Σύνδεση

View Full Version : αγορα street 600κυβικα

sakisketc
09/11/2011, 22:25
ψαχνω να αγορασω street 600c .Σκεφτομαι για hornet,shiver,fazer η ακομα και z750..τι προτεινετε?

eagleye101
09/11/2011, 22:33
Gsr
:beer:

harris_x
09/11/2011, 22:34
street triple

τι είχες πριν;;

sakisketc
09/11/2011, 22:38
τιποτα ..ειχα πριν χρονια ενα glx :P αλλα τωρα λεω να παρω κατι σοβαρο!

harris_x
09/11/2011, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisketc
τιποτα ..ειχα πριν χρονια ενα glx :P αλλα τωρα λεω να παρω κατι σοβαρο!
Να ξέρεις πως η μηχανή δεν έχει καμία σχέση με το παπί

Καλό θα ήταν να ξεκινούσες με κάτι μικρότερο, αλλά αν “το μυαλό σου είναι στη θέση του” δεν θα έχεις δυσάρεστες εξελίξεις!

Επιμένω στο 675, αλλά ό,τι και να πάρεις, καλοτάξιδο και προσοχή.

Αλήθεια, από εξοπλισμό πως είμαστε;

sakisketc
09/11/2011, 22:58
χαχα το μυαλο ειναι στη θεση του οπως το ειπες! απο εξοπλισμο τιποτα ολα απο το 0...

fkol k4
09/11/2011, 23:11
Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο εσένα φίλε . Όλες οι μοτοσυκλέτες της κατηγορίας είναι καλές μοτοσυκλέτες και αν δεν έχεις ήδη διαμορφωμένο οδηγικό στυλ (που αποκλείεται να έχεις με το παπί) , τον ίδιο καιρό θα κάνεις να βολευτείς πάνω τους και το ίδιο καλές θα σου φανούν .

Προσοχή μόνο χρειάζεται , να αναγνωρίζεις και να σέβεσαι τις δυνατότητες αυτού που οδηγείς και να μην ξεχνάς ότι τον δρόμο τον χρησιμοποιούν και άλλοι , οι οποίοι δεν ξέρεις τι ικανότητες έχουν και τι κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους .

Για κράνος και εξοπλισμό δεν σου λέω , είναι αυτονόητη η χρήση τους .

Άντε και καλές βόλτες :beer:

sakisketc
09/11/2011, 23:16
πιο πολυ γουσταρω hornet αλλα ειδα και το aprillia shiver και μου αρεσε εξισου..τωρα το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστος ειναι ο ιταλος?γιατι εχω περρισοτερη εμπιστοσυνη σε ιαπωνα

paulopoulos
10/11/2011, 01:49
πάρε το δικό μου hornetaki :)
απλά.. όλα αυτα τα μηχανακια που προαναφέρεις είναι για 1 ατομο ή για νεολέα

DAYMAN
10/11/2011, 08:46
hornetaki η προταση μου.

πυξιδας990
10/11/2011, 09:11
shiver aprilia το πλεον συγχρονο και με 4 χροννια εγγυηση:eyepop: :eyepop:

Cpt. Haddock
10/11/2011, 09:13
Οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες... :lol:

universalgr1
10/11/2011, 09:22
Τσιμπα ενα παλιο 400 να του πεταξεις τα ματια οξω και να μαθεις και να οδηγας πρωτα..

Επειτα παιρνεις κι ενα συγχρονο 600..

Το 'χουμε πει 1000 φορες.. Πρωτα μπουσουλαμε, μετα περπαταμε, μετα τρεχουμε..

Πώς να το κανουμε.. δεν γινεται αλλιως..

Φιλικα στο λεω γιατι μπορει να το παρεις το 600, μπορει και να το οδηγησεις χωρις (ιδιαιτερα) προβληματα.. ομως δεν θα το χαρεις καθολου.. Θα εισαι με το αγχος καθε φορα που το καβαλας.

Αν κανεις τη σωστη μεταβαση απο μοτο σε μοτο θα δεις ποσο θα εκτιμας καθε αναβαθμιση κυβικων και γκαζιου..

:wave2:

TROOPER
10/11/2011, 10:42
εγω θα προτεινα φειζερ η χορνετ μακρυα απο τον ιταλο(κινεζο).

eagleye101
10/11/2011, 13:27
Μακρυα απο Ιταλια,
Αυτοι ειναι σαν εμας (δε βαριεσαι καλο ειναι, απλα να ειναι ομορφο)

τζαπαν για παν!

Ηornet παιρνεις HONDA, το πουλας οποτε θελεις αλλα το πληρωνεις λιγο ακριβα και τα σερβις ειναι λιγο...

GSR παιρνεις ακριβως το ιδιο μηχανακι με λιγοτερα λεφτα απλα θα σε δυσκολεψει λιιιιγο να το πουλησεις (αν αυτο δε σ'απασχολει τοτε μη το σκεφτεσαι)

Τα αλλα δεν τα εψαξα και πολυ γιατι δεν με ενδιεφεραν και ιδιαιτερα.
Απλα σκεψου και τη βενζινη, καινε αρκετα τα 100 αλογα!

alexxxcbr
10/11/2011, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Μακρυα απο Ιταλια,
Αυτοι ειναι σαν εμας (δε βαριεσαι καλο ειναι, απλα να ειναι ομορφο)

τζαπαν για παν!

Ηornet παιρνεις HONDA, το πουλας οποτε θελεις αλλα το πληρωνεις λιγο ακριβα και τα σερβις ειναι λιγο...

GSR παιρνεις ακριβως το ιδιο μηχανακι με λιγοτερα λεφτα απλα θα σε δυσκολεψει λιιιιγο να το πουλησεις (αν αυτο δε σ'απασχολει τοτε μη το σκεφτεσαι)

Τα αλλα δεν τα εψαξα και πολυ γιατι δεν με ενδιεφεραν και ιδιαιτερα.
Απλα σκεψου και τη βενζινη, καινε αρκετα τα 100 αλογα!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Eχεις πολλα να μαθεις ακομα εσυ..:winka:

imba
10/11/2011, 14:01
Σαν πρωτη μεγαλη μηχανη παρε ενα μεταχειρο monsteraki που τα βρισκεις σε καλες τιμες να μαθεις κιολας ειναι σχολη το monster πιστεψε με.

DimChios
10/11/2011, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες... :lol:

πφ... εξυπναδες!

:rolleyes:

φίλε, παρε ενα αφρικα να ξενοιασεις!

:smokin:

dimzan
10/11/2011, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
Σαν πρωτη μεγαλη μηχανη παρε ενα μεταχειρο monsteraki που τα βρισκεις σε καλες τιμες να μαθεις κιολας ειναι σχολη το monster πιστεψε με.

δε θελει να γινει μηχανικος ο ανθρωπος

eagleye101
10/11/2011, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Eχεις πολλα να μαθεις ακομα εσυ..:winka:

teach me master!:cry:

Περα απ'τη πλακα, που εκανα λαθος;
(μη μου πεις σε ολα!)

μη με αδειαζεις ετσι

Ξερεις, κ εγω στην εκμαθηση ειμαι αλλα πες κατι

Ichigo
10/11/2011, 15:23
Φίλε πάρε ότι σ αρέσει. Αν μπορείς οικονομικά να αντέξεις τις επιπτώσεις από τις χαζοπτώσεις του καινούριου πάρε καινούριο αλλιώς μεταχειρισμένο. Εγώ θα έλεγα fazer. Δες όμως και το GSR της SUZUKI :winka: . To νου σου πάντως στο δεξί καρπό ότι και να πάρεις :beer: :beer:

Από PrAprilia εγώ πάντως δε θα συμβιβαζόμουν με τίποτα λιγότερο από Tuono ή RSV :smokin:

Lioulios
10/11/2011, 15:26
...Και εγω και πολλοί άλλοι πήραμε Ευρωπαικό και είδαμε το φΩς .

:D

BILLY FILTH
10/11/2011, 15:49
Εγώ πάντως ακολούθησα αυτό που μου είχε πει κάποιος από εδώ μέσα, όταν είχα θέσει το ίδιο ερώτημα με εσένα.

"Πάρε αυτό που σου αρέσει εσένα οπτικά χωρίς να κοιτάξεις οτιδήποτε άλλο. Είναι μ@λ@κί@ να πηγαίνεις το πρωί να πάρεις τη μηχανή και να μη σε "φτιάχνει". 'Η στο φανάρι να σταματάει δίπλα σου, και να "χτυπιέσαι" για τη μ@λ@κί@ που έκανες και πήρες κάποια άλλη.

Εγώ 5 χρόνια δεν το μετάνιωσα πάντως. :beer:

DoctoR_k6
10/11/2011, 15:49
Gsr φιλε μου με λιγα κ καλα λεφτα και με ωραιο πακετο μοτερ-φρενα-αναρτηση!
Αρκετα καλο για τα λεφτα που κοστιζει τωρα απλα δεν θα ειναι τοσο ευκολοπουλητο μετα...

alexxxcbr
10/11/2011, 16:00
teach me master!:cry:

Περα απ'τη πλακα, που εκανα λαθος;
(μη μου πεις σε ολα!)

μη με αδειαζεις ετσι

Ξερεις, κ εγω στην εκμαθηση ειμαι αλλα πες κατι

Oδηγησε καποιο ευρωπαικο και μετα θα τα ξαναπουμε.:winka:

Υ.Γ. Μην αγχωνεσαι και εμεις ετσι ξεκινησαμε και μετα ειδαμε το φως.

:beer: :beer:

spade ace
10/11/2011, 17:04
Λοιπόν μπρος στο δίλημμα που έχεις αρκεί να γευτείς την ευρωπαική απόλαυση που σου προσφέρει ενα τετοιο μηχανάκι και μετά να ζυγίσεις την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του japan..
Θυμήσου όμως μια ζωή έχουμε και οφείλουμε να έχουμε αυξημένες στιγμές απόλαυσεις...άλλωστε το μηχανάκι είναι σίγουρα και γούστο!!

Σου προτείνω ανάλογα με τα μηχανάκια που ανέφερες οτι ενα triumph 675 street triple r είναι το ιδανικό!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
10/11/2011, 18:35
Gsr

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gi_4ce
10/11/2011, 19:02
Πρωην κατοχος gsr, γ@μει για πρωταρη.

MG-KTiNoS
10/11/2011, 19:20
http://3.bp.blogspot.com/-TLiwFLTAolU/TinckQbCUdI/AAAAAAAAUwc/2jdymrkPcLg/s640/big_girlswithtattoos39.jpg

ωχ λάθος !!!!

αυτή ήθελα να βάλω !
http://2.bp.blogspot.com/-PhFdib73FA0/TrrG8oraVTI/AAAAAAAAXp4/kGT5NbVAdvU/s640/guzzi+v7+racer+Eicma+2011.jpg

Lioulios
10/11/2011, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από spade ace
Σου προτείνω ανάλογα με τα μηχανάκια που ανέφερες οτι ενα triumph 675 street triple r είναι το ιδανικό!!! ...Ακριβό το γ@μ@μ@νο το το R

BLACKGAS
10/11/2011, 20:03
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, σε αυτά που αναφέρεις: Hornet. Απλό, τα κάνει όλα, πιο εύκολο από fazer, καλύτερη ποιότητα από gsr, αξιόπιστο, με αρνητικό τα ακριβότερα σέρβις και ανταλλακτικά. Αλλά όπως ειπώθηκε παραπάνω πάρε αυτό που γουστάρεις πιο πολύ να βλέπεις.
Αν δεν περιορίσεις την επιλογή σκέψου λίγο και το bandit. Πιο all around, πιο εύκολο και πιο οικονομικό. Ούτως ή άλλως δεν ψάχνεις αλουμινένια πλαίσια. ;)

universalgr1
10/11/2011, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
δε θελει να γινει μηχανικος ο ανθρωπος

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

Aggelos_SV
10/11/2011, 20:38
Πάρε ότι γουστάρεις και μη σε ανησυχεί η αξιοπιστία (Ιταλός/Ιάπωνας/Πόντιος κλπ)

'Ολα κάποια στιγμή θα χαλάσουν :lol:

eagleye101
10/11/2011, 20:51

Κατσε να μαθω ποτε βαζω δευτερα και να πως στριβουν στα στενα, και μετα βλεπουμε:winka:

Το καλο ειναι ειναι οτι τη βλεπω καθε μερα και τη γουσταρω τρελα

Ασε που εχει και τις λιγοτερες πιθανοτητες να το κλεψουν

Joyrider
10/11/2011, 20:58
Πω ρε παιδιά, πολύ υπεροψία και απαξίωση. :sick: :sad:

Χαρείτε όποιο μηχανάκι έχετε ή πρόκειται να αποκτήσετε χωρίς περιττές εξηγήσεις.:sun:

harris_x
10/11/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από imba

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
...Και εγω και πολλοί άλλοι πήραμε Ευρωπαικό και είδαμε το φΩς .

:D

+675

Αρχικά δημιουργήθηκε από spade ace
Σου προτείνω ανάλογα με τα μηχανάκια που ανέφερες οτι ενα triumph 675 street triple r είναι το ιδανικό!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
δεν χρειάζεται να είναι r!
το απλό είναι ό,τι πρέπει!

:beer: :wave2:

yiannis172
10/11/2011, 22:34
Οποιο σου κανει κλικ (απο τα Γιαπωνεζικα ΜΟΝΟ :smokin: )......
Τωρα οι υπερασπιστες των Ευρωπαικων ας βγουν να πουν πως ειμαστε προκατειλλημενοι :beer:

Lioulios
10/11/2011, 22:44
Αν θέλεις να μπεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας και να την αγαπήσεις ,να γίνεις ένα μαζί της και να νιώσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συγκύνηση...πάρε Ευρωπαικό .

Αν θέλεις απλά να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β πάρε Ιαπωνικό.

sakisketc
11/11/2011, 13:49
ποιο εχει την πιο φθηνη και ποιο την πιο ακριβη συντηρηση απο hornet ,z750 και gsr? παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι πραγματικα ξερουν ..

SoulGR
11/11/2011, 15:30
μονο σε μενα φαινεται υπερβολικη η μεταβαση απο glx σε μηχανη με 90+ αλογα?:uplate:

Joyrider
11/11/2011, 17:41
Αν θέλεις να μπεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας και να την αγαπήσεις ,να γίνεις ένα μαζί της και να νιώσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συγκύνηση...πάρε Ευρωπαικό .

Αν θέλεις απλά να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β πάρε Ιαπωνικό.

:bawl: :rotflmao:

fkol k4
11/11/2011, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
:bawl: :rotflmao:
Έλα μωρέ άλλο εννοούσε ο άνθρωπος αλλά δεν το έγραψε ολόκληρο ...

Αν θέλεις να μπεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας στον κινητήρα της δηλαδή και να την αγαπήσεις ,να γίνεις ένα μαζί της σπρώχνοντάς την και να νιώσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συγκύνηση την ώρα που θα βρεις μπροστά σου το πρώτο συνεργείο ...πάρε Ευρωπαικό .

Αν θέλεις απλά να πηγαίνεις από το σημείο Α στο σημείο Β πάρε Ιαπωνικό. Με το Ευρωπαϊκό μόνο το σημείο Α είναι εγγυημένο , το Β παίζεται ...

Σωστά δεν τα είπε ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

panagath
11/11/2011, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4

Κλαίω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

fz6man
11/11/2011, 18:25
fazer ντυμενο να εισαι κυριος και μεσα σε ολα .

Joyrider
11/11/2011, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4

Subliminal message και έτσι ? :lol:

Πιπίλα η μια, πιπίλα και η άλλη πάντως :D

Lioulios
11/11/2011, 19:16
Πάντως εμένα το Ευρωπαικό μου δεν έχει κάνει κιχ ,ενώ το Στρώμα ...Το τίμιο μηχανάκι που συχνά το συστήνω και σε άλλους , με είχε ...
αφήσει από μίζα...από μπαταρία 2-3 φορές (γιαί είχε προβλημα στα ηλεκτρικά )...λόγο κακής ποιότητας κατασκευής κρεμούσαν τα φλας ...πίσω άξονας τροχού ...γιοκ ! και άλλα που δεν θυμάμαι ...Κατα τα άλλα ...τίμιο το Ιαπωνικό ...Έβαλα γέφυρα στο μπροστινό και απ ευθείας άχασα το πίσω ...Ωραία !

Όταν είδα τις διαφορές στην αρχή ρώταγα ο άσχετος .
-Έχεις αλλάξει φρένα ;
-Όχι ,σωληνάκια υψηλής έχει από τη μάνα του.
κτλ..κτλ

Μετά από κάμποσο καιρό ανέβηκα σε στρώμα και όταν αντίκρυσα το τιμόνι δάκρυσα από τα γέλια όπως εσείς τώρα . Πάλι φίλοι !

Αυτά βέβαια που λέω δεν θα τα καταλάβετε ποτέ , οπότε ...πάλι φίλοι !

Δεν χάνει κανείς τίποτα να δοκιμάσει .

Θα μου πείτε πως το στρώμα δεν είναι ότι το καλύτερο . Οκ .Δείτε λοιπόν τον ανταγωνισμό σε ίδια κατηγορία και συγκρίνετε . Εκεί είναι που θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ .
( εξαιρούνται Ρένες και λοιπά όπλα ,αλλά αυτά ούτος ή άλλως δεν ξεμπιελώνουν ΠΟΤΕ )

:bawl: :bawl:

...Και είπαμε ε ...Πάλι φίλοι !
Ας χαρεί ο κάθε ένας αυτό που έχει γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και πολλοί θα ήθελαν να έχουν και δεν έχουν .
Εγώ πάντως αν θα αλλάξω , πάλι Ευρώπη θα πάρω .

BLACKGAS
11/11/2011, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisketc
ποιο εχει την πιο φθηνη και ποιο την πιο ακριβη συντηρηση απο hornet ,z750 και gsr? παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι πραγματικα ξερουν ..

Ακριβότερο το hornet (Σαρακάκης rules) , φθηνότερο το gsr. Αλλά σου ξανάγραψα θα διάλεγα το πρώτο και όχι επειδή μου περισσεύουν τα φράγκα!

daz
11/11/2011, 21:46
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω! :lol:

Αυτά τα θρεντάκια είναι τα αγαπημένα μου! Βγάζεις τα συμπεράσματα σου πολύ εύκολα αφού όλες οι απόψεις συγκλίνουν σε δύο. :rotflmao:

KostRider
17/11/2011, 21:50
να αγορασεις αυτο που το κοιτας και σου γινεται κ@κκαλο το...πτηνο;)
αυτο εκανα κι εγω...και πηρα το Ζ750 και ειμαι ευχαριστημενος απο την επιλογη μου.
ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση απο το gsr,hornet,εχει καλυτερες επιδοσεις,αλλα αν δεν εχεις εμπειρια απο μεγαλες μοτοσυκλετες,πρεπει να του φερθεις με σεβασμο.

mats8282
21/11/2011, 11:31
Σε αυτά τα μηχανάκια 3 είναι οι ουσιαστικοί λόγοι επιλογής...

Με αυτή τη σειρά...

1) Αν θες γυμνό ή ντυμένο...

2) Πιο σου αρέσει εμφανισιακά...

3) Κατάσταση,από την στιγμή που μιλάμε για μεταχειρισμένο..

Τώρα πιο βγάζει 2-3 άλογα παραπάνω ή καίει 1λτ/100 περισότερο ή λιγότερο ή αν κάνει 50 ευρώ παραπάνω το μεγάλο σέρβις δεν είναι λόγοι να σε αποτρέψουν από την αγορά μοτοσυκλέτας που γουστάρεις...

ΥΓ GSR έχω,5.5 χρόνια,και μια χαρά είναι...

project.breeze
21/11/2011, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dream_Z750

ειναι πιο οικονομικο σε καταναλωση απο το gsr,hornet,εχει καλυτερες επιδοσεις,αλλα αν δεν εχεις εμπειρια απο μεγαλες μοτοσυκλετες,πρεπει να του φερθεις με σεβασμο.

Μα ρε γαμώτο αυτό το Ζ μόνο αρετές έχει:D