PDA

View Full Version : ποιο καλο παιδί.....βορειων προαστίων.... προτίθεται να με βοηθήσει??

Σελίδες : 1 [2]

vaska
04/11/2011, 17:42
Μιας και θέσατε το θέμα

Ατζελα Δ. 1 (http://www.youtube.com/watch?v=oP04aWWCDeQ)

Ατζελα Δ. 2 (http://www.youtube.com/watch?v=-eDSzL0774Q)

:wave2: :wave2: :wave2:

SoulGR
04/11/2011, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μιας και θέσατε το θέμα

Ατζελα Δ. 1 (http://www.youtube.com/watch?v=oP04aWWCDeQ)

Ατζελα Δ. 2 (http://www.youtube.com/watch?v=-eDSzL0774Q)

:wave2: :wave2: :wave2: :confused:

camen
04/11/2011, 19:04
ΜΠορει να μου κανει καποιος μια περιληψη γτ βαριεμαι να διαβασω 7 σελιδες?!:look:

Τελικα θα μαμησει κανενας αυτη την φορα?!:smokin:

Shaolin Monk
04/11/2011, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΜΠορει να μου κανει καποιος μια περιληψη γτ βαριεμαι να διαβασω 7 σελιδες?!:look:

Τελικα θα μαμησει κανενας αυτη την φορα?!:smokin:

:nono: oxi xontrades ρε παιδια.... Η Μαρινα ειναι φιλη με πολλα παιδια εδω μεσα....

camen
04/11/2011, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
:nono: oxi xontrades ρε παιδια.... Η Μαρινα ειναι φιλη με πολλα παιδια εδω μεσα....

Xιουμορακι ηταν αγορινα...:winka:
Τελος παντων,συγνωμη αν εθιξα την κοπελα αλλα μονο σε αυτην δεν αναφερομουν με τον εν λογο ποστ if you know what i mean...:beer: :beer:

daz
04/11/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
ενα τελευταιο ...γιατι προσπαθω να κρατηθω αλλα δεν το χω!!!

κατι τετοιες ....μπιπ ......ειναι που μου την σπανε και κανω κανα χρονο να ξαναγραψω εδω μεσα!! (ξερω....σπαραξε η καρδια σας απο την προηγουμενη φορα που ειχα να ξαναμπω στο φορουμ)

το ερμο ομως το threadακι μου ειχε ενα απλο θεματακι.....ήτοι την πιθανοτητα εξυπηρετησης μου απο καποιον!!
ουτε για την οικονομικη κριση μιλούσε....ουτε τεχνικο θεμα ήταν.....ουτε εμπεριειχε την οποιαδήποτε δόση σοβαρότητας ωστε να ειναι απαγορευτικο το χιουμορ και τα αστεια!!!

ειναι ενα θεμα που μπορει να κλειδωθει ή ακομα και να διαγραφεί μιας και η αποστολή του εξετελέσθη!!

ελεος πια!!
το κερατο μου!!

:a56: :a56: :a56:

Μιλάς??? :mad:

Εσύ είσαι ρε η πρωτεργάτης!

Εντάξει δεν μπορείς να φρενάρεις τα πλήθη :lol:, γιατί δίνεις τροφή? :confused:

Ακους εκεί! :smokin: :smokin: :smokin:

Υγ. :wave2:

Allst@rf
04/11/2011, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μιλάς??? :mad:

Εσύ είσαι ρε η πρωτεργάτης!

Εντάξει δεν μπορείς να φρενάρεις τα πλήθη :lol:, γιατί δίνεις τροφή? :confused:

Ακους εκεί! :smokin: :smokin: :smokin:

η χαιρετούρα στο τέλος μου θυμίζει το αξεπέραστο "αει γα**σου...

...φιλικα πάντα!":bigcry:

daz
04/11/2011, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η χαιρετούρα στο τέλος μου θυμίζει το αξεπέραστο "αει γα**σου...

...φιλικα πάντα!":bigcry:

Όχι Κωστή, καμία σχέση! Γι' αυτό το έριξα στο κάπνισμα στο τέλος και η χαιρετούρα μπήκε σε υστερόγραφο.

Σιγά μη θυμώσω με την Μαρίνα για κάτι τέτοιο.

Πλάκα κάνω γιατί ούτε και ίδια μπορεί να μην δώσει κάποιες απαντήσεις ώστε να διατηρηθεί το θρεντάκι της σε κάποιο επίπεδο. :lol: Πρώτη και καλύτερη είναι η ίδια! Ξεκίνησε το θρεντάκι με πολύ σοβαρότητα (περισσότερη απ' τις άλλες φορές) και με την πρώτη ευκαιρία....

:lol:

Allst@rf
04/11/2011, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Όχι Κωστή, καμία σχέση! Γι' αυτό το έριξα στο κάπνισμα στο τέλος και η χαιρετούρα μπήκε σε υστερόγραφο.

Σιγά μη θυμώσω με την Μαρίνα για κάτι τέτοιο.

Πλάκα κάνω γιατί ούτε και ίδια μπορεί να μην δώσει κάποιες απαντήσεις ώστε να διατηρηθεί το θρεντάκι της σε κάποιο επίπεδο. :lol: Πρώτη και καλύτερη είναι η ίδια! Ξεκίνησε το θρεντάκι με πολύ σοβαρότητα (περισσότερη απ' τις άλλες φορές) και με την πρώτη ευκαιρία....

διπλωμάτη...:p

Πανοπτικός
04/11/2011, 22:37

Σουπια :bawl: :bawl:

Ουτε καταλαβα τι θελει να πει

daz
04/11/2011, 22:43

:D

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Σουπια :bawl: :bawl:

Ουτε καταλαβα τι θελει να πει

TROOPER
05/11/2011, 01:44
ενα τελευταιο ...γιατι προσπαθω να κρατηθω αλλα δεν το χω!!!
............

μη δινεις τροφη αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις στην πιεση αλλη φορα.τα λεμε σε κανα χρονο :lol: :lol:

:wave2:

Ζεύκας
05/11/2011, 02:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μη δινεις τροφη αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις στην πιεση αλλη φορα.τα λεμε σε κανα χρονο :lol: :lol:

+1

έτσι όπως γράφεις τα θέλει ο κωλαρίνος σου να τα ακούσει :winka:

HelenKoR
05/11/2011, 07:38
ΥΓ :wave2:

239276

SVX
05/11/2011, 08:00
:rolleyes: κοιτα να δεις που ο Reinmeister θα χει καμια 10αρια κωδικους και μπαινει και γραφει οτι ναναι (και εχει και απηχηση κιολας...)

:eyepop:

παντως στο εξωτερικο εχουν ειδικη κατηγορια για τετοιες περιπτωσεις ... αλλα δε φταις εσυ ... η κερκιδα απο κατω φταιει :a21:

239277

devil's animal
05/11/2011, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: κοιτα να δεις που ο Reinmeister θα χει καμια 10αρια κωδικους και μπαινει και γραφει οτι ναναι (και εχει και απηχηση κιολας...)
παντως στο εξωτερικο εχουν ειδικη κατηγορια για τετοιες περιπτωσεις ... αλλα δε φταις εσυ ... η κερκιδα απο κατω φταιει :a21:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

nikos_abel
05/11/2011, 16:09
Ουφ! Το πρόλαβα και το διάβασα πριν πάει στο έρεβος!

Μαρινάκι, τα λέμε του χρόνου με το CBF 1000.

:beer:

sarimarina
05/11/2011, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Μπα.....δεν μιλιομαστε πια......σκοτωθήκαμε!!! (τι πρωτότυπο ε???):eek: :eek:

sarimarina
05/11/2011, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

οφείλεις παντως να παραδεχθείς οτι σε κάθε μου αγορά.....είστε η πρώτη μου επιλογή για πληροφόρηση!! (ή για καυγά):a13: :a13:

sv9cvk
05/11/2011, 18:24
οφείλεις παντως να παραδεχθείς οτι σε κάθε μου αγορά.....είστε η πρώτη μου επιλογή για πληροφόρηση!! (ή για καυγά):a13: :a13:

Μαρινα αντε με το καλο να το παρεις, και για φλασακια κοριτσι μου μην πας αλλου ε??:D :beer:

sarimarina
05/11/2011, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ο τυπας λεει δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ δεν μπορει να το φερει ευκολα στο συνεργειο... 6 η ωρα λεει το νωριτερο...

Αυτο εχει κ ενα θετικο, αφου το δουμε κ ταλαιπωρηθει ο τυπος, θα κοψουμε τιμη (κανα 500ρι) κ ολα ωραια.
Το μονο που μετραει ειναι να ειναι σωστο το μηχανακι :smilea:
αφηνομαι στα χέρια σου!!:lol: :lol:
ειμαι απαράδεκτη στα παζάρια!!:yuck: :yuck:
ενα σκασμο τσαμπουκα κουβαλάω και σε τέτοια θέματα είμαι εντελώς κλωσσού!!!:blush:

Μακάρι πάντως το μηχανάκι να ειναι καλό γιατι μου αρεσει πολυ το συγκεκριμμένο εργαλείο και το θεωρω αξιοπιστο!
Θεωρώ οτι ειναι μια σωστή μετάβαση απο το cb1 μου..... ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω!!
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά ώστε να μην χρειαστεί να ανοιχθει άμεσα νεο thread με τιτλο.... "ποιο καλό παιδί....μπλαμπλαμπλα...προαστείων....προτίθεται να με βοηθήσει"!!
Θα προτιμήσω να σας απασχολήσω με τις καγκουριές μου στο μέλλον (ή με την αρχοντιά μου)!!:rotflmao: :rotflmao:

sarimarina
05/11/2011, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Μαρινα αντε με το καλο να το παρεις, και για φλασακια κοριτσι μου μην πας αλλου ε??:D :beer:
α ρε Χρηστάρα.....να ρε πως φαίνεται ο πολιτισμός.....είσαι άρχοντας!!
:a19: :a19:

dmf
05/11/2011, 19:32
(ή με την αρχοντιά μου)!!:rotflmao: :rotflmao:

explain :alien:

daz
05/11/2011, 20:15
Έλα ρε μη το χοντρένουμε!

Cpt. Haddock
05/11/2011, 20:36
[...]ειναι ενα θεμα που μπορει να κλειδωθει ή ακομα και να διαγραφεί μιας και η αποστολή του εξετελέσθη!![...]

Κλειδώνεται, προς αποφυγη πιθανων παρεξηγήσεων :wave2: :beer: :wave2: