View Full Version : Metafora
demaio13
15/10/2011, 00:28
Kalispera paidia kai siggnomh gia ta greeklish.Tha parw se ligo kairo ena papi 125 kai thelw na rotisw kati sxetika me metafora.Menw sti Sparth alla eimai apo Athina.Skopevw na agporasw to papi edw sti Sparth(den kserw akoma ti papi),thelw omws kapoies fores pou pigainw Athina na to fernw mazi an einai dynaton.Kserei kaneis poso kostizei i metafora Sparti-Athina kai to antitheto?Kai an uparxei kapoia metaforikh sti Sparth?
John Steed
15/10/2011, 08:18
Γενικά, οι μεταφορικές παίρνουν 50 ευρώ. Είναι σαν φιξ η τιμή. Τώρα, αν βρεις με λιγότερα καλά θα είναι.
Βέβαια το καλύτερο είναι να το πας οδηγώντας! :sun:
:wave2:
taisteal
15/10/2011, 08:23
Βέβαια το καλύτερο είναι να το πας οδηγώντας! :sun:
:a01: :a01: :beer: :winka:
Μια χαρά πας και οδηγώντας. Μετά την Τρίπολη επέλεξε παλιά εθνική για να μην βαρεθείς. :sun:
Αν θέλεις να έχεις μαζί σου και πράγματα, στείλε τους σάκους με το κτελ και το παπί οδηγώντας. :lol:
Καλώς ήρθες στο μοτο.. :beer:
demaio13
15/10/2011, 11:05
xaxa odigontas ligo duskolo me to papi alla otan erthei i wra vlepoume.enas filos mou eipe oti i metafora paei 150 euro alla mou fanike eksopragmatiko.an einai gia 10 meres pou tha paw athina na edina 150+150 na mou eleipe :rotflmao: ama einai 50 kati ginetai
φιλε μου,πριν κανα 2 βδομαδες,πληρωσα απο τρικαλα για αθηνα 50 και αλλα 50 απο αθηνα για ηρακλειο...
panagath
18/10/2011, 15:05
Εγώ είχα πληρώσει 50 από Άνω Λιόσια-Ζωγράφου -> απόσταση 18km(?) . Κερατάδες μεταφορείς, εκμετάλλευση.
Έχε χάρη που το είχα πάρει από δημοπρασία και δεν είχαν το κλειδί του...
yiannis172
20/10/2011, 02:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
Εγώ είχα πληρώσει 50 από Άνω Λιόσια-Ζωγράφου -> απόσταση 18km(?) . Κερατάδες μεταφορείς, εκμετάλλευση.
Έχε χάρη που το είχα πάρει από δημοπρασία και δεν είχαν το κλειδί του...
Εσυ πληρωσες φωρτοταξι και τοσο ειναι η ταριφα που χρεωνουν,με τη λογικη οτι μεταφερει μονο το δικο σου οχημα,σε συγκεκριμενο χωρο και την ωρα που θα επιλεξεις εσυ ;)
universalgr1
20/10/2011, 08:06
Μου αρεσει που ζητας συγωμη για τα greeklish, παρ'ολα αυτα ομως συνεχιζεις να τα χρησιμοποιεις..
:beer:
(Για τη μεταφορα κριμα ειναι.. 100-100 καποια στιγμη θα εχεις δωσει την αξια του παπιου σε μεταφορικα..)