View Full Version : Λιπαντικά αλυσίδας Ipone πού?
Aggelos_SV
20/11/2011, 18:36
Μια γρήγορη ερωτησούλα...το λέει και ο τίτλος :D
Ξέρετε κάποιο ,μαγαζί που να εμπορεύεται τα εν λόγω λιπαντικά,μιας και το επίσημο ελληνικό site δεν αναφέρει συνεργάτες?
Περιοχές που με βολεύουν,στα γνωστά μοτοστέκια Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης πρωτίστως .
Ευχαριστώ
:)
menelaos46
20/11/2011, 18:44
Έλα μία γύρα αν κάνεις όλο και κάπου θα βρεις... θα πας που θα πας....
Έχω την αίσθηση πως ο Ευθυμίου στην Καλλιρόης είχε πάντως... (χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά)
Aggelos_SV
20/11/2011, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Έλα μία γύρα αν κάνεις όλο και κάπου θα βρεις... θα πας που θα πας....
Έχω την αίσθηση πως ο Ευθυμίου στην Καλλιρόης είχε πάντως... (χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά)
Μωρέ αν είχα τον χρόνο,θα έκανα τη γύρα και δεν θα ρώταγα εδώ.. :)
http://www.oilsmotoauto.gr/index.php?module=products&cat=004001005
seth2769
20/11/2011, 18:58
http://www.oilsmotoauto.gr
ειναι στο ιλιον αν θυμαμαι καλα στην οδο ανδρεα παπανδρεου!
George_M.
20/11/2011, 21:33
www.e-moto.gr
:beer:
Cpt. Haddock
21/11/2011, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Μια γρήγορη ερωτησούλα...το λέει και ο τίτλος :D
Ξέρετε κάποιο ,μαγαζί που να εμπορεύεται τα εν λόγω λιπαντικά,μιας και το επίσημο ελληνικό site δεν αναφέρει συνεργάτες?
Περιοχές που με βολεύουν,στα γνωστά μοτοστέκια Μιχαλακοπούλου και Καλλιρόης πρωτίστως .
Ευχαριστώ
Στην Triumph (Μιχαλακοπουλου 77)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στην Triumph (Μιχαλακοπουλου 77)
+680
Aggelos_SV
21/11/2011, 17:48
Ωραία!Καλύφθηκα πλήρως.
Ίσως πάρω και κάνα Daytona για βόλτα επί τη ευκαιρία!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από seth2769
http://www.oilsmotoauto.gr
ειναι στο ιλιον αν θυμαμαι καλα στην οδο ανδρεα παπανδρεου!
Απο τα πιο εξυπηρετικα ατομα που εχω γνωρισει και με αριστες τιμες.!! Τον συνιστω ανεπιφιλακτα.!
chr1s_86
22/11/2011, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Απο τα πιο εξυπηρετικα ατομα που εχω γνωρισει και με αριστες τιμες.!! Τον συνιστω ανεπιφιλακτα.!
+1 :)
Εγώ είχα πάρει παλιότερα από ένα μαγαζί (δεν θυμάμαι όνομα) στη Φραντζή λίγο πιο πάνω από τον Τζορτζόπουλο, πριν το παρκάκι.
Επειδή δεν θυμάμαι τιμή ακριβώς αλλά ήταν ακριβούτσικο, όταν πάρεις, από όπου κι αν το πάρεις, κάνε ένα κόπο και γράψε μας από που το πήρες και τιμή. :winka:
Aggelos_SV
22/11/2011, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Εγώ είχα πάρει παλιότερα από ένα μαγαζί (δεν θυμάμαι όνομα) στη Φραντζή λίγο πιο πάνω από τον Τζορτζόπουλο, πριν το παρκάκι.
Μάλλον τον Λαμπριανίδη λες..?
Δεν ξέρω για πιο παλιά,αλλά τώρα Ipone δεν διαθέτει
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Επειδή δεν θυμάμαι τιμή ακριβώς αλλά ήταν ακριβούτσικο, όταν πάρεις, από όπου κι αν το πάρεις, κάνε ένα κόπο και γράψε μας από που το πήρες και τιμή. :winka:
Από εκεί που σύστησαν Cpt.Haddock και McGyver, τιμή 18 Ευρά (τσιμπημένο λιγάκι,αλλά ας όψεται που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια) ,Ipone racing chain, ααααυτά!:D
power hornet
22/11/2011, 19:55
στην φρατζη οπως ειπε ο φιλος δυο μαγαζια πισω πριν το φαναρι.
απο εκει περνω τσιμπαει λιγο 15 ευρω αλλα ειναι παρα πολυ καλο σπρει.
Δεν λέω το Λαμπριανίδη, αυτό που λέω είναι λίγο πιο πάνω από το Τζορτζόπουλο, πριν το παρκάκι και πριν το σταυρό του Νότου.
thanx! :beer:
Καλά στα λεφτα τους , γύρω στο δέκαρικο , είναι και τα Motorex . Τουλάχιστον στην πάπια αλλα και παλιότερα στο bros είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος . Ακόμα πιο παλιά έιχα ενα της Agip , σαν πράσινη τσίχλα , πραγματική βεντούζα . Αλλά για να το καθαρίσω βλαστήμαγα ...
:wave2:
captajohn
24/11/2011, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1 :)
+2 :)
oilsmotoauto