View Full Version : ΕΠΩΛΗΘΗ
dimidomo
04/10/2011, 19:55
Απλά θέλω να τα πω σε κάποιους που να με καταλάβουν
Ήρθε το πέρασμα του χρόνου και μια επενδυσούλα που θέλω να κάνω , με αποτέλεσμα η κάλη μου να αλλάξει χέρια αυτές τις μέρες . Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα τελευταία βράδια .Εχω πόλυ κάλες αναμνήσεις μαζί της .
Θυμάμαι όταν πήγα να την αγοράσω απο την λαχτάρα μου να την οδηγήσω άφησα τον πατέρα μου έξω από το αυτο/το , το κλείδωσα χωρίς να το καταλάβω , την πήρα και έφυγα . Μετά κανένα 30λεπτα θυμήθηκα και τον πατέρα μου .....Φεβρουάριος μήνας , είχε ξεπαγώγει .χε χε χε.
Εχω στεναχωρηθει πάρα πολύ , και έτσι όπως πάει το Γαμ*^%νο το κράτος μάλλον δεν θα αποκτήσω για τα επόμενα 20+χρόνια μηχανή .
Το μόνο θετικό είναι οτι αυτός που θα την αγοράσει θα την πάει σε άλλη πόλη και έτσι δεν θα την βλέπω .
RocknRollas
04/10/2011, 22:00
σε καλη μερια φιλε μου τα χρηματα απο την πωληση της καλης σου. φτοντισε τουλαχιστον να τα αξιοποιησεις καταλληλα και να αξιζουν τον κοπο.
εγω δε μπορω να νιωσω οπως νιωθεις εσυ,αλλα τα ιδια σκατα νιωθει και ενας φιλος μου που εδω και 2 μερες πουλησε τη δικια του την καλη...και το κακο ειναι οτι την πουλησε στον γειτονα του...
τα χρειαζοταν τα χρηματα βεβαια για εγχειρηση οποτε επρεπε να την πουλησει αμεσα..
μη στεναχωριεσαι,αμα γουσταρεις τοσο πολυ τις μηχανες,πιστευω οτι συντομα θα εχεις νεα κοπελα..θα την βγαλεις την ακρη..
dimidomo
04/10/2011, 22:30
Euxaristo file.Makari ta lefta na ekplirosoun ton skopo tous.
Ston ginona e;O diko sou einai sigoura se xiroteri mira apo emena.
Molis tora girisa spiti tin ekana mia teleutaia voltoula.To apogeuma ekei pou tin parkara itan enas tipos pou molis tin eide tou etrexan ta salia.....
θυμάμαι ακόμα όταν πούλησα το ΑΧ-1 μου, το πρώτο μου μηχανάκι, να στρίβει στη γωνία και να χάνεται με τον νέο του ιδιοκτήτη καβάλα... :( :(
Το ειχα περασει οταν εδωσα το πρωτο μου αυτοκινητο πολυ εντονα...
Και μετα οταν εδωσα και το πρωτο μου παπι, το οποιο ειδα σε ασχημη κατασταση μετα απο καποια χρονια να εχει αλλαξει χερια και να εχει φτασει σε ενα σπιτι διπλα στης γιαγιας μου στο χωριο!!! Ομως χαρηκα, γιατι ακομα εκανε βολτες, ενω εγω το ειχα κλειδωμενο στο γκαραζ για χρονια...
σε νιωθω φιλε ....παει τωρα μια εβδομαδα που εδωσα την λαμπερη μου μαυρουκα...ενα tdm900 μαυρο του 08...την εβαλα στο πλοιο και εξαφανιστηκε για τον νεο ιδιοκτητη...
αναμεικτα συναισθηματα...μου λειπει και εμενα πολυ!!!! παραλιγο μετα απο 3ις μερες να κανω ταξιδι να παρω αλλη....κινηση χωρις λογικη....καθαρα συναισθηματικη...αφου ο λογος που την εδωσα ηταν οτι το επομενο 6μηνο καλο θα ηταν να μην εχω μηχανη λογω αβεβαιοτητας διαμονης μου στην χωρα...
μου λειπει πολυ παντως...κατι βραδυνες βολτουλες....κατι σουκου,φορτωμα στο μπαμ και "γειΑ σας!!!"....δυο γκαζιες και καθαριζε τις σκεψεις στο κεφαλι μου....
:confused:
που θα παει ομως...εχει ο καιρος γυρισματα!!!
:beer:
dimidomo
06/10/2011, 08:04
Ετσι ακριβώς ΄΄ κάτι βραδυνές βολτούλες , δροσερός αέρας ΄΄ κλπ.
Παιδιά επειδή ο τύπος δεν είχε ακόμα δίπλωμα την πήγα ο ίδιος στο σπίτι του ( Ημαρτων ), την πάρκαρα του έδωσα τα χαρτιά - κλειδιά και έφυγα με τα πόδια σχεδόν δακρύζοντας .