View Full Version : Περιεργη κοντρα :)
ktm640lc4
02/09/2005, 09:51
Ανεβαινω δρομο καπου στην αθηνα...
...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...
... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.
Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...
απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!
τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!
Στο καπακι εγω, φιλε εδω πιο κατω εχει ενα φαναρι για παμε να δουμε.
Παμε, και γινεται το παρακατω...
Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...
σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............
Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.
ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μιλαμε χανει καραβια ο τυπος :rotflmao:
η honda του εχει κανει πλυση εγκεφαλου με τη μαλαπερδα που του πουλησε :lol:
μπουαχαχα
δεν έχει και άδικο, τα μισα ktm που βλέπω στην Αθήνα τα έχουν καφενόβιοι που όχι μονο δεν τα στρίβουν αλλά ζήτημα είναι και αν τα ανοίγουν και καθόλου.. αυτό ισχύει γενικώς θα μου πεις.. δίκιο... τεσπα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
...απο πισω μου μηχανακι με εξατμιση το δινει συνεχεια, βραμ βρουμ και δωστου μαρσαρισμα και παρε μαρσαρισμα, σε καποια φαση κοβω να δω τι διαλο ειναι αυτο, δεν με περναει ομως κοβει και αυτος και καθεται πισω μου...
... σταματαω μετα απο λιγο και καλα να δω κατι σε μια βιτρινα και με περναει...................ενα FMX 650 με εξατμιση.
Ξεκιναω και εγω και στα φαναρια λιγο μετα τον πλαγιαζω και τον ρωταω, παει καλα φιλε αυτο? ωραιο μηχανακι φαινεται...
απαντηση: ε μωρε καλα παει - παυση- παντως παει καλυτερα απο το δικο σου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντοινγκ!!!!!!!
τον ρωταω ολο απορια, μιλαμε, μεσα στο σοκ εγω, μα τι του εχεις κανει??? τιποτα μου λεει, μονο εξατμιση...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δευτερο σοκ....!!!!
Ξεκιναει, ξεκιναω με παντιλικι γιατι ημουν πανω στην διαβαση ο στουμπιντ, ενα μηχανακι μπροστα ο τυπος, βαζω δευτερα και ειμαι 2 μηχανακια μπροστα, βαζω 3η και ειμαι 5 μηχανακια μπροστα...
σταματαω στο καπακι, δεν χρειαζεται σκεφτομαι να το σκιζω για βλακειες. Σταματαει και αυτος πιανουμε κουβεντουλα και μου λεει το εξης εκπληκτικο. Φιλε εισαι ο πρωτος που μου ριχνει, ολα τα αλλα κτμ τα εχω σκισει, μιλαμε και 7 μηχανακια μπροστα, ακομα και σε ενα 660 μια φορα, το εκανα σωβρακο............
Τι να πω μετα απο αυτο, μιλησαμε λιγο και σηκωθηκα και εφυγα μολις μου ειπε την ατακα που λενε ολοι κατοπιν εορτης, φιλε και εγω κτμ θα επαιρνα αλλα σπανε.
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο MAGON ΗΤΑΝ????? :a21: :a24: :a01: :a022: :a029: :a029: :a029: :a38:
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧ
Α
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
Α
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΑGON ΛΕΜΕ
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧΑ
ΧΑ
Χ
Α
(ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ..... FMX ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΤΜ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ)
ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειλικρινα λυπηθηκα για τα 0.001 λιτρα βενζινης που ξοδεψες,αν θες περνα απο το σπιτι μου να σου κανω δωρο ενα φουλαρισμα(ειδικα για το γελιο που μου χαρισες)
Οπως εχω ξαναπει,ο κοσμος θα ηταν φτωχοτερος αν υπηρχαν μονο εξυπνοι ανθρωποι... :rolleyes:
ΚΑΛΑ??ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ....
ΜΕ ΤΑ ΦΜΧ....
Πλάκα κανετε ετσι???
xaris_sm
02/09/2005, 10:20
Auti tin ataka tin eho akousei kai ego kaboses fores...
kai efagan ta aeria tis akrapa meta...
distihos merikoi den kseroun ti kavalane kai ehoun megali
ideea gia tin mihani tous...den peirazei mas harizoun gelio
toulahiston.
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΛΑ??ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ....
ΜΕ ΤΑ ΦΜΧ....
Πλάκα κανετε ετσι???
Εχει δικιο,εγω μερικους που βλεπω στο δρομο να τα οδηγανε,στα φαναρια σταματαω και τους δινω κανενα μισοευρω....
xaris_sm
02/09/2005, 10:23
Kai an den kano lathos ta FMX oute 40 aloga den prepei na vgazoun e??
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
32 τροχο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MΙΛΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ, ΜΑ ΤΙ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20hp + .
Α ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ, ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ
ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΑΝΟ HONDA SH150 ΣΤΗ ΄΄ΜΑΥΡΗ΄΄ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ Ζ ΜΑΥΡΟ ΜΕ AKRAPOVITS ,PC, ΠΕΤΑΛΙΕΡΕΣ, ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΤΛ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ.
EΓΩ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΚΑΖΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΩ ΜΙΣΗ ΚΟΛΩΝΑ ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ
ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ :a22: :a09: :a021: :a36:
βρε παπαρα απο χθες το μηχανακι μου ειναι στο μαστορα για το service των 24,000 χλμ και θα το παρω σημερα γιατι δε προλαβα χθες ρεεεεεεεεεε
και ΔΕ κανω κοντρες.... (ψεμα με το παπι μου κανω ολη μερα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βρε παπαρα απο χθες το μηχανακι μου ειναι στο μαστορα για το service των 24,000 χλμ και θα το παρω σημερα γιατι δε προλαβα χθες ρεεεεεεεεεε
και ΔΕ κανω κοντρες.... (ψεμα με το παπι μου κανω ολη μερα)
ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ , ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ:rotflmao:
ktm640lc4
02/09/2005, 10:44
Χαιρομαι που χαρισα το γελιο εδω μεσα. :)
Το περιστατικο ειναι περα ως περα αληθινο και ο μονος λογος πραγματικα ομως που τα εβαλα, (γνωριζοντας την καταληξη φυσικα) ηταν η απαντηση του.
Απλα τρελαθηκα παιδια...
Δεν τον βριζω τον ανθρωπα απλα δεν ξερω τι να πω.
Δηλαδη αν παω τωρα εγω και στηθω διπλα σε ενα husaberg και του πω μονο εξατμιση εχω και σε κανω σουρωτηρι (και μαλιστα supermoto, oxi akpapa) δεν θα θολωσει ο τυπος? Μετα θα εχει αδικο να με κανει σωβρακο??
:lol: :rotflmao:
Athens2004
02/09/2005, 11:16
Γεια σας .
Μόλις έκανα εγγραφή στο φορά βλέποντας το θρεντ , για να γράψω και γώ 3 γραμματάκια ,
lol
ktm640lc4 καλά έκανες και του
http://img372.imageshack.us/img372/1047/smackbum1do.gif (http://imageshack.us)
edit. Κάποιος ανέφερε και τα άλογα , παρεπιμπτώντος το fmx έχει μοτερ απο nx650 dominator εποχής δηλ που μεσουρανουσε ο marlon brando στο cinema.
ktm640lc4
02/09/2005, 11:35
lol απιθανα smilies :)
:lol:
ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ! Να σαι καλα ρε φιλαρακι να τα ακουμε αυτα να γελάμε! Κι αμα ήμουν εκεί με τα πόδια θα έτρεχα να τον περάσω να δει οτι και με το pezo 2 το περνας το FMX!
ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ ΕΙΧΕ FMX ΜΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ??
ΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠ ΩΩΩΩΩ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!?!?!
Χααχαχαχαχαχαχ
ΤΡΕΛΟΣ ΨΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΚΤΜ ΠΙΣΩ!! ΜΟΟΟΟΥΦΤΗΣΣΣΣΣΣ !!
ΑΝτε Γεια ρε παρταλι!!!
BYE BYE
Καλα ρε έδωσε τοσα λεφτα ΤΣΑΜΠΑ! κοιτα ποσα HP έχει η ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ 600 του 1990 (http://www.motorbikes.be/en/Yamaha/1990/XT%20600%20E/) να παθεις πλακα που πηρες το Ηοnda! Αμα θες να παρεις fun bike για να μαθεις να παρεις μεταχειρισμενο να το σπας με την ησυχία σου όχι μας πηρες το FMX να ριχνεις στα ΚΤΜ! Αντε γεια ρε!
(Επισης το FMX ειναι 160 kg όχι 156kg που ειναι η YAMAHA XT του 90!! Και έχουν και τα ιδια οργανακια! ΛΟΛ!) Ρε ουτε XT να ειχα και τα λέω αυτα! λολ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλαρακι εισαι γαματος τελικα ακομα γελαω που τα γραφω! ΛΟΛ
Gandalf dr685sm
02/09/2005, 15:17
μπουαχαχαχαχαχα.....
Ρε παληκάρια , μήπως τα ΚΤΜ ήταν σταματημένα;
Μήπως λέω ήταν παρκαρισμένα , ή ήταν τίποτα 125cc και είχαν άλλα αυτοκόλητα;
Τι να πω.... Κάνουν ζημιά τελικά τα ΜΜΕ και οι διαφημίσεις τους.
Playbike my ass....
Play bicycle ...
καλύτερα..
Gandalf
Λες να περασε κανα πορτοκαλι παπακι για KTM ??? LOL:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
ironbum2
07/09/2005, 13:38
Άντε να χαθείτε αλήτες μηχανόβιοι...Εδώ το παιδί σας λέει οτι έχει σκίσει ΟΛΑ τα ΚΤΜ και επειδή βρέθηκε ένας να τον περάσει αμέσως να το κάνετε θέμα.
Ο κανόνας λέει (σύμφωνα με το παλικάρι) οτι ένα FMX με εξάτμιση πατάει όλα τα ΚΤΜ. Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν στον κανόνα. Εσύ φίλε μου λοιπόν με το ΚΤΜ που του τα΄ριξες είσαι ΕΞΑΙΡΕΣΗ.:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε μη το αποπαίρνετε το παιδί, μπορεί όντως να τα πάτησε, γιατί μπορεί κι αυτός να κυκλοφορεί...........Καλιρρόης!!! ;) ;) ;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ironbum2
07/09/2005, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ρε μη το αποπαίρνετε το παιδί, μπορεί όντως να τα πάτησε, γιατί μπορεί κι αυτός να κυκλοφορεί...........Καλιρρόης!!! ;) ;) ;)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στα τρομερά εσάκια εκεί που παραμονεύουν φονιάδες γιγάντων:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
στα τρομερά εσάκια εκεί που παραμονεύουν φονιάδες γιγάντων:lol: :lol: :lol: :lol:
Έεεεεεεεεετσι................! Βασικά άκουσα ότι εκεί κάνουν έρευνες από το Πολυτεχνείο για να ερευνήσουν το φαινόμενο............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
07/09/2005, 16:57
μηπως ήταν ο τίγκας μασκαρεμένος;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nai nai kati akousa gia mena pali den peirazei paidakia.
Oso gia to fonea giganton an kai mou aresei o titlos den nomizw na theorite kai toso gigantas to tdm.Diladi meta kana TL-R ti titlo tha exei.Oso gia to FMX oti plironeis pairneis ftino mixanaki einai kai gia ta leyta tou kala ta paei den kanei oute 7200 pou exei to xtx,oute 9000 pou exei ena ktm.To oti einai tsampa einai tsampa den to sizitaw alla to pws to blepei o kathenas me to kathe ena pou kabalaei einai diko tou problhma.
Egw den peiga na tou pw tou palikariou me to tdm na ta pame h oti opoio tdm briskw sto dromo to gamaw imarton.
Oso gia to fmx na ta blepoun oi xontakides ayta pou as poume thn ducati thn katigoroune oti exei panw moter tou 89.
:beer:
makaronachis
08/09/2005, 22:56
Καλό!!!Γιατί δεν το βάζεις και στα ανέκδοτα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Plaka plaka den einai na gelas giati merikes fores ginonte kai koula pragmata.Exw dei 660 na trwei apo xt550 (bebaia to xt htan 720) alla mexri na to mathoume eixame mhnei oloi osoi to eidame to skhniko xwris maseles :) :look: :eyepop:
Bebaia den nomizw na exoun prolabei osoi exoun parei ta fmx na ta peiraksoun kiolas giati tha htan megali malakia na skaseis leyta gia na ftiakseis ena tetoio mhxanaki kalytera na ta eskage mazi me ayta pou edwse gia na parei to fmx kai na eperne kana husaberg 650.
''To FMX650 κατασκευαστηκε αποκλειστικα για να σας προσφερει ευχαριστηση.Οποιοδηποτε αλλο υποκαταστατο,μπορει να βλαψει σοβαρα την υγεια σας.''
Ενω επρεπε να γραφει.....
''To FMX650 κατασκευαστηκε αποκλειστικα για να προσφερει ευχαριστηση στους διπλα σας.Οποιοδηποτε αλλο μηχανακι,μπορει να βλαψει σοβαρα την υγεια σας,μιας και θα καταλαβετε τι μπουρουχα πηρατε.''
:lol:
Γω θα το είχα το fmx, με το cb500;
έτσι ρωτώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Γω θα το είχα το fmx, με το cb500;
έτσι ρωτώ
Ανετα,ειδικα μετα τα 100....
Mia aporia :confused:
Pws einai dynaton ena tetoio mhxanaki na poulaei ???
Giati exw petyxei apeires fores ston dromo FMX.
Kapoia mera an tha petyxw kanenan tha ton rotiso etsi apo periergeia me poio skeptiko to agorases (fantazome me to idio skeptiko pou agorazeis ena kamineto alla telos panton).
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Kapoia mera an tha petyxw kanenan tha ton rotiso etsi apo periergeia me poio skeptiko to agorases (fantazome me to idio skeptiko pou agorazeis ena kamineto alla telos panton).
για πρώτη μηχανή...είναι μια εύκολα αξιόπιστη..χωρις γκάζι..χωρις τίποτα απότομο..χωρίς εκπληξεις..κτλ.
είναι και μες τη μόδα...[sm και καλά] έχει πάνω της και αυτό το φτεράκι[HONDA] ..που είναι παραισθησιογόνο και νομίζεις διάφορα...
E ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ??
ΕΓΩ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ..
18-21 ..
ΚΑΙ ΑΒΥΖΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...18-19....[ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
:rotflmao: :lol:
ktm640lc4
09/09/2005, 09:01
Καλημερα.
Βασικα ρε παιδια εγω πιστευω οτι ολα τα μηχανακια αν εχεις λεφτα να ριξεις, πανε. Και πανε και καλα, πολυ καλα.
Απλα μην παιρνεις υποδεεστερο μηχανακι και το φτιαχνεις για να περνας τα μεγαλυτερα ρε αδερφε. Και οταν σε ρωτανε, να λες οτι εχω ενα ταπεινο xt600 ή ενα ταπεινο fmx650 ή δεν ξερω και εγω τι.
Να λες οτι εχω ριξει 10000 συνολο στο μηχανακι και σε λιωνω οτι ωρα νανε. Αυτο μαλιστα το δεχομαι. Εγω εχω φαει και μαλιστα με εχει κανει σωβρακο ενα xt600. Το γραφω χυμα και τσουβαλατα.
Εκει που στραβωσα με τον τυπο (καπου στου ζωγραφου ηταν) ηταν οτι μου ειπε οτι μονο εξατμιση του εβαλα και σας λιωνω ολους εσας με τα κακα Ktm. Αν μου ελεγε το εχω κανει τουμπανο θα εκανα τουμπεκι και θα εφευγα.
Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να ξερεις τι καβαλας. Οπως εγραψα και πιο πανω ειναι σαν να περιμενω οτι αν τα βαλω με husaberg θα τον λιωσω.
Γινεται???? Δεν γινεται.
nikonian
09/09/2005, 10:07
Εγώ άλλο κατάλαβα τελικά.
Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών ΚΤΜ είναι κουλομαρίες.
Γιατί να πει ψέματα ο τυπάκος; Γιατί να σε πάει κόντρα;
Διότι , προφανώς, είχε την εντύπωση ότι το μηχανάκι του γαμεί και δέρνει. Δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο γρήγορο για να ξέρει.Αφού λοιπόν πήγε πέντε κόντρες με ΚΤΜαδες και τους πάτησε, ζει με την ψευδαίσθηση ότι το μηχανάκι του είναι γρήγορο.
Ακόμη και η HONDA, δεν του το πούλησε για γρήγορο , αλλά για fun bike.
ktm640lc4
09/09/2005, 10:10
Την περιπτωση να ηταν ηλιθιος δεν το παιρνουμε υποψιν?
nikonian
09/09/2005, 10:36
Πρόκειται για βεβαιότητα.
1)Αγοράζει ένα όμορφο μηχανάκι του αλλάζει τις πανέμορφες εξατμίσεις του με μια άλλη. Γιατί; Για να πάρει 2 άλογα; Αν αυτό είναι το ζητούμενο , θα μπορούσε να πάρει άλλη μηχανή με πολύ περισσότερα άλογα. Επιλογές υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς με τη μετατροπή έφτασε τα 7.000.
2) Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα πει γκάζι, μετά από 5 κόντρες βγάζει συμπεράσματα: "το μηχανάκι που πήρα γιατί ήταν όμορφο, τελικά είναι και πολύ γρήγορο".
Ο τύπος είναι γκαγκά, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι λέει και ψέματα.
Να πω κι ένα άλλο για τους λόγους ύπαρξης του FMX.
Δεν ψωνίζουν όλοι όσο γκάζι μπορούν με τα λεφτά τους. Πολλοί ψωνίζουν απλά ό,τι τους γυαλίζει και καλά κάνουν
.
Εδώ βλέπεις να δίνουν 9.000+ για το multi 620 , με 60 σκάρτα ψωράλογα και ρίχνουν κι έναν σκασμό λεφτά για εξατμίσεις κλπ. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν TDM, Hornet 900,955 sprint RS, Daytona 650 και άλλα ων ούκ έστιν αριθμός (που δεν σπάνε κιόλας). Αφού γουστάρουν την εκκεντρική εμφάνιση του multi , καλά κάνουν και το αγοράζουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Εγώ άλλο κατάλαβα τελικά.
Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών ΚΤΜ είναι κουλομαρίες.
Γιατί να πει ψέματα ο τυπάκος; Γιατί να σε πάει κόντρα;
Διότι , προφανώς, είχε την εντύπωση ότι το μηχανάκι του γαμεί και δέρνει. Δεν έχει δοκιμάσει κάτι πιο γρήγορο για να ξέρει.Αφού λοιπόν πήγε πέντε κόντρες με ΚΤΜαδες και τους πάτησε, ζει με την ψευδαίσθηση ότι το μηχανάκι του είναι γρήγορο.
Ακόμη και η HONDA, δεν του το πούλησε για γρήγορο , αλλά για fun bike.
TΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΩΡΗ ΟΔΗΓΑΡΑ ΕΣΥ..ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΔΕ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ..
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΑΤΟΥΡΟ ΜΠΑΙΚ...ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
να πας ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ.
ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΑΙΚ.
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ..
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η HONDA.. για τη πλακα που θα κανουνε ολοι οι αλλοι με αυτο...
αιντε μπραβο.
κουλομαρίες και κουλοθοδωροι...
Τον ktm640lc4 τον πέρασε ΧΤ600, λέει... και αυτά δεν τα πουλάει η Honda... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
nikonian
09/09/2005, 11:03
TΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΩΡΗ ΟΔΗΓΑΡΑ ΕΣΥ..ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΔΕ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ..
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΑΤΟΥΡΟ ΜΠΑΙΚ...ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
να πας ΕΣΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΡΤ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΤΜ..ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ.
ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΜ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΠΑΙΚ.
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ..
ΦΑΝ ΜΠΑΙΚ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η HONDA.. για τη πλακα που θα κανουνε ολοι οι αλλοι με αυτο...
αιντε μπραβο.
κουλομαρίες και κουλοθοδωροι... [/QUOTE]
ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ fmx
ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ
ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ....ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΤΜ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ....ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΤΜ?ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑΠΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?ΡΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕ ΚΤΜ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΤ ΚΑΙ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ FMX (AYTO ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?:lol: :rotflmao: )
ΡΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!ΑΙΝΤΕ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ!!!:a9: :a9:
nikonian
09/09/2005, 11:49
Έλα να φανερωθούν και τα άλλα θύματα του FMX λέμεεεε.
Δύο τσιμπήσανε. Μένουν άλλοι τρείς
ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!
πέρα από κάθε πλάκα όμως , ξέρετε πόσους τέτοιους έχω κάνει ευτυχισμένους; Κάθε πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο , δεν επιτρέπεται να ξεπεράσω τις 4.000 σαλ μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ και μόλις ζεσταθεί έχω φτάσει στο γραφείο. Στο δρόμο λοιπόν έχω κάνει ευτυχισμένα από ΧΤ μέχρι παπιά που θα έχουν να λένε ότι πατάνε τα Hornet για πλάκα.
ktm640lc4
09/09/2005, 12:03
Αυτη η πιστα που ειναι ρε παιδια να ερθω καμια μερα?
Η πιστα που δειχνουν οι φοτο.
nikonian kati eida gia to multi620 pou eipes kai den symfono.Katarxin den exei 60 psoroaloga exei 63 psoroaloga.Egw to phra 8500 diladi 500 pio akriba apo to vstrom650 pou kabala to ena kai meta to allo kai tha deis pio tha goustareis pio poly meta.
Pios sou eipa oti to ducati spaei kai ta alla den spane ???
Eisai mhxanikos kai exoun perasei polla ducati spasmena apo ta xeria sou ???
Malon kolimeno to myalo sou einai para ta matakia sou na exoun dei tosa spasmena ducati.
Den einai mono h idieterotita ths emfanisis pou les alla kai kati pou legete odigiki symperifora pou distixos den to plisiazei sxedon kanena ths kathgorias.
Mhn ta bazeis ola sto idio saki.
Αυτη η πιστα που ειναι ρε παιδια να ερθω καμια μερα?
Η πιστα που δειχνουν οι φοτο.
ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ!!ΑΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!
ΝΑΙ ΝΙΚΟΝΙΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ ΡΕ!!!ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΜΕ HORNET!!:rotflmao: :rotflmao:
ktm640lc4
10/09/2005, 20:43
Ok
Αυριο θα παω να δω πως ειναι.
a123xxsp
11/09/2005, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
Όντως, σε ταινία φαντασίας ζούσε ο λεβέντης? τα μηχανάκια όντως έχουν 15+ άλογα διαφορά..... μιλάμε για 30% + δύναμη για τον δούκα
Xexe an einai dynaton simera to prwi ksekinisa gia thn douleia (mayrila kyriakatika) xalaros ston dromo me thn tsimpla sto mati kai ta aytia na bouizoun apo xthes to brady (to hxio htan panw apo to kefali mou) kai kathos perimeno to prasinaki gia na ksekiniso.Skaei dipla mou ena fmx (pitsirikas) kai me kozare kala kala les kai tou eixa brisei thn mana ,den edosa simasia kai me to pou ginete prasino efyge komatia.
Ksekinaw xalara kai sto epomeno kokkino pali dipla,me ksanakitaei pali ton grafo kai feygei souza.
Kala ti skata hthele prwi,den paei kala o kosmos.Prin ftasw sthn douleia petyxenw ena filaraki (kakomoiris kai aytos kyriakatika gia douleia) pou exei ena ktm 660 toumpano kai oxi mono oreksi gia kontres den eixe htan etoimos na koimithei panw sto timoni.Diladi to filaraki pou eixe to ktm ti tha eprepe na kanei se kathe fanari rolling edo kai souza.
adam_tsouk
11/09/2005, 19:40
Xexe an einai dynaton simera to prwi ksekinisa gia thn douleia (mayrila kyriakatika) xalaros ston dromo me thn tsimpla sto mati kai ta aytia na bouizoun apo xthes to brady (to hxio htan panw apo to kefali mou) kai kathos perimeno to prasinaki gia na ksekiniso.Skaei dipla mou ena fmx (pitsirikas) kai me kozare kala kala les kai tou eixa brisei thn mana ,den edosa simasia kai me to pou ginete prasino efyge komatia.
Ksekinaw xalara kai sto epomeno kokkino pali dipla,me ksanakitaei pali ton grafo kai feygei souza.
Kala ti skata hthele prwi,den paei kala o kosmos.Prin ftasw sthn douleia petyxenw ena filaraki (kakomoiris kai aytos kyriakatika gia douleia) pou exei ena ktm 660 toumpano kai oxi mono oreksi gia kontres den eixe htan etoimos na koimithei panw sto timoni.Diladi to filaraki pou eixe to ktm ti tha eprepe na kanei se kathe fanari rolling edo kai souza.
Ρε, έπρεπε να του πεις να προσέχει γιατί έχεις ρίξει σε TDM!
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ktm640lc4
13/09/2005, 09:24
Πηγα την κυριακη. Για οποιον παει, δεν θυμαμαι ποιος ειναι αλλιως θα εστελνα μυνημα.
Ηταν 4 honda και γυρνουσαν. Καλη ειναι, νομιζω οτι κραταει καλα, αν κατσει και πατε γραψτε μπας και βρεθουμε.
Οσο για περιστατικα με χαζες κοντρες σας λεω κιαλλα αν θετε να γελασουμε. :lol:
downhill
25/09/2005, 09:36
Θα σού απαντήσω γιατί έχει κολήσει ο αδερφός μου να το πάρει (μεσα στην εβδομάδα).
1)Είναι όμορφο (αυτό είναι υποκειμενικό,όπως και στις γυναίκες.Αυτές που αρέσουν στον ένα δεν αρέσουν στον αλλο)
2)Με 6250? μετρητά δεν παίρνεις άλλο μηχανάκι καινούριο και mottard.
3)Εχει δοκιμασμένο κινητήρα.Μεγάλη αξιοπιστία.
4)Του αρέσει η HONDA
Εγώ δε θα το αγόραζα διότι
1)Είναι αερόψυκτο
2)Δεν έχει στροφόμετρο
3)Είναι mottard (τουλάχιστον μοιάζει)
4)Είναι HONDA αρα Σαρακάκης
5)Προτιμώ τα Kawasaki
6)Προτιμώ τα street-supersport
Αλήθεια για το στρώσιμο πόσα χλμ χρειάζονται;Θα αντέξει-όντας αερόψηκτο- μέχρι την Αράχωβα ή θα μού μείνει στο χέρι;
Διαβάζοντας το thread και μετά από ώριμη σκέψη..κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στηθώ σε κανένα φανάρι με το mtx 50 :hypnotize να περιμένω κανένα hypermotard..να το πατήσω να περάσει η ώρα μου.. :lol: στα 0-10 των έχω..πάνω από τα δέκα χλμ θα μου χώσει αλλά αυτό δεν λέει τπτ..:rotflmao: Ε ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..
α καλά
μιλάμε για επιδημία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το μηχανακι το χω παει μεχρι ορωπο κ ειλικρινα μεσα μου ψιλοντρεπομουνα στην εθνικη:blush: !ειναι σαν glx με 2εξατμισεις!ουτε ζυγιζει ουτε στριβει κ γενικως δεν κανει ουτε για καθημερινη χρηση κ ειδικα δικαβαλο :hypnotize !τα τιμονια τα νιωθεις στον αερα!!μαλλον το εβγαλαν για να χτυπισουν τα tw της yamaha που ειχαν κανει θραυση στην επαρχια!!ετσι κ αλλιως πλεον οι αγροτες μας εχουν παντου ασφαλτο πλεον:D !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
το μηχανακι το χω παει μεχρι ορωπο κ ειλικρινα μεσα μου ψιλοντρεπομουνα στην εθνικη:blush: !ειναι σαν glx με 2εξατμισεις!ουτε ζυγιζει ουτε στριβει κ γενικως δεν κανει ουτε για καθημερινη χρηση κ ειδικα δικαβαλο :hypnotize !τα τιμονια τα νιωθεις στον αερα!!μαλλον το εβγαλαν για να χτυπισουν τα tw της yamaha που ειχαν κανει θραυση στην επαρχια!!ετσι κ αλλιως πλεον οι αγροτες μας εχουν παντου ασφαλτο πλεον:D !!
Τι λες ρε φιλε,το Μ1 του ροσσι εχεις???
Ακου glx
Ειπαμε φτηνο και απλο μηχανακι αλλα και μια χαρα ειναι ζυγισμενο και στριβει και πολυ καλα...
Οτι να'ναι λεει ο καθενας μου φαινεται...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
Τι λες ρε φιλε,το Μ1 του ροσσι εχεις???
Ακου glx
Ειπαμε φτηνο και απλο μηχανακι αλλα και μια χαρα ειναι ζυγισμενο και στριβει και πολυ καλα...
Οτι να'ναι λεει ο καθενας μου φαινεται...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: ρε φιλαρακι επειδη εσυ μενεις κουλοπουλου κ στραβωτιμονια γωνια δε πα να πει οτι πρεπει να κοψουν ολοι τα χερια τους απο το σβερκο!!ρε που επεσααααα!!???? τραβα παρτο καντο οτι γουσταρεις στριψτο πιες το οτι θες!!!την γνωμη μου ειπα!αααααααμα πια!!!
ρε φιλαρακι επειδη εσυ μενεις κουλοπουλου κ στραβωτιμονια γωνια δε πα να πει οτι πρεπει να κοψουν ολοι τα χερια τους απο το σβερκο!!
Ειπα εγω τιποτα τετοιο...???
Αλλα δεν μπορω να ακουω παπαριες του τυπου οτι μια μηχανη σαν το fmx ειναι glx με δυο εξατμισεις
Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα οχι απο οδηγηση μηχανης αλλα οτι δεν εχεις οδηγησει και ποτε μηχανη στηη ζωη σου...
Ειπα εγω τιποτα τετοιο...???
Αλλα δεν μπορω να ακουω παπαριες του τυπου οτι μια μηχανη σαν το fmx ειναι glx με δυο εξατμισεις
Αυτο δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα οχι απο οδηγηση μηχανης αλλα οτι δεν εχεις οδηγησει και ποτε μηχανη στηη ζωη σου... ενταξει!!χοντεος δεν εισαι???δεν περιμενα κατι αλλο!!φιλικα
ενταξει!!χοντεος δεν εισαι???δεν περιμενα κατι αλλο!!φιλικα
Εχασες!!!!
Δεν ειμαι ''Χονταιος''
Εχω ενα Honda και ενα Yamaha και ζαχαρωνω τα ΚΤΜ...
Εσυ πιστευω να μην εισαι μαΚΑΚΑΣ
Στ'αρχιδια μου για την Honda.
Το fmx για να σου λυθει η απορεια δεν θα το'παιρνα απλουστατα γιατι υπαρχει το dr-z.
Την κοροιδια δεν αντεχω
Αφου δεν το εχεις οδηγησει το μηχανακι τις μπουρδες τι τις αμολας?
αλλωστε το λεει κ η λεξη f-g m-l x-x!!!ειδες που αν το παρεις συμφωνα με την γραμματικη το fmx ειναι ενα γραμμα μπροστα απο το glx!!οποτε κατι θελει να πει ο γιαπωνεζος απ την σρι λανκα εεεεεεεεε...σορη απ την ταιβαν
αλλωστε το λεει κ η λεξη f-g m-l x-x!!!ειδες που αν το παρεις συμφωνα με την γραμματικη το fmx ειναι ενα γραμμα μπροστα απο το glx!!οποτε κατι θελει να πει ο γιαπωνεζος απ την σρι λανκα εεεεεεεεε...σορη απ την ταιβαν
Ενταξει το fmx ειναι ενα γραμμα καλυτερο απ'το glx...
Εσυ τι ζορι τραβας?
Εχασες!!!!
Δεν ειμαι ''Χονταιος''
Εχω ενα Honda και ενα Yamaha και ζαχαρωνω τα ΚΤΜ...
Εσυ πιστευω να μην εισαι μαΚΑΚΑΣ
Στ'αρχιδια μου για την Honda.
Το fmx για να σου λυθει η απορεια δεν θα το'παιρνα απλουστατα γιατι υπαρχει το dr-z.
Την κοροιδια δεν αντεχω
Αφου δεν το εχεις οδηγησει το μηχανακι τις μπουρδες τι τις αμολας? ρε φιλαρακι εχω οδηγησει κανα δυο...αντε τρια μηχανακια....σε σχεση με κτμ πχ λεμε τωρα το fmx ειναι παπι!τελος!!(στα χερια τα δικα μου ετσι?)μπορει καποιος αλλος να το δει πιο ομορφα...εγω το πηγα κανα 200αρι χιλιομετρα ανηφορες κατηφορες στροφες κ ειδα οτι το χτ600 σε μοταρτ ειναι πολυ πιο σταθερο..ποσο μαλλον αλλα μηχανακια που βγαινουν μοταρτ
ρε φιλαρακι εχω οδηγησει κανα δυο...αντε τρια μηχανακια....σε σχεση με κτμ πχ λεμε τωρα το fmx ειναι παπι!τελος!!(στα χερια τα δικα μου ετσι?)μπορει καποιος αλλος να το δει πιο ομορφα...εγω το πηγα κανα 200αρι χιλιομετρα ανηφορες κατηφορες στροφες κ ειδα οτι το χτ600 σε μοταρτ ειναι πολυ πιο σταθερο..ποσο μαλλον αλλα μηχανακια που βγαινουν μοταρτ
Ποπο ρε φιλε δε παλευεσαι με τιποτα...
Ενταξει το fmx ειναι παπι ειναι μπουρδελο δεν παει μια αμα πατησει τσιχλα χανει την ισορροπια του γιατι δεν ειναι σταθερο...
Ικανοποιηθηκες????
Προσεξε μην σε περασει ομως κανα glx οταν οδηγας τα ΚΤΜ των φιλων σου...
...αν εχεις οδηγησει ποτε μηχανη που αμφιβαλλω...
Ποπο ρε φιλε δε παλευεσαι με τιποτα...
Ενταξει το fmx ειναι παπι ειναι μπουρδελο δεν παει μια αμα πατησει τσιχλα χανει την ισορροπια του γιατι δεν ειναι σταθερο...
Ικανοποιηθηκες????
Προσεξε μην σε περασει ομως κανα glx οταν οδηγας τα ΚΤΜ των φιλων σου...
...αν εχεις οδηγησει ποτε μηχανη που αμφιβαλλω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: φιλε θα μου δωσεις ενα αυτογραφο???εσυ δεν εισαι στην ταινια "ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ"???
ασε μας ρε φιλαρακι πεσε για υπνο ειναι αργα...μηπως δεις και κανα ονειρο πονηρο να μας το πεις!!!!
ελα να πιουμε ενα καφε οποτε θες...στειλε πμ
φιλε θα μου δωσεις ενα αυτογραφο???εσυ δεν εισαι στην ταινια "ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ"???
Οχι...
Δεν θα παρεις αυτογραφο...
φιλε θα μου δωσεις ενα αυτογραφο???εσυ δεν εισαι στην ταινια "ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ"???
ασε μας ρε φιλαρακι πεσε για υπνο ειναι αργα...μηπως δεις και κανα ονειρο πονηρο να μας το πεις!!!!
ελα να πιουμε ενα καφε οποτε θες...στειλε πμ
:a21:
σα να λέμε κάτσε μωρή να σε γ@μησω
αλλά μετά πάμε κ ένα ρομαντικό περίπατο αλλά στο πιο σοφτ!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:a21:
σα να λέμε κάτσε μωρή να σε γ@μησω
αλλά μετά πάμε κ ένα ρομαντικό περίπατο αλλά στο πιο σοφτ!
Αβυσσος η ψυχη του φλωρου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αβυσσος η ψυχη του φλωρου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΦΛΩΡΟ ΡΕ??
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΦΛΩΡΟ ΡΕ??
ΕΣΕΝΑ ΡΕ!
γιατι ρωτας???
:confused: :confused: :confused:
ΕΣΕΝΑ ΡΕ!
γιατι ρωτας???
:confused: :confused: :confused: α!ειπα και εγω μηπως ειπες τον φιλο ζευκα με το πριονι το σπαϊκ!!παπι-σκυλι
α!ειπα και εγω μηπως ειπες τον φιλο ζευκα με το πριονι το σπαϊκ!!παπι-σκυλι
για παπί σκυλί καλούτσικα δεν στρίβει? :a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
για παπί σκυλί καλούτσικα δεν στρίβει? :a021:
Παντως καλυτερα απ'το fmx...
κανουν επιδρομη τα 10χρονα στο forum...
Παντως καλυτερα απ'το fmx...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
όχι κοιτα: το spike έχει περισσότερα γράμματα από το fmx
άρα στρίβει κ καλύτερα! :lol:
notakos600
24/12/2007, 06:17
Ο flwros πρέπει να είναι πολύ έμπειρος κοντράκιας και γνώστης του φανάρι-φαναρι που ανγκαστικά θα συμφωνήσω μαζί του σε όλα.
devil's animal
24/12/2007, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ο flwros πρέπει να είναι πολύ έμπειρος κοντράκιας και γνώστης του φανάρι-φαναρι που ανγκαστικά θα συμφωνήσω μαζί του σε όλα.
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Ο flwros πρέπει να είναι πολύ έμπειρος κοντράκιας και γνώστης του φανάρι-φαναρι που ανγκαστικά θα συμφωνήσω μαζί του σε όλα. φιλε δεν βαζω κοντρες το ειπαμε αυτο!!!
:D :D :D :D
το λεει κ η υπογραφη μου ρε φιλε
red_monster
09/01/2008, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Πρόκειται για βεβαιότητα.
1)Αγοράζει ένα όμορφο μηχανάκι του αλλάζει τις πανέμορφες εξατμίσεις του με μια άλλη. Γιατί; Για να πάρει 2 άλογα; Αν αυτό είναι το ζητούμενο , θα μπορούσε να πάρει άλλη μηχανή με πολύ περισσότερα άλογα. Επιλογές υπάρχουν. Έτσι κι αλλιώς με τη μετατροπή έφτασε τα 7.000.
2) Χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα του τι θα πει γκάζι, μετά από 5 κόντρες βγάζει συμπεράσματα: "το μηχανάκι που πήρα γιατί ήταν όμορφο, τελικά είναι και πολύ γρήγορο".
Ο τύπος είναι γκαγκά, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι λέει και ψέματα.
Να πω κι ένα άλλο για τους λόγους ύπαρξης του FMX.
Δεν ψωνίζουν όλοι όσο γκάζι μπορούν με τα λεφτά τους. Πολλοί ψωνίζουν απλά ό,τι τους γυαλίζει και καλά κάνουν
.
Εδώ βλέπεις να δίνουν 9.000+ για το multi 620 , με 60 σκάρτα ψωράλογα και ρίχνουν κι έναν σκασμό λεφτά για εξατμίσεις κλπ. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν TDM, Hornet 900,955 sprint RS, Daytona 650 και άλλα ων ούκ έστιν αριθμός (που δεν σπάνε κιόλας). Αφού γουστάρουν την εκκεντρική εμφάνιση του multi , καλά κάνουν και το αγοράζουν.
Μάθαμε όλοι τα ducati και τα βγάζουμε και σκάρτα.
Εδω άλλοι πανε και αγοράζουν kawasaki και εσένα σε πειράζουν τα multi ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Εδω άλλοι πανε και αγοράζουν kawasaki και εσένα σε πειράζουν τα multi ? πεστα ρε φιλε γιατι γινομαι κακος
mats8282
10/01/2008, 17:09
Εδω άλλοι πανε και αγοράζουν kawasaki και εσένα σε πειράζουν τα multi ?
Καλυτερα να σου βγει το καρτερ παρα το ονομα....
red_monster
11/01/2008, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Καλυτερα να σου βγει το καρτερ παρα το ονομα....
Kαλύτερα να ξέρεις από πρώτο χέρι παρά να ακούς ιστορίες 3ων.
mats8282
11/01/2008, 09:41
Kαλύτερα να ξέρεις από πρώτο χέρι παρά να ακούς ιστορίες 3ων.
Δεν αναιρει το παραπανω.
veletzas
15/01/2008, 20:46
διαβαζω το θεμα αυτο αρκετο καιρο να δω που θα καταληξει...
θα τραβηξω τα βυζια μου στο τελος
:smokin:
υπαρχει καποιο αλλο μοτο που να εχει 650cc k 5.550 καινουργιο?να γιατι το παιρνει ο κοσμος!
οπως επαιρνε την δεκαετια τον 90'ς τα χτ, ελεος δηλαδη γιατι το κουραζετε με τα αυτονοητα
τωρα το αν στριβει η δεν στιβει ειναι αλλο καπελο κ τι περναει κ τι οχι
οσον αφορα τους φιλους ktmακιδες που γενικα παρεξηγουνται πολυ ευκολα,
ΝΑΙ τα κτμ σας γινανε μοδα ναι τα περνουν κουλοι κ πανε για καφε κ το καλοκαιρι για μπανιο στη ν.μακρη κ το θεωρουν μεγαλη βολτα, τι να κανουμε ετσι ειναι κ καλα κανουν στην τελικη αφου αυτο θελουν να κανουν τα παιδια,
αλλα ελεος με αυτο το lobby της κτμ "ολοι στριβουν" "ολοι εχουν χερια"
ισα ρε:wave2:
notakos600
15/01/2008, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
υπαρχει καποιο αλλο μοτο που να εχει 650cc k 5.550 καινουργιο?να γιατι το παιρνει ο κοσμος!
οπως επαιρνε την δεκαετια τον 90'ς τα χτ, ελεος δηλαδη γιατι το κουραζετε με τα αυτονοητα
ΝΑΙ τα κτμ σας γινανε μοδα ναι τα περνουν κουλοι κ πανε για καφε κ το καλοκαιρι για μπανιο στη ν.μακρη κ το θεωρουν μεγαλη βολτα, τι να κανουμε ετσι ειναι κ καλα κανουν στην τελικη αφου αυτο θελουν να κανουν τα παιδια,
ισα ρε:wave2:
Πέστα χρυσόστομε, να αγιάσει ο στόμας σου :lol: :lol: :lol:
ΚΤΜ και ιστορίες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
ισα ρε:wave2: πωλειται ψυγειου νερου και ζαντες για στησιμο μοταρτ!πληροφοριες στο μαγαζι "ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ" (του μαστρομητσου του τσαγκαρη)!ωχ??συγνωμη δεν ειναι εδω οι αγγελειες??λαθος!!χιλια συγνωμη
Πέστα χρυσόστομε, να αγιάσει ο στόμας σου :lol: :lol: :lol:
ΚΤΜ και ιστορίες.
τουλαχιστον τα ΚΤΜ σου δινουν την ευκαιρεια να μαθεις να στριβεις και να γινεις χερας
nikos force
16/01/2008, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τουλαχιστον τα ΚΤΜ σου δινουν την ευκαιρεια να μαθεις να στριβεις και να γινεις χερας AMA EISAI XERAS ...eisai... den tha se kanei to ktm...
veletzas
16/01/2008, 11:46
πωλειται ψυγειου νερου και ζαντες για στησιμο μοταρτ!πληροφοριες στο μαγαζι "ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ" (του μαστρομητσου του τσαγκαρη)!ωχ??συγνωμη δεν ειναι εδω οι αγγελειες??λαθος!!χιλια συγνωμη
μεγαλε σου ειπε κανεις οτι θελω motard? η οτι εχω fmx, την γνωμη μου ειπα για το lobby των κτμ, αν θες απαντησε κ ασε την ειρωνεια
τουλαχιστον τα ΚΤΜ σου δινουν την ευκαιρεια να μαθεις να στριβεις και να γινεις χερας,
πριν αρχισουν δηλαδη τα ktm να πουλανε @@@μιοντας σε αυτη τη χωρα, υπηρχαν μονο κουλαδια
το to cr/f h to yz/f το κχ/f δεν σου δινει την ευκαιρια μοτο της σειρας ειναι
κοβω το μοτο μου φετες οτι οι μισοι ktmαδες που υπερασπιζονται με ζηλο την μοτο τους ειχαν χτ πιο πριν
μουφα ειναι το fmx μαζι σας, δεν υπαρχει αλλο μοτο στα 650 με 5500 ευρο καινουργιο τι να κανουμε τωρα
SUZUKAKIAΣ
03/02/2008, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
μιλαμε χανει καραβια ο τυπος :rotflmao:
η honda του εχει κανει πλυση εγκεφαλου με τη μαλαπερδα που του πουλησε :lol:
HONDA???
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??
:confused: :confused: :confused: :confused:
ΜΑΡΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΛΕΕΙ?????
ktm640lc4
05/02/2008, 09:32
Aπο ξεθαυτηκε αυτο το ποστ;;;;;;
τωρα που το ξαναδιαβασα μαλ****ια εκανα και το εστησα...........
τεσπα.....
:)
Aπο ξεθαυτηκε αυτο το ποστ;;;;;;
τωρα που το ξαναδιαβασα μαλ****ια εκανα και το εστησα...........
τεσπα.....
:) edit by MikeG Σεμνά!!:winka:
anamenomeni h nikh ths ktm sth kontritsa,alla to fmx ama eixe to moter toy xr650 tha eixei trelathei stis pwlhseis to fmx,alla to ebgalan me moter apo dominator.
Vourkoufales
23/02/2008, 01:27
λοιπόν λοιπόν! :D
έτσι για το σπάμ!
Το FMX είναι μία αντικειμενικά καλή μοτοσικλέτα. Είναι ελαφριά, διασκεδαστική, εύκολη, εύχρηστη, στρίβει ωραία, έχει όμως ένα “πρόβλημα”. Δεν έχει γκάζι.
Τέτοιου είδους προβλήματα όμως έχουν πάντα τη λύση τους!
Το FMX 650 είναι η πρόταση της Honda στον χώρο των motard και supermoto, την οποία περίμεναν όλοι εδώ και χρόνια με ανυπομονησία.
Γι’ αυτό και την αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό πέρυσι, όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της. Παρά τις προσδοκίες, η "επίσημη" πρόταση της Honda στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο των μονοκύλινδρων 650 δεν ήταν κάποιο αγριεμένο XR με τον κτηνώδη κινητήρα του, αλλά ένα μικροκαμωμένο fun bike, με τον παλαίμαχο κινητήρα του Dominator. Όσο αξιόπιστος και ελαστικός είναι ο παλιός καλός αυτός κινητήρας, δεν παύει να δείχνει την ηλικία του, κυρίως στην μέγιστη απόδοση και την απουσία υδρόψυξης, η οποία είναι και αυτή που βάζει το όριο.
Η ειρωνεία είναι ότι το FMX, αν εξαιρέσεις την "μικρή" αυτή λεπτομέρεια, είναι μία ελαφριά, ευέλικτη και με αξιοπρεπείς αναρτήσεις μοτοσικλέτα, η οποία με μερικά άλογα παραπάνω θα απειλούσε στα ίσα τον δυνατότερο ανταγωνισμό, ειδικά το best seller XT660X που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του. Ακόμη και τα πιο extreme ΚΤΜ θα ένιωθαν άβολα απέναντι του, καθώς έχει πάνω του την βαριά σφραγίδα της γιαπωνέζικης καταγωγής.
Όμως το πρόβλημα της χαμηλής ιπποδύναμης παραμένει, αλλά εδώ στο Boost έχουμε πάντα λύσεις για τέτοιου είδους προβλήματα!
Ο Παναγιώτης Θεοχάρης από την Κόρινθο έκανε αυτό που δεν έκανε η Honda, ανέβασε την ιπποδύναμη του FMX κατά 13 ολόκληρους ίππους στον τροχό και μάλιστα τηρώντας τις προδιαγραφές θορύβου και καυσαερίων της Euro2!
Ο γνωστός από την εμπλοκή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Super Motard μηχανικός, εστίασε την προσοχή του στο σύστημα της εξάτμισης του FMX, χο οποίο θεώρησε ότι είναι πολύ κλειστό. Έτσι, σχεδίασε μία δική του εξάτμιση, πάντα με δύο τελικά, τα οποία όμως δεν έχουν τους τριοδικούς καταλύτες των standard. To σύνολο της εξάτμισης αποτελείται από οχτώ τμήματα (3 τμήματα λαιμού + 1 τελικό σε κάθε πλευρά), έτσι ώστε σε περίπτωση πτώσης η επισκευή να είναι φθηνότερη, αφού δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί ολόκληρη η εξάτμιση.
Την κατασκευή ανέλαβε η γερμανική SR-Racing, η οποία έφτιαξε ένα κομψοτέχνημα από ανοξείδωτο ατσάλι, σαφώς ελαφρύτερο από το stock, αλλά δεν ξέρουμε πόσο, αφού ο Παναγιώτης μέσα στις σκοτούρες του... ξέχασε να το ζυγίσει. Άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός του. Σκοπός του ήταν να φτιάξει το "πολιτικό" FMX όπως θα έπρεπε να είναι, δηλαδή δυνατότερο, αλλά χωρίς να αλλάξει ο φιλικός του χαρακτήρας. Έτσι, η εξάτμιση του πήρε πιστοποίηση από την γερμανική DEKRA, βγάζοντας μόλις 87db/2.875rpm. Αν επιμένετε ότι ένα motard πρέπει να εισπράττει μαγκουριές κάθε φορά που περνά έξω από οίκο ευγηρίας, τότε μπορείτε να βγάλετε τις τάπες, αλλά το μόνο που θα κερδίσετε είναι ντεσιμπέλ, όχι ίππους. Σύμφωνα με τον μηχανικό, αν βγουν οι τάπες από τους σιγαστήρες, ο κινητήρας μάλλον χάνει σε απόδοση.
Η θεωρία αποδείχθηκε αληθινή, καθώς το FMX πήρε 6,2 hp μόνο με την εξάτμιση, χωρίς καμία επέμβαση στην τροφοδοσία. Εξαιρετική βελτίωση για μία bolt-on προσθήκη και όποιος είναι τελειομανής, μπορεί να αλλάξει κύριο ζιγκλέρ και φίλτρο αέρα και να κερδίσει άλλους δύο ίππους και μάλιστα με πιο γραμμική απόδοση.
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ TOY FMX όμως δεν έμεινε μόνο στην εξάτμιση. Το έμβολο αλλάχτηκε με ένα σφυρήλατο της JE, το οποίο έχει μεγαλύτερη συμπίεση στο 11:1 (από 8,3:1 του νορμάλ). Επίσης είναι κατά 70 γραμμάρια ελαφρύτερο, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευστροφία. Ο κύλινδρος έμεινε απείραχτος.
Στη συνέχεια ο εκκεντροφόρος του FMX πετάχτηκε στα σκουπίδια και πήρε την θέση του ένας μεταποιημένος από Dominator, που είναι καλύτερης ποιότητας και επιτρέπει την αλλαγή του προφίλ. Ο νέος εκκεντροφόρος έχει μεγαλύτερο βύθισμα βαλβίδων και διάρκεια ανοίγματος σε σχέση με τον standard του FMX, αλλά έχει δεχθεί επιπλέον μετατροπή στον αποσυμπιεστή. Η υπόλοιπη κεφαλή είναι normal, κάνοντας την συνολική μετατροπή εντελώς bolt-on και πλήρως αναστρέψιμη.
Ο ιδιοκτήτης που πιάνουν τα χέρια του, μπορεί να κάνει μόνος του στο γκαράζ την όλη μετατροπή, αγοράζοντας μόνο τα εξαρτήματα, αλλά και στην περίπτωση που επιστρατευτεί μηχανικός, το κόστος είναι σαφώς μικρότερο από ότι θα ήταν στην περίπτωση που χρειαζόταν οποιαδήποτε μηχανουργική κατεργασία.
Από εκεί και πέρα το μόνο που μένει, είναι η αλλαγή των δύο ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ (main και slow) και του φίλτρου αέρα με κάποιο πιο ελεύθερο. Η απόδοση του FMX πηδάει στους 47 ίππους και μάλιστα με πολύ φυσιολογικό και οδηγήσιμο τρόπο.
Η ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ είναι άμεση, σχεδόν ακαριαία και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το νορμάλ. Το πρώην ασθενικό FMX αλλάζει πρόσωπο, όντας πλέον αντικειμενικά δυνατό, επιταχύνοντας άμεσα και δυνατά κάθε στιγμή που θα επιτάξει το γκάζι. Οι σούζες είναι τώρα υπόθεση του γκαζιού με πρώτη και αρκεί λίγο συμπλέκτης για να σηκωθεί πανεύκολα ο εμπρός τροχός στον αέρα με δευτέρα στο κιβώτιο. Η ευστροφία είναι χαρακτηριστική, το ίδιο και η γραμμικότητα. Μόνο προς το άνω όριο των στροφών ο κινητήρας δείχνει να πλησιάζει στο όριο της ισχύος του, καθώς όπως φαίνεται και από το δυναμοδιάγραμμα, η μέγιστη ισχύς βρίσκεται αρκετά χαμηλότερα (6.300rpm) από το άνω όριο των στροφών (7.500rpm- στροφόμετρο δεν έχει το FMX). Ο Π. Θεοχάρης ήθελε η μοτοσικλέτα να διατηρήσει τα καθημερινά -διασκεδαστικά της χαρακτηριστικά και μία μέγιστη ισχύς που αποδίδεται με τρελό στροφάρισμα δεν ήταν ακριβώς στα σχέδια του.
Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο κινητήρας δεν έχασε τίποτα από την φιλική του, καθημερινή λειτουργία. Το χαρακτηριστικό σκορτσάρισμα των μονοκύλινδρων στις πολύ χαμηλές στροφές, εδώ εμφανίζεται στην περιοχή του ρελαντί και όχι ενοχλητικά, ενώ το FMX επιταχύνει από εκεί άμεσα και αδιαμαρτύρητα. Επιπλέον, ο κινητήρας παίρνει μπρος με την πρώτη μιζιά όταν είναι ζεστός και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που είναι κρύος, με μοναδική διαφορά ότι τότε θα χρειαστεί να βοηθήσει και το τσοκ.
ΕΝΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για τα 13 άλογα του FMX βρίσκεται στα 1.800?, χωρίς την εργασία τοποθέτησης. Από αυτά, τα 1.000? αφορούν την εξάτμιση. To project βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των δοκιμών, για αυτό και ο Π. Θεοχάρης (τηλ. 27410 85944) δεν έχει καθορίσει ακόμη το τελικό κόστος. Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω, δίνεται και επιλογή με καρμπιρατέρ Mikuni TM40 που βελτιώνει την απόκριση στο γκάζι και έχει καλύτερη απόκριση στις ψηλές στροφές. Έτσι εξαλείφεται το μικρό μειονέκτημα κοντά στο άνω όριο περιστροφής και αρχίζουν πλέον να τρέμουν ακόμη και τα ΚΤΜ!
περισότερα εδώ (http://www.theoharis.gr/viewtopic.php?id=13) προσοχή το λίνκ περιέχει και δυναμομέτριση! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τώρα όλο μαζί στ ανέκδοτα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
τηρώντας τις προδιαγραφές θορύβου και καυσαερίων της Euro2 ... με δύο τελικά, τα οποία όμως δεν έχουν τους τριοδικούς καταλύτες
βαλτε ενα 100αρικακι να υποστιριξετε τις παπατζες σας!!
ο δουκας μου ειναι ετοιμος ανα πασα ωρα και στιγμη ...κοτες χονταιοι...σαλιαριδες!!!!!
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ GLX AMA TO KANEIΣ MOTARD??FMX!!!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smokin:
sakisvolos
23/02/2008, 15:27
βαλτε ενα 100αρικακι να υποστιριξετε τις παπατζες σας!!
ο δουκας μου ειναι ετοιμος ανα πασα ωρα και στιγμη ...κοτες χονταιοι...σαλιαριδες!!!!!
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ GLX AMA TO KANEIΣ MOTARD??FMX!!!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smokin:
Με τον δούκα θα τους κοντράρεις όσους τσιμπήσουν? :confused: :confused:
Αν έρθουν πολλοί μαζί να τους πας έναν έναν? Θα έχεις και κινητό συνεργείο μαζί σου
και πολλές μπιέλες και πολλά ρουλεμάν στροφάλου μαζί σου?:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Με τον δούκα θα τους κοντράρεις όσους τσιμπήσουν? :confused: :confused:
Αν έρθουν πολλοί μαζί να τους πας έναν έναν? Θα έχεις και κινητό συνεργείο μαζί σου
και πολλές μπιέλες και πολλά ρουλεμάν στροφάλου μαζί σου?:confused: :confused:
δικιο εχεις..ο παρθενωνας τοσα χρονια κ δεν επαθε τιποτα, ο κινητηρας του fmx γιατι να παθει?
:rotflmao: :lol: :rotflmao: