View Full Version : Πλύσιμο επένδυσης Κράνους
panagath
18/10/2011, 15:38
Παιδιά. Έχω ένα κράνος LS2 και ήθρε η ώρα να πλυθούν τα εσωτερικά του. Για πείτε, που τα πλένουμε? Πως? Τι προσέχουμε για να μη μείνω με κράνος πλαστικό?
Εγω τα πλένω στο πλυντήριο στους 30 βαθμους μονο με απορρυπαντικο. Πάρε μια μαξιλαροθηκη, βαλ'τα μεσα και δεστην για να τα προστατευσει απο τυχον γρατζουνιες από το τύμπανο του πλυντηριου.
GIXXERAKIAS
18/10/2011, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Εγω τα πλένω στο πλυντήριο στους 30 βαθμους μονο με απορρυπαντικο. Πάρε μια μαξιλαροθηκη, βαλ'τα μεσα και δεστην για να τα προστατευσει απο τυχον γρατζουνιες από το τύμπανο του πλυντηριου.
spam on
γκουχουγκουχου...προτατευεις τον καδο πλυντηριου απο γρατζουνιες και οχι το αντιθετο.
spam off
Κατα τα αλλα με νερακι χλιαρο στο χερι με απορυπαντικο για μαλλινα.Μην με ρωτησεις πιο οποιο και οτι να ναι με λιγο μαλακτικο στο τελος για να μυριζει μανουλα.:lol:
Οσο πιο απαλα στιψτα με την παλαμη και στεγνωμα σε σκιερο μερος μακρυα απο σομπες καλοριφερ κτλ. :wave2:
guzzistas
18/10/2011, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
....με νερακι χλιαρο στο χερι με απορυπαντικο για μαλλινα.Μην με ρωτησεις πιο οποιο και οτι να ναι με λιγο μαλακτικο στο τελος για να μυριζει μανουλα.:lol:
Οσο πιο απαλα στιψτα με την παλαμη και στεγνωμα σε σκιερο μερος μακρυα απο σομπες καλοριφερ κτλ. :wave2:
Κι εγώ αυτό κάνω...
την επόμενη θα δοκιμάσω και στο πλυντήριο...:lol:
panagath
18/10/2011, 16:42
Το κακό είναι ότι αν περιμένω να στεγνώσουν τα μαξιλαράκια χωρίς ήλιο/καλοριφέρ κτλ την κάτσαμε. Έχω 2ο κράνος αλλά σε λίγες μέρες θα πάρω μηχανή και θα το κρατήσει το 2ο ο αδερφός μου. Οπότε θα χρειάζομαι κ άλλο κράνος μέχρι να στεγνώσει αυτό :P
Αν το πλυνεις το απογευμα την επομενη θα ειναι στεγνο. Συνθετικο ειναι δεν ειναι βαμβακι :rolleyes:
panagath
18/10/2011, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Αν το πλυνεις το απογευμα την επομενη θα ειναι στεγνο. Συνθετικο ειναι δεν ειναι βαμβακι :rolleyes:
Ε θα το δοκιμάσω τότε και βλέπουμε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο καλύτερος τρόπος ειναι να ψαξουμε στο φόρουμ για κατι που έχουν ξαναρωτήσει εκατοντάδες πριν απο εμάς :wave2:
Δε δουλεύει σωστά η αναζήτηση φίλος! :smokin:
panagath
19/10/2011, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Δε δουλεύει σωστά η αναζήτηση φίλος! :smokin:
Κι όμως για τη συγκεκριμένη αναζήτηση δούλεψε καλά και απ ότι θυμάμαι έβγαλε λίγα αποτελέσματα, όχι χάος. Αλλά το συγκεκριμένο thread ήταν από το 2005, οπότε προτίμησα να ξαναρωτήσω. :winka:
-Γενικά όμως η αναζήτηση δεν πάει καλά :smokin:
Motoneos
16/01/2013, 16:06
Δε μου λέτε ρε μαστόρια, που ο νους σας κατεβάζει :p Ήρθε και για μένα η ώρα να πλύνω εσωτερικό κράνους αφαιρούμενο. Γιατί όταν πήρα στη SHOEI μου είπαν να χρησιμοποιήσω σαμπουάν για τα μαλλιά και να ΜΗ βάλω μαλακτικό?
Υ.Γ. Για να μην το πει κανείς, όχι, δε ρώτησα πως να πλύνω την κεφάλα μου
Δε μου λέτε ρε μαστόρια, που ο νους σας κατεβάζει :p Ήρθε και για μένα η ώρα να πλύνω εσωτερικό κράνους αφαιρούμενο. Γιατί όταν πήρα στη SHOEI μου είπαν να χρησιμοποιήσω σαμπουάν για τα μαλλιά και να ΜΗ βάλω μαλακτικό?
Υ.Γ. Για να μην το πει κανείς, όχι, δε ρώτησα πως να πλύνω την κεφάλα μου
αν το κρανος δεν εχει μακρυες τριχες να ξεμπλεξεις το μαλακτικο ειναι υπερβολη.
Motoneos
16/01/2013, 16:29
Έχει βγει κράνος περούκα?
GIXXERAKIAS
17/01/2013, 07:50
αν το κρανος δεν εχει μακρυες τριχες να ξεμπλεξεις το μαλακτικο ειναι υπερβολη.
:bawl::bawl:
Στα σοβαρά τώρα....στο shoei xr 1100 με τα αφαιρούμενα (επιτέλους) εσωτερικά,τα βάζω πλέον σε μία μαξιλαροθήκη,την δένω,όλα μέσα στο πλυντήριο στην μισή ώρα με το πρόγραμμα για στύψιμο στο φούλ (1400στρ),με απορυπαντικό για ρούχα από την παρασκευή το βράδυ και τα αφήνω να στεγνώσουν μέσα στο σπίτι μακρυά απο καλοριφέρ κτλ και σε μιάμιση μέρα είναι κομπλέ!:beer:
Ps:Το καλοκαίρι μέχρι το επόμενο πρωί είναι καθαρά και στεγνά με το στύψιμο που κάνει το πλυντήριο.
Αισθάνομαι πιο σίγουρος με πλύσιμο στο χέρι με σαμπουάν.