PDA

View Full Version : Έφυγε ο Steve Jobs

Σελίδες : 1 [2] 3

el_hymador
07/10/2011, 11:51
iLegacy... κατσε να δημιουργησω και εγω μερικες αναγκες... που ξερεις;

Για οσους ροβολανε σε ραχουλες και πλαγιες, για να εισαι μουρη στο πανηγυρι του Προφητη Ηλια, για να twittαρεις σημαντικα γεγονοτα οπως το πηξιμο του τυριου στη καρδαρα και τα γεννητουρια της Κανελως της αγελαδας... εναν νεo επαναστατικο tablet...

237378

el_hymador
07/10/2011, 11:53
:D

237380

makis206
07/10/2011, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
iLegacy... κατσε να δημιουργησω και εγω μερικες αναγκες... που ξερεις;

Για οσους ροβολανε σε ραχουλες και πλαγιες, για να εισαι μουρη στο πανηγυρι του Προφητη Ηλια, για να twittαρεις σημαντικα γεγονοτα οπως το πηξιμο του τυριου στη καρδαρα και τα γεννητουρια της Κανελως της αγελαδας... εναν νεo επαναστατικο tablet...

Ε i-γ@μήδια να τελειώνουμε, δεν μού'χει μείνει άντερο από χτες το βράδυ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Εχετλαίος
07/10/2011, 11:59
:D

ΤΙ ΜΛΚΣ! ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΚΣ!
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl:
:confused: :cry: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

sober
07/10/2011, 12:02
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
07/10/2011, 12:04
.

237382

el_hymador
07/10/2011, 12:09
.

237384

makis206
07/10/2011, 12:11
Ένα για το καλό..:rotflmao:

237385

faraway
07/10/2011, 12:18
Nα υποθέσω πως όλοι εσείς που κάνετε χαβαλέ με το i phone , το είχατε και δεν μείνατε ευχαριστημένοι ή δεν έιχατε ποτέ ένα στα χέρια σας ?

el_hymador
07/10/2011, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ένα για το καλό..:rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:

el_hymador
07/10/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Nα υποθέσω πως όλοι εσείς που κάνετε χαβαλέ με το i phone , το είχατε και δεν μείνατε ευχαριστημένοι ή δεν έιχατε ποτέ ένα στα χέρια σας ?

Αυτο εχω τωρα και δεν με χαλ-i καθολου!

http://www.etrubka.com/images/Samsung_GT-E1050-1.jpg

faraway
07/10/2011, 12:25

Δεν ρώτησα τι έχεις , γιατί δεν με αφορά .
Ρώτησα όμως σε σχέση με το iphone , και θα ήθελα την απάντηση σου .

alex14
07/10/2011, 12:26

Θα επρεπε να ντρεπεσαι που κυκλοφορεις με αυτο το πραμα.
:yuck:

:lol:

:beer:

el_hymador
07/10/2011, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Δεν ρώτησα τι έχεις , γιατί δεν με αφορά .
Ρώτησα όμως σε σχέση με το iphone , και θα ήθελα την απάντηση σου .

Δεν ειχα ποτε iphone και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω. :wave2:

faraway
07/10/2011, 12:39
Δεν ειχα ποτε iphone και ουτε με ενδιαφερει να αποκτησω. :wave2:

Και με ποιο σκεπτικό ρε συ κρίνεις ένα προιόν που δεν είχες ποτέ στα χέρια σου ?

Θα σου πω απλά , πως μια βδομάδα να ερχόμουν στη περιοχή σου , και να σου έδειχνα τι εστι iphone πόσο εύκολο είναι στη χρήση , τι εξαιρετικές εφαρμογές μπορείς να έχεις ( και σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα - που είναι κοινό μας στοιχείο ) ....κτλ , θα αναθεωρούσες 100% .

Και το 100% δεν το λέω τυχαία .
Τη τελευταία 5αετια ( λόγο εργασίας ) έχω πιάσει στα χέρια μου όλα τα τηλέφωνα της αγοράς . Μάλιστα όταν ήρθε το 2ο iphone στη χώρα μας ήμουν από τους πολύ σκληρούς επικριτές του και μάλιστα μπλόκαρα και τις πωλήσεις . Κατηγορούσα τη τιμή του , το marketing του ...κτλ

Το ίδιο έκαναν και καμιά 100αριά πελάτες μου .

Μέχρι που μια μέρα το έβγαλα από το demo του μαγαζιού και το πήρα σπίτι για δοκιμή . Από τότε δεν ξαναέπιασα άλλο τηλέφωνο στα χέρια μου . Μια φορά που επιχείρησα να το αλλάξω με anroid κόντεψα να κάνω πυρετό από τη δυσχρηστία του .

Μαζί με εμένα βέβαια ....και αυτή η 100αρια των πελατών που πλέον δεν το βγάζει από τα χέρια της .

Τέσπα , όπως είπα και στην αρχή το iphone άνοιξε τις πύλες της νέας εποχής στη κινητή τηλεφωνία . Πριν βγει αυτό , το mobile internet ήταν μια έννοια ακαθόριστη και ακουγόταν πολύ μελλοντική , αλλά στη μετά iphone εποχή μπήκε γρήγορα στις ζωές μας και πλέον όλες οι εταιρείες σφάζονται βα αποκτήσουν μερίδια .

Αυτά . :wave2:

MavrosPan
07/10/2011, 12:52
Λεξη προς λεξη,

Συμφωνω με ολα απολυτως. Ημουν ακριβως αλλος ενας antifanboy, εχοντας στην κατοχη μου πολλα απο ατα υπολοιπα "συμβατικα" κινητα και μεχρι πριν χρονια 3-4 HTC. Οταν πηρα το πρωτο μου apple επαθα τετοια πλακα με την ευχρηστεια του που εβλεπα τα htc του αδερφου μου, του πατερα μου, της κοπελας μου και αλλα smartphones και εβγαζα καντηλες με την δυσχρηστία τους. Ετη φωτος η διαφορα.

sniper
07/10/2011, 13:37

Και στη ζούγκλα επικοινωνούν με πορδές αλλά δεν το φωνάζουνε..

Όπως είπαν κι οι πιο πάνω, με το που θα πιάσεις iPhone θα πετάξεις ότι άλλο είχες. Και κάθε σκέψη ότι κάποτε είχες.

Εκτός αν το κινητό το θες μόνο για τηλέφωνο οπότε πάσο.

el_hymador
07/10/2011, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Εκτός αν το κινητό το θες μόνο για τηλέφωνο οπότε πάσο.

:confused: Γιατι αλλο να το θελω;

Ζεύκας
07/10/2011, 14:01
κοίτα χολή....κοίτα κόμπλεξ....

Μιά ερώτηση:

Όλοι όσοι κράζετε τον Jobs και την Apple, είχατε ποτέ την δυνατότητα να χειριστήτε ένα i-προϊόν?

perastikos
07/10/2011, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Μιά ερώτηση:

Όλοι όσοι κράζετε τον Jobs και την Apple, είχατε ποτέ την δυνατότητα να χειριστήτε ένα i-προϊόν?

Μεταξύ του "κράζω" και του "θεοποιώ" υπάρχουν αρκετές ενδιάμεσες καταστάσεις ;)

Α, και τα geeks στο adslgr έχουν φτάσει το θέμα ήδη στις 16 σελίδες! Για πάμε δυνατά! :lol:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=553522

MavrosPan
07/10/2011, 14:12
Η πικρη (για την υπολοιπη αγορα) αληθεια, ειναι πως με ενα iPhone ειναι αποριας αξιον πως χωρις να εχει ΤΑ τρομερα SPECS, κανει ΤΟΣΟ μα τοσο καλα ο,τι κανει. Σαν να τα εχεις ολα μπροστα στα χερια σου ρε παιδι μου, λες και ξερει τι θες να κανεις και σου δινει την ευκαιρια να το κανεις με μια κινηση. Κανει ο,τι κανουν και τα αλλα κινητα, δεν εχει περισσοτερες επιλογες απο τα υπολοιπα, δεν εχει περισσοτερες ρυθμισεις, αντιθετως λιγοτερες, αλλα ρε παιδι μου.. εχει ακριβως οτι μπορει να χρειαστεις. Με τον πιο απλο και ευχρηστο τροπο.
Ναι μπορει να ειναι ακριβο, οχι πολυ πιο ακριβο απο αντιστοιχα στην αγορα, αλλα ειναι. Αλλα εχει εναν μοναδικο τροπο περα απο καθε αλλο smartphone να ξερει τι στο διαλο θες να κανεις.

Περαν αυτου, περαν του φανμποισμου, περαν των iPad, iPhone και iPod, περαν του γεγονοτος οτι o ανθρωπος που βρισκοταν πισω απο ολα αυτα μολις εφυγε, ειναι αδικο -για εκεινον- κυριως να περιοριζουμε την προοδευτικοτητα του και το πρωτοποριακο του μυαλο σε αυτες τις συσκευες.

Ενας ανθρωπος που ειχε εναν μοναδικο τροπο να μεταδιδει στον κοσμο και στους συνεργατες του τις ιδεες του, την ενεργητικοτητα του και το παθος του. Και δεν τον ενδιεφερε τι καναν οι απεναντι (MS), γιατι ηταν πιστος στις ιδεες του. Σε αυτο που εκανε.

Οπως ειχε πει

"We weren’t going to beat Microsoft.
We don't even have to beat Microsoft.
We had to remember who Apple was"

Think different.
Ηταν ενα μηνυμα που λανσαριστηκε με επιτυχια σε ολο το κοσμο. Αυτο που δεν γνωριζουν ομως πολυς κοσμος ειναι πως το μηνυμα αυτο δεν πηγαινε μονο για τους πελατες της Apple και το ευρυ κοινο. Αλλα πηγαινε στην ιδια την Apple και οσους εργαζονται και συνεργαζονται εκει. Και το καταφερε με το παραπανω.
Ελεγε πως δεν χρειαζεται να ρωτησεις τον κοσμο να σου πει τι χρειαζεται και να του το προσφερεις, γιατι τοτε αυτοματα μετα απο αυτο θα ζητησει κατι αλλο. Πρεπει απλα να ξερεις τι ζηταει, τι θελει, τι χρειαζεται.

Και για οσους θελουν να μαθουν την πορεια του και την μοναδικοτητα του καλυτερα

http://www.bloomberg.com/video/66625228/

Υπαρχει επισης και μια ταινια και εκεινον και τον Gates

1999 - Pirates of Silicon valley.

makis206
07/10/2011, 14:12
Μιά ερώτηση:

Λοιπόν Χυμαδώρ όπως κατάλαβες εμείς είμαστε για τριτοκοσμική χώρα.. και πιο κάτω, τεταρτοκοσμική υπάρχει;

Ουάου! Ντεν έκουμε άι-φοουν!:rotflmao:

Λοιπόν όλους στον Τζέφρυ θα σας δώσω παλιο-ι-φονάκηδες, έ ρε που πάνε τα μηνιάτικα..:rotflmao:

Ζεύκας
07/10/2011, 14:14
Λοιπόν Χυμαδώρ όπως κατάλαβες εμείς είμαστε για τριτοκοσμική χώρα.. και πιο κάτω, τεταρτοκοσμική υπάρχει;

Ουάου! Ντεν έκουμε άι-φοουν!:rotflmao:

Λοιπόν όλους στον Τζέφρυ θα σας δώσω παλιο-ι-φονάκηδες, έ ρε που πάνε τα μηνιάτικα..:rotflmao:

ούτε εγώ έχω i-phone

:wave2:

THEOD
07/10/2011, 14:15
Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα προιόντα της Apple αν και σαν άνθρωπος που εμπλέκεται στην μεταπώλησή τους επί πολλά χρόνια θα μπορούσα να γράψω πολλά.
Το αν κάποιος θεωρεί το iphone ως το προιόν της 10ετίας ή ένα άλλος το ipad ως την παπαριά της 20ετίας είναι δικαίωμά του και εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Από εκεί και πέρα όμως πως συνδέονται αυτά με τον θάνατο του Στηβ εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ο Στηβ έζησε την ζωή του όπως εκείνος ήθελε, ήταν ο άνθρωπος που σε μεγάλο βαθμό διαμόρφωσε πολλές από τις εξελίξεις στην πληροφορική (που παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην ζωή μας), και κατά γενική ομολογία ήταν ένας εξαιρετικά προικισμένος και χαρισματικός άνθρωπος ΑΣΧΕΤΑ αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα προιόντα ή και την φιλοσοφία τους. Και μόνο που η μισή υφήλιος (ακόμα και οι κατακριτές του) ασχολούνται τόσες μέρες με το γεγονός του θανάτου του αποδυκνείει ότι κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν...

Αιωνία του η μνήμη λοιπόν και όλα τα άλλα είναι επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...

makis206
07/10/2011, 14:15
ούτε εγώ έχω i-phone

Ρε'σύ Μπάμπη ειλικρινά...

ούτε εγώ :lol: :beer:

MavrosPan
07/10/2011, 14:18

Μα καλα... που ζειτε ?

Ουγκαντα ρε γαμωτι... :rotflmao: :rotflmao:

makis206
07/10/2011, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αιωνία του η μνήμη λοιπόν και όλα τα άλλα είναι επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε...

Συμφωνώ απόλυτα Θανάση, ο άνθρωπος ήταν μορφή αν και εγώ προσωπικά τον πρωτοείδα από προχτές που έφυγε, δεν ήξερα το παραμικρό γι'αυτόν. Κατάλαβα πολλά όμως, επρόκειτο για μεγάλο μυαλό.

Από εκεί και πέρα.. Παρασκευή είναι..:D

el_hymador
07/10/2011, 14:22

Μιά ερώτηση:

Ωχου μωρε... και με μηλοφωνο εχω παιξει και μηλοpod... so what; mp3 προτιμησα ενας της Creative που γ@μουσε και εδερνε με το 1/3 των χρηματων που ζητουσε το μηλο και κινητο το ειδες πιο πανω φανταζομαι... απο εκει και επειτα ο κολλητος μου εχει ενα Samsung Galaxy και εχω παιξει αρκετα angry birds στην παραλια και μου κρινιαζε ο μαλακας οτι του χαλαω τη μπαταρια... εχω δει ενα καρο παπαριες apps και σε iPhone και σε αλλα παρομοια... sorry αλλα δεν ψαρρωσα...

Η μονη φαση που μου γεννηθηκε η επιθυμια να παρω ενα φθηνο smart phone, ηταν οταν ανακαλυψα πως υπαρχει εφαρμογη στο android "διαχειριση κυψελων"... δηλαδη πας στα μελισσια κανεις επιθεωρηση και καταγραφεις επιτοπου τις παρατηρησεις σου... πολυ χρησιμο για μενα... βεβαια το πως θα αγγιζεις την οθονη του τηλεφωνου με γαντι τιγκα στην προπολη και στα μελια δεν το εξηγουσαν... οποτε δημοσιογραφικο "κασσετοφωνακι" κραμασμενο στο λαιμο και με το REC πατημενο...:winka:

Takata Dome
07/10/2011, 14:24
Πότε μου δεν είχα iPhone για αυτό δεν μπορώ να το κρίνω
Ποτέ μου δεν είχα iPod,αλλα μπορώ να το κρίνω.Γιατί είναι ανήκουστο να σου ζητάει η Apple 150 ευρώ για ενα σκατάκι όταν μπορείς να βρείς ενα Sony με περισσότερες δυνατότητες σε κατω απο 100.Όπως γελοίο είναι να σου ζητάει η Apple 1000 ευρώ για ένα laptop που αν παρεις τα τεχνικα του χαρακτηριστικα,θα τα βρεις σε lapop των 500-600.Λοιπον 2 πραγματα μπορεί να συμβαίνουν:
1)Αυτο το Mac OS είναι ενα θεικό λειτουργικό 3-4 φορές καλύτερο απο τα Windows,μια αποκαλυψη πραγματικη που εξυπηρετει ολους τους χρηστες
2)Τα Mac ειναι αρκετα υπερτιμημενο,πλεον συμβολο lifestyle που με το οτι εξασφαλιζει ενα πιο φιλικο και ευχαριστο περιβαλλον εργασιας μαζι με λιγοτερα bugs και κρασαρισματα δεν μπορει να δικαιολογησει το οτι κοστιζει 2-4 φορες πανω απο ενα PC.Συγγνωμη,αλλα εχοντας δοκιμασει Mac για αρκετο καιρο,δεν βρηκα ποτε τιποτα που θα με εκανε να δωσω 1500 ευρω και να τα προτιμησω απο το "ταπεινο" PC μου τον 800.

kalgeorge
07/10/2011, 14:26

re mlk kvsta.......ante kai g@@@sou re :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

el_hymador
07/10/2011, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome

2)Τα Mac ειναι αρκετα υπερτιμημενο,πλεον συμβολο lifestyle που με το οτι εξασφαλιζει ενα πιο φιλικο και ευχαριστο περιβαλλον εργασιας μαζι με λιγοτερα bugs και κρασαρισματα δεν μπορει να δικαιολογησει το οτι κοστιζει 2-4 φορες πανω απο ενα PC.Συγγνωμη,αλλα εχοντας δοκιμασει Mac για αρκετο καιρο,δεν βρηκα ποτε τιποτα που θα με εκανε να δωσω 1500 ευρω και να τα προτιμησω απο το "ταπεινο" PC μου τον 800.

Εδω διαφωνω, αν εκανες σοβαρη δουλεια με μουσικη, video και animation, τα Mac ειναι κορυφαια και δεν εχουν καμμια σχεση με τα Pc... για οποιαδηποτε αλλη -απλη- χρηση βεβαια, ειναι τρελος πλεονασμος!

el_hymador
07/10/2011, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re mlk kvsta.......ante kai g@@@sou re :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Δεν το ειχες δει οτι εχω αυτο το κινητο ρε μλκ; :lol:

Takata Dome
07/10/2011, 14:34
Εδω διαφωνω, αν εκανες σοβαρη δουλεια με μουσικη, video και animation, τα Mac ειναι κορυφαια και δεν εχουν καμμια σχεση με τα Pc... για οποιαδηποτε αλλη -απλη- χρηση βεβαια, ειναι τρελος πλεονασμος!

Μουσικη-Βιντεο-Animation δεν εκανα,οχι...για αυτη τη χρηση οντως ειναι ανωτερα! Αλλα τι παραπανω σου προσφερουν σε εφαρμογες γραφειου? Σε σερφαρισμα στο Ιντερνετ? Σε gaming? Επειδη ομως πιστευω οτι το 60-70% των χρηστων Η/Υ δεν κανουν video και animation αλλα τα υπολοιπα,για αυτο το βρισκω υπερτιμημενο!

THEOD
07/10/2011, 14:38
αν και εγώ προσωπικά τον πρωτοείδα από προχτές που έφυγε, δεν ήξερα το παραμικρό γι'αυτόν.

Που να πάρεις χαμπάρι τυλιγμένος στο σύννεφο ...ατμού... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
07/10/2011, 14:40
Δεν το ειχες δει οτι εχω αυτο το κινητο ρε μλκ; :lol:

den lew gia to kinito re,,,,eliwsa me to puerto rico:bawl:

makis206
07/10/2011, 14:42
Που να πάρεις χαμπάρι τυλιγμένος στο σύννεφο ...ατμού... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χαμός σου λέω, αφού ξαφνικά εκεί που καθάριζε το τοπίο βγήκε η Νικολούλη μέσα απ'τον ατμό.

-Τι κάνεις εδώ ρε'σύ Αγγελική;
-Ρεπορτάζ στην ομίχλη μάκις...:rotflmao:

Cpt. Haddock
:smokin:

237388

ggs
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol:

MavrosPan
07/10/2011, 14:43
Εχω συναναστραφει και συνεργαστει με αρκετους γραφιστες / φωτογραφους / designers και ποτε μα ποτε δεν συναντησα εναν που να μην επαιζε σε Mac. Καποιος λογος θα υπαρχει, δεν μπορει.

Takata Dome

:lol: :lol: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

sniper
Μουσικη-Βιντεο-Animation δεν εκανα,οχι...για αυτη τη χρηση οντως ειναι ανωτερα! Αλλα τι παραπανω σου προσφερουν σε εφαρμογες γραφειου? Σε σερφαρισμα στο Ιντερνετ? Σε gaming? Επειδη ομως πιστευω οτι το 60-70% των χρηστων Η/Υ δεν κανουν video και animation αλλα τα υπολοιπα,για αυτο το βρισκω υπερτιμημενο!

Δεν κρασάρουν.

Δεν παιζουν ιοί..

Simple.

makis206
07/10/2011, 14:44

Όχι ρε πστη μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Και το Australia εκεί πάνω...:bawl:

Cpt. Haddock
07/10/2011, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Εχω συναναστραφει και συνεργαστει με αρκετους γραφιστες / φωτογραφους / designers και ποτε μα ποτε δεν συναντησα εναν που να μην επαιζε σε Mac. Καποιος λογος θα υπαρχει, δεν μπορει.

Θυματα του μαρκετινγκ ειναι όλοι ρε φιλε :p

Ζεύκας
07/10/2011, 14:45

Σόρρυ Μάκη και λοιποί αλλά από την Παρασκευή δεν δυνάμαι να κάνω χαβαλέ οπότε θα συνεχίσω να είμαι σοβαρός.

Από τις πρώτες απαντήσεις βλέπω ότι η μόνη επαφή με την apple είναι τα σκατουλάκια τύπου αιφον αιποντ και λοιπά.

τέσπα.

Mac OSX και iOS δεν έχουν αντίπαλο.

και μη πεταχτεί κανάς προγραμματιστής και αναφέρει τίποτα κουλά λειτουργικά

μιλάμε για μας τα ζώα, τα πρόβατα που θέλουμε τα λειτουργικά να μας υπηρετούν, όχι να τα υπηρετούμε

sniper
07/10/2011, 14:45

Να ο Πρασσινοφρουρός..

Takata Dome
07/10/2011, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν κρασάρουν.

Δεν παιζουν ιοί..

Simple.

Τα Vista κράσαραν απειρες φορε και τα αλλαξα με Windows 7 Ultimate 64-Bit....ζητημα να εχουν κρασαρει 5 φορες απο το Μαιο που τα εβαλα.Ιοι θα επαιζαν πολυ περισσοτεροι,αν ηταν τοσο δημοφιλες λειτουργικο οσο τα Windows,αλλα και παλι παραδεχομαι οτι στους ιους τα Windows ειναι αυγκριτα!! :D

Ζεύκας
07/10/2011, 14:48

κάτι ξέρουμε ;)

Cpt. Haddock
07/10/2011, 14:48
Τα Vista κράσαραν απειρες φορε και τα αλλαξα με Windows 7 Ultimate 64-Bit....ζητημα να εχουν κρασαρει 5 φορες απο το Μαιο που τα εβαλα[...]

Ψιλοπράγματα :lol: :bawl: :rotflmao:

Εχω το iMac απο το 2008. Δεν έχει κρασαρει ουτε μια φορα και ειναι σχεδον παντα αναμμενος.

Takata Dome
07/10/2011, 14:50
Ψιλοπράγματα :lol: :bawl: :rotflmao:

Εχω το iMac απο το 2008. Δεν έχει κρασαρει ουτε μια φορα και ειναι σχεδον παντα αναμμενος.

Οταν λεω κρασαρισμα δεν εννοω μπλε οθονες και εισοδος σε BIOS και ασφαλη λειτουργια να δουμε τι φταιει...εννοω οτι απλα χρειαστηκε να το ξεκολησω με task manager.Στην μια περιπτωση χρειαστηκε να κανω μια αλλαγη και απο τον πινακα ελεγχου.Τοσο πολυ ειναι δηλαδη?:confused:

sniper
07/10/2011, 14:51
Τα Vista κράσαραν απειρες φορε και τα αλλαξα με Windows 7 Ultimate 64-Bit....ζητημα να εχουν κρασαρει 5 φορες απο το Μαιο που τα εβαλα.

Δες Cap. Haddock πιο πάνω.

Ιοι θα επαιζαν πολυ περισσοτεροι,αν ηταν τοσο δημοφιλες λειτουργικο οσο τα Windows,αλλα και παλι παραδεχομαι οτι στους ιους τα Windows ειναι αυγκριτα!! :D

Παραδέξου ότι δεν έχεις ιδέα.. Δεν είναι κακό..

Ζεύκας
07/10/2011, 14:52
Τα Vista κράσαραν απειρες φορε και τα αλλαξα με Windows 7 Ultimate 64-Bit....ζητημα να εχουν κρασαρει 5 φορες απο το Μαιο που τα εβαλα.Ιοι θα επαιζαν πολυ περισσοτεροι,αν ηταν τοσο δημοφιλες λειτουργικο οσο τα Windows,αλλα και παλι παραδεχομαι οτι στους ιους τα Windows ειναι αυγκριτα!! :D

3 χρόνια τρέχω macosx και έχω κατεβάσει ό,τι σκουπιδαριό μπορείς να φανταστείς

δεν έχει κρασάρει ούτε μια φορά.

το γεγονός ότι έρχεται ένας win user και λέει σε μέσες άκρες ότι "εδώ και 4 μήνες τα υπεργαμάτα windows έχουν κρασάρει ΜΟΝΟ 5 φορές"
με κάνει να θέλω να ξεραθώ στο πάτωμα από τα γέλια...

Takata Dome
07/10/2011, 14:53
Λοιπον για να μην το κουραζω και επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια η θεση μου πανω στα Mac (οχι iPhone,iPod,iPad,για αυτα δεν εχω αποψη γιατι δεν ειχα ποτε) ειναι η εξης:

Απειρως καλυτερα απο τα PC για γραφιστικη,CAD και επεξεργασια εικονας/ηχου.Αλλα επειδη το 70% των χρηστων ουτε CAD κανει ουτε γραφιστας ειναι,τα PC ειναι πολυ καλυτερο ως all-around εργαλειο! Αυτο πιστευω!!! :wave2:

Ζεύκας
07/10/2011, 14:56
Αυτο πιστευω!!! :wave2:

για να μην το κουράζω και επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια:

προσπαθήστε να συμβιώσετε έστω και λίγο σε περιβάλλον mac os
και τότε πείτε μου τη γνώμη σας.

δεν είναι τυχαίο το ρητό: "once you go mac, you never go back"

alex14
07/10/2011, 14:57
τα PC ειναι πολυ καλυτερο ως all-around εργαλειο! Αυτο πιστευω!!![/COLOR] :wave2:

ποιο φθηνο ειναι......

Cpt. Haddock
07/10/2011, 14:58
[...]τα PC ειναι πολυ καλυτερο ως all-around εργαλειο! Αυτο πιστευω!!![/COLOR] :wave2:

Ναι και το τρανσαλπ ειναι μια χαρα all around μηχανη, αλλα θα το αγοράσω μετα το δεύτερο εγκεφαλικο :p

KernelPanic
07/10/2011, 15:00

:nono: Το παραπάνω έπαψε να ισχύει από την στιγμή που άλλαξε επεξεργαστή (κάπου στο 2006).
Τώρα με 2000 που κοστίζουν τα mac φτιάχνεις υπερτούμπανο PC και κάνεις παπάδες μαζί με τα Βατοπαίδια.... :D

Takata Dome
07/10/2011, 15:02

το γεγονός ότι έρχεται ένας win user και λέει σε μέσες άκρες ότι "εδώ και 4 μήνες τα υπεργαμάτα windows έχουν κρασάρει ΜΟΝΟ 5 φορές"

Προχειρα: 4 φορες κρασαρισμα των 3 λεπτων(μεχρι να λυθει) συν μια φορα των 30(γιατι κατι χαλασε)=42 λεπτα απο τη ζωη μου στο 4μηνο.

Προχειρα:Για Mac ήθελα 800 ευρω παραπανω απο οτι εδωσα για PC.Ας υποθεσουμε οτι δουλευω για 2 μηνες,με μισθο 400 ευρω το μηνα,6ωρο καθημερινα εκτος απο σαββατοκυριακα.Εχουμε δηλαδη 44 επι 6=264 ωρες αρα 15840 λεπτα.
Δηλαδη θα θελα 15798 λεπτα κρασαρισματος για να αποσβεσω.Αρα 15798/42=380 κρασαρισματος στρογγυλοποιημενο.380/5=76 κρασαρισματα το τετραμηνο.
380/76=5 τετραμηνα αρα 20 μηνες αρα κοντα στα 2 χρονια
Και εδω γενάται η απορία: 2 χρόνια με 380 κρασαρισματα των 3 και 30 λεπτων με αναλογια 4/1 ή 2 μηνες δουλειας 6 ωρες καθε μερα????

Μένω στο PC!!! :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/10/2011, 15:05
[...]Θα μεινω στο PC!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλύτερα, τα Mac δεν ειναι για τσιπηδες... :smokin:

Takata Dome
07/10/2011, 15:10
Καλύτερα, τα Mac δεν ειναι για τσιπηδες... :smokin:

Το ονομάζω ορθολογισμό :lol:

MavrosPan
07/10/2011, 15:11

True story. Period.

7gibernau
07/10/2011, 15:12
Iκλαςταρχιδια......

p@nos
07/10/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
:nono: Το παραπάνω έπαψε να ισχύει από την στιγμή που άλλαξε επεξεργαστή (κάπου στο 2006).
Τώρα με 2000 που κοστίζουν τα mac φτιάχνεις υπερτούμπανο PC και κάνεις παπάδες μαζί με τα Βατοπαίδια.... :D

kai toy petas ke linux epano fisika ke ektelis oti kinite :smokin: :smokin: :smokin:

http://www.youtube.com/watch?v=-NNbFboiSt0&feature=related

:lol: :lol: :lol:

sniper
07/10/2011, 15:21
True story. Period.

Έχεις σταθερό κύκλο;

KernelPanic
07/10/2011, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kai toy petas ke linux epano fisika ke ektelis oti kinite :smokin: :smokin: :smokin:

:a013:

δεν ήθελα να βάλω κι αλλο flame στο thread...

p@nos
07/10/2011, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από KernelPanic
:a013:

δεν ήθελα να βάλω κι αλλο flame στο thread...

sabos kai katalabe kanis....

isixia mi ksipnisoyne :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
07/10/2011, 15:27
sabos kai katalabe kanis....

isixia mi ksipnisoyne :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

είπαμε. εμείς το 98% των χρηστών είμαστε πρόβατα :wave2:

p@nos
07/10/2011, 15:29
είπαμε. εμείς το 98% των χρηστών είμαστε πρόβατα :wave2:

den ipa afto poy8ena....alla otan les oti to mac twn 2000e ine kalitero apo to win...ne alla ftaiei to leitoyrgiko....gt me 500e boris na exis poli kalitero apotelesma sto telos.................

perastikos
07/10/2011, 15:34

Την επόμενη φορά που θα πας στην Τράπεζα για έλεγχο υπολοίπου, ρώτα δύο-τρεις φορές γιατί μπορεί να είναι λάθος καθώς τα κεντρικά της τράπεζας δεν είναι σε Mac... :rolleyes:

Σταματήστε να είστε τόσο fanboys ρε παίδες! :wave2:

Και για να μην κατηγορηθώ ως anti-Apple... Η οθόνη του iPad είναι μακράν η κορυφαία οθόνη σε tablet αυτή τη στιγμή...

Ζεύκας
07/10/2011, 15:34
den ipa afto poy8ena....alla otan les oti to mac twn 2000e ine kalitero apo to win...ne alla ftaiei to leitoyrgiko....gt me 500e boris na exis poli kalitero apotelesma sto telos.................

ωραία. να σε ρωτήσω το εξής:

θέλω να τρέχω όλα τα γραφιστικά προγράμματα, να κατεβάζω ό,τιναναιtorrentz
και το μηχάνημα να μην κρασάρει, να μην κολλάει, να μην κάνει κιχ.

επίσης δεν θέλω να ασχολιέμαι στο παραμικρό με το ρύθμισμα του μηχανήματος,
να μην ασχολιέμαι με εντολές κτλ.

όλα τα παραπάνω μπορώ να τα έχω με linux?

perastikos
07/10/2011, 15:46
Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μη θες να κάνεις ένα διάλειμμα με το καινούργιο DiRT 3 γιατί με το Mac-είμαι-τίγκα-στο-DRM ή με κάποια διανομή linux δε θα μπορείς... :p

MavrosPan
07/10/2011, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Την επόμενη φορά που θα πας στην Τράπεζα για έλεγχο υπολοίπου, ρώτα δύο-τρεις φορές γιατί μπορεί να είναι λάθος καθώς τα κεντρικά της τράπεζας δεν είναι σε Mac... :rolleyes:

Internet bankin FTW ! ! Ουτε που θυμαμαι την τελευταια φορα που πατησα σε τραπεζα

perastikos
07/10/2011, 15:47
Internet bankin FTW ! ! Ουτε που θυμαμαι την τελευταια φορα που πατησα σε τραπεζα

Ωραία. Την επόμενη φορά που θα μπεις στο site της τράπεζας κάνε μερικά refresh για σιγουρία γιατί ούτε αυτό τρέχει σε Mac... Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω ;)

MavrosPan
07/10/2011, 15:53
Ασχετο παντως αλλα η επιτυχια / πρωτοπορια / ιδιοφυια πισω απο το iPod, η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν -μονο- η συσκευη. Αλλα τα iTunes. Στην εποχη του kazaa και του napster ολα αυτα, εβγαλε χρημα απο το πουθενα.

hidefnick
07/10/2011, 15:58
Το μαμίσαμε παλι..... Πάντως και επειδή είναι επίκαιρο:

237395

Cpt. Haddock
07/10/2011, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Το μαμίσαμε παλι..... Πάντως και επειδή είναι επίκαιρο:

Αργησες :smokin:

perastikos
07/10/2011, 16:07
Δύο σελίδες πίσω... Μάλλον δε μπαίνεις από Mac :p

Αμφίσημος
07/10/2011, 16:17

Aκριβώς! Βέβαια προτίμησε mac για τα επώνυμα προγράμματα αλλά και οι αντίστοιχες διανομές τους σε linux θα σε καλύψουν. Spam off.

sniper
07/10/2011, 16:34
Μπλέκεστε..

Οι επαγγελματίες του χώρου μπορουν να δουλέψουν και με τα δύο "είδη"

Οι μανάδες σας αν ειχαν μακ ή άιφον θα σας ευγνομωνούσαν όμως. :winka:

Ζεύκας
07/10/2011, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Aκριβώς! Βέβαια προτίμησε mac για τα επώνυμα προγράμματα αλλά και οι αντίστοιχες διανομές τους σε linux θα σε καλύψουν. Spam off.

με μπέρδεψες.

Cpt. Haddock
07/10/2011, 16:49
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

237399

γιωτάς
07/10/2011, 17:54
"once you go mac, you never go back"

μην είμαστε απόλυτοι....

ήμουν χρήστης mac από το '99 και μάλιστα από τους φανατικούς....:a024:
Το έχω "κόψει" εδώ και 4 χρόνια και νιώθω πολύ καλύτερα :lol: :lol:

Πάντως σοβαρά τώρα, μην φανατιζόμαστε ρε παίδες... Με ότι βολεύεται ο καθένας...:a022:
Η μάχη μεταξύ pc users και mac users υπάρχει πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να νικήσει κάποιος...

Για να γυρίσουμε στο θέμα...Ο μακαρίτης δεν είναι και για να φορέσουμε μαύρα... ψυχραιμία...

PS. El hymador... έχεις γράψει σήμερα

ego_o_idios
07/10/2011, 18:24
ke meta lene oti ta mila fernoun makrozoia..

MavrosPan
07/10/2011, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ke meta lene oti ta mila fernoun makrozoia..

χαχαχααχχα αυτο ειναι για sticky εγραψες :a5: :a5: :a46: :a46:

TROOPER
07/10/2011, 18:34
μαλακες την παλευετε????

:confused: :confused: :confused: :confused:

p@nos
07/10/2011, 18:36

NAI

AUFGEBRACHT
07/10/2011, 18:37

237404

AUFGEBRACHT
07/10/2011, 19:02

Το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις...Εγώ να δεις πως ξεράθηκα στα γέλια όταν ο αδερφός μου, apple user και υπέρμαχος της υπεροχής των "Mάκηδων" όπως τους λέει χαϊδευτικά,πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,το ξαναγράφω,ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,για ένα ανεμιστηράκι στον iMAC του και όχι μόνο αυτό,αλλά όταν τον παρέλαβε ο "Μάκης" δεν δούλευε καν γιατί τελικά απεδείχτηκε πως το καινούριο ανεμιστηράκι ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και έμεινε 3 εβδομάδες άνευ του θαύματος της πληροφορικής με αυτή την ιστορία,μέχρι να αποκατασταθεί το περίφημο ανεμιστηράκι...το οποίο κόστισε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,λες και ήταν ανεμογεννήτρια.
Και όταν του το αναφέρω απαντά εδώ και δύο χρόνια ΜΟΝΟ μια φορά χάλασε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , όχι με κάνει να θέλω να ξεραθώ στο πάτωμα,αλλά και στο ταβάνι,στο χαγιάτι,στο μπαλκόνι. Εντελώς πληροφοριακά δε, PC Compaq Presario αμφότερα,το ένα με Windows XP επί 9 έτη και το άλλο με Win7 64bit επί 2 έτη,δεν έχουν κρασάρει Π Ο Τ Ε των Π Ο Τ Ω Ν !!!! Για καθημερινή χρήση τα Μac είναι μια υπετιμημένη πομφόλυξ!!!! Το τονίζω,για καθημερινή χρήση!!!!

karellen
07/10/2011, 19:06
Προχειρα: 4 φορες κρασαρισμα των 3 λεπτων(μεχρι να λυθει) συν μια φορα των 30(γιατι κατι χαλασε)=42 λεπτα απο τη ζωη μου στο 4μηνο.

Προχειρα:Για Mac ήθελα 800 ευρω παραπανω απο οτι εδωσα για PC.Ας υποθεσουμε οτι δουλευω για 2 μηνες,με μισθο 400 ευρω το μηνα,6ωρο καθημερινα εκτος απο σαββατοκυριακα.Εχουμε δηλαδη 44 επι 6=264 ωρες αρα 15840 λεπτα.
Δηλαδη θα θελα 15798 λεπτα κρασαρισματος για να αποσβεσω.Αρα 15798/42=380 κρασαρισματος στρογγυλοποιημενο.380/5=76 κρασαρισματα το τετραμηνο.
380/76=5 τετραμηνα αρα 20 μηνες αρα κοντα στα 2 χρονια
Και εδω γενάται η απορία: 2 χρόνια με 380 κρασαρισματα των 3 και 30 λεπτων με αναλογια 4/1 ή 2 μηνες δουλειας 6 ωρες καθε μερα????

Μένω στο PC!!! :rotflmao: :rotflmao:
Τι είπε ο π@ύστης!!:lol: :lol:

THEOD
07/10/2011, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
,πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,το ξαναγράφω,ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ,για ένα ανεμιστηράκι στον iMAC

Αυτό δεν παίζει...
Ναι τα ανταλλακτικά των apple είναι ακριβά
Ναι δεν τα βρίσκεις στην ελεύθερη αγορά αλλά διακινούνται μόνο μέσα από το κανάλι των εξουσιοδοτημένων service.
Ναι τις περισσότερες φορές είναι χοντροcustomized και δεν μπορείς να βολευτείς με κάτι άλλο όση πατέντα και να παίξει.
Αλλά 250,00 ευρώ για ανεμιστήρα ΜΟΝΟ δεν παίζει και στο λέω γνωρίζοντας...
Προφανώς κάτι άλλο αλλάξανε ΠΕΡΑΝ του ανεμιστήρα που παρεπιμπτόντως δεν έχω δεί χαλασμένο σε iMac...έχω δει χαλασμένες κάρτες γραφικών, τιναγμένα motherboard, ολόκληρη ιστορία με μια φουρνιά οθονών, τροφοδοτικά, χτυπημένους σκληρούς, αλλά σκέτο ανεμιστήρα ΠΟΤΕ...

Αμφίσημος
07/10/2011, 19:25
Ίσως είναι μια ή άλλη. Ίσως επειδή βγάζω το ψωμί μου και μέσα απο τους υπολογιστές (φωτογράφος) να μην διαθέτω χρόνο για format / defragment / restart και να προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για να είμαι πιο σταθερός μιας το θεωρω εργαλείο εργασίας.
Προσωπικά αν και προτείνω mac δεν διατηρώ καμιά έχθρα με τα pc. Απλά προτιμώ τα linux-based συστήματα. Απο τα 3 mac που είχα στην κατοχή μου εως τώρα τα 2 ήταν μεταχείρο 2ο χέρι και εδω και 6 χρόνια όσο ξέρω δουλεύουν ρολόι.
Βέβαια σε παλιό i-mac που κάρφωσε σκληρό θα με έσκιζαν αν το άλλαζα στην 'αντιπροσωπεία' κι έτσι κατέβασα manual, αγόρασα torx και τον άλλαξα μόνος με 50€. Εξάλλου τα σωθικά τους δεν είναι τόσο σπάνια όπως λένε.
Πάνω απ'όλα είναι ο χρήστης...

Allst@rf
07/10/2011, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μαλακες την παλευετε????

:confused: :confused: :confused: :confused:

+990

:rolleyes:

ego_o_idios
07/10/2011, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
+990

:rolleyes:

esi exis 990 ke tin palevis?

kostas777
07/10/2011, 19:45
ο απλισμός είναι θρησκεία, cult.

δεν εξηγούνται αλλιώς οι απλάδες. δεν υπάρχουν.

AUFGEBRACHT
07/10/2011, 19:58
Αυτό δεν παίζει...
Ναι τα ανταλλακτικά των apple είναι ακριβά
Ναι δεν τα βρίσκεις στην ελεύθερη αγορά αλλά διακινούνται μόνο μέσα από το κανάλι των εξουσιοδοτημένων service.
Ναι τις περισσότερες φορές είναι χοντροcustomized και δεν μπορείς να βολευτείς με κάτι άλλο όση πατέντα και να παίξει.
Αλλά 250,00 ευρώ για ανεμιστήρα ΜΟΝΟ δεν παίζει και στο λέω γνωρίζοντας...
Προφανώς κάτι άλλο αλλάξανε ΠΕΡΑΝ του ανεμιστήρα που παρεπιμπτόντως δεν έχω δεί χαλασμένο σε iMac...έχω δει χαλασμένες κάρτες γραφικών, τιναγμένα motherboard, ολόκληρη ιστορία με μια φουρνιά οθονών, τροφοδοτικά, χτυπημένους σκληρούς, αλλά σκέτο ανεμιστήρα ΠΟΤΕ...

Και όμως έτσι είναι...βασικά το όλο θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ ήταν αθόρυβο στη λειτουργία,ξαφνικά άρχισε να κάνει υπερβολικό θόρυβο το ανεμιστηράκι...υπέθεσε ότι είχε μαζέψει σκόνη και ήθελε καθάρισμα,το πάει σε εξουσιοδοτημένο που του υπέδειξαν,ο οποίος όταν πήγε να τον παραλάβει του είπε ότι δεν τον είχαν ανοίξει καν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕ!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τον παίρνει επιτόπου και τον πάει Αθήνα σε άλλο εξουσιοδοτημένο,ο οποίος τον ειδοποιεί ότι τελικά έκανε θόρυβο όχι γιατί είχε πιάσει σκόνη,αλλά γιατί το ανεμιστηράκι είχε χαλάσει...τον κρατάνε μιάμιση εβδομάδα και όταν τον παρέλαβε και ήρθε σπίτι να τον δουλέψει..απλά δεν άνοιξε καν!!!! Σημειώνω πως του ζήτησαν να πληρώσει το ποσό ΠΡΙΝ παραλάβει τον υπολογιστή!!!! Αφού λοιπόν ο υποτίθεται διορθωμένος υπολογιστής δεν δούλεψε καν, τους τον πήγε ξανά πίσω και τον ενημέρωσαν πως το ανεμιστηράκι που είχαν βάλει ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και το καινούριο έπρεπε να παραγγελθεί από εξωτερικό αλλά δεν θα του το χρέωναν :lol: :lol: Τον παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα και για το ανεμιστηράκι και τα εργατικά πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ!!!!!!!

P.S. Λες τα ανταλλακτικά των Apple είναι ακριβά...γιατί τα αξεσουάρ;;; επειδή λοιπόν το θύμα του marketing αφού έχει iMac πρέπει να έχει και iPod, όταν πήγε να πάρει ακουστικά τον ρώτησαν αν ήθελε απλά ακουστικά ή τα μαμίσια της Apple. Ακουστικά ψείρες έτσι;;; όχι κάτι το εξεζητημένο...λοιπόν,τα sony είχαν 5 ευρώ, τα apple 25 ευρώ!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

Allst@rf
07/10/2011, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
esi exis 990 ke tin palevis?

κοίτα και γω απαλευτος είμαι,αλλά δε θα τα βαψω και μαύρα επειδή πέθανε ο τζομπς...

αν όμως χαλάσει το ktmακι μου ,θα στεναχωρηθώ πολύ...:rolleyes:

THEOD
07/10/2011, 20:05
Και όμως έτσι είναι...βασικά το όλο θέμα ξεκίνησε από το γεγονός ότι ενώ ήταν αθόρυβο στη λειτουργία,ξαφνικά άρχισε να κάνει υπερβολικό θόρυβο το ανεμιστηράκι...υπέθεσε ότι είχε μαζέψει σκόνη και ήθελε καθάρισμα,το πάει σε εξουσιοδοτημένο που του υπέδειξαν,ο οποίος όταν πήγε να τον παραλάβει του είπε ότι δεν τον είχαν ανοίξει καν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕ!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τον παίρνει επιτόπου και τον πάει Αθήνα σε άλλο εξουσιοδοτημένο,ο οποίος τον ειδοποιεί ότι τελικά έκανε θόρυβο όχι γιατί είχε πιάσει σκόνη,αλλά γιατί το ανεμιστηράκι είχε χαλάσει...τον κρατάνε μιάμιση εβδομάδα και όταν τον παρέλαβε και ήρθε σπίτι να τον δουλέψει..απλά δεν άνοιξε καν!!!! Σημειώνω πως του ζήτησαν να πληρώσει το ποσό ΠΡΙΝ παραλάβει τον υπολογιστή!!!! Αφού λοιπόν ο υποτίθεται διορθωμένος υπολογιστής δεν δούλεψε καν, τους τον πήγε ξανά πίσω και τον ενημέρωσαν πως το ανεμιστηράκι που είχαν βάλει ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ και το καινούριο έπρεπε να παραγγελθεί από εξωτερικό αλλά δεν θα του το χρέωναν :lol: :lol: Τον παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα και για το ανεμιστηράκι και τα εργατικά πλήρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ!!!!!!!

P.S. Λες τα ανταλλακτικά των Apple είναι ακριβά...γιατί τα αξεσουάρ;;; επειδή λοιπόν το θύμα του marketing αφού έχει iMac πρέπει να έχει και iPod, όταν πήγε να πάρει ακουστικά τον ρώτησαν αν ήθελε απλά ακουστικά ή τα μαμίσια της Apple. Ακουστικά ψείρες έτσι;;; όχι κάτι το εξεζητημένο...λοιπόν,τα sony είχαν 5 ευρώ, τα apple 25 ευρώ!!!!!!! :eyepop: :eyepop:

Τώρα ειλικρινά θέλεις να δεχθώ ότι το εξουσιοδοτημένο δεν ξέρει πως ανοίγει το iMac την στιγμή που έχουν ανοίξει χιλιάδες ??? :rolleyes:
Ή ότι χρέωσαν τον ανεμιστήρα 250,00 ευρώ όταν η ΕΠΙΣΗΜΗ τιμή του είναι 5 φορές κάτω ??? :rolleyes:
Μην επιμένεις... Κάτι αλλο έχει παίξει και δεν το γνωρίζεις... :wave2:

όσο για τις τιμές των αξεσουάρ και ανταλλακτικών που λες. Δεν αναφέρθηκα στα αξεσουάρ γιατί κατά 99% μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την ελεύθερη αγορά ότι θέλεις οπότε ψιλοχέστηκες πόσο τα κοστολογεί η apple. Στα ανταλλακτικά όμως είσαι δεσμευμένος...

AUFGEBRACHT
07/10/2011, 20:19
Τώρα ειλικρινά θέλεις να δεχθώ ότι το εξουσιοδοτημένο δεν ξέρει πως ανοίγει το iMac την στιγμή που έχουν ανοίξει χιλιάδες ??? :rolleyes:
Ή ότι χρέωσαν τον ανεμιστήρα 250,00 ευρώ όταν η ΕΠΙΣΗΜΗ τιμή του είναι 5 φορές κάτω ??? :rolleyes:
Κάτι αλλο έπαιξε... :wave2:

You.gr το μαγαζάκι της Infoquest,τον διαβεβαίωσαν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι σε service της Apple και όταν πήγε να τον παραλάβει του είπαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ανοίγει και μήπως μπορούσε να τους δείξει...προφανώς και οι τύποι είναι αστείοι και βέβαια δεν είχαν ανοίξει ποτέ κάποιον apple...Infoquest ξε-Infoquest είναι στη λίστα με τους εξουσιοδοτημένους. Το λέω για τελευταία φορά:Ανεμιστηράκι και εργασία 250 ευρώ!!!!! Πληρωμένα προκαταβολικά!!!!!

el_hymador
07/10/2011, 20:33
ε... κατι δεν κανω σωστα μαλλον... συνεχιζει να κρασαρει το γ@μημενο!

237406

THEOD
07/10/2011, 20:39
You.gr το μαγαζάκι της Infoquest,τον διαβεβαίωσαν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι σε service της Apple και όταν πήγε να τον παραλάβει του είπαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως ανοίγει και μήπως μπορούσε να τους δείξει...προφανώς και οι τύποι είναι αστείοι και βέβαια δεν είχαν ανοίξει ποτέ κάποιον apple...Infoquest ξε-Infoquest είναι στη λίστα με τους εξουσιοδοτημένους. Το λέω για τελευταία φορά:Ανεμιστηράκι και εργασία 250 ευρώ!!!!! Πληρωμένα προκαταβολικά!!!!!

Το You είναι απλά το ηλεκτρονικό μαγαζί της Quest - δεν κάνει το ίδιο σέρβις και απορώ που λές ότι προσπάθησαν εκεί να το ακουμπήξουν. Κανονικά τα στέλνουν ή σε παραπέμπουν στην isquare και αν μη τι άλλο εκεί ξέρουν πως ανοίγει ένα iMac - σε διαβεβαιώ γι αυτό...
Τώρα τι ακριβώς έχει γίνει στην περίπτωσή σου δεν έχω καταλάβει...
Και στο ξαναλέω..Τα 250,00 για ανεμιστηράκι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ.... για ποιό λόγο πλήρωσες τόσα δεν ξέρω, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πλήρωσες ΜΟΝΟ για ανεμιστήρα...

Τελικά το μαμήσαμε το πόστ του Στηβ :rolleyes:

AUFGEBRACHT
07/10/2011, 20:49
Τελικά το μαμήσαμε το πόστ του Στηβ :rolleyes:

Ποιός είναι ο Στήβ;;; :D