PDA

View Full Version : ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 09:00-17:00

rc31
03/09/2005, 21:07
SOS - DIAVASTE OLLO TO KEIMENO ME IPOMONI - AKSIZEI!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το κοριτσάκι εννέα πέντε είναι μικρό. Από 20 μέχρι 30 ΤΟ ΠΟΛΥ. Μετά τα 30 περνάει σε άλλο στάδιο και δεν κάνει σε κανέναν. Ένα επιτυχημένο κοριτσάκι εννέα πέντε το πολύ μέχρι τα τριάντα έχει παντρευτεί. ΤΟ ΠΟΛΥ.

Αν πατήσει τα 30 και δεν παντρευτεί γίνεται προϊσταμένη, κακιώνει και το κάνει με τεκνά έξω από διάφορα μπαρ.

ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ
Μόνο με τους γονείς. Ποτέ και με κανέναν τρόπο δεν θα φύγει από το σπίτι της. Ποιος θα της ετοιμάζει μετά φαγητό, να το βάζει στα ταπεράκια της για να πηγαίνει στη δουλειά; Ποιος θα της πλένει την κούπα της όταν γυρίζει από τη δουλειά; Και τέλος πάντων όταν έχει κάνει μανικιούρ ποιος θα βάζει πλυντήριο και θα απλώνει τα ρούχα; Η μέρα που θα φύγει από το σπίτι της είναι η μέρα που θα πάει να μείνει με τον μέλλοντα σύζυγο της, μετά τον επίσημο αρραβώνα βέβαια, όταν θα αγκαλιάσει τη μαμά της με κλάματα και θα της ψιθυρίσει «έλα αύριο να μαγειρέψουμε μαζί» και θα χωθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της «όπως τότε» που ήταν μικρή.

ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Την έχετε δει κι εσείς. Δουλεύει στη Γραμματεία, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στο λογιστήριο κλπ. Κάνει δουλειά γραφείου και για να είναι ευτυχισμένη, οι συνάδελφοι της πρέπει να είναι γυναίκες. Να χει κάποιον να πει δυο κουβέντες. Δεν κάνει ποτέ υπερωρίες και δεν θέλει να ανέβει επαγγελματικά. Έχει τη δουλίτσα της, το αυτοκινητάκι της, το σπιτάκι της (ένεκα ο μπαμπάς), έναν άντρα θέλει να βρει τώρα να κάνει οικογένεια να ησυχάσει. Η δουλειά της είναι σχετικά απλή και δεν κατάλαβε ποτέ τις συναδέλφους που περάσανε από το τμήμα της και φύγανε για κάπου καλύτερα ή ζητήσανε να αλλάξουνε τμήμα. Η δουλειά της είναι αδιάφορο αν της αρέσει ή όχι. Εκείνη «έρχεται, κάνει τη δουλίτσα της και φεύγει». Χτυπάει κάρτα με ακρίβεια, ξέρει τη δουλειά μέχρι εκεί που χρειάζεται και δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάτι παραπάνω ούτε με τη δουλειά, ούτε με τίποτα μέσα στη δουλειά.

ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ
Τη θέση της τη βρήκε ο μπαμπάς της. Εναλλακτικά κάνανε αίτηση μαζί με την κολλητή της. Δεν ξέρει για πιο λόγο ακριβώς δουλεύει εκεί, απλά έχει οχτάωρο σίγουρα, τα λεφτά είναι καλά και τέλος πάντων κανένας τη σήμερον δεν χρησιμοποιεί το πτυχίο του.

ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ.
Αδιάφορο. Το φαινόμενο κοριτσάκι εννέα πέντε δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να έχει τελειώσει ιδιωτικό πανεπιστήμιο, ΙΕΚ, ΤΕΙ, μια σχολή του κώλου, να έχει πάει εξωτερικό ή να έχει τελειώσει και κάποια high class σχολή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Έχω γνωρίσει εγώ κοριτσάκι εννέα πέντε που έχει βγάλει ΝΑ ένα πτυχίο από τη Νομική Αθηνών. Τί να πεις.

ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ
Μόνο και πάντα την τελευταία λέξη της μόδας. Όποιο και αν είναι το στυλ της, ότι και να προτιμάει από τη μόδα της σαιζόν είναι σίγουρο ότι θα το αποκτήσει. Περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά στις βιτρίνες μαζί με άλλα κοριτσάκια εννέα πέντε και αγοράζει τουλάχιστον 3 περιοδικά μόδας το μήνα. Προσέχει πολύ τα ρούχα της και είναι πάντα βαμμένη. Αν συνειδητοποιήσει ότι βγήκε από το σπίτι χωρίς μεηκ απ θα πάθει τρία απανωτά εγκεφαλικά και θα την χάσουμε νέα. Η ντουλάπα της είναι πάντα τίγκα και αυτό οφείλεται στον εξής απλό λόγο. ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ γιατί δεν ξέρει τί σημαίνει, νοίκι, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν ξέρει τί σημαίνει πάω σούπερ - μάρκετ, πάω λαϊκή. Τα αγαπημένα της μαγαζιά είναι στο Κολωνάκι και στην Ερμού, θεωρεί τον Πειραιά λίγο μπανάλ και κάθε Σάββατο πρωί θα την βρείτε στο Hondos Center της Ομόνοιας. Σίγουρο.

ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ _ ΠΩΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ
Είναι η κότα που έχουμε βρίσει όλοι. Οδηγεί ένα από τα παρακάτω μοντέλα
PEUGEOT 306 (το πλέον δημοφιλές με τα κοριτσάκια εννέα πέντε)
CITROEN SAXO
FIAT PUNTO
FIAT SEICENTO
VOLKSWAGEN GOLF
VOLKSWAGEN POLO
Το αυτοκινητάκι της είναι πάντα πλυμμένο γιατί το πάει ο μπαμπάς της για πλύσιμο. Νομίζει πως μπορεί να το τρέξει και γι'αυτό οδηγεί στην αριστερή λωρίδα με όλο τον κόσμο πίσω της. Είναι κότα πάει και τελείωσε και όπου τη βρείτε βαράτε τη. Δε μπορεί να παρκάρει εκεί που οι υπόλοιποι φυσιολογικοί οδηγοί θα αφήνανε χώρο και για κάποιον άλλον. Όταν βλέπετε ένα από τα παραπάνω μοντέλα να πιάνει δύο θέσεις πάρκινγκ ανήκει σε κοριτσάκι εννέα πέντε. Α! Στο πίσω τζάμι ή στο τζάμι των επιβατών έχει ένα κουκλάκι από αυτά με τις βεντούζες (ως επί το πλείστον τουίτι, αυτό το ψευδό καναρίνι).

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ.
Όλος ο κόσμος. Μπαίνει στη δουλειά το πρωί και χαιρετάει τους πάντες με την τέλεια οδοντοστιχία της και αφήνει το διακριτικό της άρωμα να ξεχυθεί στον χώρο. Κοπλιμεντάρει όλες τις γυναίκες για τα μαλλιά τους και η κουβέντα με τις κολλητές της από τη δουλειά ξεκινάει. Τί έκανε χτες, από που πήρε αυτό που φοράει, «ωραίες οι αντάυγειες καλή μου σε φωτίσανε». Μετά δουλεύει, μετά κάνει κανένα διάλειμα, τρώει από το τάπερ, ξαναδουλεύει, κάνει διάλειμα, τελειώνει τη δουλειά, φεύγει περιχαρής λέγοντας τί έχει κανονίσει για το απόγευμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ
Ένα ακόμα κοριτσάκι εννέα πέντε. Μαζί μεγαλώσανε, στο Λύκειο βγαίνανε «ζευγάρια» με τους γκόμενους τους, το προγραμματίσανε και χάσανε την παρθενιά τους μαζί την ίδια μέρα, έχουνε ίδιες νυχτικιές και πάνε στο ίδιο κομμωτήριο. Τα θέματα που συζητάνε τώρα που μεγαλώσανε είναι ο άντρας που θα παντρευτούνε, τί φοράνε σήμερα, ο άντρας που θα παντρευτούνε, πώς θα βάψουν τα μαλλιά τους, ο άντρας που θα παντρευτούνε, πως πάλι θα πάνε Μύκονο για διακοπές, και α δεν ξέρω νομίζω ξέχασα να σας το αναφέρω και ο άντρας που θα παντρευτούνε. Είναι οι γκόμενες που βλέπετε στο δρόμο να κυκλοφορούν στο αυτοκίνητο με κοκαλλάκια στα μαλλιά, τέντα η Βανδή και πάνε για καφέ στο Αγνάντι ή στη Νέα Σμύρνη.

ΤΙ ΑΚΟΥEI
Βανδή, Βίσση, Ρέμο και λοιπά σουξέ. Η Χαρούλα Αλεξίου τις καταθλίβει και οτιδήποτε έντεχνο τους φαίνεται λίγο μπανάλ. Ροκ ακούγανε τα φρικιά στο σχολίο και «δε μου πάει η μαύρη σκιά αγάπη μου» και αυτή η ηλεκτρονική μουσική λίγο για το νηπιαγωγείο τους φαίνεται. Κουνιούνται ρυθμικά στα μπαρ αυστηρά με τον άντρα που τις συνοδεύει αλλά δεν είναι για πολλά πολλά.

ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝEI
Είναι οι γκόμενες που ενώ όλη η παρέα κατεβάζει τον άμπακο και ο εστιάτορας χαμογελαστός φέρνει «άλλη μία παϊδάκια» τρώνε σαλάτα και πατάτες τηγανιτές. Όταν η παρέα πίνει τον άμπακο πίνουν χυμό ή φρουίτ παντς χωρίς αλκοόλ. Κάνουν μονίμως δίαιτα γιατί πρέπει να διατηρήσουν τη γραμμή τους και να χωρέσουν στο καταπληκτικό τοπ που βάλανε στο μάτι. Άλλωστε δεν είναι σικ να τρως με τα χέρια και αποφεύγουν τέτοιου είδους φαγητά (κοτόπουλο, γαρίδες, όστρακα κλπ).

ΣΕΞ
Θα σας βγάλουν την Παναγία μέχρι να τις ρίξετε στο κρεββάτι ενώ ως γκόμενες είναι τελείως βαρετές. Τσιμπούκι θα σας πάρουν αφού κλείσετε χρόνο. Προσποιούνται τους οργασμούς τους και τελικά ΠΟΤΕ δεν έχουν αγγίξει τον εαυτό τους. Γουστάρουν ιεραποστολικό και «στα τέσσερα» πρέπει να είναι εθνική εορτή για να πέσουν. Αν όλα αυτά περιγράφουν την γκόμενα σας την πατήσατε είστε μαλάκ… τραβάτε στη Στουρνάρη να τυπώσετε μια μπλούζα να το ξέρουμε όλοι. Τα κοριτσάκια εννέα πέντε τον παίρνουν. Και όταν λέω τον παίρνουν εννοώ τον κυνηγάνε όπου βρούνε. Αυτές οι γκόμενες έχουν ένα απωθημένο. Περνάει ας πούμε στη δουλειά η κοπελιά η αεράτη, με το κολλητό της παντελόνι και τη μπλούζα να σκάει το βυζί ίσα λίγο, όχι και πολύ όμορφη, άβαφη, το μαλλί άφτιαχτο και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ την κοζάρουν; Γιατί; Γιατί έχει κάτι που το κοριτσάκι εννέα πέντε δεν είχε ποτέ. ΕΡΩΤΙΣΜΟ. Τα αρσενικά το μυρίζουν αυτό το πράγμα, ξέρουν πως η κοπελίτσα θα τους βάλει κάτω και θα τους πετάξει τα μάτια όξω. Αν ακούσετε κοριτσάκι εννέα πέντε να πετάει ατάκες του στυλ «έλα μωρε, πολύ σκυλί την βρίσκω», «άκουσα ότι πήρε την προαγωγή επειδή το έκανε με τον Τάδε Διευθυντή» κλπ ένα είναι το γεγονός και ανοίξτε τα μάτια σας να το δείτε. ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ. ΟΛΑ τα κοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να είναι femmes fatales

ΟΛΑ τα κοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν One night stand. ΟΛΑ τακοριτσάκια εννέα πέντε, όλα ανεξαιρέτως θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν λυσσασμένο σεξ σε ιδρωμένα σεντόνια όλο το βράδυ. Αλλά όλα τα κοριτσάκια εννέα πέντε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Απλά δεν μπορούν. Τις κυνηγάει συνεχώς ένα αίσθημα ενοχής, τί θα πει η μαμά, τί θα πει ο κόσμος και κυρίως τί θα πει αυτός που θα τις πηδάει. Θέλουν να τις σέβονται, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο σεβασμός λίγο έχει να κάνει με το κρεββάτι, και ότι αλλού τον εμπνέεις. Η μαμά τους όταν ήταν μικρές τους πέρασε τον φοβερό φόβο, και τώρα τα κακόμοιρα κοριτσάκια εννέα πέντε δεν μπορούν να το ευχαριστηθούν το σεξ, κάτι τις κρατάει πίσω. Απελπιστική κατάσταση.

ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ
Ως σύζυγοι: Καταρχήν έχουν λεφτά. Επίσης ο άντρας τους (αν είναι έξυπνος) τις κερατώνει ασύστολα και αυτέςδεν παίρνουν μυρωδιά. Το κέρατο τους έχει φτάσει μέχρι την αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι και αυτές είναι ακόμα Τρίκαλα.
Ως μανάδες: Υπερπροστατευτικές. Θέλουν το καλύτερο, για τα βλαστάρια τους, είναι οι μανάδες που σκάνε με ταγέρ να πάρουνε βαθμούς, γεμίζουν τα παιδιά τους με φροντίδες και καλυμμένη καταπίεση, τα γεμίζουν ενοχές και μετά αυτά γίνονται ναρκωμανείς, ξέκολλα και λοιπά χαριτωμένα ή μπούληδες διευθυντές (βλ. Βουτσάς «είμαι από την Πόλη, θέλω τα φουντούκια μου», αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος).
Ως γκόμενες: Κρατάνε μια ηλιθια στάση αξιοπρέπειας απορρίπτωντας οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα. Ξαφνικά ξυπνάνε στα σαράντα τους και αν δεν βαριούνται και αν δεν το μάθει ποτέ κανένας και αν και αν και αν αρχίζουν τις μαλακίες με τα τεκνά ή εναλλακτικά το ρίχνουν στα ηρεμιστικά.

ΓΕΝΙΚΑ
Έχει πήξει η πιάτσα από κοριτσάκια εννέα πέντε. Είναι η γκόμενα που η μάνα σας θα χαρεί να δει. Που το σόι σας θα λατρέψει. Που θα σας γεμίζει φροντίδες. Που θα θυσιαστεί για να κάνετε καριέρα. Που θα μεγαλώσει τα παιδιά σας, θα φροντίζει το σπίτι σας και θα γίνει θυσία για την οικογένεια της με έναν τρόπο αγνό, του χωριού, απίστευτα θεατρικό και άχρηστο. Και τελικά είναι η γκόμενα που επειδή δεν έχει φαντασία δεν θα ικανοποιήσει ποτέ τη δική σας. Σε όλα τα επίπεδα.

:lol: :sun: :p

Transalper_696
03/09/2005, 21:21
:a20: :a18: :a49: :a08: :a08: :a08: :a18: :a20:
:beer: :beer: :beer: :beer:

Alx 84
03/09/2005, 21:36
Σωστό!!!!!:a19: :a19: :a18:

tifoefs
03/09/2005, 21:39
Η πρωην γυναικα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

23067

Haga
03/09/2005, 21:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
[B]SOS - DIAVASTE OLLO TO KEIMENO ME IPOMONI - AKSIZEI!!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Φιλε το κειμενο σου ειναι SUPER ,για πολυ γελιο, αλλα εχεις δικιο
ετσι και χειροτερα ειναι οι μαμοθρεφτες:beer: :beer:

Alx 84
03/09/2005, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Η πρωην γυναικα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

ωχ!! σε τέτοια έπεσες;;

duente
03/09/2005, 22:21
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΛΕΜΕ!!! :rotflmao: :lol: :rotflmao: :a20: :a19: :a013:

ΥΓ: το κειμενο σου περιγραφει απολυτα,ΑΠΟΛΥΤΑ 2 γκομενες που δουλευουν στη δουλεια μου,πλησιαζουν στα πρωτα -αντα και εχουν φρικαρει..πρεπει να τους το στειλω..χεχεχε :evil:

tifoefs
03/09/2005, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
ωχ!! σε τέτοια έπεσες;;

Ευτυχως χωρισα 3 χρονια μετα !

Απο τοτε ειμαι 15 χρονια ευτυχισμενος.............

:a54: :a54: :a54:

Alx 84
03/09/2005, 22:53
Ευτυχως χωρισα 3 χρονια μετα !

Απο τοτε ειμαι 15 χρονια ευτυχισμενος.............

:a54: :a54: :a54:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστά έπραξες!!!!

Kostas NL
04/09/2005, 00:19
Katapliktiko rc31, bulls eye, n pragmatikotnta se merikes paragrafous.

Av n spastikn geitonissa mou mporouse va diavasei Ellnnika 8a tns edina to keimeno.

Meta 8a tn rotousa ¨Mnpos sou 8umizei kapoia¨??

:evil: :evil: :evil:

Kostas NL

Runner Ducati
04/09/2005, 00:22
δυσκολο πραμα η ισορροπια... αλλα και ποιος απο ολους μας ειναι "ισορροπημενος"...
υπομονη... :a22: :a024:

:lol: :lol:

:beer: :beer:

LanosXR125
04/09/2005, 04:15
Ολα οσα ειπες ειναι σωστα
Συμφωνω και επαφξανω.
αλλα ξεχασες μια παραγραφος.

Ο γκομενος για το κοριτσακι 9-5

Ειναι κλασικο τσογλανι("και καλα"ς) .Στη παρεα ειναι ο "Ταεχωκανειολα". Τσαμπουκας της σφαλιαρας και κλαμα, κλασικος "μεμαζευειτομωροαποτοχωμα".Στο γθμνασιο τον ειχαν το παιδι της σφαλιαρας και εκανε πλαστικη για να μην τον θυμουνται.Περασε την εφηβεια στα 23.Στο στρατο ηταν βισμα και γραφιας. Και το οχημα του ειναι η Saxorallo η κανενα μπουνια αλλα φλορικο εμφανισιακα streetακι. :lol: :a19: :a09: :a012: :a44: ;)

sonic22
04/09/2005, 09:07
swstos kai o lanos...:beer: :beer: :beer:

mia paratirisi mono...

to streetaki to kavalaei mono otan xwrisei (tosi muxla ute ta manitaria den adexun) kai psaxnei na vrei nea gomena 9-5

oi kopelitses 9-5 den anevenun se mixani sxedon pote... xalaei to mali kai tin afinei akalipti i stasi stin (mi aneti) sela...

javaneze
04/09/2005, 19:20
Στην αρχη τσαντιστηκα... νομιζα οτι ελεγε για την μανα μου...

Στην πορεια αντιληφθηκα οτι λεει για την κοπελα μου και λεω που την ξερει...

Τελειωνοντας ομως συνηδειτοποιησα οτι αναφερεται σε σχεδον ολες τις γυναικες που ξερω..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DoctorS
04/09/2005, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze

Τελειωνοντας ομως συνηδειτοποιησα οτι αναφερεται σε σχεδον ολες τις γυναικες που ξερω..

ωραία απάντηση........χαχχαχα.........:lol: :lol: :lol:

:a18: :a20:

Μήτσος1
04/09/2005, 19:38
Εγώ θέλω να δώ τι έχουν να πούν τα κοριτσάκια του Forum γι'αυτό το κείμενο...

Περιμένω εναγωνίως...

tifoefs
04/09/2005, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze

Αλλα το θκηνικο με τη πεγιγγραφη του γκομενου με ταιγιαζει απολυτα !!

Λεθ να μαι ετθι ;

Ευτυχωθ πεγαθα την εφηβεια νομιδω !!

Να παω να παγω ενα θaxoγallo ;;;;;

Ποθο κοθτιδει αγαγε ;;

Electra
04/09/2005, 22:16
Ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν σαν κοριτσάκι να διαβάζω το κείμενο... με το σκεπτικό : "Λες να είμαι κι εγώ κοριτσάκι 09:00 - 17:00?????"

Καταλήγω λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: Όλα όσα γράφει το παραπάνω κειμενάκι είναι απολύτως σωστά και τα συναντάμε πλέον ΠΑΝΤΟΥ και όποιος βρεί άκρη είναι άξιος....

....όμως, χμμμ, ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ τέτοιο κοριτσάκι!!! Είμαι από τα αλλιώτικα και όσο το διαβάζω τόσο πιο πολύ νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου!!!:beer:

tifoefs
04/09/2005, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Ξεκίνησα κι εγώ λοιπόν σαν κοριτσάκι να διαβάζω το κείμενο... με το σκεπτικό : "Λες να είμαι κι εγώ κοριτσάκι 09:00 - 17:00?????"

Καταλήγω λοιπόν στο εξής συμπέρασμα: Όλα όσα γράφει το παραπάνω κειμενάκι είναι απολύτως σωστά και τα συναντάμε πλέον ΠΑΝΤΟΥ και όποιος βρεί άκρη είναι άξιος....

....όμως, χμμμ, ευτυχώς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ τέτοιο κοριτσάκι!!! Είμαι από τα αλλιώτικα και όσο το διαβάζω τόσο πιο πολύ νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου!!!:beer:

:smokin: :smokin: :smokin:

Μαστα ! Και γιατι δε σε γνωρισα οταν επρεπε ;;

23114

Electra
04/09/2005, 22:26
:smokin: :smokin: :smokin:

Μαστα ! Και γιατι δε σε γνωρισα οταν επρεπε ;;

Μάλλον γιατί εμφανίζομαι όταν δεν πρέπει!!!! :winka:

sonic22
04/09/2005, 22:35
ή γιατι επρεπε να γνωρισει καποιον νεοτερο..

:winka: :winka: :winka: :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
04/09/2005, 22:37
Μη με πεις βραδυατικα οτι θα φαω κληση !
Ετσι μουπε και ο μυστηριος με το μπλε καρουμπαλο !!
" Εμφανιζομαι οταν δε πρεπει"

:a53: :a53: :a53:

23117

tifoefs
04/09/2005, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
ή γιατι επρεπε να γνωρισει καποιον νεοτερο..

:winka: :winka: :winka: :winka:

Βρε βγαλε τη πιπιλα πρωτα και μετα πεταγεσαι ....

:lol: :lol: :rotflmao:

23118

nimbus
04/09/2005, 22:58
Το κείμενο αυτό, είναι απόλυτα σωστό:p
Αυτά τα "υποτιθέμενα κοριτσάκια" είναι πολλά και νομίζουν ότι υπερισχύουν με την άθλια και ξενέρωτη παρουσία τους:winka:
Κάνουν τα πάντα για να είναι αρεστές και στην πραγματικότητα παραμένουν σε μια προσπάθεια, που ποτέ τους δεν κατανόησαν:lol: Αυτά το κοριτσάκια δεν έχουν τίποτα να πούνε από την ζωή τους και τα κυριεύει μια άνοστη ανελευθερία που φόρεσαν στην άνοστη και "καλουπιασμένη" ζωή τους:wacko:

:winka: :beer: :winka:

rc31
04/09/2005, 23:08
Προς nimbus & electra

καλα τα λετε κοριτσια αλλα .... τον τελευταιο καιρο ολο σε 9-17:00 πεφτω

τι εγινε στον κοσμο ? που ειναι οι πραγματικες γυναικες :confused:

μηπως η τηλεοραση και τα περιοδικα το μονο μηνημα που σας περνανε ειναι να μην ειστε ο εαυτος σας αλλα 9-17:00 :confused:

για σκεφτειτε το .......:sun:

nimbus
04/09/2005, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
Προς nimbus & electra

καλα τα λετε κοριτσια αλλα .... τον τελευταιο καιρο ολο σε 9-17:00 πεφτω

τι εγινε στον κοσμο ? που ειναι οι πραγματικες γυναικες :confused:

μηπως η τηλεοραση και τα περιοδικα το μονο μηνημα που σας περνανε ειναι να μην ειστε ο εαυτος σας αλλα 9-17:00 :confused:

για σκεφτειτε το .......:sun:

προφανώς τραβάς τις ξενέρωτες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά από την άλλη, να σου πώ φίλε μου:smilea: αλλά μην παρεξηγηθείς, έτσι???:p
μήπως είσαι κάτι αντίστοιχο αυτών των κοριτσιών???:confused: :winka:

εδώ που τα λέμε, επειδή σε έχω δει στις μοτοβόλτες μας,:D έχεις φατσούλα πολύ baby face και πολλά υποσχόμενη:winka: στα "δήθεν" κοριτσάκια ίσως...μήπως κάτι αντίστοιχο βγάζεις???:wacko:

για να αποσπάσεις την προσοχή μιας πραγματικής γυναίκας, θα πρέπει να αλλάξεις το στυλάκι σου:wacko: γιατί αυτές οι γυναίκες θέλουν "αρσενικά" κι όχι μωρά που έχουν μείνει στην φιλοσοφία των χρηματικών αποστάσεων:winka:

free rider
04/09/2005, 23:19
πρός rc31.

Φιλε δεν εχω διαβάσει κείμενο με το οποίο να συμφωνώ πιο πολύ γύρω απο το συγκεκριμένο θέμα.

Ομως αντίστοιχα απο τα κοριτσάκια ..υπάρχουν και τα αγοράκια που σκέφτονται με τον αντοίστοιχο τρόπο
και γι αυτό υπάρχουν τέτοια κοριτσάκια που υοθετούν τέτοιες κομψές συμπεριφορές..

ακόμα κι άν δεν τις παίρνει να έχουν κάποια εργασιακή σχέση και να βασίζονται σε αυτο και να δικαιολογούν την ύπαρξή τους ουσιαστικά η φιλοσοφία ειναι η ίδια και εμφανίζεται ακόμα με πιο ύπουλο τρόπο...
απλά το ξαναλέω....

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ...

και απο κορόιδα που τα υπνωτίζουν για να εξυπηρετούν τα σχέδιά τους υπάρχουν πολλά παιδάκια...

ακόμα και εδω μέσα...

δεν είναι τίποτα... κουράγιο παιδιά...

rc31
04/09/2005, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
προφανώς τραβάς τις ξενέρωτες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά από την άλλη, να σου πώ φίλε μου:smilea: αλλά μην παρεξηγηθείς, έτσι???:p
μήπως είσαι κάτι αντίστοιχο αυτών των κοριτσιών???:confused: :winka:

εδώ που τα λέμε, επειδή σε έχω δει στις μοτοβόλτες μας,:D έχεις φατσούλα πολύ baby face και πολλά υποσχόμενη:winka: στα "δήθεν" κοριτσάκια ίσως...μήπως κάτι αντίστοιχο βγάζεις???:wacko:

για να αποσπάσεις την προσοχή μιας πραγματικής γυναίκας, θα πρέπει να αλλάξεις το στυλάκι σου:wacko: γιατί αυτές οι γυναίκες θέλουν "αρσενικά" κι όχι μωρά που έχουν μείνει στην φιλοσοφία των χρηματικών αποστάσεων:winka:

Με αυτα που λες με προβληματισες καπως :confused: για το baby face συμφωνω ...... αλλα για ολα τα αλλα '' κι όχι μωρά που έχουν μείνει στην φιλοσοφία των χρηματικών αποστάσεων'' ειδιαιτερα αυτο το τελευταιο θελει καφε και κουβεντα ...:beer:

Rezeguet
04/09/2005, 23:27
θελω κοριτσι 9-5 ΤΩΡΑ!!

Runner Ducati
04/09/2005, 23:28
Αφου υπαρχουν λοιπον τετοια αγορακια και τετοια κοριτσακια...

μου ερχεται στο μυαλο το ρητο...

η κοτα εκανε το αυγο? η το αυγο την κοτα...

ας αναρωτηθουν(με) οι μεγαλυτεροι ποιος φταιει για τους μικροτερους...

Runner Ducati
04/09/2005, 23:31
Εγω παλι θελω μια Ρωσσιδα τωρα...

ουτε γατα ουτε ζημια......................

ΤΙΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.......................

:lol: :beer: :beer:

rc31
04/09/2005, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Αφου υπαρχουν λοιπον τετοια αγορακια και τετοια κοριτσακια...

μου ερχεται στο μυαλο το ρητο...

η κοτα εκανε το αυγο? η το αυγο την κοτα...

ας αναρωτηθουν(με) οι μεγαλυτεροι ποιος φταιει για τους μικροτερους...

περι αυγα και κοτες δεν σκαμπαζω παναη.......

Πως παει το ποδι ?

Ελπιζω καλα ;)

nimbus
04/09/2005, 23:34
Με αυτα που λες με προβληματισες καπως :confused: για το baby face συμφωνω ...... αλλα για ολα τα αλλα '' κι όχι μωρά που έχουν μείνει στην φιλοσοφία των χρηματικών αποστάσεων'' ειδιαιτερα αυτο το τελευταιο θελει καφε και κουβεντα ...:beer:

θυμάσαι περσυ το χειμώνα?

λίγες φορές αφέθηκες κι ήσουν ο εαυτός σου...τις περισσότερες φορές, προσπαθούσες να εντυπωσιάσεις, με το να πείσεις για διάφορα...:D
Ηλία, η μόνη φορά που ήσουν ο εαυτός σου, ήταν τότε στο λουτράκι που λέγαμε μαλακείες με τον παναή και γελάγαμε...θυμάσαι??? περί ταλκ ίσως???:lol: :lol: :lol: η μόνη φορά που το διασκέδασες:rotflmao:
Τις άλλες φορές, προσπαθούσες να πείσεις και να πειστείς:winka:

Τώρα, όσο αφορά για τις ξενέρωτες γκομενίτσες που τραβάς, να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίνε εκείνες:winka: μάλλον εσύ τους δίνεις την ανάλογη σημασία....:lol: για σκέψου λίγο:D

Runner Ducati
04/09/2005, 23:36
περι αυγα και κοτες δεν σκαμπαζω παναη.......

Πως παει το ποδι ?

Ελπιζω καλα ;)

Καλα ρε... ευχαριστω... οσο παει και αρκετα καλυτερα...... :) :beer: :beer:

sonic22
04/09/2005, 23:38
re dinosavrakia ti ston koraka sizitate nixtiatika...

survival of the fitest kai ade gia ipno i kalitra gia ... "diaionisi tou idus"

:beer: :beer: :beer: nixtes!!

rc31
04/09/2005, 23:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
Ηλία, η μόνη φορά που ήσουν ο εαυτός σου, ήταν τότε στο λουτράκι που λέγαμε μαλακείες με τον παναή και γελάγαμε...θυμάσαι??? περί ταλκ ίσως???:lol: :lol: :lol: η μόνη φορά που το διασκέδασες:rotflmao:
[/QUOTE

Οσο σκεφτομαι το γελιο που ριξατε και εριξα με το ταλκ :a44:

Αξεχαστη εμπειρια , να σαι καλα που μου το θυμισες

Να οργανοθουμε παλι να βρισκομαστε
χαθηκαμε

DoctorS
04/09/2005, 23:42
καλά είναι και τα κοριτσάκια 9:00-17:00 για ορισμένες στιγμές δε λέω.....αλλά τις περισσότερες φορές τα καλύτερα είναι τα 17:00-9:00..........:winka: :winka:

άντε καλησπέρες.......και καληνύχτες............:ZZZ:

rc31
04/09/2005, 23:51
Δεν αντεχω αλλο.............θα φουνταρω ....... στο κρεβατι μου

καληνυχτα σε ολους

Αυριο παλι εδω :wacko:

LanosXR125
05/09/2005, 03:28
Λοιπον ολα καλα και ωραια αλλα εγω επειδη ειμαι λιγο χαζουλης το 9-17:00 που κολαει :confused: :a13:

evvou
05/09/2005, 03:42
θα συμφωνησω απολυτα με το κειμενακι αυτο :beer: εμενα μου τι δινει που εχουν γινει ολες ενα ιδιο πραγμα.... λες και πανε στο ιδιο μαγαζι, στο ιδιο κομμωτηριο, παιρνουν τα ιδια παπουτσια (αυτες τις αθλιες παντοφλες με τι "διχαλιτσα" στο δαχτυλο :yuck: :yuck: :yuck: )
βαρεθηκα το καλοκαιρι να βλεπω το ιδιο σορτσακι, την ιδια μπλουζα και τις ιδιες παντοφλες!!! ΕΛΕΟΣ!

αλλα για να μη λεμε μονο γι'αυτα τα κοριτσακια....και οι αντρες δε πανε πισω ετσι? και αυτοι εχουν γινει λιγο "προβατα" τα τελευταια χρονια.. (ασε που φορανε και αυτοι πλεον τη σαγιοναρα και μου ρχεται να ξερασω) και εκτος αυτου πιστευω πως και αυτοι ευθυνονται λιγο για τα χαλια που εχουν οι περισσοτερες απο εμας

...απλα οι ανθρωποι φοβουντε να διαφοροποιηθουν...νιωθουν ασφαλεια στο να ξεχωριζουν....λαλακια μεγαλη!!!!!

πρεπει να ξεκολλαμε λιγο γιατι δε μας βλεπω καλα...

επισης κατι που μου τι παιζει στα νευρα ειναι οι κοπελες που πιστευουν πως ο αντρας (για καποιο λογο) πρεπει να τους πληρωνει τα ΠΑΝΤΑ! απο τον καφε εως τις διακοπες.....χαλια....

LanosXR125
05/09/2005, 03:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
θα συμφωνησω απολυτα με το κειμενακι αυτο :beer: εμενα μου τι δινει που εχουν γινει ολες ενα ιδιο πραγμα.... λες και πανε στο ιδιο μαγαζι, στο ιδιο κομμωτηριο, παιρνουν τα ιδια παπουτσια (αυτες τις αθλιες παντοφλες με τι "διχαλιτσα" στο δαχτυλο :yuck: :yuck: :yuck: )
βαρεθηκα το καλοκαιρι να βλεπω το ιδιο σορτσακι, την ιδια μπλουζα και τις ιδιες παντοφλες!!! ΕΛΕΟΣ!

αλλα για να μη λεμε μονο γι'αυτα τα κοριτσακια....και οι αντρες δε πανε πισω ετσι? και αυτοι εχουν γινει λιγο "προβατα" τα τελευταια χρονια.. (ασε που φορανε και αυτοι πλεον τη σαγιοναρα και μου ρχεται να ξερασω) και εκτος αυτου πιστευω πως και αυτοι ευθυνονται λιγο για τα χαλια που εχουν οι περισσοτερες απο εμας

...απλα οι ανθρωποι φοβουντε να διαφοροποιηθουν...νιωθουν ασφαλεια στο να ξεχωριζουν....λαλακια μεγαλη!!!!!

πρεπει να ξεκολλαμε λιγο γιατι δε μας βλεπω καλα...

επισης κατι που μου τι παιζει στα νευρα ειναι οι κοπελες που πιστευουν πως ο αντρας (για καποιο λογο) πρεπει να τους πληρωνει τα ΠΑΝΤΑ! απο τον καφε εως τις διακοπες.....χαλια....

Συμφωνω απολυτα ειδικα με τις παντοφλες και εχω κια μια απορια αν πατισουν σκατα το κανουν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τεσπα
a-mixani ποτε θα παμε για καφε?
Ξερεις να συζητησουμε τις αποψεις σου

evvou
05/09/2005, 03:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
Συμφωνω απολυτα ειδικα με τις παντοφλες και εχω κια μια απορια αν πατισουν σκατα το κανουν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τεσπα
a-mixani ποτε θα παμε για καφε?
Ξερεις να συζητησουμε τις αποψεις σου

:lol: :rotflmao: :lol: αυτο με τα σκατα δε το ειχα αναρωτιθει ποτε να σου πω την αληθεια :rotflmao: θα ρωτησω αυριο καποιο απο τα κοριτσακια στη δουλεια και θα σου πω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

LanosXR125
05/09/2005, 03:59
δεν μου απαντισες στο βασικο ομως :D :winka:

evvou
05/09/2005, 05:04

τι? ετσι απλα?!?! :rotflmao: :rotflmao: πρεπει πρωτα να μου πεις τι δουλεια κανεις, ποσα λεφτα βγαζεις...τι μηχανη εχεις (αν δεν ειναι cbr δε γινεται τιποτα..) που μενεις (μονο β.π επιτρεπετε..) αφου μου τα πεις ολα αυτα....βλεπουμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(οριστε...δωσαμε και παραδειγμα πως λειτουργουν τα κοριτσακια 9-5!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2:

sonic22
05/09/2005, 08:40

e filarako stin ouraaaaaaa opws olos o kosmos... :mad: :mad:

:p :p :p :p

Μήτσος1
05/09/2005, 15:54
Συμφωνώ 100% με την α-μήχανη, αν και πιστεύω οτι στο forum δε πρέπει να υπάρχουν τέτοια κοριτσάκια.

Όταν τις δεί κανείς να καβαλάνε CBR 600, Monster 620, CBF 250, BMW F 650, και δε ξέρω κι'εγώ τι άλλο, τότε μάλλον θα συμφωνούσατε οτι τα κορίτσια μας διαφέρουν.

Ζήτω τα κορίτσια μας !!!!!

(Ε ρε τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, για να πιεί ένα καφέ και με γυναίκα.... τςτςτςττςτςτςτ)

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tifoefs
05/09/2005, 21:30
Ολα αυτααααααααα για ενα καφε ;

:confused: :confused: :confused:

Alx 84
05/09/2005, 22:17
τι? ετσι απλα?!?! :rotflmao: :rotflmao: πρεπει πρωτα να μου πεις τι δουλεια κανεις, ποσα λεφτα βγαζεις...τι μηχανη εχεις (αν δεν ειναι cbr δε γινεται τιποτα..) που μενεις (μονο β.π επιτρεπετε..) αφου μου τα πεις ολα αυτα....βλεπουμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(οριστε...δωσαμε και παραδειγμα πως λειτουργουν τα κοριτσακια 9-5!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2:

Έχεις υψηλά standards βλέπω... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ Β.Π. ΜΕ CBR ΥΠΑΡΧΕΙ;;

Cbr δεν έχω (ακόμα), αλλά μένω βόρεια προάστεια(Κανέις δεν είναι τέλειος). Ενδιαφέρεσαι;; :lol: :lol:

Alx 84
05/09/2005, 22:26
(ασε που φορανε και αυτοι πλεον τη σαγιοναρα και μου ρχεται να ξερασω)

Χμμ... σαγιονάρα και string έχεις πετύχει;; Είναι εμετικό!! :yuck: :a04: :a04:

Το πλεον όμως ενοχλητικό είναι η επιρροή της μόδας! Φέτος είδα τα άπειρα σορτσάκια σε κοπέλες(το βράδυ πάντα), τσιγκάνικες φούστες και το κλασικό γυαλί αεροπόρου(και σε πολλούς άντρες). Αίσχος!! Και το χειρότερο είναι ότι σε πολλούς δε ταιριάζει κάτι αλλά το φοράνε επειδή είναι της μόδας. Μη χε....

LanosXR125
05/09/2005, 23:40
Τελικα a-mhxani δεν μου κανεις γιατι εγω εχω XR αλητεια και μενω Ιλιον αλητεια :a47: :a44: :a19: :smokin:

evvou
06/09/2005, 01:29
Και το χειρότερο είναι ότι σε πολλούς δε ταιριάζει κάτι αλλά το φοράνε επειδή είναι της μόδας. Μη χε....

:rotflmao: :rotflmao: καλα αυτο που το πας? οκ να δεις τη διμετρη με την ποδαρα τη θεικη και το μινι το τρελο...εκει λες φτου σου κοπελαρα μου...και αλλο να βλεπεις την 160 με μπουτια σαν του σουγκλακου να τα χει πεταξει ολα εξω!!!

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

evvou
06/09/2005, 01:32
Τελικα a-mhxani δεν μου κανεις γιατι εγω εχω XR αλητεια και μενω Ιλιον αλητεια :a47: :a44: :a19: :smokin:

ma giati me pligoneis etsi?!?!? :cry: :cry: :cry:

evvou
06/09/2005, 01:34
Έχεις υψηλά standards βλέπω... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ Β.Π. ΜΕ CBR ΥΠΑΡΧΕΙ;;

Cbr δεν έχω (ακόμα), αλλά μένω βόρεια προάστεια(Κανέις δεν είναι τέλειος). Ενδιαφέρεσαι;; :lol: :lol:

παρεξηγηση!!!! εγω ενα απλο παραδειγμα εδωσα για το πως θα λειτουργουσε μια κοπελα 9-5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (οταν παρεις cbr στειλε πμ οκ?) :lol: :rotflmao: :a5: :a39:

Alx 84
06/09/2005, 09:22
παρεξηγηση!!!! εγω ενα απλο παραδειγμα εδωσα για το πως θα λειτουργουσε μια κοπελα 9-5 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (οταν παρεις cbr στειλε πμ οκ?) :lol: :rotflmao: :a5: :a39:

:lol: :lol: Xαχαχα!! εντάξει. Πρέπει όμως να γυρίσω στο σπίτι πρώτα... αν πάρω τέτοι μοτέρ θα με χάσουν οι πάντες!!!:D

Alx 84
06/09/2005, 09:24
:rotflmao: :rotflmao: καλα αυτο που το πας? οκ να δεις τη διμετρη με την ποδαρα τη θεικη και το μινι το τρελο...εκει λες φτου σου κοπελαρα μου...και αλλο να βλεπεις την 160 με μπουτια σαν του σουγκλακου να τα χει πεταξει ολα εξω!!!

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

Δυστυχώς ορισμένοι δεν έχουν αίσθηση του ωραίου. το έχω δεί άπειρες φορές. Η φούστα ή κολάν! Αφού δε σου πάει, φόρα καμία βράκα μπας και μπαλώσεις την κατάσταση!!!:evil: Έλεοοοος!!:yuck:

McGyver
06/09/2005, 10:04
Once upon a time...

I was a floufli "09:00 - 17:00" boy, looking for a "09:00 - 17:00" girlie...
U know, "fast" car, "been there and done that"...

Found the girl...
But sex was a piece of shit!
Then I became a co-driver in a really fast car, driven by a really fast driver...
Shit again (in my pants)!
Finally, a woman taught me that I have been nowhere and have done nothing...
Holy shit!

So, I realised that "09:00 - 17:00" were just my working hours...

All the fun begins at 17:01...

Alx 84
06/09/2005, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Once upon a time...

I was a floufli "09:00 - 17:00" boy, looking for a "09:00 - 17:00" girlie...
U know, "fast" car, "been there and done that"...

Found the girl...
But sex was a piece of shit!
Then I became a co-driver in a really fast car, driven by a really fast driver...
Shit again (in my pants)!
Finally, a woman taught me that I have been nowhere and have done nothing...
Holy shit!

So, I realised that "09:00 - 17:00" were just my working hours...

All the fun begins at 17:01...

ΧΑχαχαχαχα!!! Σωστόοοος!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

620
06/09/2005, 10:53
Popo epatha plaka twra kathisa kai to diabasa to keimeno kai pragmatika epatha sok.Syniditopoihsa oti h gomena pou ta eixa htan akribws etsi kai mou to epeze oti den einai katholou etsi.Eprepe na to eixa katalabei otan peige kai agorase 5 sortsakia apo ayta ta trendi.Pali kala pou me esteile :rotflmao::rotflmao:
Den eimoun arketa trendi gi ayto malon :look:

$py
06/09/2005, 12:08
Den thelo na sas tin spaso alla yparxoun kai kati koritsakia 09:00 - 17:00 mpoukia kai syxorio omos... :eyepop:

:rotflmao:

McGyver
06/09/2005, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Den thelo na sas tin spaso alla yparxoun kai kati koritsakia 09:00 - 17:00 mpoukia kai syxorio omos... :eyepop:

:rotflmao:

Μας τη σπας, αλλά δεν τρέχει μία...
Εμείς θα την κολλήσουμε καλά και θα είναι σαν καινούρια!
:lol: :lol: :lol:

620
06/09/2005, 12:52
Exw paratirisi akoma oti ta koritsia 9-5 den goustaroun tis mhxanes.Goustaroun na einai mesa se z3,z4,slk,206cc,307cc k.t.l. alla otan einai mesa se ayta kai skaw dipla tous me tis remus kai ton v2 na antixoun sta trizomena zontia tou florou pou odigei to cabrio se keitane kala kala
;)

sonic22
06/09/2005, 13:29
αρχιζετε να με χαλατε...:mad: :mad:

βρικαμε μια ταμπελιτσα (9-17) για τις γυναικες που δεν μας καθονται γιατι δεν εχουμε λευτα, δεν εχουμε ακριβο καμπριο, δεν δουλεβουμε σε γραφειο και γενικα δεν ειμαστε οσο κυριλε μας θελουν και βγαζουμε το αχτη μας προσαπτοντας τους τα πανδυνα και τα ακατανομαστα...

χαζογκομενες, χαζογκομενοι, φλοροι και φλορες υπαρχουν παντου και θα υπαρχουν...

δεν λεω η κοπελιτσα 9-5 οπως περιγραφετε αρχικα υπαρχει ακριβος ετσι αλλα μην κανουμε την τριχα τριχια και ας μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο τσουβαλι...

και τελικα περι ορεξεος ... :D :D οπως βολευετε κανεις...

υ.γ. και οχι οι κοπελιτσες 9-5 δεν ειναι οτι χειροτερο...
:beer: :beer: :sun: :beer: :beer:

McGyver
06/09/2005, 13:36
...δεν εχουμε λευτα, δεν εχουμε ακριβο καμπριο, δεν δουλεβουμε σε γραφειο και γενικα δεν ειμαστε οσο κυριλε μας θελουν...

Δε χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, αρκεί να πληρώνεις πάντα εσύ όταν βγαίνετε έξω (κι ας είναι ένας απλός καφές)...
Ούτε ακριβό cabriolet χρειάζεσαι, ένα αυτοκίνητο τριετίας (το πολύ), 1.4+ και να το παίζεις χεράς (βλ. το Opel Corsa 1.4 Twinport Sport που σκότωσα)...
Δουλειά γραφείου κάνω...
Κυριλέ είσαι αν φοράς πουκάμισο και κρατάς τσάντα από notebook, κι ας έχει σκατά μέσα...

Έχουν δίκιο οι άνωθεν γράψαντες...

McGyver
06/09/2005, 13:40
Α, το θέμα δεν είναι αν μας κάθονται...
Αν συνδυάσεις όλα τα παραπάνω, δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα...

ΟΚΤΑΝΙΟ
06/09/2005, 14:10
...τι μηχανη εχεις (αν δεν ειναι cbr δε γινεται τιποτα..)

Αχ ρε παλαβιαρα που θες και ΣιΜπιΑρ :nono: :nono: :nono: :nono:

Θα σοβαρευτεις επιτελους? Για κοιτα με καλα :eyepop: :eyepop:

Ειπαμε, ΥΑΜΑΗΑ κοριτσι μου, παλι τα ιδια θα λεμε?

(μη σε κανω μπαν μεσημεριατικα :p :p )

Palios-neos
06/09/2005, 14:22
Δε χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, αρκεί να πληρώνεις πάντα εσύ όταν βγαίνετε έξω (κι ας είναι ένας απλός καφές)...
Ούτε ακριβό cabriolet χρειάζεσαι, ένα αυτοκίνητο τριετίας (το πολύ), 1.4+ και να το παίζεις χεράς (βλ. το Opel Corsa 1.4 Twinport Sport που σκότωσα)...
Δουλειά γραφείου κάνω...
Κυριλέ είσαι αν φοράς πουκάμισο και κρατάς τσάντα από notebook, κι ας έχει σκατά μέσα...

Έχουν δίκιο οι άνωθεν γράψαντες...

Όπα ρε παιδιά....
Κάνε δεξια....
Πολύ ισοπέδωση έπεσε:a016: :a016:

Ρούλης μπορεί να είναι και αυτός που πάει με τα πόδια.

Το ΑΡΧΙΚΟ κείμενο είναι άψογο !!!
Ό συγγραφέας του (ή αυτός που το αναδημοσίευσε) είχει την αμέριστη μου συμπάθεια:a18:
Hard core φιλε μου :a20: . Ετσι είναι.

Αλλά

Το ότι κάποιος έχει κάνει κάποιες σπουδές, δουλεύει στο γραφείο, έχει laptop και φοράει πουκάμισο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει ρούλη ,φλώρο , αμερικανάκι , λάκη κλπ. Ο αγρότης που πάει και τα σκάει στα μπουζούκια και οδηγάει bmw δεν είναι ρούλης?

Αυτό τον χαρακτηρίζει η στάση που έχει επιλέξει απέναντι στην ζωή την ίδια.
Δεν χρειάζετε κάποιος να έχει duke ή cbr ή δεν ξέρω τί άλλο για να μην είναι ρούλης...

Μπορεί να έχει και ένα παπί ή να πηγαίνει με το λεωφορείο. Γενικά να κάνει ότι αυτός θέλει και όχι να το κάνει επειδή το προστάζει η μόδα ή η οικογένεια του κλπ.

Δηλαδή όποιος είναι απο πλούσια οικογένεια είναι ρούλης? ενώ αυτοί που είναι απο φτωχή δεν είναι???

Έχετε δεί παιδιά που να έχει η οικογένεια τους ΤΑ λεφτά και να προσπαθούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις? Να δουλεύει στην δουλειά που βρήκε αυτός/αυτή και να σπουδάζει ταυτόχρονα?

Αγοράκια και Κοριτσάκια 9-5 (saab είναι?) υπάρχουν παντού. Στην Εκάλη ,στα Καμίνια , στο πέραμα και στη φιλοθέη.

Η στάση ζωής είναι το θέμα και όχι απο ποιά οικογένεια προερχόμαστε, που μένουμε, τι οδηγάμε, τι σπουδές έχουμε κάνει. Να είσαι ο εαυτός σου.

Δηλαδή αν έβγαινε μόδα να έχουμε XT ή ότι άλλο ή να παίρνουμε τα βουνά με τις σκηνές ποιοί θα ήταν οι Ρούληδες?

Σήμερα αυτό που βλέπουμε να γίνετε είναι μια ομογενοποίηση λόγω των Mass Media. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ούτε και οι μπαμπάδες - μαμάδες τους ώς ένα βαθμό. Βομβαρδιζόμαστε με Μαλακίες όλη μέρα για το πώς πρέπει να είσαι in κλπ. Κάποιοι φωνάζουν για αυτά αλλά η φωνή τους είναι μικρή και το χρήμα απο την άλλη είναι πολύ.:a025: ::a24:

Δεν βλέπετε ότι έχουν κάνει τον κόσμο να δουλεύει και να μην κάνει τίποτα στην ζωή του? Χρεώνετε για να πάρει ρούχα μοδάτα ή cabrio ενώ με τα λεφτά αυτά θα δημιουργούσε κάτι ή θα ανοίγανε τα μάτια του με χίλιες δύο ασχολίες??:a12: :a029:

Το μήνυμα μου δεν έχει στόχο την αντιπαράθεση. Απλά να ακουστεί και κάποια άλλη άποψη. :a022:

Άντε γειά μας
:beer: :beer: :beer:

evvou
06/09/2005, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Αχ ρε παλαβιαρα που θες και ΣιΜπιΑρ :nono: :nono: :nono: :nono:

Θα σοβαρευτεις επιτελους? Για κοιτα με καλα :eyepop: :eyepop:

Ειπαμε, ΥΑΜΑΗΑ κοριτσι μου, παλι τα ιδια θα λεμε?

(μη σε κανω μπαν μεσημεριατικα :p :p )

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μου ειχε κανει εντυπωση που δεν το σχολιασες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΚΤΑΝΙΟ
06/09/2005, 14:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μου ειχε κανει εντυπωση που δεν το σχολιασες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ματακια μου!

620
06/09/2005, 14:35
Basika to problhma einai to gnosto tou fainomenou ton probatwn.Otan pas se ena mantri kai blepeis oti ola ta probata einai idia.Etsi exoyn katantisei kai oi gomenes eidika oi 9-5.Oles me sortsakia sandali alysida mesi-podi (se ligo tha baloun kai kana kriptonite) kai gyalia 16/9 Widescreen Plasma.

HTHIKO DIDAGMA:
PENTE MERES TROS AGGOURI KAI STA CLUB TO PAIZEIS MOURI

McGyver
06/09/2005, 14:38
Κωνσταντίνε (Palios-neos), sorry αλλά το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε...
Με το δίκιο του, αφού ξαναδιαβάζοντάς το κατάλαβα πως το ύφος μου είναι τελείως λάθος...
Γ@μώ το μυαλό μου, γ@μώ...
Φυσικά και οι άνθρωποι με σπουδές, δουλειά γραφείου και laptop δεν είναι ρούληδες...
Αλοίμονό μας τότε!

Το πρώτο μου post στο thread δεν αναφέρεται σε κάποιον τρίτο, αλλά σε μένα...
Υπήρξα floufli boy, προσπαθώντας να ταιριάξω σε έναν κόσμο που δεν ήταν για μένα...
Ξέρεις, το αυτοκίνητο χρησιμεύει ως γκομενοπαγίδα, είμαι τύπος κυριλέ και σας γ@μάω όλους, κλπ...
Το μόνο που κατάφερα ήταν να πληγώσω δύο καλούς φίλους και τον εαυτό μου γιατί δεν ήμουν αληθινός...
Δε λέω ότι πάνω στη μηχανή μου είμαι...
Ακόμα το ψάχνω, αλλά νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά...
:beer:

Palios-neos
06/09/2005, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
HTHIKO DIDAGMA:

ΑΝΠΕΧΤΑΜΠΛ!!!!!!!!!!!!!!!!

McGyver
06/09/2005, 14:40
Basika to problhma einai to gnosto tou fainomenou ton probatwn.Otan pas se ena mantri kai blepeis oti ola ta probata einai idia.Etsi exoyn katantisei kai oi gomenes eidika oi 9-5.Oles me sortsakia sandali alysida mesi-podi (se ligo tha baloun kai kana kriptonite) kai gyalia 16/9 Widescreen Plasma.

HTHIKO DIDAGMA:

+1

:lol: :lol: :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
06/09/2005, 14:42

HTHIKO DIDAGMA:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αψογος, ολα τα λεφτα η ατακα

evvou
06/09/2005, 14:49

HTHIKO DIDAGMA:

:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι ειπε το ατομο :rotflmao: :rotflmao: τι τυπος!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

evvou
06/09/2005, 14:57
ματακια μου!

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :look: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Palios-neos
06/09/2005, 15:02
Κωνσταντίνε (Palios-neos), sorry αλλά το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε...
Με το δίκιο του, αφού ξαναδιαβάζοντάς το κατάλαβα πως το ύφος μου είναι τελείως λάθος...
Γ@μώ το μυαλό μου, γ@μώ...
Φυσικά και οι άνθρωποι με σπουδές, δουλειά γραφείου και laptop δεν είναι ρούληδες...
Αλοίμονό μας τότε!

Το πρώτο μου post στο thread δεν αναφέρεται σε κάποιον τρίτο, αλλά σε μένα...
Υπήρξα floufli boy, προσπαθώντας να ταιριάξω σε έναν κόσμο που δεν ήταν για μένα...
Ξέρεις, το αυτοκίνητο χρησιμεύει ως γκομενοπαγίδα, είμαι τύπος κυριλέ και σας γ@μάω όλους, κλπ...
Το μόνο που κατάφερα ήταν να πληγώσω δύο καλούς φίλους και τον εαυτό μου γιατί δεν ήμουν αληθινός...
Δε λέω ότι πάνω στη μηχανή μου είμαι...
Ακόμα το ψάχνω, αλλά νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά...
:beer:

Μου αρέσει πολύ που εισαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ

ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ (αν μπορει να επιτραπει σε εμενα, να το πω αυτο)

:a23:

Φιλικούς χαιρετισμούς:beer: :beer: :beer:

rc31
06/09/2005, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Palios-neos

Σήμερα αυτό που βλέπουμε να γίνετε είναι μια ομογενοποίηση λόγω των .........

Ακριβως αυτος ειναι ο σκοπος αυτης της δημοσιευσης μου να τονισω οτι κινουμαστε προς εκει . :nono: Ενα φαινομενο που υπαρχει εντονο ακομα και εδω μεσα αν σκεφτεις τον συνεχη πολεμο Ιταλικων & Ιαπωνικων κτλ.......

Εγω παντος επιλεγω να διαφερω για αυτο κατασκευαζω το πρωτο ιταλπωνικο μηχανακι ..........

Συντομα στις οθονες σας

(Ποσο συντομα δεν ξερω ) :confused:

ΟΚΤΑΝΙΟ
06/09/2005, 15:15
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :hypnotize :look: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειπα κι'εγω, ασχολειαστο θα το αφηνες κι'εσυ?

evvou
06/09/2005, 15:48
Ειπα κι'εγω, ασχολειαστο θα το αφηνες κι'εσυ?

μα δεν το σχολιασα....σου δειχνω τα υπεροχα ματακια μου....:hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :eyepop: :eyepop:

:lol: :lol: :lol: :lol:

sonic22
06/09/2005, 16:20
ματακια μου!

παλικαρι τα ματακια σου δεν προσεχεις που τα δηχνεις και θα τα βρεις μαυρισμενα προς το μελιτζανι καμια ωρα...

και για να μην παρεξηγηθω... οχι απο εμενα...
εγω μαζι σου ειμαι
(για οσο υπαρχει αλος, καρκινος μαλιστα, στην ζωη της τριοβολιτσας...
:D :D :D μετα τα ξαναλεμε...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nimbus
06/09/2005, 16:22
Όπα ρε παιδιά....
Κάνε δεξια....
Πολύ ισοπέδωση έπεσε:a016: :a016:

Ρούλης μπορεί να είναι και αυτός που πάει με τα πόδια.

Το ΑΡΧΙΚΟ κείμενο είναι άψογο !!!
Ό συγγραφέας του (ή αυτός που το αναδημοσίευσε) είχει την αμέριστη μου συμπάθεια:a18:
Hard core φιλε μου :a20: . Ετσι είναι.

Αλλά

Το ότι κάποιος έχει κάνει κάποιες σπουδές, δουλεύει στο γραφείο, έχει laptop και φοράει πουκάμισο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει ρούλη ,φλώρο , αμερικανάκι , λάκη κλπ. Ο αγρότης που πάει και τα σκάει στα μπουζούκια και οδηγάει bmw δεν είναι ρούλης?

Αυτό τον χαρακτηρίζει η στάση που έχει επιλέξει απέναντι στην ζωή την ίδια.
Δεν χρειάζετε κάποιος να έχει duke ή cbr ή δεν ξέρω τί άλλο για να μην είναι ρούλης...

Μπορεί να έχει και ένα παπί ή να πηγαίνει με το λεωφορείο. Γενικά να κάνει ότι αυτός θέλει και όχι να το κάνει επειδή το προστάζει η μόδα ή η οικογένεια του κλπ.

Δηλαδή όποιος είναι απο πλούσια οικογένεια είναι ρούλης? ενώ αυτοί που είναι απο φτωχή δεν είναι???

Έχετε δεί παιδιά που να έχει η οικογένεια τους ΤΑ λεφτά και να προσπαθούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις? Να δουλεύει στην δουλειά που βρήκε αυτός/αυτή και να σπουδάζει ταυτόχρονα?

Αγοράκια και Κοριτσάκια 9-5 (saab είναι?) υπάρχουν παντού. Στην Εκάλη ,στα Καμίνια , στο πέραμα και στη φιλοθέη.

Η στάση ζωής είναι το θέμα και όχι απο ποιά οικογένεια προερχόμαστε, που μένουμε, τι οδηγάμε, τι σπουδές έχουμε κάνει. Να είσαι ο εαυτός σου.

Δηλαδή αν έβγαινε μόδα να έχουμε XT ή ότι άλλο ή να παίρνουμε τα βουνά με τις σκηνές ποιοί θα ήταν οι Ρούληδες?

Σήμερα αυτό που βλέπουμε να γίνετε είναι μια ομογενοποίηση λόγω των Mass Media. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ούτε και οι μπαμπάδες - μαμάδες τους ώς ένα βαθμό. Βομβαρδιζόμαστε με Μαλακίες όλη μέρα για το πώς πρέπει να είσαι in κλπ. Κάποιοι φωνάζουν για αυτά αλλά η φωνή τους είναι μικρή και το χρήμα απο την άλλη είναι πολύ.:a025: ::a24:

Δεν βλέπετε ότι έχουν κάνει τον κόσμο να δουλεύει και να μην κάνει τίποτα στην ζωή του? Χρεώνετε για να πάρει ρούχα μοδάτα ή cabrio ενώ με τα λεφτά αυτά θα δημιουργούσε κάτι ή θα ανοίγανε τα μάτια του με χίλιες δύο ασχολίες??:a12: :a029:

Το μήνυμα μου δεν έχει στόχο την αντιπαράθεση. Απλά να ακουστεί και κάποια άλλη άποψη. :a022:

Άντε γειά μας
:beer: :beer: :beer:

:winka: :wacko: σωστόοοοοος:wave2:

LanosXR125
06/09/2005, 17:26

Σε αυτο συμφωνω και εγω γιατι αν με δειτε πως παω για δουλεια δεν θα θελετε να μου μιλησετε.Η οταν παω στη σχολη:yuck: :lol:

Αλλα αν με πετυχετε στο δρομο εκει θα τρεχετε να φυγετε:smokin: :a016: :a015:

ΟΚΤΑΝΙΟ
06/09/2005, 17:40
παλικαρι τα ματακια σου δεν προσεχεις που τα δηχνεις και θα τα βρεις μαυρισμενα προς το μελιτζανι καμια ωρα...

και για να μην παρεξηγηθω... οχι απο εμενα...
εγω μαζι σου ειμαι
(για οσο υπαρχει αλος, καρκινος μαλιστα, στην ζωη της τριοβολιτσας...
:D :D :D μετα τα ξαναλεμε...)

Ωπ, σκευωρια....

ποιο κακο παιδι μπηκε με το nickname μου και εγραψε αυτα τα απαραδεκτα πραματα????

:a13: :a13: :a13: :a13: