Σύνδεση

View Full Version : 9/10 -> Βόλτα -> Λίμνη Δόξα

Σελίδες : 1 [2]

peter86
15/10/2011, 16:29
Mα και γω φιλικά απάντησα!!!!
Πιάσε 2- 3 μπύρες....:beer: :beer: :beer:

Ichigo
15/10/2011, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Συμφωνώ πολύ μαζί σου, αλλά μέχρι στιγμής αν έχεις δει καθόλου τις προγνώσεις του καιρού μιλάνε για αρκετή βροχή.Αν όλοι την εβδόμαδα είσαι πάνω στη μηχάνη και το μονο που κάνεις είναι να τρως βροχή και κρύο (δ μιλάω για την βδομάδα που πέρασε αλλά γενικότερα),θέλεις ρε πούστη μου να πας την Κύριακή σου μία βόλτα σχετικά άνετος!!!!!
Γιαλαντζί είσαι εσύ που το λες!!!!!!!
Μέσα στην εβδομάδα καβαλάς καθόλου την μηχανή σου???'Η περίμενεις το σ/κ????
Φιλικά χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένταση...wave2: :wave2: :wave2:
Αν ο καιρός δείξει λίγο καλή διάθεση,φύγαμε!! :

Με 15000+ χλμ το χρόνο πάνω στο ληστή δε μπορείς να πεις πως είμαι και τόσο fan του αυτοκινήτου :winka:
Γενικότερα που λες δε νομίζω να έχουμε φάει και πολύ βροχή όντας ερχόμενοι από καλοκαίρι :winka:
αλλά το να μπαίνουμε και να ποστάρουμε στη βόλτα που πρότεινε το παιδί ουυυυ 666 βροχή μακριά!! είναι σαν να βάζουμε την προσωπική μας βολή πάνω από το χαβαλέ - με τα ευτράπελα και τις αναποδιές - που έχει πάντα κάθε βόλτα + του ότι δημιουργεί bad mood και στους υπόλοιπους. Καλές οι προβλέψεις αλλά δεν είναι δυνατόν να λογαριάζουμε αποκλειστικά πάνω σε αυτές και να στερούμαστε το χαβαλέ μας και τη βόλτα μας επειδή η ΕΜΥ πολλές φορές κ@υλαντίζει (τρανή απόδειξη το προηγούμενο ΣΚ :rolleyes: ).

Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ :wave2:

Τι να πουν και οι Γερμαναράδες που χειμώνα-καλοκαίρι ανοίγουν οι ουρανοί σε Shwarzwald και Bayerischer Wald αλλά δε μασάνε και είναι προβλεπέ με τα αδιάβροχά τους :D (αχ και να διασχίζαμε τους απέραντους κάμπους του Holstein τώρα :blush: :a07: )

Αυτά και πολλές :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
15/10/2011, 18:32
Εγω ξέρω οτο απο τότε που βγηκαν τα μετεό sites κοπήκαν οι βόλτες.

Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"

Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ :smokin:

jimtarasxt660x
15/10/2011, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ποσταριστηκε απο Δευτερα βόλτα για Κυριακή και απο Τρίτη αρχισαν τα "βλεπω βροχές"

Αμα ειναι να περνατε τον καιρό σας στο poseidon/meteo/freemeteo κλπ, δε θα βγείτε ποτέ :smokin:

+1000

:beer: :beer: :beer:

vaska
15/10/2011, 18:44

Εσύ αγάπη μου ν' αφήσεις τις θεωρίες και να πας να κάνεις σέρφ.

:D :D :D

Πάντως Πάτρα ρίχνει ασταμάτητα από χθες και δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι έως αύριο και όσο να το κάνεις το να ξεκινάς εκδρομή με βροχή εγώ τουλάχιστον το βρίσκω χαζό. Βόλτα είπαμε να πάμε και όχι να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο αδιάβροχη (την κορντούρα πάντα)

:blush: :blush: :blush:

:wave2: :wave2:

Cpt. Haddock
15/10/2011, 18:49
Ρε κάντε ότι νομιζετε, ετσι κι αλλιως εγω βόλτες πηγαινω εκτός φόρουμ πλεον.

Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.

jimtarasxt660x
15/10/2011, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εσύ αγάπη μου ν' αφήσεις τις θεωρίες και να πας να κάνεις σέρφ.

:D :D :D

Πάντως Πάτρα ρίχνει ασταμάτητα από χθες και δεν νομίζω ν' αλλάξει κάτι έως αύριο και όσο να το κάνεις το να ξεκινάς εκδρομή με βροχή εγώ τουλάχιστον το βρίσκω χαζό. Βόλτα είπαμε να πάμε και όχι να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο αδιάβροχη (την κορντούρα πάντα)

:blush: :blush: :blush:

:wave2: :wave2:

Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sites

el_hymador
15/10/2011, 19:10
Report από Βόχα Κορινθίας. Βρέχει από το μεσημέρι αλλά όχι τραγικά. Για αύριο πρωϊ το πιο σοβαρό μετεωρολογικό site (Poseidon) προβλέπει ψιχάλες με πιθανότητα να μετατραπούν σε μπόρες προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Κρύο άνετα ανεκτό με ένα μπουφάν επενδεδυμένο. Φυσικά εκεί πάνω μπορεί και να βρέχει και να κάνει και κρύο (όχι τραγικα, σίγουρα περισσότερο από τα πεδινά πάντως).

Ειλικρινά αν είχα μοτοσικλετα θα σας ακολουθούσα. Βροχή είναι σιγά τα πράγματα. Είναι απίστευτα όμορφα εκεί πάνω με σύννεφα και ομίχλες και οι ξυλόσομπες στις ταβέρνες και τους καφενέδες είναι παράδεισος.

Just do it! :wave2:

vaska
15/10/2011, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Κάνεις δεν είπε πως θα ξεκινήσουμε με βροχή Βασίλη, αλλά συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία όσον αφορά τα μετεωρολογικά sites

Ποτέ δεν κοίταξα μετεοσάιτ για να πάω βόλτα, αν είχε καιρό ξεκινούσα και αν είχε νεράκι στην πορεία το έτρωγα.

Τες πα μάλλον το κουράσαμε. Είναι γραφτό τελικά αυτή τη βόλτα να μην μπορέσω να την κάνω. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο πάντα θα παρουσιάζονται εμπόδια και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ποστ, πολύ καιρό τώρα θέλω ν' ανέβω στα πάτρια εδάφη αλλά δεν τα καταφέρνω. Που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.

AUFGEBRACHT
15/10/2011, 19:16
Σακούλες για τα σαλιγκάρια άκρως απαραίτητες...

peter86
15/10/2011, 19:23

Kανεις λάθος captain.....

peter86
15/10/2011, 19:33
Ρε κάντε ότι νομιζετε, ετσι κι αλλιως εγω βόλτες πηγαινω εκτός φόρουμ πλεον.

Αυτά που έγραψα πήγαιναν κυρίως στον peter86 ο οποίος και τις δύο φορές φρόντισε να ξενερώσει τον κόσμο.

Aπλα σκέφτομαι λογικά.Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ,ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στο κάτω κάτω,δ είπα κάτι κακό ούτε είπα ψέματα,μόνο για το καιρό μίλησα......Δ ξέρω πόσοι ξενέρωσαν μόνο απο μένα.......όλοι νομίζω μπορούν ελεγχουν τα καιρικά φαινόμενα,δικαιωμά τους....
Φίλε μου ichigo,(εχουμε και την ιδια μοτο,ατιμος ληστής....)κινούμαι μόνο με την μοτό μου,κάνω κοντά στα 30.000 χλμ. το χρόνο, οπότε πλεόν έχω συνηθίσει να βλέπω τον καιρό....Δεν έχω πρόβλημα να φάω βροχή καθοδόν,αλλα το να ξεκινάς με μπόρα είναι μαλακια για μένα ,ιδίως με τους δρόμους που έχουμε....Στην Ευρώπη όπως αναφέρεις το θέμα ξεφεύγει,και καταιγίδα να ρίχνει,θα έιναι καλύτερα από το στεγνό το δικο μας,οπότε ναι ,είσαι ασφαλής........
Συγνώμη ας σας ξενέρωσα και όπως είπα και πιο πάνω,αν υπάρξει έστω και μικρη βελτίωση στο καιρό φυγαμε!

Cpt. Haddock
15/10/2011, 19:35
[...]Συγνώμη captain αν σε ξενέρωσα τόσο πολύ[...]

Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.

Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.

Επισης εαν πηγαιναμε με τη λογική δε θα οδηγούσαμε μηχανη, ειδικα στην Ελλαδα :winka:

Allst@rf
15/10/2011, 20:25
Προσωπικά δεκάρα δεν έδωσα, δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιως, άλλοι ξενέρωσαν και το έκανες δύο φορές. Ειδικα την πρώτη φορά να ποστάρεις για τον καιρό 6 μερες πριν δειχνει αδικαιολογητο άγχος.

Ασε να έρθει η μέρα κι αποφασίζεις. Σάιτ υπάρχουν να μπει ο καθενας και να κανονίσει την πορεία του.

Επισης εαν πηγαιναμε με τη λογική δε θα οδηγούσαμε μηχανη, ειδικα στην Ελλαδα :winka:

αφού δεν δίνεις δεκάρα για την βόλτα ,τι κάθεσαι και ασχολείσαι με το αν κοιτάμε τα μετεο ή αν καβάλαμε με βροχή ή όχι;

το παίζεις λίγο μοτο-πατέρας και βετεράνος και γράφεις με τέτοιο τρόπο που φαίνεται σαν να σνομπάρεις την βόλτα των παιδιών .

o teos
16/10/2011, 00:06
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Πραγματικα πως καταφερνει σχεδον καθε θεμα να κοντευει να καταληξει στις αντιπαραθεσεις δε το καταλαβαινω(η το καταλαβαινω αλλα κανω την κοροιδα) αλλα συνεχιστε εχει πλακα...:smokin:

peter86
16/10/2011, 00:23

Δ κατάλαβες μάλλον,το ότι οδηγάω μηχανή στην Ελλάδα είναι εκτός λογικής,αφού όμως αποφάσισα να οδηγάω , θα οδηγάω με λογική...Και αυτό είναι δικαίωμα μου.Δεν ποστάρω για να αποθαρρύνω κάποιον (εγω ο ίδιος θέλω να πάω πρώτος βόλτα) αλλά δ θες να το καταλάβεις...Τέλος,δ έχω λόγω να έρθω σε κόντρα μαζί σου,ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες,σε όλα τα θέματα που έχεις αναφερθεί.Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός μαζί μου......Ας μην συνεχιστει το θέμα,δ έχει νόημα...

jimtarasxt660x
16/10/2011, 06:45
Δεν μας θέλει η Δόξα....

Από τον άλλο μήνα παιδιά....

:sick:

AUFGEBRACHT
16/10/2011, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν μας θέλει η Δόξα....

Από τον άλλο μήνα παιδιά....

:sick:

Μήπως να το αφήναμε για τις Αλκυωνίδες του Δεκεμβρίου;;;

Cpt. Haddock
16/10/2011, 11:10
[...]ίσα ίσα σαν νεώτερος στο χώρο απο εσένα πάντα διάβαζα και εκτιμούσα αυτά που έγραφες[...]

:eyepop:

:a24:

:lol:

peter86
16/10/2011, 11:52
:eyepop:

:a24:

:lol:

Tι σημαίνουν τώρα αυτά???Ειρωνεία??

Cpt. Haddock
16/10/2011, 11:55
Ναι, αλλα προς εμένα :lol:

camen
16/10/2011, 12:00
Ρε ακομη με τον Πακετανιο ασχολειστε?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

peter86
16/10/2011, 12:05
Οχι πραγματικά,πάντα μου άρεσαν αυτά που έγραφες για όλα τα θέματα :a07: :a07: (ακόμα και για τα triumph) και πολλές φορές έχω συμβουλευτεί τα λεγομενά σου :a012:
Όπως είπα και παραπάνω ας λήξει το θέμα εδώ :a56:.
Έτσι και αλλίως από οτι καταλαβαίνω ούτε εσύ ούτε εγώ πήγαμε βόλτα,μέχρι στιγμής.....
:beer: :beer: :beer: :beer:

p@nos
16/10/2011, 12:11
axxx romadikoi motosikletistes boltes me ti mixani sti broxi ti siginitiko

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μοτορεμαλι
16/10/2011, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
axxx romadikoi motosikletistes boltes me ti mixani sti broxi ti siginitiko

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
------------------------------------------------------------------
και να τραβανε και το τζακι απο πισω με τρε'ι'λερ... :lol:

Allst@rf
19/10/2011, 13:05
εχουμε κανα νεοτερο για αυτη τηυ κυριακη?

:wave2:

kalgeorge
19/10/2011, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ναι...κυκλοφορουν κατι προσφορες στα lidl μουρλια
:lol: :wave2:

chr1s_86
19/10/2011, 13:58

Ναι, έχει αγώνα στα Μέγαρα :p

Allst@rf
19/10/2011, 14:21
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

vaska
19/10/2011, 15:38

Εγώ Κωστή λόγω εμπλοκής στη δουλειά αν κρατήσει ο καιρός θα την κάνω, πιθανά και ο ΝΙΟ, οπότε αν έχεις διάθεση το κουβεντιάζουμε.

:wave2: :wave2: :wave2:

loylas
28/10/2011, 18:28
Πηγατε λεβεντες τελικα;;;

Δεν ειδα καποια φωτο, κατι βρε αδερφε :p :p :p

Αυριο λεμε να την κανουμε κατα κει με εταιρο συμφορουμιτη.

Ειναι λιγο αργα βεβαια τωρα που το γραφω κ αξιζω να τ ακουσω :rolleyes: :rolleyes: αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Ξαφνικα αποφασιστηκε

Αν υπαρχει χρονος, κεφι ... κ το βασικοτερο λαλακια για μπεντζινα :winka: :winka: :winka: φυγαμεεε

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: