PDA

View Full Version : Λεφτά ΕΕΕ??? ΝΑ !!!

LsKostas
05/10/2011, 20:40
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα.

Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια. Έχουν ξευτιλιστεί τόσο πολύ από μόνοι τους, πού πραγματικά δεν νιώθω πια τίποτα για αυτούς.

Καθημερινά κάνουν διαγωνισμό μαλακίας για το ποιός θα προτείνει το πιο αντιδημοκρατικό μέτρο, για το ποιός θα πράξει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της κοινωνίας, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης των τοκογλύφων, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα και να διαμελήσει και ξεπουλήσει την χώρα μας.

Η απάθεια όμως αυτή δεν σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι, ούτε ότι πρόκειται να τούς αφήσω σε χλωρό κλαρί. Αντίθετα αυτή η απάθεια είναι το συναίσθημα πού νιώθω επειδή έχω πάρει πια τις αποφάσεις μου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αφού αυτό τούς πονάει, αυτό θα κάνω. Στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα μας έσπασαν στο ξύλο, μάς έλουσαν με τόνους δακρυγόνα και μάς διέλυσαν.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Τώρα μπορούν να βάλουν τον λογαριασμό εκεί πού ξέρουν.

Δεν θα πληρώσω ούτε την έκτακτη εισφορά ούτε το τέλος ακίνητης περιουσίας ούτε το μ.. της μάνας τους. Ας μού βάλουν πρόστιμο, ας τολμήσουν να μού κόψουν το ρεύμα.

Και το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσω. Δεν πρόκειται να τούς τα δώσω για να τα φάνε αυτοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αφού έρχεται χρεωκοπία, θέλω να έχω έστω και αυτά τα ελάχιστα πού έχω στην άκρη για την οικογένεια μου. Τα έβγαλα με τον ιδρώτα μου, δεν έχω ψηφίσει κανέναν πούστη τα τελευταία 20 χρόνια και δεν πρόκειται να τα δώσω σε κανέναν πούστη.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.

Μόνο αν όλοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ θα καταρρεύει αυτή η χούντα, αυτή η δικτατορία, αυτή η συμμορία. Αντίσταση τώρα και όχι λόγια. Ποντάρουν ότι φοβόμαστε, ποντάρουν ότι έχουμε παιδιά και θα λυγίσουμε. Μα για τα παιδιά μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Για τα παιδιά μας θα αντισταθούμε και θα τους στείλουμε στο ΓΟΥΔΗ.

Όλοι αυτοί πού μαζευόμασταν στο Σύνταγμα, τώρα θα δείξουμε αν το εννοούσαμε ή όχι.

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις.

devil's animal
05/10/2011, 20:48
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

SVX
05/10/2011, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αλλος ενας που δε θα ξαναψηφισει ΠαΣοκ...

πρεπει ν'αρχισουν να ενδιαφερονται για την συσπειρωση...δεν κανουμε δουλεια ετσι... :nono:

nikos_abel
05/10/2011, 20:55
Για να δούμε. Το πρώτο χοντρό χαράτσι έφαγε μπαν πάντως. Για να δούμε τι θα γίνει και με τα επόμενα...

Κανά ποσοστό του πόσοι δεν έχουν πληρώσει παίζει πουθενά να δούμε που βρισκόμαστε; Δουλεύουμε κι όλας και δεν προλαβαίνουμε
να ψάξουμε επαρκώς...

makis206
05/10/2011, 21:02
Mαζί σου Κωστή, 100%. Το φαλιμέντο έρχεται και την τελευταία καβάντζα δεν θα μου την φάει το μπουρδέλο. Κι ας μου κόψουν το ρεύμα, θα τρώω χόρτα και θα πλένομαι στη βροχή.

:beer:

LsKostas
05/10/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Sorry Σταύρο που σε ξενέρωσα έτσι ... υπόσχομαι στο επόμενο κατεβατό που θα μού ρθει

να μπλέξω ένα K4 (γιατί τα K6 σπάνε) και να το συνδιάσω με τα δημοσιονομικά της Ελλάδας

Α και κάτι ακόμα .... συμβουλή ... όταν ένας κλάδος ΑΠΕΡΓΕΙ (πχ Φορτηγατζήδες )καλό είναι να τον στηρίξεις έστω κι αν δεν συμφωνεις 100%...

αλλιώς το κακό θα έρθει και στην πορτα σου :wave2:

Στανταράκι Κ4 σου λεω ...

vaska
05/10/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mαζί σου Κωστή, 100%. Το φαλιμέντο έρχεται και την τελευταία καβάντζα δεν θα μου την φάει το μπουρδέλο. Κι ας μου κόψουν το ρεύμα, θα τρώω χόρτα και θα πλένομαι στη βροχή.

Αν σου κόψουν το ρεύμα όπως απειλούν δεν χρειάζεται να τρως χόρτα και να πλένεσαι στη βροχή, απλά σπας την αλουμινένια σφραγιδούλα στον μετρητή κι επανασυνδέεις με ένα κλικ. Τόσο απλά. Θα κόβουν αυτοί, θα επανασυνδέω εγώ. Αυτοί κάνουν κόπο να έρθουν σε μένα, ενώ εμένα ο μετρητής είναι δίπλα μου. Θα βαρεθούν που θα πάει.

:wave2: :wave2: :wave2:

Lioulios
05/10/2011, 21:29
Θα συμφωνήσω απόλητα . Όλη την ώρα αυτό συζητάμε στη δουλειά ...

Αδιέξοδο .:yuck:

Και το χιουμοριστικό του πράγματος ...Έτσι να γελάσει το χειλάκι μας .

Εγώ θα ξαναψφφίσω Πασόκ .

Τι κέρδισα από το ΠΑΣΟΚ και θα το...ξαναψηφισω!!!
(Πείτε μου, δεν έχω δίκιο;)

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
... 4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σαββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η "σούμα":
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: (.... Αξία ανεκτίμητη)

Αποτέλεσμα...: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!! Είδατε ????
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα ! ! (κάατι ήξερε ο Γιωργάκης.....)

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ; ; γι' αυτό ξαναψηφιζω ΠΑΣΟΚ ! !

makis206
05/10/2011, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν σου κόψουν το ρεύμα όπως απειλούν δεν χρειάζεται να τρως χόρτα και να πλένεσαι στη βροχή, απλά σπας την αλουμινένια σφραγιδούλα στον μετρητή κι επανασυνδέεις με ένα κλικ. Τόσο απλά. Θα κόβουν αυτοί, θα επανασυνδέω εγώ. Αυτοί κάνουν κόπο να έρθουν σε μένα, ενώ εμένα ο μετρητής είναι δίπλα μου. Θα βαρεθούν που θα πάει.

Εγώ το πήγα πιο πέρα Βασίλη, στην εποχή που στο σπίτι μου θα κατοικεί Γερμανός κι εγώ θα ψωμολυσσάω έξω απ'την πόρτα του (πρώην "μου"). Αλλά στο υπόσχομαι φίλε, του ΒΜW που θά'χει παρκαρισμένο απ'όξω θα του γ@μώ τα ράμματα για όσα χρόνια θα μένω εκτός φυλακής..:lol:

sky7
05/10/2011, 21:31
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!........ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑΑΑΑ!!!!!!!........................................................................... .................................................................................................... ...............................οι ΕΛΛΗΝΕΣ αρχιζουν να ξυπνανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :sun: :sun: :sun:

vaska
05/10/2011, 21:33
Εγώ το πήγα πιο πέρα Βασίλη, στην εποχή που στο σπίτι μου θα κατοικεί Γερμανός κι εγώ θα ψωμολυσσάω έξω απ'την πόρτα του (πρώην "μου"). Αλλά στο υπόσχομαι φίλε, του ΒΜW που θά'χει παρκαρισμένο απ'όξω θα του γ@μώ τα ράμματα για όσα χρόνια θα μένω εκτός φυλακής..:lol:

Το παραπήγες μακρυά μωρ' αδερφάκι μου κι εσύ.

makis206
05/10/2011, 21:39
Το παραπήγες μακρυά μωρ' αδερφάκι μου κι εσύ.

Ξεχνάς ποιον έχουμε ηγέτη μάλλον..:rotflmao:

Αλλά εμένα μου έχει γεννηθεί μια τεράστια απορία ρε παιδιά, ειλικρινά δηλαδή απορώ γιατί βλέπω τα κορακο-μάτια στραμμένα πάνω μας και με τα χρέη άλλων δεν ασχολείται κανείς. Με τα της Γερμανίας ας πούμε τι συμβαίνει; Κάτι δις-τρις που διάβαζα σε ειδήσεις (ποια είδηση να πρωτοπιστέψεις πια θα μου πεις..) κρυφού -από τη Μέρκελ λέει..- Γερμανικού χρέους τί γίνεται; Περιμένουν τα δικά μας για να αποπληρώσουν κι αυτοί;:rotflmao:

Δεν έχω πιάσει το νόημα της όλης φάσης, όπως επίσης και το γιατί εμείς καθόμαστε με τα οπίσθια στρωμένα για αμέλωτο σεξ.

Θα μου πεις, τώρα ξέχασα εγώ τον "ηγέτη"..:rolleyes:

:lol:

Εχετλαίος
05/10/2011, 21:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!!........ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑΑΑΑ!!!!!!!........................................................................... .................................................................................................... ...............................οι ΕΛΛΗΝΕΣ αρχιζουν να ξυπνανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :sun: :sun: :sun:

Δεν το βλέπω...
Δεν υπάρχει ηγήτωρ να τραβήξει πάνω του όλες (ή τις περισσότερες) τάσεις, και τα σπόντα να τα κάμει ρεύμα που θα κεραυνοβολήσει το άσχημο.
Δυστυχώς (για εμάς)...
:sad:

chr1s_86
05/10/2011, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
δεν έχω ψηφίσει κανέναν πούστη τα τελευταία 20 χρόνια

Αν ισχύει αυτό που λες, καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει στην ουσία; Ή χρειάζεται να στο εξηγήσω εγώ; :rolleyes: :mad:

vaska
05/10/2011, 21:54
Τελικά κάτι πρέπει να έχετε εναντίον του GAP όλοι εσείς, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Κάτι υπαινιγμούς περί ανυπαρξίας αρχηγού :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: θα τους παραβλέψω προς το παρόν και θα θυμίσω σε όλους σας αυτό που λέγαμε πιτσιρικάδες όταν κάποιος μας αποκαλούσε "μικρούς" περιπαιχτικά.

"Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεββάτι" και του πάει γάντι, μόνο που μπερδεύτηκε ο φουκαράς και πηδάει εμάς αντί για τους άλλους.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Τέλος πάντων λυπηρή είναι η ιστορία και η εξέλιξή της, της οποίας να θυμίσω αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι και βασικό συντελεστή.

Απλά το κλείνω εδώ γιατί δεν θέλω να χαλαστώ περισσότερο βραδιάτικα, περνάω υπέροχα στην αγκαλιά της κόρης αυτές τις λίγες ώρες που μου απομένουν ελεύθερες και δεν θέλω να μου την στερήσω.

zephyr1
05/10/2011, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δεν το βλέπω...
Δεν υπάρχει ηγήτωρ να τραβήξει πάνω του όλες (ή τις περισσότερες) τάσεις, και τα σπόντα να τα κάμει ρεύμα που θα κεραυνοβολήσει το άσχημο.
Δυστυχώς (για εμάς)...
:sad:

Εδω ακριβως ειναι το προβλημα και η λυση.

Τα @@ βλεπετε μας τα ξεριζωσανε και η αντιδραση ειναι ελαχιστη εως καθολου.

ilias s.m.
05/10/2011, 23:08
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα.

Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια. Έχουν ξευτιλιστεί τόσο πολύ από μόνοι τους, πού πραγματικά δεν νιώθω πια τίποτα για αυτούς.

Καθημερινά κάνουν διαγωνισμό μαλακίας για το ποιός θα προτείνει το πιο αντιδημοκρατικό μέτρο, για το ποιός θα πράξει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της κοινωνίας, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης των τοκογλύφων, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα και να διαμελήσει και ξεπουλήσει την χώρα μας.

Η απάθεια όμως αυτή δεν σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι, ούτε ότι πρόκειται να τούς αφήσω σε χλωρό κλαρί. Αντίθετα αυτή η απάθεια είναι το συναίσθημα πού νιώθω επειδή έχω πάρει πια τις αποφάσεις μου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αφού αυτό τούς πονάει, αυτό θα κάνω. Στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα μας έσπασαν στο ξύλο, μάς έλουσαν με τόνους δακρυγόνα και μάς διέλυσαν.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Τώρα μπορούν να βάλουν τον λογαριασμό εκεί πού ξέρουν.

Δεν θα πληρώσω ούτε την έκτακτη εισφορά ούτε το τέλος ακίνητης περιουσίας ούτε το μ.. της μάνας τους. Ας μού βάλουν πρόστιμο, ας τολμήσουν να μού κόψουν το ρεύμα.

Και το θέμα δεν είναι ότι δεν έχω να πληρώσω. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσω. Δεν πρόκειται να τούς τα δώσω για να τα φάνε αυτοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αφού έρχεται χρεωκοπία, θέλω να έχω έστω και αυτά τα ελάχιστα πού έχω στην άκρη για την οικογένεια μου. Τα έβγαλα με τον ιδρώτα μου, δεν έχω ψηφίσει κανέναν πούστη τα τελευταία 20 χρόνια και δεν πρόκειται να τα δώσω σε κανέναν πούστη.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ.

Μόνο αν όλοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ θα καταρρεύει αυτή η χούντα, αυτή η δικτατορία, αυτή η συμμορία. Αντίσταση τώρα και όχι λόγια. Ποντάρουν ότι φοβόμαστε, ποντάρουν ότι έχουμε παιδιά και θα λυγίσουμε. Μα για τα παιδιά μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Για τα παιδιά μας θα αντισταθούμε και θα τους στείλουμε στο ΓΟΥΔΗ.

Όλοι αυτοί πού μαζευόμασταν στο Σύνταγμα, τώρα θα δείξουμε αν το εννοούσαμε ή όχι.

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις.

Μπραβο ρε μαγκα!!!
Αφου δεν μπορεσαμε και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αμεσα
ας το κανουμε εμεσα!

Για εμενα το να πληρωνεις χαρατσια σε αυτη την κυβερνηση ειναι

ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!:mad:

sovaros_user
06/10/2011, 01:24
Αφηστε τους γερμανους στην ησυχια τους, ξεπερασαν την κριση με το σπαθι τους... τωρα τους ζητανε να στηριξουν μια χωρα που τα σκατωσε λογω των πολιτικων της...

...δηλαδη εμεις να ειχαμε περασει αλωβητοι την κριση.. κ να μας ζητουσε η ουκρανια δανεικα για να τα βγαλει περα, τι θα λεγαμε ? ... :beer: (παρ τα αρχιδια μας)

Ελπιζω να ειναι τοσο απλο...

Χαιρομαι που ξυπναμε...
Σημασια δεν εχει να καταφερεις κατι, αλλα να ξερεις οτι αντισταθηκες, να εχεις ΚΑΘΑΡΗ την συνειδηση σου :beer:

sovaros_user
06/10/2011, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Αν ισχύει αυτό που λες, καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει στην ουσία; Ή χρειάζεται να στο εξηγήσω εγώ; :rolleyes: :mad:

Στην ουσια δηλωνει αδιαφορια για το πολιτικο συστημα, το οποιο ειναι κομμενο κ ραμμενο στα μετρα τους. :winka:

makis206
06/10/2011, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Αφηστε τους γερμανους στην ησυχια τους, ξεπερασαν την κριση με το σπαθι τους... τωρα τους ζητανε να στηριξουν μια χωρα που τα σκατωσε λογω των πολιτικων της...

Ώπα μισό γιατί εγώ ξέρω (έχω διαβάσει τέλος πάντων) και για κάτι χρωστούμενα που έχουν οι Γερμανοί δεξιά κι αριστερά (και σε εμάς βεβαίως βεβαίως) για τα οποία απ'ότι φαίνεται κάνουν τα στραβά ματάκια, ισχύουν όλα αυτά ή λέω μαλακίες; Μόνο την επιστολή που είχε στείλει Έλληνας σε Γερμανικό περιοδικό προς απάντηση σε Γερμανό μαλάκα που μπήκε στον "κόπο" να γράψει διάφορα για την Ελλάδα να διαβάσει κάποιος, θα καταλάβει για τι χρωστούμενα μιλώ. Μόνο τα μισά απ'αυτά να είναι αληθινά..

Έτσι όχι μόνο κρίση σου προσπερνώ εγώ, και χαβιάρι θα σε κερνούσα κάθε βράδυ αλλά και σούβλακο γιατί είμαι απλός άνθρωπος και μ'αρέσει το βρώμικο..:lol:

Δεν λέω ότι οι Γερμανοί δεν είναι εργατικοί, ανταγωνιστικοί και από πάντα τους σωστοί κλπ κλπ κλπ και γαμώ τα παιδιά δηλαδή:lol: (είχα παππού και γιαγιά στη Νυρεμβέργη για 30 ολόκληρα χρόνια, κάτι ξέρω για εκεί - πλέον βρίσκονται εδώ), αλλά άμα κι εγώ χρωστώ κι απ'τα χρωστούμενα το παίζω "καμπόσος"... μήπως αυτό δεν κάναμε και οι Έλληνες τόσα χρόνια; Μόνο που τώρα άρχισαν να πέφτουν τα κοράκια γιατί εμείς το παραγαμήσαμε με τα Καγιέν..:lol:

Τέλος πάντων, ξαναπάμε προς το θέμα; Εγώ δεν πληρώμω γιατί δεν έχω, τέλος.:lol:

ΥΓ1: Μια που είπα Καγιέν, πως φαίνεται τώρα στα Γερμανάκια που δεν εξάγουν προς Ελλάδα μεριά;:a43:
ΥΓ2: Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε το ίδιο και με τα GS..:rotflmao:

STOYBI
06/10/2011, 07:45

Αμα σπασεις την σφραγιδουλα στο ρολοι .....

Θα σου παρουν το ρολοι αμεσως με απροβλεπτες συνεπειες για το ακινητο σου ( ισως καποιος που εχει γνωσεις μας τα εξηγησει καλλυτερα...)...!

Μην πληρωσεις ναι....

Αλλα οχι να τους βγαλεις και απο πανω....!!!

:wave2:

Εχετλαίος
06/10/2011, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμα σπασεις την σφραγιδουλα στο ρολοι ...

...έρχεται το συνεργείο του ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ της ΔΕΗ και κάνει άμεσα αποξύλωση, παίρνει το μετρητή. Αν δεν μπορεί (είναι, λχ, ο μετρητής μέσα στην οικία και δεν έχει ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ πρόσβαση) τότε ανεβαίνει στον πλησιέστερο κόμβο και σε αποσυνδέει από το στύλο. Απλά πράγματα.
Θα μου πεις, δε βάζεις ένα "δικό σου" να σε ξανασυνδέσει στο στύλο ή σε άλλη παροχή (κλέψει-κλέψει από γείτονα) ; Ναι γίνεται, αλλά θα φανεί σε 1-2 τρίμηνα οπωσδήποτε και θα σε βρούνε. Εκεί έχεις και νομικές κυρώσεις...
Μια λύση είναι να γίνεις πλήρως ενεργειακά ανεξάρτητος αλλά αυτό κοστίζει κάνα 300άρι χιλιάρικα και θες και οικόπεδο κάνα 4άρι στρέμματα στην χειρότερη (ιδίαν πείρα από οικίες που έχω φτιάξει).
Αλλού είναι η λύση...

vaska
06/10/2011, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αμα σπασεις την σφραγιδουλα στο ρολοι .....

Θα σου παρουν το ρολοι αμεσως με απροβλεπτες συνεπειες για το ακινητο σου ( ισως καποιος που εχει γνωσεις μας τα εξηγησει καλλυτερα...)...!

Μην πληρωσεις ναι....

Αλλα οχι να τους βγαλεις και απο πανω....!!!

:nono: :nono: :nono:

Δεν είναι όπως τα λες αλλά δεν είναι της παρούσης ν' αναλύσουμε τις συνέπειες. Το δεδομένο είναι ότι σίγουρα θα υπάρξουν συνέπειες (βλέπεις τα λαμόγια κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους), αλλά εν τέλη το σημαντικό είναι ν' αντισταθούμε ουσιαστικά και όχι τυπικά.

Για παράδειγμα, ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας έχει εξαγγείλει για τις 19 του τρέχοντος μήνα ότι θα κλείσουμε τα μαγαζιά μας για το χαράτσι που ονόμασαν "φόρο επιτηδεύματος". Είναι τυπικό καθαρά το θέμα για να μην μπορεί κανείς να τους καταλογίσει το ότι δεν έκαναν τπτ. Ουσιαστικά στ' απαυτάρια της κυβέρνησης και της κάθε κυβέρνησης αν κλείσουν τα εμπορικά στις 19 του μήνα.

Αλλιώς πρέπει να κινηθούμε αλλά στερούμαστε ηγέτη όπως προ ειπώθηκε.

Όταν βγαίνουν στον δρόμο 20 μηχανάκια και υπάρχει λίντερ και σκούπα, αυτό ονομάζεται οργανωμένη εκδρομή, όταν τα 20 μηχανάκια πηγαίνουν ο ένας στου λάλα και ο άλλος στου πηλάλα, αυτό είναι μπουλούκι και ως μπουλούκι αντιμετωπίζεται.

:wave2: :wave2:

Εχετλαίος
06/10/2011, 08:51
Αλλιώς πρέπει να κινηθούμε αλλά στερούμαστε ηγέτη όπως προ ειπώθηκε.

O Πλάτων υποστηρίζει με θέρμη ότι "αν θες ηγέτη, ψάξε να βρεις κάποιον που με τίποτε δε θέλει να γίνει ηγέτης! "

Cpt. Haddock
06/10/2011, 08:53
Απο την αλλη, ο Πλάτων υποστηριζε κι ενα τελείως απολυταρχικό καθεστώς

panagath
06/10/2011, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Θα συμφωνήσω απόλητα . Όλη την ώρα αυτό συζητάμε στη δουλειά ...

Αδιέξοδο .:yuck:

Και το χιουμοριστικό του πράγματος ...Έτσι να γελάσει το χειλάκι μας .

Εγώ θα ξαναψφφίσω Πασόκ .

Τι κέρδισα από το ΠΑΣΟΚ και θα το...ξαναψηφισω!!!
(Πείτε μου, δεν έχω δίκιο;)

1. Έκοψα το...τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ' έξω (Goody's κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ....τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
... 4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σαββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η "σούμα":
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody's: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: (.... Αξία ανεκτίμητη)

Αποτέλεσμα...: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ...(14.903)!!! Είδατε ????
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα ! ! (κάατι ήξερε ο Γιωργάκης.....)

Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ; ; γι' αυτό ξαναψηφιζω ΠΑΣΟΚ ! !

Όλο αυτό ενώ μόλις (δεν είχαν περάσει 10δευτερόλεπτα) το είχα διαβάσει εδώ, το άκουσα από τους "αδιάβροχους" στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 πρίν από 2 λεπτά!!

SVX
06/10/2011, 09:08
Ωραια... λοιπον ....ωραια η επανασταση.... ωραια η "εργατικη παλη" η "μαχη με την πλουτοκρατια " κλπ

αλλα ρε μαγκες... ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ !! εγω ΔΕ ΘΕΛΩ να καει η ΑΘΗΝΑ η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η ΠΑΤΡΑ η ΛΑΡΙΣΑ κλπ

δε θελω να "παραλυσει" το κρατος ... δε θελω να κλειστουν οι πολιτικοι στις βιλαρες με τον 3μετρο μαντροτοιχο και τους 16 μπατσους με τα MP5

θελω να μαθω οτι αρχιζουν να "μαζευουν" αυτον που χρωσταει 1μιση εκατομμυριο στο ΙΚΑ

αυτον που εχει 9 αυθαιρετα ... αυτον που χρωσταει 2 μυρια απο ΦΠΑ

αυτον που πτωχευσε 3 εταιρειες αλλα δεν του κατασχαν τιποτα και τωρα ανοιξε τέταρτη..

Να δω με χειροπεδες καποιον πουστη που πηρε φακελακι 500 ευρω απο την γρια της συνταξης των 350

Να δερνουν τα ΜΑΤ τον ποουστη της Πολεοδομιας που τσιμπησε 700χιλιαρικα απο εργολαβους για να κανει "στραβα ματια"

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ σε ΛΑΘΟΣ δρομο... ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ

ΔΕ ΘΕΛω να Φυγουν.... Θελω να τους κλεισω στην Ελλαδα και να υποφερουν :mad:

Gandalf dr685sm
06/10/2011, 09:10
Μια λύση είναι να γίνεις πλήρως ενεργειακά ανεξάρτητος αλλά αυτό κοστίζει κάνα 300άρι χιλιάρικα και θες και οικόπεδο κάνα 4άρι στρέμματα στην χειρότερη (ιδίαν πείρα από οικίες που έχω φτιάξει).
Αλλού είναι η λύση...
Πολλά έδωκες ρε φιλαράκι.

13 τετραγωνικά panel και ενας ανεμόμυλος με 13 συλλέκτες (συστοιχία), μαζί και inverter , συν μια γεννήτρια 13ΚW (βενζίνη)...
1 καυστήρας αερίου + μία δεξαμενή 2,5 τόνων

Σούμα 70-80.000 ευρώ.

Δεν μιλώ για σώματα κτλ.. διότι έτσι και αλλιώς αυτά όταν χτίζεις τα βάζεις. Αν θες περισσότερα διάβασε αυτό...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22359&perpage=15&highlight=%E1%ED%E5%EC%FC%EC%F5%EB%EF%F2&pagenumber=2

makis206
06/10/2011, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
θελω

Σπίλμπεργκ εσύ;;;;:eyepop:

BLACKGAS
06/10/2011, 09:28
O Πλάτων υποστηρίζει με θέρμη ότι "αν θες ηγέτη, ψάξε να βρεις κάποιον που με τίποτε δε θέλει να γίνει ηγέτης! "

Cpt. Haddock Απο την αλλη, ο Πλάτων υποστηριζε κι ενα τελείως απολυταρχικό καθεστώς

Απλά οι σημερινές συνθήκες ελλοχεύουν βάσιμο κίνδυνο εκμεταλλεύσεώς της καταστάσεως από απολυταρχικά στοιχεία. Ιστορικά η θερμοκοιτίδα υποψήφιων φύρερ κάπως έτσι μοιάζει. :sick:

tsompanis
06/10/2011, 09:35
η ΔΕΗ όταν κόβει το ρεύμα σε μια κατοικία,δεν βγάζει το ρολόι.
αφαιρεί την παροχή (καλώδιο) που έρχεται απο την κολόνα.
σε περίπτωση που θέλει να κόψει σε πολυκατοικία,αφαιρεί επίσης την παροχή καλωδίου απο τον διανομέα.
είναι λίγο δύσκολο να κλέψεις και μπορείς να το κάνεις μόνο όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος.
χεσε ψηλά και αγνάντευε δηλαδή...

nikos_abel
06/10/2011, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Απλά οι σημερινές συνθήκες ελλοχεύουν βάσιμο κίνδυνο εκμεταλλεύσεώς της καταστάσεως από απολυταρχικά στοιχεία. Ιστορικά η θερμοκοιτίδα υποψήφιων φύρερ κάπως έτσι μοιάζει. :sick:

Φύρερ;

Καρατζαφύρερ;

Θα είχε πλάκα....

vaska
06/10/2011, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Φύρερ;

Καρατζαφύρερ;
Θα είχε πλάκα....

Μπα δεν νομίζω να έχει καθόλου πλάκα :nono: :nono: :nono: :nono:

Για κλάματα είναι αλλά τι να πεις.

@ SVX

Ναι Δημήτρη, αυτά που θες εσύ τα θέλω κι εγώ και νομίζω το μεγαλύτερο κομμάτι του φουκαρά του Ελληνικού λαού, αλλά μάλλον μιλάμε για ουτοπία.

nikos_abel
06/10/2011, 09:55
Μπα δεν νομίζω να έχει καθόλου πλάκα :nono: :nono: :nono: :nono:

Για κλάματα είναι αλλά τι να πεις.

Συγχώρεσέ με. Το black humor είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες. :D

(να μου θυμίσεις να σου πω για σκηνικά σε κηδείες συγγενών μου. Και εννοώ πολύ κοντινών...)

BLACKGAS
06/10/2011, 09:57
Φύρερ;

Καρατζαφύρερ;

Θα είχε πλάκα....

Οι πιο επικίνδυνες ουσίες, με τα πιο δραστικά αποτελέσματα, είναι αυτές που δεν τις καταλαβαίνεις παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά. Ανεξάρτητα από πια κατεύθυνση προέρχονται, αριστερά ή δεξιά, είναι προφανές ότι τα υφιστάμενα κόμματα είναι ξωφλημένα και η ευχή όλων (των σκεπτόμενων υγιειώς) είναι να καταφέρουμε να βρούμε Βενιζέλο και όχι Μεταξά ή Στάλιν (σόρρυ σύντροφοι αλλά στην Ελλάδα δεν κυβερνήσατε, εκτός αν θυμηθούμε την κυβέρνηση του βουνού). :wave2:

nikos_abel
06/10/2011, 10:08
Δηλαδή αναζητούμε τον Ηγέτη. Εν έτοι 2011. Κάτσε να κοιτάξω... μήπως περάσει κανένας
ιπτάμενος δίσκος.....

Πλάκα πλάκα, δε νομίζω επίσης κανείς σώας τας φρένας (τονίζω εν έτοι 2011) να βάλει το κεφάλι
του στο ντορβά για να εφαρμόσει τις (όποιες) πρακτικές θα μας ξελασπώσουν σήμερα.

Και νομίζω πως αυτό συμβαίνει κυρίως, επειδή πολλοί από εμάς δεν θέλουν κατά βάθος
μεγάλες αλλαγές, παρά να επιστρέψουμε στα προ 2009.

Και είναι δύσκολο σήμερα να μπορέσει κάποιος να μας πείσει και ταυτόχρονα να πράξει
χωρίς μεγάλες αντιδράσεις αυτά που χρειάζεται να γίνουν.

Εχετλαίος
06/10/2011, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πολλά έδωκες ρε φιλαράκι.

13 τετραγωνικά panel και ενας ανεμόμυλος με 13 συλλέκτες (συστοιχία), μαζί και inverter , συν μια γεννήτρια 13ΚW (βενζίνη)...
1 καυστήρας αερίου + μία δεξαμενή 2,5 τόνων

Σούμα 70-80.000 ευρώ.

Δεν μιλώ για σώματα κτλ.. διότι έτσι και αλλιώς αυτά όταν χτίζεις τα βάζεις. Αν θες περισσότερα διάβασε αυτό...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22359&perpage=15&highlight=%E1%ED%E5%EC%FC%EC%F5%EB%EF%F2&pagenumber=2

Oμιλώ για σπίτι 120 τμ, αυτόνομο 100%, κουστούμι όλα. Γκάζι για όλες τις συσκευές και τα σια.
Τόσο μας πιάνει (δηλ του πελάτη). Μπορώ αν θες να σου στείλω και τι και πως ακριβώς.

Εχετλαίος
06/10/2011, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
η ΔΕΗ όταν κόβει το ρεύμα σε μια κατοικία,δεν βγάζει το ρολόι.

Μια χαρά το βγάζει.
Αρχικά, προκειμένου για πρόσφατες οφειλές, απλά κόβει την παροχή.
Μετά κάμποσο καιρό (απ ότι έχω δει εδώ Κρήτη μετά ένα έτος) παίρνει και το μετρητή.
Πες μου κι εμένα που έχω βαρέθεί να πλερώνω κερατιάτικα για επανατοποθετήσεις μετρητών

p@nos
06/10/2011, 10:18
υποψιν η γερμανια ειναι η πιο πολυχρεωμενη χωρα του 20ου αιωνα...

και εμεινε ταπι αν θυμαμαι καλα 3 φορες....απλα της χαριστηκαν...για αλλους λογους φυσικα....

zephyr1
06/10/2011, 10:19
Φιλου παρασκευη του αποσυνδεσαν το ρευμα, το ενωσε,δευτερα του πηραν το μετρητη ,ξαναενωσε τα καλωδια.

Μολις εχω την επομενη κινηση ,θα ενημερωσω.

Εχετλαίος
06/10/2011, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο την αλλη, ο Πλάτων υποστηριζε κι ενα τελείως απολυταρχικό καθεστώς

Όπως έχεις πολλάκις γράψει και εσύ, δεδομένων των ΤΟΤΕ συνθηκών, μια χαρά θα ήταν.
Και να σου πω και το άλλο με ένα pinch of salt ;
Η Πολιτεία, για εμένα, δε θα ήταν και τόσο απόλυτα άσχημη! Αν την συγκρίνω με την σημερινή, μια χαρά θα την περνούσαμε όλοι! Διακριτοί ρόλοι, ρολόι στις ευθύνες και στην εξουσία και όχι οικογενειοκρατία τύπου μητσοτακοπαπανδρεοκαραμανλήδων, δεμένες ομάδες, κοινά τέκνα και συλλογική ευθύνη στην ανάπτυξή τους, ισονομία, ισοδικία, μη αυθαιρεσία.
Θα μου πεις, "μα! στρατευμένοι άνθρωποι παντού και για όλα; "
Δε με χαλάει και τόσο πια...εξ άλλου, δεν βιώνουμε και τίποτε το διαφορετικό!
Αν μπορούσαμε να τοποθετήσουμε μια Πολιτεία μέσα στον Κήπο του Επίκουρου, θα ήταν ίσως μια καλή αρχή για όλους...
Ίσως... γιατί στη θεωρία όλα καλά φαντάζουνε! Μετά προκύπτουν οι Φϋρερ!

makis206
06/10/2011, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
υποψιν η γερμανια ειναι η πιο πολυχρεωμενη χωρα του 20ου αιωνα...
και εμεινε ταπι αν θυμαμαι καλα 3 φορες....απλα της χαριστηκαν...για αλλους λογους φυσικα....

Μίλα ρε Πάνο με στοιχεία να τα πω ένα χεράκι στη Άγκελα γιατί άμα περιμένω απ'τον Τζέφρυ..:lol:

Cpt. Haddock
06/10/2011, 10:23
[...]

Δε διαφωνώ, απλά το αναφέρω να το έχουμε υποψιν :winka:

SVX
06/10/2011, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Φιλου παρασκευη του αποσυνδεσαν το ρευμα, το ενωσε,δευτερα του πηραν το μετρητη ,ξαναενωσε τα καλωδια.

Μολις εχω την επομενη κινηση ,θα ενημερωσω.

ναι... :sick: να μας κρατας ενημερους... :dizzy:

237304

p@nos
06/10/2011, 10:25
Μίλα ρε Πάνο με στοιχεία να τα πω ένα χεράκι στη Άγκελα γιατί άμα περιμένω απ'τον Τζέφρυ..:lol:

δε μπορω να αποκαλυψω τετοια στοιχεια δημοσιως :p :D

devil's animal
06/10/2011, 10:30
Sorry Σταύρο που σε ξενέρωσα έτσι ... υπόσχομαι στο επόμενο κατεβατό που θα μού ρθει

να μπλέξω ένα K4 (γιατί τα K6 σπάνε) και να το συνδιάσω με τα δημοσιονομικά της Ελλάδας

Α και κάτι ακόμα .... συμβουλή ... όταν ένας κλάδος ΑΠΕΡΓΕΙ (πχ Φορτηγατζήδες )καλό είναι να τον στηρίξεις έστω κι αν δεν συμφωνεις 100%...

αλλιώς το κακό θα έρθει και στην πορτα σου :wave2:

Στανταράκι Κ4 σου λεω ...

Κωστη τα emoticons τα εβαλα για αλλο λογο...

το θεμα ειναι οτι με αποσπασματικες κινησεις δεν κερδισε κανενας τιποτα.

δεν τους ειναι κατι να σε κανουν να παρεις τα βουνα με την κυριολεκτικη εννοια. (χωρις σπιτι, δουλεια, φαγητο, αμαξι κλπ) η μονη λυση ειναι καλυβα σε τιποτα βουνοκορφες και κυνηγι...

εκει πηγαινε αυτο-->:rolleyes: :rolleyes:

zephyr1
06/10/2011, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ναι... :sick: να μας κρατας ενημερους... :dizzy:

Καυστηριατζης ειναι ,σκαμπαζει , ή λες να δει το φως το αληθινο?:look:

Allst@rf
06/10/2011, 10:45
και να θελω να πληρωσω ,πλεον ΔΕΝ ΕΧΩ ...

nikos_abel
06/10/2011, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και να θελω να πληρωσω ,πλεον ΔΕΝ ΕΧΩ ...

+582

και να είχα να πληρώσω, πλέον ΔΕΝ ΘΕΛΩ ...

makis206
06/10/2011, 10:52
+582
και να είχα να πληρώσω, πλέον ΔΕΝ ΘΕΛΩ ...

+700

Έχω να πληρώσω αλλά προτιμώ να τα ξοδέψω στην Ολλανδία :lol:

Allst@rf
06/10/2011, 11:18
+700

Έχω να πληρώσω αλλά προτιμώ να τα ξοδέψω στην Ολλανδία :lol:

στην ολλανδια δεν θα σε νοιαζει κιολας αν εχεις πληρωσει...

:smokin: :smokin:

mplah
06/10/2011, 12:07
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

για καποιον που εψαχνε το εξωτερικο χρεος της γερμανιας

εχει ωραια νουμερακια αυτη η λιστα

παρατηρηστε οτι το χρεος της Ελλαδας ανερχετε στο 174% του ΑΕΠ της ενω του Λουξεμβουργου στο !!!!!! 3.443%

για την δε Γερμανια το κατα κεφαλην χρεος ανερχεται σε 57.000$ ενω το αντιστοιχο της Ελλαδας σε 47.000$

nikos_abel
06/10/2011, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah

παρατηρηστε οτι το χρεος της Ελλαδας ανερχετε στο 174% του ΑΕΠ της ενω του Λουξεμβουργου στο !!!!!! 3.443%

για την δε Γερμανια το κατα κεφαλην χρεος ανερχεται σε 57.000$ ενω το αντιστοιχο της Ελλαδας σε 47.000$

Πρόσεξε όμως λίγο τις ημερομηνίες

Δεν είναι καλή η σύγκριση

makis206
06/10/2011, 12:13

http://www.youtube.com/watch?v=JgaMt8tZKgs :lol:

mplah
06/10/2011, 12:19
Πρόσεξε όμως λίγο τις ημερομηνίες

Δεν είναι καλή η σύγκριση

γιατι πιστευεις οτι μειωθηκε καποιο χρεος απο αυτα?

το αντιθετο ολα εχουν αυξηθει.

αυτο που αλλαξε σιγουρα ειναι το % επι του ΑΕΠ

nikos_abel
06/10/2011, 12:34
γιατι πιστευεις οτι μειωθηκε καποιο χρεος απο αυτα?

το αντιθετο ολα εχουν αυξηθει.

αυτο που αλλαξε σιγουρα ειναι το % επι του ΑΕΠ

Αυτό εννοώ. Το δικό μας έχει πάρει τον ανήφορο αναλογικά με άλλα...

sovaros_user
13/10/2011, 10:40
Ηλεκτροσοκ στο χαρατσι (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=397843&cid=4)

Πληροφοριστε με, ποσο κυμαινεται το "χαρατσι" :confused:

nikos_abel
13/10/2011, 10:49

Θες να δεις πόσα σου περισσεύουν για να πας τη μηχανή για σέρβις;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλα, σ΄έχω έτοιμο. Καλή ανάγνωση: Χαρατσοτροπία ακινήτων, βοήθειά μας (http://www.tanea.gr/files/1/2011/tropologia-akinita.pdf)

imitrelos
14/10/2011, 01:14
Tο είπα και το ξαναλέω.....εμείς φταίμε για όλα αυτά .......

Για τήν σύγκριση χρεών ε´ιναι αδόκιμη άν και εμείς είχαμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος δέν θα μίλαγε κανένας αλλά καταντήσαμε χώρα χωρίς παραγωγή ( τα κακά τής ευρωπαικής ένωσης ) και τήν πατήσαμε σάν ινδιάνοι ιθαγενείς μας δώσαν γυαλάκια πολύρωμα για ν πάρουν πολύτιμους πόρους

Το ΔΕΝ πληρώνω δέν είναι λύση ....θέλουμε αλλαγή νοοτροπίας ( Πόσοι άραγε θα συμφωνουσαν σε αλλαγή πολιτικής και να πηγαίναμε ξανα σε εθνικό νόμισμα και εκτός Ε.Ε και να τους λέγαμε παρτε τα @@ απο εδώ και πέρα κοιτάμε μόνο τήν πάρτη μας και όχι όποτε συμφέρει τα μεγάλα κράτοι ήμαστε ένωση και όποτε δέν τους συμφέρει καθένας και πάνω του......... ( να δούμε τι θα λένε χώρες όπως σουηδία , βέλγιο ,φιλανδία κλπ κλπ αν αποκτήσουν μεταναστευτικο κύμα ( που κακώς κατ'εμε έχουν κάνει Ελλάδα , Ιταλία χαβούζα για να ρίχνουν ότι δέν θέλουν.....

αλλά όλα αυτα δέν γίνονται ανέμακτα καλώς η κακώς σε μια γυρνάμε ξανα στο 50' αλλά έχουμε την δυνατότητα να ξανααρχίσουμε ( μα έχουμε αποδείξη ότι μπορούμε αρκει να είμαστε εννωμένοι με κοινό σκοπό )

Για εμένα όταν σου βάζουν το πιστόλι στόν κρόταφο και απείλουν να σε σκωτώσουν ( γιατί με μισθούς τής τάξης τών 150 ευρώ....μας σκοτώνουν ) , έχεις 2 επιλογές ....

Η γονατίζεις και παρακαλάς για ανώδυνο θάνατο......( ότι κάνουμε τώρα που παρακαλάμε και μας Π......νε )

Ή τους χωνουμε το όπλο στήν μάπα......και το παίζουμε ρώσικη ρουλέτα .......

( Αμα είναι να πεθάνω τουλάχιστών να το κάνω με αξιοπρέπεια..............)

Υ.Γ Κάπιοι δέν θα συμφωνισουν με τά λεγόμενα μου αλλά αυτό είναι μιά καθαρα προσωπική οπτική όσων συμβαίνουν......για όσους συμφωνίσουν......ωραία αρχίσαμε να ξυπνάμε :D :smokin: :smokin: :beer:

stmad
14/10/2011, 09:51
Τώρα πια ούτε την επιλογή να μην πληρώσουμε θα έχουμε ... :mad:
Θα μας τα κρατάνε από το μισθό ... :( ... για όσους έχουν ακόμα μισθό ...

CIRUS
14/10/2011, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από stmad

Βασικά πιστεύω ότι θα εφαρμόσουν την αναδρομικότητα και σε αυτούς που δεν πλήρωσαν φέτος και θα τους τα πάρουν του χρόνου με τη μορφή κρατήσεων από το μισθό. Οπότε πληρώνεις δεν πληρώσεις ουσιαστικά πληρώνεις.

BLACKGAS
14/10/2011, 10:43

Δεν είναι χαράτσι απληροφόρητε! Είναι ασφάλιστρο εγγύησης αξίας ακινήτου. Άκου και λίγο Μπένι!
:rolleyes:

sovaros_user
14/10/2011, 11:42
Ε τοτε... Χαλαλι του :lol:

Εχετλαίος
14/10/2011, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Άκου και λίγο Μπένι!

Οι κομμένες δε μιλούνε, λένε

237836

nikos_abel
14/10/2011, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από stmad

Νομίζω πως ο τίτλος του αντίστοιχου θρεντ που μιλάνε μεταξύ τους οι πολιτικοί ονομάζεται :

"Δεν πληρώνουν, ΕΕΕ; ΝΑ!!!!"

dimitris777
14/10/2011, 12:15
Παιδια δουλευω 13 ωρες τη μερα για να ειμαι ενταξει , σαν ελευθερος επαγγελματιας χτυπουσα στη ταμειακη και τα 5 λεπτα που εχει μια φωτοτυπια, πληρωσα μια γ@μωπεραιωση...ξαναπληρωσα μια δευτερη πληρωσα οτι αυξησεις ΦΠΑ και μ@λακιες ηθελαν αλλα εως ΕΔΩ. Απο δω και περα θα παρουν τα α@χιδια μου τους βαρεθηκα και αμα δω κανενα πολιτικο κολοπαιδο μπροστα μου θα του ριξω και κανα χαστουκι αι σιχτηρ με τους ανικανους.:evil:
θα πληρωνουμε το μ@λακα το βενιζελο που δε χωραει σε νορμαλ αμαξακι και παιρνει 750 bmw για να χωρεσει ο γ@μωκωλος του.
Μεγαλη οργη εχει μαζευτει και καλα ειναι να ξεσπασει εκει που πρεπει....

yannis24
14/10/2011, 12:21
[i]Μεγαλη οργη εχει μαζευτει και καλα ειναι να ξεσπασει εκει που πρεπει.... [/B]

το θεμα ειναι οτι δεν ξεσπαει εκει που πρεπει....
ξεσπαει αναμεσα στον κοσμο και στρεφει τον εναν εναντιον των αλλων......

dimitris777
14/10/2011, 12:23
Αντε μη ριξω κανα συρμα στον ΤΖΑΚ....:rotflmao: :rotflmao:

αν μας κοψουν και το χαμογελο....την κατσαμε!