Σύνδεση

View Full Version : revit cayenne pro. (ευχαριστω!)

eulogitos
09/11/2011, 11:21
Καλησπερα απο δω.
Χθες τελικα πηρα και εγω το εν λογω μπουφανακι που το "λιβανιζα" πολυ καιρο τωρα..Οταν το ειχα δοκιμασει σε μαγαζι επαθα την πλακα μου και απο τοτε αρχισα να το ψαχνω στο ιντερνετ. Το φτηνοτερο που το ειχα βρει ηταν 370 με μεταφορικα , στο ιντερνετ, στην ελλαδα κοστιζε στο 500αρι και η καλυτερη τιμη απο ελλαδα που μου ειχε γινει ηταν 400 ευρω.

Εγω το πηρα στα 265 απ'τον συμφορουμιτη Ζευκα τον οποιο και θελω να ευχαριστησω και απο δω . Πραγματικα το μπουφανακι με κρατησε σε θερμοκρασια σωματος απ'τις 7μιση το απογευμα μεχρι τις 4-5 τα ξημερωματα που γυρισα σπιτι (με ο,τι πτωσεις θερμοκρασιας συνεπαγωνται απ'αυτες τις ωρες) και βεβαια ηταν εξαιρετικα βολικο .

Ειναι το πρωτο μου μπουφαν, δν εχω μηχανη να με παει σε τουρινγκ για το οποιο και ειναι φτιαγμενο το μπουφαν λογω προσαρμοστηκοτητας , αλλα καθως ειναι μεσα στα σχεδια (εστω και μακρυπροθεσμα) , ειπα να το παρω απο τωρα και να ειμαι ετοιμος ;)

καλες βολτες σε ολους μας!
:beer:

οταν θα πεσουν και τιποτα βροχες και γενικα οταν το "βιωσω" περισσοτερο θα γραψω και κανα 2 πραματα παραπανω.. το παλικαρι παντως μου ειπε ειχε φαει χαλαζι και δν καταλαβε τιποτα :wave2:

Cpt. Haddock
09/11/2011, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από eulogitos
[....] το παλικαρι παντως μου ειπε ειχε φαει χαλαζι και δν καταλαβε τιποτα :wave2:

Αυτοι οι καταυλακιώτες τελικα ειναι μεγάλοι παραμυθαδες :lol:

eulogitos
09/11/2011, 11:28
χαχαχαχαχα , θα δειξει αυτο... παντως δν ειναι κ τιποτα να κουβαλας και αδιαβροχα αν πας κανα ταξιδι για να εισαι 1000%σιγουρος :winka:

sniper
09/11/2011, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από eulogitos
... το παλικαρι παντως μου ειπε ειχε φαει χαλαζι και δν καταλαβε τιποτα :wave2:

Εμάς δεν μας ρώτησες όμως που τον ξέρουμε..

:smokin:

Edit : Άσε που στο χαλάζι δεν θες αδιάβροχο αλλά αλεξίσφαιρο..

thou-vou
09/11/2011, 12:03
ειναι επιχείρημα αδιαβροχοποίησης ότι δεν περνάει το χαλάζι (το χαλίκι, τα βοτσαλα κλπ) απ' το μπουφαν? :uplate:
καλοφόρετο πάντως και σε πολύ καλή τιμή...

Ζεύκας
09/11/2011, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτοι οι καταυλακιώτες τελικα ειναι μεγάλοι παραμυθαδες :lol:

αμ εσύ που να ξέρεις από αυτά...

θυμάσαι πρόπερσυ στην εκδρομή του Μάνου στην Αρκαδία τι "κυπαρισσόμηλα" τρώγαμε
ο Πάπ, Αντγκέο, κι εγώ επειδή οι μαλάκες κατεβήκαμε στο Άστρος? :lol: :lol:

Υ.Γ. πάντως φιλαράκι. για καλό και για κακό πάρε κανά αδιάβροχο μαζί σου :bawl: :bawl:

andgeo
09/11/2011, 17:37
ότι φάγαμε κάτι μήλα ... φάγαμε !!!