Σύνδεση

View Full Version : "Εφυγε" ο Marco Simoncelli..

Σελίδες : 1 [2] 3

BLACKGAS
23/10/2011, 15:52
:sick: :sad:

rip

madox
23/10/2011, 15:54
Kαταρα επεσε στον μηχανοκινητο αθλητισμο ρε γ@μωτο....την προηγουμενη εβδομαδα τραγικο ατυχημα στα indycars ,τωρα ο Marco....κριμα :sad: :sad: :sad:

teo_g7
23/10/2011, 15:59
Δεν ξέρω τι να γράψω...Γαμίεται το 2011!Δεν ξέρω...
Αντε τώρα εσύ να ανέβεις στη μηχανή!!!

Όσο για το γιατρό και τον Edwards δε μπορώ να φανταστώ καν πως νίωθουν...Απλά!

RIP

madox
23/10/2011, 16:00
Making a statement about the accident, Medical Director Michele Macchiagodena stated the following:

“I’m very sad to be here to report about the death of Marco Simoncelli, a friend. Because of the crash he had during the race, in which he was hit by other riders, he suffered a very serious trauma to the head, to the neck and the chest. When our medical staff got to him he was unconscious. In the ambulance because there was a cardiac arrest they started CPR (cardiac pulmonary resuscitation). Immediately in the Medical Centre, with the help also of the Doctor of our staff at the Clinica Mobile and local Doctors, he was intubated and it was possible to take off some blood from the thorax. The CPR was continued for 45 minutes because we tried to help him for as long as we thought it was possible. Unfortunately it was not possible to help him and at 16:56 (local time) we had to declare he was dead.”

Το επισημο ιατρικο ανακοινωθεν.
:sad: :sad:

webassasin
23/10/2011, 16:06
για μενα ο διατσιδης απαραδεκτος.
δε με επεισε.
ντροπη σε αυτον και το σκαι.

camen
23/10/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
για μενα ο διατσιδης απαραδεκτος.
δε με επεισε.
ντροπη σε αυτον και το σκαι.

Μια απο τα ιδια και για μενα.Δεν επρεπε να παιξει η πρωινη μεταδοση με την περιγραφη για κανεναν λογο.Ηταν σαν ειρωνια να ακους τα πρωινα σχολια και να ξερεις οτι ο ανθρωπος εχει φυγει:(
Ας εβγαιναν απλα να κανουν μια επισημη ανακοινωση και να μεταφερουν την λυπη τους και ας προβαλαν ενα αφιερωμα στον μικρο/...

keepdreaming
23/10/2011, 16:10
Δεν τον ηξερα αλλα εβαλα τα κλαμματα οταν το ακουσα. Και αμεσως ειπα πως δεν θα παρακολουθησω ξανα τα GP. Στο καλο ρε Αφανα...μας διελυσες σημερα αλλα δεν πειραζει ρε αγορι μου. Εσυ να περνας καλα εκει ψηλα. Αυτο φτανει...

Και κατι που ισως να μη ταιριαζει εδω αλλα σιγουρα μου δινει ενα ακομη πατημα για να μη ξαναδω GP.

"Αξίζει να σημειωθεί πως συντετριμμένος ήταν και ο αντίπαλός του μέσα στην πίστα, αλλά κολλητός του εκτός από αυτή, Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «γιατρός» ο οποίος είχε και εμπλοκή στο δυστύχημα που στέρησε από τον Super sic τη ζωή, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά στα Moto Gp. "

238273

fkol k4
23/10/2011, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Δεν τον ηξερα αλλα εβαλα τα κλαμματα οταν το ακουσα. Και αμεσως ειπα πως δεν θα παρακολουθησω ξανα τα GP. Στο καλο ρε Αφανα...μας διελυσες σημερα αλλα δεν πειραζει ρε αγορι μου. Εσυ να περνας καλα εκει ψηλα. Αυτο φτανει...

Και κατι που ισως να μη ταιριαζει εδω αλλα σιγουρα μου δινει ενα ακομη πατημα για να μη ξαναδω GP.

"Αξίζει να σημειωθεί πως συντετριμμένος ήταν και ο αντίπαλός του μέσα στην πίστα, αλλά κολλητός του εκτός από αυτή, Βαλεντίνο Ρόσι. Ο «γιατρός» ο οποίος είχε και εμπλοκή στο δυστύχημα που στέρησε από τον Super sic τη ζωή, ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί ποτέ ξανά στα Moto Gp. "
Μπα , εδώ ολόκληρος Ayrton σκοτώθηκε και ξαναείδαμε F1 .

Εμείς φίλε , απλά στενοχωρηθήκαμε , λυπηθήκαμε , βουρκώσαμε , ίσως και να κλαψαμε , αλλά το πραγματικό ζόρι το τραβάνε οι δικοί του άνθρωποι . Αυτοί που γνώριζαν τον Marco , όχι εμείς που γνωρίσαμε τον Simoncelli .

ADVENTURAZ
23/10/2011, 16:31
ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ:( :( :(
R.I.P MARCO :( :( :(

Allst@rf
23/10/2011, 16:42
η σκηνή που είναι ακίνητος στο άσφαλτοτάπητα είναι που με κάνουν να στεναχώριεμαι...

επίσης όταν φέρνω τον εαυτό μου στη θέση των άλλων αναβατών που ενεπλάκησαν...

Και τέλος το νεαρό της ηλικίας του...

Κρίμα...πολύ κρίμα...

$py
23/10/2011, 16:45
:(

CBRIDHS
R.I.P. ......:sad: :sad:

blackbusa
Fuck...

h_m_akis
23/10/2011, 16:49
:( :( :(

akaposto
23/10/2011, 16:52
R.I.P. Simo

---------------------------------
σκαι σκατά στα μούτρα τους

snowman
23/10/2011, 17:00
Ciao Super Sic......

aris86
23/10/2011, 17:03
Δεν μπορω να το πιστεψω ακομα.......

Κριμα.......

Αντιο ........MARCO........:sad: :sad: :sad: :sad:

GAS NICK
23/10/2011, 17:23
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι ομως
ψυχολογια 0...................

Vstrommer71
23/10/2011, 17:38
Κριμα γιατι εφυγε ενας πολυ ταλαντουχος οδηγος...
Ας αναπαυθει εν ειρηνει...
Και κριμα γιατι το δυστυχημα ετυχε σε δυο απο τα καλυτερα παιδια του motogp
Θα κανει καιρο να συνελθει και ο Edwards με την ιδεα οτι αθελα του σκοτωσε τον Marco...

gourouni
23/10/2011, 17:40
ΚΡΙΜΑ..............:sad: :sad:

7gibernau
23/10/2011, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Κριμα γιατι εφυγε ενας πολυ ταλαντουχος οδηγος...
Ας αναπαυθει εν ειρηνει...
Και κριμα γιατι το δυστυχημα ετυχε σε δυο απο τα καλυτερα παιδια του motogp
Θα κανει καιρο να συνελθει και ο Edwards με την ιδεα οτι αθελα του σκοτωσε τον Marco... ενω ο ροσσι το ξεπερασε αμεσως ε?
αυτο το "σκοτωσε" ειναι πολυ βαρυ φιλε...

SoulGR
23/10/2011, 17:53
δυστυχως οι "μεγαλοι" φευγουν μικροι...RIP Marco:(

dimitris_speed
23/10/2011, 18:09
Τι ξενερωμα ηταν αυτο ,Κυριακατικα ρε πστ μου... r.i.p Marco.. :sad: :sad: :sad: :sad:

el_hymador
23/10/2011, 18:23
RIP :(

Gallos
23/10/2011, 18:31
R.I.P:(

Aries21
23/10/2011, 18:43
κριμα ρε παιδι μου!!! καλο ταξιδι εκει πανω Sic!!!

boldor900f
23/10/2011, 18:51
Καλό ταξίδι Μάρκο.................
Ο αγαπημένος του γιού μου.
:mad:

Red Rider
23/10/2011, 18:51
Κρίμα κρίμα κρίμα...
Ατυχία?Κακή στιγμή?
Κρίμα..
Καλό ταξίδι

AUFGEBRACHT
23/10/2011, 19:01
Τί ειρωνία...να χάσει τη ζωή του στην πίστα στην οποία ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 250 το 2008...τυχαία τώρα έπεσα στο Alter που είχε την είδηση...ο αφάνας μίλαγε στην κάμερα από το ξενοδοχείο κι έλεγε πόσο ανυπομονούσε για τις δοκιμές και τον αγώνα κι ότι ήλπιζε να πάει καλά...πού να ήξερες αφάνα μου τί είχε γραμμένο η μοίρα για εσένα...συγκλονιστική εικόνα η κοπέλα του να κλαίει μόνη της και ο Vale με μάτια κόκκινα στα pits με βλέμμα χαμένο,ο Capirossi το ίδιο...ράγισε η καρδιά μου δεύτερη φορά...
Κάπου διάβασα πως η μικρή του αδερφή μέσα στον πόνο τους ζήτησε τα όργανα του Marco να δωρηθούν αλλά λόγω των χτυπημάτων αυτό δεν κατέστη δυνατό...

Συγκλονιστική κι δήλωση του Pedrosa: «Δεν μπορείς να πεις πολλά έπειτα από μια τέτοια τραγωδία. Θέλω μόνο να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που αγαπούσε. Βρέθηκα με τον πατέρα του και απλά αγκαλιαστήκαμε. Ήταν ένα τραγικό ατύχημα και όλοι είμαστε σοκαρισμένοι. Πολλές φορές ξεχνάμε τον κίνδυνο που υπάρχει στο σπορ και ότι μπορείς να χάσεις αγαπημένους ανθρώπους. Είναι σαφές ότι όλοι κάνουμε αυτό που θέλουμε και αγαπάμε αλλά σε στιγμές σαν αυτές δεν αξίζει τίποτε.»

Operater
23/10/2011, 19:07
τραγικό.. α ρε ταλεντάρα..
ας αναπαυθει η ψυχουλα του.. η τελευταία του πνοή σ'αυτό που αγαπούσε πιο πολύ..

giannis21
23/10/2011, 19:19
το ειδα το πρωι ζωντανα..αλλα ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..πραγματικα τραγικο.
κριμα..

mixalakis
23/10/2011, 19:20
Πολύ άτυχος ρε γαμώτο.
Κρίμα...

STOYBI
23/10/2011, 19:24
Τωρα το ειδα...... :eyepop:

Τι τροχια πηρε η μοτο ρε γμτ μου........???

Απο τα λιγα που ειδα εχω την εντυπωση οτι εχασε τον μαρσπιε............

( Πως μπορει να εξηγηθει αυτο το κρεμασμα...?? )

Τι να λεμε τωρα.........

Καλο ταξιδι στο παλικαρι ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του..... :sad:

GAGARIN
23/10/2011, 19:27
Iσως η πιο σκληρη φωτο....

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/23/article-2052436-0E7EECB000000578-315_634x345.jpg

KaTaNaS
23/10/2011, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Καλο ταξιδι στο παλικαρι ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του..... :sad:

+1000

o Θεός να τον αναπαύσει.

Τόσο ταλαντούχος και πολεμιστής που εσωσε το Low side , σήκωσε στην ουσία ξανα την μοτοσυκλέτα ενω κρεμόταν απο πάνω της και δεν καταφερε να ξανανέβει και να την ελεγξει.

Τραγικό το αποκορύφωμα της πράξης όπου ο κολιν ενω κοίταγε αφοσιωμένος την έξοδο καταλαβαίνει τι επέρχετε και κάνει σε κλασματα κίνηση αποφυγής, το ίδιο και ο βάλε ...

:sad: :sad: :sad:

Elesun
23/10/2011, 19:30
Καλό ταξίδι στο παλικάρι... :sad:

AUFGEBRACHT
23/10/2011, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
Iσως η πιο σκληρη φωτο....

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/23/article-2052436-0E7EECB000000578-315_634x345.jpg

Σβήστο σε παρακαλώ,δεν έχει νόημα,κατάλαβέ το...προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε...σε παρακαλώ ολόθερμα...

bulmont
23/10/2011, 19:34
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

AUFGEBRACHT
23/10/2011, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
+1000

o Θεός να τον αναπαύσει.

Τόσο ταλαντούχος και πολεμιστής που εσωσε το Low side , σήκωσε στην ουσία ξανα την μοτοσυκλέτα ενω κρεμόταν απο πάνω της και δεν καταφερε να ξανανέβει και να την ελεγξει.

Τραγικό το αποκορύφωμα της πράξης όπου ο κολιν ενω κοίταγε αφοσιωμένος την έξοδο καταλαβαίνει τι επέρχετε και κάνει σε κλασματα κίνηση αποφυγής, το ίδιο και ο βάλε ...

Μετά την οικογένεια του Sic, ο Edwards και ο Rossi είναι τα αμέσως επόμενα θύματα αυτής της τραγωδίας...είναι απίστευτο πως έμεινε όρθιος ο Vale μετά την σύγκρουση...και νομίζω πως κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης...μόλις κατάφερε να βγει πάλι στην πίστα,έκοψε κι αμέσως γύρισε να κοιτάξει πίσω και κούνησε το κεφάλι του...

Vstrommer71
23/10/2011, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ενω ο ροσσι το ξεπερασε αμεσως ε?
αυτο το "σκοτωσε" ειναι πολυ βαρυ φιλε...
Eχεις δικιο,καλυτερα να ειχα χρησιμοποιησει τα εισαγωγικα
Ασχετα με αυτο ειναι πολυ φυσιολογικο-στον καθενα απο εμας που θα συνεβαινε ενα τετοιο τραγικο γεγονος-να νιωθουμε σαν ενοχοι
Δεν ειναι και λιγο να χτυπας ανθρωπο με την μπροστινη σου ροδα κι αυτος να πεθαινει...
Νομιζω αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω...
Κριμα,κριμα.κριμα,αδιανοητο τελειως αυτο το δυστυχημα....

dmf
23/10/2011, 19:50
Είχε πέσει και πέρυσι στο Sepang?? :confused: :confused:
Κοιτάξτε πώς έχει σπάσει το κράνος
http://racingcafe.blogspot.com/2010/03/dainese-agv-simoncelli-wrecked-test.html

filipp0s
23/10/2011, 19:52
κριμα... :sick: :sick:

sotpag
23/10/2011, 19:57
skata και μεσα και εξω απο την πιστα:sad: :sad:

nic mor
23/10/2011, 19:58
:a35: :a35: :a35: :a35:
R.I.P

KaTaNaS
23/10/2011, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μετά την οικογένεια του Sic, ο Edwards και ο Rossi είναι τα αμέσως θύματα αυτής της τραγωδίας...είναι απίστευτο πως έμεινε όρθιος ο Vale μετά την σύγκρουση...και νομίζω πως κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης...μόλις κατάφερε να βγει πάλι στην πίστα,έκοψε κι αμέσως γύρισε να κοιτάξει πίσω και κούνησε το κεφάλι του...

Παιδιά δεν μιλάμε για απλούς ανθρώπους αλλα σχεδόν για υπεράνθρωπους.

Φαίνεται απο την αμεση αντίδραση και των δύο μολις αντελήφθηκαν τον Μάρκο να μπαίνει στην τροχιά τους,

φαίνεται απο την αντίδραση του Κόλιν που αμεσως σηκώνεται με κρεμασμένο ώμο και μολις κοιτα προς τον Μάρκο έχει αντιληφθει τι συμβαίνει

φαίνεται απο τον ρόσσι που αμεσως μετα απο το συμβάν με μια ματιά αντιλαμβλανεται τι εχει γίνει και συνεχίζει όπως προσταζουν οι κανονισμοί αφου δεν έπεσε

Όσο γρηγορα οδηγούν, τόσο γ΄ρηγορα σκέφτονται κιόλας και τόσο γρήγορα νοιώθουν και αντιλαμβάνονται την πραγματικοτητα, ειναι 1000% ρεαλιστές αυτοι οι τύποι.

marios8
23/10/2011, 20:01
Κρίμα για την οικογένειά του και για το motogp.
Χάθηκε ένας άνθρωπος και ένα ταλέντο .

Δυστυχώς τα ατυχήματα συνέβαιναν , συμβαίνουν και θα συμβαίνουν .
Το γνωρίζουμε όλοι μας, όσο καλά και αν το κρύβουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας .

Τραγική μορφή ο πατέρας :sad: :sad: :sad:

7gibernau
23/10/2011, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Eχεις δικιο,καλυτερα να ειχα χρησιμοποιησει τα εισαγωγικα
Ασχετα με αυτο ειναι πολυ φυσιολογικο-στον καθενα απο εμας που θα συνεβαινε ενα τετοιο τραγικο γεγονος-να νιωθουμε σαν ενοχοι
Δεν ειναι και λιγο να χτυπας ανθρωπο με την μπροστινη σου ροδα κι αυτος να πεθαινει...
Νομιζω αντιλαμβανεσαι τι θελω να πω...
Κριμα,κριμα.κριμα,αδιανοητο τελειως αυτο το δυστυχημα.... :sad:
αδιανοητο....απλα ειχε γραψει,ειχε τελειωσει,το καντιλι του ειχε στερεψει...
η μηχανη δεν τον αφησε να φυγει τον κρατησε "μεσα" της για γινει οτι εγινε..
απλα αδιανοητο σαν να ηθελε η μηχανη να τον ριξει στις ροδες του εντουαρντς και του ροσσι
και τα καταφερε η πουτανα....

geotriada
23/10/2011, 20:21
δεν εχω λογια....:sad:

dim_rac
23/10/2011, 20:27
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Γεια σου ρε αφανα :sad: :sad: :sad: :sad:

zolotas
23/10/2011, 20:39

stvr1
23/10/2011, 21:15
Δεν μπορώ να συνέλθω. Δεν το χωνεύω με τίποτα.
Γιατί δεν άφησε το τιμόνι;;;

Κρίμα... 24 χρονών και με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του...

Requiescat in pace Marco...

akis_trevor
23/10/2011, 21:22
κριμα κ αδικο για τον ψηλο.πραγματικα ακομα δεν μπορω να το πιστεψω,δεν το ειχα ακουσει κ ανοιξα να δω τον αγωνα το μεσημερι.εμεινα αγαλμα.τι να πει κανεις.κουραγιο στους δικους του.να σαι καλα εκει πανω.αντιο...:(

zephyr1
23/10/2011, 21:25
Νιωθω σαν να φυγε φιλος......

:sad:

PalLoukiLuke
23/10/2011, 21:45
:sad: :sad: :sad: RIP τιποτα αλλο
ενα απο τα πιο συμπαθητικα παιδια και ικανο...
καληνυχτα αφανα...

dmf
23/10/2011, 21:51
Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο όπου το κράνος φεύγει και κάνει τούμπες, και μετά που το μαζεύει ένας της ασφάλειας φαίνεται ξεκάθαρα ότι: Υπάρχει λουράκι μόνο στη δεξιά μεριά του κράνους, και είναι πολύ μακρύτερο απ'οτι συνήθως, άρα το αριστερό μισό έχει ξεκολλησει από το κέλυφος. Σε μερικά σημεια μάλιστα διακρίνεται και το κούμπωμα ότι δεν έχει ανοίξει.
Το κράνος πάλι δεν φαίνεται να έχει σπάσει ώστε να διακαιολογεί αυτή την αποκόλληση αριστερά.
Θα χαρώ πάρα πολύ να κάνουν ένα ωραίο ban την agv μετά από αυτό.

sapila racing
23/10/2011, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο όπου το κράνος φεύγει και κάνει τούμπες, και μετά που το μαζεύει ένας της ασφάλειας φαίνεται ξεκάθαρα ότι: Υπάρχει λουράκι μόνο στη δεξιά μεριά του κράνους, και είναι πολύ μακρύτερο απ'οτι συνήθως, άρα το αριστερό μισό έχει ξεκολλησει από το κέλυφος. Σε μερικά σημεια μάλιστα διακρίνεται και το κούμπωμα ότι δεν έχει ανοίξει.
Το κράνος πάλι δεν φαίνεται να έχει σπάσει ώστε να διακαιολογεί αυτή την αποκόλληση αριστερά.
Θα χαρώ πάρα πολύ να κάνουν ένα ωραίο ban την agv μετά από αυτό.

Το ειδα και το ξαναείδα και το ξαναείδα και δεν εχω ησυχία απο το πρωι, το ειχα καταλάβει πριν το ανακοινώσουν, αφού το είδα live στο woop.
Eβριζα την AGV αλλά ισως να μην φταίει τελικά. Διάβασα οτι ο Marco ειχε σημαδια στον λαιμό από τον τροχό του Edwards και μετα ειδα και αυτη την φωτό απο το μηχανάκι που το τσουλανε να το πανε στα πιτς....
Τα δισκόφρενα που είναι γ@μ@@ την π@@@@ανα μου? :sick: Ισως παίζει ρόλο στο πως κόπηκε το λουρακι.
Παντως σιγουρα θα γινει έρευνα για το πως βγηκε το κράνος.

Ο Marco όμως δεν γυρίζει πισω...

edit σιγουρα εχουν παρει τον τροχό που ειχε στο ατυχημα για να τον εξετασουν κι εβαλαν αλλο για να το τσουλησουν στα πιτς.

238305

xaotikos
23/10/2011, 22:11
R.I.P ρε αφάνα.
Τι να πεις τέτοιες στιγμές...γμσετα...δύναμη να δώσει ο θεος στους δικούς του.
Δυστυχώς αυτά τα σπορ έχουν τα ρίσκα τους...

dmf
23/10/2011, 22:19
Το κράνος είναι η μοναδική ασφάλεια που έχει το κεφάλι και δεν πρέπει να βγει ο κόσμος να χαλάσει. Αν φύγει είναι θέμα τύχης το τί θα απογίνεις. Ακόμα κι αν ζησεις θα εχεις αφησει το μισο προσωπο στην ασφαλτο.

Σαπίλα, αυτο με τις δισκοπλακες δεν νομιζω να ισχυει για 2 λογους. 1ον: το αριστερο μισο λουρακι (που εχει τα D rings, ειναι πολυ κοντο σε σχεση με το δεξι. Οποτε αν ειχε κοπει και δεν ειχε ξεκολησει, δεν θα μπουρουσα καν να διακρινω οτι το λουρι που απεμεινε ειναι τοσο μακρυ.
Και 2ον: Δισκοπλακα, προσωπο, κοψιμο λουριου. Το αιμα που πηγε; Θα ετρεχε ποταμι το αιμα. Ειδικα χωρις το κρανος να το κρυβει. Με παραξενεψε παρα πολυ που δεν ειδα καθολου αιμα.

West
23/10/2011, 22:25
Η μνήμη σου αιώνια Super Sic :(

Δύσκολα θα ξεχαστεί το σημερινό

Άγριο, άδικο, αβάσταχτο για οικογένεια, φίλη και φίλους

Όλοι αντέδρασαν σωστά και έγκαιρα αλλά φαίνεται ότι ο Marco δεν είχε ούτε καν την τύχη να το παλέψει λιγάκι ακόμα, να δώσει μία μάχη ακόμα, σαν αυτές που πάντα του άρεσε να δίνει στις πίστες...

Διάβασα κάπου ότι εξετάζουν την πιθανότητα να έπαθε κάποιου είδους "έμφραγμα" ή ανακοπή πριν την μεγάλη σύγκρουση. Βασίζονται στο γεγονός ότι εξετάζοντας το βίντεο φαίνεται να μην κουνάει χέρια και πόδια από τη στιγμή που χάνει το μηχανάκι και σέρνεται πάνω στο δεξί πόδι χωρίς να κουνάει τίποτα.

Ράδιο αρβύλα μου φαίνεται εμένα αυτό. Αν και έχω χάσει το μέτρημα στο πόσες φορές έχω δει τη στιγμή με τα τελευταία του 3-4 δευτερόλεπτα...

Δυστυχώς, όσα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας κι αν παρθούν, τέτοιου είδους ατυχήματα θα ξανασυμβούν. Τα 800 κυβικά που επιτέλους πάνε στον αγύριστο για πάντα παίρνοντας μαζί τους και τον "αφάνα", "υποχρεώνουν" τους αναβάτες να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στη στροφή, ρισκάροντας πάρα πολύ όταν κυνηγούν το κάτι παραπάνω.

Το τραγικό είναι ότι πήγανε στα 800 κυβικά για λόγους ασφαλείας...Γιατί τα 1000 κυβικά ήταν πολύ γρήγορα και επικίνδυνα...Τα 800άρια αποδείχθηκε ότι δεν μείωσαν καθόλου ούτε τις πτώσεις ούτε τους τραυματισμούς. Θυμηθείτε πόσοι έσπασαν χέρια, πόδια, πλευρά, δάκτυλα σε σχέση με τις παλιότερες χρονιές με τα 1000άρια...

Πολύ κρίμα να είναι ο Super Sic η αιτία να γράφονται όλα αυτά...

Καλό ταξίδι...

granazi
23/10/2011, 22:27
καλο ταξιδι ψηλε.....

menos
23/10/2011, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Τώρα, αλήθεια, έχετε αίσθηση του τι λέτε ή απλά κουβέντα να γίνεται? Τον πάτησαν 2 μοτοσυκλέτες των 200 κιλών με ποιος-ξέρει-πόσα χιλιόμετρα και φταίει η AGV που κόπηκε το λουράκι? .
Εδω μιλούσανε για αιμα στους πνεύμονες...
Μιλήσανε να δωρίσουνε τα όργανα... κάτι που δεν γινόταν λόγω της κατάστασης τους... και συνεχίζουμε να μιλάμε για το λουράκι της AGV... :sad:

dmf
23/10/2011, 22:48
Οκ, εγώ να σταματήσω, αλλά δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους. Κάνετε λες και "ήταν γραφτό να φύγει". Λες και τον πήρε ο καλός Θεούλης.
Ήταν δυστύχημα. Έχει κάποια αίτια που είναι τουλάχιστον επιτακτικό να βρεθούν για να μην γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

sapila racing
23/10/2011, 23:29
Marco ησουν μεγαλος οδηγός, κριμα να φυγεις τοσο νωρίς και να μην σε δούμε και πρωταθλητη στην μεγαλη κατηγορία.
Του χρονου με το 1000 θα τους περναγες με το πλαι και το λαστιχο να καπνίζει.

238307

THEOD
24/10/2011, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Οκ, εγώ να σταματήσω, αλλά δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους. Κάνετε λες και "ήταν γραφτό να φύγει". Λες και τον πήρε ο καλός Θεούλης.
Ήταν δυστύχημα. Έχει κάποια αίτια που είναι τουλάχιστον επιτακτικό να βρεθούν για να μην γίνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Για μένα το καθοριστικό σημείο είναι ότι δεν έφυγε προς τα έξω αλλά στην (υπερ)προσπάθεια του να το σώσει δεν παράτησε την μηχανή κι αυτή βρήκε πρόσφυση και με μοχλό-διαβήτη το σώμα του έκοψε προς τα μέσα ακριβώς στην τροχιά των από πίσω.
Από εκεί και πέρα και με δεδομένο ότι το σώμα του ήταν σε τέτοια γωνία που η σύγκρουση έγινε με αυτό και όχι με την μηχανή, τα υπόλοιπα είναι "κουβέντα να γίνεται"
Δυο μηχανές που σκάνε πάνω του με 120+ κανένα ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει. Το ότι βγήκε το κράνος είναι όντως περίεργο αλλά ο Μάρκος δεν έφυγε από αυτό. Και εδώ που τα λέμε ίσως από ένα σημείο και μετά (και ανάλογα την φορά της δύναμης-καταπόνησης) να πρέπει να κόβεται το λουρί αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος το κράνος που θα φύγει να έχει και κάτι άλλο μέσα του...

όπως και να είναι αυτοί που πρέπει να το ψάξουν θα το κάνουν. Δυστυχώς όμως τίποτα δεν θα τον φέρει πίσω...

blackbusa
24/10/2011, 00:48
Μειλαει ο αγωνιστικος γιατρος: ενα ατυχημα που δεν μπορουσε να αποφευχθει

''Ο Marco Simoncelli μπλεχτηκε σε ενα ατυχημα που δεν μπορουσε να αποφευχθει.Γλυστρισε και δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανενα κανονα ασφαλειας,δεν υπηρχε τιποτα να αποφευχθει,ηταν πολυ ατυχος".Ο γιατρος Marco Russo τις κινητης κλινικης μοναδας του motogp,εμφανος συγκινημενος,προσπαθει να εξηγησει στα μικροφωνα της Italia1 τι εγινε στην Sepang, με αφορμη το ατυχημα που στοιχησε την ζωη στον Marco Simoncelli.''Του περασε πανω απο τον λαιμο ενας τροχος-συνεχεισε ο γιατρος-.Ειναι πολυ δυσκολο να προστατευτει εκεινο το σημειο του λαιμου.Πρεπει να μπορεις να τον κουνας,που για να τον προστατεψεις σε ικανοποιητικο βαθμο ειναι εξαιρετικα δυκολο."Η κατασταση του SIC ηταν κιολλας σοβαροτατη οταν εφτασε στο ιατρικο κεντρο.''ο Simoncelli εφτασε ενω ειχε κιολλας υποστει ανακοπη καρδιας,με ενα εμφανεστατο σημαδι τροχου στον λαιμο.Προσπαθησαμε να του κανουμε ανανηψη αλλα δεν τα καταφερε''

Ελαστικα,κρανος.ηλεκτρονικα,ολες οι αποριες- Τα ελαστικα,το κρανος τα ηλεκτρονικα:ειναι η στιγμη του πονου στα paddock του Motogp απο την απωλεια ενος ηλιακου πιλοτου,δυνατο και συμπαθη οπως ο Marco Simoncelli,αλλα πολλοι αναρωτιουνται αν θα μπορουσε να αποfευχθει αυτη η τραγωδια.Οι σκηνες του ατυχηματος συνεχειζουν να παιζουνε στα pc και στης τηλεοπτικες οθονες ολου του κοσμου,και γινετε αμεσως αντιληπτο πως απο το αρχικο γλυστρημα του θανατηφορου ατυχηματος στον Ιταλο οδηγο εν τελει η ολισθηση εγινε με ανωμαλο τροπο στην πιστα:η απωλεια προσφυσης του μπροστινου τροχου θα επρεπε να στειλει μηχανη και οδηγο στο εξωτερικο της στροφης,και οχι απο την αντιθετη κατευθυνση και στην πορεια των αλλων μηχανων,οπως τελικα εγινε.Ενα απο τα πραγματα που δεν δουλεψαν η μαλλον δουλεψαν πολυ καλα ειναι το traction control της Honda:το ηλεκτρονικο συστημα ισως να ''διαβασε'' το γλυστρημα του πισω τροχου σαν μια ανωμαλια,ακομα για τον λογο οτι ο οδηγος δεν αφησε την μηχανη να πεσει τελειως.Διορθωνοντας ως εκ τουτου αυτη την ανωμαλια,το συστημα ουσιαστικα ξαναεκκινησε την κινηση του τροχου σε ευθειγραμμηση με την ταχυτητα στην ασφαλτο.Δηλαδη με λαθος κατευθηνση.Οποιος ηταν πισω απο τον Simoncelli,εκτος απο τον Alvaro Bautista που καταφερε να περασει ξυστα την στιγμη της πτωσεις.δεν μπορουσαν να το αποφυγουν.Ο πρωτος που ''κεντραρε'' τον Simoncelli ηταν ο αμερικανος Colin Edwards,μετα ηταν η σειρα του Valentino Rossi,που ακουσια πρεπει να τον χτυπησε στο κεφαλι,ξυνοντας το κρανος.Ακομα και σε αυτην την περιπτωσει αναφερομαστε σε ενα απροβλεπτο γεγονος:ο τροχος που γυριζει,χτυπαει στο κρανος του Simoncelli που ειναι ασφαλισμενο στο κεφαλι,και το κανει να πεταχτει μακρυα λογω της κυκλικης κινησης κοβοντας το λουρακι.Απο ολα τα σημεια του σωματος που προστατευουν οι οδηγοι,αυτο που μενει αναμφιβολα πιο εκτεθημενο ειναι ο λαιμος.Παρολο την εισαγωγη του airbag στις φορμες (και ο Simoncelli ειχε),ειναι πρακτικα αδυνατον να προστατευσεις το αυχενικο σημειο αν παρασυρθεις (απο αλλη μηχανη).Αυτη την στιγμη ειναι πολλες οι υποθεσεις που ακολουθουνε,θα μπορεσουν πολλες να απαντηθουν απο την ιατροδικαστικη εκθεση που θα γινει απο αυριο στο σωμα του Marco Simoncelli.

πηγη...http://www.corrieredellosport.it/moto/motomondiale/motogp/2011/10/23-200312/Simoncelli,+il+medico+corsa%3A+%C2%ABUn+incidente+inevitabile%C2%BB

σορρυ για τα οποια ορθογραφικα λαθη μου....

υ.γ. σε καποια αλλα sites...οχι απολυτα επιβεβαιωμενο...γυρνοντας στα paddock ο Rossi ελεγε:''Θεε μου Θεε μου...''
υ.γ.2 σε πολλα αλλα sites γραφτηκε οτι οι γονεις με το που εμαθαν τον επισημο θανατο ζητησαν να γινει δωρεα τον οργανων του...κατι που τελικα δεν κατεστει δυνατον οχι λογω των τραυματων αλλα λογω της ανακοπης και μη σωστης οξυγονωσης...ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ...

chr1s_86
24/10/2011, 01:02
θα μας λείψεις. . .

panos1050
24/10/2011, 01:13
κριμα ρε πουστη μου μικρο παιδι

ξυπνησε σημερα το πρωι ο ανθρωπος να παει να κανει την καυλα του και ετσι απλα τελειωσε.
ενα τιποτα ειμαστε:( :(

panos1050
24/10/2011, 01:20
ο rossi ποσο σκατα μπορει να ειναι που περασε με την πουτανα πανω απο το φιλαρακι του
πως θα τρεξει ξανα?

giannis113
24/10/2011, 01:32
οτι και να πουμε λιγο θα ειναι, καλο ταξιδι στο παλικαρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Νιωθω σαν να φυγε φιλος......

+1 δυστηχως ολοι ετσι νιωθουμε.

giannis113
24/10/2011, 01:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050

πως θα τρεξει ξανα?

δε θα ξανατρεξει το ειπε

TROOPER
24/10/2011, 02:01
καλα παραδεισενια γυρολογια μαρκο.......θα μας λειψεις.......:sad: :sad: :sad:

miobmw
24/10/2011, 07:50
καλό σου ταξίδι παλικάρι μου...έφυγες καβάλα σ'αυτό που γούσταρε η ψυχούλα σου να κάνει..:(

CBR600RR7
24/10/2011, 07:59
Πολυ κριμα...πολυ στεναχωρηθηκα...

ο,τι και να λεμε, οποιος και να φταιει, δεν εχει σημασια πια...

ας ευχηθουμε ποτέ ξανα τετοια ατυχηματα...

γεια σου ρε ψηλε...καλο ταξιδι... σε ευχαριστουμε για τις στιγμες που μας χαρισες...

JAD
24/10/2011, 08:01
Αντίο ψηλέ.... σε ευχαριστούμε πολύ...

Ρίξε κάνα γύρο με τους υπόλοιπους εκεί πάνω...

238308

GIXXERAKIAS
24/10/2011, 08:09
Γραφω,σβηνω,ξαναγραφω,ξανασβηνω.....απο την χθεσινη ειδηση ενω ημουν στα μεγαρα απο τον Trooper με βουρκωμενα ματια ξανα και ξανα απλα ενα αντιο σε ενα "μεγάλο" μικρο ηλικιακα οδηγο...αντιο Marco,ας αναπαυθει η ψυχουλα σου αγορινα μου,φιλια στον Daijiro.....

jimmis5
24/10/2011, 08:13
Αντιο σε εναν μεγαλο οδηγο και εναν χαμογελαστο ανθρωπο!!!

dimitris777
24/10/2011, 08:36

238310

H.A.Balafoutre
24/10/2011, 08:55
Αντίο ρε Μάρκο...:(

vaska
24/10/2011, 09:07
R.I.P.

:sad: :sad: :sad: :sad:

Da.Vintage
24/10/2011, 09:15
Οσο και να το βλέπω όσο και να το ακουω δε το χωράει το μυαλό μου!

Δε περίμενα σε καμία περίπτωση να με πειράξει τόσο!

Και εκεί που λέμε οτι στη πιστα χτυπάς αλλα δύσκολα μένεις στο τόπο!

Ήλπιζα τα επόμενα χρόνια να κάτσεις στα παπούτσια του Γιατρού!
Ήσουν φαβορί... αλλα δε θα μας το κάνεις αυτό το χατίρι

Αντίο Marco ! bad boy of MotoGP!

http://photos.motogp.com/2011/09/27/58marcosimoncelli_01_slideshow_169.jpg

CHRISTOF
24/10/2011, 09:36
Δεν το είδα live, το άνοιξα στις 14.30.
Διαλύθηκε το στομάχι μου, δεν το πίστευα.
Συλληπητήρια στους δικούς του ανθρώπους, καθώς και στους εμπλεκόμενους αφού είναι σίγουρο ότι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση.
Στο καλό ρε παλληκάρι. Εμείς όλοι σε χάσαμε και θα σε θυμόμαστε πάντα.
Για να είμαστε καλά και να τον θυμόμαστε όμως, ας αναλογιστούμε την ποιότητά του και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αυτοί οι επαγγελματίες, που όμως κάποιες φορές δεν είναι αρκετά.
Προσοχή όλοι σας φίλοι μου.

Ciao Marco :sad:

DimChios
24/10/2011, 10:54
το βραδυ χτες, το ακουσα στις ειδησεις... δεν το ειχα μαθει.
εμεινα καγκελο! Αμεσως εβαλα και ειδα τα βιντεο.
δεν γινονται ρε πστ μου αυτα! Να θες να το κανεις... δεν γινεται!
Η τροχια που πηρε η μοτο... :sick:

κατεληξα συντομα στο συμπερασμα που αναφερθηκε και εδω απο τον THEOD και αμεσως απο κατω απο τον μπλακμπουσα που μετεφερε την αποψη των ειδικων!
"διαβητης" το σωμα του και τη δουλεια που εκανε το traction control.
δε το παιζω ειδικος, δεν ειμαι...

Κριμα, κριμα, κριμα!!!

Καλο ταξιδι ψηλε....

DrEvil
24/10/2011, 11:15
Στο καλό.

Lamnian
24/10/2011, 11:24
..μας λείπεις ήδη .. φιλαράκι .. καλό ταξίδι .. :(

chr1s_86
24/10/2011, 11:33
"You'll never be arrest φιλε Marco"

το σχόλιο στο bikenet που με έκανε να κλάψω χθες βράδυ και ακόμα δακρύζω ενθυμούμενος εκείνη τη συνέντευξη....

sober
24/10/2011, 11:38

r.i.p.

konsttanttinos
24/10/2011, 11:59
:sad: :sad: :sad: :sad:

Kαλο ταξιδι αφανα.

keepdreaming
24/10/2011, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
Αντίο ψηλέ.... σε ευχαριστούμε πολύ...

Ρίξε κάνα γύρο με τους υπόλοιπους εκεί πάνω...

Με αποτελειωσες με αυτη τη φωτο :bawl: :bigcry: :bigcry:

MikeG
24/10/2011, 12:51
R.I.P Marco....

Γαμημένο 2011

Εχετλαίος
24/10/2011, 12:54
τραγικό...

pektis
24/10/2011, 13:00
............:(

makis206
24/10/2011, 13:20
Όπως αρκετοί απο'δώ, έτσι κι εγώ. Δεν γνώριζα τίποτα το πρωί και το μεσημέρι που κάθησα για φαγητό έβαλα τυχαία το ΣΚΑΙ χωρίς να θυμάμαι ότι "είχε αγώνα σήμερα". Γεμάτος ικανοποίηση κάθισα στο τραπέζι και πριν περάσει το δίλεπτο είδα το ατύχημα.. πάγωσε το αίμα μου. Κι αμέσως μετά φάτσα κάρτα ο Διατσίδης να μεταφέρει τα δυσσάρεστα.. και το μυαλό μου δεν είχε πάει καν στο ότι όλα αυτά συνέβησαν το πρωί της ίδιας μέρας.

Άφησα το τραπέζι κι έτρεξα ν'ανοίξω το laptop, μπήκα στο moto και μόλις διάβασα, δεν μπόρεσα να γράψω τίποτα περισσότερο αφού μου έμεινε δύναμη για να κλικάρω 2-3 εμμότικονς μόνο..

Πραγματικά θλιβερό, κατάλαβα αμέσως πως έγινε.. όπως επίσης και το σημείο που κόπηκε το λουρί του κράνους κάνοντάς το να φύγει απ'το κεφάλι του..
Τόσο άτυχη στιγμή για έναν αξιαγάπητο σε όλους πιτσιρικά.. άσε το ταλέντο στην άκρη. Γιατί;
Άλλη μια απάντηση που κανένας μαλάκας απο'κεί πάνω δεν θα δώσει..

Χίλια "κρίμα" θέλω να πω αλλά μάλλον όλοι τά'χουμε μέσα μας..
Ελπίζω τουλάχιστον να περνάτε όλοι καλά εκεί πάνω ρε μπαγάσες..:sad:

DoctoR_k6
24/10/2011, 15:15
Καλο ταξιδι...
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...

blueangel
24/10/2011, 15:29
R.I.P
:( :( :( :sick:

sapila racing
24/10/2011, 16:38
Δεν το ήξερα οτι τον πάταγες από τότε τον Dovizioso... α ρε Marco....
Δεν εχει τούμπες το video, minimoto είναι.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4M_Vk8CyKs

DimChios
24/10/2011, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν το ήξερα οτι τον πάταγες από τότε τον Dovizioso... α ρε Marco....
Δεν εχει τούμπες το video, minimoto είναι.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4M_Vk8CyKs

γμστ!

stvr1
25/10/2011, 10:02
http://www.youtube.com/watch?v=7Q1jOBig84E

Ένα βιντεάκι, 10 λεπτά και κάτι, το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι ότι μπορούσα να φτιάξω.
Καλό ταξίδι Super Sic...

makis206
25/10/2011, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Ένα βιντεάκι, 10 λεπτά και κάτι, το ξέρω ότι δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι ότι μπορούσα να φτιάξω.

Πολύ όμορφο είναι παλίκαρε.:beer:

CBRIDHS
25/10/2011, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
http://www.youtube.com/watch?v=7Q1jOBig84E

Καλό ταξίδι Super Sic...

ωραίος!!!

georgemark
25/10/2011, 11:41
Σήμερα το πρωί έφτασε στην Ρώμη :

http://www.corriere.it/sport/11_ottobre_25/simoncelli-salma-italia_0d36c09a-fecb-11e0-b55a-a662e85c9dff.shtml