View Full Version : πρωτη μηχανη
Γεια σας παιδιά.Είμαι και εγώ νέος τόσο στο forum oso και στο χώρο των μηχανών εκτός απο κάτι βόλτες με παπάκια όταν είμασταν πιο μικροί στο χωριό.Μόλις ξεκίνησα για το δίπλωμα μου(απεριοριστων).Είμαι 23 χρονών 1.78 και 75 κιλά.Γενικά μου αρέσουν οι naked μηχανές σαν hornet,monster.Θα ηθελα πολυ να παρω δλδ τη μονστερ696.Είναι δυσκολο να ξεκινήσεις με τέτοιες μηχανές σαν αρχάριος??Εσεις τι προτείνετε για αρχη??
eagleye101
13/11/2011, 13:28
Hayabusa:D
Όλοι τα ίδια μυαλα έχουμε ρε γαμώτο...
Κοίτα, το σωστό είναι να πάρεις ένα μηχανάκι μικρό πχ 250 κυβικά, σχετικά φθηνό να μη το κλαις ο,τί και να γίνει, και δυστυχώς όλο και κάτι απρόσμενο συμβαίνει!
Να μάθεις να στέκεσαι, να στρίβεις και τα λοιπά
Μετά παρε ο,τι θες αλλά όχι τώρα!
Δε σου το λέω κακοπροαίρετα
Αυτό είναι το σωστό, το ξέρεις, το ηξερα κ εγώ, όλοι το ξέραμε αλλά θέλουμε να ακούσουμε αλλά
Ο,τι και να πάρεις
Με προσοχή
Και πάντα όρθιος
Καλοσώρισες
καλως ηρθες,οτι και να παρεις,σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις
για μενα καλυτερα να ξεκινησεις με καποιο 400ρακι εχουν αρκετο γκαζι ταξιδακι κανεις ανετα,θα μαθεις να οδηγεις και οι χαζοπτωσεις(ναι καλα διαβασες,διοτι ολοι πεφτουμε) θα ειναι ανωδυνες για την τσεπη σου!Εννοειται πως φοραμε εξοπλισμο-κρανος μπουφαν κλπ -
:beer: :beer:
Takata Dome
13/11/2011, 15:01
Αυτό είναι καλό μηχανάκι για αρχή συμφορουμίτες?:confused:
239812
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
που θα το βρεις? :confused:
Takata Dome
13/11/2011, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
που θα το βρεις? :confused:
Λεμε τωρα...αμα το εβρισκε,θα εκανε,αν αφησουμε εκτος το θεμα των ανταλακτικων?
Λεμε τωρα...αμα το εβρισκε,θα εκανε,αν αφησουμε εκτος το θεμα των ανταλακτικων? βγαλε εξω και τα πλαστικα...δεν ξερω τι να σου πω...εξαρταται σε ποιον..
chr1s_86
14/11/2011, 10:59
όχι και τόσο, αλλά εσύ φαίνεται να είσαι σε καλό δρόμο :smokin: :winka: (βλέπε αναφορές RC30 σε άλλα thread :beer: )
για κανενα yamaha xt τι πιστευετε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimious
Φιλε παρε οτι σου αρεσει αρκει να εχεις το μυαλο την ωρα που οδηγας στον δρομο...
Παντος για xt το 550 παρε!!:beer: :winka:
παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και παντα με προσοχη στους δρομους
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimious
ειδικα για πρωτο μηχανακι μια χαρα ειναι.
εξαρταται τι θες να αρχισεις.
Takata Dome
14/11/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εξαρταται τι θες να αρχισεις.
Αν ήθελα πισταδόρικο,θα προτιμούσα μάλλον κανα NSR 250...αυτό λόγω ομαλής απόδοσης κινητήρα θα το επέλεγα για χρήση στο δρόμο.
Αλλα μην σπαμαρουμε,ας το αφησουμε εδω αυτο...:smokin:
Αν ήθελα πισταδόρικο,θα προτιμούσα μάλλον κανα NSR 250...αυτό λόγω ομαλής απόδοσης κινητήρα θα το επέλεγα για χρήση στο δρόμο.
Αλλα μην σπαμαρουμε,ας το αφησουμε εδω αυτο...:smokin:
αφηνοντας το εδω θα προτεινα να μην το σκεφτεσαι το ρβφ με αυτη τη λογικη.γνωμη μου ετσι...
:wave2: