View Full Version : ερώτηση για Μ12 michelin
Ρε παιδιά στο 300ρι θέλω να αλλάξω λάστιχα και θέλω να βάλω τα Μ12 γιατι δεν κόβουν τακούνια βασικά.
Μέχρι τώρα του έβαζα τα Dunlop MX51 αλλά με κάθε πίσω θέλω και μπροστινό (αφού δεν μένει ουτε ένα πλαϊνο τακούνι), πράμα απαράδεκτο για την τσέπη μου.
Πιο παλιά που έβαζα Μ12 θυμάμαι ότι δεν έκοβαν τακούνια αλλά δεν θυμάμαι τι διάσταση έβαζα πίσω.
Στο θέμα μας τώρα, το ΚΤΜ φοράει πίσω 110/100/18 σε μοτοκροσάδικο λάστιχο και 140/80/18 σε εντούρο-οικολογικό.
Τα πίσω M12 βγαίνουν σε 120/90/18 και σε 130/80/18. Τι παίζει τώρα με αυτές τις διαστάσεις ξέρει κανείς ή έστω εμπειρικά σε μεγάλο εντούρο της Ε3 πιο ταιριάζει καλύτερα;
thanks
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Ρε παιδιά στο 300ρι θέλω να αλλάξω λάστιχα και θέλω να βάλω τα Μ12 γιατι δεν κόβουν τακούνια βασικά.
Μέχρι τώρα του έβαζα τα Dunlop MX51 αλλά με κάθε πίσω θέλω και μπροστινό (αφού δεν μένει ουτε ένα πλαϊνο τακούνι), πράμα απαράδεκτο για την τσέπη μου.
Πιο παλιά που έβαζα Μ12 θυμάμαι ότι δεν έκοβαν τακούνια αλλά δεν θυμάμαι τι διάσταση έβαζα πίσω.
Στο θέμα μας τώρα, το ΚΤΜ φοράει πίσω 110/100/18 σε μοτοκροσάδικο λάστιχο και 140/80/18 σε εντούρο-οικολογικό.
Τα πίσω M12 βγαίνουν σε 120/90/18 και σε 130/80/18. Τι παίζει τώρα με αυτές τις διαστάσεις ξέρει κανείς ή έστω εμπειρικά σε μεγάλο εντούρο της Ε3 πιο ταιριάζει καλύτερα;
thanks
πάρε τον τεντι στο 210-9211877 και θα σου πει... αυτα φορεσε και ο Ηλίας στο Κρανίδι, μηδενική φθορά και καλή απόδοση στο χώμα, στην βρεγμένη πέτρα όχι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πάρε τον τεντι στο 210-9211877 και θα σου πει... αυτα φορεσε και ο Ηλίας στο Κρανίδι, μηδενική φθορά και καλή απόδοση στο χώμα, στην βρεγμένη πέτρα όχι.
telika φοραει τα S12 σε 140-80
taxydromos
11/10/2011, 10:10
[spam on]συγχαρητηρια στον Ηλια για την 4η θεση μπροστα απο τον Δημου την Κυριακη στη Ερμιονη!:a013:[spam of]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
[spam on]συγχαρητηρια στον Ηλια για την 4η θεση μπροστα απο τον Δημου την Κυριακη στη Ερμιονη!:a013:[spam of]
Μπράβο στον Ηλία :beer: :beer: :beer:
Σταύρο τελικά έβαλα τα λίγο πιο ακριβά αλλά πολύ καλά και γνώριμα bridgestone 403/404.
(Καλύτερα μελιγότερα 20Ε στην τσέπη, παρά με σπασμένα κόκκαλα από καμμιά άκυρη σαβούρα.)
........ τελικά έβαλα τα λίγο πιο ακριβά αλλά πολύ καλά και γνώριμα bridgestone 403/404.
Κώστα απο τιμή είναι πάνω κάτω τα ίδια .
Πόσο περισσότερο πιστεύεις να αντέξει ? Γιατί νομίζω οτι τα 2 αυτά λάστιχα (403 και mx51) είναι πάνω κάτω τα ίδια σε αντοχή .
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Κώστα απο τιμή είναι πάνω κάτω τα ίδια .
Πόσο περισσότερο πιστεύεις να αντέξει ? Γιατί νομίζω οτι τα 2 αυτά λάστιχα (403 και mx51) είναι πάνω κάτω τα ίδια σε αντοχή .
Ναι Μάριε το ξέρω, απλά σκεφτόμουν να βάλω τα M12 που είναι πιο ανθεκτικά αλλά δεν εχουν τόσο καλή πρόσφυση και είναι λίγο πιο φτηνά.
Εχω την εντύπωση πως το μπροστινό 403 είναι πιο γερό από το ΜΧ51 αλλά θα δείξει.
Το ΣΚ θα πάμε καμμιά εντουράδα;
Εχω την εντύπωση πως το μπροστινό 403 είναι πιο γερό από το ΜΧ51 αλλά θα δείξει.
Το ΣΚ θα πάμε καμμιά εντουράδα;
Κάνε την δοκιμή να μάθουμε και εμείς.
Εγώ μπροστά φοράω την μαλακή γόμα της Μπρίτζεστον (203 νομίζω ) με μέτρια απόδοση στο χρόνο (κυρίως κόβει τα πλαϊνά) αλλα απο κράτημα είμαι πολύ ευχαριστημένος .
Γίνε εσύ καλά και θα πάμε εντουράδα :beer: :beer: