nikos_abel
04/11/2011, 13:42
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Εσύ φωτοτυπά, μάθε να φτιάχνεις καμμιά παράθεση και άσε τις παροιμίες στο λαουτζίκο...
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ειμαι γρηγορος και μου ξεφυγε!
Επισης, ανοιξε ενα λεξικο στο γραμμα "Χ"
Καπου θα υπαρχει και το "χιουμορ", ναι?
Τι ευαιξαπτο παιδι εισαι ρε πστ μου
:rolleyes:
Μιας και έπεσε κλειδαριά, αγαπητέ Δημήτρη Χίο, δεν κάνω χιούμορ αλλά Χούμορ :dizzy:
Τέλος πάντων, μετά από αρκετό καιρό που συναναστρέφομαι ονλάιν με τους φίλους εδώ,
παρατήρησα ότι αρκετοί έχουν αντιπαραθέσεις με αρκετούς, μη εξαιρουμένου και μένα και
μάλιστα με μοντεροτοροαντμίνες πολλές φορές (sniper εσένα λέω).
Εστιάζω το πρόβλημα λοιπόν στο εξής. Πολλοί από εμάς δεν γνωριζόμαστε προσωπικά με
αποτέλεσμα να είναι, αν όχι αδύνατο, πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε πότε κάποιος
κάνει χούμορ ή σοβαρολογεί.
Η ψυχολογία του καθενός πολλές φορές είναι τέτοια, που μια λέξη, ένα σχόλιο μπορεί να
ληφθεί εντελώς ανάποδα από αυτό που ήταν ο σκοπός του.
Με πόνο ψυχής λοιπόν καταθέτω εδώ τις σκέψεις μου για να με κράξετε καλοπροαίρετα ή
όχι και να λυθούν οι διαφορές μας.
Γειά σας και χαρά σας, βαράτε ελεύθερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Εσύ φωτοτυπά, μάθε να φτιάχνεις καμμιά παράθεση και άσε τις παροιμίες στο λαουτζίκο...
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ειμαι γρηγορος και μου ξεφυγε!
Επισης, ανοιξε ενα λεξικο στο γραμμα "Χ"
Καπου θα υπαρχει και το "χιουμορ", ναι?
Τι ευαιξαπτο παιδι εισαι ρε πστ μου
:rolleyes:
Μιας και έπεσε κλειδαριά, αγαπητέ Δημήτρη Χίο, δεν κάνω χιούμορ αλλά Χούμορ :dizzy:
Τέλος πάντων, μετά από αρκετό καιρό που συναναστρέφομαι ονλάιν με τους φίλους εδώ,
παρατήρησα ότι αρκετοί έχουν αντιπαραθέσεις με αρκετούς, μη εξαιρουμένου και μένα και
μάλιστα με μοντεροτοροαντμίνες πολλές φορές (sniper εσένα λέω).
Εστιάζω το πρόβλημα λοιπόν στο εξής. Πολλοί από εμάς δεν γνωριζόμαστε προσωπικά με
αποτέλεσμα να είναι, αν όχι αδύνατο, πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε πότε κάποιος
κάνει χούμορ ή σοβαρολογεί.
Η ψυχολογία του καθενός πολλές φορές είναι τέτοια, που μια λέξη, ένα σχόλιο μπορεί να
ληφθεί εντελώς ανάποδα από αυτό που ήταν ο σκοπός του.
Με πόνο ψυχής λοιπόν καταθέτω εδώ τις σκέψεις μου για να με κράξετε καλοπροαίρετα ή
όχι και να λυθούν οι διαφορές μας.
Γειά σας και χαρά σας, βαράτε ελεύθερα.