PDA

View Full Version : "Τράπεζα", η μεγαλύτερη μαφία..

menos
01/11/2011, 14:10
"Επειδή, ρίζα όλων των κακών είναι η φιλαργυρία.." Α' Τιμόθεον 6:10

Κατάφερα (επιτέλους) να βρώ δουλειά (μερικής απασχόλησης) ως Δάσκαλος αγγλικών σε ένα φροντιστήριο. (Μιλάμε πάντα για Σλοβακία).
Όταν ρώτησα για τον τρόπο πληρωμής, μου ανέφεραν πως γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπέζης και θα πρέπει να τους δώσω εναν αριθμό κατάθεσης.

Πήγα λοιπόν (ο κεχαριτωμένος) να ανοίξω έναν νέο λογαριασμό σε τράπεζα για να τοποθετώ τις εισπράξεις της δουλειάς μου... και κάπου εκεί άρχισε το γλέντι..

Σε κάθε τράπεζα σου "προσφέρουν" μια πιστωτική κάρτα για τις αγορές σου απο καταστήματα, η για να βγάζεις χρήματα απο το μηχάνημα.. και άμεσο μήνυμα στο κινητό για οποιαδήποτε συναλλαγή έχει γίνει στον τραπεζικό σου λογαριασμό.. ως εδω καλά..

Έλα όμως που την κάρτα την πάρεις δεν την πάρεις, όπως και το μήνυμα στο κινητό, θα αφαιρούνται 5€ (4.99) απο τον λογαριασμό σου μηνιαίως και με τσαμπουκά..!
Άρα, ποσοστό απο τις ώρες εργασίας μου θα ανήκει στην Τράπεζα, θέλοντας η μη..

Στην τελική (για να μην το κουράζω) για να έχεις δουλειά την σήμερον ημέρα, πρέπει να έχεις λογαριασμό Τραπέζης, ειδάλως θα κάτσεις... ξέρετε πού..

Όλοι φυσικά γνωρίζουμε πως πλέον όλα (η έστω σε μεγαλύτερο ποσοστό) στην Γή κινούνται μέσω τραπέζης.. κάτι που τους έχει δώσει τον "αέρα" να εκμεταλλευτούν σε μικρό βαθμό (μέχρι στιγμής) τις εργατοώρες του πληθυσμού...

Μαγκιά..?

T.R.E
02/11/2011, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Μαγκιά..?

:nono:

Νταβατζηλίκι.

Εχετλαίος
02/11/2011, 06:07

"Τράπεζες; Ούτ' απόξω μην περνάς! " Παπαδάκης Νικόλαος

byron
02/11/2011, 10:08
Έλα όμως που την κάρτα την πάρεις δεν την πάρεις, όπως και το μήνυμα στο κινητό, θα αφαιρούνται 5€ (4.99) απο τον λογαριασμό σου μηνιαίως και με τσαμπουκά..!
Άρα, ποσοστό απο τις ώρες εργασίας μου θα ανήκει στην Τράπεζα, θέλοντας η μη..

Δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει στην Σλοβακία, αλλά λίγο αυθαίρετο μου φαίνεται να σε χρεώνουν 5€ το μήνα για να έχεις cash card. Στην Ελλάδα είναι σίγουρα δωρεάν, εκτός και εννοείς όντως πιστωτική κάρτα -δηλαδή σου έχουν εγκρίνει και όριο αγορών- και όχι χρεωστική, οπότε σου χρεώνουν τη συνδρομή της κάρτας μ΄αυτόν τον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τους ρωτήσεις από που προκύπτει αυτή η "αναγκαστική" παροχή. Δεν νομίζω οι Σλοβάκοι να δίνουν έτσι χαλαρά 5€ το μήνα. Κάποιο παράθυρο αποφυγής θα υπάρχει.

Cpt. Haddock
02/11/2011, 10:09
Ελα με τις κωλοτραπεζες λεμε :smokin:

TROOPER
02/11/2011, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εχετλαίος
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει στην Σλοβακία, αλλά λίγο αυθαίρετο μου φαίνεται να σε χρεώνουν 5€ το μήνα για να έχεις cash card. Στην Ελλάδα είναι σίγουρα δωρεάν, εκτός και εννοείς όντως πιστωτική κάρτα -δηλαδή σου έχουν εγκρίνει και όριο αγορών- και όχι χρεωστική, οπότε σου χρεώνουν τη συνδρομή της κάρτας μ΄αυτόν τον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τους ρωτήσεις από που προκύπτει αυτή η "αναγκαστική" παροχή. Δεν νομίζω οι Σλοβάκοι να δίνουν έτσι χαλαρά 5€ το μήνα. Κάποιο παράθυρο αποφυγής θα υπάρχει.

Η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα χρεώνει ένα ποσόν για ετήσια διατήρηση χρεωστικής (που φυσικά είναι και αναλήψεων κτλ)
Αυτό πάλι;
:confused:

ggs

βρε ουστ...:smokin:

nikos_abel
02/11/2011, 10:24

Μίλησε κι ο ταβερνιάρης ... :rotflmao:

menos
02/11/2011, 10:31

Σε ΚΑΘΕ τράπεζα χρεώνουν δυστυχώς... βρήκα μόνο μια γερμανική (Volksbank) που χρεώνει 4€.
Απο την στιγμή που είσαι εργαζόμενος, πληρώνεσαι μέσω τραπέζης, μόνο οι μαθητές μέχρι την ηλικία των 26 ετών δεν πληρώνουν...
Στην Γερμανία ισχύει το ίδιο αλλά με μικρότερο ποσό (νομίζω 2€).

Απο που προκύπτει αυτή η "αναγκαστική" παροχή, δεν έχω ιδέα.. ακόμη και αν το ψάξω, δεν θα αλλάξει κάτι.. "παραθυράκια" δεν παίζουν εδώ.. και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε μια χώρα που ο μηνιαίος μισθός είναι 520€..

Μάλιστα η πιο γνωστή τράπεζα εδώ (Tatra Bank) σου μειώνει την μηνιαία συνδρομή στα 2.5€ εφόσον κάνεις 10 αγορές μηνιαίως με την κάρτα...

Στην τελική... πρέπει να πληρώνω 60€ ετησίως στην τράπεζα, για να πληρώνομαι απο την εργασία μου...

cityfly
02/11/2011, 10:40
άλλα κόλπα, στην Αγγλία αν δεν είσαι τουλάχιστον 3 χρόνια στη χώρα ή ανοίγεις απλό λογαριασμό (σε όσες το επιτρέπουν) που η κάρτα σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ΑΤΜ, κάτι που για Αγγλία δεν είναι και τόσο πρακτικό είτε πληρώνεις 7-8 λίρες το μήνα για το λεγόμενο passport account για να έχεις κάρτα τύπου visa debit

Εχετλαίος
02/11/2011, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
άλλα κόλπα, στην Αγγλία αν δεν είσαι τουλάχιστον 3 χρόνια στη χώρα ή ανοίγεις απλό λογαριασμό (σε όσες το επιτρέπουν) που η κάρτα σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ΑΤΜ, κάτι που για Αγγλία δεν είναι και τόσο πρακτικό είτε πληρώνεις 7-8 λίρες το μήνα για το λεγόμενο passport account για να έχεις κάρτα τύπου visa debit

Εγώ ήμουν 3 ώρες στη χώρα και άνοιξα κανονικά στην Barclays λογαριασμό και αμέσως μου έκδοσαν και πιστωτική (πιστωτική, όχι απλά χρεωστική).

hidefnick
02/11/2011, 10:57
Αμερικανιές.... (http://www.reuters.com/article/2011/11/01/us-bankofamerica-debit-idUSTRE7A04E120111101) :wave2:

dmf
02/11/2011, 11:09
Και εδώ γίνεται σε κάποιες τράπεζες (βλέπε millenium), σου βγάζουν από μόνοι τους και την κάρτα ανάληψης, και πιστωτική. Αλλά επειδή ο λογαριασμός είναι μισθοδοσίας, είναι χωρίς συνδρομή. Έχει μόνο κάποια έξοδα διαχείρησης λογαριασμού (μόνο ΑΝ την χρησιμοποιήσεις) κάπου 0,6€ κάθε φορά που βγαίνει το statement.

nikos_abel
02/11/2011, 11:25
η κάρτα σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ΑΤΜ,

cash point βρε αστοιχείωτε!!!:rotflmao:

byron
02/11/2011, 11:41
Μάλιστα η πιο γνωστή τράπεζα εδώ (Tatra Bank) σου μειώνει την μηνιαία συνδρομή στα 2.5€ εφόσον κάνεις 10 αγορές μηνιαίως με την κάρτα...

Αγορές μέσω πιστωτικής ή μέσω της χρεωστικής κάρτας? Για πιστωτική λογικό μου φαίνεται, αν και μεγάλο το νούμερο αγορών που πρέπει να κάνεις.

Για χρεωστική κάρτα μου φαίνεται μαλακία. Δηλαδή αν έχεις μικρό ποσό μέσα στον λογαριασμό τι κάνουν? Σου παίρνουν τη κάρτα πίσω ή σε βγάζουν χρεωστικό ?

cityfly
02/11/2011, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ ήμουν 3 ώρες στη χώρα και άνοιξα κανονικά στην Barclays λογαριασμό και αμέσως μου έκδοσαν και πιστωτική (πιστωτική, όχι απλά χρεωστική).

πότε;

μια παράκαμψη για αυτο πάντως είναι να έχεις λογαριασμό σε ίδια τράπεζα σε άλλη χώρα, κάτι τράπεζες τύπου hsbc αν έχεις λογαριασμό αλλού βγάζεις και εκεί

menos
02/11/2011, 12:00
Σου παίρνουν τη κάρτα πίσω ή σε βγάζουν χρεωστικό ?
Σου βγάζουν χρεωστικό... :sick:

cityfly
02/11/2011, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
cash point βρε αστοιχείωτε!!!:rotflmao:

:p

το σουρεάλ με τα cash point είναι ότι υπάρχουν κάποια που σε χρεώνουν μέχρι και 3-4 λίρες για κάθε ανάληψη ενώ όλα τα cash point των τραπεζών είναι εντελώς τζάμπα και βλέπεις κάποιες φορές το ένα από το άλλο να απέχουν 1-2 τετράγωνα μόνο, κι όμως υπάρχουν, άρα κάποιος τα χρησιμοποιεί

μάλλον πατάνε στους μεθυσμένους άγγλους που δεν παίρνουν χαμπάρι από πού σηκώνουν :p

Εχετλαίος
02/11/2011, 12:09
πότε;

5ετία (συγνώμη):blush:

nikos_abel
02/11/2011, 12:12
:p

το σουρεάλ με τα cash point είναι ότι υπάρχουν κάποια που σε χρεώνουν μέχρι και 3-4 λίρες για κάθε ανάληψη ενώ όλα τα cash point των τραπεζών είναι εντελώς τζάμπα και βλέπεις κάποιες φορές το ένα από το άλλο να απέχουν 1-2 τετράγωνα μόνο, κι όμως υπάρχουν, άρα κάποιος τα χρησιμοποιεί

μάλλον πατάνε στους μεθυσμένους άγγλους που δεν παίρνουν χαμπάρι από πού σηκώνουν :p

Καλά, με τη μετατροπή που έτρωγα εγώ από το ευρώ και τα
έξοδα που χρέωνε η δικιά μου, δε πήρα χαμπάρι τέτοια πράγματα, πλήρωνα ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ:D

fantacid
02/11/2011, 12:51
οπως καταλαβαινετε ολες οι τραπεζες εχουν τον τροπο τους να σε .....κανουν πελατη (με τη κακη εννοια!)

παλιοτερα μια τετοια ειχε χρεωσει 180€ εξοδα λογιασμου 6μηνου!!!!!
:a31:

menos
07/11/2011, 14:08
μιλώντας για την μεγαλύτερη μαφία, σας παραθέτω το παρακάτω...τυχαίο..??

"..Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί κατέληξαν σε συμφωνία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση που είχαν ενώπιον του Προέδρου της.....
Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια το βράδυ της Κυριακής.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου, πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ..."

Πηγή: http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/11/blog-post_5565.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

BlackAdder
07/11/2011, 14:34
Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο όνομα του Λουκά Παπαδήμου, πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Τον ξέρεις το Παπαδήμου ή απλά διάβασες τη λέξη Τράπεζα;

Στην τελική ποιόν θέλεις να βάλουν; Τον Λαζόπουλο;

antonis_fr4-4
07/11/2011, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Τον ξέρεις το Παπαδήμου ή απλά διάβασες τη λέξη Τράπεζα;

Στην τελική ποιόν θέλεις να βάλουν; Τον Λαζόπουλο;

και ποιος ειναι δλδ ο παπαδημου?τον ψηφισε κανεις?δλδ 2 ατομα αμφιβολου εφυιας αποφασιζουν και διαταζουν?να εκαναν εκλογες

σαν πολυ χουντα να εχει πεσει

cityfly
07/11/2011, 15:37
μακάρι να ήταν ο παπαδήμος υπουργός οικονομικών αντί για τον παπακωνσταντίνου τότε που πάλι παιζόταν το όνομά του αλλά δεν. τώρα αν αρχίσουν να υποσκάπτουν τα κόμματα όπως τότε επί ζολώτα όποιος και να είναι πρωθυπουργός δεν θα έχει και μεγάλη σημασία.

Cpt. Haddock
07/11/2011, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
και ποιος ειναι δλδ ο παπαδημου?[...]

:cry: :cry: :cry:

antonis_fr4-4
07/11/2011, 16:16
:cry: :cry: :cry:

ειρωνικα το λεω μπαγλαμα

Cpt. Haddock
07/11/2011, 17:26
Το "μπαγλαμά" ειρωνικά το λές :wacko:

nikos_abel
07/11/2011, 17:42
Το "μπαγλαμά" ειρωνικά το λές :wacko:

Θα περιμένω ποιος από τους δυο θα κάνει τη τζιβιτζιλού.....

antonis_fr4-4
07/11/2011, 17:45
επειδη ξερω τι προκειται να γινει το ληγω εδω και ο νοων νοητω

Cpt. Haddock
07/11/2011, 17:48
Πετάμε μια κουβέντα και μετά την κάνουμε....

:smokin:

Και μετά μας φταίει ο "ΠαπαδήμΟΥ" :smokin:

antonis_fr4-4
07/11/2011, 17:51
σε τρωει αλλα δεν θα σου κανω την χαρη.βρες αλλου

Cpt. Haddock
07/11/2011, 17:54
Ναι, ναι... :smokin:

Τεσπα, ας δούμε τι κουμάσι ειναι κι αυτός ο "ΠαπαδήμΟΥ", που ξεφυτρωσε απο το πουθενα... :smokin:

AUFGEBRACHT
07/11/2011, 20:49
Ναι, ναι... :smokin:

Τεσπα, ας δούμε τι κουμάσι ειναι κι αυτός ο "ΠαπαδήμΟΥ", που ξεφυτρωσε απο το πουθενα... :smokin:

Κύπριος όπως λέγανε κάτι γνωστοί μου σήμερα...Το λέει και τ' όνομά του, Παπαδήμου :lol: :lol: :lol: Ρε τί να τους λέω δεν είναι Κύπριος, εκεί αυτοί, το ακούσαμε που το έλεγαν στην τηλεόραση, δεν είναι Έλληνας.

nikos_abel
07/11/2011, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Κύπριος όπως λέγανε κάτι γνωστοί μου σήμερα...Το λέει και τ' όνομά του, Παπαδήμου :lol: :lol: :lol: Ρε τί να τους λέω δεν είναι Κύπριος, εκεί αυτοί, το ακούσαμε που το έλεγαν στην τηλεόραση, δεν είναι Έλληνας.

Αφού το είπε η τηλεόραση εσύ θα κάνεις λάθος, δε μπορεί:wave2:

Bowleno
09/11/2011, 08:26
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ και όποιος ξέρει ας μου πει πως να κινηθώ:

Έχω ένα ανοικτο δάνειο με όριο τα 2.000 ευρώ και στον τελευταίο λογαριασμό που μου έστειλαν είδα ότι μου έχουν χρεώσει 80 ολόκληρα ευρούλια ως, λέει, έξοδα διαχειρίσεως!!! :hypnotize

εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό μην πω αυθαίρετο.

ξέρει κανείς τι να κάνω;

nikos_abel
09/11/2011, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak

ξέρει κανείς τι να κάνω;

(ένας γνωστός μου που είναι στις ένοπλες, όταν τους είπαν να ετοιμάζονται να φυλάξουν τις τράπεζες μου είπε πως η
γενική αντίδραση τους ήταν ότι όταν θα είναι στη "σκοπιά" θα τους λύνονται τα κορδόνια, θα βλέπουν αεροπλάνα, θα σκοντάφτουν στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια κλπ...)

Cpt. Haddock
09/11/2011, 08:33
ξέρει κανείς τι να κάνω;

Να διαβασεις τη σύμβαση που υπέγραψες :wave2:

iosif
09/11/2011, 08:39
μακάρι να ήταν ο παπαδήμος υπουργός οικονομικών αντί για τον παπακωνσταντίνου τότε που πάλι παιζόταν το όνομά του αλλά δεν. τώρα αν αρχίσουν να υποσκάπτουν τα κόμματα όπως τότε επί ζολώτα όποιος και να είναι πρωθυπουργός δεν θα έχει και μεγάλη σημασία.

και τι σημασια εχει εαν ηταν ο παπαδημος?

ο υπ. οικ (υπ. συντονισμου παλια) εφαρμοζει μια πολιτικη. απο κει ξεκιναμε. τι πολιτικη εχουμε. απλα ο παπαδημος -ο οποιος δεν ειναι σιγουρο οτι συμφωνουσε με την πολιτικητης εκτ, ειναι πιο κοντα στον σημερινο προεδρο τον ντραγκι- δεν μπορουσε -γιατι δεν ηθελε να παρει τα μετρα

ο παπα/νου δεν ειναι βλακας ή ασχετος. υπαλληλος ειναι

Cpt. Haddock
09/11/2011, 08:41
Ιωσηφ, μαλλον για αλλο θρεντ πήγαινες :lol:

Bowleno
09/11/2011, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
(ένας γνωστός μου που είναι στις ένοπλες, όταν τους είπαν να ετοιμάζονται να φυλάξουν τις τράπεζες μου είπε πως η
γενική αντίδραση τους ήταν ότι όταν θα είναι στη "σκοπιά" θα τους λύνονται τα κορδόνια, θα βλέπουν αεροπλάνα, θα σκοντάφτουν στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια κλπ...)

Ωραίος! αλλά τι σχέση έχει με το θέμα μου αυτό; :hypnotize :p

iosif
09/11/2011, 08:52
oxi bre

απλα καποιος πριν εγραψε περι παπαδημου

αλλα οντως ειναι στο ασχετο /σχετικο με ασφαλιστικες

ακουστε τωρα και ενα αλλο ασχετο: παω να κανω ασφαλεια ιχ τουτο. κοιταζοντας το ασφαλιστρο βλεπεω και χρεωση 1,97 €" ασφαλεια για πυρκαια σε οικιακες ηλεκτρικες συσκευες"!!!

ρωταω γουατ ις δις? ακπληκτος ο ασφαλιστης παιρνει τηλ. και του λενε "ετσι κανουμε στην βασικη ασφαλεια, ειναι χρησιμο εχει 20.000 ευρω εαν καει το στερεωφονικο στο σπιτι πχ" μα σε ασφαλιστηριο αυτοκινητου ξαναρωταω. "ναι αλλα εχει καλη καλυψη"

εν κατακλειδι: η καλυψη οντως εχει αξια 20.000 για 1,97 αλλα ποιος το ειδε? ουτε ο σφαλιστης τοχε προσεξει χρονια τωρα! και λεω εγω: χρεωνουν 1,97 επι ποσες χιλιαδες ασφαλιστηρια ποσα χιλιαρικα καθαρο κερδος ακοπα -διοτι κανεις φανταζομαι δεν θα το εχει παρει χαμπαρι

nikos_abel
09/11/2011, 09:03
Ωραίος! αλλά τι σχέση έχει με το θέμα μου αυτό; :hypnotize :p

(ότι όταν πας να της βάλεις φωτιά, δεν θα σε σταματήσουν) :wave2:

Κατά τα άλλα ότι είπε ο Πάκτεν

byron
09/11/2011, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
εν κατακλειδι: η καλυψη οντως εχει αξια 20.000 για 1,97 αλλα ποιος το ειδε? ουτε ο σφαλιστης τοχε προσεξει χρονια τωρα! και λεω εγω: χρεωνουν 1,97 επι ποσες χιλιαδες ασφαλιστηρια ποσα χιλιαρικα καθαρο κερδος ακοπα -διοτι κανεις φανταζομαι δεν θα το εχει παρει χαμπαρι

Κάνε μπουρλότο το στερεοφωνικό και πάρτα πίσω. :lol:

spyrakos35
13/11/2011, 05:44
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ και όποιος ξέρει ας μου πει πως να κινηθώ:

Έχω ένα ανοικτο δάνειο με όριο τα 2.000 ευρώ και στον τελευταίο λογαριασμό που μου έστειλαν είδα ότι μου έχουν χρεώσει 80 ολόκληρα ευρούλια ως, λέει, έξοδα διαχειρίσεως!!! :hypnotize

εμένα μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό μην πω αυθαίρετο.

ξέρει κανείς τι να κάνω;

θα πας στην ΕΚΠΟΙΖΩ να σου δώσουν δείγμα μίας επιστολής προς την Τράπεζα να την στείλεις και θα στα γυρίσουν.....

natlan74
21/11/2011, 16:06
Εγω μαγκες πρι 3 χρονια κανω αιτηση για στεγαστικο στην αγροτικη.
με περνει τηλ ο εκτιμητης και μου αναγγελει τα ευχαριστα, εγκριθικε μου λεει το δανειο σου.
ΟΜΩΣ αν ερθεις αμεσως θα παρεις το 80% του ποσου πυ ζητησες, δηλαδη οχι 70000
αλλα 56000.ΑΝ περιμενεισ 20 μερες θα τα παρεις ολα
Και εγω ο μαλακας ππεριμενω 15 μερες και ταυτοχρονα παραγγελνω μπετα σιδερα και τα συναφη.
ΕΛΑ ομως που σε 15 μερες παω στην τραπεζα και ο υπαληλος ουτε που να με ακουσει.Απλα τα χαρτια τησ αιτησης περιμεναν σε ενα συρταρι την εγκριση που δεν ειχε ερθει ποτε.
Και μου σκανε το παραμυθι οτι δεν μπορει να εγκριθει το δανειο αν δεν βαλω και δευτερη υποθικη.
Ετσι βρεθικα να χρωσταω και να εχω υποθικευσει 2 ακινιτα αξιας 150000 για δανει 70000.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΙΑΣΤΙΚΑ ΚΩΤΣΟΣ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: