Σύνδεση

View Full Version : thelw na agorasw R1....

thanos_R1
19/10/2011, 12:22
kalispera sas eimai kainourgios sto site skeutomai na agorasw r1 modelou 2007-2008 ...tha einai i prwti m mixani kai skopeuw se 7 mines prp na tin parw... apo mixanes odigaw tr mia R6 tou kolitou mou kai pisteuw den tha exei megali diafora me tin R1...thelw an einai eukolo eseis p ta kserete k exete kaliteri sxesi me auta na m dwsete merikses simboules gia tin mixani k ti na prosexw stin odigisi tis...eimai 18 xronwn kai episis thelw sigekrimena an kserete kapoia texnika problimata an exun parousiasei me normal xrisi ta sigekrimena modela!!! euxaristw prokatabolika :)

McGyver
19/10/2011, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos_R1
tha einai i prwti m mixani

:rolleyes:

eimai 18 xronwn

:rolleyes: :rolleyes:

apo mixanes odigaw tr mia R6 tou kolitou mou kai pisteuw den tha exei megali diafora me tin R1...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

na m dwsete merikses simboules gia tin mixani k ti na prosexw stin odigisi tis...

Άσ' το καλύτερα για όταν βγάλεις δίπλωμα (τουλάχιστον), ναι;

THEOD
19/10/2011, 12:29
:a55: :a55:

thanos_R1
19/10/2011, 12:35
eee to thema einai liksan paidia...exw parei tin apofasi ta exw skeftei ksana kai ksana tin mixani tha tin parw maio-iounio...xwris diploma alla prospathw oso borw na mathw apo ESAS oti borw parapanw...euxaistw

THEOD
19/10/2011, 12:41
tin mixani tha tin parw maio-iounio...

Μέχρι Μαίο-Ιούνιο θα εχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην Ελλάδα φίλε μου... :rolleyes:

McGyver
19/10/2011, 12:41
eee to thema einai liksan paidia...exw parei tin apofasi ta exw skeftei ksana kai ksana tin mixani tha tin parw maio-iounio...xwris diploma alla prospathw oso borw na mathw apo ESAS oti borw parapanw...euxaistw

Ξανασκέψου λίγο τις συνέπειες της οδήγησης χωρίς δίπλωμα και αν θες να μάθεις (όπως ισχυρίζεσαι) άκου...

thanos_R1
19/10/2011, 12:44
tis exw skeftei tis sinepies...opws episis oti k kathe praksi exei kapoio timima kalo i kako..to dexomai k an ginei kati den borw na to apofigw...RISKARW loipon kserw pws exeis dikio alla einai to oneiro m edw k 5 xronia....oso file gia tin ellada odos tha alaksoun alla nmz (kata tin tapini m apopsi panta) oti den me epireazei amesa sto na agorasw tin mixani

sergiosm
19/10/2011, 12:52
tis exw skeftei tis sinepies...opws episis oti k kathe praksi exei kapoio timima kalo i kako..to dexomai k an ginei kati den borw na to apofigw...RISKARW loipon kserw pws exeis dikio alla einai to oneiro m edw k 5 xronia....oso file gia tin ellada odos tha alaksoun alla nmz (kata tin tapini m apopsi panta) oti den me epireazei amesa sto na agorasw tin mixani

το ερώτημα είναι ΑΝ αξίζει να ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ μια ολόκληρη ζωή που είναι ΜΠΡΟΣΤΑ σου...

thanos_R1
19/10/2011, 12:55
apo apopsi kindinou...dld pesimatos trakarismatos kai ta sxetika?
koita na s pw genika den prokite na parw ena tetoio ergaleio k ena DEN to xerw tin siberifora tou k oute tha tin mathw se 3-4-5 mines k bale den prokite na kanw pragmata ripsokindina me tin zoi m...tr apo ekei k pera ama px eimai sto fanari k erthei apo piso o souromenos k me karfwsei borei na simbei ston kathenan k me otidipote oxima...egw tha tin sevome tin mixani k to gazi tis k den tha riskarw panw se autin...k tha parw tin sigekrimena gt einia to oneiro m k i agapimeni m mixani k oxi epeidi einai 1000cc k bgazei 180 aloga....:)

McGyver
19/10/2011, 12:59
tr apo ekei k pera ama px eimai sto fanari k erthei apo piso o souromenos k me karfwsei borei na simbei ston kathenan k me otidipote oxima...

Διάβασε αυτό (από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=121749))...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
να βοηθησω λιγο στην ωριμοτητα...?

πας ομορφα και ωραια στο δρομο σου.δεν κανεις καγκουριες,δεν τρεχεις,φορας το κρανος σου.ξαφνικα ενας τυπος περναει κοκκινο και σε κοπαναει.σπας χερια,ποδια.
γλιτωνεις τη ζωη σου αλλα βρισκεσαι σε ενα νοσοκομειο.ενημερωνονται οι γονεις σου.παθαινει εγκεφαλικο ο πατερας σου και νοσηλευεται και αυτος.
η ασφαλεια του αλλου δεν σε αποζημιωνει γιατι δεν εχεις διπλωμα και ασφαλεια.τραβιεσαι στα δικαστηρια.και το μονο που καταφερνεις ειναι να χασεις τη μοτοσυκλετα σου που τοσο αγαπας για παντα,την υγεια σου για μεγαλο χρονικο διαστημα,διακοπτεις απο τη σχολη σου,εξοντωνεστε οικονομικα σαν οικογενεια και ο πατερας σου μενει μισος εξ αιτιας του εγκεφαλικου.

το σεναριο ειναι πραγματικο και το εχω δει λογω δουλειας (ειμαι φυσικοθεραπευτης).

μη γαμησεις τη ζωη σου και οσων αγαπας :winka:

eagleye101
19/10/2011, 13:01
...και νομιζα οτι εγω ειχα @@ που πηγα απο σκουτερ σε μηχανακι με 100 αλογα!

Αδερφε μου, θαυμαζω τη μαγκια σου και το γεγονος οτι ακολουθεις το ονειρο σου, μακαρι να το καναμε ολοι.

Το ρισκο ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι απλα μια λεξη χωρις περιεχομενο.

Απο τη στιγμη που καβαλαμε τη μηχανη, ολοι ρισκαρουμε πολυ περισσοτερο απο καποιον που προτιμαει την "ασφαλεια" στο "κουτι", αλλα το να καβαλησεις 1000 κυβικα στα 18 σου ειναι περα απο τα ορια της λεξης ΡΙΣΚΟ.

Παιζεις τη ζωη σου, και πραγματικα σου ευχομαι να αγαπας τις μηχανες και να φτασεις τα 118 χρονια ορθιος αλλα περιμενε λιγο! Καν'τα πραγματα σωστα για να μην εχεις μονιμως προβληματα. Αλλιως ουτε τη μηχανη θα ευαρηστιθεις!

Σκεψου να εχεις μια μ0υν@ρ@ παρκαρισμενη και να μη μπορεις να τη καβαλησεις γιατι εχεις ενα προστιμο 1000ευρω!
Η ακομα χειροτερα, σπασμενα κοκκαλα που λογο ηλικιας δεν υπολογισες τον κυνδινο.

Τα εχουμε περασει ολοι, για μια γκομενα να στουκαρουμε στη κολωνα, αλλα αλλιως ηταν με 30χμ στο σκουτερ και αλλιως με 180χμ πριν τερματισει η πρωτη!

Δε σου λεω να το σκεφτεις καν!
R1 yiok

Παρε το νιντζα το 250
μια χαρα θα εισαι!

Εχετλαίος
19/10/2011, 13:02
:sick:

sniper
19/10/2011, 13:02
kalispera sas eimai kainourgios sto site skeutomai na agorasw r1 modelou 2007-2008 ...tha einai i prwti m mixani kai skopeuw se 7 mines prp na tin parw... apo mixanes odigaw tr mia R6 tou kolitou mou kai pisteuw den tha exei megali diafora me tin R1...thelw an einai eukolo eseis p ta kserete k exete kaliteri sxesi me auta na m dwsete merikses simboules gia tin mixani k ti na prosexw stin odigisi tis...eimai 18 xronwn kai episis thelw sigekrimena an kserete kapoia texnika problimata an exun parousiasei me normal xrisi ta sigekrimena modela!!! euxaristw prokatabolika :)

Mια χαρά μηχανάκι. Δεν έβγαλε τίποτα ζημιές μέχρι τώρα. Προχώρα.

Χαρήκαμε για την γνωριμία.

thanos_R1
19/10/2011, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Διάβασε αυτό (από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=121749))...

oi goneis m den tha to kseroun oti tha parw mixani....

sergiosm
19/10/2011, 13:04
apo apopsi kindinou...dld pesimatos trakarismatos kai ta sxetika?

Από την άποψη ότι αν (που μπορεί να μη γίνει ποτέ, μπορεί όμως να γίνει την πρώτη ημέρα) χτυπήσεις κάποιον θα τον ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ σου.

Και μην πεις ότι δεν μπορεί να γίνει.
Μπορεί να πέσει πάνω σου ένα παιδάκι που ακολουθεί μια μπάλα, ή ένας μεθυσμένος ή ένας παππούς ή δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να γίνει και επειδή εσύ δεν θα έχεις δίπλωμα να σου φορτώσουν τα πάντα.

Τότε τί θα κάνεις;

zephyr1
Καλημερα.
Αρχισε να γραφεις Ελληνικα γιατι ειναι κουραστικο και παρανομο να το κανεις.

Απο κει και περα αφου εισαι αποφασισμενος,παρτο το μηχανακι ,ειναι σκυλι,θελει σεβασμο και πολλα χλμ. στην σελα ως που να το μαθεις και να σε μαθει.Ποτε μην το υποτιμησεις γιατι αυτα που μπορει να κανει ειναι πολυ περισσοτερα απ'αυτα που μπορεις να κανεις εσυ.

Πολυπαιγμενοι ιστορια που καταληγει στο ιδιο αποτελεσμα.
Μην ρωτησεις πιο αποτελεσμα,σε λιγο θα σκασουν οι ''πατερες'' και θα καταλαβεις.:winka:

Εχετλαίος

a tribute to violet onanism

thanos_R1
19/10/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mια χαρά μηχανάκι. Δεν έβγαλε τίποτα ζημιές μέχρι τώρα. Προχώρα.

Χαρήκαμε για την γνωριμία.

k egw xarika k euxaristw paaara poli gia tin boitheia....na sas rwtisw kserete tpt peri ton telwn kikloforias? kostos k ta lipa? k gia ta servis pali gia kostos :)

sniper
19/10/2011, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
...

Τότε τί θα κάνεις;

θα το πει στους δικούς του.

sniper
19/10/2011, 13:06
k egw xarika k euxaristw paaara poli gia tin boitheia....na sas rwtisw kserete tpt peri ton telwn kikloforias? kostos k ta lipa? k gia ta servis pali gia kostos :)

Δεν νομίζω να φτάσεις τα χιλιομετρα για το σέρβις..

Μην σ' απασχολεί.

Εχετλαίος
19/10/2011, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν νομίζω να φτάσεις τα χιλιομετρα για το σέρβις..

Μην σ' απασχολεί.

:bawl: :cry:

GiannisBlessed
19/10/2011, 13:08
αφού είναι το όνειρο σου εδω και 5 χρόνια κακώς δεν την πήρες πριν 5 χρόνια!!α...ξέχασα μάλλον δεν θα την έφτανες στα 13 σου.επίσης πως είναι το όνειρο σου εδω και 5 χρόνια αν η μηχανή είναι 4 χρόνων?τεσπα...σοβαρά τώρα.το ότι την φτάνεις τώρα και τότε όχι δεν λέει κάτι.δεν είσαι έτοιμος.ίσως τους πρώτους μήνες να μην πάθεις και τπτ αλλά μόλις νιώσεις οκ τότε θα γίνει.τεσπα.αφού σου αρέσει τόσο πολύ πάρε την....αλλά μην την οδηγας.τουλάχιστών δίπλωμα γιατί αν σου φύγει και ακουμπήσει όχι χτυπήσει άλλον άνθρωπο τον ήπιες!!θα δουλεύεις μια ζωή να ξεχρεώνεις στην καλύτερη.

thanos_R1
19/10/2011, 13:10
exeis dikio gia to paidaki k ton methismeno papou fisika k borei na ginei kserw oti ta plirwnw OLA egw....alla k pali to riskarw...i opws thelete....file m pou m eipes apo to skouter sta 100 aloga...exeis k esi apolito dikio se mia tetoia periptwsi tha prospathisw na brw ta lefta koutsa straba alla tha einai megalo zori...apo kei kai pera prosoxi k panta sinesi...exei poli megaliteres dinatotites i mixani apo autes p borw na xrisimopoihsw egw einai sgro auto ...apo ekei k pera makari na pane ola kala....(apo dw kai pera tha grafw ellinika )

thanos_R1
19/10/2011, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αφού είναι το όνειρο σου εδω και 5 χρόνια κακώς δεν την πήρες πριν 5 χρόνια!!α...ξέχασα μάλλον δεν θα την έφτανες στα 13 σου.επίσης πως είναι το όνειρο σου εδω και 5 χρόνια αν η μηχανή είναι 4 χρόνων?τεσπα...σοβαρά τώρα.το ότι την φτάνεις τώρα και τότε όχι δεν λέει κάτι.δεν είσαι έτοιμος.ίσως τους πρώτους μήνες να μην πάθεις και τπτ αλλά μόλις νιώσεις οκ τότε θα γίνει.τεσπα.αφού σου αρέσει τόσο πολύ πάρε την....αλλά μην την οδηγας.τουλάχιστών δίπλωμα γιατί αν σου φύγει και ακουμπήσει όχι χτυπήσει άλλον άνθρωπο τον ήπιες!!θα δουλεύεις μια ζωή να ξεχρεώνεις στην καλύτερη.

γενικοτερα ι Ρ1 μου αρεζαν οχι τα συγκεκριμενα μοντελα...απλα θελω να τα παρω τωρα τα συγκεκριμενα...τελος παντων σημασια εχει οτι θα κανω κατι παρακυνδινευμενο και απλα προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για να αποφυγω ασχημες καταστασεις

sergiosm
19/10/2011, 13:16

και λοιπόν;

αυτό τί είναι;
επιχείρημα υπέρ σου;

thanos_R1
19/10/2011, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
και λοιπόν;

αυτό τί είναι;
επιχείρημα υπέρ σου;

οχι φιλε μου...αλλα την αποφαση την εχω παρει και εχω μπει ιδη στην διαδικασια...οποτε τωρα κοιταω να κανω οτι μπορω καλυτερο!!!

sniper
19/10/2011, 13:19
... τελος παντων σημασια εχει οτι θα κανω κατι παρακυνδινευμενο και απλα προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για να αποφυγω ασχημες καταστασεις

Ξεκινάς λάθος όμως.

McGyver
19/10/2011, 13:20

Αν σε αυτό (που αμφιβάλω αν) διάβασες δίνεις αυτή την απάντηση και όπως (κατ' επανάληψη) λες θέλεις συμβουλές για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις, τότε ΜΗΝ πάρεις R1...

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου...

:wave2:

Εχετλαίος
19/10/2011, 13:20
τωρα κοιταω να κανω οτι μπορω καλυτερο!!!

πως; με το να καταλήξεις άλλη μια στατιστική;
:confused:

harris_x
19/10/2011, 13:26

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
19/10/2011, 13:28
οχι φιλε μου...αλλα την αποφαση την εχω παρει και εχω μπει ιδη στην διαδικασια...οποτε τωρα κοιταω να κανω οτι μπορω καλυτερο!!!

καλώς (ή μάλλον ΚΑΚΩΣ), μην έρθεις όμως μετά να ζητήσεις συμβουλές.

Είσαι ενήλικας και οφείλεις να φέρεσαι ως τέτοιος.

Και αυτό περιλαμβάνει τα πάντα.
Και τα καλά και τα κακά ...

gianhs8
19/10/2011, 13:31
ρε μην ψαρωνετε ...........

μου αρεσει που καθε μηνα σκαει και μια παρομοια ερωτηση με μερικες μετατροποες στην σαλτσα

thanos_R1
19/10/2011, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν σε αυτό (που αμφιβάλω αν) διάβασες δίνεις αυτή την απάντηση και όπως (κατ' επανάληψη) λες θέλεις συμβουλές για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις, τότε ΜΗΝ πάρεις R1...

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου...

σε ευχαριστω πολυ ...εχεις απολυτο δικιο, θα το σκευτω πολυ καλα πριν κανω οτιδηποτε...τι πρωτινεις να παρω για αρχη?? για πιστας παντα μιλαω?

McGyver
19/10/2011, 13:40
σε ευχαριστω πολυ ...εχεις απολυτο δικιο, θα το σκευτω πολυ καλα πριν κανω οτιδηποτε...τι πρωτινεις να παρω για αρχη?? για πιστας παντα μιλαω?

Kawasaki Ninja 250R, Honda CBR250...

thanos_R1
19/10/2011, 13:45
δεν ειναι λιγο ψευτικα? :sick: :sick:

sniper
19/10/2011, 13:47
δεν ειναι λιγο ψευτικα? :sick: :sick:

Ενώ εσύ είσαι αληθινός..

McGyver
19/10/2011, 13:49
Για να ξεκινήσεις σε αυτό που θες είναι ό,τι καλύτερο.
Θεσσαλονίκη είσαι, πάρε ένα τέτοιο και τράβα Σέρρες...

thanos_R1
19/10/2011, 13:51
ναστε καλα παιδια ευχαριστω :) :cool:

devil's animal
19/10/2011, 13:56
κσποιος κανει πλακα..
αποκλειεται να ειναι αληθινο...
:rolleyes: :rolleyes:

Takata Dome
19/10/2011, 14:24
Δυστυχως παιδια δεν νομιζω οτι κανει πλακα.Μπορει να μην εχω ξανακουσει καποιον να θελει να παει απο την περιστασιακη βολτα πανω σε μηχανακι φιλου σε ο,τι πιο απολυτο βγαζει η Yamaha αλλα το ιδιο εργο το εχω δει/ακουσει πολλες φορες,εστω και με πιο αδυναμα μηχανακια.
Φιλε Θανο:
Εγω ειμαι μικροτερος απο εσενα ηλικιακα και εγω ονειρευομαι να μπορουσα να παρω μηχανη 1000 κυβικα,χωρις διπλωμα,χωρις προηγουμενη εμπειρια,χωρις να το ξερουν οι γονεις μου.Η ηλικια που ειμαι μαλλον δε μου επιτρεπει να καταλαβαινω πραγματικα οτι ειναι εξαιρετικα πιθανο να σκοτωθω πολυ ευκολα.Αλλα αυτο που με σταματαει παντα απ'το να σκεφτομαι να κανω μια τετοια επιλογη ειναι ο φοβος και για τους γυρω μου!
Κοιτα γυρω σου ρε συ! Εσυ οταν παρεις αυτη τη μηχανη μπορει και να την πηγαινεις με 5η και 70 χιλιομετρα το μεγιστο.Μπορει να εχεις παρει ολο τον εξοπλισμο και να σκεφτεσαι παντα πριν καθε τι που κανεις πανω στη μηχανη σου.Εγω ομως σου λεω: Αμα κανει καποιος αλλος μια μ@λακια και τον χτυπησεις ή εμπλακεις σε ατυχημα? Ξέρεις τι θα γινει αν κληθει η τροχαια και εχεις προκαλεσει σωματικη βλαβη? Θα πανε τους γονεις σου αυτοφωρο και σενα στα δικαστηρια.Ξερεις τι θα γινει αμα πανω στην τρελα σου τσακιστεις? Μπορει να μη φοβασαι,αλλα σκεψου και τι αφηνεις πισω.
Επειδη σε αυτη την ηλικια μαλλον δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποσο σημαντικος ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος,καλυτερα σκεψου και τους αλλους!

eagleye101
19/10/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Δυστυχως παιδια δεν νομιζω οτι κανει πλακα.Μπορει να μην εχω ξανακουσει καποιον να θελει να παει απο την περιστασιακη βολτα πανω σε μηχανακι φιλου σε ο,τι πιο απολυτο βγαζει η Yamaha αλλα το ιδιο εργο το εχω δει/ακουσει πολλες φορες,εστω και με πιο αδυναμα μηχανακια.
Φιλε Θανο:
Εγω ειμαι μικροτερος απο εσενα ηλικιακα και εγω ονειρευομαι να μπορουσα να παρω μηχανη 1000 κυβικα,χωρις διπλωμα,χωρις προηγουμενη εμπειρια,χωρις να το ξερουν οι γονεις μου.Η ηλικια που ειμαι μαλλον δε μου επιτρεπει να καταλαβαινω πραγματικα οτι ειναι εξαιρετικα πιθανο να σκοτωθω πολυ ευκολα.Αλλα αυτο που με σταματαει παντα απ'το να σκεφτομαι να κανω μια τετοια επιλογη ειναι ο φοβος και για τους γυρω μου!
Κοιτα γυρω σου ρε συ! Εσυ οταν παρεις αυτη τη μηχανη μπορει και να την πηγαινεις με 5η και 70 χιλιομετρα το μεγιστο.Μπορει να εχεις παρει ολο τον εξοπλισμο και να σκεφτεσαι παντα πριν καθε τι που κανεις πανω στη μηχανη σου.Εγω ομως σου λεω: Αμα κανει καποιος αλλος μια μ@λακια και τον χτυπησεις ή εμπλακεις σε ατυχημα? Ξέρεις τι θα γινει αν κληθει η τροχαια και εχεις προκαλεσει σωματικη βλαβη? Θα πανε τους γονεις σου αυτοφωρο και σενα στα δικαστηρια.Ξερεις τι θα γινει αμα πανω στην τρελα σου τσακιστεις? Μπορει να μη φοβασαι,αλλα σκεψου και τι αφηνεις πισω.
Επειδη σε αυτη την ηλικια μαλλον δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποσο σημαντικος ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος,καλυτερα σκεψου και τους αλλους!

Ωραίος!

andgeo
19/10/2011, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Φιλε Θανο:

Μη σκας πριν κάνα μήνα ήθελε gsxr και λίγο πριν Χαλιαμπούσα , έσκασε και κάποια φορά που ήθελε να πάρει Καφασάκι 1400 και τώρα με R1 . Σε κάνα μήνα πάλι θα ξανασκάσει να ζητάει να πάρει VMax /Diavel και ποιός ξέρει τι ακόμα . Πάντως δεν πτοείται οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε !!!
Και κουρέψανε και του πανοπτικού11 τα σχόλια !!! :D

Ζεύκας
19/10/2011, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Μη σκας πριν κάνα μήνα ήθελε gsxr και λίγο πριν Χαλιαμπούσα , έσκασε και κάποια φορά που ήθελε να πάρει Καφασάκι 1400 και τώρα με R1 . Σε κάνα μήνα πάλι θα ξανασκάσει να ζητάει να πάρει VMax /Diavel και ποιός ξέρει τι ακόμα . Πάντως δεν πτοείται οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε !!!
Και κουρέψανε και του πανοπτικού11 τα σχόλια !!! :D

αφού ο thanos_R1 έχει σημερινή σημερινή ημερομηνία εγγραφής στο φόρουμ πότε πρόλαβε και τα έκανε όλα αυτά? :hypnotize

ή μήπως ο κακός αδμιν τον έστελνε για μπάνιο? :evil:

Cpt. Haddock
19/10/2011, 15:23
Μην ταιζετε τα τρόλς λέμε :smokin:

ναστε καλα παιδια ευχαριστω :) :cool:

Το ζήτημα θεωρείται λήξαν :wave2: