PDA

View Full Version : πόντιοι διαρήκτες;

cityfly
21/11/2011, 21:54
μπααααααααααααααα
υπάρχουν και πολύ χειροτερα

Αλβανοί κακοποιοί έβγαλαν στο facebook τα όπλα και τα κλοπιμαία τους και η ΕΛΑΣ τους συνέλαβε! Πρόκειται για συμμορία, τα μελη της οποίας ανήρτησαν φωτογραφίες με τα «κατορθώματά» τους στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν... «φίλους»!

Στις φωτογραφίες εμφανίζονταν οι ίδιοι αλλά και φίλοι τους με όπλα αγκαλιά ή δίπλα σε κλεμμένα αυτοκίνητα. Αστυνομικοί, οι οποίοι αναζητούν στοιχεία για υποθέσεις στο διαδίκτυο εντόπισαν τα πλήρη στοιχεία και τους συνέλαβαν αφού συνέδεσαν πρόσωπα και πιθανές πράξεις.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4674722

Allst@rf
21/11/2011, 22:02
άσε τους πόντιους ήσυχους...

Ούτε αυτοί δεν θα έκανα τέτοια γκάφα...

:lol:

daz
22/11/2011, 15:43
ΑΑΑΑΑχαχαχα.... Γαμώτο!!! :bawl: :bawl: :bawl:

sergiosm
22/11/2011, 16:04
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

DimChios
22/11/2011, 17:16
αυτοι οι Αλβανοι οσο θρασσος εχουν αλλο τοσο μυαλο τους λειπει ρε πστ μου! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ο αλλος με την Αλφα μπανκ στο ΕΛ.ΒΕΛ πηγε με το ΤΑΞΙ σπιτι του, τα λεφτα τα ειχε εκει και εβαζε και φωτο στο φατσαμπουκ με πιπινια και ακριβα αμαξια στα κλαμπ της παραλιακης!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚ!

:bawl: :bawl: :bawl:

project.breeze
22/11/2011, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αυτοι οι Αλβανοι οσο θρασσος εχουν αλλο τοσο μυαλο τους λειπει ρε πστ μου! :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ο αλλος με την Αλφα μπανκ στο ΕΛ.ΒΕΛ πηγε με το ΤΑΞΙ σπιτι του, τα λεφτα τα ειχε εκει και εβαζε και φωτο στο φατσαμπουκ με πιπινια και ακριβα αμαξια στα κλαμπ της παραλιακης!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚ!

:bawl: :bawl: :bawl:

Γι'αυτό οι Αλβανοί δεν θα γίνουν ποτέ καλοί κλέφτες σαν τους Έλληνες.Εδώ μας κλέβουν και τους εκλέγουμε κάθε 4ετία,τί μου λες τώρα...

SoulGR
23/11/2011, 02:16
:lol: :lol: :lol: :lol: