View Full Version : KTM Mania 18 - 20 /11/2011
KTM Mania 2011 στο Λουτρακι το επομενο ΠΣΚ για ολα τα γουστα ( χωματινα - στριταδιακα) ελευθερα για ολους ανεξαρτητος μαρκας μηχακης .
για περοσοτερες πληποφοριες διαβαστε εδω:http://www.ktm.com/gr/news-events/drastiriotites/leptomereies.html?tx_ktmevent_pi1%5Bevent%5D=54&tx_ktmevent_pi1%5Baction%5D=detail&tx_ktmevent_pi1%5Bcontroller%5D=Event&cHash=9340b1baf87a763cef68593f416a8e3c
taxydromos
12/11/2011, 19:47
:a2:
εσωκλειστος απο παρασκευη!:beer:
:a016:
πυξιδας990
12/11/2011, 21:35
παρον απο παρασκευη και διαμονη σε αντισκηνο.το 990 μου ετοιμο με continetal για τη βολτα στο χωμα.:alien: :alien: :alien:
Την Κυριακή θα είμαι εκεί :D
el patron
12/11/2011, 22:31
Και εγώ από το Σάββατο εκει:D
Allst@rf
12/11/2011, 22:36
εγώ θα ερθω με ποδήλατο...:smokin:
AUFGEBRACHT
13/11/2011, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εγώ θα ερθω με ποδήλατο...:smokin:
239803
taxydromos
13/11/2011, 11:13
χαχαχαα!!
την παρασκευη θα παιξει free ride βολτα ακολουθωντας τα σηματα κ οσοι φτασουν!
:beer:
πυξιδας990
13/11/2011, 15:09
μιλαμε για πολυ ορθοπεταλια.ολα θα κριθουν στο φωτοφινις:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
χαχαχαα!!
την παρασκευη θα παιξει free ride βολτα ακολουθωντας τα σηματα κ οσοι φτασουν!
για παρασκευή όντος παίζει βόλτα εκεί ? γιατί με ενδιαφέρει.
taxydromos
14/11/2011, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
για παρασκευή όντος παίζει βόλτα εκεί ? γιατί με ενδιαφέρει.
Nαι,αλλα οχι επισημα,δηλ χωρις την οργανωση,χωρις οδηγο και χωρις σκουπα..
πυξιδας990
14/11/2011, 16:28
δεν προλαβαινω γαμωτο θα ειμαι εκει κατα τις 5.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
taxydromos
14/11/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
δεν προλαβαινω γαμωτο θα ειμαι εκει κατα τις 5.:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:a9:
και ο χαρτης:
239882
Ktm.Prestige
14/11/2011, 17:28
Have fun παίδες!!!
Περιμένουμε φώτος απο το event.
ADVENTURAZ
16/11/2011, 14:02
Ειχα προγραμματισει να παω απο Σαββατο μαζι με τον el patron αλλα στραβωσε τελευταια στιγμη:mad:
Οποτε Κυριακη πουρνο πουρνο θα ειμαι εκει:D
Κωστα θα σου ριξω τηλ μολις φτασω να βρεθουμε:)
Ταχυδρομε, ελπιζω να μην εχεις λιωσει στο βουνο και τη λασπη απο την Παρασκευη,για να κανουμε και μαζι καμια γυρα:D
(πωπωπω τι εχει να γινει:a2: :a2: ):lol: :lol:
Παιδες θα κοιμηθει κανενας σε τσαντιρι??Το ψηνω για Σαββατο σιγουρα και αν το team ειναι για camping να το κανω διημερο..
el patron
16/11/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Ειχα προγραμματισει να παω απο Σαββατο μαζι με τον el patron αλλα στραβωσε τελευταια στιγμη:mad:
Οποτε Κυριακη πουρνο πουρνο θα ειμαι εκει:D
Κωστα θα σου ριξω τηλ μολις φτασω να βρεθουμε:)
Ταχυδρομε, ελπιζω να μην εχεις λιωσει στο βουνο και τη λασπη απο την Παρασκευη,για να κανουμε και μαζι καμια γυρα:D
(πωπωπω τι εχει να γινει:a2: :a2: ):lol: :lol:
Δεν πειράζει ρε ,θα τα πούμε την Κυριακή που θα έρθεις..
πυξιδας990
18/11/2011, 14:11
ξεκιναω παιδες,ραντεβου με οποιον ερθει λουτρακι:beer: :beer: :beer:
el patron
19/11/2011, 04:57
Φεύγω και εγώ ,τα λέμε κάτω :sun:
πυξιδας990
20/11/2011, 16:56
επιστροφη με βαρια καρδια.μια παρα πολυ καλη εκδηλωση,ανταξια του ονοματος KTM.τις καλυτερες εντυπωσεις μου τις αφησε απο χωμα το 250excf και απο ασφαλτο το smt990 παρεα με το superduke990.αλλα η αποκαλυψη ηταν ο μικρος δουκας.κυριολεκτικα ψηθηκα γερα. ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που συναντηθηκαμε στη διαδρομη του adventure και ολοκληρωσαμε παρεα(μεγαλη ενναλαγη απο πουδρα-κροκαλα και παλιο μονοπατι απο πετρες),καθως και στους συγχωριανους στο μικρο χωριο των σκηνων(πατρα ακουει).αντε και στα επομενα.
υ.γ ρε τι κανανε τα ατομα στα stund show.πωπω:eek: :eek: :
Επιστροφή λοιπόν στην βάση αφήνωντας πίσω τα ψηλά και λυγερά πορτοκαλί μοντελα !!
Η εκδήλωση ήταν πολύ καλά στημένη τα test rides πολλά και η μούρλια για να καβαλήσουμε περισσότερα ακόμα μεγαλύτερη ! Η διαδρομή για το χωμάτινο test ride μου φάνηκε λίγο romaniacs μιας και είμαι τελείως αρχάριος για αυτό και είχαμε και τραυματισμό αλλά όλα καλά !
Tα 990 smt και adventure αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά από άλλο πλανήτη.ο μικρός δούκας αλλά στα 200 οσο νουπω κυβικά θα είναι το τέλειο !
Χάρηκα για όσα παιδια γνώρισα . Και ειδικά για Στέλιο και Πυξίδα 990 αν και τους ζάλισα λίγο με τις άπειρες ερωτήσεις..
Μέχρι την επόμενη φορά παίδες πάντα όρθιοι και περισσότερες τέτοιες εκδηλώσεις !
πυξιδας990
20/11/2011, 17:30
να σε δω με πορτοκαλι ατι και χαλαλι η ζαλαδα:beer: :beer: :beer:
Φίλε πυξίδα είναι καθαρά θέμα χρόνου (ή μάλλον χρόνων :rotflmao: )
Προς το παρόν έχουμε την μικρή αυστριακή να μας κάνει τα χατίρια !
πυξιδας990
20/11/2011, 17:40
παντως το SMT990 σε περιμενει.διπλο test drive το εκανες αθεοφωβε:lol: :lol: :lol: :lol:
χαχα έχεις δίκιο έπαθα την πλάκα μου με το smt και ειδικά αυτά τα φρένα αχ αυτά τα φρένα. αλλα σήμερα που καβάλησα και το adventure και είδα πόσο κοντά είναι σε συμπεριφορα και στρίψιμο άλλαξε η κατάταξη.βλέπεις μας αρέσουν και τα χώματα οπότε ...
Και εσύ μην πας να κρυφτείς αφού σου γυάλισε το ματι !!
Allst@rf
20/11/2011, 18:09
ωραία ήταν...
Είχε και υπεροχή μέρα...
Θα ακολουθήσουν λίγες φωτό...
Πέρασα και εγω σημερα κατα τις 4.
Αν και ηταν "νεκρη" ωρα στις εγκαταστασεις, τα μηχανάκια που βρήκα στην διαδομή "φωναζαν" την υπαρξη αρκετων συμμετέχοντων!
Αψογες οι εγκαταστάσεις απ οσο τις ειδα, εστω και λιγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Θα ακολουθήσουν λίγες φωτό...
Δώσε πράγμα !!
Το πήρες τελικά το RC 8 ?
Για αυτους που πηγαν αλλα και για εκεινους που δεν πηγαν στις 8 http://www.extra3.tv/ μπορουν να δουν τι εγινε στο λουτρακι.
Επληκτικη διοργανωση λιγος κοσμος το Σαββατο τουλαχιστον παρολα αυτα θεαμα και απολαυση στα τεστ ride εκεινο στο ss τελικα καταφερα και το καβαλησα,ωραιο πραμα τα ss τελικα αλλα και τα χωματινα ειναι αλλη περιπετεια :beer: :beer:
Allst@rf
20/11/2011, 19:23
μακάρι να μπορούσα να καβαλήσω και κανα χώματινο στο φυσικό του περιβάλλον αλλά δεν έπαιζε χώματινος εξοπλισμός και μείναμε με την... στο χέρι...
Έκανα βόλτα το RC8 ,αλλά τι να καταλαβω μέσα σε 4-5 χλμ διαδρομή σε δημόσιο δρόμο και με τον πλοηγο σε ρόλο μπογιά...:smokin:
παντος έχει μαγική θέση οδήγησης που με βόλεψε με την μια και συμπεριφέρεται λες και έχει καρατίμονα...
Τα κλιπ ον κλασσικά φορτίζουν τους καρπούς αλλά μου φαινόταν σαν να καβάλαγα το σούπερ ντιουκ μου με πιο σκυφτη θέση οδήγησης και σαφώς περισσότερα γκάζια...
Τελικα αυτο το rc8 ηταν πολυ βολικο και ευκολοδηγητο...
Αυτη η δυναμη του δικυλινδρου ειναι αλλο πραγμα...
(οπως ειπε και ο φιλος πριν, δεν προλαβαινεις να δεις και πολλα πραγματα σε 4-5 χλμ.!):beer:
Allst@rf
21/11/2011, 10:50
η αγωνιστικη ομαδα της ΚΤΜ...
240356
Allst@rf
21/11/2011, 10:51
RC8 Πιππος...
240357
Allst@rf
21/11/2011, 10:52
ELiO...:winka: (καπου δεξια καθοταν και ο Μιμικος)
240360
Allst@rf
21/11/2011, 10:53
ΧBow...:rolleyes:
240362
Allst@rf
21/11/2011, 10:54
Xbow...:D
240363
Allst@rf
21/11/2011, 10:55
Xbow...:alien: :alien:
240364
Allst@rf
21/11/2011, 10:57
990 Adv Rally Spanos...:a015: :a015: :a015:
240367
Allst@rf
21/11/2011, 10:58
να γιατι ΚΤΜ...:lol:
240368
Allst@rf
21/11/2011, 10:59
RC8R 2011 :a016: :a016: :a016:
240369
Allst@rf
21/11/2011, 11:08
DimChios...Ευχαριστω φιλε...:beer: :beer:
240370
Πολύ καλά ήταν χτες με το καιρό σύμμαχο και τη ΚΤΜ να διοργανώνει μία άρτια εκδήλωση για φίλους και γνωστούς των πορτοκαλί μηχανών.
Δε μπόρεσα να οργώσω κι εγώ λίγο την είδη σκαμμένη χωμάτινη πίστα μέσα στα πεύκα λόγο έλλειψης εξοπλισμού αλλά είχα τη χαρά να οδηγήσω τα 2 τουριστικά αδελφάκια (990 ADV / 990SMT) της ΚΤΜ και το παιχνιδιάρικο 690sm σε μία διαδρομή 10 χλμ περίπου!
Η αίσθηση που μου άφησαν ήταν αρκετά θετική ειδικά τα 2 μεγάλα με μικρές αλλά εμφανής διαφορές μεταξύ τους, όπως οι περισσότεροι κραδασμοί στο ADV αλλά και η καλύτερη κάλυψη από τον αέρα σε σχέση με το SMT. Το γκάζι στο SMT ήταν πιο απότομο και άρπαζε από χαμηλότερες στροφές ενώ στο ADV ήταν πιο ομοιόμορφο. Καλύτερη και πιο απόλυτη πληροφόρηση του οδοστρώματος το SMT χωρίς να υστερεί σε πάτημα και κράτημα το ADV,
βέβαια εδώ παίζει ρόλο και η διαφορετικότητα της χρήσης τους. Φρενάρες και τα δύο με το ABS του SMT να ενεργοποιείται πιο γρήγορα!
Ωραίες και οι επιδείξεις με τη χωμάτινη να μου αφήνει καλύτερες εντυπώσεις.Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η πίστα δεξιοτεχνίας και το ADVENTURE CHALLENGE (προσωπική άποψη).
Ας ελπίσουμε να ξαναδιοργανωθούν τέτοιες εκδηλώσεις!
taxydromos
21/11/2011, 14:06
ΦΦΦΦΦανταστικά!!
Ξεκινησαμε με το ktm club την παρασκευη μπονορα για να προλαβουμε τη μερα,ωστε να κανουμε την διαδρομη για τα ον-οφ και να ψωνισουμε απ'το μπαζαρ..
Το Σαββατο ηταν η μερα του enduro!test 500exc,350sx,300exc,450sx....επειτα το μεσημερι enduro sprint και χρονομετρημενα με 250exc,350exc,500exc απο ενα γυρο!!!Το πιστακι πια εχει γινει μια ατελειωτη πουδρα και απαιτει συγκεντρωση και δυναμεις!(φευ).Αργα το απογευμα ειχαμε για χαλαρωση duke(125) chalenge και αφθονο γελιο!!
Η Κυριακη ηταν η μερα των μεγαλων!!!Τοποθεσια το γνωστο πιστακι που γινονται τα μαθηματα αλλα δυστυχως με κορδελιασμενη πολυ σφιχτη trial διαδρομη που δεν μου αφηνε περιθορια να ανοιξω το γκαζι και ετσι απογοητευτηκα λιγο..
Κατα τ'αλλα πολυ show απο Σπανο-Μιμικο-Πιπο απικο και βολτες με το φοβερο x-bow!!!
Ηταν ενα απιθανο τρτιημερο,μια γιορτη της μοτοσυκλετας.....ραντεβου παλι το 2012!!!:beer:
ΒΙΝΤΕΟ απο την ον-οφ διαδρομη της παρασκευης: ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!! (http://www.youtube.com/watch?v=y9Lhwl386SA)
:)
πυξιδας990
21/11/2011, 16:25
ταχυδρομε ωραιο το βιντεακι.εμεις μαλλον ακολουθησαμε αλλη διαδρομη και βγηκαμε σε ενα παγκακι που εχει πιατο σχοινο-πορτο γερμενο και μετα βγηκαμε στο χωριο πισια.αρκετη κοτρωνα θα ελεγα μεχρι να βγουμε επανω.παντως φανταστικο τριημερο και το superenduro του φιλου απαικτο.μιλαμε το χαζευα κανα μισαωρο στο παρκινκ.
taxydromos
21/11/2011, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
ταχυδρομε ωραιο το βιντεακι.εμεις μαλλον ακολουθησαμε αλλη διαδρομη και βγηκαμε σε ενα παγκακι που εχει πιατο σχοινο-πορτο γερμενο και μετα βγηκαμε στο χωριο πισια.αρκετη κοτρωνα θα ελεγα μεχρι να βγουμε επανω.παντως φανταστικο τριημερο και το superenduro του φιλου απαικτο.μιλαμε το χαζευα κανα μισαωρο στο παρκινκ.
χαχαχαα....ναι...κουκλι το super enduro!ευτυχως που δε τοριξε..:cool:
απο το παγκακι και το χωριο περασαμε και εμεις!....το βιντεο ειναι τα πρωτα 12 λεπτα απο το διωρο της διαδρομης..
απο κοτρωνα και σαθρο κοκκινοχωμα αλλο τιποτα!μετα τα Πισσια εστρωνε..
δε πιστευω να ησουν σε αυτους που χαθηκαν το Σαββατο οταν εβγαλε τις κορδελες ο βοσκος?
taxydromos
22/11/2011, 14:58
τελικα του βοσκου του τασειρε για τα καλα ο Σπανος κ μαλλον συμορφωθηκε!
(ο ατιμος αλαξε τα σημαδια και σε παλιοτερη διαδρομη κ εστελνε τους ονοφαδες σε ρεμα με αμμο κ σκαλοπατια 1 μετρου σε διαδρομη χωρις επιστροφη..:mad:
Allst@rf
22/11/2011, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τελικα του βοσκου του τασειρε για τα καλα ο Σπανος κ μαλλον συμορφωθηκε!
(ο ατιμος αλαξε τα σημαδια και σε παλιοτερη διαδρομη κ εστελνε τους ονοφαδες σε ρεμα με αμμο κ σκαλοπατια 1 μετρου σε διαδρομη χωρις επιστροφη..:mad:
μαλακες λουτράκιωτες...:smokin:
πυξιδας990
23/11/2011, 16:28
ναι ημουνα σε αυτους που χαθηκαν,αλλα ενα παληκαρι ντοπιο μας εδειξε το σωστο δρομο και τη σκαπουλαραμε αλλα το club την πατησε και αναγκαστηκε να γυρισει απο μεγαρα και εθνικη.το μπαρμπα τον ειδα να περναει μπροστα μας με αγρωτη τιγκα στα κορδελακια και πασσαλακια,και με μια μια ψησταρια πισω.οταν τον ρωτησαμε μας ειπε οτι ειναι της οργανωσης(ψεμα τραγικο).απο αυτον τον τυπο εγινε το σαββατο της κακομοιρας πανω στο βουνο και χαθηκαν αρκετοι.anyway θεωρω οτι η οργανωση επρεπε να κανει ενα τσεκαρισμα και το μεσημερι,γιατι οταν τους το ειπαμε το απογευμα το παληκαρι που ηταν υπευθηνο μου ειπε οτι περναει τη διαδρομη το πρωι κατα της 8.το θετικο ηταν οτι ζωρισαμε τα μηχανακια και αλλη μια φορα σταθηκαν στο υψος των περιστασεων.:beer: :beer: :beer: :beer:
taxydromos
23/11/2011, 19:26
αφου βρηκατε την ακρη ολα καλα!ειχατε και μια δοση περιπετειας στη βολτα!!:a2:
αποδειξη οτι τα Γερανεια ειναι απιστευτο βουνο..!
εγω μιας κ ειχα κανει τη διαδρομη ειπα να δοκιμασω enduro sprint οπως ειχαμε κανονισει με το club!....η αποχη ομως ολο το καλοκαιρι δεν μου αφησε πολλα περιθωρια μεσα σε σκαμενη πουδρα στο πιστακι,αλλα το διασκεδασα αφανταστα!
ειχαμε στη διαθεση μας 3 μηχανες για ενα γυρο με τη σειρα: exc250f,exc350f,exc500f:cool:
BINTEAKI απο την πιστα: ΚΛΙΚ ΕΔΩ! (http://www.youtube.com/watch?v=hgAo8Zjusnw)
:)
πυξιδας990
24/11/2011, 09:42
το 250 με κερδισε και εμενα,κυριολεκτικα κουμποσα επανω.αντε και του χρονου:sun: :sun: :sun:
taxydromos
26/11/2011, 17:20
Εφτιαξα ενα βιντεακι γαι το μεγαλο αυτο event!!
:smokin:
ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ KTMANIA ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: KLIK HERE!!! (http://www.youtube.com/watch?v=MZJGCfv5kHQ)
:beer: :cool: :beer: :)