PDA

View Full Version : ΔΕΗ πάλι

Σελίδες : 1 [2]

Acacius
25/01/2012, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού
wraia ta les,exeis kai thn antistoixh enimerwsh??

h DEH loipon fereggya kai oi alloi ta lamogia,e??

gia na doume... Εγώ έγραψα τι κατάλαβα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα. Αυτό που παρέθεσες δεν το είχα πετύχει και αν ισχύει σίγουρα αλλάζει το πώς βλέπω το θέμα. Δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ τη ΔΕΗ, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι τρέχει. Το κείμενο που παρέθεσες ήταν χρήσιμο.

(Υ.Γ: Δε γράφεις και Ελληνικά να επικοινωνούμε σαν τσ' αΘρώποι; :beer: )

Μικρή Λουλού
25/01/2012, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχες μετοχές ρε Θανάση; :bawl: :lol: :lol:

(Η αλήθεια πάντως πρέπει να είναι στη μέση κι αυτή τη φορά.. Αυτή η αλήθεια όλο στη μέση είναι.. κίνκυ θα είναι :lol: )

Niko,me ola afta pou sumvainoun gyrw mas,kai dedomenou oti kseroume pws antimetwpizontai organismoi kai etaireies pou prospa8oun na spasoun kati monopwliako sthn Ellada,me kanei na eimai pio 8etikos apenanti stous "allous",para stous "dikous" mas.

sniper
25/01/2012, 18:49
Niko,me ola afta pou sumvainoun gyrw mas,kai dedomenou oti kseroume pws antimetwpizontai organismoi kai etaireies pou prospa8oun na spasoun kati monopwliako sthn Ellada,me kanei na eimai pio 8etikos apenanti stous "allous",para stous "dikous" mas.

:beer: :wave2:

Μικρή Λουλού
25/01/2012, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Εγώ έγραψα τι κατάλαβα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα. Αυτό που παρέθεσες δεν το είχα πετύχει και αν ισχύει σίγουρα αλλάζει το πώς βλέπω το θέμα. Δεν έχω καμία όρεξη να υπερασπιστώ τη ΔΕΗ, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι τρέχει. Το κείμενο που παρέθεσες ήταν χρήσιμο.
(Υ.Γ: Δε γράφεις και Ελληνικά να επικοινωνούμε σαν τσ' αΘρώποι; :beer: )

arxise na anoigeis tous orizontes tis enhmerwsis sou giati (genika milw,oxi gia thn DEH) etsi opws mas enhmerwnoun aftoi,8a vre8oume oloi na kopaname ta kefalia mas ston toixo (tou allounou)

den grafw ellinika ,tis perissoteres fores, giati den mou aresei na mou epivalloun,h na me xarakthrizoun.

:)

Acacius
25/01/2012, 19:23
arxise na anoigeis tous orizontes tis enhmerwsis sou giati...Προσπαθούμε κύριος, προσπαθούμε... :D

den grafw ellinika ,tis perissoteres fores, giati den mou aresei na mou epivalloun,h na me xarakthrizoun.<spam>
Δεν το βλέπω σα θέμα επιβολής, αλλά σεβασμού αυτών που "αναγκάζω" να με διαβάσουν. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που με έκανε να το γυρίσω ακόμα και στα SMS. Το θεώρησα βελτίωση του εαυτού μου, γιατί ήθελε λίγο χρόνο να ξεπάρω.

Τους περισσότερους εδώ μέσα που γράφουν μόνιμα greeklish πλέον τους μπλοκάρω, κυρίως γιατί έχω ξεσυνηθίσει και σπάνε τα νεύρα μου στην ανάγνωση. Αν είχε τύχει να κάνω το ίδιο και για εσένα θα έχανα αυτά που έγραψες και θα ήταν κρίμα. Η επιλογή φυσικά είναι δική σου, αλλά και οι άλλοι αναπόφευκτα σε κρίνουν από αυτά που τους δείχνεις. Άσε που σε 20-30 χρόνια μας βλέπω να κάνουμε τα Λατινικά και επίσημο αλφάβητο και σπάζομαι.
</spam>

Μικρή Λουλού
25/01/2012, 19:37
file mou,sto foroum grafw apo to '03-'04 san dirtymoto kai panta egrafa ellinika (kai synexizw na grafw)
oatn arxise omws to progrom (etsi grafetai?) kata aftwn pou grafoun greeklish kai eidikotera me to prosxima "μαθαιτε να γραφεται ελινικα ρε!! εμοις τους μαθαμαι να κατεβενουν απ'τα δεντρα ρε!!" me epiase mia anafilaksia ,allergia pws na to pw,kai ektote grafw kata to dokoun kai analogws se ti einai gyrismeno to pliktrologio mou :lol: :lol:

ta sentonia mhn anhsyxeis,se ellinika ta grafw panta :beer:

Operater
25/01/2012, 19:40
Zητω οι Ζερβαιοι, οι Παπακωνσταντιναιοι και οι Φωτοπουλαιοι...!! Γιατί μάς μαθαίνουν ότι καθε, μα κάθε, ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και πρέπει να σφάζεται στο γονα!

Μικρή Λουλού
25/01/2012, 19:41
kai kati allo..

αλλά και οι άλλοι αναπόφευκτα σε κρίνουν από αυτά που τους δείχνεις

afenos den ypoxrewnw kanenan na me diavasei,oute 8a eixa pote tetoia apaithsh
kai kata 2on
an einai na me krinoun san an8rwpo apo mia gramnmatoseira kalytera na me exoun xesmeno!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μικρή Λουλού
25/01/2012, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Zητω οι Ζερβαιοι, οι Παπακωνσταντιναιοι και οι Φωτοπουλαιοι...!! Γιατί μάς μαθαίνουν ότι καθε, μα κάθε, ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και πρέπει να σφάζεται στο γονα!

Υποννοεις οτι αυτα τα μελη εδρασαν και δρουν ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ??

ΕΕΕΕΕΕ????

ΜΙΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ !!!!

(Φωτη μη τσιμπας,το εγραψα για να κανω εντυπωση στον Acacius με τα Ελληνικα μου!!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Operater
25/01/2012, 19:48
...
an einai na me krinoun san an8rwpo apo mia gramnmatoseira kalytera na me exoun xesmeno!!

...

(Φωτη μη τσιμπας,το εγραψα για να κανω εντυπωση στον Acacius με τα Ελληνικα μου!!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να γράφεις σε Arial γραμματοσειρά να μη σε έχει χεζμένο..:lol: :lol:

Acacius
26/01/2012, 01:15
afenos den ypoxrewnw kanenan na me diavasei,oute 8a eixa pote tetoia apaithsh
kai kata 2on an einai na me krinoun san an8rwpo apo mia gramnmatoseira kalytera na me exoun xesmeno!! Εντάξει, όχι κι έτσι... Αυτό που λέω είναι ότι ελλείψει άλλων στοιχείων, ίσως συμπληρώνουμε ψιλοαυθαίρετα με βάση τα λίγα που έχουμε. Σίγουρα το "O Hegel pisteue oti se oloi tin istoria mono oi Ellines eixan syllavei tin ousiastiki sxesi tou ypokeimenou me to sympan" διαφέρει από το "Loipon alania thelo na valo sto papi strofalompieles apo Sherman ke kefali apo Scania alla o mastoras leei oti thelei kai reumata", αλλά και στατιστικά να το πάρεις, τα greeklish τα βρίσκεις κυρίως πίσω από την κουρτίνα δύο. Όσο για το ότι δεν υποχρεώνεις κανένα να σε διαβάσει, δεκτόν αλλά δημόσιο φόρουμ είμαστε, εγώ τα ελληνικά τα εκτιμάω (την ορθογραφία άσε τη...).

(Φωτη μη τσιμπας,το εγραψα για να κανω εντυπωση στον Acacius με τα Ελληνικα μου!!)Πες μου ότι είσαι κι άτριχος, αυτό μόνο πες μου, τέλοσσσς :bawl:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Να γράφεις σε Arial γραμματοσειρά να μη σε έχει χεζμένο..
Άμα δεν έχειTahoma... :p

Γ@μήθηκαμε στο άσχετο, λίγο ακόμα και θα χωρίσουν/σβηστούν μάλλον.

Μικρή Λουλού
26/01/2012, 01:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

Πες μου ότι είσαι κι άτριχος, αυτό μόνο πες μου, τέλοσσσς :bawl:

ακομα εχω τριχες,αλλα 50 χρονων ειμαι!!
αν κανεις λιγη υπομονη,ο χρονος θα ικανοποιησει κι αυτο το βιτσιο σου! :lol: :lol: :lol:

liakaros
01/02/2012, 14:34
Με τις υγειες μας :wacko:

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=174291

nikos_abel
01/02/2012, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

De gamiontai lew gw....

Εχετλαίος
02/02/2012, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Eξαφανιστήκανε τα κυνηγετικά από την αγορά; Καλός κ*λος είναι ο μη ασκαγιασμένος, λέω εγώ τώρα.
:wave2:

ERRIKA
02/02/2012, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
De gamiontai lew gw....

A pa pa piperi pou thes esy... :lol:

tai
03/02/2012, 23:40
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
[B]De gamiontai .... A piperi ... : [/QUOTE]
μονο εσυ θα συνδύαζες αυτα τα δυο μαζι:evil:
:lol: :lol: :lol:

nikos_abel
05/03/2012, 09:54
http://www.nooz.gr/greece/antisuntagmatiki-i-diakopi-reimatos-apo-ti-dei

Σκ@τ@. Άντεξα μέχρι το 90' (80 μέρες) και μόλις πλήρωσα, να.

Σταδιάαλα.

PortisHead
05/03/2012, 10:02
Μόλις τωρα ειχε στη ΝΕΤ σχετικό θέμα.
Οσοι πληρωνεται ΜΟΝΟ το ρευμα (μεσω ΑΤΜ ή Web banking)...ποιος σας ειπε οτι το πληροφοριακο συστημα της ΔΕΗ γνωριζει ΠΟΙΟ ποσο του λογαριασμου ξεπληρώνεται ?
Αναφερθηκε συγκεκριμενα το παρακατω παραδειγμα :
Εστω οτι έρχεται λογαριασμός ΔΕΗ 1000 ευρω , 500 ρευμα και 500 χαρατσι , κι εσυ πληρωνεις το ενα 500ρικο της ΔΕΗ , νομιζοντας οτι ξεχρεωσες το ρευμα σου.
Στη συνεχεια ερχεται ο επομενος λογαριασμος της ΔΕΗ , ας πουμε πάλι 1000 ευρω , 500 ρευμα και 500 χαρατσι.
Στα χρωστουμενα ποσα αναφέρεται το 2ο 500ρικο του 1ου λογαριασμου που δεν πλήρωσες.
Εσυ,ξαναπληρώνεις μόνο το 500ρικο του νέου λογαριασμού , θεωρώντας οτι ξαναπλήρωσες μονο το ρευμα.
Αυτο που εχει γίνει όμως στην ουσια , και αυτο που αντιλαμβανεται το συστημα της ΔΕΗ , ειναι οτι με την τελευταια σου πληρωμη....απλα πλήρωσες και ξεχρεωσες τον 1ο σου λογαριασμο συνολικα.
Δηλ το 500ρικο που πληρωσες ,του 2ου λογαριασμου το δεχεται σαν κλεισιμο του 1ου λογαριασμου. (500 + 500)
Αρα ...χρωστας στη ΔΕΗ παλι 1000 !!!