View Full Version : Απολύθηκα...
προς (Mostra)damoS και οχι μονο
σαουδικη αραβια και γενικα νοτο δεν ειμαι αλλα μιας και ειμαι εξωτερικο,αν πραγματικα τοχεις αποφασισει πες δυο κουβεντες για τον τομεα σου και αμα μπορεσω και ξερω,ευχαριστως να σε βοηθησω αν θες νανεβεις πανω.
εννοειται το αυτο και για οποιον/αν αλλον/η θελει.
φιλικα
γιαννης
makis206
31/10/2013, 20:23
προς (Mostra)damoS και οχι μονο
σαουδικη αραβια και γενικα νοτο δεν ειμαι αλλα μιας και ειμαι εξωτερικο,αν πραγματικα τοχεις αποφασισει πες δυο κουβεντες για τον τομεα σου και αμα μπορεσω και ξερω,ευχαριστως να σε βοηθησω αν θες νανεβεις πανω.
εννοειται το αυτο και για οποιον/αν αλλον/η θελει.
φιλικα
γιαννης
Που βρίσκεται αυτό το "πάνω" να το έχουμε υπόψιν βρε'συ Γιάννη;:p
ελβετια
μα μασημενη τροφη κι εσεις θελετε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
makis206
31/10/2013, 20:36
ελβετια
μα μασημενη τροφη κι εσεις θελετε χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Κρύοοοοοο.......:lol:
Το βάζω στην άκρη του μυαλού μου πάντως, για όταν δεν μείνει τίποτα άλλο απ'την εξορία..:cool:
skylaros
31/10/2013, 20:38
Έχω θέσει στον εαυτό μου ένα όριο μέχρι τον Ιανουάριο, αν δε βρω κάτι, θα ψαχτώ για εξωτερικό. Έχω ζήσει κάποια χρόνια εξωτερικό και θα ήθελα να το αποφύγω, τουλάχιστον αν δεν έχεις βρει μια δουλειά που να σε ενδιαφέρει πολύ είναι ζόρικα, αλλά πραγματικά η κατάσταση δε πάει άλλο εδώ...
ελα εδω πανω με αυτες τις θερμοκρασιες να δω τα δικα σου αστεια μετα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
γαλλοφωνη ελβετια ειμαι αλλα εχω κανα δυο γνωστους απο γερμανοφωνη και ιταλοφωνη αν χρειαστει καποιος βοηθεια
AUFGEBRACHT
31/10/2013, 21:05
ελα εδω πανω με αυτες τις θερμοκρασιες να δω τα δικα σου αστεια μετα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
γαλλοφωνη ελβετια ειμαι αλλα εχω κανα δυο γνωστους απο γερμανοφωνη και ιταλοφωνη αν χρειαστει καποιος βοηθεια
Γαλλόφωνη Ελβετία έχω κολλητό ο οποίος απολύθηκε από πολυεθνική κι εδώ και 3 χρόνια ψάχνει για δουλειά αλλά τίποτα...έχει απελπιστεί πια και τώρα σκέφτεται να την κάνει από τη χώρα της σοκολάτας.
καλα κι εμεις θα την κανουμε οσονουπω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
DimChios
01/11/2013, 08:41
Κρύοοοοοο.......:lol:
Το βάζω στην άκρη του μυαλού μου πάντως, για όταν δεν μείνει τίποτα άλλο απ'την εξορία..:cool:
ετσι!
Μεχρι τοτε, κατι εχεις να σκεφτεις και να αποφασισεις! ;)
gregogti
02/11/2013, 12:59
οι πιο πολλες αγγελιες παντως που βλεπω ζητανε κοπελες ..............ολα για τις γυναικες :mad:
Pardalotzatziki
02/11/2013, 14:37
οι πιο πολλες αγγελιες παντως που βλεπω ζητανε κοπελες ..............ολα για τις γυναικες :mad:
Κοπελιτσες για ολα...
Γερμανία εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν... Μια χώρα που εκτιμήθηκαν τα κωλόχαρτα που μαζεύω τόσα χρόνια...
Κρύο και βροχή, αλλά στα εργασιακά τους είναι σούπερ.
Μόνο μην μπλέξετε με έλληνες του εξωτερικού για εργοδότες...
+ πολλά!
+750
απο το 1980 το ακουω απο τον πατερα μου που ειχε παρε δωσε με γερμανια
Pardalotzatziki
06/11/2013, 21:47
Δεν μας το εξηγειτε λιγο αυτο?
spyrakos35
07/11/2013, 05:01
γιατί είμαστε κωλοφάρα.... πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι....
το έχω ακούσει από πολλούς έλληνες του εξωτερικού....
νομίζω το έγραφε και κάποιο παιδί που πήγε αυστραλία προσφάτως.....
Πάντως σαν εργαζόμενος σε ελληνική εταιρεία του εξωτερικού
μόνο τα καλύτερα έχω να πώ σε θέματα πληρωμών........
Είχα ακούσει πριν ανέβω γερμανία, οτι οι ελληνες εργοδοτες του εξωτερικου είναι λαμόγια και εκμεταλλεύονται τους συνανθρωπους τους στην πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στιγμή της μετανάστευσης... Ημουν πολυ επιφυλακτικος...
Δυστυχώς τώρα που ανέβηκα τα είδα απο κοντά, ακόμα και σε δικά μου άτομα, απο πρωτο χερι.
Δουλεμα ψιλο γαζι, μισθοι τιποτένιοι, έλλειψη ασφάλισης και χρωστούμενα λεφτά τα οποία δεν πληρώθηκαν ποτέ...
Πολλά παιδιά που ήρθαν να κάνουν κατι καλυτερο στο εξωτερικό, επιστρέφουν πικραμένοι με τις χειροτερες εντυπώσεις και άφραγκοι πίσω στην πατρίδα...
ΥΣ.. Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρέσεις με σωστούς επαγγελματίες, απλα εγω δεν εχω πετυχει καμία ακομα...
Pardalotzatziki
07/11/2013, 17:18
Είχα ακούσει πριν ανέβω γερμανία, οτι οι ελληνες εργοδοτες του εξωτερικου είναι λαμόγια και εκμεταλλεύονται τους συνανθρωπους τους στην πιο ευαίσθητη και ευάλωτη στιγμή της μετανάστευσης... Ημουν πολυ επιφυλακτικος...
Δυστυχώς τώρα που ανέβηκα τα είδα απο κοντά, ακόμα και σε δικά μου άτομα, απο πρωτο χερι.
Δουλεμα ψιλο γαζι, μισθοι τιποτένιοι, έλλειψη ασφάλισης και χρωστούμενα λεφτά τα οποία δεν πληρώθηκαν ποτέ...
Πολλά παιδιά που ήρθαν να κάνουν κατι καλυτερο στο εξωτερικό, επιστρέφουν πικραμένοι με τις χειροτερες εντυπώσεις και άφραγκοι πίσω στην πατρίδα...
ΥΣ.. Σιγουρα υπαρχουν και εξαιρέσεις με σωστούς επαγγελματίες, απλα εγω δεν εχω πετυχει καμία ακομα...
Αρα ο μυθος του εξωτερικου παει βολτα.. τουλαχιστον για καθημερινες δουλειες...
taisteal
07/11/2013, 17:26
πουλημα ολα,σπιτια κ υπαρχοντα,και τον πουλο σε ενα νησι στη μεση του ειρηνικου να ψαρευω ολη μερα..και ας μου πουν οτι δεν το παλευω και αηδιες...δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχως..και δεν μιλαω οικονομικα μονο,τα παντα ειναι μπ@@ρδελο πλεον στην γη που...γεννησε την δημοκρατια :moutza:
υ.γ
δεν ειμαι καν ανεργος..
Αρα ο μυθος του εξωτερικου παει βολτα.. τουλαχιστον για καθημερινες δουλειες...
Δεν πάει βόλτα...
Απλά θέλει καλή προετοιμασία. Θέλει να έχεις μάθει την γλώσσα σε επίπεδο πιστοποίησης,
ώστε να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός για κάποια γερμανική εταιρία.