George_M.
24/10/2011, 06:09
...ας μαζεψει καποιος αυτο το τσουτσεκι τον ΑΦΟΥΓΚΕΜΠΑΡΧΤ η΄τελικα οπως θελει να τον λενε..αρκετα μας εχει σπασει τα π@π@ρια με την κυνικοτητα κ το απολυτο/αλανθαστο των απαντησεων του.ημαρτον δλδ..ολα εχουν τα ορια τους κ τουτος ο κουκος εδω μεσα τα εχει προ πολλου ξεπερασει.....
το σχολιο μου αφορα αυτο το θεμα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=122941
...17 χρονων παιδι ηταν ο φιλος που ρωτησε,τι περιμενε δλδ απο ενα 17χρονο να του κανει αναλυση στην πυρινικη φυσικη...?
αυτος ηταν ωριμος κ κατασταλαγμενος στα 17 του?
καλο ειναι να μαθει πως η ηλικια/εμπειρια του στην ζωη δεν του επιτρεπει το αλαθητο κ ας παψει να μας τσιτωνει τα νευρα γιατι υπαρχει κ το γνωστο ανεκδοτο:
-μπαινει ενας καουμπου στο σαλουν κ αφου πινει τα κανει ολα λιμπα...κ πυροβολει με την καραμπινα του οτι κινειται.
βγαινοντας ενας γερακος που καθοταν εξω του λεει:
-να κοψεις την κανη...
-μαγκας ο καουμπου απαξιωνει την συμβουλη του γεροντα κ την επομενη μερα ξανα τα ιδια...
λιμπα το μαγαζι.
-βγαινοντας ο γερακος του υπενθιμιζει παλι την συμβουλη του
--να κοψεις την κανη...
ξανα ομως ο λεβεντης μας δεν δινει σημασια στα λογια του σοφου γεροντα κ επανερχεται για 3η φορα στο γνωστο σαλουν προκαλοντας κ παλι ζημιες...
-φευγοντας με το που φτανει στην πορτα σταματα κ ρωτα τον γεροντα...
-ξερω θα μου πεις να κοψω την κανη αλλα πες μου πρωτα το γιατι?
-κ ο γερος απαντα:
τις ιδιες μαλακιες εκανε κ ο προηγουμενος κ του εβαλαν την κανη στον κ@λο...
αντε Δευτεριατικα γιατι καιρο τωρα του τα εχω μαζεμενα....
καλη βδομαδα!
το σχολιο μου αφορα αυτο το θεμα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=122941
...17 χρονων παιδι ηταν ο φιλος που ρωτησε,τι περιμενε δλδ απο ενα 17χρονο να του κανει αναλυση στην πυρινικη φυσικη...?
αυτος ηταν ωριμος κ κατασταλαγμενος στα 17 του?
καλο ειναι να μαθει πως η ηλικια/εμπειρια του στην ζωη δεν του επιτρεπει το αλαθητο κ ας παψει να μας τσιτωνει τα νευρα γιατι υπαρχει κ το γνωστο ανεκδοτο:
-μπαινει ενας καουμπου στο σαλουν κ αφου πινει τα κανει ολα λιμπα...κ πυροβολει με την καραμπινα του οτι κινειται.
βγαινοντας ενας γερακος που καθοταν εξω του λεει:
-να κοψεις την κανη...
-μαγκας ο καουμπου απαξιωνει την συμβουλη του γεροντα κ την επομενη μερα ξανα τα ιδια...
λιμπα το μαγαζι.
-βγαινοντας ο γερακος του υπενθιμιζει παλι την συμβουλη του
--να κοψεις την κανη...
ξανα ομως ο λεβεντης μας δεν δινει σημασια στα λογια του σοφου γεροντα κ επανερχεται για 3η φορα στο γνωστο σαλουν προκαλοντας κ παλι ζημιες...
-φευγοντας με το που φτανει στην πορτα σταματα κ ρωτα τον γεροντα...
-ξερω θα μου πεις να κοψω την κανη αλλα πες μου πρωτα το γιατι?
-κ ο γερος απαντα:
τις ιδιες μαλακιες εκανε κ ο προηγουμενος κ του εβαλαν την κανη στον κ@λο...
αντε Δευτεριατικα γιατι καιρο τωρα του τα εχω μαζεμενα....
καλη βδομαδα!