View Full Version : 7 ζωές.. Είμαστε;
κλικ (http://vimeo.com/31359689)
Joyrider
09/11/2011, 14:19
Γιατί σ'αυτές τις καμπάνιες επιλέγουν να χτυπάνε στις τύψεις και στις ενοχές? Το βρίσκω πολύ ενοχλητικό.
Το ίδιο ενοχλητικό βέβαια και με αυτό το black "humor" της dainese. :sick:
239592
Joyrider
09/11/2011, 14:19
:(
239593
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Γιατί σ'αυτές τις καμπάνιες επιλέγουν να χτυπάνε στις τύψεις και στις ενοχές? Το βρίσκω πολύ ενοχλητικό.
Τι μου θύμησες... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47233)
Joyrider
09/11/2011, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τι μου θύμησες... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47233)
Ωπ δεν το ήξερα ότι υπήρχε ήδη.
Όπως και να'χει και 7 ζωές μπορούμε να είμαστε, και κλέφτες και δολοφόνοι.. Το τι επιλέγουμε μετράει. "Είμαστε οι επιλογές μας" που λένε, ή όπως λέγεται.
Αλλά δεν θα με έκανε να το επιλέξω με το "you take someone else with you".
επισης το οτι επελεξαν μοτοσυκλετιστη και τον δειχνουν κατω εμενα μου κανει καπως....
τες πα,προσωπικα το εχω συζητησει με τους δικους μου και συμφωνησαν αμα γινει κατι τετοιο να τα δωρησουν,επισημα σε χαρτι δεν το υπογραφω για τους γνωστους λογους:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
επισημα σε χαρτι δεν το υπογραφω για τους γνωστους λογους:rolleyes:
σύμφωνα με το πρόσφατο νόμο όλοι θα είμαστε δωρητές οργάνων.
εκτός κι αν υπογράψεις μια δήλωση άρνησης
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί. Είναι προφανές ότι δεν έχουν σκοπό να προσβάλλουν κανέναν. Μάλλον ο τρόπος σκέψης σας προσβάλλει.
Joyrider
09/11/2011, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Είναι προφανές ότι δεν έχουν σκοπό να προσβάλλουν κανέναν. Μάλλον ο τρόπος σκέψης σας προσβάλλει.
Ποιος μίλησε για προσβολή?
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί.
Γιατί
χτυπάνε στις τύψεις και στις ενοχές
και όχι στην ανιδιοτέλεια, φιλανθρωπία, αλληλεγγύη κτλ κτλ κτλ...
και όχι στην ανιδιοτέλεια, φιλανθρωπία, αλληλεγγύη κτλ κτλ κτλ...
Μιλάμε ακόμα για μάρκετινγκ ή αποστολές του ερυθρού σταυρού?
Joyrider
09/11/2011, 16:52
Μιλάμε ακόμα για μάρκετινγκ ή αποστολές του ερυθρού σταυρού?
Δεν μιλάω για την διαφήμιση της dainese παραπάνω αλλά για την δωρεά οργάνων.
Μάρκετινγκ και αυτό?
Αν το βλέπεις έτσι οκ δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Δεν μιλάω για την διαφήμιση της dainese παραπάνω αλλά για την δωρεά οργάνων.
Μάρκετινγκ και αυτό?
Αν το βλέπεις έτσι οκ δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Είδες που πόσταρες τις φωτογραφίες και μας μπέρδεψες όλους? :P
Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο αν χρησιμοποιούσε ως μέσα την ανιδιοτέλεια, φιλανθρωπία κτλ που ανέφερες. Αντί για τύψεις, χτυπάει στο φιλότιμο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που "ενεργοποιούν" μάζες ανθρώπων.
Joyrider
09/11/2011, 17:02
Είδες που πόσταρες τις φωτογραφίες και μας μπέρδεψες όλους? :P
Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο αν χρησιμοποιούσε ως μέσα την ανιδιοτέλεια, φιλανθρωπία κτλ που ανέφερες. Αντί για τύψεις, χτυπάει στο φιλότιμο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που "ενεργοποιούν" μάζες ανθρώπων.
Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα..
Είναι ενοχλητικό το βίντεο ΚΑΙ το ίδιο ενοχλητική η διαφήμιση της dainese.
Επίσης λέω:
Το οποίο και πάλι στο βίντεο αναφέρεται.
Τέλος πάντων σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα η καμπάνια θα έπρεπε να ποντάρει αλλού..Προσωπική άποψη.
Ενδεικτικά, θα αναφέρω τα σποτάκια, τα οποία αποσκοπούν στην ευαισθητοποίησή μας περί χρήσης ζώνης, κράνους, μη κατανάλωσης αλκοόλ για τους οδηγούς κτλ κτλ, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εκπληκτικά και όντως σε βάζουν σε σκέψεις. Δε δείχνουν ΠΟΤΕ τύπους που πίνουν και σκοτώνονται. Δε δείχνουν τύπους που παίζουν με το κινητό τους και καρφώνονται στις μπαριέρες. Όχι. Δείχνουν τύπους που κάνουν κάτι από τα παραπάνω και σκοτώνουν. Παιδάκια, εφήβους, εγκύους και λοιπές ευαίσθητες ομάδες. Προσέξτε το. Κανείς δε βγήκε ποτέ να παραπονεθεί γι'αυτά. Ενώ έχουν ποσταριστεί άπειρα τέτοια εδώ μέσα. Εγώ αυτή την επιλεκτικότητα στην ευαισθησία τη βρίσκω υποκριτική. Συνεχίστε :)
Εδώ είμαι μαζί σου. Και για μένα ήταν αδιάφορο. Όσοι είναι ήδη ευαισθητοποιημένοι, θα ανταποκριθούν. Όσοι δεν, δε θα τους συγκινήσει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν το βρίσκω "ενοχλητικό"...
Joyrider
09/11/2011, 17:23
επιλεκτικότητα στην ευαισθησία τη βρίσκω υποκριτική
Ναι είναι επιλεκτική η ενόχληση και αφορά όλες τις καμπάνιες που ασκούν ψυχολογικό εκβιασμό για να πετύχουν τον σκοπό τους..
Το αν είναι υποκριτικό δεν ξέρω.
Και δεν είναι θέμα ευαισθησίας , ξεχώρισέ τα.
Πχ αυτή η εικόνα είναι ωμή (κυριολεκτικά) και τα ευαίσθητα στομάχια μπορεί να τα ανακατέψει αλλά σε μένα περνάει το νόημα.
239604
latris mixanis
11/11/2011, 22:39
Προτιμώ κάποιος αν θέλετε να κάνει διαφήμιση το προϊόν του και να περνάει μήνυμα έστω και αν σοκάρει παρά να μην υπάρχει μήνυμα.
Όταν την είχα πρωτοδεί η αλήθεια είναι ότι δεν μου πήγε το μυαλό ότι προσπαθεί να κάνει προώθησει τον προϊόντων της, αλλά ότι ζητάει συγγνώμη για την ασυνειδησία που μας δέρνει σαν ανθρώπους..
:wave2:
Τα απλά και αυτονόητα πολλές φορές σοκάρουν (βλέπε διαφ. που αφορά κράνη ή ζώνες ασφαλείας)..