλτες κ να προσεχείς!!

viper1
02/11/2012, 20:34
φιλαρακο με το στρομα στην Βαρης σημερα το μεσημερι προσεχε γιατι δεν ειναι καθε μερα κυριακη...

KostRider
02/11/2012, 23:21
σε είδα παπόβιε με το πράσινο glx να έχει γίνει κατακόκκινο το πρόσωπό σου απο το κρύο και το κράνος στο χέρι,γιατί βρε αγόρι μου,σε ενοχλεί περισσότερο το κράνος απο το κρύο;:confused:
σε είδα κι εσένα με το εντούρο σου,να πετάγεσαι σε κεντρικότατη διασταύρωση,χωρίς να κοιτάξεις καθολου...:eek: :moutza:
ευτυχώς έστριβα....;)

jezuz
03/11/2012, 18:46
Προ ημερων στην Λ. Αλιμου σε ακουσα φρεναρισμα, και μετα ενα "μπαμ". Κοιταω και βλεπω ενα Xsara με στρουμφ να εχει τσαλακωθει πισω απο ενα corolla, καλη φαση, δε λεω....
Στον ιδιο δρομο, μπαινωντας απο την παραλιακη και βγαινωντας κατω απο τη γεφυρα, αναβω φλας για να στριψω δεξια μολις ανεβουμε (ήμουν με κουτι), και σε βλεπω κολογερε πισω μου με το fabia με το που αναψα φλας να κορναρεις, να κανεις χειρονομιες και να βριζεις. Σε κλασματα δευτερολεπτου απο το φλας. Ειχα ακομα αποσταση μεχρι να στριψω, ουτε ειχα πατησει φρενο, ουτε ειχα κανει ελιγμο, ουτε τιποτα, απλα αναψα το φλας για να σε ειδοποιησω οτι πιο κατω θα στριψω, για να μην πεσεις πανω μου, και σε κλασματα εκανες σαν μουρλος. Τι επρεπε να κανω δηλαδη, να πατησω τερμα φρενο μπροστα σου και να στριψω τελευταια στιγμη χωρις φλας λες και ειμαι μονος μου στον δρομο οπως κανετε ολοι για να εισαι ΟΚ? Ρε δεν πατε καλα...

Σε ειδα και κοπελια με το mega scooter σου (Kymco?) στην Ποσειδωνος, με κρανος Airoh, δερματινο, γαντια και wehrmacht αν προσεξα καλα, πολυ ωραιο στυλ! :wave2:

jezuz
04/11/2012, 19:29
Σας ειδα τρεις κατω απο τη γεφυρα της εθνικης κοντα στον Ισθμο να μαρσαρετε, ετοιμοι να φυγετε προς Επιδαυρο, χαιρετησα και ανταποδωσατε! Σας ειδα και 2 GS και κανα -δυο αλλους να χαιρετατε σ διαφορα σημεια, καλες βολτες!

Σε ειδα και εσενα Χριστόφορε και αλλους απο εδω στο trackday σημερα, καλους γυρους! :wave2:

akis_trevor
04/11/2012, 20:35
ημουν στο πλατανι(πατρα) και ειδα ζευγος με blackbird 1100 νομιζω,κρανωμενοι,μαλλον πηγαινατε προς σελλα.και μετα απο λιγο στον νεο δρομο 3 gsr προβλεπε.ειχε ωραια μερα σημερα και κανατε την καλυτερη!!!:wave2:

chr1s_86
04/11/2012, 21:11
Σε ειδα και εσενα Χριστόφορε και αλλους απο εδω στο trackday σημερα, καλους γυρους! :wave2:

:beer::beer::beer:

TROOPER
05/11/2012, 00:12
σε ειδα μεσηλικο ζευγος να εχεις βαρεθει τη ζωη σου και να περνας γιουργια τον δρομο στο λιμανι του πειραια ενω με εβλεπες να ερχομαι.αν δεν εκανα οτι εκανα δεν θα σας εβριζα περνωντας ξυστα σας.θα σας εβριζα ενω θα σας ειχα πετυχει γεματα.και εσεις δεν θα ανταποδιδατε το βρισιμο αλλα θα εισασταν ξαπλα.εν παση περιπτωση δεν προλαβαινα να γυρισω να τα πουμε ενα χερακι...ας ειστε καλα τουλαχιστον...

GrDreamer
05/11/2012, 00:28
Σας είδαμε στα Mac το πρωί και σας χαιρετίσαμε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131840

καλούς δρόμους :wave2:
Η παρέα με τα fazer.

ziggΥ
05/11/2012, 03:52
θα χτυπάω το κεφάλι μου πολύ καιρό που απλά σε είδα [ :moutza: σταμουτραμου ]

spyrakos35
05/11/2012, 04:37
Σας είδαμε στα Mac το πρωί και σας χαιρετίσαμε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131840

καλούς δρόμους :wave2:
Η παρέα με τα fazer.

καλούς δρόμους και σε σας

:beer:

sniper
05/11/2012, 11:49
Σε είδα, σε νυχτομάγαζο στη Βουλής, να κάθεσαι σαν άρχοντας συνεπιβάτης σε σταματημένο σκούτερ, και το κοριτσάκι που οδηγούσε να προσπαθεί να το ξεπαρκάρει προς τα πίσω και παράλληλα να βγάλει τον μπροστινό τροχό απο τη λακούβα.

Σε είδα να μην κατεβαίνεις και να σωριάζεστε μεγαλοπρεπώς αφού το κοριτσάκι δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Σε είδα να τινάζεσαι πάνω και να μας λες ότι δεν παθατε τίποτα.

ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.

Με είδα να φεύγω χωρίς να σου λεω κουβέντα, ευτυχώς για εσένα.

Tedvj23
05/11/2012, 11:54
ειδα tdm 850 με αυτοκολλητα ducati στις εξατμισεις!!!:a018:

ΚΑι εγω..:lol::a018:

thanos_s
05/11/2012, 16:51
Σας ειδα με τα TDM στον μπραλλο !
Επισης σας ειδα ολους εσας με τα ΚΤΜια στην παλια εθνικη για Θηβα :D

valadisb
05/11/2012, 17:10
Σε ειδα φιλτατε με το v strom το ασπρο στην πρεβεζα - Λουρο:)

Odin#9681
05/11/2012, 20:46

:beer::beer:

PQC
05/11/2012, 20:57
Σε είδα να ανεβαίνεις με το τούμπανο gas gas σου στον Υμηττο, εγώ ήμουν με τα πόδια στο μονοπάτι και εσύ ανέβαινες την πλαγιά χαλαρός. Να είσαι καλά μου έφτιαξες την ημέρα.

PetranGR
05/11/2012, 22:22
σε είδα "κομπλεξικιέ" με το R6 σου να με κοιτάς στο CBR 125, με ένα ύφος κοροίδειας, επειδή εγώ φορούσα μπότες κράνος,και μπουφάν και εσύ δεν φορούσες ούτε καν ΚΡΑΝΟΣ !

Τι το έχεις το R6 ? για μόστρα στην καφετέρεια ? Τράβα βάλε το σε καμία πίστα να δούμε τι θα πιάσεις !

GIXXERAKIAS
06/11/2012, 07:53
Σε είδα ρε παλίκαρε το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας με το Gixxer το Κ8 λευκό με βαμμένες χρυσές ζάντες κομπλέ με το μπουφανάκι σου αλλα κράνος πουθενά.....

PetranGR
06/11/2012, 11:15
σε είδα με το Hayabusha 1300 πορτοκαλί στην κάθετη οδό προς το λιμάνι θεσσαλονικης ήσουν γύρω στα 40, ξεκινήσαμε μαζί και χάζευες το μηχανάκι μου... οπως εγω το δικο σου....

Να προσεχεις καλους δρομου.

GIXXERAKIAS
06/11/2012, 11:17
Σε είδα ρε παλίκαρε το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας με το Gixxer το Κ8 λευκό με βαμμένες χρυσές ζάντες κομπλέ με το μπουφανάκι σου αλλα κράνος πουθενά.....

Σε ξαναείδα πρίν λίγο αραγμένο στον πεζόδρομο του περιστερίου....ρόδα,τσάντα και πιπίνια ακράνωτα...

ziggΥ
06/11/2012, 16:48
taxydromos ακούει..? ήσουν σήμερα 8και το πρωί στο φανάριπατησίωνδιασταύρωσηαλεξάνδρας με ένα ΚτΜι άσχετο μαύρο? 525 ή κάτι τέτοιο..? μου έμοιαζες με εσένα μεσα απ'το κράνος αλλά δε πρόλαβα να ρωτήσω.. :look:

jezuz
06/11/2012, 21:08
Σε ειδα στη Κορινθο με το CB 1300 (?) και με ακολουθησες πιο πισω μεχρι το Ζευγολατιο/Βραχατι περιπου, οδηγωντας πιο νορμαλ προφανως απο τις κουταμαρες που εκανα εγω :p
:beer:

sober
07/11/2012, 15:31
Σε ειδα Κωστα Σομερ κλασικα με αμανικο φουσκωτο μπουφαν , πολυ ζελε (εννοειται ξεκρανωτος) και υφος 100 Καρδιναλιων να κοιτας αριστερα δεξια (δειτε με.. δειτε με...),

ααααααααααααχαχαχχαχαχααααααααααααααααχαχαχα!!!!!!!!!!! κλαιω....:bawl:

k7600
07/11/2012, 19:32
την εχω δει την ηθοποιαρα την μεγαλη στην Γλυφαδα μπροστα απ τα καφε, φυσικα ακρανωτος και με αυτο το υφακι το πολυ μπλαζε, να παταει τις γραμμες του τραμ και να τρωει τουμπα. Για ποτε σηκωθηκε, σηκωσε την μηχανη και την κοπανησε δεν περιγραφεται. Ο τυπος ουτε που ασχοληθηκε αν γραυζουνισε τιποτα.
Και ναι φυσικα καβαλαει 1200GS... τι αλλο...

Motoneos
07/11/2012, 20:34
Σε είδα κουμπί π@υστικο να χαλάς στο μπουφανάκι μου το dainese και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι!!! Άντε να πηγαίνω για επιδιόρθωση κ μλκίες τώρα, άλλη δουλειά δεν είχα!!!! :mad::a023::a37::a52:

harris_x
07/11/2012, 22:19
Σε είδα ρε μλκ με την ομπρελίτσα και το παιδί σου αγκαλιά που ξεκίνησες για να περάσεις απέναντι στην Καυτατζόγλου και την στιγμή που σε αποφεύγω βλέπω και σένα ρε από το αντίθετο ρεύμα να έρχεσαι πάνω μου για να μπεις στο βενζινάδικο :confused:

Τι να πω ρε *ουστη μου, τόσο μλκες είμαστε πια;;;;

Shiatman
07/11/2012, 22:23
-Σας είδα Ελληνάρες ξεκράνοτους και στυλάτους να κυκλοφορείτε αβέρτα και το μόνο σας άγχος να είναι μήπως φάτε κλήση. Τουλάχιστον αν γραφτείτε δωρητές οργάνων δεν θα ξεμείνουμε ποτέ.

-Σε είδα πάλι ΚΤΜάκι μου μετά από ένα χρόνο και σκέφτομαι τις βόλτες που θα κάνουμε παρέα. Άντε να βρώ λίγο χρόνο να σε φροντίσω και στο υπόσχομαι, δεν θα σε ξαναφήσω σε ξένα χέρια ποτέ.

Aνεμος
07/11/2012, 22:55
Σε είδα hyper-cool φλώρε με το T Max να βγαίνεις απο την Κηφισίας και να σταματάς κάθετα μπροστά απο την διάβαση της Αγίου Κωνσταντίνου για να μιλήσεις στο κινητό.
Δεν κουνήθηκε ούτε τρίχα απο το ακράνωτο μαλλί σου όταν άνοιξε το φανάρι,εξακολουθώντας να μπλοκάρεις ενα ολόκληρο ρεύμα κυκλοφορίας σε ενα φανάρι που κρατάει
20 δευτερόλεπτα. Ούτε όταν πέρασα δίπλα σου και σου φώναξα πως δεν είσαι καλά εδώ που είσαι.Το φορτηγό πίσω μου μάλλον είχε μεγαλύτερη πειθώ όταν πήγε να περάσει απο πάνω σου.Πόσο αθεράπευτα μλκας παίζει να είσαι ?

TROOPER
08/11/2012, 07:56
σε ειδα τις προ αλλες μποστ πανω στην παπια σου.

ειδα κι εσας με το παπι και την ανοιχτη ομπρελα χτες βραδυ στην κηφιφιας!!!:plaf:
τιπ:νεξτ ταιμ μασκα και βατραχοπεδιλα καλυτερα ;)

eBoLaGR
08/11/2012, 19:04
Σε ειδα να πεταγεσαι απο το ενα στενο για να μπεις στο αλλο, χωρις να κοιταξεις, και φυσικα να με δεις!! Ευτυχως ακουσες την κορνα μου και μου αφησες 1 μετρο να μπορεσω να σε αποφυγω.

Με ειδα μετα να κανω δεξια, και να καθομαι ακινητος με το κεφαλι στο τεποζιτο για 3 λεπτα μεχρι να ηρεμησω...

KostRider
09/11/2012, 15:40
σε είδα κωλόγερε :moutza: με το αγροτικό σου στον Αγ. Γεώργιο,να μπαίνεις στο ρεύμα μου αντίθετα ενώ με είδες που ερχόμουνα,πάνω σε αριστερή στροφή για να στρίψεις σε στενό γιατί δεν σε έπαιρνε,σε αποφεύγω μπαίνοντας στο ρεύμα σου και σου κόρναρα,που πάς;αντί να λογικευτείς με είπες και μαλάκα,σταμάτησα να σου πώ δυό "γαλλικά" ,αλλά έστριψες και την κοπάνησες,φθηνά την γλύτωσες("γαλλικά,μπουνίδια και τροχαία για τα περαιτέρω):evil:

TROOPER
10/11/2012, 23:58
ηρθαν οι αποκριες???

σε ειδα τυπισσα ολομοναχη με τιγρε φορεμα και μασκα τυπου ζορο στην παλια εθνικη αθηνων κορινθου να στεκεσαι στη στροφη και να κοιτας λαγνα πισω απο τη μαυρη μασκα τα διερχομενα οχηματα :uplate::uplate::uplate:
και μετα ειδα κι εσενα πιτσιρικο στην παραλια στο λουτρακι με το καουμποικο καπελο.WTF :confused::confused:

parachuter
11/11/2012, 14:23
σας είδα 6-7 μηχανές ψιλοπροβλεπε στη παραλιακη στη Πατρα,αμεσως σκεφτηκα κριμα που δε καταφερα να βολταρω κι εγω σημερα,χαρηκα που σας ειδα ετσι.καλους δρομους

tsompanis
11/11/2012, 18:00
ηρθαν οι αποκριες???

σε ειδα τυπισσα ολομοναχη με τιγρε φορεμα και μασκα τυπου ζορο στην παλια εθνικη αθηνων κορινθου να στεκεσαι στη στροφη και να κοιτας λαγνα πισω απο τη μαυρη μασκα τα διερχομενα οχηματα :uplate::uplate::uplate:

τι έγινε..γίναμε Βουλγαρία?:lol:

ziggΥ
11/11/2012, 18:04
σε είδα δίπλα μου με το ίδιο μηχανάκι και το ίδιο κράνος :uplate:

KostRider
11/11/2012, 20:56
σας είδα 5-6 χωμάτινους και σας χαιρέτισα,αλλά ανταπόδωση δεν... anyway,καλούς δρόμους:wave2:

TROOPER
12/11/2012, 06:09
το ειδα στον υπνο μου (μλκ χαρη αμα ξαναφτιαξεις λουκανικα βραδυατικα σ' εσκισα!!!):

ημασταν παρεακι και πηγαμε να παρακολουθησουμε αγωνες στις σερρες οι οποιες ειχαν μεταμορφωθει σε μεγαρα!!φτασαμε αργα και θα βλεπαμε μονο τα 1000αρια.η συμμετοχες ομως μονο 2.ο μπουστας και ο σναιπερ :lol:
ξεκινησανε τον αγωνα αλλα χωρις μηχανακια!απλα τρεξιμο σε σλοου μοσιον.μετα γυρισανε στο κοινο και ζητησανε να μπουνε μαζι τους να τρεξουνε οσοι απο το κοινο γουσταρανε.ειπα να μπω (στο τσεπακι τη δευτερη θεση :smokin: ).ο σναιπερ πηγε και μου εφερε τη μηχανη επειδη βαριομουνα.κλασμενη τσιμουχα αριστερα,μπροστινο φρενο ανυπαρκτο και δουλευε και χωρις μπαταρια.πηγα να το μαζεψω στον παπ ο οποιος εκεινη την ωρα ηταν για χεσιμο.μετα χτυπησε το ξυπνητυρι.

σημερα παω στον γιατρο :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

sober
12/11/2012, 09:19
Σας ειδα σημερα ολους προβλεπέ σε μια διαδρομη απο Χολαργο - Κεντρο, ολοι με κρανακια...μπουφανακια...ΚΥΡΙΟΙ στο δρομο....ουτε ενας! την παραμικρη μλκια στο δρομο....πρωτη φορα τετοιο πραγμα...τι εγινε ρε παιδια????

:confused:.....:beer:

PetranGR
12/11/2012, 11:30
Σας ειδα σημερα ολους προβλεπέ σε μια διαδρομη απο Χολαργο - Κεντρο, ολοι με κρανακια...μπουφανακια...ΚΥΡΙΟΙ στο δρομο....ουτε ενας! την παραμικρη μλκια στο δρομο....πρωτη φορα τετοιο πραγμα...τι εγινε ρε παιδια????

:confused:.....:beer:

Φοβηθηκαν απο εμενα εχθες,με το θεμα μου :P

GIXXERAKIAS
12/11/2012, 11:37
Σε είδα audi R8 στον Κηφισσό να πηγαίνεις με 80χιλ μεσαίρα λωρίδα κύριος....τι έγινε ρε πστ μου,οικονομία στην βενζίνη και οι κάτοχοι supercars?:cry:

Επίσης σε είδα μπάρμπα στον Πειραιά με το παπάκι το chinatownmate,με το κράνος του κόκκινου poweranger και μιά λεκάνη (χέστρα κοινώς) δεμένη με ταινία στην σέλα.:bawl::bawl:

chr1s_86
12/11/2012, 11:44
το ειδα στον υπνο μου (μλκ χαρη αμα ξαναφτιαξεις λουκανικα βραδυατικα σ' εσκισα!!!):

ημασταν παρεακι και πηγαμε να παρακολουθησουμε αγωνες στις σερρες οι οποιες ειχαν μεταμορφωθει σε μεγαρα!!φτασαμε αργα και θα βλεπαμε μονο τα 1000αρια.η συμμετοχες ομως μονο 2.ο μπουστας και ο σναιπερ :lol:
ξεκινησανε τον αγωνα αλλα χωρις μηχανακια!απλα τρεξιμο σε σλοου μοσιον.μετα γυρισανε στο κοινο και ζητησανε να μπουνε μαζι τους να τρεξουνε οσοι απο το κοινο γουσταρανε.ειπα να μπω (στο τσεπακι τη δευτερη θεση :smokin: ).ο σναιπερ πηγε και μου εφερε τη μηχανη επειδη βαριομουνα.κλασμενη τσιμουχα αριστερα,μπροστινο φρενο ανυπαρκτο και δουλευε και χωρις μπαταρια.πηγα να το μαζεψω στον παπ ο οποιος εκεινη την ωρα ηταν για χεσιμο.μετα χτυπησε το ξυπνητυρι.

σημερα παω στον γιατρο :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Και μετά είμαι εγώ ο περίεργος με τον Biaggi ?? :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

.
.
.

Σε είδα VFR πλυμένο μετά από καιρό! 2 ΠΣΚ μυγάκια είχε πάνω :moutza:

eBoLaGR
14/11/2012, 03:46
Σε ειδα τυπε με το transalp, να παιρνεις ανοιχτα την στροφη στην Καστελλα, να χτυπας-ριχνεις τον ντελιβερα και μετα να φευγεις σαν να μην εγινε τιποτα!!!

Ευτυχως που ειδα ολη την φαση, μπορεσα βγηκα αντιθετο και σου εκλεισα λιγο τον δρομο ωστε να φρεναρεις και να παρω την πινακιδα σου. Και ευτυχως που επεσε η τσαντα της δικιας σου και γυρισες μετα απο 10 λεπτα, και ζητουσες να μην καλεσουμε τροχαια. Κριμα !

Απο μηχανοβιο δεν το περιμενα!!!

Sandra4
15/11/2012, 03:31
Σε είδα... Παρασκευή 9/11, πάνω στο GSXR σου (άσπρο-μπλε νομίζω) με κράνος Arai, περίπου 9:15 μ.μ, στο Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ (στροφή για Σαρακάκη), να μου κάνεις νόημα όταν σταμάτησα να περάσεις μόλις άναψε το φανάρι. Kαλούς δρόμους να έχεις ;)

etzimas
15/11/2012, 03:45
Σε είδα Τετάρτη 14/11 Μελενίκου με Απ.Παύλου να κοιτάς την παρκαρισμένη μου Shadow. Μην ντρέπεσαι, και εγώ χάζευα το Transalp σου από την καφετέρια καθώς περνούσες. ;)

Panoskl
15/11/2012, 09:38
Σε είδα γιαγιά πάνω στο σκουτεράκι σου! Παίζει να ήσουν γύρω στα 70.

Μπράβο, σε χάρηκα. :wave2:

mikRRopixel
15/11/2012, 10:22
Σε είδα και σε βλέπω συχνά παρκαρισμένο GSXR με custom βαφή στην καντίνα λ.Δημοκρατίας....ωραίο δε λέω, είναι και θέμα γούστου...αλλά ΡΟΖ?

papadon
15/11/2012, 12:09
Σας είδα τους δύο γύφτους με το πράσινο αγροτικό toyota εχτές στη Λαυρίου. Και εσείς με είδατε όταν έφυγε το βαρέλι από την καρότσα και έσκασε μπροστά μου. Και οι μπάτσοι που ήταν 50 μέτρα μπροστά την είδαν όλη τη φάση, αλλά αυτά τα στρατιωτάκια λειτουργούν μόνο με εντολές, είχαν στο νού τους το ραντάρ....Για πες μου, μήπως έτρεχε το βαρέλι κυρ-αστυνόμε να το γράψουμε????Έλεος..

GIXXERAKIAS
16/11/2012, 08:27
Σάς βλέπω ακόμα και τώρα να αρνείστε πεισματικά να βάζετε το κράνος στην εθνική με την μύξα και το δάκρυ να τρέχουν να μην σας αφήνουν οπτικό πεδίο...πώς στο καλό οδηγάτε?:confused:

Σε είδα μικρή καραμπόλα στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας που τα τσουγκρίσατε ελαφρώς (τρία αμάξια) λόγω ύπνου....:ZZZ:

PortisHead
16/11/2012, 16:34
Σε ειδα μ@λ@κ@ με το λευκο Cordoba ,στην καθοδο της Εθνικης προς Ασπροπυργο , λιγο πριν το γνωστο περιπτερο ,
να κατεβαινεις μαλια-κουβαρια , να σκας στο διαχωριστικο , να επανερχεσαι στο δρομο ,να συνεχιζεις να κανεις ζιγκ-ζαγκ
και να χανεσαι.
Σταματησε ολη η Εθνικη Οδος για να απομακρυνθεις μην σκοτωσεις κανεναν.
Ημουν μεσα σε φορτηγακι και συγκρατησα μονο τα 2 πρωτα γραμματα της πινακιδας σου.
Φυσικα και ηταν τυφλα στο μεθύσι και οδηγουσε !!!
Ευχομαι μονο μην πηρε παρακατω κανεναν στον λαιμο του.

railDG
16/11/2012, 17:19
Η αλήθεια είναι πως δεν σε είδα,αν και είχα ελέγξει πριν βγω...Και δυστυχώς πήγα να σε ρίξω κάτω,ευτυχώς που προνόησες και σταμάτησες στο τσακ.Ντράπηκα να γυρίσω να σε κοιτάξω,αλλά ξέρω πως έπρεπε να σου ζητήσω συγγνώμη.

Dant3
16/11/2012, 19:04
Να μαντέψω: κάτοχος ενός BMW F800R με υπογραφή του Pfeiffer και Ναυπηγός. Καλή χιλιόμετρα και καλά τελειώματα αν είσαι ακόμα φοιτητής.
Τον εχω πετυχει και εγω εκει αυτον.παντεμορφο ομως το F800.δεν νομιζω να ειναι φοιτητης :p

TROOPER
17/11/2012, 09:51
σε ειδα παρκαρισμενο σε στενο πισω απο το πατιναζ στο αιγαλεω cbf 600 με αυτοκολητο μοτο.γρ και καπου πηρε το ματι μου ενα ''paint killer'' γραμμενο.ποιος ειναι ρε παιδια?

μετα σε ειδα με το μαυρο (hornet νομιζω) και το μαυρο κρανος με το αυτοκολητο του μοτο στην ανοδο της αλεξανδρας κατα τις 4.30 το μεσημερι.σου κορναρα αλλα δεν με ακουσες.

και τελος χαρηκα που σε ειδα catmaster και τα ειπαμε λιγακι μετα απο τοσο καιρο :wave2:

bocaros
17/11/2012, 12:15
[QUOTE=TROOPER;2257722]σε ειδα παρκαρισμενο σε στενο πισω απο το πατιναζ στο αιγαλεω cbf 600 με αυτοκολητο μοτο.γρ και καπου πηρε το ματι μου ενα ''paint killer'' γραμμενο.ποιος ειναι ρε παιδια?

το μελος του μοτο sotostzav ειναι γιωργο, και μενει τρια σπιτια μετα απο εμενα.
το paintkiller ειναι το μαγαζι που εβαψε τη μηχανη οπως την ειδες , αν την προσεξες

thePrince
17/11/2012, 17:18
Εξέφρασα την έντονη δυσαρέσκειά μου για το πόσο λάθος είναι τα φώτα σου με τον προβολέα μου και το μεσαίο δάκτυλο. Ελπίζω να προσβλήθηκες — μάλλον άκουσα κάποια κραυγή όταν πέρασες δίπλα μου. Σε έχω γραμμένο εκεί που μας έχεις κι εσύ.

DimChios
19/11/2012, 08:20
Αντε παλι... αρχισαμε... καθε πρωι μπαμπάδες (ή μαμαδες) με 2 τουλαχιστον παιδια πανω στα διτροχα στο δρομο για το σχολειο!
άγχος με πιανει!
Ο αλλος ειχε κραμασμενες τις τσαντες τους στα πισω μασπιε του Τρανσαλπ, εκατερωθεν...

:plaf::moutza:

nikos_abel
19/11/2012, 08:27
(Ευτυχώς που) σε είδα (μα στο παρά ένα) να πηγαίνεις δεξιά στη Λαυρίου, μαύρα ρούχα, μαύρο σακίδιο, ούτε ένα ανακλαστικό, στα μαύρα σκοτάδια
και δεν πέρασα από πάνω σου να γίνουμε και οι δύο σις κεμπάπ.
Που πάτε ρε παιδιά με τα ποδήλατα, πιο αόρατοι από εμάς είστε, βάλτε κάτι άσπρο πάνω σας να μη σκοτωθε'ιτε και σκοτώσετε και
κανάν άλλο χριστιανό (βουδιστή, μουσουλμάνο, σιχ τέλος πάντων)