PDA

View Full Version : Μπυροκαφεδοκατάναξη σήμερα

Tigas
02/09/2005, 11:15
Όποιος δέν έχει κάτι καλύτερο να κάνει σήμερα, μπορούμε να πάμε για καφεδάκι ή μπυρίτσες στην περιοχή των Νοτίων Προαστείων.

Λοιπόν ραντεβού θα έλεγα το γνώστο σημείο της καντίνας στην Βούτα ακριβώς εμπρός απο την αντιπροσωπεία της OPEL και ώρα 9-9.15

OI STANTAR ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
SCBR1000RR
IDI (ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΕΡΒΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ)
maintenance( ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ)

idi
02/09/2005, 11:16
χαχαχαχαχ δημοκρατης!!!

οκ κατα 99% θα ερθω

Tigas
02/09/2005, 11:18
Καλό είναι να έρθουν και όσοι πάνε αύριο στον POKERMON να συνεννοηθούμε που θα συναντηθούμε μια και πολλόι δεν ξέρετε που είναι.

gcrook
02/09/2005, 11:41
Μαλιστα.
Απο καφε σε καφε και φτου και απο την αρχη.
Τι να κανω.
...Θα ερθω:D

maintenance
02/09/2005, 12:42
AΠΕΙΛΕΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ, ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΥΣΗ ΚΡΑΣΟΠΟΣΙΑΣ........:p

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΝ ..................... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥΡΝΟ-ΠΟΥΡΝΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ),..................., ΛΕΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.............................

:smokin:

Tigas
02/09/2005, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
AΠΕΙΛΕΣ ΟΧΙ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ, ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΥΣΗ ΚΡΑΣΟΠΟΣΙΑΣ........:p

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΝ ..................... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΩΣ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΟΥΡΝΟ-ΠΟΥΡΝΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ (ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ),..................., ΛΕΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.............................

:smokin:

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΙΓΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ:a9: :a30:

bonepeeler
02/09/2005, 13:00
Μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ που θα πάτε;

:D

maintenance
02/09/2005, 13:01
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΛΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ!

ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ....:mad:

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ, ALL DAY ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

:a13:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.............ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΥΡΟΚΑΦΕΔΕΣ.........ΓΑΜΤΤΤΤΤ

:a018: :a018:

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ....
:a55:

:mad: :mad: :mad:

katsai
02/09/2005, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Όποιος δέν έχει κάτι καλύτερο να κάνει σήμερα, μπορούμε να πάμε για καφεδάκι ή μπυρίτσες στην περιοχή των Νοτίων Προαστείων.

Λοιπόν ραντεβού θα έλεγα το γνώστο σημείο της καντίνας στην Βούτα ακριβώς εμπρός απο την αντιπροσωπεία της OPEL και ώρα 9-9.15

OI STANTAR ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
SCBR1000RR
IDI (ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΕΡΒΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ)
maintenance( ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ)

ποτε θα προλαβω να πλυνω το μηχανακι?
σταυρο αν θυμηθεις φερε και το σπρεϋ για την αλυσιδα.
9 λοιπον στην βουτα

Tropeas
02/09/2005, 17:51
και εγώ μέσα....:D