PDA

View Full Version : Παποβολτα

sfigas
09/10/2011, 16:55
Καλησπερα καλησπερα.! Καθως λοιπον ειμαστε ολοκαινουριοι σε αυτην την μεγαλη πολη και το μονο οχημα που μας εχει απομεινει καθοτι τα πουλησαμε ολα ελεου μεταπτυχιακου στην αγγλια, ειναι ενα παπακι!! Μην γελατε μην κοροιδευεται.!! Προσκαλω και προκαλω:cry: :cry: λοιπον συναδελφους γνωστους και αγνωστους για ενα καφεδακι με σκοπο να γνωρισω ατομα που μοιραζονται την ιδια τρελα.! Προορισμος καπου στην αττικη.!! Ημερα την οριζουμε οποτε θελετε ωρα επισης.! Μενω Νεα Ιωνια.!

Ξερω η αγγελια ακουγετε λιγο πουστικη αλλα ειμαι στρειτ το δηλωνωωωωωω:bigcry: :bigcry: :bigcry:

MG-KTiNoS
09/10/2011, 17:01
μεσα...

panagath
09/10/2011, 19:44
και εγώ μέσα, αλλά πολλές μέρες σχολάω 8 από τη δουλεια.

panagath
10/10/2011, 11:17
Είμαστε τόσοι πολλοί εε???

sfigas
10/10/2011, 13:36
Ελα να μαζευομαστε.!

lspiros
10/10/2011, 15:04
ελατε ωρωπο παποβιοι,προσφερουμε δωρεαν τεχνικο ελεγχο και.....τσικουδια:wave2:

panagath
10/10/2011, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ελατε ωρωπο παποβιοι,προσφερουμε δωρεαν τεχνικο ελεγχο και.....τσικουδια:wave2:

Ναι ρε Ispiro...Με τα παπιά θα κάνουμε 55km απόσταση!! Να πάρουμε στο χέρι μπιελοπίστονα χειμωνιάτικα!! Άσε που θα πρέπει να κανονίσουμε διανυκτέρευση εκεί !! :P

Η τσικουδιά όμως είναι δελεαστική!!! :beer: :beer: :wave2:

sotpag
10/10/2011, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Ναι ρε Ispiro...Με τα παπιά θα κάνουμε 55km απόσταση!! Να πάρουμε στο χέρι μπιελοπίστονα χειμωνιάτικα!! Άσε που θα πρέπει να κανονίσουμε διανυκτέρευση εκεί !! :P

ααχχχχχ πανε οι όμορφες εποχές που λιώναμε στις βόλτες χειμώνα - καλοκαίρι
με την ιγμοριτιδα να αρχιζει το Οκτώβρη και να φέυγει τον Απρίλη ......

και κανεις έτσι για 55χλμ (αλε λετούρ... με ένα ρεζερβουΑΡ):rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
10/10/2011, 19:04

Για κάνε ένα search στας "Συναντήσεις-Βόλτες" με λέξη κλειδί τη "παπιοβόλτα" :winka:

sfigas
10/10/2011, 19:53
Σαν να μαζευομαστε καμποσοι.!!! 55 χιλιομετρα?? Μονο? Το σουπρακι εχει καταφερει να παει 120+ χιλιομετρα ηρακλειο χανια με μονη σταση για βενζινη.!! Ρε μπας και κανονισουμε εκτος απο καφε και εκδρομουλα???

panagath
10/10/2011, 20:18
55 + 55 = 110 km είναι για Ωροπό και υπολόγισε ότι τα 40+ είναι στην Εθνική! Θα είναι επικίνδυνα οσο ναναι. Εγώ αν μαζευτούμε πολλοί (ώστε να φαίνόμαστε στην εθνική) μέσα είμαι, αλλά ρε γαμώτο σήμερα ανακοίνωσαν εξεταστική για Τετάρτη. Και ειδικά αυτή η εβδομάδα είναι full πιεσμένη, οπότε μόνο για γρήγορο καφεδάκι θα μπορέσω και αν.

-Επισης τώρα που κρύωσε ο καιρός φαντάζομαι πως το βγάζουν το δρομολόγιο τα παπάκια. Αν κάνει ζέστη όμως...μόνο αν έχεις crypton υδρόψυκτο.

-@Sfigas , ναι φοιτητής είμαι αλλά δουλεύω και σε μια εταιρία στο Μαρούσι.

John Steed
10/10/2011, 23:06
-Επισης τώρα που κρύωσε ο καιρός φαντάζομαι πως το βγάζουν το δρομολόγιο τα παπάκια. Αν κάνει ζέστη όμως...μόνο αν έχεις crypton υδρόψυκτο.

πφφ, μύθοι! :o

Τα 55 χλμ, πόση ώρα θες να τα κάνεις με μέση ωριαία τα 80 χλμ?

Σιγά το πράγμα, οι αναβάτες έχουν πρόβλημα, όχι τα παπάκια, το έχουμε ξαναπεί αυτό! :wave2:

Καλές βόλτες! :wave2: :wave2:

panagath
10/10/2011, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
πφφ, μύθοι! :o

Τα 55 χλμ, πόση ώρα θες να τα κάνεις με μέση ωριαία τα 80 χλμ?

Σιγά το πράγμα, οι αναβάτες έχουν πρόβλημα, όχι τα παπάκια, το έχουμε ξαναπεί αυτό! :wave2:

Καλές βόλτες! :wave2: :wave2:

Δε λέω ότι δεν αντέχει το παπί. Εγώ κινούμαι με 70 μέση ταχύτητα συνήθως.
Απλά δε θέλω να το ζορίζω όταν έχει ζέστη. Το καλοκαίρι που κατέβαινα Ζωγράφου- Βουλιαγμένη για μπάνιο, έβραζε ο κινητήρας. Δε θέλω να ζορίζεται έτσι. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν, το πρώτο μου παπί είναι!
Είχα παλιά ένα yamaha chappy 50cc και θυμάμαι καλοκαίρια που το βόλταρα, όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έπεφτε η απόδοση και μετά από λίγο δεν πήγαινε μία! Το άφηνες να κρυώσει και πάλι πήγαινε οκ. Είχε βέβαια του σκασμού τα προβλήματα εκείνο! + ότι ήταν δίχρονο και απρόσεχτο.

SoulGR
11/10/2011, 08:04
Δε λέω ότι δεν αντέχει το παπί. Εγώ κινούμαι με 70 μέση ταχύτητα συνήθως.
Απλά δε θέλω να το ζορίζω όταν έχει ζέστη. Το καλοκαίρι που κατέβαινα Ζωγράφου- Βουλιαγμένη για μπάνιο, έβραζε ο κινητήρας. Δε θέλω να ζορίζεται έτσι. Δεν ξέρω πόσο αντέχουν, το πρώτο μου παπί είναι!
Είχα παλιά ένα yamaha chappy 50cc και θυμάμαι καλοκαίρια που το βόλταρα, όταν άρχιζε να ζεσταίνεται έπεφτε η απόδοση και μετά από λίγο δεν πήγαινε μία! Το άφηνες να κρυώσει και πάλι πήγαινε οκ. Είχε βέβαια του σκασμού τα προβλήματα εκείνο! + ότι ήταν δίχρονο και απρόσεχτο. ρε συ το καλοκαιρι εκανα τετοια αποσταση με 50ρακι διχρονο....και στην μιση διαδρομη πηγαινε τερμα:smokin: δεν εχουνε αναγκη τα παπια....εσεις θα βαρεθειτε...:lol: :lol:

panagath
11/10/2011, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ρε συ το καλοκαιρι εκανα τετοια αποσταση με 50ρακι διχρονο....και στην μιση διαδρομη πηγαινε τερμα:smokin: δεν εχουνε αναγκη τα παπια....εσεις θα βαρεθειτε...:lol: :lol:

Λες εε? Το λυπάμαι το καημένο να πηγαίνει τέζα στα κόκκινα το στροφόμετρο και να βράζει.
Βέβαια σε λίγο καιρό ανεβαίνω στα 600! Το παπί θα το πάρει ο μικρός μου αδερφός.

Για πείτε τώρα, πόσοι είμαστε για παπιοβόλτα?

Red Rider
11/10/2011, 21:43
Λοιπόν...
Είμαι μέσα μόνο εάν πάμε στον Σπύρο και ΜΟΝΟ μέσω Πάρνηθας..
Η διαδρομή ενδείκνυται ΚΑΙ για γρηγορα motard, πχ Duke..:smokin:

mikes
11/10/2011, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Λοιπόν...
Είμαι μέσα μόνο εάν πάμε στον Σπύρο και ΜΟΝΟ μέσω Πάρνηθας..
Η διαδρομή ενδείκνυται ΚΑΙ για γρηγορα motard, πχ Duke..:smokin: επισης!!! πηρες δουκα ρε???:confused:

Red Rider
11/10/2011, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
επισης!!! πηρες δουκα ρε???:confused:

Γειά σου ρε Μιχαλάρα,όχι δέν πήρα Duke,για το Γιώργο το λέω.:D

Red Rider
11/10/2011, 22:15
Και αμα βρέχει ακόμα καλύτερα...

http://www.youtube.com/watch?v=uebInqG1pJI&feature=related

epp1640
11/10/2011, 22:56
Λες εε? Το λυπάμαι το καημένο να πηγαίνει τέζα στα κόκκινα το στροφόμετρο και να βράζει.
Βέβαια σε λίγο καιρό ανεβαίνω στα 600! Το παπί θα το πάρει ο μικρός μου αδερφός.

Για πείτε τώρα, πόσοι είμαστε για παπιοβόλτα?

Τίποτα απολύτως δεν καταλαβαίνει.. τα 50χλμ που λες δεν είναι τίποτα.. άλλοι τόσα κάνουν για να πάνε στη δουλειά τους και πάνε τέρμα Αττική Οδό.. Με 70-80 δεν ζορίζεται κανένας (εκτός από τον κώλο σου και την πλάτη σου) και γυρνάει όλο τον κόσμο.. :winka:

Αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν.. πφφφφ

chriscrypton
12/10/2011, 01:34

Τα παπια πανε παντου -αμα το πας δλδ..
Στα νιατα μου ειχαμε γυρισει με ενα Υamaha V-50 διχρονο, ολο τη χερσονησο της Κασσανδρας στη Χαλκιδικη(απο Νεα Μουδανια εως Παλιουρι τερμα κατω & πισω) δικαβαλο τσιτα το γαζι 50-60χλμ/ωρα :D

Ωραια χρονια..ανεμελα...

Καλες βολτες

panagath
12/10/2011, 07:35
Ε να σας ακούσω ρε μάγκες και να το κάνουμε το δρομολόγιο. Επίσης η πρόταση για διαδρομή μέσω Πάρνηθας μου άρεσε ως ιδέα (και ας μην ξέρω το δρόμο, απλά φαντάζομαι δασοδιαδρομή?).

Απλά ρε μάγκες, ξεκινάω εξεταστική μεθαύριο και είναι δύσκολο.

Ας κανονίσουμε κανα καφεδάκι εδώ κοντά πρώτα να έρθω στα γρήγορα να γνωριστούμε και μετά μαζευόμαστε πολλοί και πάμε την παπιοβόλτα στο Σπύρο!

5Νοεμβρη τελειώνω γραπτά. Με τη γκόμενα χώρισα, οπότε μετά τα ΣΚ είναι ελεύθερα και πάμε όπου θέλουμε!

universalgr1
12/10/2011, 08:11
Δεν καταλαβαινουν τιποτα τα παπια!!!

Μονοκυλινδρακι αεροψυκτο, το πιο απλο και πιο τιμιο μοτερ του κοσμου!!!

Εχω κανει απειρα χιλιομετρα, ακομα και μικρες εκδρομουλες Αγ.Θεοδωρους,Χαλκιδα, Σουνιο..

Ωρωπο μπορειτε να πατε κι απο τον παραδρομο της Εθνικης.. (Και διοδια θα γλιτωσετε και πιο ασφαλες ειναι..)

:beer:

panagath
12/10/2011, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Δεν καταλαβαινουν τιποτα τα παπια!!!

Μονοκυλινδρακι αεροψυκτο, το πιο απλο και πιο τιμιο μοτερ του κοσμου!!!

Εχω κανει απειρα χιλιομετρα, ακομα και μικρες εκδρομουλες Αγ.Θεοδωρους,Χαλκιδα, Σουνιο..

Ωρωπο μπορειτε να πατε κι απο τον παραδρομο της Εθνικης.. (Και διοδια θα γλιτωσετε και πιο ασφαλες ειναι..)

Χαλκίδα με το παπί ρε θηρίο? Μονοκάβαλος να υποθέσω όμως.

universalgr1
12/10/2011, 08:51
H αληθεια ειναι οτι οση τρελα κι αν κουβαλαμε εμεις... ο συνεπιβατης θα κουραστει σε τετοια αποσταση..

Οποτε μονοκαβαλος, οχι οτι θα μασαγε ο παπιος, αλλα για να μην τρωω γκρινιες απο πισω..

:rotflmao: :rotflmao:

Να φανταστεις οτι μενω Πειραια και εργαζομαι στα Οινοφυτα.. κι εχει τυχει να ανεβω αρκετες φορες με το παπι.. (60+60=120χλμ)

Δεν υπαρχει θεμα, μονο τρελα να'χεις και ορεξη και ολα γινονται!!!!

(Ενας φιλος καποτε πηγε Καλαβρυτα με ενα MAX 100cc.. εκει να σ'εχω... χεχεχεχε )

Corvo
12/10/2011, 09:03
γκουχ γκουχ και δικαβαλο γινονται απλα πρεπει να εχουν και οι δυο επιβατες την ιδια ηλιοθιοτητα στο κεφαλι...

δικαβαλο διπλο περιπου 100 χλμ την μερα ΚΑΙ με εξοπλισμο camping :lol: :lol:

πατε αφοβα και 300αρα βγαζει ημερισια απλα να μην φοβασαι τον κωλο σου...

δειτε και τις παλιες τις παποβολτες που ειχαν κανει εδω δεν νομιζω να ειχα προβλημα με τα χλμ...

sfigas
12/10/2011, 10:34
Οποτε παλικαρια μου ποσοι ειμαστε για καφεδακι και βολτιτσα????

TROOPER
12/10/2011, 11:43
ρε πως αλλαζουν οι καιροι....α στο διαλο ενιωσα 200 χρονωΝΕ γερος.

θυμηθηκα κροοκη,τροπεα,κατμαστερ κλπ.....οποιος καταλαβε,καταλαβε.

Red Rider
12/10/2011, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Τί καλύτερο για να νοιώσεις(ουμε) ξανά νεος..Πάμε μαζί :smokin:

Meeting point γέφυρα Βαρυμπόμπης νομίζω είναι καλά για όλους.
Σήμερα απόγευμα η αύριο απόγευμα?
Αργότερα θα ανεβάσω και την ιδανική διαδρομή γιατί είμαι έξω.

TROOPER
12/10/2011, 12:28

...........

ειμαι straight :lol: :lol: :lol:

panagath
12/10/2011, 12:35

Meeting point γέφυρα Βαρυμπόμπης νομίζω είναι καλά για όλους.
Σήμερα απόγευμα η αύριο απόγευμα?
Αργότερα θα ανεβάσω και την ιδανική διαδρομή γιατί είμαι έξω.

Ρε μάγκες, λέμε ξεκινάει εξεταστική....

Red Rider
12/10/2011, 14:08
ειμαι straight :lol: :lol: :lol:

Κι'εγώ..
Τελικά έχουμε πολλά κοινά εμείς οι δύο:a48: :look:

Λοιπόν την διαδρομή αυτή την κανω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα,και είναι γύρω στα 40 λεπτά με ρυθμούς χαλαρούς εως πεθαμένους.
Λέμε και ένα γειά στον Σπύρο,και πάλι πίσω.Ένα διωράκι δηλαδη.

sfigas
12/10/2011, 15:02
Και εγω μεσα ειμαι.! Απλα σημερα μαλλον δεν θα καταφερουμε να τους μαζεψουμε ολους. Θα το κανουμε αυριο λοιπον? Η μηπως ΣΚ?

panagath
12/10/2011, 15:50
ΣΚ αν είναι για 2-3ωρο max εγώ είμαι μέσα. Αρκεί να μη βρέχει και να έχει βενζινάδικο για την επιστροφή :P:P... Αλλά ρε παίδες, μην κάτσουμε ώρες, σκαστός από το διάβασμα αν είναι θα έρθω...

schumifer
12/10/2011, 18:14
Μην κάνουμε ρε παίδες θέμα τον Ωρωπό. Έχω πάει με το παλιό το κρύπτον και την κοπέλα. Χαλαρά. Απλά αποφύγαμε την Εθνική και πηγαίναμε από τον παράδρομο...

sfigas
12/10/2011, 23:23
Σαββατο νομιζω βολευει τους περισσοτερους.! Παμε οπου θελετε.! Μιας και δεν ειμαι απο αθηνα δεν ξερω πολλα μερη οποτε μπορειτε να προτείνεται εσεις τα καλυτερα.!! Οσο για τα χιλιομετρα δεν ειναι προβλημα.!

SoulGR
13/10/2011, 03:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
γκουχ γκουχ και δικαβαλο γινονται απλα πρεπει να εχουν και οι δυο επιβατες την ιδια ηλιοθιοτητα στο κεφαλι...

δικαβαλο διπλο περιπου 100 χλμ την μερα ΚΑΙ με εξοπλισμο camping :lol: :lol:

πατε αφοβα και 300αρα βγαζει ημερισια απλα να μην φοβασαι τον κωλο σου...

δειτε και τις παλιες τις παποβολτες που ειχαν κανει εδω δεν νομιζω να ειχα προβλημα με τα χλμ... φιλαρακ' εσυ και μονος σου για δυο μετρας:smokin:

:lol: :lol: :lol:

Corvo
13/10/2011, 08:53
φιλαρακ' εσυ και μονος σου για δυο μετρας:smokin:

φαντασου φιλε τι τραβηξε το παπι με "3" ατομα απανω τοτε....

Λιμνη Πλαστηρα ανεβηκε φιλε
το οτι καποια στιγμη πηγαιναμε μαζι με ενα ποδηλατη το εχω διαγραψει απο την μνημη μου

universalgr1
13/10/2011, 08:54
...το οτι καποια στιγμη πηγαινεμα μαζι με ενα ποδηλατη το εχω διαγραψει απο την μνημη μου

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

sfigas
14/10/2011, 22:12
Aυριο λοιπον η μεγαλη βολτα???? Τι λετε?

panagath
19/10/2011, 10:28
Λέω Σάββατο να κάτσω να κάνω σέρβις στο παπί, λάδια , φίλτρο , μπουζί, τακάκια μπροστά, φλάσιέρα (αν τη βρω!! που κάηκε).

Οπότε μήπως να κανονίσουμε εκείνη τη βολτούλα για Κυριακή??? Αν δε βρέχει φυσικά!

SoulGR
19/10/2011, 12:54
φαντασου φιλε τι τραβηξε το παπι με "3" ατομα απανω τοτε....

Λιμνη Πλαστηρα ανεβηκε φιλε
το οτι καποια στιγμη πηγαιναμε μαζι με ενα ποδηλατη το εχω διαγραψει απο την μνημη μου
τοτε να μην σε θυμησω διακοπες 2010 που σπροχναμε στην ανηφορα..:rotflmao: :rotflmao:

Corvo
19/10/2011, 21:58
τοτε να μην σε θυμησω διακοπες 2010 που σπροχναμε στην ανηφορα..:rotflmao: :rotflmao:

αφου ειχες παρει κιλα....

και σου ελεγα: Αρα σταματα να τρως θα σκαεις.....

που να ανεβει το καημενο το σκουτερακι??? :lol: :lol:

αλλα μην βαλεις αλλα παραδειγματα εχεις γινει ρεζιλι ολο σπρωχνεις τελικα :lol:

(ειμαστε και off topic)

SoulGR
19/10/2011, 22:08
:dizzy:

δεν ντρεπεσαι ρε σπιουνε???

:alien: :alien: :a37: :a37:

Nikoskazer2000
24/10/2011, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

και κανεις έτσι για 55χλμ (αλε λετούρ... με ένα ρεζερβουΑΡ):rotflmao: :rotflmao:

:nono: δεν το νομίζω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=123072) :nono:

Νομίζω πως με δυόμιση ντεπόζιτα έβγαλα λίγο πολύ 330χλμ.

Καλούς δρόμους να 'χεις!
:beer: :beer:

Nikoskazer2000
24/10/2011, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Τίποτα απολύτως δεν καταλαβαίνει.. τα 50χλμ που λες δεν είναι τίποτα.. άλλοι τόσα κάνουν για να πάνε στη δουλειά τους και πάνε τέρμα Αττική Οδό.. Με 70-80 δεν ζορίζεται κανένας (εκτός από τον κώλο σου και την πλάτη σου) και γυρνάει όλο τον κόσμο.. :winka:

Αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν.. πφφφφ

Όπως τα λες είναι φίλε. :wave2:

jimmis5
24/10/2011, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

Ευτυχως βαλαμε μυαλο και φορεσαμε κρανος αρκετα αργοτερα και γλυτωσαμε..
Ποτε θα παμε παπιοβολτα ζουμπουρλο αγορι :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
24/10/2011, 23:16

Fun times φίλε?!?!
:smokin: :rotflmao: :lol:

238371