PDA

View Full Version : Δηλαδή που πάμε....?

MikeG
27/10/2011, 18:56
& ερωτώ, είμαστε μοτοσυκλετιστές? Έτσι θα μου πείτε λέει και κάτω από το logo, εκεί απάνω αριστερά.Αριστερά ε...? Χμ.. Διαβάζω, "Μοτοσυκλετιστές Online".

Οι περισσότεροι από εδώ μέσα, πότε κάναμε τη τελευταία μας βόλτα (εννοώ ο καθένας προσωπικά ή με φίλους)? Για θυμηθείτε όλοι παρακαλώ. Χρησιμοποιούμε όλοι τη μοτοσυκλέτα μας καθημερινά ή μήπως αρκετοί έχουμε και κάμποσο καιρό να καβαλήσουμε. Πόσο καιρό έχουμε να διαβάσουμε ένα όμορφο thread, ένα thread που να μας εμπνέει, να καβλώνουμε, να θελήσουμε να βγούμε βόλτα? Μήπως αναλωνόμαστε σε thread της επικαιρότητας και σε χαζές διαμάχες? Πόσο καιρό έχει ο καθένας να θυμηθεί εκείνο το ταξίδι που σχεδίαζε?

Ναι, δεν είναι απαραίτητο ότι για να είναι κάποιος μοτοσυκλετιστής θα πρέπει να καβαλάει κάθε μέρα μοτοσυκλέτα, να ταξιδεύει διαρκώς, να στρίβει διαρκώς, να μη συζητά την επικαιρότητα, να μην συμμετέχει σε διαμάχες. Ο μοτοσυκλετιστής είναι πρώτα από όλα στη ψυχή & τη καρδιά, μετά στο μυαλό και στις πράξεις του, και πάει λέγοντας.

Τόσο πολύ μας έχει γ@μήσει όμως η σημερινή κατάσταση, η έλλειψη όρεξης ακόμα και για ζωή θα τη χαρακτήριζα. Απλά εκτελούμε τις βασικές ανθρώπινες λειτουργίες (περπάτημα, φαγητό, ύπνος..) και κάθε μέρα σκεφτόμαστε, συζητάμε τη κατάσταση.

Παλιότερα, όταν πρωτογράφτηκα στο forum διαπίστωνα από όλους μιας κ@βλ@, μια ορμή, να πάνε βόλτα, να κάνουν χαβαλέ, να ασχοληθούν με το ματρακά τους.. Δε γράφω το παραπάνω για να πω ότι το forum έχει "κάτσει". Όχι, γράφω, γιατί τελικά μια βόλτα θα σώσει, θα εξαγνίσει το καθένα..
Γράφω έτσι, για να τα πω, να προβληματιστούμε, να διαβάσω κάτι που ίσως έχει μέσα αυτή την ορμή, την όρεξη, τη μελαγχολία τελικά..

Cpt. Haddock
27/10/2011, 19:09
Οταν γράφτηκες Μάικ, η βενζίνη είχε 0.70 και οσοι είχαμε δουλεια παίρναμε καλούς μισθους :wave2:

MikeG
27/10/2011, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οταν γράφτηκες Μάικ, η βενζίνη είχε 0.70 και οσοι είχαμε δουλεια παίρναμε καλούς μισθους :wave2:

Ναι ρε man.. Οι απαντήσεις σε όλα λοιπόν είναι the shit we live these days.. :wave2:

Cpt. Haddock
27/10/2011, 19:17
Ασε που οι περισσότεροι φοβούνται πλέον τη βροχή κι αν δουν στο μετεό 5 μερες πριν υποψία συννεφου ακυρώνουν :smokin:

Στη γενικότερη κατάσταση περίμενες οτι ο μοτοσυκλετισμος θα εμενε ανεπηρέαστος? Πλησιάζει (αύριο αρχιζει) 3ήμερο και ΟΥΤΕ ΕΝΑ θρεντ εστω για ημερήσια βόλτα δεν εχει βγει*.

Βάλε και οτι πολλοι χιλιομετροφάγοι απέχουν για τους όποιους λόγους και δένει το κανταΐφι... :sad:

MikeG
27/10/2011, 19:18

Στη γενικότερη κατάσταση περίμενες οτι ο μοτοσυκλετισμος θα εμενε ανεπηρέαστος? Πλησιάζει (αύριο αρχιζει) 3ήμερο και ΟΥΤΕ ΕΝΑ θρεντ εστω για ημερήσια βόλτα δεν εχει βγει*.

Κυρίως για το παραπάνω το ξεκίνησα το thread

Cpt. Haddock
27/10/2011, 19:26
Και να 'ταν μονο αυτό...

Τις τελευταίες μέρες έχουν κλαπεί 3 (ΤΡΙΑ) triumph.... Σημερα μαλιστα εμαθα οτι εκλάπη και ενα 800αρι, μηχανακι φρέσκο, μηνων...

Ουτε απο τα παρκινγκ δε θα τα βγαζουμε πλέον

Ichigo
27/10/2011, 19:31
Και να 'ταν μονο αυτό...

Τις τελευταίες μέρες έχουν κλαπεί 3 (ΤΡΙΑ) triumph.... Σημερα μαλιστα εμαθα οτι εκλάπη και ενα 800αρι, μηχανακι φρέσκο, μηνων...

Ουτε απο τα παρκινγκ δε θα τα βγαζουμε πλέον

πφφ ότι θα χαν τόση ζήτηση τα 3b00ρδελα... κι ας τρυπάνε κύλινδρο :evil:

MikeG δυστυχώς ο Captain έχει δίκιο. Με τι mood να ποστάρει βόλτα κανείς όταν βλέπει την αγοραστική του δύναμη να μειώνεται και εσχάτως να υπάρχει και κούρεμα στο μισθό (ιδ τομέας μείωση λόγω αύξησης ΦΜΥ) :mad: :mad: :mad:

PortisHead
27/10/2011, 19:42

Well said !
:beer:

devil's animal
27/10/2011, 19:42
(οπως ειπε ο καπτεν) ειναι καθαρα οικονομικο το ζητημα...

με 1,6 (στην καλυτερη η βενζινη) και με εναν μεσο ορο στο 7,5λιτρα /100χλμ για μια διαδρομη 350χλμ θελουμε μανι μανι 42€.
αν βαλεις 4 τον καφε και σιγουρα ενα 20αρικο φαγητο, παμε στα 66 ολοκληρα ευρω για μια ημερα. 60 αν θελεις να το στρογγυλοποιησουμε προς τα κατω...
ποιος βγαζει πλεον 60€ μεροκαματο? και αν το βγαζει ποιος θα το δωσει για 1 (ΜΙΑ) ημερα βολτας οταν εχει χιλια δυο αλλα εξοδα παγια (νοικια, λογαριασμους, δανεια, κλπ)...??

ειναι λυπηρη η κατασταση αλλα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.:sad:

μονο Ραφηνα-Σουνιο-Μαραθωνα-Βιλια-Π.Γερμενο κλπ εχουν μεινει σαν κοντινοι προορισμοι και μονο για καφε...να σου φυγει μαξ δλδ ενα 25αρι...:sick:

virus
27/10/2011, 19:47
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Κυρίως για το παραπάνω το ξεκίνησα το thread
-------------------------------------------------------------------------------------------

σωστα. μολις πιασουν τα πρωτοβροχια οι εποχιακοι λαλακοπιτουρες εξαφανιζονται.

μηχανη σημαινει δρομος μαζι με την φυση. οχι μονο καλοκαιρια και καφετερια ποζερια.

ειναι γεγονος παντως οτι η κριση επηρεαζει πολυ σε ολους τους τομεις. ας μην ξεχναμε οτι αλλοι μπορει να εχουν υποχρεωσεις (παντρεμενοι με παιδι) το τελευταιο που θα κοιταξουν ειναι η βολτα με μηχανη. (ελευθεροι) την παλευουν δεν την παλευουν και αναλογα τον χαρακτηρα που εχει ο καθενας βαζει τις αναλογες προτεραιοτητες.

αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι καλυτερα να απεχεις απο την επικαιροτητα και απο τις πολιτικες διαμαχες.

ο μοτοσυκλετισμος ειναι κατι αγνο επειδη ακριβως εισαι εκτεθειμενος στην φυση.

πολλες φορες τοχω σκεφτει βλεποντας τα ξενα φορα. δεν εχουν τιποτα επικαιροπολιτικο θεμα. αμιγως μοτοσυκλετιστικα.

σκεψεις κι αυτα:(

zolotas
27/10/2011, 19:48
οποιος βαζει thread οτι αγορασε καινουρια μηχανη ......η κανας ξαδερφος του ωναση θα ειναι .......η κανα λαμογιο που πουλαει οπλα ,ναρκωτικα :lol:

οποιος σχεδιαζει βολτες ειναι απλας ,λεφτας.... η συνταξιουχος που πηρε το εφαπαξ.

Το λοιπον .....οργανωνω βολτα με τις μοτο .Γυρος τετραγωνου .....πρωτη σταση στο περιπτερο για τσιγαρα ,μετα στο σουπερ μαρκετ για ψωμι και γαλα ,σταση για φραπε σε πλαστικο+μπουγατσα+νερο 1Ε .Επιστροφη στο σπιτι.
Κοστος εκδρομης 7Ε max ..... θα δοθουν και αναμνηστικοι αναπτηρες bic (τους μινι )σε διαφορες αποχρωσεις.

faraway
27/10/2011, 19:57
Τα πράγματα είναι δύσκολα , αλλά ένα ταπεινό budget για μία βόλτα μία φορά το μήνα πιστεύω πως αρκετοί μπορούν να τη κάνουν .

Δεν μιλάω φυσικά για διήμερα , και ταβέρνες , και μεγαλεία άλλης εποχής ....αλλά μια βόλτα 300-500 χλμ , με ένα τοστάκι και ένα νεράκι στη μπαγκαζιέρα γίνεται .

Η ουσία της βόλτας δεν είναι η χοιρινή της ταβέρνας , ούτε το άπλωμα στη καφετέρια ...αλλά ο δρόμος και οι εικόνες του .

BLiTzER
27/10/2011, 19:58
Εγώ, πάντως, πάω κάθε μέρα στη δουλειά και ότι άλλο κάτσει (γυμναστήριο και ΙΣΩΣ καμιά μικροβολτούλα) με το ΚΤΜ. Και απολαμβάνω κάθε μέτρο που διανύω. Αλλιώς θα είχα παπί. Αλλά, ναι, η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει οι στριφτερές βόλτες που πηγαίναμε κάθε Κυριακή... κάποτε (καθαρά οικονομικό το θέμα)...

Επίσης, όποιος πιστεύει ότι όποιος δεν καβαλάει με τη βροχή είναι "λιγότερος" μοτοσυκλετιστής, είναι τουλάχιστον αδερφή.

vaska
27/10/2011, 20:00
Εγώ από την άλλη που δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται τη βροχή ούτε από εκείνους που με τις πρώτες σταγόνες κλειδώνουν τη μηχανή και παίρνουν το αυτοκίνητο (για του λόγου το αληθές το αυτοκίνητό μου ξέμεινε από μπαταρία - έχει να κινηθεί από τέλη Αυγούστου), πιστεύω πως είναι όλη αυτή η μιζεροκατάσταση που μας κάνει να κλεινόμαστε μέσα και να μην ξεμυτίζουμε.

Όταν ο ένας για να βρει δουλειά πήγε Σ. Αραβία, ο άλλος την έκανε για Αυστραλία, ο τρίτος κάνει μεροκάματα ένα στη χάση κι ένα στη φέξη, οι φόροι και τα κουρέματα είναι στην ημερήσια διάταξη, μάλλον ακόμα κι αν υπάρχουν τα λεφτά για μιά βόλτα, λείπει η διάθεση.

Ακόμα και τα ανάλαφρα θάματα στο φόρουμ έχουν γίνει παρελθόν, τα πειράγματα αντικαταστάθηκαν από γκρίνιες και φαγωμάρα. Αναρωτηθείτε πόσο καιρό έχουμε να δούμε χαβαλετζίδικο ποστ.

Μας γ@μήθηκε το χαμόγελο φιλαράκια και είμαστε μόνο στην αρχή κατά τη γνώμη μου.

:mad: :mad: :mad:

Allst@rf
27/10/2011, 20:03
πέρυσι στην ετήσια που περιμέναμε τον κόσμο στο βενζινάδικο στο μαυροβούνι(βάσκας λέγει lolalol),με πλησιάζει ο καπετάνιος και κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις να γνωριστούμε...κάνει μια έτσι και πέφτει το μάτι του στα λάστιχα ,όλο κόμπους στις άκρες (μια χαρά ήταν τα λάστιχα ,δικα του...) κουνώντας το χέρι με απελπισία...

οκτώβρης του 11 ακόμα τα ίδια λάστιχα εχω...

Δεν υπάρχει σάλιο μάγκες...

Cpt. Haddock
27/10/2011, 20:04
:wacko:

238652

Allst@rf
27/10/2011, 20:09
σιγά ρε ηλία ...δε θα πεθάνουμε κιόλας...

:lol:

ducpilot
27/10/2011, 20:22
Ειναι δυσκολα για ολους ,αλλα να πανε να κανουν τουμπες οποτε μπορω καβαλαω το μπουσα μου με οικονομικες ταχυτητες βεβαιως βεβαιως και την κανω,τοστακι καφεδακι στο θερμος νερο και σε κανα ελατο η παραλια και το μυαλο να την κανει για να μην τρελαθουμε,μην το βαζετε κατω παιδες οσο γινετε.Καλα να ειστε ολοι.:beer:

SVX
27/10/2011, 20:52
ειπαμε, να κατεβασουμε τα στανταρ και να γ@μησουμε καμια που δεν "ειναι ο τυπος μας", αλλα οχι να αρχισουμε να τη στιβουμε τη σφουγγαριστρα... ;)

για οσους καταλαβαν...

θα αλλαξουμε αρκετες συνηθειες....σε μοτοσυνηθειες προβλεπω πολλους να το γυρναν στο χωμα (οχι απαραιτητα οργανωμενα )

το λυπηρο ειναι οτι θα κλειστουμε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο σπιτι (το χειμωνα με σομπα και το καλοκαιρι με ανεμιστηρα ) και θα γινουμε ολοι προβατα...

Ichigo
27/10/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ειπαμε, να κατεβασουμε τα στανταρ και να γ@μησουμε καμια που δεν "ειναι ο τυπος μας", αλλα οχι να αρχισουμε να τη στιβουμε τη σφουγγαριστρα... ;)

για οσους καταλαβαν...

θα αλλαξουμε αρκετες συνηθειες....σε μοτοσυνηθειες προβλεπω πολλους να το γυρναν στο χωμα (οχι απαραιτητα οργανωμενα )

το λυπηρο ειναι οτι θα κλειστουμε ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο σπιτι (το χειμωνα με σομπα και το καλοκαιρι με ανεμιστηρα ) και θα γινουμε ολοι προβατα...

Και οι συναθροίσεις για να παίξουμε Buzz στο PS3 τα βράδια θα γίνουν αγαπημένη μας συνήθεια :sad:

devil's animal
27/10/2011, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Και οι συναθροίσεις για να παίξουμε Buzz στο PS3 τα βράδια θα γίνουν αγαπημένη μας συνήθεια :sad:

ειναι πολυ κολημμα αυτο το γ@μηδι παντως...:p :smokin:

Ζεύκας
27/10/2011, 22:36
εκεί πάμε Μιχαλιό -> http://www.youtube.com/watch?v=CVnNjiTUGbs

εκεί...

GIXXERAKIAS
27/10/2011, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
(οπως ειπε ο καπτεν) ειναι καθαρα οικονομικο το ζητημα...

με 1,6 (στην καλυτερη η βενζινη) και με εναν μεσο ορο στο 7,5λιτρα /100χλμ για μια διαδρομη 350χλμ θελουμε μανι μανι 42€.
αν βαλεις 4 τον καφε και σιγουρα ενα 20αρικο φαγητο, παμε στα 66 ολοκληρα ευρω για μια ημερα. 60 αν θελεις να το στρογγυλοποιησουμε προς τα κατω...
ποιος βγαζει πλεον 60€ μεροκαματο? και αν το βγαζει ποιος θα το δωσει για 1 (ΜΙΑ) ημερα βολτας οταν εχει χιλια δυο αλλα εξοδα παγια (νοικια, λογαριασμους, δανεια, κλπ)...??

ειναι λυπηρη η κατασταση αλλα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.:sad:

μονο Ραφηνα-Σουνιο-Μαραθωνα-Βιλια-Π.Γερμενο κλπ εχουν μεινει σαν κοντινοι προορισμοι και μονο για καφε...να σου φυγει μαξ δλδ ενα 25αρι...:sick:

Πόλλες αλήθειες μέσα σε αυτό το ποστ Σταυράκο....ούτε καν το σούνιο για εμένα πλέον...:(

s_gogos
28/10/2011, 01:46
Πριν από κάποιους μήνες, ρεπό σήμαινε (τουλάχιστον 1 στις 2) βόλτα!

Όχι τίποτε το ΕΞτριμ. Καμιά Αρναία κλασσικά, φυσικά από τις στροφές του Χολομώντα,
στάση για καφέ και πάλι πίσω.
Στο τσακίρ κέφι μπορεί να πήγαινα και στο χωριό μου το Γομάτι.

Είμαι 24, ελεύθερος, μένω με τους γονείς μου και πλέον ακόμα κι αυτή η βόλτα τείνει να γίνει το...ταξίδι της χρονιάς!

Καλά κρασιά αλάνια!!!

Πανοπτικός
28/10/2011, 05:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ειναι αληθεια, τον καιρο που ειχε η βενζινη μιση τιμη ηταν μια φθηνη απολαυση, πλεον χρειαζεσαι περισσοτερα χρηματα για την βολτα παρα για τον καφε.

Παρολα αυτα την εξαρτηση του δρομου την εχω ακομα, απλως αντι να κανω ασκοπες διαδρομες κοιταω να προσφερω κ κατι πλεον, πηγαινοφερνω κοπελια + 1 απ την δουλεια τους, συνολο 90-100 km την ημερα με κινηση κ αττικη οδο κ τα παντα... :smokin:
Προτιμω βολτες ανεμελες αλλα απ το τιποτα.... Ασε που δεν πληρωνω καφε-τσιγαρα :bigcry: :bigcry:

Απ την αλλη αν εχει καλο καιρο για ανεμελη βολτα κυριακη πχ.. (και δεν ταξιδευω για χαλκιδικη) .. κοιταω κατι στα 30 + 30 max, ισα ισα να φυγει η μεγαλη "διψα".
Την μελαγχολια την ελαβες. :beer:

Δυσκολα τα πραγματα, δυστυχως για ολους ειναι ΜΟΝΟ οικονομικο το ζητημα. :(

spyrakos35
28/10/2011, 06:46
θα καταλάβω και θα συνυπογράψω όλα αυτά που γράφετε για τα έξτρα έξοδα, την ακρίβεια, τις μειώσεις σε μισθούς, την ανεργία, το μουντ κλπ κλπ....

αλλά για αυτούς που τουλάχιστον έχουν την δουλειά τους ακόμα (σικ....) αν πραγματικά θέλουν υπάρχει τρόπος να κάνουν την βόλτα τους (ναι, των 350 χλμ....)

πήγαινε 10 καφεδάκια λιγότερα τον μήνα και πήγαινε στον φιλαράκο σου να τον πιείτε και να παίξετε και προ (συνδύασε το με το κόστος των τσιγάρων), φτιάξε το φαι σπίτι και μην παραγγείλεις (πήξε στα μακαρόνια ναι...), όταν (μία στις τόσες) θα πας για ποτάκι πιες ενα - δύο και όχι πέντε - έξι, πάρε ντιβιντί στο σπίτι και μην πας σινεμά (ακόμα καλύτερα, κατέβασε το έργο που θες να δεις), δες στην ντουλάπα σου ποια και πόσα απαξιωμένα ρουχαλάκια περσινής σαιζόν έχεις και μην ψωνίσεις άλλα και η λίστα δεν τελειώνει εδώ....

στην δουλειά μου για παράδειγμα, υπάρχουν συνάδελφοι που καθημερινά παραγγέλνουν καφεδάκι - τοστάκι - νεράκι απ έξω.... ναι έχει πάει 2,5 € το σετ αλλά αν το βάλεις σε καθημερινή βάση βγαίνει ένα πενηνταρικάκι τον μήνα..... και μετά κλάμα.... φτιάξε το τοστ σπίτι σου ρε φίλε και βρες τρόπους να κάνεις την καθημερινη σου απόλαυση πιο οικονομική (αγοράστε πχ από κοινού μια καφετιέρα για τα φρεντο - εσπρεσσακια σας αφου δεν θέλετε φραπεδιά, πιες νεράκι από την βρύση που μου έμαθες στο εμφιαλωμένο ξαφνικά)....

προσωπικά, με την έλευση και της κόρης μου έχω επιπλέον έξοδα.... αλλά κόβω από όπου αλλού μπορώ προκειμένου να κάνω την βόλτα μου των 350+ χιλιομέτρων....
γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω (όσο μπορώ) σε τίποτα να μου κόψει αυτό που με κάνει να χαμογελάω σαν παιδί....

υγ
σε ότι αφορά στα σχόλια περί βροχής, πάντα έτσι ήταν.... με την πρώτη ψιχάλα κοβόντουσαν οι πολλές βόλτες για πολλούς...

crfouras
28/10/2011, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
θα καταλάβω και θα συνυπογράψω όλα αυτά που γράφετε για τα έξτρα έξοδα, την ακρίβεια, τις μειώσεις σε μισθούς, την ανεργία, το μουντ κλπ κλπ....

αλλά για αυτούς που τουλάχιστον έχουν την δουλειά τους ακόμα (σικ....) αν πραγματικά θέλουν υπάρχει τρόπος να κάνουν την βόλτα τους (ναι, των 350 χλμ....)

πήγαινε 10 καφεδάκια λιγότερα τον μήνα και πήγαινε στον φιλαράκο σου να τον πιείτε και να παίξετε και προ (συνδύασε το με το κόστος των τσιγάρων), φτιάξε το φαι σπίτι και μην παραγγείλεις (πήξε στα μακαρόνια ναι...), όταν (μία στις τόσες) θα πας για ποτάκι πιες ενα - δύο και όχι πέντε - έξι, πάρε ντιβιντί στο σπίτι και μην πας σινεμά (ακόμα καλύτερα, κατέβασε το έργο που θες να δεις), δες στην ντουλάπα σου ποια και πόσα απαξιωμένα ρουχαλάκια περσινής σαιζόν έχεις και μην ψωνίσεις άλλα και η λίστα δεν τελειώνει εδώ....

στην δουλειά μου για παράδειγμα, υπάρχουν συνάδελφοι που καθημερινά παραγγέλνουν καφεδάκι - τοστάκι - νεράκι απ έξω.... ναι έχει πάει 2,5 € το σετ αλλά αν το βάλεις σε καθημερινή βάση βγαίνει ένα πενηνταρικάκι τον μήνα..... και μετά κλάμα.... φτιάξε το τοστ σπίτι σου ρε φίλε και βρες τρόπους να κάνεις την καθημερινη σου απόλαυση πιο οικονομική (αγοράστε πχ από κοινού μια καφετιέρα για τα φρεντο - εσπρεσσακια σας αφου δεν θέλετε φραπεδιά, πιες νεράκι από την βρύση που μου έμαθες στο εμφιαλωμένο ξαφνικά)....

προσωπικά, με την έλευση και της κόρης μου έχω επιπλέον έξοδα.... αλλά κόβω από όπου αλλού μπορώ προκειμένου να κάνω την βόλτα μου των 350+ χιλιομέτρων....
γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω (όσο μπορώ) σε τίποτα να μου κόψει αυτό που με κάνει να χαμογελάω σαν παιδί....

υγ
σε ότι αφορά στα σχόλια περί βροχής, πάντα έτσι ήταν.... με την πρώτη ψιχάλα κοβόντουσαν οι πολλές βόλτες για πολλούς...

+1...........με καλυψες:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

sotpag
28/10/2011, 08:05
ειπα να πω και εγω τη γνωμη μου ....

... αλλα μονο που εριξα μια ματια στα παραπανω μου φτανει:sad:

alex14
28/10/2011, 08:47
Ολοι γκρινιαζουμε για τις βενζινες αλλα 12-15.000 χιλιαρικα παμε και τα σκαμε για το καινουργιο "υπεροπλο" το οποιο αντε να βγει μια Κυριακη μεχρι την καφετερια. Δεν ειναι μονο οι βενζινες φιλοι μου, εχουμε αλλαξει ...
Τεσπα, δε λεω αλλα γιατι θα ανοιξω μεγαλη συζητηση.

Gi_4ce
28/10/2011, 09:13
Μοτοσυκλετιστής, μηχανόβιος, κορδελιάστρα... Ξεκολλάτε ρε με τις ταμπέλες.

Όποιος θέλει να διασκεδάζει με τη μηχανή, διασκεδάζει, ακόμα και χωρίς να παει Άγιο ή Επίδαυρό, ή Λίμνη Κρεμαστών.

Σήμερα ξύπνησα και εχω 5 Ευρώ στην τσέπη μου.
Σε 30 Λεπτά τα βάζω βενζίνη και φεύγω για Μπάφι.
Και στα @@ μου αν βρέξει ή χιονίζει. Εγώ βόλτα θα παω.

Spyrakos και alex, πόσο σωστοί ρε αδερφια...

latris mixanis
28/10/2011, 09:43
Μιχάλη, έχεις σκεφτεί ότι βόλτες μπορεί να γίνονται αλλά πολύ απλά να μην μπαίνουν μέσα στο μοτό? Δεν γουστάρουν όλοι να πάνε βόλτα με τίγκα κόσμο, με κόσμο που δεν ξέρουν πως οδηγεί... κλπ κλπ
Αν κάποιος πάει λοιπόν βόλτα(γιθ αουτ θρεντ) με το παρεάκι του και μετά βάλει φωτογραφίες ίσως και να πέσει κράξιμο (έχει γίνει τα παλαιά τα χρόνια).

Λόγω των καταστάσεων και δεν θα το ρίξω μόνο στο οικονομό, η ψυχαλογία είναι χάλια των περισσοτέρων και δεν υπάρχει διάθεση να οργανώσουν κάτι, δεν θέλουν να πάρουν και την ευθύνη αν θες..

Επίσης υπάρχει και το κομμάτι που πλέον όλοι έχουν διαφορετικές υποχρεώσεις - από το τότε -και σίγουρα είναι θέμα προτεραιοτήτων το τι θα κάνεις.

Είναι σαφές ότι η απουσία του πορνόλυκου είναι αισθητή στο κομμάτι βόλτες..

Το μηχανάκι μου βγάζει αυτονομία 200χλμ περίπου, πήγα μέχρι το Λουτράκι το προηγούμενο σκ βενζίνη καφές 20 € μην πω περισσότερα.

Ευτυχώς που υπάρχει και η ετήσια, για όσο υπάρχει ...

:wave2: :beer:

jimmis5
28/10/2011, 09:54
Μηπως το φιλοσοφουμε παρα πολυ,σιγουρα λεφτα δεν υπαρχουν ,το προβλημα δεν ειναι ομως αυτο,νομιζω πως δεν υπαρχει διαθεση.Δεν ξερω ισως ειναι καλυτερα θα αναπροσαρμοστουν ολα,πλεον ο "μαγκας" δεν θα ειναι αυτος που εχει το καινουργιο υπεροπλο αλλα εκεινος που με οτι εχει ρολαρει στον δρομο.Ισως τοτε αρχισουμε να εχουμε κεφι παλια και ορεξη ακομα και για μια παπιοβολτα με στοχο την απολαυση και την χαρα τις παρεας.

Πιστευω παντως πως πολυ ταξιδευουν ακομα και τωρα.:winka:

Lioulios
28/10/2011, 09:56
[B
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα, πότε κάναμε τη τελευταία μας βόλτα (εννοώ ο καθένας προσωπικά ή με φίλους)? Για θυμηθείτε όλοι παρακαλώ. [/B]

ΤάπερΠάρτυ Νο2(καλά κοπέλια) . http://kalakopelia.wordpress.com/2011/10/18/taper-party-ii/

Δηλαδή βόλτα όλοι μαζί σε σημείο προεπιλεγμένο και τρως και πίνεις από το ταπεράκι σου .

Φτηνά φτηνά και διασκεδάζουμε την κρίση.....Δοκιμάστε το . Λέει και δεν είναι ντροπή .

http://www.youtube.com/watch?v=ptIeA5Pjtkc&feature=channel_video_title

Cpt. Haddock
28/10/2011, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μιχάλη, έχεις σκεφτεί ότι βόλτες μπορεί να γίνονται αλλά πολύ απλά να μην μπαίνουν μέσα στο μοτό? [...]

Αμα ειναι να καρφωνομαστε κιόλας.... :p

latris mixanis
28/10/2011, 10:02
Αμα ειναι να καρφωνομαστε κιόλας.... :p

:a16: :a38:

MikeG
28/10/2011, 10:07
Το θέμα που ξεκίνησα δεν έχει να κάνει με το αν ποστάρονται ή όχι βόλτες στο forum & δεν έχει να κάνει με το forum. Αυτό για όσους κατάλαβαν λάθος.
Έχει να κάνει με τη γενικότερη ψυχολογία, με τη γενικότερη στάση απέναντι στη ζωή πλέον, από αυτούς που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μοτοσυκλετιστές.

Cpt. Haddock
28/10/2011, 10:11
[...] με τη γενικότερη στάση απέναντι στη ζωή πλέον, από αυτούς που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μοτοσυκλετιστές.

Η οποία ειναι; :confused:

(καπου σε έχασα)

Allst@rf
28/10/2011, 10:16
η ανεμελια ισως?

MikeG
28/10/2011, 10:18
Η οποία ειναι; :confused:

(καπου σε έχασα)

Δες πρώτο post ρε Captain.
Όρεξη για τίποτα, γκρίνια, βόλτες γενικά ελάχιστες, ασχολία με τη μοτοσυκλέτα του ο καθένας όχι όπως παλιότερα και πάει λέγοντας..
Το ρίξατε στη κρίση όλοι, ναι λογικό. Η μ@λ@κί@ αυτή όμως μπορεί να συμβαίνει μέχρι το 2030.

& εννοείται ότι το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα, τεράστιο. Το βιώνουμε όλοι. Όμως ακόμα και οι συζητήσεις, τα σχέδια, τα όνειρα των περισσοτέρων πλέον δε...

Cpt. Haddock
28/10/2011, 10:20
Ναι, οκ απλα μη θεωρείς οτι ό,τι γράφουμε στο φόρουμ αντικατοπτρίζει και το πώς ζούμε και τί κανουμε :winka:

Αρκετοι εχουμε επιλεξει να κανουμε πραγματα εκτός φόρουμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η ανεμελια ισως?

Η ανεμελιά κι η εποχη των λουλουδιώνΕ πέθαναν

Αρκετα φάγαμε απο τα έτοιμα, δε μας δίνουν αλλα. :beer:

Allst@rf
28/10/2011, 10:23
Ναι, οκ απλα μη θεωρείς οτι ό,τι γράφουμε στο φόρουμ αντικατοπτρίζει και το πώς ζούμε και τί κανουμε :winka:

Η ανεμελιά κι η εποχη των λουλουδιώνΕ πέθαναν

Αρκετα φάγαμε απο τα έτοιμα, δε μας δίνουν αλλα. :beer:

εγω μαζι σου ειμαι...

:beer: :beer:

edit:με την εννοια ομως του να μην εχεις και πολλα και να μην σε νοιαζει ,κανοντας αυτο που ποθεις δε ειμαι μαζι σου...:winka:

daculas
28/10/2011, 10:33
Εληξε η ασφάλεια της μηχανής και δεν έχω να την πληρώσω. 5 μήνες άνεργος, με τα έξοδα να τρέχουν. Ούτε λάδια δεν της άλλαξα ακόμα, για ποιά βόλτα να σκεφτώ?

bocaros
28/10/2011, 10:37
και εμενα εχει ληξει το διπλωμα αλλα δεν βαριεσε.

βαρεθηκα να την καβαλαω για 2,5χλμ πηγαινε και αλλα τοσα επιστροφη.

οσο καιρος της εμεινε της γριουλας ας τη χρησιμοποιησω και λιγο για το λογο που κατασκευαστηκε.

MikeG
28/10/2011, 10:51

Άντε πάλι... Ρε, get it! Δε αναφέρομαι στο forum, αναφέρομαι σε ότι βλέπω καθημερινά γύρω μου & κατ'επέκταση στο forum. & τι μου τσαμπουνάς ότι άλλοι κάνουν και δε τα ποστάρουν? Ότι θέλει κάνει ο καθένας είτε εντός είτε εκτός forum.
Το γράφεις δηλαδή, ζήλεια, εγώ κάνω βόλτες και χωρίς εσάς :lol: :lol:

Cpt. Haddock
28/10/2011, 11:08
Δε μίλησα για βόλτες, υπάρχουν κι αλλα πράγματα να κάνουμε εκτός απο βόλτες :winka:

Μποκαρε, η Πάρνηθα ειναι εδω δίπλα και ένα απόγευμα πας... Δε μιλάω για κάτι τέτοιο

road spirit
28/10/2011, 12:07
Το θέμα που ξεκίνησα δεν έχει να κάνει με το αν ποστάρονται ή όχι βόλτες στο forum & δεν έχει να κάνει με το forum. Αυτό για όσους κατάλαβαν λάθος.
Έχει να κάνει με τη γενικότερη ψυχολογία, με τη γενικότερη στάση απέναντι στη ζωή πλέον, από αυτούς που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μοτοσυκλετιστές.

Δες πρώτο post ρε Captain.
Όρεξη για τίποτα, γκρίνια, βόλτες γενικά ελάχιστες, ασχολία με τη μοτοσυκλέτα του ο καθένας όχι όπως παλιότερα και πάει λέγοντας..
Το ρίξατε στη κρίση όλοι, ναι λογικό. Η μ@λ@κί@ αυτή όμως μπορεί να συμβαίνει μέχρι το 2030.

& εννοείται ότι το οικονομικό είναι μεγάλο πρόβλημα, τεράστιο. Το βιώνουμε όλοι. Όμως ακόμα και οι συζητήσεις, τα σχέδια, τα όνειρα των περισσοτέρων πλέον δε...

δεν μπορώ να ακολουθήσω τον ειρμό των σκέψεων σου,κάτι δε καταλαβαίνω καλά ... επειδή κάποιος δε πάει βόλτες ή επειδή δε συζητάει μοτοσικλετιστικά θέματα δεν μπορεί να θεωρείται μοτοσικλετιστής? Επειδή η καθημερινότητα με τις αντιξοότητες της πλέον απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας, πάβουμε να είμαστε μοτοσικλετιστές? μπορεί να είμαι λιγότερο μηχανοχρήστης (ακριβές βενζίνες, κλπ κλπ) αλλά όχι λιγότερο μοτοσικλετιστής (τρόπος σκέψης κλπ)...

akis_trevor
28/10/2011, 12:45
νομιζω πως "αδικουμε" λιγο τον mikeg.εγω απτην μερια μου ανεργος απο τον μαρτιο,ευτυχως ζω με τους δικους μου (24 ειμαι) και εδω κ 2 βδομαδες σκεφτομαι να παω μια βολτα κοντινη της τα ξεως των 50+50 χλμ και αλλα σκεφτομαι οτι οχι μονο δεν περισσευουν αλλα λειπουν κιολας απο ολους μας εδω.εχω σκεφτει μεχρι και να δωσω την καλη μου αν συνεχιστει η απραξια μου εργασιακα 1-2 μηνες ακομα γιατι δεν παει αλλο.φανταζομαι πως υπαρχουν,δυστυχως,κ αλλοι σαν κ εμενα.μια λεξη μονο...ΣΚΑΤΑ.....

gcrook
28/10/2011, 12:57
Μαικ εγω δεν μπορω να απαντησω ευθεως σε αυτα που ρωτας.
Ο ορος μοτοσυκλετιστης επιδεχεται τοσες ερμηνειες οσες και οι ανθρωποι εδω μεσα.
Εχεις σαφως το δικαιωμα να ερμηνευεις τον ορο μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια
αλλα δεν μπορεις να ζητας απο τους αλλους να απαντησουν απο την δικη σου σκοπια.
Αλλιμονο παντως αν η μοτοσυκλετα ηταν αυτοσκοπος.Αν ηταν το μοτο θα ειχε την μορφη μπροσουρας.

Αυτη πιστευω οτι ειναι η ουσια,και οσον αφορα το γιατι ο κοσμος δεν πηγαινει βολτες πια και δεν κανει μοτοσυζητησεις εχει να κανει ακριβως με τα παραπανω που εγραψα.Και γιατι δεν μπορει πια λογω των τρομερων καταστασεων που ζουμε αλλα κυριως γιατι κανενας δεν γουσταρει και δεν ανεχεται πια τον αλλο.

RaGe_Raptor
28/10/2011, 14:58
το νόημα αυτού του νήματος είναι ότι έχει γίνει τόσο σκατά η καθημερινότητά μας που ο καθένας μας δε μπορεί να χαρεί πλέον αυτά που τον "γέμιζαν" είτε μοτοσυκλέτα λέγετε αυτό είτε οτιδήποτε άλλο.φυσικά μιας και είμαστε στο moto.gr θα μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες.αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.ακόμη άνεργος δεν είμαι (σύντομα θα γίνει και αυτό) αλλά που ψυχολογία για βόλτες...και με την τιμή της βενζίνης στο θεό.και βέβαια κόβω απ΄όπου μπορώ για να χαίρομαι τη μηχανή μου αλλά όταν σκέφτεσαι ότι αύριο πολύ πιθανόν να μην έχεις δουλειά άρα και εισόδημα ,τότε η όρεξη για βόλτα πάει στο διάλο.

gcrook
28/10/2011, 15:49
edit:

Μολις συνειδητοποιησα οτι το παραπανω κειμενο ειναι περιττο και θα μπορουσα απλα να ειχα ρωτησει τα εξης, και θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

1) Αν καποια στιγμη, στο οχι πολυ μακρινο μελλον, συνειδητοποιησουμε ολο και περισσοτεροι οτι δεν θα μπορουμε με την καμια να κρατησουμε μια μοτοσυκλετα οχι απλα σαν χομπι αλλα ουτε σαν μεσο μετακινησης τοτε θα μπορουμε να χαρακτηριζομαστε ακομα μοτοσυκλετιστες;

2)Ποιο θα ειναι το μελλον του μοτοτζιαρ;Ποια θα ειναι η μορφη του τι θα συζητειται (αν θα μπορουμε να εχουμε και ιντερνετ βεβαια και να συζηταμε) και τελικα τι θα πρεπει να το κανουμε το ρημαδι;Θα ειναι τοτε σωστο να ζηταμε μοτοκουβεντες και βολτες για ταξιδια που θα μπορουν να πραγματοποιουνται απο λιγους;Θα πρεπει να επιβαλλουμε να γινονται τετοιες συζητησεις για να μην αλλοιωθει ο χαρακτηρας του φορουμ;Θα πρεπει να επιβαλλουμε εναν χαρακτηρα;

Μαικτζη νιωθω το ιδιο με σενα αλλα δεν πρεπει να θελω να επιβαλλω αυτο το συναισθημα στους αλλους και το εχω κανει στο παρελθον και μετανιωνω γι'αυτο.Δεν λεω οτι δρας εγωιστικα λεω οτι γραφεις ορμωμενος απο το συναισθημα οπως καθε ανθρωπος αλλα απο κει και περα πρεπει να το δεις και εξω απο τα δικα σου πλαισια.

notakos600
28/10/2011, 16:06
Τη δεκαετία του '80 δεν υπήρχε καμία, όχι απλά μια, αλλά καμία για καμία.
Πόσο χαιρόμασταν όμως τις μοτοβόλτες μας έστω και με καφεδάκι φιέστα από το περίπτερο.
Για μένα όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες, αν θες να πας βόλτα θα χτυπήσεις τον κώλο σου κάτω και θα πας, όπως και να έχει. :beer: :beer:

bulmont
28/10/2011, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τη δεκαετία του '80 δεν υπήρχε καμία, όχι απλά μια, αλλά καμία για καμία.
Πόσο χαιρόμασταν όμως τις μοτοβόλτες μας έστω και με καφεδάκι φιέστα από το περίπτερο.
Για μένα όλα αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες, αν θες να πας βόλτα θα χτυπήσεις τον κώλο σου κάτω και θα πας, όπως και να έχει. :beer: :beer:

Την δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν ουτε τα πανάκριβα ρούχα ούτε τα
διαστημικά κράνη (GBL ειχα εγώ), ούτε τα φράγκα και τότε, αλλά υπηρχε
κ@ύλα για οτιδήποτε ειχε δύο ρόδες και μοτέρ.

Ειχα μιά γκομενίτσα τότε στό Λουτράκι κι' ειχα ψοφήσει στο κρύο να
πηγαινοέρχομαι Πάτρα - Λουτράκι. Φράγκα δεν... κι' έτσι βολεύτηκα με μιά
μεταχειρισμένη φόρμα του σκι από Μοναστηράκι!!!!!!!!!

Ποιός ταξιδεύει σήμερα με ΜΟΝΤΕΣΑ 125 Η7 και φορώντας φόρμα του σκι
αρβύλες στρατιωτικές και κράνος GBL;;;;;;; Και ξέρετε και κάτι;;;
Η ιστορία με την γκομενίτσα δεν περπάτησε γιά πολύ. Εγώ όμως γιά να
''πουλήσω'' μούρη στην ομήγυρη πήγαινα γιά καιρό μέχρι τον Ισθμό. Την
γούσταρα την διαδρομή (από την παλιά εθνική οδο) και ακόμα κάτι:
Tα χρόνια εκείνα κανένας υπάλληλος των διοδίων δεν άφηνε δικυκλιστή
να πληρώσει. Πάντα σου έκαναν νόημα να περάσεις ελεύθερα!!!!!!!!!

Τις δεκαετίες 70-80 σε κανένα σταθμό διοδίων δεν ειχα πληρώσει.........

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

MikeG
28/10/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν μπορώ να ακολουθήσω τον ειρμό των σκέψεων σου,κάτι δε καταλαβαίνω καλά ... επειδή κάποιος δε πάει βόλτες ή επειδή δε συζητάει μοτοσικλετιστικά θέματα δεν μπορεί να θεωρείται μοτοσικλετιστής? Επειδή η καθημερινότητα με τις αντιξοότητες της πλέον απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας, πάβουμε να είμαστε μοτοσικλετιστές? μπορεί να είμαι λιγότερο μηχανοχρήστης (ακριβές βενζίνες, κλπ κλπ) αλλά όχι λιγότερο μοτοσικλετιστής (τρόπος σκέψης κλπ)...

Όμως δε ρωτάω ποιος είναι πραγματικός μοτοσυκλετιστής. Γι'αυτό εξάλλου & στο πρώτο μου post αναφέρω ότι δεν έχει σχέση πόσο καβαλάμε, που πάμε, μπλα μπλα.
Πες ότι φιλοσόφησα λίγο ή απλά έγραψα μερικές μπουρδουκλωμένες σκέψεις, που ξεκίνησαν από τη σημερινή γενικότερη κατάσταση.

vaska
28/10/2011, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Την δεκαετία του '80 δεν υπήρχαν ουτε τα πανάκριβα ρούχα ούτε τα
διαστημικά κράνη (GBL ειχα εγώ), ούτε τα φράγκα και τότε, αλλά υπηρχε
κ@ύλα για οτιδήποτε ειχε δύο ρόδες και μοτέρ.

Ειχα μιά γκομενίτσα τότε στό Λουτράκι κι' ειχα ψοφήσει στο κρύο να
πηγαινοέρχομαι Πάτρα - Λουτράκι. Φράγκα δεν... κι' έτσι βολεύτηκα με μιά
μεταχειρισμένη φόρμα του σκι από Μοναστηράκι!!!!!!!!!

Ποιός ταξιδεύει σήμερα με ΜΟΝΤΕΣΑ 125 Η7 και φορώντας φόρμα του σκι
αρβύλες στρατιωτικές και κράνος GBL;;;;;;; Και ξέρετε και κάτι;;;
Η ιστορία με την γκομενίτσα δεν περπάτησε γιά πολύ. Εγώ όμως γιά να
''πουλήσω'' μούρη στην ομήγυρη πήγαινα γιά καιρό μέχρι τον Ισθμό. Την
γούσταρα την διαδρομή (από την παλιά εθνική οδο) και ακόμα κάτι:
Tα χρόνια εκείνα κανένας υπάλληλος των διοδίων δεν άφηνε δικυκλιστή
να πληρώσει. Πάντα σου έκαναν νόημα να περάσεις ελεύθερα!!!!!!!!!

Τις δεκαετίες 70-80 σε κανένα σταθμό διοδίων δεν ειχα πληρώσει.........

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Αρχίζοντας από το τέλος, διόδια δεν πλήρωνες (ούτε κι εγώ σχεδόν συνομήλικοι είμαστε) γιατί ήταν κρατικά και δεν είχαν ούτε κάμερες ούτε τπτ. Ο υπάλληλος απλά έβλεπε τους μοτοσυκλετιστές σαν "μπατήρια" κι έκανε την καθημερινή του καλή πράξη χωρίς να του στοιχίζει και τπτ.

Εσύ με Μοντέσα Λουτράκι εγώ με DR 250 Αυστρία, αλλά τότε είμαστε μόνο το τομάρι μας φίλε Βαγγέλη. Είχαμε λεφτά θα βάζαμε βενζίνη και θα παίρναμε και τσιγάρα, δεν είχαμε, πηγαίναμε πλατείες και μπουρδολογούσαμε για το ποιος κάνει καλύτερη σούζα, βάζαμε κόντρες και ρίχναμε και τπτ σφαλιάρες αναμεταξύ μας έτσι για να γουστάρουμε.

Σήμερα από σένα περιμένει η Αμαρυλλίδα, από μένα η Ιωάννα και γενικότερα πίσω από τους τότε πιτσιρικάδες, υπάρχουν ολόκληρες οικογένειες που περιμένουν. Και τα πράγματα είναι δύσκολα (εσύ το γνωρίζεις από 1ο χέρι και καλύτερα από τους περισσότερους από εμάς), είναι πολλοί που σκέφτονται τα 50-100 ευρώ που θα χαλάσουν σε μία βόλτα. Σε πρόσφατη κουβέντα μου με συμφορουμίτη, του έλεγα ότι έχω πάρα πολύ καιρό να νιώσω την χαρά της κούρασης μιας βόλτας.

Αλλά έτσι είναι τα πράγματα σήμερα και πιθανότατα θα μείνουν έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Εδώ ρε συ υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάστηκαν να πουλήσουν τη μηχανή τους για να πάρουν μια οικονομική ανάσα, τι λέμε τώρα???

Τώρα για τη γκομενίτσα στο Λουτράκι να μη σχολιάσω, γιατί κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να φτάσει σε αυτιά που δεν πρέπει και να έχεις θέματα (είναι και τσαούσα βλέπεις η μανταμου ξανθιά).

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κι εύχομαι να μπορέσουμε να πάμε κι άλλες βόλτες μαζί.

Υ.Γ.

Η κ@υλα για ότι έχει δύο τροχούς και μοτέρ παραμένει, αλλά έχει νερώσει πολύ το κρασάκι μας φίλε. Τότε οδηγούσα με την ταυτότητα στο στόμα, μια βόλτα πλατεία Γεωργίου και πίσω είχε τον μισό κοκ σε παραβάσεις, τώρα κοτούλα. Σημάδια των καιρών ??? γερνάω??? Δεν σκέφτομαι στον ενικό αλλά στον πληθυντικό (δεν υπάρχει πια το "θα πάω, θα κάνω", υπάρχει το "θα πάμε , θα κάνουμε". Ο συνδυασμός όλων αυτών μαζί?? Δεν ξέρω, αλλά έτσι έχει η κατάσταση.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
29/10/2011, 02:56
μαικ τι ακους?

αυτο? (http://www.youtube.com/watch?v=yhqRvP33K4s)

η

αυτο? (http://www.youtube.com/watch?v=MOKKO3p2NHo)

bulmont
29/10/2011, 05:54
Eγώ πάντως ακούω κι' αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=qMf-em-56Mc&feature=related

GiannisBlessed
29/10/2011, 10:19
εγώ πάντως την βρήκα την λύση.1 εύρο την μέρα στην άκρη 30 εύρο το μήνα.βάζει και η κοπελιά δικαβαλο τα αλλά 30.10 εύρο τα 100κμ 40 για 400κμ 200πάνε 200έλα και ένα γεύμα με 10.αλλά είμαι νέος και δεν εχω πολλές υποχρεώσεις.

Allst@rf
29/10/2011, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Τώρα για τη γκομενίτσα στο Λουτράκι να μη σχολιάσω, γιατί κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να φτάσει σε αυτιά που δεν πρέπει και να έχεις θέματα (είναι και τσαούσα βλέπεις η μανταμου ξανθιά).

:a13: :a13: :a13:

zolotas
31/10/2011, 19:37
που ειναι τα παλια τα χρονια ε?? χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις ,με τις συναυλιαρες ,μπυρες πολλες ...παρα πολλες

παρασκευη πληρωνομαι ,κυριακη δεν υπαρχει σαλιο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ....το χω παθει πολλες φορες δλδ συνεχεια .Με 2 μισθους την βγαζαμε οκ .......τωρα με 1 μισθο + παιδι+δανειο+γκαζιερα ... παπαλα

θα χωρισω ρε πουστη μου ,παει και τελειωσε :beer:

zephyr1
01/11/2011, 01:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
που ειναι τα παλια τα χρονια ε?? χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις ,με τις συναυλιαρες ,μπυρες πολλες ...παρα πολλες

παρασκευη πληρωνομαι ,κυριακη δεν υπαρχει σαλιο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ ....το χω παθει πολλες φορες δλδ συνεχεια .Με 2 μισθους την βγαζαμε οκ .......τωρα με 1 μισθο + παιδι+δανειο+γκαζιερα ... παπαλα

Ρε παντοφλα εδω μπηκες να πεις τον πονο σου???:mad:

Χιλιομετρα να'ναι και οπου να΄ναι ,ακομα και στην αθηνα,δεν γαμιεται.....σε 2 ροδες να μαι και ολα γυριζουν.:beer:

Πανοπτικός
01/11/2011, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
edit:

Μολις συνειδητοποιησα οτι το παραπανω κειμενο ειναι περιττο και [...]

Κ αυτο περιττο ειναι, μη το ψαχνεις :wave2:

George_M.
01/11/2011, 05:59

+αυτα που προσθεσε ο Vaskas.πλεον πολλοι απο εμας εχουν οικογενειες κ περισσοτερες υποχρεωσεις,αλλοι πιθανον να ειναι ανεργοι με οτι αυτο συνεπαγεται.
μετα απο 20+χρονια μοτοκαψουρας ισως η μπογια εχει ξεθυμανει ολιγο κ εχει αντικατασταθει με αλλες πιο δυνατες αξιες για τον καθενα μας....ισως λεω ετσι?

επισης αρκετοι κανουμε κ κανενα 10ημερο ταξιδακι περα απο τα συνορα κ αυτο για να γινει θελει 2 χηνες απο ευρωπαικα.ποσο ευκολο ειναι να μαζευτουν αν καθε μηνα κανεις 2 βολτες των 100 ευρω η καθεμια (βενζινες/φαγητο/καφες)?

Bowleno
01/11/2011, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas

αν νομίζεις ότι γλυτώνεις έτσι, κούνια που σε κούναγε......ΤΟΤΕ είναι που θα ξεχάσεις τι εστί μηχανή :smokin:

makis206
01/11/2011, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
αν νομίζεις ότι γλυτώνεις έτσι, κούνια που σε κούναγε......ΤΟΤΕ είναι που θα ξεχάσεις τι εστί μηχανή :smokin:

E ναι, μετά δουλεύει το χέρι...:D

GIXXERAKIAS
01/11/2011, 08:35
Nα πω και την αποψη μου στο θεμα....φρεσκοπαντρεμενος (δεν θα το αλλαζα με τιποτα,τουλαχιστον τωρα :winka: ),φρεσκοαποχωρισμενος απο το σπιτι που τα ειχα ολα ετοιμα (φαι τσαμπα και σπιτι),χωρις δανεια μεν αλλα με ενα ενοικιο δε,εξοδα σπιτιου,τηλεφωνα,ιντερνετ,δεη,ευδαπ,κοινοχρηστα κτλ κτλ....αυτο ηταν και ο λογος που με εχει τσακισει οικονομικα.Η γυναικα μου δουλευει τετραωρη και παιρνει πολυ λιγοτερα απο οτι δουλευει (6 ωρες πανω κατω) οποτε δεν μπορει και να βοηθησει εκτος απο ψωνια για το σπιτι.Μελ ιγα λογια εχει πεσει το βαρος ολων των υπολοιπων σε εμενα....

Θεληση υπαρχει,παω καμμια βολτα που και που ισα ισα να φορτιζω την μπαταρια της και τις δικες μου,αλλα για πιο πολλα κολπα οπως πιστα,βολτες μακρυνες σε Επιδαυρους-Αγιους και λοιπες ιστοριες για αγριους σχεδον κομμενα....θελω πολυ να ξαναγινω οπως παλια με βολτες χωρις λογο,ανεμελια και δικαβαλο με την γυναικα μου και ωπου μας βγαλει αλλα ειναι πολυ δυσκολο....την υγεια μας να εχουμε και μη χειριοτερα να λεμε....:wave2:

Ζεύκας
01/11/2011, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
,παω καμμια βολτα που και που ισα ισα να φορτιζω την μπαταρια της και τις δικες μου

ε γι'αυτό δεν χρειάζεται να πας και πολύ μακρυά ρε μλκ.

το κάνεις και σπίτι σου :bawl: :rotflmao:

GIXXERAKIAS
01/11/2011, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ε γι'αυτό δεν χρειάζεται να πας και πολύ μακρυά ρε μλκ.

το κάνεις και σπίτι σου :bawl: :rotflmao:

Σπαμμερ!:mad:

Η αληθεια είναι ότι ο tronic με εχει καταστρεψει....κουμπωμα και τσουπ φορτιση,που λεφτα για βολτα να φορτιζει?:lol: :lol:

Ζεύκας
01/11/2011, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σπαμμερ!:mad:

Η αληθεια είναι ότι ο tronic με εχει καταστρεψει....κουμπωμα και τσουπ φορτιση,που λεφτα για βολτα να φορτιζει?:lol: :lol:

τρόνικ? ίντανεδαύτο?

GIXXERAKIAS
01/11/2011, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τρόνικ? ίντανεδαύτο?

http://img.ps2netdrivers.net/img/eb/kompernass.tronic.t4x.se...kh.3033.battery.charger/man1big.jpg

:wave2:

peter86
01/11/2011, 21:33
Ασε που οι περισσότεροι φοβούνται πλέον τη βροχή κι αν δουν στο μετεό 5 μερες πριν υποψία συννεφου ακυρώνουν :smokin:

Έλεος..απλά....:a56: :a56:

μπουφος
07/11/2011, 22:58
Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........

Shaolin Monk
08/11/2011, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από μπουφος

:a23: :a23: :a23: :a23:

GIXXERAKIAS
08/11/2011, 08:02
Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........
:beer: :beer: :beer:

Aggelos_SV
08/11/2011, 08:21

:lol: :lol:

Σαν διαφημιστικό του V-strom ακούγεται...

EDIT: Με 10 ευρά άντε να φτάσεις 25-30 χλμ από το σπίτι σου :bigcry:

HelenKoR
08/11/2011, 08:34
Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........

:a013:

Red Rider
08/11/2011, 09:07

Είσαι ωραίος:beer:

daz
11/11/2011, 20:39

Όμορφο. :beer: :beer:

Ελπίζω να μην περάσουν πάλι 4 μήνες μέχρι να ξαναγράψεις! :wave2:

spade ace
11/11/2011, 22:47

Χαιρετίζω τον εξαιρετικό "μπουφο"...

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι σκεφτόμαστε με πολύ λιγότερο ενθουσιασμό κι αυτο γιατί οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ωστόσο η ψυχολογία είναι αναπόσπαστος καθοριστικός παράγοντας όσο κι αν αδυνατίζει το πορτοφόλι μας..
Θεωρω οτι σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς να παραμένεις ελαφρώς -με την καλή έννοια πάντα- αντισυμβατικός διότι όλα γίνονται για μια αίσθηση..
Το πρώτο στροφάρισμα της μίζας το ρολάρισμα από το μοτερ η αναμονή για τη συνάντηση με νέους όσο και παλιούς συνταξιδιώτες ο καφες, το πείραγμα και το λογοπαίγνιο..μικρές στιγμές μιας ελύθερης ευτυχισμένης έκφρασης..Ξέρω το "κλισε" και το μελό παραπήγε σε όλα αυτά, ειναι όμως πραγματι αυτά που μάλλον όλοι μας κάπως έτσι τα νιώθουμε ειτε γράφοντας τα, είτε σκεπτόμενοι, είτε όταν τα νοσταλγούμε..

Μηπώς να ξεκινήσουμε να τα πράττουμε κιόλας αντί να γράφουμε κάτι που απλά μοιραζόμαστε όταν χωρίς αλλες περιττές λέξεις..συμβαίνει?

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

taisteal
12/11/2011, 14:37

απλα :a23: :a23: :a23: :a23:

Gms
12/11/2011, 15:11
εγω νομιζω οτι εχουμε χασει το νοημα.αν δεν εχεις λεφτα για βενζινη παρε το ποδιλατο πηγενε μια βολτα να ξελαμπικαρεις.δεν ξερω βασικα δεν καταλαβα ποτε πως σκεφτετε καποιος που βλεπει μονο προβληματα. :wave2:

Πανοπτικός
22/12/2011, 20:21
Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........

Ακριβως αυτο που αισθανομαι αυτες τις γαμημενες κρυες ημερες... Θα ερθει και η λιακαδα... δεν μπορει... Βαζω πρωτη. :uplate: :beer:

SVX
22/12/2011, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
εγω νομιζω οτι εχουμε χασει το νοημα.αν δεν εχεις λεφτα για βενζινη παρε το ποδιλατο πηγενε μια βολτα να ξελαμπικαρεις.δεν ξερω βασικα δεν καταλαβα ποτε πως σκεφτετε καποιος που βλεπει μονο προβληματα. :wave2:

και με τα ποδια μαγκες.... βοηθαει.....

η ρουτινα μας "πακεταρει" πολυ ασχημα...

GIXXERAKIAS
23/12/2011, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και με τα ποδια μαγκες.... βοηθαει.....

η ρουτινα μας "πακεταρει" πολυ ασχημα...

Ειδικά αν ζπρώχνεις το σκουτερ-παπί η μηχανή σου επειδή έμεινες από βετζίνα επειδή είχες βάλει πριν 4 μερες το τελευταιο σου 10ευρω βοηθάει πολύ μέσα στον Κηφισσό και στην μπόρα που ρίχνει εκίνη την στιγμή.....αξία ανεκτίμητη....:uplate: