View Full Version : Θεσσαλονίκη- Παρέλαση
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Λυπάμαι όλους έσάς πού έχετε μέσα σας ζωή καί σκύβετε γιά ένα κομμάτγι ψωμί
τό κεφάλι....!!
ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....!!
Ότι καί νά κάνετε,σήμερα έπιτέλους ό λαός βγήκε στό δρόμο καί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
εσυ πήρες χαμπαρι οτι ο "ξεσηκωμος" και οι "επαναστατες" ειναι πολλοι απο τους "ριγμενους" πελατες (πελατακια) του ΠΑΣΟΚ?
ο αλλος που εριξε μπουκετο στα ΤΡΙΚΑΛΑ ηταν ΑΝΕΡΓΟΣ λεει της νεολαιας του ΠΑΣΟΚ .... !
ειναι σα να λεμε τα χαλασαν οι ληστες στη μοιρασια και ο τους εδωσε στην αστυνομια αυτος με το μικρο μεριδιο (και τωρα ζηταει και αμοιβη )
οσο για τους ηρωες αφηστε τους για τα βιβλια γιατι τωρα πρεπει να σωθουμε μονοι μας...
δεν προκειται να καβαλησει το αλογο ο μαρμαρωμενος βασιλιας... ουτε να πουλησουν οι παπαδες τα χρυσα καντηλια και μανουαλια για να ξελασπωσουν την χωρα...
το εχω ξαναπει... ο Berlusconi ειναι ψιλικατζης μπροστα στη δικη μας μαφια....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εσυ πήρες χαμπαρι οτι ο "ξεσηκωμος" και οι "επαναστατες" ειναι πολλοι απο τους "ριγμενους" πελατες (πελατακια) του ΠΑΣΟΚ?
ο αλλος που εριξε μπουκετο στα ΤΡΙΚΑΛΑ ηταν ΑΝΕΡΓΟΣ λεει της νεολαιας του ΠΑΣΟΚ .... !
ειναι σα να λεμε τα χαλασαν οι ληστες στη μοιρασια και ο τους εδωσε στην αστυνομια αυτος με το μικρο μεριδιο (και τωρα ζηταει και αμοιβη )
οσο για τους ηρωες αφηστε τους για τα βιβλια γιατι τωρα πρεπει να σωθουμε μονοι μας...
δεν προκειται να καβαλησει το αλογο ο μαρμαρωμενος βασιλιας... ουτε να πουλησουν οι παπαδες τα χρυσα καντηλια και μανουαλια για να ξελασπωσουν την χωρα...
το εχω ξαναπει... ο Berlusconi ειναι ψιλικατζης μπροστα στη δικη μας μαφια....
OTAN ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..........
Καί όχι νά τό διαβάζεις σάν διήγημα τού Παπαδιαμάντη.
Ένα άπό τά πράμματα πού έθιξα ήταν άκριβώς αύτό.
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ............ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ...!!
Τό ότι αύτή τή στιγμή έχουμε τά κομματόσκυλα νά δαγκώνουν
τό χέρι πού τούς έριξε τά κόκκαλα ήταν άναπόφευκτο, ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....!!
Τό Κράμερ έναντίον Κράμερ θά παιχτεί στίς αίθουσες καί πάλι
μετά άπό πολλά χρόνια.
Αύτοί πού έστησαν αύτό τό δήθεν σοσιαλιστικό κίνημα,
αύτοί θά τό διαλύσουν έπειδή τελείωσαν τά κόκκαλα...!!
ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....!!
Καί όχι δεξιοί έναντίον άριστερών,Δεητζήδες έναντίον συνταξιούχων πού έχουν
τή φιάλη όξυγόνου,λεωφοριατζήδες έναντίον έργαζόμενων πού βιάζονται νά πάνε στή
δουλειά,μαθητές καί γονείς έναντίον δασκάλων κ.λ.π.....
Όσο γιά τόν όγδοντάχρονο καί πλέον πιά
ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ.............έχει περάσει στήν ίστορία
μέ όλη του τή στάση σάν ΗΡΩΑΣ.....!!
Άπλά είναι άκόμα στή ζωή...!!
Θές έπειδή τό θέλει ή μοίρα,θές άπό τύχη,θές έπειδή
ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ διότι δέν διέθετε
τήν κουλτούρα ένός ΛΑΜΠΡΑΚΗ....!!!
ΔΙΟΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΚΑΘΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ.
Ύπήρξε σέ όλη του τή ζωή ένας άπλοικός λαικός άνθρωπος,
χωρίς ήγετικές ίκανότητες,χωρίς διάθεση νά καπελώσει κανέναν.
Ένας άπλός άγωνιστής τής άριστεράς
πού είχε όδηγό του πρώτα τήν Έλλάδα καί τούς Έλληνες,
καί όχι τό κόμμα μέ τό δρεπάνι πού έγινε άφορμή
ένός Έθνικού διχασμού όπου άδερφός σκότωνε τόν άδερφό,
πού δέ ζήλεψε καμμία καρέκλα.
Άν όποιαδήποτε στιγμή αύτή ή μαφία πού άνέφερες τόν θεωρούσε
έπικίνδυνο,θά είχε τήν τύχη τού ΛΑΜΠΡΑΚΗ καί τού ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ...!!!
Ίσως καί κάποιων άλλων πού δέ θά τούς μάθουμε ποτέ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Nα πας να περιφρουρησεις της παρελαση τοτε ... ξερεις οπως το ΠΑ.ΜΕ. περιφρουρει την Βουλη ...
ο Terens τα ειπε πολυ σωστα ξαναδιαβασε τα , οχι ολο Ριζοσπαστη :wave2:
υγ . Καλα μιλαμε οτι το ΚΚΕ δεν επιθυμει την ΕΝΩΣΗ ολης της αριστερας πρεπει να ειναι πιο προδωτικο κι απο το να ανηκει καποιος στην ΔΑΠ ρε πστ μου ...
Οξω ρε ...
σπανια γραφω σε τετοια θερντς γιατι θελουν πολυ κουβεντα και δεν γινετε απο εδω...
παρακατω... δεν νομιζω πως μπορεις να με κρινεις ετσι απλα απο δυο κουβεντες
και φυσικα δεν αρνουμε τις αποψεις μου και τα πιστευω μου
γιατι και τα λαθη του κκε βλεπω και τα λεω
και φυσικα ο τερενς πολυ καλα τα λεει (και οχι μονο τωρα) αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα διαφωνισω σε καποια πραγματα... ή ακομα καλυτερα δεν θα κανω εναν αντιλογο...
τελος το ποιος περιφρουρει και τι ειναι αλλη ιστορια...:wave2: :wave2:
Eπειδή δεν θέλω να γράφω κατεβατά ......... θα σας τα πω με ένα τραγουδι !!!
Όποιος θέλει θα καταλάβει ......
Καρντάσι .... :winka:
http://www.youtube.com/watch?v=rTyfgAwomJk&feature=related
ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΩ ....
Πώς να σωπάσω μέσα μου
την ομορφιά του κόσμου;
Ο ουρανός δικός μου
η θάλασσα στα μέτρα μου
Πώς να με κάνουν να τον δω
τον ήλιο μ'άλλα μάτια;
Στα ηλιοσκαλοπάτια
Μ' έμαθε η μάνα μου να ζω...
Στου βούρκου μέσα τα νερά
ποια γλώσσα μου μιλάνε
αυτοί που μου ζητάνε
να χαμηλώσω τα φτερά
BELZEBOYLIS
30/10/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε τι κάνει μια παρέλαση (ή η ματαίωσή της...) :look:
φαντάσου και να ήταν και πιο ζεστή η μέρα... :lol: :wave2:
28η οκτωβριου 2011.
αλλη μια μερα αργιας οπως γνωριζουνε οι σαλλονικεις και αφοτου ξυπνησαν και ειδαν οτι εχουν μια ηλιολουστη μερα μπροστα τους,βαλαν τα καλα τους (οπως επιτασει το πρωτοκολο) και χαΛΛαρα κατεβηκαν παραλια για καφε.
και ξαφνικα,τροχονομοι διευθετουν την κινηση και δεν μπορει ο κοσμος να φτασει στην παραλια!!!!
τα παιρνει ο κοσμος στη κρανα γιατι ''ποιος πουστης θα με κανει εμενα να χασω τη φραπεδαρα με θεα τον θερμαικο???!!!''
παρατανε αυτοκινητα οπου βρουν και ενα μεγαλο πληθος κατευθυνεται με εχθρικες διαθεσεις προς την παραλια πεζη.
ε...ματαιωθηκε η παρελαση,ανοιξε η παραλια και πηγε επιτελους ο κοσμος να τιμησει την αργια της 28ης οκτωβρη συζητωντας οι γριες πως διωξανε τον παπουλια απο την εξεδρα,οι δεν πληρωνω οτι δεν θα πληρωσουνε ποτε ουτε την κουφαλα τον νεκροθαφτη,οι ''αναρχικοι'' γυρισαν στην καμαρα για να ετοιμασουνε τις μολοτωφ για την επανασταση που θα γινοτανε το βραδυ αλλα οι πληροφοριες τους ηταν λανθασμενες τελικα και τις φυλανε για αλλη φαση (χασανε και τον φραπε),οι παμετζηδες ειναι ακομα στη βουλη με το οπλο παρα παρα ποδα και οι ακροδεξιοι φυγανε για τα καναλια (τον φραπε τον ηπιανε στο δρομο) για να διαμαρτυρηθουνε που δεν ειδαν να παρελαυνουν απο μπροστα τους οι λοκατζηδες.
τελικα ρε πουστη, σε αυτη τη πολη ολα για μια φραπα γινοντε!!!
:lol: :lol:
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.........ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ..!!
Άλλά αύτοί νομίζουν ότι βρέχει.....
http://www.youtube.com/watch?v=-z61a07PwXI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=turK71KMKss&feature=related
Γειά σου σύντεκνε....
blackrose
30/10/2011, 13:44
28-10-2011 Η πιο ομορφη παρελαση που εχω δει εως τωρα,χιλια ευχαριστω στους πολιτες αυτης της χωρας που πλημμυρισαν τις πολις τους και επραξαν τα δεοντα.
χιλια ευχαριστω στον γλεζο και τον καθε γλεζο που πολεμησε και πολεμαει ακομα για την ελευθερια και την ανεξαρτησια της πατριδας του.
χιλια ευχαριστω σε ολους τους νεκρους μας που πολεμησαν για τον ιδιο λογο.
εχω ομως και καποιες ερωτησεις που μεχρι σημερα δεν μου εχουν απαντηθει.
1) τι γιορταζουμε στις 28-10- '40;(την εισοδο μας στον πολεμο και οχι την απελευθερωση γιατι;)
2) γιατι ο καθε τυχαρπαστος πολιτικαντης την ημερα αυτη στο συνταγμα εχει στραμενα τα νοτα του στον αγνωστο;
3) οι νεκροι της πινδου γιατι δεν εχουν επιστρεψει,απο τοτε μεχρι σημερα στης οικογενειες τους;
:ZZZ:
imitrelos
30/10/2011, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
28-10-2011 Η πιο ομορφη παρελαση που εχω δει εως τωρα,χιλια ευχαριστω στους πολιτες αυτης της χωρας που πλημμυρισαν τις πολις τους και επραξαν τα δεοντα.
χιλια ευχαριστω στον γλεζο και τον καθε γλεζο που πολεμησε και πολεμαει ακομα για την ελευθερια και την ανεξαρτησια της πατριδας του.
χιλια ευχαριστω σε ολους τους νεκρους μας που πολεμησαν για τον ιδιο λογο.
εχω ομως και καποιες ερωτησεις που μεχρι σημερα δεν μου εχουν απαντηθει.
1) τι γιορταζουμε στις 28-10- '40;(την εισοδο μας στον πολεμο και οχι την απελευθερωση γιατι;)
2) γιατι ο καθε τυχαρπαστος πολιτικαντης την ημερα αυτη στο συνταγμα εχει στραμενα τα νοτα του στον αγνωστο;
3) οι νεκροι της πινδου γιατι δεν εχουν επιστρεψει,απο τοτε μεχρι σημερα στης οικογενειες τους;
:ZZZ:
Πόσο δίκιο έχεις.......... αλλά σσσστ μήν τα λές θα ξυπνήσει κανένας .....
ξέρω από τίς κουβέντες που έχουμε κάνει ότι έχεις καταλάβει τι γίνεται και μπράβο σου
Ελενα από το 3.50 του βίντεο για πάρτη σου και σε όσους ξυπνήσανε .....
http://www.youtube.com/watch?v=6ADsz8huaJk&feature=related
«Ενώ θα μπορούσα να τα έχω όλα για να μην έχω τίποτα, αποφάσισα να μην έχω τίποτα για να τα έχω όλα» .....:wave2: :wave2: :beer: :beer:
Allst@rf
30/10/2011, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
28η οκτωβριου 2011.
αλλη μια μερα αργιας οπως γνωριζουνε οι σαλλονικεις και αφοτου ξυπνησαν και ειδαν οτι εχουν μια ηλιολουστη μερα μπροστα τους,βαλαν τα καλα τους (οπως επιτασει το πρωτοκολο) και χαΛΛαρα κατεβηκαν παραλια για καφε.
και ξαφνικα,τροχονομοι διευθετουν την κινηση και δεν μπορει ο κοσμος να φτασει στην παραλια!!!!
τα παιρνει ο κοσμος στη κρανα γιατι ''ποιος πουστης θα με κανει εμενα να χασω τη φραπεδαρα με θεα τον θερμαικο???!!!''
παρατανε αυτοκινητα οπου βρουν και ενα μεγαλο πληθος κατευθυνεται με εχθρικες διαθεσεις προς την παραλια πεζη.
ε...ματαιωθηκε η παρελαση,ανοιξε η παραλια και πηγε επιτελους ο κοσμος να τιμησει την αργια της 28ης οκτωβρη συζητωντας οι γριες πως διωξανε τον παπουλια απο την εξεδρα,οι δεν πληρωνω οτι δεν θα πληρωσουνε ποτε ουτε την κουφαλα τον νεκροθαφτη,οι ''αναρχικοι'' γυρισαν στην καμαρα για να ετοιμασουνε τις μολοτωφ για την επανασταση που θα γινοτανε το βραδυ αλλα οι πληροφοριες τους ηταν λανθασμενες τελικα και τις φυλανε για αλλη φαση (χασανε και τον φραπε),οι παμετζηδες ειναι ακομα στη βουλη με το οπλο παρα παρα ποδα και οι ακροδεξιοι φυγανε για τα καναλια (τον φραπε τον ηπιανε στο δρομο) για να διαμαρτυρηθουνε που δεν ειδαν να παρελαυνουν απο μπροστα τους οι λοκατζηδες.
τελικα ρε πουστη, σε αυτη τη πολη ολα για μια φραπα γινοντε!!!
:lol: :lol:
ΕΤ go home!
:alien:
:lol:
Μπραβο ρε τουμπανα!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lR0DzwHl5Jo#!
http://www.youtube.com/watch?v=DTdU0MlEpBY
για να εξηγουμαι: σταθειτε σε οτι ειπε ο Κίσσινγκερ και στο ωραιο τραγουδι.
χεσμενους εχω ακροαριστερους ακροδεξιους μπαχαλακηδες και καθε λογης γυμνοσαλιαγκες.
εγω ειμαι με τους πολλους, τους απλους κωπηλατες της γαλερας μια ζωη..
Δε θα κάτσω να αναλύσω αν και πόσο αιδοιοπετσέτα είναι ο Κίσσινγκερ, αλλά αυτό το κόμπλέξ ανωτερότητας συνδυασμένο με σύνδρομο καταδίωξης που διακατέχει κάποιους βλάπτει.
http://www.pare-dose.net/?p=3159
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_49_17/04/2008_266821
Ο περισσότερος κόσμος μας έχει γραμμένους όσο και οποιαδήποτε άλλη χώρα του μεγέθους και της ισχύος μας, ή τουλάχιστον μας είχε μέχρι που γίναμε το παγκόσμιο οικονομικό παράδειγμα προς αποφυγήν (το γιατί δε θα το συζητήσω εδώ).
Ποιος τον χέζει τον Κίσσινγκερ, τους Αμερικανούς φονιάδες των λαών, τα διεθνή συμφέροντα, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Σιωνισμό και τους Μασώνους μαζεμένους. Δε μπορούν να μας κάνουν τη μισή ζημιά από αυτοί που καταφέρνουμε μόνοι μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Δε θα κάτσω να αναλύσω αν και πόσο αιδοιοπετσέτα είναι ο Κίσσινγκερ, αλλά αυτό το κόμπλέξ ανωτερότητας συνδυασμένο με σύνδρομο καταδίωξης που διακατέχει κάποιους βλάπτει.
http://www.pare-dose.net/?p=3159
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_49_17/04/2008_266821
Ο περισσότερος κόσμος μας έχει γραμμένους όσο και οποιαδήποτε άλλη χώρα του μεγέθους και της ισχύος μας, ή τουλάχιστον μας είχε μέχρι που γίναμε το παγκόσμιο οικονομικό παράδειγμα προς αποφυγήν (το γιατί δε θα το συζητήσω εδώ).
Ποιος τον χέζει τον Κίσσινγκερ, τους Αμερικανούς φονιάδες των λαών, τα διεθνή συμφέροντα, τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, το Σιωνισμό και τους Μασώνους μαζεμένους. Δε μπορούν να μας κάνουν τη μισή ζημιά από αυτοί που καταφέρνουμε μόνοι μας.
το οτι γεωστρατηγικα ημασταν και ειμαστε σε μια θεση που δυσκολα θα μας αφησουν σε χλωρο κλαρι δεν σου λεει κατι ε?
το οτι δειχνει να ειμαστε αυτη τη στιγμη το πεδιο πειραματισμων για την πολιτικοικονομικη πορεια της Ε.Ε κτλ και πρεπει να υπαρχει ο δαιμονοποιημενος τεμπελης απατεωνας Ελληνας για να εξηγει η Γερμανιδα ο Γαλλος κτλ στον δικο τους εργατη γτ δεν παιρνει αυξηση?
ναι ειμαστε απαραδεκτοι σε πολλα αλλα επειδη δεν ξεραμε δεν ψαξαμε δεν ειδαμε νωριτερα. αλλα εμεις ημασταν η ουρα και το ψαρι απο το κεφαλι βρωμισε.
εχουμε μπερδεψει τον Γλέζο με τον ΓΚλέτσο....
Εχετλαίος
31/10/2011, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
...ειμαστε αυτη τη στιγμη το πεδιο πειραματισμων για την πολιτικοικονομικη πορεια της Ε.Ε ...
...άσε που δύσκολα στον πλανήτη θα τρυπήσεις για πετρέλαιο και αέριο σε τόσο σεισμογενή περιοχή. Κάπως πρέπει να φτάσουμε στο know how, έτσι;
Πεδίο ολιστικών πειραματισμών η περιοχούλα "μας", όντως...
:sad:
Amplified
31/10/2011, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τό Κράμερ έναντίον Κράμερ θά παιχτεί στίς αίθουσες καί πάλι
μετά άπό πολλά χρόνια.
Αυτό δεν το έπιασα. Please do explain.
menelaos46
31/10/2011, 09:51
εχουμε μπερδεψει τον Γλέζο με τον ΓΚλέτσο....
Μικρό το κακό, και οι δύο αγωνιστές είναι....:bigcry: :rotflmao:
LsKostas
31/10/2011, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μικρό το κακό, και οι δύο αγωνιστές είναι....:bigcry: :rotflmao:
Ξερουμε οτι εσυ θεωρεις αγωνιστη τον Παττακό αλλά αυτο είναι μια άλλη ιστορία ετσι κυριε οργανο...??? :wave2:
menelaos46
31/10/2011, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ξερουμε οτι εσυ θεωρεις αγωνιστη τον Παττακό αλλά αυτο είναι μια άλλη ιστορία ετσι κυριε οργανο...??? :wave2:
Για τον Γκλέτσο ήταν το ειρωνικό....
Αλήθεια πότε θα σταματήσεις να είσαι ρατσιστής ??? Αυτό που δήθεν πολεμάς???
Gandalf dr685sm
31/10/2011, 11:11
μια εξήγηση μόνο εδώ..
1) τι γιορταζουμε στις 28-10- '40;(την εισοδο μας στον πολεμο και οχι την απελευθερωση γιατι
Θεωρήθηκε να εορτάζεται το ΟΧΙ ώς προτιμότερη επαίτειος, παρά η απελευθέρωση του 1945 που συνοδεύτηκε απο τον αιματηρό εμφύλιο της χώρας. Δεν θα έλεγα οτι είναι και λάθος.... ειδικά αν θυμηθούμε πως το ΟΧΙ ήταν άνευ κομμάτων , πεποιθήσεων και πιστεύω του καθενός ατομικά. Χώρια που ακολούθησε μια εποποϊία στα βουνά της Ηπείρου που χρήζει μνείας...
χαλαρωστε με τις προσβολες.
LsKostas :nono:
το οτι γεωστρατηγικα ημασταν και ειμαστε σε μια θεση που δυσκολα θα μας αφησουν σε χλωρο κλαρι δεν σου λεει κατι ε?Πρώτον, το κέντρο του σύμπαντος δεν περνάει από τον Όλυμπο,ξεκολλήστε. Δεύτερον, ακόμα κι αν η θέση μας είναι τόσο σημαντική ( γιατί; ), η σύνδεση που κάνεις ότι εξαιτίας της δε μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί είναι αυθαίρετη. Επαναλαμβάνω το σχόλιο περί κόμπλέξ ανωτερότητας και συνδρόμου καταδίωξης.
το οτι δειχνει να ειμαστε αυτη τη στιγμη το πεδιο πειραματισμων για την πολιτικοικονομικη πορεια της Ε.Ε κτλΠεδίο πειραματισμών είμαστε γιατί όχι μόνο καταστρέψαμε κομμάτια της δομής του κράτους και της οικονομίας, αλλά και γιατί εδώ και δύο χρόνια τα καμάρια μας στη βουλή πάνε από τη μία μ@λακία στην άλλη χωρίς να αλλάζουν τα κακώς κείμενα. Δεν αποφάσισαν ξαφνικά οι Γερμανοί ότι αντί να μας πουλάνε όπλα, συστήματα ασφαλείας και καγιέν θα ήταν καλύτερα να μας κάνουν το χάμστερ της ΕΕ και να βγάλουν συμπεράσματα από το αν θα επιζήσουμε ή όχι.
και πρεπει να υπαρχει ο δαιμονοποιημενος τεμπελης απατεωνας ΕλληναςΟ δαιμονοποιημένος Έλληνας υπάρχει γιατί υπάρχουν/υπήρχαν όντως αρκετοί ώστε με μία ισοπεδωτική γενίκευση να μας πάρει όλους η μπάλα. Πώς είναι οι Αλβανοί κλέφτες, οι Γερμανοί Ναζί και οι ταρίφες @ρχίδια χωρίς περαιτέρω ανάλυση - κάπως έτσι. Εύκολο ε;
για να εξηγει η Γερμανιδα ο Γαλλος κτλ στον δικο τους εργατη γτ δεν παιρνει αυξηση?Δε βλέπω την αναγκαιότητα να εξαθλιωθούμε εμείς όταν στην ΕΕ υπάρχουν χώρες από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Οι Γερμανοί αυτή την καραμέλα χρησιμοποιούσαν ήδη και μάλιστα με επιτυχία. Μπορούμε να το αναλύσουμε, αλλά αυτά τα σενάρια που βγάζετε εκ των υστέρων είναι υπεραπλουστευτικά. Για την ανισοκατανομή του πλούτου και το πού πάμε κοινωνικά σαν Ευρώπη μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα το οποίο από μόνο του μπορεί να γίνει σεντόνι-παπλωματοθήκη King Size.
ναι ειμαστε απαραδεκτοι σε πολλα αλλα επειδη δεν ξεραμε δεν ψαξαμε δεν ειδαμε νωριτερα. αλλα εμεις ημασταν η ουρα και το ψαρι απο το κεφαλι βρωμισε. Σα λαός ψηφίζουμε συνήθως τον Παπατζή που θα μας τάξει τα περισσότερα και θα μας βολέψει καλύτερα. Αν διαλέγουμε εμείς το κεφάλι με τέτοια σταθερότητα, δε φταίει μόνο αυτό που βρώμισε. Όταν κάποιοι τόλμησαν να μας προειδοποιήσουν ή να κάνουν αλλαγές τους στείλαμε στο πολιτικό πυρ το εξώτερον. Εκτός αυτού δε δέχομαι το "δεν ήξερα-δε γνώριζα" σα δικαιολογία. Όλοι το ψιλοξέραμε τι γίνεται αλλά όσο είχαμε κι εμείς τη βολή μας δε μίλαγε κανείς.
Περίληψη κατεβατού: Κόφτε τις κλάψες για όλους τους κακούς που θέλουν να μας καταστρέψουν και κοιτάξτε πρώτα τη μ@λακία που μας δέρνει. Πρώτα φτιάχνουμε τον εαυτό μας και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Αυτό δεν το έπιασα. Please do explain.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ....................
Έπειδή δέν ήταν όλα άγγελικά πλασμένα σέ αύτόν τόν τόπο ήρθε ή ώρα πού
θά δείς όλους αύτούς πού έφαγαν τό ξεροκόμματο πού λέγαμε καί θίγονται
αύτή τή στιγμή διότι στήριξαν τή ζωή τους στό νά γλύψουν ένα κοκκαλάκι
μέσα άπό βρώμικους κομματικούς μηχανισμούς ,νά μένουν ξεκρέμαστοι....
Αύτοί λοιπόν πού πουλήθηκαν , ΝΤΕΜΕΚ γιά τήν πράσινη ίδέα,καί μασούσαν
άλλος λίγο ,άλλος περισσότερο, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ,
θά τούς δείς πρώτους σάν γενίτσαρους πλέον νά στρέφονται έναντίον
αύτού πού σταματάει πλέον νά τούς ταίζει....!!
Ήδη έχουμε τά πρώτα δείγματα ,έπιθέσεις ΠΡΑΣΙΝΩΝ έναντίον τών ΠΡΑΣΙΝΩΝ
ΒΟΛΕΥΤΩΝ καί όχι βουλευτών...!!
Δέ μιλάμε γιά τίς ΔΕΚΟ όπου θά γίνει τής πουτάνας....!!
ΤΗΕ PARTY IS OVER.....!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΖ ΠΡΩΤΟΙ....!!!
Γιαυτό καί βλέπεις σήμερα τό φαινόμενο νά προσπαθεί κάποιος νά κρατηθεί
στήν έξουσία μέ λιγότερο πιά άπό 15% σέ όλες τίς δημοσκοπήσεις....!!!
Καί ή γελοία δικαιολογία γιά τόν ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ....??
Ότι δήθεν ψηφίστηκε νομοσχέδιο πού τροποποιεί τό νόμο τού συντάγματος
σύμφωνα μέ τόν όποίον ......................
ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ
ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....!!
Έστω ότι τό έκανε αύτό ό μάγκας ό Άνδρέας τό 89 νομίζω.
ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ...??
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ....??
ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.....??
ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.....??
Βγήκε ό λαός στούς δρόμους...??
Τούς έδιωξε άπό παντού...??
Ήταν 100-200 άτομα πού μάς είπαν όλοι οί γελοίοι..??
Μιά μικρή μειοψηφία είναι Πρόεδρε Παπούλια...??
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ....???
Άπό τήν Πέμπτη πάρτε έλικόπτερο άλά Άρζεντίνα καί έξαφανιστείτε...!!
Πρώτον, το κέντρο του σύμπαντος δεν περνάει από τον Όλυμπο,ξεκολλήστε. Δεύτερον, ακόμα κι αν η θέση μας είναι τόσο σημαντική ( γιατί; ), η σύνδεση που κάνεις ότι εξαιτίας της δε μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί είναι αυθαίρετη. Επαναλαμβάνω το σχόλιο περί κόμπλέξ ανωτερότητας και συνδρόμου καταδίωξης. Πεδίο πειραματισμών είμαστε γιατί όχι μόνο καταστρέψαμε κομμάτια της δομής του κράτους και της οικονομίας, αλλά και γιατί εδώ και δύο χρόνια τα καμάρια μας στη βουλή πάνε από τη μία μ@λακία στην άλλη χωρίς να αλλάζουν τα κακώς κείμενα. Δεν αποφάσισαν ξαφνικά οι Γερμανοί ότι αντί να μας πουλάνε όπλα, συστήματα ασφαλείας και καγιέν θα ήταν καλύτερα να μας κάνουν το χάμστερ της ΕΕ και να βγάλουν συμπεράσματα από το αν θα επιζήσουμε ή όχι.
Ο δαιμονοποιημένος Έλληνας υπάρχει γιατί υπάρχουν/υπήρχαν όντως αρκετοί ώστε με μία ισοπεδωτική γενίκευση να μας πάρει όλους η μπάλα. Πώς είναι οι Αλβανοί κλέφτες, οι Γερμανοί Ναζί και οι ταρίφες @ρχίδια χωρίς περαιτέρω ανάλυση - κάπως έτσι. Εύκολο ε;Δε βλέπω την αναγκαιότητα να εξαθλιωθούμε εμείς όταν στην ΕΕ υπάρχουν χώρες από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Οι Γερμανοί αυτή την καραμέλα χρησιμοποιούσαν ήδη και μάλιστα με επιτυχία. Μπορούμε να το αναλύσουμε, αλλά αυτά τα σενάρια που βγάζετε εκ των υστέρων είναι υπεραπλουστευτικά. Για την ανισοκατανομή του πλούτου και το πού πάμε κοινωνικά σαν Ευρώπη μπορούμε να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα το οποίο από μόνο του μπορεί να γίνει σεντόνι-παπλωματοθήκη King Size. Σα λαός ψηφίζουμε συνήθως τον Παπατζή που θα μας τάξει τα περισσότερα και θα μας βολέψει καλύτερα. Αν διαλέγουμε εμείς το κεφάλι με τέτοια σταθερότητα, δε φταίει μόνο αυτό που βρώμισε. Όταν κάποιοι τόλμησαν να μας προειδοποιήσουν ή να κάνουν αλλαγές τους στείλαμε στο πολιτικό πυρ το εξώτερον. Εκτός αυτού δε δέχομαι το "δεν ήξερα-δε γνώριζα" σα δικαιολογία. Όλοι το ψιλοξέραμε τι γίνεται αλλά όσο είχαμε κι εμείς τη βολή μας δε μίλαγε κανείς.
Περίληψη κατεβατού: Κόφτε τις κλάψες για όλους τους κακούς που θέλουν να μας καταστρέψουν και κοιτάξτε πρώτα τη μ@λακία που μας δέρνει. Πρώτα φτιάχνουμε τον εαυτό μας και μετά τα χώνουμε στους άλλους.
αν εσενα σε δερνει η μ@λ@κια κανε της μυνηση :wave2:
κατα τα αλλα δεν βλεπω να λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα περι και δικη μας ευθυνης. αγνοεις επιδεικτικα την νεωτερη ελληνικη ιστορια και τη συμμετοχη σε αυτη των ξενων δυναμεων.
τελος παντων επειδη εχω τα νευρα μου σημερα, και επειδη μεν συμφωνω με πολλα απο οσα γραφεις αλλα διαφωνω στο οτι πιανεις μονοδιαστατα το θεμα και στο πως τα γραφεις δεν γραφω αλλο.
δεν εχει και νοημα.
αν εσενα σε δερνει η μ@λ@κια κανε της μυνηση :wave2:
κατα τα αλλα δεν βλεπω να λες κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα περι και δικη μας ευθυνης. αγνοεις επιδεικτικα την νεωτερη ελληνικη ιστορια και τη συμμετοχη σε αυτη των ξενων δυναμεων.
τελος παντων επειδη εχω τα νευρα μου σημερα, και επειδη μεν συμφωνω με πολλα απο οσα γραφεις αλλα διαφωνω στο οτι πιανεις μονοδιαστατα το θεμα και στο πως τα γραφεις δεν γραφω αλλο.
δεν εχει και νοημα. Παρά το ότι συμφωνούμε σε κάποια πράγματα, η προσέγγισή μας διαφέρει πολύ. Εγώ δίνω πολύ λιγότερη σημασία στο τι κάνουν οι "ξένες δυνάμεις" με την Ελλάδα, διότι θεωρώ ότι η εξασθένηση της αυτοκυριαρχίας μας σήμερα είναι σχεδόν ολοκληρωτικά συνέπεια των δικών μας πράξεων. Τα υπόλοιπα περί κακών ξένων δυνάμεων τα ακούω λίγο βερεσέ, γι'αυτό και φόρτωσα όταν είδα το σχόλιο για τον Κίσσινγκερ. Αυτόν περιμέναμε να μας γ@μήσει...
Αν έχεις τα νεύρα σου μόνο σήμερα είσαι καλός... Αυτές οι συζητήσεις θέλουν προσωπική αντιπαράθεση, μπύρες και ενίοτε κανένα μπινελίκι να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα αν συζητάς με φίλους. Στο φόρουμ προτιμώ να διαβάζω όλα τα ρεστόρινγκ των κερατάδων που με κάνουν και ζηλεύω.
Αυτές οι συζητήσεις θέλουν προσωπική αντιπαράθεση, μπύρες και ενίοτε κανένα μπινελίκι να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα αν συζητάς με φίλους. .
αυτο κραταω σαν αποτελεσμα της συζητησης. αυτο ειναι και το νοημα που δεν πρεπει να ξεχναμε ακομα και αν διαφωνουμε ολοι μας εδω μεσα η εκει εξω :beer:
αυτο κραταω σαν αποτελεσμα της συζητησης. αυτο ειναι και το νοημα που δεν πρεπει να ξεχναμε ακομα και αν διαφωνουμε ολοι μας εδω μεσα η εκει εξω :beer:
το λεγε μια ψυχη που εχει να γραψει χρονια εδω μεσα.
ολα για τις μπυρες γινονται!!!
ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ................ ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ
Άπό μέσα πέφτει τό κάστρο πλέον..........Ή Βάσω ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,μόλις τόν έστειλε.....!!
ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
αληθεια ψεματα
:confused:
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=37600&type=1&kata=0
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
αληθεια ψεματα
:confused:
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=37600&type=1&kata=0
Μη φοβού....
http://www.youtube.com/watch?v=MlFnpxn9oTk&feature=related